Jehovah’s Getuigen (haatreligie zonder geweld)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16563
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Jehovah’s Getuigen. Net zo dom en eigenwijs als moslims

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

Jehovah’s Getuigen: colporteurs in dienst van Jehovah

“In principe gaan we gewoon langs alle huizen”, vertelt Jehova-getuige Michiel den Hertog in NOS Met het Oog op Morgen. “We hebben geen voorkeur, wij hebben geen vooroordelen. Het grappige is dat we worden herkend,” vertelt hij verder. “Vandaag zei iemand nog aan de deur: jullie zijn Jehovah's getuigen. Toen vroegen we: hoe weet u dat nou? Die persoon zei: jullie zien er anders uit, jullie zijn geen verkopers. Jullie hebben een andere uitstraling, dus jullie zijn Jehovah’s getuigen.(HvdM: Let op het woordje ‘dus’ dat gebruikt wordt. Het moet wel haast een leugen zijn dat Jehovah’s Getuigen door hun uitstraling, de Heilige Geest?, herkend worden). Typisch een verkooptruc. Immers, Jehovah’s Getuigen worden inderdaad onmiddellijk herkend. Niet omdat zij er niet als verkoper uitzien, ondanks dat zij altijd een aktetas met zich meedragen, of een niet nader gedefinieerde uitstraling hebben, maar vanwege de simpele waarneming dat zij (bijna) altijd langs de deuren slenteren met z’n tweeën: man en man; vrouw en vrouw. Soms ook man/vrouw; en een enkele keer gaat ook de kleine (vanaf 6 jaar) mee, of nog jonger in de kinderwagen.

De interviewer vraagt met betrekking tot het contact aan de deur of ze ook een I-Pad bij zich hebben. Den Hertog bevestigt dit: “Wel een I-Pad mee of een smartphone; van alle markten zijn wij thuis.” Dan stelt de interviewer een strikvraag: “En waarom is dat dan? Om gelijk iemand te registreren die belangstelling heeft?” Zo sluw als in de politiek met zijn voorkomende glimlach en lijkende op Mark Rutte, ontwijkt Michiel den Hertog de vraag behendig: “We zijn begonnen met het aanbieden van een interactieve bijbelcursus, dat gaat gewoon via een iPad of telefoon. Het is een digitale publicatie waar video's of audiofragmenten in staan.” Als ik de interviewer zou zijn, had ik gereageerd met: “Dat is geen antwoord op mijn vraag: registreren jullie mensen ja of nee?”
Want . . . registreren is bij wet op de Privacy verboden. : nono3:

Scoringsdrift
Desondanks noteren de Getuigen wel degelijk hun bezoekjes aan de deur. Ik was zelf twaalf jaren een bedelaar aan de deur namens de Vader van Jezus, en noteerde zo veel mogelijk - zie afbeelding! Het kan ook niet anders, want het wordt irritant als de week erop weer wordt aangebeld bij dezelfde persoon die eerder te kennen gaf niet geïnteresseerd te zijn omdat hij of zij over een eigen religie beschikt (vaak gehoord aan de deur). Bij moslims maakte ik altijd direct positief contact door mij als volgt aan te kondigen: "Ik heb bij u aangebeld omdat ik in dezelfde god geloof als u: de god van Abraham." BINGO! Waarmee het religieuze ijs direct gesmolten was. Overigens is er een speciale afdeling binnen de sekte die gespecialiseerd is in het benaderen van moslims en bestaat uit doorgaans Ouderlingen die Arabisch spreken en veel kennis hebben van de Koran en alles wat met de historische Arabische pedofiel, psychopaat, analfabeet en oorlogscrimineel Mohammed te maken heeft.

Afbeelding
Van huis tot huis rapport dat ik zelf in de computer verzonnen heb en dat ook gretig aftrek vond bij andere broeders en zusters.

Administratie
Jehovah’S Getuigen dienen elke maand een rapport in te leveren over de behaalde resultaten: hoeveel (na)bezoeken aan de deur; hoeveel tijd langs de deuren geslenterd; hoeveel bijbelstudies? We moeten niet vergeten dat de sekte van Jehovah’s Getuigen planmatig geredigeerd wordt vanuit het hoofdkwartier te Brooklyn, New York, waar overjarige mannen (NIET ÉÉN VROUW) de dienst uit maken en onafgebroken waarschuwen voor het einde der tijden waar men – ook ALLE leden van de sekte – reikhalzend naar uitkijken.

Belangrijk voor u om te weten!
Mocht Armageddon onverwachts komen – en dat gebeurt zeker onverwachts onder zeggenschap van Jezus nota bene, de man die bekend staat als vredelievend, vergevingsgezind en liefhebber van de andere wang toekeren als je een klap op de ene hebt ontvangen en met Armageddon zich zal presenteren erger dan Hitler, Stalin, PolPot, Rutte ('onze oorlog'), diverse Amerikaanse presidenten (Vietnam), waarbij het duo Zelensky en Poetin in het niet verdwijnt.

Heeft u ooit bezoek aan de deur ontvangen van de colporteurs van Jehovah en geen gebruik gemaakt van hun aanbieding tot een bijbelstudie, dan zult u Armageddon niet overleven en uw kans op een eeuwig leven na de dood verspelen en aan uw neus voorbij zien gaan. Jammer maar helaas, eigen schuld, dikke bult, luidt een toepasselijk spreekwoord!

Alle Jehovah’s Getuigen zullen Aramageddon sowieso overleven, en ook de doden, hoe vreemd dit ook moge klinken. Op die voorwaarde dat zij na hun opstanding uit de dood, Jehovah’s Getuige worden en een bijbelstudie volgen.

Zij die al eerder zijn gestorven: Jehovah’s Getuigen, mohammedanen (vies woord voor moslims), katholieken, gereformeerden, atheïsten, IT-ers, LHTBI-ers; zij allen krijgen een tweede kans van Jehovah tot eeuwig leven op deze aardbol – u leest het goed: EEUWIG LEVEN. Gratis en voor niets. Het enige dat u hoeft te doen is Jehovah’s Getuige worden als u weer wakker wordt uit de dood. Ook als u gecremeerd was. Want energie gaat nooit verloren leerde Einstein ons. Voor alle duidelijkheid: opstanding tot een eeuwig leven vindt niet plaats in de hemel, maar hier op aarde waar de mens thuishoort. Realistische gedachte.

'Herinneringsgraven'
De doden beleven dus een opstanding uit de ‘herinneringsgraven’ die Jezus zich weet te herinneren. Aan het geheugen van Jezus valt echter te twijfelen. Gelet op zijn demonstratie van onzekerheid, toen hij vlak voor zijn ellendig sterven aan de paal (of was het een kruis - wat doet het er aan toe?) zich afvroeg of zijn Vader Jehovah nog wel van hem hield.
Door angstzweet en uitputting bevangen liet zijn geheugen hem in de steek inzake het walgelijke onmenselijke sadistische offer dat Jezus vrijwillig zou volbrengen voor redding van de mens, na gedegen overleg en afspraak met zijn Vader. Afspraak is afspraak. Duidelijk. Daar mag niet moeilijk over worden gedaan. Maar Jezus was anders. Hij dacht dat hij koning van de joden zou worden en zodoende het Koninkrijk van zijn Vader in de hemel op aarde kon vestigen, ondanks de afspraak met zijn Vader om aan de paal (of het kruis) zijn laatste adem uit te puffen. Vergissen is menselijk. Het is raar en wekt verwondering en twijfel wanneer dat tevens ook bij een lid van de goddelijke familie voorkomt.

Resumerend. Grijp uw kans! Zorg dat u zich bij de Jehovah’s Getuigen aansluit als u dat nog niet heeft gedaan. Het is nu vijf voor twaalf. Want als Armageddon morgen voor uw deur staat en u bent nog steeds geen Jehovah's Getuige, mist u de kans op de hoofdprijs: eeuwig leven op een compleet nieuwe aarde zonder teveel CO2 uitstoot en hysterische angst voor terroristische aanslagen, oorlogen, opwarming van de aarde en de nieuwe linkse fascisten zoals Johan Derksen. Milieuzaken worden voortaan door Jehovah's Getuigen geregeld. Rutte heeft al verklaard dat de oorlog in Oekraïne ook onze oorlog is. Mogelijk dat Rutte meer weet dan u en ik, en Armageddon dichter bij is dan u denkt.

Wordt nu lid van de bedelclub van Jehovah en maak kans op een gegarandeerd eeuwig leven! OP = OP!

Potcast met Jehovah's Getuige Michiel den Hertog
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst en verkondig eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16563
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Jehovah’s Getuigen: geloof in een toekomstige vredelievende mensheid

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

Wij als ongelovigen - meten is weten - dienen er rekening mee te houden dat de nieuwe wereld onder leiding zal staan van de enige ware echte oprechte colporteurs van God. Volgens de Jehovah’s Getuigen dringt de tijd. Reeds tientallen jaren, en dat komt steeds dichterbij. En bijna is het dan eindelijk zover. Nog even wachten.

De getuigen van JHWH zijn apathisch en geestelijk misvormd door de vele valse leerstellingen. Zij doen nauwelijks onder voor de klassieke achterlijkheid van mohammedanen (vies woord voor moslims). Zij wachten af in de veronderstelling dat zij geen ezel zijn die zich twee, nee driemaal aan dezelfde steen des aanstoots stoot. Want wat de Ouderling beweert, heeft hij van hogerhand: het goddelijke gezag vanuit het hoofdkwartier van de religieuze opperhoofden in Brooklyn, New York. Dat daar ook een penningmeester gehuisvest is mag geen verbazing wekken. Tenslotte is de religieuze boevenbende daar een Amerikaanse aangelegenheid waar alles om geld draait. 𝗪𝗮𝗻𝘁 𝗚𝗼𝗱 𝗸𝗮𝗻 𝗯𝗹𝗶𝗷𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗴𝗲𝗹𝗱.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst en verkondig eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10670
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Jehovah’s Getuigen (haatreligie zonder geweld)

Bericht door sjun »

Het blijft toch opmerkelijk dat zij Christus vervangen hebben door het Brooklyngenootschap. Een clubje van handige colporteurs dat zichzelf verheft en kennelijk als de nieuwe bemiddelaar tussen God en mensen optreedt om bijvoorbeeld de spreiding van de eigen traktaten en andere uitgaven te bevorderen. Middels verkettering van wie hier en bij andere wereldse strevingen als belegging in Biohorma kritische noten bij plaatst houdt deze club zichzelf aan de macht. Dwalende herders hebben echter een desastreuze invloed op de kudde.

Mattheüs 23:13
"Maar wee u, gij Schriftgeleerden en Farizeeën, gij geveinsden! want gij sluit het Koninkrijk der hemelen voor de mensen, overmits gij daar niet ingaat, noch degenen, die ingaan zouden, laat ingaan."

bron

Geveinsden, de term zou ook maar zo gebruikt kunnen worden voor hedendaagse belobbyde politici, bij hen angehauchte media en gekochte wetenschappers.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Plaats reactie