Jehovah’s Getuigen (Religie zonder geweld)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15197
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Jehovah’s Getuigen (Religie zonder geweld)

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Nov 05, 2018 2:19 am

Jehovah heeft nooit gezegd of aangegeven dat hij op zoek is naar wederverkopers van zijn naam.

Die kinderachtige door Joseph Franklin Rutherford in 1931 bedachte naam Jehovah's Getuigen (voorheen Bijbel onderzoekers) staat volkomen los van alle bemoeienissen van God met het joodse volk waarover in de Bijbel wordt gesproken.

Als de naam Jehovah werkelijk zo belangrijk is voor die sekte waarom moet elk gebed gericht tot Jehovah dan in godsnaam uit naam van Jezus geschieden? Deze routineuze van elke creatieve ingeving gevrijwaarde manier van bidden geeft aan dat niet Jehovah de baas is maar Jezus Christus. Want zonder de naam van Jezus te noemen in het tot Jehovah op te zenden gebed zal geen Getuige een welwillend oor aantreffen bij God. Een zinloze kwestie waar beter maar niet aan begonnen kan worden volgens de ingewijden tot God die zich voorstaan als Jehovah's Getuigen. Heeft God dit dan zo bepaald? Lezen we ergens in het Oude Testament dat God zijn macht uit handen zal geven aan een toekomstige zoon met de naam Jezus? Ik dacht het niet. Maar net zoals moslims, weten Jehovah's Getuigen het beter te vertellen dan God zelf.

Al die zielige onervaren mensen die zich niet tot de club van Jehovah's Getuigen hebben bekeerd, die hun hele leven lang tot aan hun dood in het volste vertrouwen tot God gebeden hebben, maar daarbij vergaten te zeggen dat zij hun gebed tot God in Jezus' naam hadden verricht, hebben al hun moeite die gedaan werd om God te plezieren, tevergeefs in de woordversnipperaar van de organisatie van Jehovah's Getuigen zien verdwijnen.

Niet God heeft gezegd dat elk gebed tot hem gericht uit de naam van Jezus moest geschieden, maar Jezus zelf kwam daar mee op de proppen. Je moet maar durf hebben. Om je boven God te stellen. Ik noem het van een ongehoorde brutaliteit waardoor Jezus al vrij jong aan het kruis moest sterven. Een terechte straf van God die we Jehovah niet kwalijk zullen nemen. Dat Jezus een paar dagen na zijn dood maakte dat hij wegkwam naar de hemel moeten we naar het rijk der fabelen verwijzen.

Als ik christen was zou ik voor alle zekerheid voor het slapen gaan geen enkel risico nemen en mijn gebed tot God alsnog uit naam van Jezus opzenden. Gods oren staan uitsluitend op een kier voor Jehovah's Getuigen omdat alleen zij weten hoe te bidden tot Jehovah. Alle andere christenen op aarde komen voor gesloten flaporen van Jehovah te staan. Ik heb u gewaarschuwd!

Koninkrijkszaal . . . religieuze kleuterklas voor volwassen geloofspubers.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15197
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Jehovah’s Getuigen (Religie zonder geweld)

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Jun 21, 2019 12:59 am

Scarlatti schreef:Hans ik las dat iemand zei dat de Jehovah bijbel door een Amerikaanse handelaar zou zijn geschreven...

ik herinner mij dat jij daar bij was en je toentertijd er nogal tegen van leer trok... ik ontmoet hier mensen die ook bij de JW zijn en die zijn allemaal stuk voor stuk, niet een uitgezonderd, allemaal heel vriendelijk en liefdevol...

Ola Scarlatti! Você está confortável agora entre os cristãos sem os parasitas islâmicos sujos enfeitados em nossa civilização? :greeting2:

Eigenlijk zijn de meeste moslims, een enkeling als terrorist uitgezonderd, allemaal heel vriendelijk en liefdevol. Vandaag kwamen op Schiphol een man en vrouw door de draaideur naar binnen. Verschillende, in afschuwelijk winterse kledij gestoken lelijk vrouwen met een kopvod om gingen hen voor. Daar lag een grote mat maar niet helemaal plat. De oudere man lette niet op, struikelde en viel toen niet op zijn gat maar voorover bijna op zijn gezicht. Het opstaan wilde maar niet echt lukken. Iemand schoot te hulp. Ik keek geïnteresseerd toe waarom het zo lang duurde voordat de man overeind kon komen. Misschien was hij nog nooit eerder in zijn leven gestruikeld. Niet over Jehovah's Getuigen, noch over moslims. Een jongere moslima, die zojuist ook via de draaideur naar binnen kwam, stak onmiddellijk de helpende hand toe en hielp hem met moeite overeind. Zij vroeg nog hoe het met hem ging.

Ach Thesi, laat je niet bedotten door het theaterstuk van de 'Kleren van de Keizer'. Men hanteert de Bijbel met een eigen (redelijk goede) vertaling. En daar wordt bij geleerd dat uitsluitend Jehovah's Getuigen de Bijbel aan niet-Jehovah's Getuigen kunnen uitleggen. Want zonder hulp van de Heilige Geest die nu eenmaal in het bezit is van de handelaren in Jehovah, is geen mens in staat de Bijbel te doorgronden.

De overeenkomst met de moslims? Allebei knettergek en fundamentalistisch. Met dat laatste is overigens niks mis mee. Wel met de misselijk makende arrogantie waar jij niks van merkt aan de deur omdat jij nauwelijks kennis hebt van de Bijbel. Een enkele keer komen ze - per ongeluk - bij mij aan de deur. Ik laat de woordvoerder van dat moment netjes aan het woord zodat ze de indruk krijgen beet te hebben. Zo gauw er een vraag wordt gesteld aan mij (dat wordt hen geleerd) en is het domste dat je bij mij als Jehovah's Getuige kunt doen, ben ik aan het woord totdat het moment is aangebroken dat men het opgeeft. Ondertussen heb ik hen zoveel bijgebracht dat het hen duizelt tussen de oren. Denk nu niet dat zij gaan twijfelen. Ondanks dat ik hen de nodige handvatten heb aangereikt. Wat ook wat dit betreft hebben moslims en Jehovah's Getuigen een sterke overeenkomst: zij TWIJFELEN NIET en voelen zich SUPERIEUR aan de rest van de wereld.

Wie niet twijfelt denkt niet na, is mijn gouden stelregel. Ook ik heb bijna 12 jaar niet meer getwijfeld en dus niet nagedacht hoe de waarheid in elkaar steekt. Dat deed het door God geselecteerde grondpersoneel van God wel voor mij. Er bestaat maar een manier om achter de waarheid te komen: METEN IS WETEN. Plaats Jehovah's Getuigen en moslims onder het vergrootglas en leg hen naast de meetlat. Conclusie? Zij hebben niks, maar dan ook niks van zichzelf.

De Jehovah's Getuigen zijn de volgelingen van de vrijmetselaar en ex lid van de Zevende Dag Adventisten Charles Taze Russell (1852 –1916). De eerste leider en dus ook oprichter van de Jehovah's Getuigen.

De Jehovah's Getuigen zijn grof gezegd brutale leugenaars die onzin verkondigen. Van binnenuit zijn zij net zo slecht opgevoed als moslims. Met dit verschil dat je bij het verlaten van de organisatie verplicht wordt dood gezwegen en bij de moslims is het min of meer verplicht die persoon te vermoorden.

Jehovah's Getuigen zijn in de praktijk aardig en ongevaarlijk. Zij verkondigen liefde. Tenminste, als je bij hen komt en blijft. Moslims zijn in de praktijk aardig maar gevaarlijk. Zij praten doorgaans niet over hun walgelijke perverse pedofiele haatreligie, maar het zit wel in hun hoofd gebrandmerkt. Van kind af aan.

Jehovah's Getuigen verkondigen de liefdevolle en vredelievende leer van Jezus. Moslims kunnen dat niet. Want hun geliefde historische vieze perverse smerige pedofiele sadist was een oorlogsmisdadiger. Hij hoefde geen oorlog te voeren. Hij stuurde net zoals Hitler aan op een overheersingsoorlog. Hitler was een joden hater, Mohammed was dat ook. Hitler was voor geen cent te vertrouwen, Mohammed was dat ook niet. Jezus was niet oversekst wellustig, Mohammed was dat wel. Jezus nam het op voor vrouwen. Mohammed liet tot en met vandaag alle moslims weten dat hij had gezien dat in de hel, het eeuwige brandende vuur van Allah, de meeste bewoners vrouwen waren.

Trap er niet in Thesi! Die mensen die jij zogezegd aardig vindt dragen twee petten. Zij komen niet bij jou aan de deur omdat jij zo aardig bent. Nee, zij hebben uitsluitend een VERPLICHT doel voor ogen: om jou binnen hun organisatie te krijgen. En als je bij een ander kerkgenootschap bent, gaan ze je uitleggen dat je verkeerd bezig bent en je op een dwaalspoor zit.

Hier is mijn gouden tip! Vertel hen liefdevol dat zij tegen de wet van Jehovah in zijn gegaan door NIET de Sabath (zaterdagrust) van Jehovah te eerbiedigen. Hoe ze je ook proberen om de tuin te leiden, ZE LIEGEN! Want Jehovah heeft NOOIT in de Bijbel gezegd dat zijn opgelegde verplichte zaterdagrust is opgeheven. Dat heeft het orkest van meneer Russell zelf bedacht door vals te spelen.

Jehovah's Getuigen zouden geen huichelaars zijn wanneer zij uitsluitend aan het Nieuwe testament zouden refereren. Maar nee hoor, die makke schapen en goed gelovige sukkels denken niet na. Mag niet van de Ouderlingen. Het nadenkwerk gebeurt in Brooklyn New York, alwaar het oppergezag is gevestigd dat heerst over plusminus acht miljoen Jehovah's Getuigen verspreid over de gehele aarde. Nadenken! Hersens gebruiken! De Organisatie van Jehovah's Getuigen is de facto een vredelievende fascistische dictatuur. Uniek in de wereld en uitdagend voor de liefhebber van God. Dat wel.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15197
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Jehovah’s Getuigen (Religie zonder geweld)

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Jun 26, 2019 7:18 pm

Waneer u een stel Jehovah's Getuigen aan de deur krijgt, vraag dan altijd of u misschien met een 'gezalfde' van God te doen hebt.

Als het geluk van Jehovah met u is, treft u de eer met een van de 144.000 uitverkorenen van God van doen te hebben. God dicteert, God dirigeert, God selecteert, God discrimineert. Die 'gezalfden' mogen namelijk exclusief als geen ander naast God in de hemel plaatsnemen. Zij zijn de enige overlevende schepselen na Armageddon die ten hemel opstijgen. De rest van de mensheid beleeft een aan de aarde vastgeklampte opstanding. De Profeet Mohammed ging de 144.000 voor. Hoe? Op een paard, als ik mij goed herinner.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15197
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Jehovah’s Getuigen (Religie zonder geweld)

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Jul 05, 2019 6:54 pm

Het ergste en meest trieste wat over Jehovah's Getuigen verteld moet worden is dat zij de kluit belazeren en enorm grote huichelaars zijn zonder dat zelf te beseffen. Maar dat kan hen niet van hun plicht ontheffen goed kritisch na te denken en af en toe te twijfelen aan de stelselmatig suggestieve publicaties in de Wachttoren.

Elke bijeenkomst van Jehovah's Getuigen wordt begonnen en beëindigd met een gebed dat met alle geweld aan God opgezonden moet worden in de naam van T.C. Russell Jezus Christus. Zonder dit verplichte ritueel, bedacht door en afkomstig uit Brooklyn New York, zal God niet luisteren naar het vanaf de aarde aan hem verstuurde gebed. Dus bijna alles bij de club van Gods getuigen, het unieke grondpersoneel van God, staat in het teken van Jezus Christus. En wat doen die viezeriken wanneer een Getuige niet langer naar de pijpen van het Bethel-tribunaal wil luisteren? Dan wordt die ex-getuige levenslang veroordeeld, verafschuwd en genegeerd als oud vuil dat aan de schandpaal moet hangen. Alles dwars tegen de liefdevolle leringen van Jezus in. En dan te bedenken dat de volgelingen van T.C. Russell wordt geleerd in het geval van kritieke omstandigheden jezelf af te vragen hoe Jezus in zo'n situatie gehandeld zou hebben.

Geen simpel en groter bewijs van wie en wat Jehovah's Getuigen werkelijk voorstellen als oprechte christenen die in Jezus geloven:

Brave goedwillende sukkels die niet begrijpen dat zij grote oprechte huichelaars zijn.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15197
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Jehovah’s Getuigen (Religie zonder geweld)

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Jul 06, 2019 8:44 pm

Mij kan niets verweten worden. Ik ben tijdig - in leven zijnde - terug getreden uit de fascistische post christelijke sekte van Jehovah's Getuigen. Niet door de aanwezigheid van een vrije wil, maar door toedoen van een stel vrouwen van opzichters van Getuigen die mij danig begonnen te irriteren en voor de voeten te lopen in mijn hoedanigheid als man die boven de rangorde van het vrouwelijke geslacht was aangesteld volgens de leer van de organisatie van Jehovah's Getuigen. Dus aan mij lag het niet, maar aan al die aanstellerige achterlijk theatraal heidense komedianten, best quasi normale mensen, maar lijdend aan het gebrek van een vrije wil die door God was afgenomen van de mens nadat de eerste mens gebruik maakte van zijn vrije wil.

Kom op mensen! Wie in dit soort lulkoek over God gelooft, zoals exact beschreven in de Bijbel, zal zijn geluk moeten ervaren in zijn grenzeloze dwaasheid.

Opstandig? God-zij-dank! Hij bestaat niet. Maar ik doe net alsof. :roll:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Andere Godsdiensten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 4 gasten