Het hinderen van uitzettingen en remigratie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 79341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door Ariel »

Wie is dit? Dit is een deugmens. Een Zweeds deugmens . Misschien zal ze ooit eens een allochtoon tegenkomen die haar of één van haar vriendinnen onheus bejegend , en ze dan haar gezondverstand terug krijgt, maar nu is ze nog niet zo ver. Nu deugd Elin Ersson nog.

Afbeelding
Zweedse studente staat op in vliegtuig en stopt uitzetting vluchteling

Een Zweedse studente heeft gisteren een uitzetting van een Afghaanse vluchteling voorkomen. De 22-jarige Elin Ersson weigerde twee uur lang te gaan zitten in een vliegtuig, totdat de Afghaan uit het toestel werd gehaald. Ze zond haar actie live uit op Facebook. Die video heeft inmiddels 1,5 miljoen views en Ersson krijgt er veel lof voor.
Ersson vloog van Gothenburg naar Istanbul. Tussen de passagiers zat een 52-jarige man die door de Zweedse immigratiedienst naar Afghanistan uitgezet zou worden. Toen Ersson daarvan op de hoogte kwam, besloot ze op te staan en weigerde ze weer te gaan zitten. Daardoor kon het vliegtuig niet vertrekken. "Achter in het vliegtuig zit iemand die naar Afghanistan gebracht wordt. Daar is oorlog en als hij daarnaartoe gaat, wordt hij waarschijnlijk gedood. Ik verzoek jullie om zijn leven te redden", zegt de studente in de video.

Het vliegtuigpersoneel verzocht haar meerdere keren om te gaan zitten en haar telefoon uit te zetten. Dat weigerde ze. "Als jullie de 52-jarige man van boord halen, ga ik ook!" Na een tijdje stonden meer passagiers op, waaronder een voetbalteam. Na twee uur werd de man door drie begeleiders uit het vliegtuig gehaald. Ersson stapte samen met hem uit.

Boete of arrestatie
Het is onduidelijk of Ersson een boete krijgt. Turkish Airlines, die door de actie gedupeerd werd, kan haar verantwoordelijk houden voor de vertraging. Ook de politie kan haar een boete geven, of arresteren, omdat ze niet naar de bevelen van de piloot luisterde.

De Afghaanse man zit momenteel vast. Volgens de Zweedse autoriteiten wordt hij nog steeds uitgezet, mogelijk in een privéjet. Maar steeds meer mensen spreken hun steun uit voor de actie van Ersson en staan achter haar. Ook krijgt de zaak nu media-aandacht. Het is onduidelijk of die aspecten invloed hebben op de beslissing van de Zweedse immigratiedienst.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 79341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Ariel »

Kijk nou eens...Dit is het vliegtuig meisje , de Zweedse studente die de Afghaan "gered" heeft.... :ohmy2: Ze kwam me al zo bekend voor.

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Gutmensch

Bericht door Pilgrim »

Zweedse “activiste” verhindert uitzetting – nu blijkt dat de Afghaan een veroordeelde vrouwenmepper is

Geplaatst op 10 augustus 2018

Afbeelding

Zweden: op 23 juli verhinderde de “activiste voor sociale gerechtigheid”, Elin Ersson (foto), de uitzetting van een Afghaan. Het meisje weigerde te gaan zitten tot de man uit het vliegtuig verwijderd werd. Hieronder de video van de zogenaamd spontane actie, die door fanatieke linksen op de sociale netwerken werd bejubeld:Maar al snel rees er twijfel. Hoe spontaan was de anti-uitzetting actie van de Zweedse studente in werkelijkheid eigenlijk?, vroeg men zich af op “Jouwatch”.

En nu bleek dat het bij de 52-jarige Afghaan om een agressieve vrouwenmepper gaat, bericht het Zweedse “Fria Tider”. Hij zou zijn dochter en vrouw geslagen hebben, o.a. met een lange oplaadkabel. De man werd in Zweden veroordeeld wegens het toedienen van lichamelijk letsel, bevestigde de politie tegenover “Fria Tider”. Maar dat zou niet de reden zijn waarom hij werd uitgezet.

Ook de krant “Nyheter Idag” bericht dat de man tot negen maanden gevangenisstraf was veroordeeld wegen drie overvallen op zijn eigen vrouw en de beide kinderen. In het bericht staat dat de man vaak gewelddadig geweest zou zijn. In het vonnis wordt een incident van 14 januari 2018 genoemd. Op die dag zou hij de beide minderjarige dochters met de twee meter lange kabel geslagen hebben, omdat ze de tv niet wilden uitzetten. De meisjes konden vluchten toen de moeder erbij kwam. Daarna zou hij haar met de kabel geslagen en haar hoofd op de vlier gebeukt hebben.

Bron: https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/10 ... mepper-is/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 79341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef: Op die dag zou hij de beide minderjarige dochters met de twee meter lange kabel geslagen hebben, omdat ze de tv niet wilden uitzetten. De meisjes konden vluchten toen de moeder erbij kwam. Daarna zou hij haar met de kabel geslagen en haar hoofd op de vlier gebeukt hebben.
De dochters van de man zullen blij zijn dat het lieve Zweedse meisje papa gered heeft.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Het hinderen van uitzettingen

Bericht door Pilgrim »

Criminele Afghanen voor Rood en Groen belangrijker dan de eigen samenleving

Geplaatst op 17 augustus 2018

Afbeelding

Drie afgewezen “asielzoekers” uit Afghanistan werden van Brandenburg naar München gebracht om van daaruit uitgezet te worden. Een van de drie werd meerdere malen gearresteerd wegens toedienen van lichamelijk letsel, zaakbeschadiging en bedreiging. De beide anderen uit Cottbus werden op verzoek van de vreemdelingendienst uitgewezen. Een van hen werd crimineel, de ander liet eveneens geen inspanningen zien om te integreren. Van de Groenen en Die Linke kwam kritiek op de uitzetting van de drie personen, evenals van de integratie-gevolmachtigde van de deelstaat Brandenburg.

Daarover verklaarde Andreas Kalbitz, fractievoorzitter van de AfD in het deelstaatparlement van Brandenburg:

“De Rood-Groene deelstaatregering spant zich eens temeer in om haar verdeeldheid te verbergen. Ook al doet hij niet veel goeds: met de uitzetting van de drie heeft minister van Binnenlandse Zaken Schröter (SPD) de correcte beslissing genomen. Hij heeft echter geen rekening gehouden met de integratie-gevolmachtigde van zijn eigen regering. Die valt hem nu namelijk in de rug aan en ‘bekritiseert de uitzettingen scherp’. Doris Lemmermeier, gevestigd in het huis van minister Golze (Die Linke), roept Schröter er op een grove toon toe op om in het vervolg af te zien van uitzettingen naar Afghanistan. Verder verlangde ze een ‘concentratie op de integratie’ en wil ze de zogenaamde ‘vluchtelingen’ letterlijk ‘wijzen op perspectieven’. Het zijn steeds opnieuw dezelfde frasen, die één ding heel duidelijk maken: de linksen zijn blijkbaar alle feeling met de realiteit kwijtgeraakt. Meervoudige criminelen, gewelddadig en bewezen onwillig om te integreren – die willen niet geïntegreerd worden, die willen geen perspectieven. Voor zulke mensen bestaat maar één reactie van de rechtsstaat: de onmiddellijke uitzetting.”

De woordvoerder Binnenlandse Zaken van de AfD-fractie in het deelstaatparlement, Thomas Jung, voegt er aan toe:

“Linksen en Groenen willen weer eens met alle middelen voorkomen dat integratie-onwillige personen en criminelen uitgezet worden. De geëiste speciale gevoelige omgang bij de repatriëring van Afghanen beschouw ik niet als terecht, want deze personen lieten bij ons met hun uitblijvende integratie-inspanningen geen gevoelige omgang zien. Roden en Groenen vinden blijkbaar crimineel geworden en integratie-onwillige Afghanen belangrijker dan de eigen samenleving. Dat is bitter, maar niks nieuws. Wij wijzen zo´n politiek strikt af. Criminele immigranten moeten eindelijk consequent teruggebracht worden naar hun landen van herkomst!”

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/17 ... menleving/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het hinderen van uitzettingen

Bericht door Pilgrim »

Asieldeskundige: “NGO´s willen me kapotmaken”

Geplaatst op 19 augustus 2018

Afbeelding

Karl Mahringer is gerechtelijk beëdigd deskundige in vele asielprocedures voor mensen uit Afghanistan, Syrië en Irak. Zijn eerste expertise werd meermaals als basis voor uitzettingen van Afghanen gebruikt. Nu proberen enkele NGO´s en asieladvocaten hem zijn vergunning af te pakken. “Omdat ik hun business teniet doe”, vermoedt de 65-jarige.

“Als deskundige moet ik objectief blijven. Mijn werk is geen wensconcert”, maakt de langjarige ondernemer duidelijk. Desondanks trekken advocaten en NGO´s zijn expertises in twijfel. Daarin beschrijft Mahringer dat er in het land wel degelijk een functionerende infrastructuur voorhanden zou zijn, en legt uit dat niet alle delen van Afghanistan levensgevaarlijk zouden zijn. “De regeringswijk in Kaboel is bijvoorbeeld veel gevaarlijker dan de voorstad”, stelt hij vast,

Maar in zijn eerste expertises ging het niet om veiligheid. Hij concentreerde zich op de repatriëring van jonge mannen boven de 18 jaar, niet op vrouwen of meisjes of onbegeleide minderjarige vluchtelingen. Veel asieladvocaten tekenen inmiddels in feite bezwaar aan tegen negatieve asielbeslissingen en motiveren dit met Mahringer´s “foutieve” expertise. “Mijn expertises vormen echter niet de enige beslissingsbasis van de rechtbanken, maar de rechtbanken grijpen terug op talrijke informatiebronnen”, maakt Mahringer duidelijk.

Mahringer reist nog steeds naar Kaboel, Herad en Masar om zelf met de mensen ter plaatse te praten. Hij wint informatie in over de levens- en gezondheidssituatie. En precies dat wordt hem nu verweten. De expertise zou te onwetenschappelijk (ook vanwege de vele foto´s) zijn geschreven en niet op feiten stoelen. In mei kwam de asieldeskundige er bij toeval achter dat men nu van plan is zijn vergunning in te trekken.

Wat betreft Mahringer is dat een pure heksenjacht van NGO´s, want in januari heeft hij ook met positief resultaat het examen als deskundige voor de landen Pakistan, Jemen en Soedan afgelegd. Al acht maanden lang krijgt hij hiervan geen bevestiging, omdat er een onderzoek tegen loopt. “De afgelopen maanden word ik met ongeloofwaardige argumenten getroost.” Volgens Mahringer is een neutrale deskundige, die goed op de hoogte is van de plaatselijke situatie, de NGO´s een doorn in het oog. Deze zouden onder elkaar het idee propageren dat iedereen bedreigd zou zijn of dat het iedereen in de landen van herkomst slecht zou gaan.

“Dat is echter niet zo”, zegt Mahringer. “Er bestaat hier blijkbaar een zeer intensieve samenwerking tussen de voor de procedure verantwoordelijke arrondissementsrechtbank en de NGO´s. Ze willen me kapotmaken.” De lopende details van zijn zaak zouden altijd eerst in de media en daarna pas bij zijn advocaat terechtkomen. “Ik geloof in de rechtsstaat en ik geloof erin dat dit alles weldra voorbij zal zijn, zodat ik weer aan het werk kan”, aldus Mahringer. Hij hoopt dat de verantwoordelijke autoriteiten zich in het kader van een mondelinge zitting een beeld van zijn persoon en zijn geschiktheid als deskundige maken.

Afbeelding

Expertise

Samenvattend wordt vastgesteld dat er uit de vragen I tot VIII geen redenen voortkomen die een terugkeer naar Afghanistan van mannelijke personen onmogelijk maken, een bijzonder obstakel vormen of een bedreiging van de terugkeerder zouden betekenen. De terugreis naar Kaboel en Mazar-e Sharif uit Europa is rechtstreeks mogelijk (via Dubai of Istanboel), evenals naar Herat via Kaboel. Tickets kosten tussen de € 380,- tot € 500,-

Bron: www.krone.at

Door: Alexander Bischofberger-Mahr

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/19 ... apotmaken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door Pilgrim »

1,7 miljoen Syriërs willen terug naar huis – westelijke propaganda wil ze tegenhouden

Geplaatst op 22 augustus 2018

Afbeelding

Zoals het Russische ministerie van Defensie berichtte, willen 1,7 miljoen Syriërs terugkeren naar huis. Op dit moment leven er volgens de VN meer dan 6,6 miljoen Syriërs in het buitenland.

Hoe dichter bij het land van herkomst, des te veiliger de terugkeer

Sinds eind september 2015 zijn er meer dan 230.000 Syriërs teruggekeerd. Daarbij gaat het overwegend om vrouwen en kinderen. Hoe dichter bij het vluchtland, des te groter de wil om naar huis terug te keren. Zo willen er van de 976.000 Syriërs in Libanon 889.000 terugkeren. Van de officieel 534.000 geregistreerde Syriërs in Duitsland zijn het daarentegen maar 174.000 die willen terugkeren. Een bijzonder negatief voorbeeld vormt Oostenrijk. Waar van de officieel 54.000 Syriërs 68 (!!!) terug willen naar hun thuisland.

Syrische regering wil vluchtelingen remigreren
Tegen deze achtergrond is de Syrische regering met de organisatie van een Comité tot terugkeer van vluchtelinge begonnen. Doel van het comité onder leiding van de minister van Milieu Hussein Machlufs is om contacten met bevriende landen tot stand te brengen om de terugkeer van de Syriërs te vergemakkelijken.

Mensenrechtenorganisaties en westelijke media willen remigratie verhinderen
Westelijke NGO´s dragen een groot deel bij aan de ontbrekende wil van de Syrische immigranten om terug te keren, omdat het conflict nog niet voorbij is. Terwijl een groot deel van het land weer onder controle van de regering is. In de hoofdstad Damascus en in Aleppo keert het normale leven weer terug.

Het Westen wil menselijk kapitaal voor bevolkingsuitwisseling, geen mensen met een thuis
Het Syrische leger is op dit moment bezig met de herovering van Idlib. De provincie geldt als laatste bolwerk van de “islamisten” in het land. Objectief gezien bestaat er dus geen reden om een remigratie te verhinderen. Maar westelijke media zien dat anders: door propagandaleugens, zoals de zogenaamde onteigening van de vluchtelingen door Assad, willen ze een remigratie verhinderen. Want in hun ogen zijn vluchtelingen geen mensen met wortels en een thuis, maar slechts menselijk kapitaal om lonen te drukken en een bevolkingsuitwisseling te bespoedigen. Assad zelf garandeerde in het verleden alle strijders, die hun wapens neerleggen, amnestie.

Westelijke regeringen moeten handelen
De westelijke regeringen worden met het oog op deze toestanden opgeroepen tot handelen. Om van een land zijn inwoners en zodoende zijn toekomst af te pakken, is een misdaad. Ook al heeft Europa enkele echte Syrische geschoolde arbeidskrachten nodig, het door de burgeroorlog verwoeste Syrië heeft hen nog veel dringender nodig! Daarom de oproep aan alle staatschefs van het Westen: Geef Syrië zijn mensen weer terug!

Bron: www.info-direkt.eu

Door: Alexander Markovics

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/22 ... genhouden/
Zie ook hier.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 79341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door Ariel »

Deze Syriers willen niet naar huis. Die hebben het hier te goed.
Waarom deze Syriërs niet terugkeren naar huis

In hoeverre is terugkeren eigenlijk mogelijk? Waarom kan de één wel terug, maar blijft het onmogelijk voor de ander? NOS op 3 sprak een aantal Syriërs over een mogelijke terugkeer naar huis.

Muhanad en Maya (niet haar echte naam) zijn al een paar jaar in Nederland. Ze zijn er al sinds sinds het begin van de opstand tegen het regime van Assad.

Nu het regeringsleger weer grote delen van het land controleert, wordt er gesproken over de wederopbouw en over terugkeer van Syriërs naar eigen land. Volgens een in juni van dit jaar verschenen SCP-rapport denkt 1 op de 5 Syriërs in Nederland aan terugkeer naar hun eigen land zodra de oorlog voorbij is. De helft van de 3200 ondervraagden denkt niet aan terugkeer en 25 procent twijfelt nog.

Voor de 40-jarige Muhanad Abdulhusn staat vrijwillige terugkeer naar Syrië gelijk aan zelfmoord. Gedwongen terugkeer ziet hij als moord. "Ik sta op een lijst van anderhalf miljoen mensen die gezocht worden door het regime van Assad. Waar moet ik naar terugkeren? De 'schoot van Assad', zoals wij in de Arabische wereld zeggen?"

Het is het Syrië van Assad. Zijn loyalisten zien ons als vreemdelingen.
Maya al-Shamiye

Het Syrische regeringsleger veroverde gebied na gebied op de oppositie. Zo viel eind 2016 het oosten van Aleppo, in het voorjaar van 2017 het laatste district van Homs en in 2018 viel na jaren van belegering het oosten van Ghouta, een rebellenenclave bij Damascus. Enkele maanden later viel ook de geboortestad van de revolutie, Deraa. De rust keert terug, zou je denken.

Maar er is nog een lange weg te gaan. "Het land moet opgebouwd worden", zegt Maya al-Shamiye, mensenrechtenactivist. "In het huidige Syrië zijn wij activisten niet welkom. Het is het Syrië van Assad. Zijn loyalisten zien ons als vreemdelingen."

Ik wil graag terug, maar ik ben bang dat ik het leger in moet.

Mohamad
Toch is er ook een beweging in Europa van mensen die wel terug willen. Meerdere personen gaven in gesprekken met NOS op 3 aan open te staan voor terugkeer, maar ook bang te zijn dat ze het leger in moeten. Het Syrische leger heeft de manschappen hard nodig.

Mohamad (niet zijn echte naam) ontvluchtte Damascus begin 2015. Rebellen bestookten de hoofdstad vaak met mortieren. Hij raakte gewond en besloot te vluchten voor de beschietingen van de rebellen.

Damascus wordt nu niet meer beschoten door mortieren, maar Mohamad is nog hier. Hij is een voorstander van Assad, dus zou terug kunnen. Maar dat doet hij niet."Ik wil niet het leger in", zegt hij. "Ik ben toch bang dat ik gedwongen word deel te nemen aan de strijd."
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22241
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door King George »

Het heeft dus niets met gevaar voor eigen veiligheid te maken dat die Syriërs niet terug willen. Wellicht wel met de gelegenheid tot op ons te kunnen parasiteren?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door Pilgrim »

China zal er blij om zijn: Duitse regering zet geen Oeigoeren (moslims) meer uit

Geplaatst op 26 augustus 2018

Afbeelding

Voorlopig zet de Duitse regering geen Oeigoeren, een islamitische minderheid in de Chinese regio Xinjiang, en andere islamitische minderheden meer naar China uit. Dat werkt als een uitnodiging tot immigratie. De Oeigoeren en andere moslims hoeven alleen maar hun best te doen om op de een of andere manier naar Duitsland te komen, hoewel er genoeg vluchtdoelen voor de huisdeur liggen.

In China zorgt vooral de islamitische minderheid van de Oeigoeren voor allerlei problemen. Onder Oeigoeren bevinden zich ook terroristen en sympathisanten van ISIS, waartegen China keihard optreedt. In de westerse wereld ziet men echter alleen maar de repressies door China waaraan de Oeigoeren blootgesteld staan.

[...] Oeigoeren en leden van andere islamitische minderheden mogen volgens een mediabericht voorlopig niet meer naar China uitgezet worden. Dat zou blijken uit het antwoord van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken op vragen van de parlementariër van de Groenen, Margarete Bause, berichtte de “Süddeutsche Zeitung”. De uitzettingsstop zou gemotiveerd worden met desbetreffende landeninformatie van het Rijkskantoor voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF).

“De uiterst dramatische situatie met betrekking tot de mensenrechten is al maandenlang bekend bij de toonaangevende Duitse instanties”, zei Bause tegen de “Süddeutsche Zeitung”. “Dat de Beierse autoriteiten afgelopen april de Oeigoeren in een bliksemactie naar China uitzetten, is een schandaal.” [...]

(Bron: “Zeit-Online”)

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/26 ... -meer-uit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door Pilgrim »

“Brandenburger Vluchtelingenraad ondersteunt radicaalislamitische geweldplegers van Frankfurt aan de Oder – AfD wil onmiddellijk uitzetten”

Geplaatst op 10 september 2018

Afbeelding

Na de radicaalislamitisch gemotiveerde geweldsexplosie in de club “Le Frosch” in Frankfurt aan de Oder, werd de tweede hoofdverdachte gearresteerd. Tegen de eerste, de 20 jaar oude vermoedelijke hoofddader, liep al een arrestatiebevel wegens het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel. Nu zullen beide migranten uitgezet worden.

De Brandenburger Vluchtelingenraad is echter tegen de uitzetting, met de motivering dat de daden nog niet volledig zouden zijn opgehelderd en dat de jonge mannen nog niet veroordeeld zijn: – en verklaart: “Asiel is een fundamenteel recht, dat ook niet verspeeld kan worden wanneer men crimineel geworden is.”

De woordvoerder juridische zaken van de AfD-fractie in het parlement van Brandenburg, Thomas Jung (foto), zegt hierover:

“Blijkbaar hebben de dames en heren van de Bandenburger Vluchtelingenraad de explosiviteit van de situatie evenmin herkend als de zin en de inhoud van de grondwet. In de grondwet gaat het in de eerste plaats om de bescherming van de fundamentele rechten van alle burgers. Deze wordt door criminele mensen, die radicaalislamitische moorddreigingen uitstoten en mensen lichamelijk schade toebrengen, serieus bedreigd. We hebben ons er in het Duitse parlement voor ingezet dat zulke mensen onmiddellijk hun recht op asiel kwijtraken en een uitzetting d.m.v. een beschikking zonder vonnis mogelijk is. Oude partijen en onverantwoordelijke dagdromers hebben dit tot nu toe verhinderd. Uitzetting is het enige antwoord op migrantengeweld.”

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/10 ... uitzetten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door Pilgrim »

Zweedse asielactiviste die vliegtuig tegenhield verdacht van misdaad – strafvervolging wacht

Posted op september 14, 2018 door Rommel

Afbeelding
Begon in het vliegtuig te huilen voor een Afghaanse crimineel die uit Zweden zou worden gezet.

Het ziet ernaar uit dat er strafvervolging wacht voor de linkse activiste Elin Ersson, die de uitzetting van een Afghaanse immigrant tijdelijk heeft tegengehouden door te protesteren en te huilen in het vliegtuig waarmee de man naar huis zou worden gestuurd. Objectief gezien is hier duidelijk sprake van een misdaad, meent de officier van justitie.

Het was eind juli dat een passagiersvliegtuig op Landvetter in Göteborg enkele uren vertraging opliep nadat een 21-jarige vrouwelijke asielactiviste weigerde te gaan zitten toen het vliegtuig zou gaan opstijgen.

Om zodanig een einde te maken aan de uitwijzing van een Afghaanse man.

De huilende Zweedse vrouw, Elin Ersson, livestreamde zelf het evenement via Facebook en werd uiteindelijk uit het vliegtuig verwijderd, evenals de 50-jarige die naar Afghanistan zou worden uitgezet.

Het evenement kreeg grote internationale aandacht en haar film werd meer dan 5 miljoen keer bekeken.

De man die de vrouw eigenlijk wilde “redden”, was een 26-jarige Afghaan genaamd Ismail Khawari, maar hij was niet aanwezig in het vliegtuig.

In plaats daarvan werd de deportatie van de oudere Afghaan, die eigenlijk in het vliegtuig was, tijdelijk opgeschort. Later bleek dat de Afghaanse moslim was veroordeeld voor zware mishandeling van zijn vrouw en dochters, onder meer had hij ze gegeseld met accukabels. Elin Ersson heeft naderhand ontkend dat ze iets wist over het verleden van de man.

Na het incident werd een inleidend onderzoek gestart naar vermoedelijke misdaden tegen de luchtvaartwet. Er werd echter niemand als verdachte aangewezen, omdat de politie eerst wilde onderzoeken of er überhaupt een misdaad is gepleegd.

Vandaag heeft de officier van justitie vastgesteld dat er sprake is van een misdaad en dat de vrouw verdacht wordt.

– Het staat vast dat hier objectief gezien duidelijk sprake is van een misdaad, aldus officier van justitie James von Reis tegen SVT Nieuws.

De officier van justitie hoopt snel te kunnen vervolgen, maar de verdachte vrouw moet eerst worden verhoord.

Schending van de Luchtvaartwet kan een geldboete of gevangenisstraf van maximaal zes maanden opleggen.

Bronnen:

- https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/ ... -for-brott

- http://www.friatider.se/asylaktivisten- ... tal-v-ntar

https://fenixx.org/2018/09/14/zweedse-a ... ing-wacht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 79341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door Ariel »

Ook in Engeland ( surprise, surprise :no1: ) wonen krankzinnige deugers die er voor zorgen dat een "zielige" Somalier niet uitgezet kan worden.
Plane mutiny kept a gang rapist in the UK: Somali man whose deportation from the UK was stopped by plane passengers raped a 16-year-old girl in London and his accomplice went on to fight for ISIS

A Somalian whose deportation from Britain was dramatically halted after airline passengers staged a mutiny demanding his release can be exposed today as a convicted gang rapist who was being kicked out of the country because of his sickening crime.

Officials escorting Yaqub Ahmed on a flight from Heathrow to Turkey were forced to abandon his deportation when around a dozen holidaymakers who felt sorry for him angrily intervened shortly before take-off.

At one stage during the astonishing episode, filmed on mobile phones, one traveller complained: ‘They’re separating him from his family’, while others chanted ‘take him off the plane’.

When harassed security guards caved in and walked 29-year-old Ahmed off the Turkish Airlines flight, he was seen thanking those on board for their support as they cheered and applauded.

One person was heard declaring: ‘You’re free, man!’


Misschien is het protest grotendeels te wijten aan de Mohammedanen die in grote getale in het vliegtuig zaten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 79341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door Ariel »

Elin komt er zeer genadig vanaf. 286 euro Dat is pinuts. Ik begrijp niet dat ze in hoger beroep gaat.
voor Zweedse activiste die uitzetting van Afghaan wilde voorkomen

De Zweedse activiste die vorig jaar in een passagiersvliegtuig protesteerde tegen de uitzetting van een Afghaanse asielzoeker, is in Göteborg veroordeeld tot een boete van 3000 kronen (286 euro). Volgens de rechter is ze schuldig aan overtreding van de luchtverkeerswet.

Elin Ersson (21) was op 23 juli aan boord van een toestel dat van Göteborg naar Istanbul zou vliegen. Ze weigerde te gaan zitten, omdat er een Afghaan aan boord was die Zweden uit werd gezet.

Staande naast haar stoel betoogde zij dat de Afghaan in eigen land gevaar liep. Via een rechtstreekse stream op Facebook kon heel internet meekijken hoe Ersson op beheerste toon in het Engels uitleg geeft, terwijl mensen haar telefoon proberen af te pakken. De beelden werden massaal gedeeld via sociale media.

Uiteindelijk werden Ersson en de Afghaan van boord gehaald en vertrok het toestel met twee uur vertraging. De Afghaan werd later alsnog Zweden uit gezet.

Voorbereid
De indruk was oorspronkelijk dat het protest spontaan was. Later bleek dat de actie was voorbereid. Ersson is lid van een actiegroep die vaker protesteert tegen uitzettingen naar Afghanistan.

De advocaat van Erin Ersson overweegt hoger beroep.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 79341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door Ariel »

viewtopic.php?p=459379#p459379
Passagiers op vliegtuig stoppen uitwijzing van veroordeelde verkrachter, nu spreekt zijn slachtoffer: “Ik hoop dat jullie trots zijn”

Yaqub Ahmed was in het Verenigd Koninkrijk veroordeeld voor verkrachting. De Somalische vluchteling zou uitgewezen worden naar Somalië, maar passagiers op zijn vlucht - niet op de hoogte van zijn misdaad - zorgden ervoor dat die uitwijzing niet kon doorgaan. Nu doet zijn slachtoffer voor het eerst haar verhaal aan de Britse krant The Daily Mail. “Goed, jullie wisten het niet, maar ik hoop dat jullie trots zijn dat jullie iets gestopt hebben waar ik al zo lang op wachtte: iets dat ervoor zou zorgen dat ik me weer veilig zou voelen.”

Een verschrikkelijke groepsverkrachting, met die herinnering moest het slachtoffer van Ahmed al meer dan tien jaar leven. Ze werd op haar zestiende verkracht door de man en zijn drie kompanen, en moest jaren wachten op zijn uitwijzing. Toen die eindelijk zou plaatsvinden, hoopte ze zich voor het eerst in jaren weer veilig te voelen, maar ook dat was haar niet gegund, zo vertelt ze nu.

Het filmpje van de uitwijzing van Ahmed en de passagiers die het voor hem opnamen ging meteen viraal, ondertussen al bijna een jaar geleden. Ahmed riep en tierde erop los, en de andere passagiers konden dat niet aanzien: “Haal hem van het vliegtuig”, klonk het massaal. Zij wisten niet dat de man veroordeeld was voor verkrachting, maar dat is louter bijzaak, vindt zijn slachtoffer. De vrouw getuigde anoniem aan The Daily Mail.

“Hoe kon je een verkrachter verdedigen. Hoe kon je tussenkomen? Hij was geboeid, hij werd het land uitgezet. Wie denken jullie wel dat je zijn, dat je de rechtsgang belemmert?”

“Goed, jullie kenden de situatie niet, maar ik hoop dat jullie trots zijn dat jullie iets gestopt hebben waar ik al zo lang op wachtte: iets dat ervoor zou zorgen dat ik me weer veilig zou voelen. Denken jullie dat zijn gegil erg was? Je moest eens horen hoe ik geroepen heb.”

De vier mannen die haar verkrachtten, kregen samen 35 jaar cel. Ahmed wachtte aan het einde een uitwijzing, en een andere dader is vermoedelijk gestorven nadat hij naar Syrië vluchtte om voor ISIS te vechten. De uitwijzing van Ahmed moest haar een beetje gemoedsrust geven, maar nu die gestopt werd, is de vrouw helemaal terug bij af.

“Ik voel me meestal gewoon wanhopig. Het gaat nooit stoppen. Ik ga het nooit achter mij kunnen laten. Ze moeten hem uitwijzen. Hoe konden ze toestaan dat dit gebeurde? Het is een absolute grap. Ik dacht dat slachtoffers rechten hadden, waar zijn mijn rechten nu?”

Ahmed verblijft volgens The Daily Mail nog steeds op Brits grondgebied, in een gesloten centrum waar hij wacht op een nieuwe uitwijzing.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door Pilgrim »

Compleet falen van de regering!

Geplaatst op 7 oktober 2020

Afbeelding

De eerste Moria-bewoners zijn er al, de Europese Commissie werkt aan een nieuw pact om nog meer asielzoekers te verdelen. Terwijl de migratiedruk niet afneemt, verwerkt het BAMF (Duitse Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen) nog steeds asielprocedures uit het jaar 2015. Het gaat hier niet om incidentele gevallen, maar om zegge en schrijve 200.000 aanvragen die zich opgestapeld hebben.

De reden daarvoor is o.a. dat vindingrijke advocaten tegen bijna iedere negatieve beslissing een klacht indienen. Voor het lopende jaar houdt de chef van de BAMF, Hans-Eckhard Sommer, rekening met nog eens ongeveer 100.000 eerste aanvragen en vervolgaanvragen op asiel in Duitsland – hoe deze extra verwerkt moeten worden, is de vraag.

Op dit moment leven er al 191.000 gedulde personen in Duitsland – tendens stijgend. Terwijl de BAMF het niet kan bijbenen of de uitzetting op grond van een juridische procedure is opgeheven, kunnen migranten in Duitsland in en zodoende in het sociale stelsel blijven. Corona zou de situatie nog extra kunnen verscherpen. Wanneer de EU en de Duitse regering veelvuldig bestaand recht buiten beschouwing laten, moet justitie handelen.

Dat bij de BAMF honderdduizenden asielaanvragen niet verwerkt zijn, Merkel´s kabinet nog steeds de bescherming van de buitengrenzen afwijst en preventieve controles de uitzondering vormen – dat alles toont de voortgezette chaos en het absolute falen van de grote coalitie aan!

(www.welt.de)

Bron: www.facebook.com/aliceweidel/

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/10/07 ... -regering/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43709
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door Mahalingam »

Uitgewezen Soedanees enige passagier in gecharterde jumbojet

De uitwijzing van een Soedanese vluchteling doet de wenkbrauwen fronsen in Frankrijk en Groot-Brittannië. Ismail (27) was haast de enige passagier op een jumbojet (capaciteit 180 inzittenden) gecharterd door het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken, ontdekte tv-zender Channel 4.

Het bijna compleet lege toestel vloog op 1 oktober van Londen naar de noordwestelijke Franse stad Rennes. De Soedanees stak enige tijd daarvoor illegaal het Kanaal over vanuit de Jungle in Calais na maandenlange rondzwervingen doorheen Frankrijk. Conform met Europese verdragen moest hij teruggestuurd naar dit land. In Frankrijk kreeg hij zijn eerste registratie. Normaal zouden meer migranten op het toestel worden gezet, maar advocaten hadden namens hen nog juridische procedures ingespannen. Het Home Office besloot toch om de deportatie niet uit te stellen. Ismail was in het gezelschap van enkele Britse agenten. Zij droegen hem na landing in Rennes over aan hun Franse collega’s.

Medewerkers van MRAP, een hulporganisatie die zich om het lot van vluchtelingen bekommert, waren gevraagd om op de luchthaven aanwezig te zijn. Bedoeling was de Franse asielprocedures uit te leggen. Groot was hun verbazing toen bleek dat Ismail de enige passagier bleek. “We hadden een menigte verwacht”, zei een woordvoerder van MRAP aan persbureau AFP. De hulporganisatie is woensdag in Rennes een kort geding gestart om de detentie van de twintiger op te laten heffen. Hij kreeg eerder ook in Frankrijk een uitwijzingsbevel. Hoeveel het ongetwijfeld aanzienlijke kostenplaatje van de lege vlucht bedraagt, is niet bekend.
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/ui ... ~a5605357/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 79341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door Ariel »

Zou dit waar zijn? :nietverstaan: Bijna drie miljoen migranten die terug naar huis willen, kunnen niet terug door coronavirus

Minstens 2,75 miljoen migranten die terug naar huis willen keren, zijn door de reisbeperkingen wegens het coronavirus vast komen te zitten. Dat zegt de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) vrijdag. De VN-organisatie roept op tot meer internationale samenwerking, om tot een oplossing te komen voor deze crisis.

Vooral in het Midden-Oosten en Noord-Afrika (1,26 miljoen mensen), en in de regio rond de Stille Oceaan in Azië (977.000) zit een groot aantal migranten vast.

Maar ook in Europa zitten 203.000 mensen geblokkeerd. Alleen al in Griekenland bevinden zich 102.000 migranten die duidelijk hebben gemaakt dat ze naar huis willen terugkeren. In Italië gaat het om nog eens 85.000 mensen die niet kunnen vertrekken, zegt IOM-woordvoerder Paul Dillon.

Het IOM baseert zich op gegevens die in juli verzameld werden in 101 verschillende landen. De organisatie vermoedt dat het werkelijke aantal gestrande migranten nog een stuk hoger ligt.

BRON
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22241
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door King George »

Wel willen vertrekken uit Europa, maar niet kunnen vertrekken uit Europa vanwege de corona; Wie gelooft dit? Corona is namelijk ook geen enkel beletsel om in Europa aan te komen zwerven. Dit is eerder een opmaat naar een coronapardon onder vals alibi.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7149
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door hans van de mortel »

Ariel schreef:
za okt 10, 2020 1:03 am
Zou dit waar zijn? :nietverstaan: Bijna drie miljoen migranten die terug naar huis willen, kunnen niet terug door coronavirus
Natuurlijk is dit waar.

Waar moslims volop dachten te parasiteren op onze kenniseconomie blijkt dit zwaar tegen de verwachting in niet te kloppen. Je kunt wel van alles eisen, respect en dankbaarheid, dat moslims ons de wijsheid bijbrachten van de historische Arabische pedofiele smeerlap, psychopaat, onmenselijke sadist, en aanvalsoorlogsleider van minstens tien oorlogen die nodig waren om te roven, te stelen - vooral vrouwen - en andersdenkenden de mond te snoeren, waarbij geld ten enenmale ook bij moslim parasieten voorop staat, maar als het niet met de hand van Sinterklaas verstrekt wordt, dan rest slechts een mogelijkheid: opnieuw 'Allah akbar' roepen in de woestijn waar Allah nu eenmaal de beste luisteroren heeft zo verzekerde ons de Arabische vuilspuiter Mohammed.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 79341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door Ariel »

Protest voorkomt arrestaties, Schotse premier boos op Britse migratiedienst

Afbeelding

In de Schotse stad Glasgow hebben honderden demonstranten gisteren voorkomen dat twee opgepakte mannen uit India zouden worden weggevoerd. De menigte blokkeerde zeven uur lang een busje van de Britse immigratiedienst, waarin de mannen zaten. Een betoger was onder het voertuig gaan liggen.

Uiteindelijk besloot de Schotse politie om de mannen vrij te laten. Dat kon rekenen op luid gejuich bij de betogers:

De aanhouding van de mannen schoot bij veel demonstranten in het verkeerde keelgat, omdat gisteren het Suikerfeest werd gevierd. De buurt waarin ze wonen is het "hart van een grote moslimgemeenschap", zegt de Schotse premier Nicola Sturgeon.

Een van de demonstranten zegt dat het protest een gevolg was van de "vijandigheid" van de Britse regering. "Dat deze uitzetting gebeurt op Eid, wat bedoeld is als vredig feest, is gruwelijk", zegt een andere demonstrant tegen The Guardian.

Veel besmettingen
Sturgeon looft de politie voor het besluit om de mannen vrij te laten. Tevens beschuldigde ze de Britse regering van het creëren van een "gevaarlijke situatie", onder meer omdat er in de buurt veel coronabesmettingen zijn. De Britse immigratiedienst is verantwoordelijk voor alles rond immigratie en uitzettingen in het hele Verenigde Koninkrijk, dus ook in Schotland.

Volgens het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken werden de mannen aangehouden op verdenking van overtreding van de immigratiewet, maar het is niet duidelijk wat hun status is.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19405
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door mercator »

Ariel schreef:
vr mei 14, 2021 4:45 pm
De aanhouding van de mannen schoot bij veel demonstranten in het verkeerde keelgat, omdat gisteren het Suikerfeest werd gevierd.
Ah, dus omwille van een of ander feest mag alles. Dan ga ik ook wat amok maken op Kerstavond.
Zoiets was hier vanavond ook op de Vlaamse leugentelevisie. Een betoging van duizenden Palestijnen-lovers flagrant in overtreding met elke-overigens onzinnige-corona maatregel was volgens de reporter van dienst wel ok want het geweld van Israël tegen onschuldige burgers zorgt voor een begrijpelijke verontwaardiging.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7149
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Het hinderen van uitzettingen en remigratie

Bericht door hans van de mortel »

mercator schreef:
za mei 15, 2021 7:54 pm
Ariel schreef:
vr mei 14, 2021 4:45 pm
De aanhouding van de mannen schoot bij veel demonstranten in het verkeerde keelgat, omdat gisteren het Suikerfeest werd gevierd.
Ah, dus omwille van een of ander feest mag alles. Dan ga ik ook wat amok maken op Kerstavond.
Zoiets was hier vanavond ook op de Vlaamse leugentelevisie. Een betoging van duizenden Palestijnen-lovers flagrant in overtreding met elke-overigens onzinnige-corona maatregel was volgens de reporter van dienst wel ok want het geweld van Israël tegen onschuldige burgers zorgt voor een begrijpelijke verontwaardiging.
Ik ben een zwart-wit denker en begrijp dit. Nogal simpel.

Je bent voor of tegen Israël.

Dat is het domme en smerige van de politiek. Een weldenkende vaderlandslievende waarachtige staatsburger met liefde voor hebben en houden zal zich tegen het islamvirus uitspreken met zijn door de historische Mohammed besmette dragers.

Te allen tijde.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Plaats reactie