Toenemende politiek correcte repressie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Mahalingam
Berichten: 43768
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
https://harpers.org/a-letter-on-justice ... en-debate/
J.K. Rowling, Salman Rushdie, Sarah Haider en andere helden tekenen pleidooi voor open debat

Een brief en ondertekenaars die opzien baren!

Bovenstaande pleidooi tegen de verstikking van de ideeënmarkt is van onmiskenbaar links-liberaal signatuur, en garandeert de ondertekenaars ook dat ze absoluut aan de goede kant van de kloof staan. "The forces of illiberalism are gaining strength throughout the world and have a powerful ally in Donald Trump, who represents a real threat to democracy. (...) While we have come to expect this on the radical right (...)."

Maar goed, nu dat uit de weg is mag de hand dus in eigen boezem. "(...) censoriousness is also spreading more widely in our culture: an intolerance of opposing views, a vogue for public shaming and ostracism, and the tendency to dissolve complex policy issues in a blinding moral certainty. (...) But it is now all too common to hear calls for swift and severe retribution in response to perceived transgressions of speech and thought. More troubling still, institutional leaders, in a spirit of panicked damage control, are delivering hasty and disproportionate punishments instead of considered reforms."

Het pleidooi is getekend door o.a. Grote Namen als J.K. Rowling, Salman Rushdie, Margaret Atwood, Ian Buruma, Sarah Haider, Noam Chomsky, Steven Pinker, Jonathan Haidt, Fareed Zakaria, Deirdre McCloskey (zelf trans) en Jelle Geuzens. Maar, zoals dat gaat als mensen het eigenlijk eens zouden moet, zijn sommige mensen het er na ondertekening toch niet mee eens. Of eigenlijk wel, maar verwijderen hun handtekeningen toch omdat J.K. Rowling ook tekende. En zioniste Chloe Valdary's handtekening valt vast ook niet best.

Na de breek bijvoorbeeld twee spijtoptanten en nu is het wachten tot Claudia de Breij tekent en intrekt. De New York Times bericht ook nog over een anonieme intrekking. "Another person who signed, who spoke on the condition of anonymity in an effort to stay out of the growing storm, said she did not know who all the other signatories were when she agreed to participate, and if she had, she may not have signed".

Na de breek een VOX 'critic' die haar redacteuren een brief stuurt waarin ze zegt zich "onveilig" te voelen nadat haar collega Matthew Yglesias het pleidooi ondertekende. En Ben Shapiro die er iets van vindt.
https://www.geenstijl.nl/5154295/j-k-ro ... ebat/#more
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51258
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Vrijspraak voor Laleh Hadjimohamadvali

Geplaatst op 31 juli 2020

Afbeelding

Einde of onderbreking van een heksenjacht?

Laleh Hadjimohamadvali (foto), die in 1972 in Iran werd geboren en in 1986 voor het moellahregime naar Duitsland vluchtte, is gewend aan zorgen. In haar nieuwe thuisland moest ze snel vaststellen: de regimegetrouwe Iraniërs waren sneller dan zijn. Ze waren er al. Het was niet gemakkelijk voor haar om zich volledig aan het moellahregime te onttrekken.


Nadat Laleh Hadjimohamadvali politiek haar mond opendeed en bij de verkiezingen kandideerde voor de AfD, kwam ze bovendien in het vizier van Duitse officieren van justitie terecht. In april 2018 publiceerde ze een foto waarop een klein meisje tot orale seks met een Oriëntaal werd gedwongen.

Resultaat: een boete van meer dan € 9000,- wegens volksophitsing. Het kantongerecht in Saarbrücken verminderde de straf naar € 1800,- Ook geen habbekrats.

Nu stond ze opnieuw voor de rechter in Saarbrücken, omdat ze gele sterren had gepubliceerd met opschriften zoals “niet ingeënt”, “SUV-rijder” of “AfD-stemmer”. Daarmee zou ze de Jodenvervolging in het Derde Rijk bagatelliseren, luidde de beschuldiging. In een soortgelijke zaak echter had het federaal constitutioneel gerechtshof een vergelijkbare afbeelding niet als strafbaar beoordeeld. Daarom sprak de rechtbank haar vrij van de beschuldiging van volksophitsing.

Volgens een mediabericht zou het Openbaar Ministerie echter aangekondigd hebben in beroep te gaan tegen deze beslissing.

Laleh Hadjimohamadvali blaast clichés op, ze moet echter oppassen: sinds ze bij verkiezingen kandideert voor de AfD is ze blijkbaar politiek en juridisch vogelvrij verklaard. Deze beslissing wordt haar door de politieke klasse niet vergeven.

En officieren van justitie zijn aan de orders van de desbetreffende minister van Justitie gebonden. Ze dreigen eruit gegooid te worden als ze niet gehoorzamen.

Bron: www.pi-news.net

Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/07/31 ... hamadvali/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51258
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Brandenburg: Wederopstanding van het blokhoofd dankzij “meldtelefoon tegen rechts”

Geplaatst op 9 augustus 2020

Afbeelding

Een volgende stap in richting overtuigingsdictatuur wordt op dit moment in de Duitse deelstaat Brandenburg gezet. Nadat volgens Brandenburg´s minister van Binnenlandse Zaken Michael Stübgen (CDU) “de conferentie van ministers van Binnenlandse Zaken de afgelopen herfst besloten had om consequent tegen rechts-extremisme en haatcriminaliteit op te treden”, worden nu de desbetreffende maatregelen ingevoerd. Zo werd er deze week een kliklijn in het leven geroepen. Niet op de radar staat het zich zo om de democratie zorgen makende links-extremisme en zijn haat- en geweldorgiën.

Betrof het tot nu toe “alleen maar” prominente persoonlijkheden, zoals de moedige actrice Silvana Heißenberg, wier carrière men verwoestte alleen maar omdat zij zich kritisch uitliet over illegale migratie, zo dient nu elke fatsoenlijke burger aangepakt te worden die het waagt om het illegale en grondwetvijandige doen en laten van de machthebbers ook maar te bekritiseren.

Aanbrenging en bespioneren
Met de gevolgen van deze terugval in het donkerste hoofdstuk van onze geschiedenis zal weldra iedere fatsoenlijke burger te maken krijgen als hij zich kritisch over de democratie- en grondwetvijandige activiteiten van de huidige machthebbers uitlaat. In de stijl van een blokhoofd (in de NSDAP bestond vanaf 1933 de officiële dienstnaam “Blokleider van de NSDAP”) dient nu, net als onder de beide socialistische regimes (de “nationale” en de “reëel bestaande” variant) iedereen elkaar te controleren. Daartoe heeft de CDU-minister van Binnenlandse Zaken dinsdag (04-08-´20) een kliklijn vrijgegeven. In het kader van het “maatregelplan tegen rechts-extremisme” dient iedereen daar naartoe te bellen die denkt “rechtsextremisten” in zijn omgeving waar te nemen.

Overtuigingsterreur in plaats van echte terreurbestrijding
Dat deze oproep tot spioneren en aanbrengen niets met echte terreurbestrijding te maken heeft, bewijst de omstandigheid dat er al een “Tiplijn tegen extremisme en terrorisme” van het BKA (Duitse federale recherchedienst) bestaat. Daar kan sowieso iedereen naartoe bellen mocht men verdachte zaken vaststellen. Bij de huidige maatregel is het de politieke overtuiging die gemeld moet worden. En dat maakt de zaak zo gevaarlijk.

Wanneer Stübgen vindt dat we daardoor “samen succesvoller tegen extremisten zijn en onze samenleving nog beter tegen de vijanden van de democratie beschermen”, dan verstaat hij onder “vijanden van de democratie” waarschijnlijk iets anders dan hetgeen fatsoenlijke mensen als bedreiging waarnemen: namelijk mensen van zijn kaliber.

De vicevoorzitter van de AfD-Brandenburg, Birgit Bessin, zegt hier over:

“Blijkbaar is de federale recherche Brandenburg zo overbelast door haar taken, dat nu de burgers ertoe bewogen moeten worden elkaar wederzijds te bespioneren. Bijzonder brutaal vind ik de oproep dat bij de meldtelefoon iedereen zou moeten bellen die ´het gevoel heeft dat er iemand het verkeerde pad opgaat´ Een gevoel dient dus te volstaan om de buurman door de staat te laten doorlichten. Zo brutaal was zelfs niet eens de Stasi van de ten onder gegane DDR. Brandenburg heeft geen kliklijn van de CDU nodig. Brandenburg heeft daadwerkelijke veiligheid voor alle burgers nodig. Daartoe behoren voldoende politieagenten op straat, goed uitgerust, fatsoenlijk betaald – en met steun van de politiek. Wij willen in veiligheid en vrijheid leven – we hebben geen snuffelstaat nodig, waarin de CDU iedereen bespioneert die niet op het Merkel-midden stemt!”

Opmerking:
Parallel aan zulke maatregelen worden in de linkse mainstream media linkse haat en terreur echter ten gunste van een zogenaamd om zich heen grijpend “geweld door rechts” niet genoemd. Een selectie van zulke aanvallen op partijbureaus, voertuigen en overvallen op AfD-politici en zelfs op hun familieleden (!) wordt op “dokumentationsarchiv.com” als waardevol hulpmiddel voor toekomstige generaties historici opgesomd, als het er om gaat dit duistere hoofdstuk van onze geschiedenis te verwerken. Aldus de exploitanten van deze website.

Bron: https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/08/09 ... en-rechts/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51258
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Wetenschappelijke dienst van de Duitse Bondsdag: Regering gaat in strijd tegen “haatpropaganda” te ver

Geplaatst op 19 september 2020

Afbeelding

In haar strijd tegen “rechts-extremisme” en ongewenste meningen op internet is de Duitse regering blijkbaar haar doel voorbij geschoten en overtreedt met haar desbetreffende wetgeving (“Hate-Speech-wet”) de grondwet. Tot dit besef komt in ieder geval – en dat is bijzonde pikant – uitgerekend de wetenschappelijke dienst van de Duitse Bondsdag.

In een 27 pagina´s tellend deskundig advies staat dat enkele bevoegdheden tot het doorgeven en opvragen van zogenaamde bestandsdata te ver zouden gaan, omdat de toegang aan geen enkele noemenswaardige voorwaarde verbonden zou zijn. De toegang tot informatie zoals naam, adres of geboortedatum van gebruikers zou een ingreep in de grondrechten zijn.

De Bondsdag had de wet midden juni aangenomen. De Bondsraad volgde begin juli. Wie online “haatboodschappen” verbreidt of mensen bedreigt, moet dientengevolge in het vervolg rekenen op strengere vervolging. Nog problematischer is echter de regeling volgens welke sociale netwerken zoals Facebook of Twitter in het vervolg onwelgevallige postings niet alleen maar verwijderen, maar onmiddellijk moeten melden aan het Bundeskriminalamt (BKA). Om de daders snel te identificeren, moeten zij ook IP-adressen doorgeven. Dat gaat de deskundigen van de wetenschappelijke dienst beslist te ver.

Bron: https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/09/19 ... da-te-ver/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51258
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

„Intimiderend dat uitgeverij De Blauwe Tijger in terreurrapport opduikt”

Johannes Visscher - 16 okt 2020

Afbeelding

In een rapport over terrorisme waarschuwt terreurbestrijder Pieter-Jaap Aalbersberg voor de „ultraconservatieve” uitgeverij De Blauwe Tijger in Groningen. Drijvende kracht Tom Zwitser achter die uitgeverij noemt dat donderdag „heel intimiderend.”

Activiteiten van De Blauwe Tijger kunnen „verharding in de hand werken.” Daarvoor waarschuwt Aalbersberg in het jongste Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland.

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) betoogt dat de „ultraconservatieve” uitgeverij een „doorgeefluik vormt van anti-overheidspropaganda, nepnieuws en complottheorieën.”

De uitgeverij gooit het op een akkoordje met radicale boeren, valt in het rapport te lezen. Die boeren, meldt de NCTV, „uiten dreigementen richting politici, journalisten en andersdenkende medeboeren.” Volgens Aalbersberg doneert De Blauwe Tijger geld aan „een boerenactiegroep.”

Wat vindt u ervan dat de naam van uw uitgeverij opduikt in het rapport over terrorisme?

Tom Zwitser: „Heel intimiderend. Veel hoofdstukken in dat rapport gaan over IS, over jihadisten, over zelfmoordterroristen. En daar staat De Blauwe Tijger dan ook tussen.”

De NCTV noemt de naam van De Blauwe Tijger niet lichtvaardig, zou je denken.

„Ik lach daarom. Het is gewoon een politiek besluit dat onze naam wordt genoemd. Mede door toedoen van minister Sander Dekker (Rechtsbescherming). De Blauwe Tijger heeft nogal wat klokkenluidersdossiers in bezit. Bijvoorbeeld over een man die 25 jaar in de Scheveningse gevangenisziekenhuis heeft gewerkt, en er als klokkenluider, eervol overigens, is ontslagen. In dat ziekenhuis gebeuren rare dingen. Minister Dekker blijft liegen in die kwestie.”

De NCTV stelt dat u geld doneert aan een boerenactiegroep. Wat vindt u daarvan?

„Tijdens een actie afgelopen zomer kondigde ik aan dat van elk door onze uitgeverij verkocht boek 2 euro naar Farmers Defence Force, FDF, zou gaan. We willen die boerenorganisatie een hart onder de riem steken. Want FDF krijgt te maken met staatsterreur. Zo geven overheden landbouwgrond een natuurbestemming, zonder met boeren in overleg te gaan. Als de boeren protesteren, worden ze als criminelen onder schot gehouden.”

De NCTV noemt De Blauwe Tijger een „doorgeefluik van anti-overheidspropaganda en nepnieuws”. Wat vindt daarvan?

„Belachelijke en lachwekkende woorden. Kennelijk wil de NCTV dat alle media klakkeloos de overheid volgen. Dat doet De Blauwe Tijger niet. Foei, foei, zegt de NCTV dan. Wij houden van een eerlijk en open debat. Als media volgens de NCTV alleen maar deugen als ze de overheidspropaganda brengen, zijn we in dit land heel diep gezonken.”

De RIVM verweet u eerder dit jaar dat u stelde dat de overheid via de coronapandemie van 200.000 zwakke mensen af wil komen. Dat is nogal een boude bewering van u.

„Mijn punt was dat ik in maart van dit jaar vond dat de RIVM de gevaren van corona weglachte. De RIVM was toen veel te laconiek en bleef lang onvoorbereid op tal van vlakken. Op grond van een door wereldgezondheidsorganisatie WHO genoemd sterftepercentage van 3,4 procent zouden er in Nederland nog veel meer dan 200.000 doden kunnen vallen. Als je mijn woorden in het filmpje daarover letterlijk uitschrijft, kun je daarin lezen dat ik vind dat de overheid bewust 200.000 mensen dood wilde hebben. Zó laconiek vond ik alles gaan. Maar dat lézen is wat anders dan dat je me dat hóórt zeggen. Je moet letten op de intonatie van mijn woorden in dat filmpje. Er zat ironie in.”

U staat te boek als iemand die de officiële lezing van het onderzoeksteam JIT over de MH17-ramp betwist.

„Ik houd me niet zo heel erg bezig met de MH17-ramp. Een tragische gebeurtenis. Maar ik geloof dat de officiële lezing over de MH17, ook onderschreven door iemand als terreurbestrijder Pieter-Jaap Aalbersberg, rammelt. De conclusies van de Nederlandse autoriteiten kloppen voor geen meter.”

Uw naam stond ooit op de mailinglijst van Anders Breivik, de rechts-extremistische terrorist die in 2011 aanslagen pleegde in Noorwegen. Kan het feit dat u op die lijst stond ermee te maken hebben dat uw uitgeverij nu in het terreurrapport opduikt?

Tom Zwitser: „Waarom moeten mensen me altijd blijven nadragen dat ik op die mailinglijst stond? Ik kende Breivik niet, en hij mij niet. Destijds kwam ik niet voor in de NCTV-rapporten, de jaren erna ook niet. En dat Breivik mij op zijn mailinglist had staan, is zeker niet de reden dat ik nu in het terreurrapport sta.”

De tamelijk jonge uitgeverij De Blauwe Tijger geeft onder meer het Epoque Magazine uit. Een van de scribenten daarvan is ds. Henk-Jan Prosman, hervormd predikant in Nieuwkoop. Mensen als VVD’er Frits Bolkestein, conservatief Andreas Kinneging en CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt waren lovend over het blad. Tom Zwitser staat te boek als sympathisant van Forum voor Democratie.

De NCTV betitelt uw uitgeverij als ultraconservatief. Bent u het daarmee eens?

„Ik moet er om lachen. Onder meer via YouTube voeren we in onze studio debatten tussen mensen die goed onderbouwd hun mening kunnen geven. Onze schrijvers zijn vooral klassiek liberaal dan wel christelijk. Maar we laten ook linkse mensen aan het woord. Ons blad Epoque Magazine zit deugdelijk in elkaar. Ds. Prosman kun je inderdaad als conservatief betitelen. Zelf kom ik met name op voor boeren, vissers en mkb’ers. Hen wordt veel onrecht aangedaan. En vergeet vooral ook niet de Groningers die te lijden hebben onder aardbevingen als gevolg van gaswinning.”

https://www.rd.nl/vandaag/binnenland/in ... -1.1704700
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51258
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

‘Zeer intimiderend’: politie aan de deur wegens video over ‘complotdenker’ (+ video!)

10 november 2020

Afbeelding

Documentairemaker en oud-wielrenner Flavio Pasquino (foto) is niet blij met de handel en wandel van de overheid. Eerst kreeg hij het aan de stok met de social media vanwege zijn kritiek op het overheidsbeleid ten aanzien van corona. Nu krijgt Pasquino vanwege de video’s die hij maakt ook te maken met de sterke arm der wet.

Afgelopen vrijdag stond onaangekondigd de wijkagent in zijn tuin, terwijl hij er zelf niet was. Hij kreeg ook een belletje van de politiecoördinator Oost-Nederland. Hij was naar eigen zeggen verbaasd en geïntimideerd door de manifestatie van de politie in het domein van de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting.

Het had allemaal te maken met een video die Pasquino in mei had gepubliceerd over Kees Faasse, een 78-jarige man die zich – net als veel andere Nederlanders – zorgen maakt over de vrijheid in Nederland. De politie wilde weten of zij zich zorgen moet maken over deze en andere ‘complotdenkers’ aan wie de programmamaker een podium biedt. Dat zij bijvoorbeeld – in het ergste geval – ‘een aanslag’ zouden kunnen plegen.

‘Aanhanger-activist’ Faasse was de afgelopen tijd geregeld in het nieuws omdat hij rondreed met een aanhanger met daarop teksten als ‘Corona angst machtsmisbruik en vrijheidsberoving’ en ‘Vaccins verzieken de volksgezondheid’.

Vorm van intimidatie
In onderstaande video zegt de wijkagent tegen Pasquino dat zij een complotdenker ziet als iemand die ‘heel anders denkt, en andere dingen doet en verwacht van de overheid dan wat de overheid zelf nu meegeeft’.

“Ik vind het een vorm van intimidatie dat de politie zich mengt in dit spectrum,” zegt Pasquino tegen de agent. “We gaan met deze samenleving de afgrond in momenteel. Het handelen van de overheid is disproportioneel en destructief. Natuurlijk is er een virus, maar de vraag is: hoe ga je ermee om? En hoeveel van onze samenleving moet er kapot voor een virus dat uiteindelijk relatief weinig mensen doodt?”

“Ik ervaar deze actie van de politie als een vorm van intimidatie,” benadrukt hij.

Freelance journalist Karel Beckman heeft de video ook bekeken en reageert: “Hier moeten Kamervragen over komen! Is er nog iemand in de Kamer die zich sterk maakt voor de vrijheid van meningsuiting? Wat een wereld.”https://www.ninefornews.nl/zeer-intimid ... lotdenker/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51258
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

’Defensie verzamelde in geheim en op grote schaal data in Nederland’

16 november 2020

Afbeelding

’T HARDE – De Nederlandse krijgsmacht heeft sinds de corona-uitbraak heimelijk op grote schaal informatie verzameld over de Nederlandse samenleving en die geduid en verspreid in rapporten. Dat stelt NRC na onderzoek. De krant meldt zondagavond dat militairen zich maandenlang hebben verdiept in het gedrag van onder meer Viruswaanzin en de burgerorganisatie Gele Hesjes. Ook hebben ze het als ’alternatief’ aangeduide medium Jensen.nl in de gaten gehouden en distributiepunten van de papieren uitgave De Andere Krant in kaart gebracht en de branden in 5G-zendmasten.

De krant schrijft dat grote hoeveelheden data over de meest uiteenlopende onderwerpen in een door Defensie gebouwd computersysteem belandden om er geautomatiseerd een coronagolf of maatschappelijke onrust mee te voorspellen. Dat komt naar voren uit een reconstructie van het Land Information Manoeuvre Centre (LIMC). Defensie richtte dit half maart op om zicht te krijgen op de coronacrisis en de verspreiding van “desinformatie” (!?).

Volgens NRC is het omstreden dat een krijgsmacht op eigen grondgebied onderzoek doet naar de eigen bevolking „ook omdat Defensie op Nederlands grondgebied niet veel mag. Ze mag bijvoorbeeld de politie, een ministerie of inlichtingendienst bijstaan als die erom vraagt. Militairen handelen dan volgens de regels en onder toezicht van die instantie. In dit geval handelt het LIMC op eigen initiatief”, schrijft de krant.

Terreurbeeld
Defensie reageert in de krant en zegt dat de militairen van het LIMC niet naar individuen kijken omdat ze dat niet mogen, dat ze enkel open bronnen gebruiken en hun analyses alleen voor intern gebruik zijn. NRC stelt dat uit hun onderzoek iets anders blijkt: dat het centrum vanaf de start de analyses deelt met bijvoorbeeld terrorismecoördinator NCTV en de Nationale Politie. De NRC schrijft: „Het LIMC maakt naast open bronnen ook gebruik van ’semi-gesloten bronnen’, gedragsanalyses en informatie afkomstig van militaire liaisons in bijvoorbeeld de ziekenhuizen en verpleeghuizen. Ook staan vertrouwelijke bronnen genoemd in documenten, zoals het interne registratiesysteem van de politie en een technische briefing bij een ministerie”, aldus NRC.

D66-Kamerlid Salima Belhaj wil een Kamerdebat over de zaak en zegt tegen NRC: „Defensie moet geen taken van politie of AIVD op zich nemen.”

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 79434
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Ariel »

Er komen kamervragen. Wie zijn idee was dit? Gokje....Misschien een heimelijke actie van van de freule Karin Ollongren?
Kamer wil opheldering over observeren burgers

Van onze parlementaire redactie D66, SP en VVD willen opheldering van minister Ank Bijleveld van Defensie over de verzameling van data over de samenleving tijdens de coronapandemie. In een poging om desinformatie in beeld te brengen, werd door het Land Information Manoeuvre Centre (LIMC) onder meer informatie verzameld over het gedrag van de groepen Viruswaarheid en de Gele Hesjes en gebundeld in rapporten.

Een woordvoerder van de landmacht bevestigt dat die informatie werd gedeeld met andere partijen uit de coronacrisisbestrijding. Er wordt nu een werkgroep opgericht die de juridische kaders voor het optreden van het LIMC moet evalueren. Zijn de kaders nog wel actueel, moeten ze strenger of juist ruimer?, zijn vragen die daarbij de revue passeren.

Zondagavond schreef NRC dat het LIMC, dat half maart werd opgericht, informatie vergaarde over de samenleving tijdens de coronapandemie. Zo werden burgergroeperingen als Viruswaarheid onderzocht, en werd er informatie verzameld om voorspellingen te kunnen doen over de naleving van coronamaatregelen.

D66-Kamerlid Salima Belhaj heeft een Kamerdebat aangevraagd over de kwestie. Ook SP-Kamerlid Karabulut is verontwaardigd en heeft mondelinge aangemeld: „De pandemie mag niet aangegrepen worden om eigen burgers en groepen te bespioneren. Het is niet ethisch, vrijheidsbeperkend en vermoedelijk strijdig met de privacy dat Defensie Nederlanders bespioneert. Dat moet direct stoppen.”

Albert van den Bosch (VVD) wil van de minister weten wat er precies is gebeurd, wie ertoe besloten heeft en wie er allemaal van op de hoogte was: „De krijgsmacht ondersteunt de politie en justitie met heel veel nuttig werk, maar het is niet de bedoeling dat defensie op eigen houtje Nederlandse burgers observeert. Afgaande op de berichten voelden militairen zelf ook ongemak, en is er ingegrepen. Burgers moeten nooit zonder enige reden onder het vergrootglas van de overheid komen te liggen, ongeacht hun meningen of standpunten.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22269
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door King George »

‘Linkse Nederlanders worden steeds driester, intoleranter, en neigen immer meer fascisme’

Afbeelding
Asscher, Marijnissen en Klaver tijdens de linkse meet up in Amsterdam. Bron: GroenLinks / Facebook.

Door Frits Bosch 1 februari 2021

De coronacrisis is een uitgelezen mogelijkheid om eens wat verstoffende boeken uit de kast te trekken. Frits Bosch deed dat met het epistel Wat is fascisme? van Robin te Slaa. Hij begint na te denken over de parallellen tussen de fascistische politiek uit de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw en de wijze waarop het linkse establishment zich momenteel manifesteert. Frits vraagt zich af: “Wat voor land krijg je als je kiezers die rechts stemmen wegzet als staatsgevaarlijk?”

Ik herlees momenteel Robin te Slaa’s voortreffelijke boek Wat is fascisme?. Het zet me aan het denken, want ik zie steeds sterker fascistoïde neigingen bij linkse partijen in ons land, alhoewel het in de VS nog veel sterker is. Een kleine greep uit de berichten van de afgelopen week: Hans Laroes meent Jort Kelder af te moeten serveren als “ niet inhoudelijk genoeg” voor de taak van Op1-presentator. Een ridicule aanklacht. Kelder is juist overgekwalificeerd voor dat praatprogramma. Als Buitenhof-presentator was hij veel beter, maar daar moest zo nodig een vrouw verschijnen.

Dan Leo Lucassen en Tom-Jan Meeus die de avondklokrellen in de schoenen schuiven van PVV en FVD. Hoe achterlijk kun je worden! NRC plaatst hun bagger graag.

Dan was er Lieke Smits (Universiteit Leiden) die modder blijft gooien naar prof. Paul Cliteur inzake vermeend racistische uitlatingen, terwijl inmiddels is vast komen te staan dat ze er niet zijn en waren. Vervolgens wil Trouw een verbod op de PVV, de op één na grootste partij van ons land.

Wat is er gaande in deze bovenkamers? Dit is slechts de ‘buit’ van een week. De conclusie is dat links steeds driester en intoleranter is ten opzichte van rechts. Men neigt naar fascisme.

Ik lees verder in Wat is fascisme? en verbaas me er weer over hoe het kon zijn dat Hitler de meest abjecte teksten kon zeggen, en 99,4% van burgers er achterstond. Hij schreeuwde NSDAP’ers toe dat alle joden vernietigd moesten worden. Ze gingen staan en juichten hem toe. Hoe kan dat? Is ‘het volk’ zo dom, zo dweepziek? Zijn we nu beter? Ik vrees the niet. En als dat niet zo is, welk lijntje loopt er dan naar het heden?

Waarom verklaart links zo de oorlog aan rechts? Het gaat hen altijd om macht. Maar de macht hebben ze al en al zo lang! Rechts was en is kansloos. Dus, vanwaar al dat gehak? Ze willen macht accumuleren, alle macht.

Maar er is meer aan de hand. Links heeft geen oplossingen voor de problemen waarvoor we ons geplaatst zien. Dat weten ze en ze weten dat u het ook weet. Dat is bedreigend voor hen. Dit is dus het moment om definitief rechts op de knieën te krijgen voor het omslaat. Links doet alsof de EU, ‘inclusie’, klimaat en minder marktwerking dé oplossingen vormen voor onze samenleving. Maar niemand gelooft dat. Onze leiders ‒ Rutte in het bijzonder ‒ weigeren verantwoordelijkheid te dragen of enige visie te vertonen.

Wat voor land krijg je als je inzet op groepsidentiteit? Wat voor land krijg je als je kiezers die rechts stemmen wegzet als staatsgevaarlijk? Dan krijg je een nog verder verdeeld land. Als je zo doorgaat ben je de vijand van het land waarin we graag willen wonen.


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51258
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Trainer Hertha BSC Zsolt Petry: Gebruik van de vrijheid van meningsuiting leidt tot beroepsverbod

Geplaatst op 7 april 2021

Afbeelding

De “Budapester Zeitung” bericht over een prachtig leerstukje wat betreft de reëel bestaande BRD: Hongaarse trainer Zsolt Petry van Hertha BSC (foto) wegens zijn politieke opvattingen ontslagen.

Zsolt Petry is geen keeperstrainer meer bij de Berlijnse voetbalclub Hertha BSC. Petry werd na een daarvoor niet bekend interview met onmiddellijke ingang ontslagen. Hij had in de Hongaarse krant “Magyar Nemzet” de Hongaarse keeper Péter Gulácsi van RB Leipzig bekritiseerd, die in een eerdere stellingname o.a. het gelijkgeslachtelijke huwelijk ondersteunde. Petry zou niet begrijpen wat zijn landgenoot ertoe bewogen zou hebben om zich voor homoseksuelen en transseksuelen in te zetten. “De meerderheid van de Hongaarse samenleving is het niet eens met de mening van Gulácsi over de regenboogfamilies. Ik weet niet wat voor Péter de aanleiding geweest zou kunnen zijn om zich voor homoseksuelen en transseksuelen en mensen met een andere geslachtelijke identiteit in te zetten. In zijn plaats zou ik de gemoederen niet in beroering gebracht hebben.”

Hertha BSC motiveerde het ontslag van de keeperstrainer met de formulering: “Waarden zoals verscheidenheid en tolerantie, die de vereniging belangrijk vindt, zijn niet terug te vinden in de openbaar geuite uitspraken van Zsolt Petry”. Men zou het werk van de Hongaar “altijd zeer gewaardeerd” hebben, die “op geen enkel moment homofoob of buitenlandervijandig ageerde”.

Dat zou betrekking kunnen hebben op de volgende uitspraken in het interview met “Magyar Nemzet” die Petry deed over de immigratiepolitiek en nu betreurt:

“Ik begrijp niet hoe Europa moreel zo diep kon zinken. Europa is een christelijk continent, ik zie de morele neergang niet graag die het continent neer veegt. De linksen blazen de andere meningen op: als je de migratie niet goed vindt, want vreselijk veel criminelen hebben Europa overvallen, dan beschuldigen ze je er direct van dat je een racist bent. Dat is niet acceptabel. De mening van anderen wordt steeds minder getolereerd, vooral wanneer diegene een conservatief standpunt vertegenwoordigt. Laat ons verder leven met nationale waarden.”

Petry behoorde sinds 2015 tot het professionele kader van Hertha BSC. Daarvoor was hij trainer in Paderborn en Hoffenheim en in 2008 keeperstrainer van het Hongaarse nationale elftal onder Erwin Koeman.

Bron: unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/04/07 ... epsverbod/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51258
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Duitse Stasi-tactieken: Pro-Amerikaanse site “PI-News” onder observatie wegens kritiek op de islam

Geplaatst op 30 april 2021

Afbeelding

De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst observeert de vooraanstaande pro-VS website “PI-News” voor de delicten van het bekritiseren van de islam en massa-immigratie, zoals het anti-Amerikaanse weekblad met genoegen meldde.

“Politically Incorrect” (PI-News.net) werd opgericht op 11-11-2004, voornamelijk om te protesteren tegen woekerend anti-Amerikanisme in Duitse media. Nadat het “Mohammed karikaturen”–incident zorgde voor dodelijke onlusten door moslims in de hele wereld in 2008, was het de eerste nieuwssite die brak met het taboe om kritisch verslag te doen over de radicale islam. Het is nu de vooraanstaande rechtse nieuwssite in Duitsland met ongeveer 6 miljoen pageviews per maand. Alhoewel de site gecensureerd wordt op Facebook en Twitter, staat ze volgens “Similiar Web” in de top 100 van nieuwssites in de wereld.

Dus logisch dat de Merkel-Stasi haar probeert dwars te zitten. In de zomer van 2020 deed de politie een inval in de woning van een PI-News-schrijver wegens valse beschuldigingen van het schrijven van “neonazi hatemails” – die hij zogenaamd ondertekende met zijn volledige naam en adres… Uiteraard kwam er niets terecht van de valse beschuldigingen – wat telde was het zwartmaken. Op de site van “PI-News” staat haar credo “pro-VS en pro-Israël”, wat haatzaaiers er niet van weerhoudt de site te framen als “neonazi”.

Nu bericht het linkse, anti-Amerikaanse weekblad “Spiegel” dat de “Federale dienst voor de bescherming van de grondwet”, een elegante naam voor de nieuwe Gestapo, heeft gemeld dat “PI-News” “bewezen extremistisch” is wegens “aanzetten tot haat tegen moslims en vluchtelingen”. De website doet verslag over thema´s als “asielgekte”, “migrantencriminaliteit” en “islamisering”. De site gebruikt termen als “indringers”, “rapefugees” en “Merkel´s Ficky Ficky experts”, claimt de “Spiegel”.

Het artikel beschuldigt “PI-News” ook van het verslag doen van Europa´s oudste anti-islamisering protest, de PEGIDA-protesten, die sinds 2014 elke maandag in Dresden worden gehouden. PEGIDA staat voor “Patriottische Europeanen tegen de Islamisering van het Avondland”. “PI-News” bericht ook over de rechtse beweging “Génération Identitair”, die nu verboden is in Frankrijk.

De vooraanstaande Duitse islamcriticus Michael Stürzenberger, die voor “PI-News” schrijft, antwoordde: “Misschien als de geheime politie PI-News leest, dat ze dan iets leert over het echte gevaar waar we tegenover staan – namelijk de politieke islam.”

De Duitse autoriteiten hebben geprobeerd om Stürzenberger op te sluiten, omdat hij al jarenlang de islam bekritiseert. Daarbij werden valse beschuldigingen tegen hem gebruikt, inclusief een historische foto om de alliantie te illustreren tussen de nazi´s en de moefti van Jeruzalem en het bedekken van een nummerbord van een bestelbusje dat werd gebruikt tijdens een demonstratie.

Bron: thegatewaypundit.com

Door: Richard Abelson

Vertaald uit het Engels door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/04/30 ... -de-islam/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51258
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Duitsland: Na “Querdenken” & “PI-News.net” nu ook Pegida “onder observatie”

Geplaatst op 8 mei 2021

Afbeelding

Na de beweging “Querdenken” en het blog “PI-News.net” heeft de binnenlandse veiligheidsdienst, beter gezegd zijn filiaal in de deelstaat Sachsen, sinds vrijdag ook Pegida-Dresden als “bewezen extremistisch streven” geclassificeerd. Daarover deelde hij officieel mee: “Inmiddels is er voldoende vastgestelde informatie dat Pegida zich in de loop der jaren tot een grondwetvijandige beweging heeft ontwikkeld.” Dat meldt de “Bild-Zeitung”.

Dat is veelzeggend. Want in een rechtsstaat beslissen alleen onafhankelijke rechtbanken over de ongrondwettigheid van een partij of organisatie. Gevolgen van de gerechtelijke vaststelling van ongrondwettigheid zijn in de regel hun verbod en ontbinding, inclusief beslaglegging op hun vermogens. Het in het openbaar tonen van symbolen van ongrondwettige organisaties – van het hakenkruis tot aan de vlag van de PKK – wordt in § 86 van het Wetboek van Strafrecht bestraft. De ministers van Binnenlandse Zaken van de deelstaten en hun afdelingen, waartoe ook de binnenlandse veiligheidsdiensten van de deelstaten behoren, hebben daarentegen uitdrukkelijk niet het recht om over de ongrondwettigheid van een organisatie te beslissen.

Als de binnenlandse veiligheidsdienst van Sachsen nu denkt een desbetreffende competentie naar zich toe te kunnen trekken, minacht hij de machtenscheiding. De minachting van de machtenscheiding is een duidelijke indicatie voor politiek gemotiveerd extremisme: wie zo praat en handelt, wil blijkbaar zonder rekening te houden met de in de grondwet genoemde regelingen meer macht bij zichzelf concentreren dan hem van rechtswege toestaat. In het geval van de Sachsische binnenlandse veiligheidsdienst zou dus wellicht de federale binnenlandse veiligheidsdienst de observatie van de afdeling Sachsen op zich moeten nemen?

De desbetreffende in Dresden werkzame ambtenaren weten blijkbaar niet wat rechtmatig is, maar ze weten wel wat het politieke en massamediale bedrijf van hen verwacht. Wie zijn mond ook opendoet – of je nu immigratiecriticus of scepticus van bepaalde coronamaatregelen bent – wordt als extremist en potentiële vijand van de grondwet in het vizier genomen. Zijn telefoon wordt afgeluisterd, zijn E-mails worden meegelezen. Er worden verklikkers van de politie in zijn buurt neergezet, en een deel van hen zorgt bij behoefte zelfs voor de te onderzoeken extremistische politieke inhouden.

Wie zo handelt, bespot de moeders en vaders van de grondwet. Hij minacht de machtenscheiding en bestrijdt het recht op vrijheid van meningsuiting evenals de in Art. 9, alinea 1 van de grondwet gegarandeerde vrijheid van vergadering. De grensoverschrijding van de volle democratie naar de halve dictatuur is in Duitsland blijkbaar in volle gang.

Bron: pi-news.net

Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/05/08 ... bservatie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51258
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Paul Cliteur: Mensen die “stop islamisering” roepen in de gevangenis stoppen, is een inquisitie

Door Paul Cliteur, 1 juni 2021

Afbeelding

De correctionele rechtbank in Mechelen heeft vier mensen die protesteerden met een spandoek “Stop Islamisering” veroordeeld tot zes maanden cel. Voor drie van hen is dat met uitstel, maar voor één van hen is de straf effectief. De rechter die het oordeel geveld heeft is een Vlaamse dikastocrate die brutaal haar eigen politieke opvattingen via een rechterlijk vonnis aan de Belgische gemeenschap wil opleggen.

Het gerechtelijke oordeel van onze zuiderburen weerspiegelt het verval van democratisch-rechtsstatelijke opvattingen bij onze zuiderburen die ook in andere delen van de wereld zo duidelijk te zien zijn. De rechter wil, zo lijkt het, door middel van dit vonnis een einde maken aan een van de meest belangrijke debatten van onze tijd.

Over de demonstranten zegt zij: “Zij schetsen een denkbeeldig gevaar waarbij elke vrouw als gevolg van deze zogenaamde islamisering verplicht zou worden een boerka of een nikab te dragen of nog elke vrouw als gevolg daarvan een boerka of een nikab zal dragen. Dergelijke denkbeelden trachten bij anderen de angst voor en de haat tegen de moslimgemeenschap te voeden of aan te wakkeren, zodat deze ertoe worden aangezet om zelf gelijkaardige haatdragende en angstzaaiende gedragingen te stellen.”

Denkbeeldig gevaar? Maar, edelachtbare, als die islamisering inderdaad door zou zetten, dan zullen vrouwen toch ook worden gedwongen om nikaabs, boerka’s of andere vormen van sluiering te dragen? Die demonstranten hebben toch gewoon gelijk? Dat moet u toch ook zelf kunnen bevestigen op basis van vergelijkend onderzoek naar landen waar die islamisering een feit is?

Denkt u werkelijk dat de islamisering, waarvoor trouwens ook onze eigen AIVD en uw eigen inlichtingendiensten waarschuwen, een vrijblijvende zaak is? Dat vrouwen in Afghanistan of Pakistan in vrijheid voor hun boerka’s kiezen? En als u moet vaststellen dat dwang kan worden vastgesteld, dan is dat toch iets om “angstig” voor te zijn? U bent toch ook tegen dwang, mag ik aannemen? En het is toch ook een morele plicht om daarvoor de waarschuwen, zoals de man doet die u nu voor 6 maanden de gevangenis in stuurt voor zijn daad van maatschappelijke betrokkenheid? Vindt u eigenlijk niet dat deze man zich veel verantwoordelijker opstelt tegenover vrouwenrechten dan uzelf als vrouw doet?

Hoe ziet u trouwens uw vonnis in relatie tot wat men toch moeilijk anders kan benoemen als wetenschappelijke literatuur? Ik heb net 500 pagina’s doorgenomen van Alexandre del Valle’s La stratégie de l’intimidation: du terrorisme jihadiste à l’islamiquement correct (2018). Dat boek heeft u, neem ik aan, niet gelezen. En eigenlijk zou u ook moeten vinden dat ik het niet mag lezen, als ik u goed begrijp. Althans, alleen maar thuis, onder de dekens, met een zaklamp. Wat is dat lang geleden! Reclame maken voor die boeken met een spandoek op straat mag niet, want ook dat boek is “tegen de islamisering”.

Zou u eigenlijk ook Alexandre de Valle in de gevangenis willen stoppen? Immers hij is de schrijver. En mij ook? Immers ik ben de lezer. Of gaat u speciaal tolerant worden voor intellectuelen en universiteitsgeleerden en pakt u alleen de straatschenders aan? Of is dat alles alleen maar een kwestie van tijd en doet u vooralsnog aan partiële inquisitie en draait u de duimschroeven wat fermer aan wanneer de dikastocratie nog steviger voet aan de grond heeft gekregen?

https://www.dagelijksestandaard.nl/2021 ... nquisitie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie