Jehovah’s Getuigen (haatreligie zonder geweld)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16892
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Jehovah’s Getuigen. Net zo dom en eigenwijs als moslims

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

Jehovah’s Getuigen: colporteurs in dienst van Jehovah

“In principe gaan we gewoon langs alle huizen”, vertelt Jehova-getuige Michiel den Hertog in NOS Met het Oog op Morgen. “We hebben geen voorkeur, wij hebben geen vooroordelen. Het grappige is dat we worden herkend,” vertelt hij verder. “Vandaag zei iemand nog aan de deur: jullie zijn Jehovah's getuigen. Toen vroegen we: hoe weet u dat nou? Die persoon zei: jullie zien er anders uit, jullie zijn geen verkopers. Jullie hebben een andere uitstraling, dus jullie zijn Jehovah’s getuigen.(HvdM: Let op het woordje ‘dus’ dat gebruikt wordt. Het moet wel haast een leugen zijn dat Jehovah’s Getuigen door hun uitstraling, de Heilige Geest?, herkend worden). Typisch een verkooptruc. Immers, Jehovah’s Getuigen worden inderdaad onmiddellijk herkend. Niet omdat zij er niet als verkoper uitzien, ondanks dat zij altijd een aktetas met zich meedragen, of een niet nader gedefinieerde uitstraling hebben, maar vanwege de simpele waarneming dat zij (bijna) altijd langs de deuren slenteren met z’n tweeën: man en man; vrouw en vrouw. Soms ook man/vrouw; en een enkele keer gaat ook de kleine (vanaf 6 jaar) mee, of nog jonger in de kinderwagen.

De interviewer vraagt met betrekking tot het contact aan de deur of ze ook een I-Pad bij zich hebben. Den Hertog bevestigt dit: “Wel een I-Pad mee of een smartphone; van alle markten zijn wij thuis.” Dan stelt de interviewer een strikvraag: “En waarom is dat dan? Om gelijk iemand te registreren die belangstelling heeft?” Zo sluw als in de politiek met zijn voorkomende glimlach en lijkende op Mark Rutte, ontwijkt Michiel den Hertog de vraag behendig: “We zijn begonnen met het aanbieden van een interactieve bijbelcursus, dat gaat gewoon via een iPad of telefoon. Het is een digitale publicatie waar video's of audiofragmenten in staan.” Als ik de interviewer zou zijn, had ik gereageerd met: “Dat is geen antwoord op mijn vraag: registreren jullie mensen ja of nee?”
Want . . . registreren is bij wet op de Privacy verboden. : nono3:

Scoringsdrift
Desondanks noteren de Getuigen wel degelijk hun bezoekjes aan de deur. Ik was zelf twaalf jaren een bedelaar aan de deur namens de Vader van Jezus, en noteerde zo veel mogelijk - zie afbeelding! Het kan ook niet anders, want het wordt irritant als de week erop weer wordt aangebeld bij dezelfde persoon die eerder te kennen gaf niet geïnteresseerd te zijn omdat hij of zij over een eigen religie beschikt (vaak gehoord aan de deur). Bij moslims maakte ik altijd direct positief contact door mij als volgt aan te kondigen: "Ik heb bij u aangebeld omdat ik in dezelfde god geloof als u: de god van Abraham." BINGO! Waarmee het religieuze ijs direct gesmolten was. Overigens is er een speciale afdeling binnen de sekte die gespecialiseerd is in het benaderen van moslims en bestaat uit doorgaans Ouderlingen die Arabisch spreken en veel kennis hebben van de Koran en alles wat met de historische Arabische pedofiel, psychopaat, analfabeet en oorlogscrimineel Mohammed te maken heeft.

Afbeelding
Van huis tot huis rapport dat ik zelf in de computer verzonnen heb en dat ook gretig aftrek vond bij andere broeders en zusters.

Administratie
Jehovah’S Getuigen dienen elke maand een rapport in te leveren over de behaalde resultaten: hoeveel (na)bezoeken aan de deur; hoeveel tijd langs de deuren geslenterd; hoeveel bijbelstudies? We moeten niet vergeten dat de sekte van Jehovah’s Getuigen planmatig geredigeerd wordt vanuit het hoofdkwartier te Brooklyn, New York, waar overjarige mannen (NIET ÉÉN VROUW) de dienst uit maken en onafgebroken waarschuwen voor het einde der tijden waar men – ook ALLE leden van de sekte – reikhalzend naar uitkijken.

Belangrijk voor u om te weten!
Mocht Armageddon onverwachts komen – en dat gebeurt zeker onverwachts onder zeggenschap van Jezus nota bene, de man die bekend staat als vredelievend, vergevingsgezind en liefhebber van de andere wang toekeren als je een klap op de ene hebt ontvangen en met Armageddon zich zal presenteren erger dan Hitler, Stalin, PolPot, Rutte ('onze oorlog'), diverse Amerikaanse presidenten (Vietnam), waarbij het duo Zelensky en Poetin in het niet verdwijnt.

Heeft u ooit bezoek aan de deur ontvangen van de colporteurs van Jehovah en geen gebruik gemaakt van hun aanbieding tot een bijbelstudie, dan zult u Armageddon niet overleven en uw kans op een eeuwig leven na de dood verspelen en aan uw neus voorbij zien gaan. Jammer maar helaas, eigen schuld, dikke bult, luidt een toepasselijk spreekwoord!

Alle Jehovah’s Getuigen zullen Aramageddon sowieso overleven, en ook de doden, hoe vreemd dit ook moge klinken. Op die voorwaarde dat zij na hun opstanding uit de dood, Jehovah’s Getuige worden en een bijbelstudie volgen.

Zij die al eerder zijn gestorven: Jehovah’s Getuigen, mohammedanen (vies woord voor moslims), katholieken, gereformeerden, atheïsten, IT-ers, LHTBI-ers; zij allen krijgen een tweede kans van Jehovah tot eeuwig leven op deze aardbol – u leest het goed: EEUWIG LEVEN. Gratis en voor niets. Het enige dat u hoeft te doen is Jehovah’s Getuige worden als u weer wakker wordt uit de dood. Ook als u gecremeerd was. Want energie gaat nooit verloren leerde Einstein ons. Voor alle duidelijkheid: opstanding tot een eeuwig leven vindt niet plaats in de hemel, maar hier op aarde waar de mens thuishoort. Realistische gedachte.

'Herinneringsgraven'
De doden beleven dus een opstanding uit de ‘herinneringsgraven’ die Jezus zich weet te herinneren. Aan het geheugen van Jezus valt echter te twijfelen. Gelet op zijn demonstratie van onzekerheid, toen hij vlak voor zijn ellendig sterven aan de paal (of was het een kruis - wat doet het er aan toe?) zich afvroeg of zijn Vader Jehovah nog wel van hem hield.
Door angstzweet en uitputting bevangen liet zijn geheugen hem in de steek inzake het walgelijke onmenselijke sadistische offer dat Jezus vrijwillig zou volbrengen voor redding van de mens, na gedegen overleg en afspraak met zijn Vader. Afspraak is afspraak. Duidelijk. Daar mag niet moeilijk over worden gedaan. Maar Jezus was anders. Hij dacht dat hij koning van de joden zou worden en zodoende het Koninkrijk van zijn Vader in de hemel op aarde kon vestigen, ondanks de afspraak met zijn Vader om aan de paal (of het kruis) zijn laatste adem uit te puffen. Vergissen is menselijk. Het is raar en wekt verwondering en twijfel wanneer dat tevens ook bij een lid van de goddelijke familie voorkomt.

Resumerend. Grijp uw kans! Zorg dat u zich bij de Jehovah’s Getuigen aansluit als u dat nog niet heeft gedaan. Het is nu vijf voor twaalf. Want als Armageddon morgen voor uw deur staat en u bent nog steeds geen Jehovah's Getuige, mist u de kans op de hoofdprijs: eeuwig leven op een compleet nieuwe aarde zonder teveel CO2 uitstoot en hysterische angst voor terroristische aanslagen, oorlogen, opwarming van de aarde en de nieuwe linkse fascisten zoals Johan Derksen. Milieuzaken worden voortaan door Jehovah's Getuigen geregeld. Rutte heeft al verklaard dat de oorlog in Oekraïne ook onze oorlog is. Mogelijk dat Rutte meer weet dan u en ik, en Armageddon dichter bij is dan u denkt.

Wordt nu lid van de bedelclub van Jehovah en maak kans op een gegarandeerd eeuwig leven! OP = OP!

Potcast met Jehovah's Getuige Michiel den Hertog
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16892
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Jehovah’s Getuigen: geloof in een toekomstige vredelievende mensheid

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

Wij als ongelovigen - meten is weten - dienen er rekening mee te houden dat de nieuwe wereld onder leiding zal staan van de enige ware echte oprechte colporteurs van God. Volgens de Jehovah’s Getuigen dringt de tijd. Reeds tientallen jaren, en dat komt steeds dichterbij. En bijna is het dan eindelijk zover. Nog even wachten.

De getuigen van JHWH zijn apathisch en geestelijk misvormd door de vele valse leerstellingen. Zij doen nauwelijks onder voor de klassieke achterlijkheid van mohammedanen (vies woord voor moslims). Zij wachten af in de veronderstelling dat zij geen ezel zijn die zich twee, nee driemaal aan dezelfde steen des aanstoots stoot. Want wat de Ouderling beweert, heeft hij van hogerhand: het goddelijke gezag vanuit het hoofdkwartier van de religieuze opperhoofden in Brooklyn, New York. Dat daar ook een penningmeester gehuisvest is mag geen verbazing wekken. Tenslotte is de religieuze boevenbende daar een Amerikaanse aangelegenheid waar alles om geld draait. 𝗪𝗮𝗻𝘁 𝗚𝗼𝗱 𝗸𝗮𝗻 𝗯𝗹𝗶𝗷𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗴𝗲𝗹𝗱.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 11211
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Jehovah’s Getuigen (haatreligie zonder geweld)

Bericht door sjun »

Het blijft toch opmerkelijk dat zij Christus vervangen hebben door het Brooklyngenootschap. Een clubje van handige colporteurs dat zichzelf verheft en kennelijk als de nieuwe bemiddelaar tussen God en mensen optreedt om bijvoorbeeld de spreiding van de eigen traktaten en andere uitgaven te bevorderen. Middels verkettering van wie hier en bij andere wereldse strevingen als belegging in Biohorma kritische noten bij plaatst houdt deze club zichzelf aan de macht. Dwalende herders hebben echter een desastreuze invloed op de kudde.

Mattheüs 23:13
"Maar wee u, gij Schriftgeleerden en Farizeeën, gij geveinsden! want gij sluit het Koninkrijk der hemelen voor de mensen, overmits gij daar niet ingaat, noch degenen, die ingaan zouden, laat ingaan."

bron

Geveinsden, de term zou ook maar zo gebruikt kunnen worden voor hedendaagse belobbyde politici, bij hen angehauchte media en gekochte wetenschappers.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16892
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Jehovah’s Getuigen (haatreligie zonder geweld)

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

𝗚𝗢𝗘𝗗𝗘 𝗩𝗥𝗜𝗝𝗗𝗔𝗚 𝗪𝗔𝗦 𝗜𝗡 𝗪𝗘𝗥𝗞𝗘𝗟𝗜𝗝𝗞𝗛𝗘𝗜𝗗 𝗘𝗘𝗡 𝗭𝗪𝗔𝗥𝗧𝗘 𝗩𝗥𝗜𝗝𝗗𝗔𝗚.

Vandaag is het Goede Vrijdag. De EO legt uit, waarom slecht, goed is, en andersom. Zij doen hierdoor tekort aan Hitler en de vieze gore pedofiele klootzak, psychopaat, sadist, verkrachter en oorlogscrimineel Mohammed. Zo ook aan Stalin, Mao, Pol Pot en ga zo maar door. De EO is dus omgekeerd evenredig net zo misdadig als goed. Dat is niet mijn uitleg, maar die van de EO over de historische sukkel Jezus die dacht dat hij koning van de Joden kon worden. Helaas voor dit merkwaardige enig kind liet zijn Vader toe dat hij gemarteld werd, en in het midden van twee andere misdadigers werd opgehangen aan een paal (kruis volgens de leugenachtige EO). Eind al goed blies Jezus de laatste adem uit onder het niet waarneembare applaus wegens goed gedrag van zijn miserabele misdadige vader Jehovah.
Ik laat hieronder verder de expert in goede en kwade zaken, de EO aan het woord.

𝐺𝑜𝑒𝑑𝑒 𝑉𝑟𝑖𝑗𝑑𝑎𝑔 𝑖𝑠 𝑑𝑒 𝑒𝑒𝑛-𝑛𝑎-𝑏𝑒𝑙𝑎𝑛𝑔𝑟𝑖𝑗𝑘𝑠𝑡𝑒 𝑐ℎ𝑟𝑖𝑠𝑡𝑒𝑙𝑖𝑗𝑘𝑒 𝑓𝑒𝑒𝑠𝑡𝑑𝑎𝑔. 𝐶ℎ𝑟𝑖𝑠𝑡𝑒𝑛𝑒𝑛 ℎ𝑒𝑟𝑑𝑒𝑛𝑘𝑒𝑛 𝑑𝑎𝑛 𝑑𝑎𝑡 𝐽𝑒𝑧𝑢𝑠 𝑤𝑒𝑟𝑑 𝑔𝑒𝑘𝑟𝑢𝑖𝑠𝑖𝑔𝑑.
𝑃𝑎𝑟𝑑𝑜𝑛, 𝑔𝑒𝑘𝑟𝑢𝑖𝑠𝑖𝑔𝑑? 𝑊𝑎𝑎𝑟𝑜𝑚 ℎ𝑒𝑒𝑡 𝐺𝑜𝑒𝑑𝑒 𝑉𝑟𝑖𝑗𝑑𝑎𝑔 𝑑𝑎𝑛 𝑔𝑜𝑒𝑑?
𝐶ℎ𝑟𝑖𝑠𝑡𝑒𝑛𝑒𝑛 𝑔𝑒𝑙𝑜𝑣𝑒𝑛 𝑑𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑘𝑟𝑢𝑖𝑠𝑖𝑔𝑖𝑛𝑔 𝑣𝑎𝑛 𝐽𝑒𝑧𝑢𝑠 𝑖𝑛 𝑧𝑖𝑐ℎ𝑧𝑒𝑙𝑓 𝑖𝑒𝑡𝑠 𝑣𝑒𝑟𝑠𝑐ℎ𝑟𝑖𝑘𝑘𝑒𝑙𝑖𝑗𝑘𝑠 𝑤𝑎𝑠, 𝑚𝑎𝑎𝑟 𝑑𝑎𝑡 𝑒𝑟 𝑡𝑒𝑔𝑒𝑙𝑖𝑗𝑘 𝑖𝑒𝑡𝑠 𝑚𝑜𝑜𝑖𝑠 𝑑𝑜𝑜𝑟ℎ𝑒𝑒𝑛 𝑠𝑐ℎ𝑒𝑒𝑛.
𝐷𝑎𝑡 𝑘𝑢𝑛 𝑗𝑒 𝑒𝑒𝑛 𝑏𝑒𝑒𝑡𝑗𝑒 𝑣𝑒𝑟𝑔𝑒𝑙𝑖𝑗𝑘𝑒𝑛 𝑚𝑒𝑡 𝑏𝑖𝑗𝑣𝑜𝑜𝑟𝑏𝑒𝑒𝑙𝑑 𝑑𝑒 𝑚𝑜𝑜𝑟𝑑 𝑜𝑝 𝑀𝑎𝑟𝑡𝑖𝑛 𝐿𝑢𝑡ℎ𝑒𝑟 𝐾𝑖𝑛𝑔. 𝐷𝑎𝑡 𝑤𝑎𝑠 𝑜𝑝 𝑧𝑖𝑐ℎ𝑧𝑒𝑙𝑓 𝑒𝑒𝑛 𝑡𝑟𝑎𝑔𝑒𝑑𝑖𝑒, 𝑚𝑎𝑎𝑟 𝑎𝑙𝑠 𝑗𝑒 𝑒𝑟𝑜𝑝 𝑡𝑒𝑟𝑢𝑔𝑘𝑖𝑗𝑘𝑡, 𝑏𝑙𝑖𝑗𝑘𝑡 𝑑𝑎𝑡 𝑑𝑎𝑎𝑟𝑛𝑎 𝑑𝑒 𝑒𝑚𝑎𝑛𝑐𝑖𝑝𝑎𝑡𝑖𝑒 𝑣𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝐴𝑓𝑟𝑜-𝐴𝑚𝑒𝑟𝑖𝑘𝑎𝑎𝑛𝑠𝑒 𝑏𝑒𝑣𝑜𝑙𝑘𝑖𝑛𝑔 𝑣𝑒𝑟𝑠𝑛𝑒𝑙𝑑𝑒, 𝑜𝑚𝑑𝑎𝑡 𝑣𝑒𝑒𝑙 𝑏𝑙𝑎𝑛𝑘𝑒 𝐴𝑚𝑒𝑟𝑖𝑘𝑎𝑛𝑒𝑛 𝑡𝑜𝑒𝑛 𝑝𝑎𝑠 𝑖𝑛𝑧𝑎𝑔𝑒𝑛 ℎ𝑜𝑒 𝑣𝑒𝑟 𝑟𝑎𝑐𝑖𝑠𝑚𝑒 𝑘𝑎𝑛 𝑔𝑎𝑎𝑛.
𝐷𝑎𝑎𝑟𝑜𝑚 𝑖𝑠 𝐺𝑜𝑒𝑑𝑒 𝑉𝑟𝑖𝑗𝑑𝑎𝑔 𝑔𝑜𝑒𝑑. Aldus het relaas van de EO.

Het is dus werkelijk fantastisch wat Poetin doet in de Oekraïne, als we de EO volgen in al zijn 'wijsheid'. Lof aan Poetin en de EO. Want uiteindelijk komt er licht aan de horizon en gloort de vrede in de verte en straks gaan we er allemaal op vooruit.

Jezus was dus een mislukte jood. Een aardige welteverstaan. Maar ook psychisch afgedwaald van de werkelijkheid. Hij had ze niet allemaal meer op een rijtje. Precies zoals onze regering. Allemaal zwakzinnigen van de geest die zich stuk voor stuk koningen wanen over het Nederlandse volk.

(Bovenstaand artikel ook geplaatst in post Logica taboe).
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16892
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Jehovah’s Getuigen: krijg eerst het zuur en dan pas het zoet.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

𝐁𝐄𝐇𝐎𝐄𝐃 𝐔 𝐕𝐎𝐎𝐑 𝐃𝐄 𝐖𝐑𝐀𝐀𝐊 𝐕𝐀𝐍 𝐉𝐄𝐇𝐎𝐕𝐀𝐇'𝐒 𝐆𝐄𝐓𝐔𝐈𝐆𝐄𝐍!

Komen Jehovah's Getuigen bij u aan de deur, of wordt u op straat aangesproken, bijvoorbeeld bij het station of metro uitgang waar er een stel Getuigen bij een stalletje staat met kleurig propagandamateriaal voor Jezus, luister niet naar hen. U handelt dan in het belang van de mensheid en voorkomt zo waarschijnlijk de vernietiging van dit samenstel van dingen.

Het zit namelijk zo. De volgende tekst is ontleend aan de eigen wijsheid van het Genootschap waarvan het centraal en autoritair gezag zetelt in Brooklyn New York waar alle narigheid vandaan komt.

De Getuigen die een goed woordje voor God overhebben en daar de rest van hun leven voor in dienst hebben gesteld met overigens het accent op de persoon Jezus die zijn leven - als 'misdadiger' was hij slechts drie dagen echt dood - gegeven en geofferd heeft aan de zondige mensheid vol met misdadigers. Wat een ongelooflijke flauwekul. En dan te bedenken dat deze ter dood veroordeelde 'misdadiger' verder weer springlevend door het leven in de hemel mocht gaan alsof er niets gebeurd was. Gezellig bij zijn vader op schoot waarmee eerder de bloedige afspraak was gemaakt dat Jezus vernederd, gemarteld en opgehangen zou worden aan het kruis volgens het Romeinse recht en de wens van de joodse geleerden. Volgens de Getuigen hing Jezus aan een paal, dus niet aan het kruis. Een kniesoor die daar een punt van maakt. Jehovah's Getuigen zetten voor u maar al te graag de puntjes op de i. De i van INSUBORDINATIE. Want stel dat er nu militaire dienstplicht heerst, de Getuige van de goddelijke Drie-eenheid: Jezus, God, en de Heilige Geest, weigert zijn land te dienen. Je vaderland dienen doe je ook, door het in het geval van een militaire inval zoals door Rusland in Oekraïne, je daartegen te verzetten met geweld. Probeer zoveel mogelijk tegenstanders overhoop te knallen. Dood is dood en de gedode soldaat is verzekerd van een opstanding die bewerkstelligd zal worden door Jezus wanneer Armageddon aan de beurt is.

Maar nu hebben de Getuigen gelijk
Zij doen niet aan mee aan die vieze oorlogsspelletjes (Mark Rutte: "Het is ook onze oorlg."). Immers, zij zijn bereidwillig onderhevig aan de wetten van de staat. Zij betalen netjes belasting, frauderen niet, vieren geen verjaardagen en doen niet mee aan christelijke feestdagen waar ook moslims en atheïsten van profiteren. Nou ja, soms dan weer wel. Want laten we eerlijk zijn, de pratende slang was niet voor niets door de stiekeme nare god Jehovah in het leven geroepen. Ik herinner mij in de Gemeente Watergraafsmeer hoe de ene broeder de andere broeder belazerde met geld dat zij samen beheerden in een zakelijk partnerschap. De vrouw van de broederlijke oplichter had overigens lekkere grote tieten die zij rijkelijk demonstreerde door niet alles te bedekken. En dat mag niet. Maar geen Ouderling die daar wat van durfde te zeggen. Zo ging zij ook deur langs deur met een andere zuster. Want vrouwen gaan gedwee twee aan twee, net zoals hun kerels samen aan het colporteren zijn voor Goden zijn enig geliefde zoon Jezus. Want God hield net zo min als Allah van vrouwen. Omdat zij dom zijn. De werkelijkheid is echter dat vrouwen intelligenter zijn dan mannen. Vandaar. Want hoorbaar bidden tot God wordt in de Koninkrijkszaal uitsluitend toegestaan aan mannen. De broeder is in zijn gebed aan Jehovah verplicht melding te maken dat het gebed aan God gericht, in de naam van Jezus geschiedt. Anders zal het gebed God niet bereiken. Volgens mij stelt God het afgezaagde steeds hetzelfde riedeltje niet op prijs. De beste homo heeft wel wat anders te doen dan steeds herinnerd te worden aan Jezus. Want ook dat leren de Getuigen: Niet Jehovah, maar jezus schiep alle dingen. Jaja dat wist u nog niet. Maar dan weet u het nu.


Het grote goede nieuws van Gods Koninkrijk
Ik dwaal af. De Jehovah's Getuigen beweren, uitgerust in groepsverband met de volgende geïndoctrineerde wetenschap, het volgende. Zij dwalen uit over de gehele aardbol om een ieder te bereiken met het 'Goede Nieuws': burger, eskimo, moslim, burger, koning, keizer, admiraal, inclusief minister-president Mark Rutte. Geloof het of niet, maar dat is hen door het hoofdkwartier opgelegde missie. En wanneer iedereen het Goede Nieuws heeft vernomen over het Koninkrijk Gods dat door de Getuigen van Jehovah over de aarde aan alle bewoners wordt gepredikt, dan pas zal de aarde veranderen in een paradijs met de wederkomst van Jezus - u weet wel, de grappenmaker aan het kruis die eventjes voor drie dagen de weg kwijt was. Tot zover het goede nieuws van het Koninkrijk waarin de vrije wil zal zegevieren. Want de mens zal niet meer doodgaan. En wie wil er nu dood gaan? Het eeuwige leven wenkt u uitnodigend tegemoet. Of men dat nu wel of niet wil. Maar . . . er is en blijft hoop. God houdt rekening met u. U wordt nog één keer in de gelegenheid gesteld, nadat jezus alle doden uit de herinneringsgraven tevoorschijn heeft laten komen, om te zondigen. Jawel, de duivel Satan, u weet wel, de vaste huisvriend van God, ligt nog altijd op de loer. Of hij zich weer als de kwebbelende slang zal voordoen met de uitnodiging weer te zondigen tegen God, is mij niet bekend, maar hij is nog lang niet op een zijspoor gezet. Dus . . . u legt een luisterend oor bij Satan en knikt instemmend dat God ook niet alles is, en ja hoor, u gaat onmiddellijk weer terug naar af en ontvangt de doodstraf in plaats van het door de Getuigen van Jehovah beloofde eeuwige leven zonder pijn, verdriet, geweld, oolog, misdaad. Iedereen die kiest voor de wijsheid van de Getuigen zal gevrijwaard worden voor bedenksels als de EU en een constant liegende en bedriegende waardeloze minister-president Mark Rutte die van de liberale positieve VVD de betekenis veranderde in Volk Val Dood.

Waarom voor de duivel kiezen en niet voor het eeuwige leven?
Nogal logisch voor al degenen die de Jehovah's Getuigen meer dan spuugzat zijn. U wordt namelijk verplicht om aanvullend onderwijs te volgen met behulp van leraren die Getuigen van Jehovah zijn. Over het behalen van een diploma bij het succesvol ondergaan van de verplichte cursus is mij niets bekend. Wie kiest voor eeuwig wil leven hoeft zich dus geen zorgen te maken. Bijna alles op de aarde zal verwoest worden en een ieder die zich daarop levend staande probeert te houden zal getroffen worden door de dood. Behalve de op dat moment aanwezige Jehovah's Getuigen. Discriminatie is namelijk altijd al een sterk punt geweest van de Getuigen. Wat dat betreft beelden zij zich net zoveel meerwaarde in als mohammedanen (vies woord voor moslims). Ja beste mensen, het Koninkrijk Gods gaat niet over een nacht ijs. Het is hetzelfde als zoiets dat nu gebeurt in Oekraïne. Eerst oorlog, liefst zo lang mogelijk, en dan komt pas de vrede. God denkt precies zo. Hij schiep de mens. Vergat daarbij niet de pratende slang - het was er maar een - en de mens kon kon een begin maken met het doel in het leven om te overleven en ondertussen een tijdje kennis maken met de smerige politiek die een ieder dwangmatig onder curatele stelde door het Chinese Vleermuizenvirus aan te merken als de toorn van een schadelijk en dodelijk kwaadaardig virus dat nooit uitgeroeid zal worden. Voor zover mij bekend was de mens in staat alleen het pokkenvirus uit te roeien.

De spelregels bij Armageddon
Ook al zou u wensen dat God de pokken kan krijgen, als u dood gaat zult u net als alle doden opgewekt worden uit de dood wanneer Armageddon voor de deur staat. Ook al is die stevig gesloten. Jezus heeft een ontzettend sterk geheugen. Volgens de Getuigen weet hij zich alle graven te herinneren. Dus ook waar de verbrande stofdeeltjes uit het crematorium zijn gebleven die mogelijk in zee terecht zijn gekomen. Maar . . . en dit is dan weer de uitzondering die de regel bevestigt van de onzekere Jezus: de mens die leeft terwijl Armageddon hem overkomt, zal worden vernietigd voor altijd als hij geen Jehovah's Getuige is op dat moment. Dood is dan pas echt dood en dat blijft eeuwig zo als u niet de kans hebt aangegrepen om in de tussenliggende tijd u te bekeren tot dienaar van God. U moet dus een Jehovah's Getuige zijn. U heeft daartoe de kans gehad, maar mogelijk niet aangegrepen. Misschien had u geen interesse in het eeuwige leven. Wie voor de tijd van Armageddon is dood gegaan heeft meer geluk. Men zal zich verbazen over de wereldwijde puinhoop die Armageddon teweeg brengt om daarna de metamorfose van het Koninklijke Paradijs van een compleet nieuwe frisse CO2 vrije aarde te ondergaan waarop de lammetjes naast de leeuwen weiden en de krokodillen op dieet zijn gezet.

Haastige spoed is zelden goed maar toch geboden
Mijn advies voor wie het eeuwige leven in een paradijs op aarde een aantrekkelijke optie is zonder Mark Ruttes, Zelenskies, Poetins, Marokkaanse en andersoortige moslims - wacht Armageddon niet af en neem zo snel mogelijk contact op met een van de Jehovah's Getuigen. Dat zal een man moeten zijn, want ook vrouwen binnen de Organisatie van Jehovah's Getuigen zijn tweederangs mensen en mogen alleen in geval van nood, bij afwezigheid van een man, een Bijbelstudie geven. Met de bedoeling dat wanneer uw kennis over God, Jezus en de Heilige Geest voldoende op peil is, u gedoopt gaat worden zodat u verzekerd bent van een eeuwig leven in het Paradijs op aarde en welkom wordt geheten in de kring van aardige mensen die Jehovah's Getuigen zijn. Houd er rekening mee dat de Getuigen u beschouwen als broeder of zuster, maar alsnog hun keuze bepalen met wie zij intiem omgaan en regelmatig uitnodigen bij hen thuis. Mijn ervaring is dat er weinig interesse bestaat voor de alleenstaande die geen partner heeft of weduwe of weduwnaar is. Hypocrisie is een duidelijk kenmerk bij Jehovah's Getuigen. Ik vormde de uitzondering. Want ik nodigde wel de eenzame alleen wonende (oudere) zusters bij ons thuis uit aan tafel. Na twaalf jaren was ik alle komedie (pas) zat. Waarom zo laat? Geen idee. :unsure:

Als u direct naar beneden had gescrold, kon u dit compendium lezen: :*)

Wie luistert naar wat Jehovah's Getuigen u te vertellen hebben en hun instructies opvolgt, kan rekenen op het eeuwig leven op aarde in een Paradijs waar volmaaktheid heerst. Dat kan nu al zijn of na uw dood.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16892
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Jehovah’s Getuigen, getuigen steeds maar door.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

𝐙𝐈𝐉 𝐆𝐄𝐓𝐔𝐈𝐆𝐄𝐍, 𝐆𝐄𝐓𝐔𝐈𝐆𝐄𝐍 𝐄𝐍 𝐆𝐄𝐓𝐔𝐈𝐆𝐄𝐍 𝐒𝐓𝐄𝐄𝐃𝐒 𝐌𝐀𝐀𝐑 𝐖𝐄𝐄𝐑, 𝐊𝐄𝐄𝐑 𝐎𝐏 𝐊𝐄𝐄𝐑, 𝐓𝐎𝐓 𝐙𝐈𝐉 𝐄𝐄𝐍 𝐎𝐍𝐒 𝐖𝐄𝐆𝐄𝐍.

Tsja, een dode verliest nu eenmaal veel aan gewicht.

En met dat ons wordt Armageddon bedoeld. Dat moet voor Jehovah's Getuigen een belevenis zijn als 5 december voor kinderen. De angst voor zwarte Piet bij kinderen is het geluk van Jehovah's Getuigen wanneer bommen en granaten - kortom de toorn van de razende God - neerdaalt over de aarde. Tussen al dat vuurwerk door zien we Jezus naar beneden komen uit de hemel. Hoe? Dat wordt niet verteld. Er moet tenslotte iets te fantaseren overblijven. Misschien heeft de Beleidvolle Slaaf daarin niet voorzien. Dat zou zo maar kunnen. Of grofweg gezegd, dit bepaald niet vredelievende aspect van Jezus over het hoofd gezien? Zij - de op hoge leeftijd Beleidvolle Medewerkers ten kantore van het Brooklyn hoofdkwartier, het centrale zenuwstelsel van de Organisatie, laat alle Jehovah's Getuigen - dat zijn er inmiddels veel te weinig - tijdens Armageddon erop uitrukken om de gehele aarde te bedienen met alweer het Goede Nieuws. Want wie zich dan nog niet overgeeft aan de bemoeizucht van de Organisatie zal het bezuren en sterft ten tweede male. Inderdaad. De wonderen zijn nog lang de wereld niet uit. Hij en zij heeft dan de kans voorgoed verspeeld op een eeuwig leven in een paradijs dat bezig is gestalte te krijgen onder de hocus pocus handen van de almachtige Jehovah. Hoe dan ook, eerst moet de rotzooi van de vernietiging van alles wat op aarde overeind staat, die het duo Vader & Zoon BV hebben veroorzaakt, opgeruimd worden. Zij huldigen daarbij het motto: 'Eerst het zuur, dan pas het zoet'. Er komt nu echt geen laatste meer.

Dat is het mooie van de kongsi tussen God, zijn zoon, de Heilige Geest, en niet te vergeten de Beleidvolle Slaaf. Een ieder krijgt een tweede kans. Maar wie niet toehapt is reddeloos verloren. Eigen schuld en niet de schuld van Jezus. Want die is niet voor niets aan het kruis als misdadiger tentoon gesteld en vermoord.

Iets anders is dat Jezus geen respect heeft voor de doden. Die laat je met rust. Maar die twee: God en zijn brave zoon Jezus zijn onruststokers. Er wordt geen rekening gehouden met het feit dat er mogelijk mensen zijn die liever dood willen blijven dan onder een toeziend controle regime leven waarin de Beleidvolle Slaaf de dienst uitmaakt willen leven. Ook al lonkt het paradijs. Met of zonder naakte vrouwen en gratis voedsel. We weten het niet. Ook hierin schiet de Beleidvolle Slaaf tekort. Of valt dit hoofdstuk onder de privacy van het geweten? Bent u er nog?

Eigenlijk lijken Jehovah's Getuigen en mohammedanen (vies woord voor moslims) verdomd veel op elkaar wat hun aannames betreft. Dat het echte leven, het paradijs, pas begint ná de dood. En dan te bedenken dat ergens in de bijbel klip en klaar staat dat de doden zich van niks bewust zijn. Maar daar heeft de slimme Beleidvolle Slaaf het volgende op bedacht. Er bestaat een kans (ga door naar af waar Armageddon aan de gang is) dat mensen van goeden wil - moslims, joden, atheïsten, politici, nog niet bekeerde Eskimo's Armageddon overleven. Of niet. Hoe legde de Beleidvolle Slaaf het ook alweer uit? Jezus laat in ieder geval iedereen die dood is weer levend worden. Echt waar. De Beleidvolle Slaaf, met de zetel in Brooklyn New York - ja waar anders? - heeft gesproken dat Jezus, als u dood bent en voorgoed verdwenen, zich de skeletten of resten van lijkenverbranding kan herinneren. En dankzij die herinnering maakt u kans op het eeuwige leven. Maar . . .

Omdat Jehovah's Getuigen bij u aan de deur zijn geweest, u geen interesse toonde in Armageddon bij u voor de deur, dat telkenmale door de Beleidvolle Slaaf met een kutsmoes is uitgesteld tot nader inzicht met behulp van alweer de Heilige Geest die het maar druk heeft met al die verkeerde voorspellingen van de verlossende eindtijd, mag u niet meedoen aan het opruimen van de chaos om pas daarna te genieten van de schaapjes die weiden naast de roofdieren. Ik geloof niet dat er in het Paradijs gender toiletten zullen bestaan. Als u het wilt, maakt Jezus weer een normaal mens van u: de hetero mens zoals God het ooit bedoeld heeft. Lastig? Nee hoor! Gewoon doen wat het grondpersoneel van God u opdraagt.

Ondanks alle herrie daaromheen moet het een verademing zijn voor de naar die eindtijd smachtende langs de deur colporterende paren van 2 mannen en 2 vrouwen die echter nooit met z'n vieren werken. Ik werkte het liefst alleen. Dan genereer je meer succes aan de deur. :thinking: :*) Wat heeft dat te betekenen? Discriminatie of zoiets? Nee! Wel zoiets. Man en vrouw gaat niet goed samen volgens de Beleidvolle Slaaf die bijgestaan wordt door het voortschrijdende licht waar ook de heilige Geest zijn medewerking aan verleent en daarin telkenmale tekort schiet. Het zijn alleen de broeders die voorgaan in het gebed. De zusters behoren hun plaats te weten. Terecht vind ik. Tenslotte was het de mislukte vrouw Eva die Adam verleidde toen zij zich zelf had laten verleiden tot overspel met de lieve aantrekkelijke mooie slang. Ik herinner mij Sigrid Kaag die zei: "Woorden doen ertoe." Die van God waren blijkbaar niet de moeite van het geloven waard. Met als resultaat de verwarde mens die door de bomen van alle religies (zeker 10.000) het spoor naar God bijster is geraakt.

Enfin. Hoop doet leven, zullen we maar zeggen. Ook als u dood bent.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst wegens gebrek aan de vrije wil.
Plaats reactie