JA21

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51253
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

JA21

Bericht door Pilgrim »

Pats! Hans Wiegel veegt de vloer aan met JA21: ‘Oplichters!’

Door Michael van der Galien, 6 februari 2021

Afbeelding

In zijn column voor de papieren versie van De Telegraaf laat oud-VVD-leider Hans Wiegel werkelijk geen spaan heel van het rapaille van JA21 dat wegging bij FVD maar wel lekker bleef zitten op hun zetels in de Eerste Kamer, het Europees Parlement en in verschillende Statenfracties. Of, zoals ze ook genoemd worden, JudassenAlliantie21. Volgens de liberaal zijn deze mensen niets meer of minder dan “oplichters.” Hij heeft dus werkelijk een broertje dood aan ze.

Het leuke van Hans Wiegel is dat hij altijd de moed heeft gehad zijn mening helder te verwoorden. Voor deze man geen “oeps, ik moet dat niet zeggen.” Nee, hij vindt iets, en dan zul je het weten ook. Natuurlijk is dat des te mooier omdat zijn mening vaak hard anti-links is… en hij met grote regelmaat zelfs ingaat tegen de heersende mening van de top van zijn eigen partij, de VVD.

Afijn, in zijn laatste column (helaas alleen te lezen voor abonnees op de website van De Telegraaf bij De Krant) begint Wiegel met een mooi compliment aan het adres van Geert Wilders, die hij één van de beste Kamerleden van het moment noemt. Daarna gaat hij over op een beschouwing op de andere partijen. “Bijzonder is Forum voor Democratie. Kort gezegd: Thierry Baudet,” schrijft Wiegel terecht.”

“Bij de Statenverkiezingen, een paar jaar terug, de grootste partij. Allerlei lieden, die hun positie te danken hadden aan Thierry Baudet, hebben hun zetels gewoon gestolen: oplichters!”

Zo. Die kan JA21 in haar (enorm grote) broekzak steken. Met een kusje erbij van Hans Wiegel. En nee hij noemt ze niet specifiek bij naam, maar het is overduidelijk dat hij het over hen heeft.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2021 ... plichters/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie