Bizar.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bizar.

Bericht door Ariel »

Boudewijn Atsma schreef:
wo jul 06, 2022 3:27 pm
Het stonk kennelijk nogal heftig.
LOL. Vast wel. Alles stinkt. Ook een patatkraam, of een oliebollen kraam. En wat dacht je van de Halal Grill Kip Foodtruck.
Zal ook vast stinken.

Maar ja... :nietverstaan: Om al die kramen te verbieden!!!
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Maarten
Berichten: 975
Lid geworden op: di mar 21, 2017 3:00 pm
Locatie: Twente

Re: Bizar.

Bericht door Maarten »

Dansen verboden in café in Vriezenveen, anders volgt er een hoge boete: ‘Dit is echt lachwekkend’
VRIEZENVEEN - Moeten cafébezoekers in Vriezenveen op een stoel blijven zitten en luisteren naar vioolmuziek? De gemeente verbiedt in ieder geval dat er in het Wapen van Vriezenveen nog langer onder harde muziek wordt gedanst. Anders volgt er een megaboete. „Het is lachwekkend”, zegt mede-eigenaar Bastiaan Loohuis.
https://www.tubantia.nl/twenterand/dans ... ~a05ead0b/
Samen met drie compagnons nam Loohuis eind 2021 het Wapen van Vriezenveen over. Tot grote vreugde onder stamgasten en bij de jeugd. De kroeg dreigde op slot te gaan, nadat uitbaters Jan-Jacob en Marjon Kip aangaven te stoppen. Maar nu wordt er alsnog gefeest in ‘het Wapen’. Twenterand steekt er echter een stokje voor. De gemeente vindt dat het gefeest in de kroeg teveel op een discotheek lijkt en schermt met megaboetes. „Bizar”, vinden Loohuis en zijn compagnons. „Ze leggen hiermee een bom onder een plek voor de jeugd.”

Wat een politiestaat worden we toch ook hé...
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bizar.

Bericht door Ariel »

Hier het verhaal van de visboer. Twee mensen hebben geklaagd.
Visboer mag geen vis meer bakken na klachten over stank: ’Niemand die hier iets van snapt’

De viskraam van Vishandel Roos is woensdagochtend toch weer opengegaan aan de Nieuwstraat in Schagen. „Alleen met thuis voorgebakken kibbeling en met verse vis zoals zalm en zoute haring”, zegt mede-eigenaar Peter Ploeger die dinsdag tot zijn ontsteltenis van de gemeente te horen kreeg dat de viskraamhouders daar per direct geen vis meer mochten bakken..

Ondertussen regent het reacties over het bakverbod dat door gemeente is opgelegd na klachten van twee buren schuin aan de overkant van de straat.

’Mijn god mensen.... Waar gaat dit heen in dit land. Laten we lekker elkaars leven zuur maken, wordt het leven echt een stuk leuker van....NOT!! Leven en laten leven en gun elkaar het beste...’, zegt Anika Marees op de Facebookpagina van Noordhollands Dagblad.

Op datzelfde platform, met binnen korte tijd meer dan 230 reacties, gaat Jacqueline Gijsen nog een stapje verder: ’Die azijnzeikers moeten lekker in een hutje op de hei gaan zitten! Daar gaan zijn inkomsten! Daar word ff geen rekening mee gehouden! Klote lui!’.

’Verplaatsing toegezegd’
De twee buren aan de Nieuwstraat in Schagen die overlast ervaren van de bakgeuren van twee viskramen, een loempiakar en een oliebollenkraam, hebben hun klachten al in december 2021 besproken met burgemeester Marjan van Kampen en een ambtenaar van de afdeling Handhaving & Toezicht.

„En tijdens dit gesprek op 22 december is ons toegezegd dat er met drie weken een andere plek voor de kramen zou worden gezocht. Nu zijn we vier maanden verder en er is niets veranderd.” Dat zei mevrouw Heddes, een van de klagende buren, tijdens haar publiek inspraakmoment bij de gemeenteraad op 26 april van dit jaar.

Onacceptabel
Zij vervolgde met: „Wel is deskundig bureau Peutz ingehuurd door de gemeente om de situatie te beoordelen. Peutz kwam tot de conclusie dat de stankoverlast onacceptabel is. We willen dus dat de belofte die ons is gedaan wordt nagekomen. Wij willen ons huis terug en buiten kunnen zitten in de frisse lucht.”

Dat Heddes en haar buren, de familie Kramer, zo veel stankerlast ondervinden komt volgens hen doordat hun appartementen zes meter achter de gevellijn zijn gesitueerd. „Daardoor loopt de stank bij ons vast tegen een blinde muur en blijft dus hangen. Het hele huis stinkt naar vis, loempia en oliebollen. Deze stank dringt door tot in de slaapkamers. Daardoor verschoon ik meerdere keren in de week mijn bed.”

Dwangsom
Behalve het laten doen van geuronderzoek en het nemen van een handhavingsbesluit op 12 april deed de gemeente Schagen echter niets met de belofte om de kramen te verplaatsen. Wel werd de betrokken ondernemers op 12 april een last onder dwangsom opgelegd.

De reactie van de gemeente Schagen nu: „Uit dit onderzoek is gebleken dat de twee viskramen en de loempiakraam te veel geuroverlast veroorzaken. Dat viel ons ook tegen. Op basis van dit onderzoek hebben we op 12 april 2022 een last onder dwangsom opgelegd, met als doel de overtreding te beëindigen. We deden een voorstel aan de kraamhouders. De kraamhouders konden de overlast beëindigen door te stoppen met bakken en frituren óf door een zogenaamde doelmatige ontgeuringsinstallatie in hun kraam te installeren.”

Niet afdoende
Dit laatste was niet zonder risico, omdat op voorhand niet kon worden bepaald of hiermee de overtreding ook daadwerkelijk werd beëindigd. „Alle kraamhouders hebben ervoor gekozen een ontgeuringsinstallatie (koolstoffilters) te installeren, in de hoop dat de situatie hiermee werd opgelost. Dat hoopten wij natuurlijk ook. Na een tweede geuronderzoek, uitgevoerd door hetzelfde gespecialiseerde bedrijf, is gebleken dat de geïnstalleerde ontgeuringsinstallaties van de viskramen niet voldoende doelmatig zijn. Heel jammer dat het dus niet afdoende bleek. Daardoor konden wij als gemeente ook niet anders dan handhaven.”

Laatste nippertje
Waarom de ondernemers Ploeger en Roos dinsdagochtend dan pas op het laatste nippertje zijn gesommeerd om te stoppen met het bakken van vis? Daarop zegt een gemeentewoordvoerder: „Het is niet zo plotseling als het lijkt. Zoals gezegd loopt deze zaak al even. Door op dinsdag meteen met de betreffende kraamhouder te bellen, werd voorkomen dat er een dwangsom verbeurde. Maar leuk was het niet en wij betreuren het ook dat het zo is gegaan.”

Op de vraag of elke klager zomaar z’n gelijk kan halen, zegt de woordvoerder: „Nee niet zomaar. Het gaat om de geconstateerde geuroverlast en het niet in staat zijn om die zelfs met filters te verhelpen. Wij gaan met de ondernemers in gesprek om dit op te lossen. Ook al omdat door verbouwing van Makado de plek aan de Nieuwstraat door ons tijdelijk was aangegeven. We moeten hier samen uit komen.”

Schade verhalen
Peter Ploeger en André Roos van Vishandel Roos uit Schagen laten weten dat de gemeente hen wel een toezegging heeft gedaan: „Er is ons verteld dat we de geleden schade mogelijk kunnen verhalen, maar daarover is nog geen contact met de gemeente geweest. We hopen op een compromis, waarmee we misschien toch nog even mogen doorbakken tot het moment dat er een andere geschikte standplaats voor ons is gevonden. Dat hopen we van harte, want er is verder werkelijk helemaal niemand die dit begrijpt.”
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Mahalingam
Berichten: 49103
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Bericht door Mahalingam »

Hoe bizar kan een bureaucratie worden? Daar heeft Kafka een boek over geschreven.
Nu kom ik dit tegen over de stikstof.
Zie dit terreintje (0,33 hectare) dat bureaucratisch tussen wal en schip gevallen is en dus onberoerd is gebleven en pure zelfgegroeide natuur is geworden en niet door de mens planmatig gemaakt. Maar ja, bureaucratisch gezien is het wel natuur en dient dus beschermd te worden tegen stikstof.

Afbeelding

Stikstofneerslag wordt berekend. En je kan dan heel wat schuiven met de aannames waarop je berekening rust.
En hoe ze ook proberen, de uitkomst blijft: jaarlijks 1 gram stikstof neerslag. En dat is niet toegestaan.
En als daar nu een middelmatig grote hond een keer per jaar kakt dan is die limiet overschreden.
Lees de dwaasheid in dit verhaal:
De hectare van 130 miljoen: hoe een overwoekerd stukje ven bij Waalwijk ineens cruciaal kan zijn

Provincie, gemeenten en Rijkswaterstaat hebben grote plannen om de verouderde snelweg A59 bij Waalwijk aan te pakken. Maar stikstof zorgt voor hoofdbrekens: precies één, niet eens zó bijzondere hectare aan natuur kan het plan van 130 miljoen euro in de weg staan.


Gepiep en geritsel in het gebladerte. Twee kibbelende muizen – of liefkozende, wie zal het zeggen – zijn flink met elkaar in de weer. Tot ze vlakbij een mensenvoetstap horen en de schichtige diertjes wegvluchten. Hun leefgebied is een kleine postzegel in het uiterste hoekje van de envelop die Loonse en Drunense Duinen heet. Een beetje een donker en overwoekerd hoekje, rondom een langgerekt vennetje met de naam Galgenwiel. Aan de moerassige waterkant zoemen vooral veel muggen.

Het is een weinig baanbrekend stukje natuur, pal aan de rand van Waalwijks bebouwde kom. Een achtergebleven kroon van een flesje AH Basic bier verraadt dat hier soms iemand blijft hangen, je vraagt je af waarom. Over het algemeen gebruiken recreanten de eerste hectare (feitelijk 0,33 hectare, want de stadsrand valt er ook binnen) vooral om dieper het natuurgebied in te wandelen.

Te veel afritten

Toch praten we over een hectare van 130 miljoen euro, zou je kunnen stellen. Want zoveel geld is er gemoeid met een uitgebreid project voor de A59, waarvoor dit kleine stukje natuur een mogelijk obstakel vormt. De snelweg kan wel een modernisering gebruiken: die telt over een korte afstand simpel gezegd te veel kleine, halve afritten. Neem bijvoorbeeld nummer 39, Waalwijk-Oost: wie vanuit het westen afzwaait, komt na een korte uitvoegstrook meteen in een woonstraat terecht.

De Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat (Gol), zoals het project heet, gaat overigens veel verder dan alleen de snelweg. Het plan voorziet ook in een snelfietsroute van Den Bosch naar Waalwijk. En in ecologische verbindingszones: die moeten planten en dieren de weg wijzen door de dichtbevolkte dorpenrij die Drunen, Nieuwkuijk en Vlijmen tussen beide steden vormen. Daarmee ontstaan natuurverbindingen tussen de Loonse en Drunense Duinen en de kleigronden nabij de Maas.

Stikstofboekhouding

Zoals bij grote projecten meestal het geval is, kent ook de Gol tegenstanders. En dus volgde een uitgebreide procedure bij de Raad van State. De hoogste bestuursrechter veegde het overgrote deel van de bezwaren van tafel, maar er bleef één groot pijnpunt over: de stikstofboekhouding klopte niet.

Dat had dan weer alles te maken met een landelijke discussie over het ingewikkelde rekenmodel waarmee vergunningen worden verleend. Daarin werd, kort gezegd, de invloed van het wegverkeer onderschat. Alle uitstoot die verder dan vijf kilometer van een weg terecht kwam, werd in de stikstofsommen niet meegerekend. Terwijl dat eigenlijk wel zou moeten, erkende ook de minister vorig jaar schoorvoetend.

Dat inzicht haalde ook de onderbouwing voor de Gol onderuit. De invloed van het project beslaat ruim 1500 hectare beschermd natuurgebied, grotendeels in de Loonse en Drunense Duinen. En hoewel het megaproject in de berekeningen per saldo voor een stikstofafname zorgde, nam in sommige delen van natuur de stikstofbelasting juist toe. En dat mag niet. De rechter gaf de provincie in november 2021 een half jaar de tijd om de stikstofberekeningen alsnog op orde te krijgen.

Ruim één gram per jaar

De hele rekenexercitie is inmiddels opnieuw verricht, met iets meer wisselgeld om de stikstofuitstoot extra te beperken: zo wordt een weg in Vlijmen afgesloten voor doorgaand verkeer. In de nieuwe berekeningen komt nu op álle relevante natuur minder stikstof terecht. Hoewel, alle? Er blijft één snippertje over van 0,33 hectare waarvoor het rekenmodel onverbiddelijk blijft. In het uiterste puntje van het Galgenwiel zal bij uitvoering van de Gol jaarlijks ruim één gram extra stikstof terecht komen.

Het lukte de provincie niet die allerlaatste bottleneck te verhelpen. “We hebben gezocht naar beschikbare stikstofruimte in het gebied, maar er was geen aanbod”, zegt een woordvoerder van de provincie. In plaats daarvan leverde Noord-Brabant een uitgebreid betoog aan over dat hele kleine stukje natuur. Er is met zekerheid te stellen dat die door die ene gram stikstof níet achteruit zal gaan, redeneert de provincie. Zo gaat de stikstofneerslag in de tien andere hectares van het Galgenwiel wél omlaag. Er komt daardoor op het hele ven juist minder stikstof terecht. En aangezien er geen hek om het probleemgebied staat, zal de stikstofafname in de rest van het gebied de toename op die 0,33 hectare teniet doen.

Wie op de loopbrug over het Galgenwiel staat, kijkt zijn ogen uit. Aan weerszijden blinkt het lelierijke water. Libellen scheren eroverheen, vogels overstemmen het geluid van de stad die hier al een stukje verder weg ligt. De tweede hectare van deze zijde Loonse en Drunense Duinen is zo veel aantrekkelijker dan de eerste. En hierop heeft de Gol geen negatief effect.

Of de Raad van State, die in beginsel heel streng en op hectareniveau kijkt, de eerste 0,33 hectare door de vingers ziet? De provinciewoordvoerder: “Het blijft spannend, maar we denken dat er een goede onderbouwing ligt”. Of de Raad van State het daarmee eens is, moet in het najaar blijken.
https://www.trouw.nl/duurzaamheid-natuu ... ~b96defd0/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 49103
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Bericht door Mahalingam »

Er zijn diverse goocheltrucs waarbij heel veel komt uit iets kleins.
Deze kende ik nog niet of is het echt?


https://twitter.com/MadhawTiwari/status ... 8908783616
Is it really true? I can't believe! 😳

27 people in one Auto Rickshaw.

What a population management!

And the auto was chased and stopped for overspeeding by @fatehpurpolice
. I would like to salute the driver and the manufacturer.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24105
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Bizar.

Bericht door King George »

Een 22-jarige man is woensdag overleden nadat hij een dodelijke beet had gekregen van een slang. Dit was op dezelfde dag als de begrafenis van zijn 38-jarige broer, die werd een dag eerder ook gedood door een slang.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1328227089/broers-sterven-dag-na-elkaar-na-slangenbeet
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24105
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Bizar.

Bericht door King George »

Een 18-jarige autodief deed een zeer bijzondere vluchtpoging toen agenten hem wilden arresteren in zijn woning in het Engelse Rochdale in Manchester.

Autodief (18) verstopt zich voor agenten in levensgrote teddybeer. :roll: :roll: :roll:
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24105
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Bizar.

Bericht door King George »

Snelheidsduivel rijdt 112 km/u op step in Brussel

Gepubliceerd op 17 augustus 2022 om 20:09

De bestuurder van een elektrische step reed met 112 km per uur door een tunnel in Brussel.


>> Bekijk filmpje (duur 39 seconden) <<
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 49103
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Bericht door Mahalingam »

Denkt de overheid echt dat de burgers helemaal leip zijn en niet van toeten en blazen weten?
En het zou kunnen dat de overheid gelijk heeft gezien onderstaande waarschuwing.
Waarschuwing: Gevaarlijke stier ontsnapt in Westendorp

Eentje om niet bij de horens te vatten

Onrust in het Achterhoekse Westendorp, want daar is een gevaarlijke stier zoek. Het beest ontsnapte vandaag rond 7:00 uur en politie is onder meer met een drone op zoek naar de voortvluchtige. Mensen die de stier zien wordt opgeroepen om hem vooral niet zelf te vangen, afstand te houden en 112 te bellen.

Het rund brak volgens betrokkenen door de deur van zijn hok. Een eerdere poging hem terug in de wei te krijgen mislukte doordat het gevaarte op de motorkap sprong van een auto waarmee hij in de goede richting werd gedirigeerd. Twee van zijn collega-stieren zijn inmiddels gevangen, maar deze derde jongen is spoorloos.

De politie hoopt de ontsnapte stier te verdoven als hij gevonden wordt, maar sluit niet uit dat ze hem moeten doodschieten als dat niet lukt.
https://www.nieuwnieuws.nl/5157396/waar ... estendorp/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24105
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Bizar.

Bericht door King George »

Je wilt zo’n los lopende stier echt niet op je pad aantreffen. Maar is de stier al gesignaleerd?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bizar.

Bericht door Ariel »

King George schreef:
ma aug 22, 2022 4:20 pm
Je wilt zo’n los lopende stier echt niet op je pad aantreffen. Maar is de stier al gesignaleerd?
De stier is op zoek naar een tochtige koe. In de stad zal die stier die niet vinden. Misschien ergens in een weiland?
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bizar.

Bericht door Ariel »

Of de stier een mooie koe ontmoet heeft, en zijn momentje gepakt heeft weet ik niet, maar de stier is weer thuis. :smile4:

De stier die er maandag vandoor ging in Westendorp is weer terecht. Het dier is dinsdagochtend zelf terug naar zijn stal gelopen. Dat meldt Omroep Gelderland.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Mahalingam
Berichten: 49103
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Bericht door Mahalingam »

Ik lees:
Een grote zoektocht werd op touw gezet, onder meer werd gezocht met een drone, maar die had maandag geen resultaat.

Daarop is de zoektocht is gestaakt en vandaag stond de stier plots weer op het erf. ,,Hij was in goede gezondheid en heeft verder geen slachtoffers gemaakt, voor zover wij weten”, zegt een politiewoordvoerder.

De stier was, samen met twee soortgenoten, ontsnapt vanwege een ‘tochtige koe’ in een wei nabij.
https://www.ad.nl/binnenland/ontsnapte- ... ~aaa9ae4c/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24105
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Bizar.

Bericht door King George »

Geëlektrocuteerde naaktslak in trafo legt Aldi-supermarkt dag plat. Inhoud koeling bedorven door stroomstoring. ’Ik heb dit in 36 jaar bij Liander nog nooit meegemaakt’

Afbeelding
De grote aardslak Limax maximus wordt ook wel tijgerslak genoemd.
© Foto Wim Kuitems

Anja Roubos
Gisteren om 19:30


DEN BURG Een naaktslak in een transformatorhuisje in Den Burg heeft een stroomstoring veroorzaakt waardoor de nabijgelegen Aldi-supermarkt langdurig dicht moest en de inhoud van de koeling bedierf.


https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20220914_68432469
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24105
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Bizar.

Bericht door King George »

Dit is de reden waarom iedereen een euromunt in de vriezer moet leggen!

Dit idee klinkt misschien een beetje raar maar het is een heel goed idee. Het kan er zelfs voor zorgen dat je niet ziek wordt. Wanneer je namelijk op vakantie bent kan de stroom uitvallen. Wanneer de diepvries dan ontdooit en daarna weer bevriest kan je heel ziek worden. Daarom is het slim om een munt in je diepvries te leggen. Bekijk de video voor meer informatie.
Link
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bizar.

Bericht door Ariel »

Slim.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bizar.

Bericht door Ariel »

Canadese fotograaf maakt spectaculair beeld van woeste golf met gezicht. De spectaculaire foto doet de fotograaf dan ook denken aan Poseidon, de Griekse god van de zee.

Afbeelding
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Mahalingam
Berichten: 49103
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Bericht door Mahalingam »

Aquarium met zeevissen. 16 meter hoog, 12 meter doorsnede.

Afbeelding

Het ding is uiteen gebarsten met een grote knal. Alles op de begane grond is de straat op gespoeld.

Afbeelding
Met video van de ravage:https://www.telegraaf.nl/nieuws/1607674 ... door-hotel
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bizar.

Bericht door Ariel »

Afbeelding
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Mahalingam
Berichten: 49103
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Bizar.

Bericht door Mahalingam »

Kat in boom. Brandweer komt het beest eruit halen. Een heel normaal gebeuren.

Afbeelding
’Verbijsterde’ brandweer VS treft hond aan in hoge boom

CALDWELL - „Het is zeker geen kat”, stelde de brandweer in het Amerikaanse Caldwell dit weekend vast na een melding. Ze kwamen ter plaatse en troffen een hond aan die zich op grote hoogte in de problemen had gewerkt door het achtervolgen van een eekhoorn. „Misschien zal ze de volgende keer niet zo volhardend zijn.”

De hond, Izzy, balanceerde zichzelf in de boom op slechts enkele takken. Brandweerlieden waren ’verbijsterd’ over het tafereel, meldt de New York Post.

De hulpverleners wierpen een ladder op en na ’veel aandringen’ wisten ze de viervoeter weer met beide benen op de grond te krijgen, tot opluchting van haar bezorgde baasje.

Als beloning kreeg Izzy meteen een flinke maaltijd voorgeschoteld
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1331783 ... -hoge-boom
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Bizar.

Bericht door Ariel »

Wat een giller. :razz: België heeft de Nederlandse vlag op zijn kop opgehangen, en zo steunen ze onze boeren. .

Afbeelding

Belgen schamen zich kapot na blunder met Nederlandse vlag: ’Zelfs dit lukt niet’

Steunt de Belgische premier Alexander De Croo stilletjes het boerenprotest in Nederland? Of dacht hij dat de minister-president van de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein op visite kwam? Het klinkt allemaal niet erg aannemelijk. Waarschijnlijk blunderde het team van de regeringsleider door tijdens een werkbezoek van premier Mark Rutte onze nationale driekleur omgekeerd op te hangen. De Croo heeft de fout inmiddels rechtgezet.

„Hangt de Nederlandse vlag nou op z’n kop?”, twittert BBB-leider Caroline van der Plas bijvoorbeeld. Kamerlid Theo Francken van de Vlaamse oppositiepartij N-VA: „Wie doet daar het protocol? Nederland is onze beste en belangrijkste buur. Zelfs hun vlag correct hangen lukt niet.”
Afbeelding
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10670
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Bizar.

Bericht door sjun »

Gelukkig had Mark Rutte het niet gezien. Die let niet zo op de details als het maar goede pers oplevert.Zo probeert hij al even de door Nederlandse werknemers verplicht opgebouwde pensioenen in te ruilen voor een Brusselse aalmoes uit de Coronapot (die we zelf ook grotendeels betalen).
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24105
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Bizar.

Bericht door King George »

Een houten huis gemaakt van een dikke boomstam.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie