Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

Linkse professor gaat door het lint: Golf van solidariteit met de cheffin van Fratelli d´Italia

Geplaatst op 25 februari 2021

Afbeelding

Dit kwam als een boemerang terug: een linkse historicus liet zich voor open microfoon verleiden tot uitvallen tegen de voorzitster van de rechtse Italiaanse partij Fratelli d´Italia, Giorgia Meloni – en veroorzaakte zodoende een enorme storm van verontrusting.

De historicus en geschiedenisprofessor aan de Universiteit van Siena, Giovanni Gozzini, schold de politica op de radio o.a. voor “zwijn” en “kikker” uit. De beledigde counterde op Facebook en vroeg: “Is het normaal dat een universiteitsprofessor zich zo uitdrukt? Als vrouw en als politica heb ik er echt genoeg van om zulke belasteringen en obscene aanvallen te moeten ondergaan.”

De weerbarstige professor schoot zichzelf in de voet met zijn beschuldigingen. Zelfs de Italiaanse president Mattarella en de nieuwe minister-president Mario Draghi belden met de cheffin van de Fratelli d´Italia om hun solidariteit uit te drukken. Vrouwen uit alle politieke partijen verklaarden zich solidair met Meloni. Uiteindelijk zag Gozzini zich genoodzaakt om zijn verontschuldigingen aan te bieden. Ook de radiozender, die hem als gast had uitgenodigd, veroordeelde zijn woorden.

Giorgia Meloni is de voorzitster van de enige oppositiepartij in het Italiaanse parlement, de Fratelli d´Italia, die al geruime tijd krachtig in de lift zit. Volgens de nieuwste peilingen is de voormalige kleine partij met ongeveer 16% inmiddels de op twee na grootste partij, na de Lega en de sociaaldemocraten (PD) en heeft ze ook de links-populistische Vijfsterrenbeweging ingehaald, die vanwege haar regelmatige koerswijziging aan populariteit heeft ingeboet. Daartegenover zette de Fratelli d´Italia in op trouw aan hun principes en keiharde oppositie – een koers die tot nu toe de moeite loont.

Bron: zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/02/25 ... i-ditalia/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

Walgelijke hetze: Manfred Weber (CSU/EVP) geeft AfD medeverantwoordelijkheid voor antisemitische protesten

Geplaatst op 16 mei 2021

Afbeelding

De verantwoordelijken van de migratiepolitiek hebben de poorten opengezet voor de massale komst van moslims en ook voor de “islamisten” en Jodenhaters, en zodoende het antisemitisme in Duitsland extra gestimuleerd. Om van het eigen falen en van de schuld voor de toestanden af te leiden, geeft Manfred Weber (CSU/EVP) uitgerekend aan de AfD, de enige partij die al jarenlang steeds opnieuw waarschuwde voor deze omstandigheden en de immigratie van radicale moslims, een medeverantwoordelijkheid voor de antisemitische protesten in het kader van het escalerende Midden-Oostenconflict.

Voor Manfred Weber staat vast dat de AfD medeverantwoordelijk is voor de hordes islamitische Jodenhaters, die in Duitse steden brullend hun Jodenvijandige spreekkoren verbreiden. Kun je nog van karaktermoord tegen beter weten is spreken wanneer een CSU-politicus op een dergelijke manier de waarheid met voeten treedt respectievelijk verdraait?

Berliner Morgenpost”:

Manfred Weber (CSU) gaf aan partijen zoals de AfD de medeverantwoordelijkheid voor de antisemitische protesten in het kader van het escalerende Midden-Oostenconflict. “Radicalen zoals de AfD in Duitsland of Marine Le Pen in Frankrijk hebben grensverschuivingen bij het antisemitisme aangewakkerd”, zei de voorzitter van de EVP-fractie in het Europees Parlement. “Men moet hen ook benoemen als grondleggers van zulke excessen.”

Weber beklaagde dat het antisemitisme zich in de straten van Europa en op internet in een vreselijke vorm zou laten zien. “De politiek moet tegen elke vorm van antisemitisme een duidelijk standpunt innemen, de rechtsstaat moet consequent optreden.”

Bron: politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/05/16 ... protesten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22241
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door King George »

Afbeelding
AfD-fractieleider Björn Höcke in het Thüringer deelstaatparlement. © Martin Schutt/dpa-Zentralbild/dp

Huiszoeking bij AfD-kopstuk, verdacht van stigmatiseren vluchtelingen als criminelen

De Duitse politie heeft de woning doorzocht van een van de kopstukken van de rechts-populistische partij AfD (Alternative für Deutschland). De doorzoeking houdt verband met een onderzoek naar volksopruiing tegen Björn Höcke. Hij is de AfD-leider in de deelstaat Thüringen.


Caspar Naber 22-05-21, 22:42 Laatste update: 05:26

De huiszoeking in Bornhagen vond donderdag plaats, bevestigde het Openbaar Ministerie (OM) in Mühlhausen vandaag na berichtgeving door Duitse media. Tegen de AfD-fractievoorzitter in het Thüringer deelstaatparlement loopt al bijna een jaar een onderzoek.

Höcke wordt ervan verdacht op sociale media een foto te hebben geplaatst van de Duitse reddingswerker Carola Rackete met de tekst: ‘Ik heb marteling, seksueel geweld, mensenhandel en moord geïmporteerd’. Dat levert de verdenking op van het stigmatiseren van een bepaalde groep mensen - vluchtelingen - als criminelen. Rackete werkt voor de Duitse ngo Sea Watch die met schepen actief is op de Middellandse Zee om vluchtelingen te redden.

Nieuw dieptepunt

De Thüringer partijafdeling noemt de huiszoeking ‘bij de voorzitter van de sterkste oppositiefractie’ in het deelstaatparlement ‘een nieuw dieptepunt in het misbruik van justitie tegen vermeend ongehoorzame politieke opvattingen’. Höckes bericht op Facebook valt volgens woordvoerder Stefan Möller ‘uiteraard’ onder het grondrecht op vrijheid van meningsuiting. ‘We zullen alle juridische en politieke maatregelen steunen die kunnen worden gebruikt om te bepalen in hoeverre het OM zich met deze ernstige inbreuk op de privacy van het gezin heeft verwijderd van de bodem van de grondwet', schrijft hij op Twitter. De ‘illegale’ inbreuk op de privacy was voor Höckes gezin volgens de partijafdeling ‘buitengewoon stressvol'.

De AfD-afdelingswoordvoerder spreekt tegen dat tijdens de huiszoeking materiaal in beslag is genomen. Het OM zou hebben verklaard dat dit materiaal nog geanalyseerd wordt maar dat klopt volgens hem niet. ‘Uit het proces-verbaal van de doorzoeking blijkt duidelijk dat de operatie is afgesloten zonder enige inbeslagname. Indien toch objecten of data veilig zijn gesteld dan is dit een juridisch schandaal. De officier van justitie doet er goed aan dit meteen op te helderen’, aldus Möller.

Afbeelding
De woning van Höcke in Bornhagen. © EPA

Extremistisch

Höcke was de oprichter en een van de leiders van de extreemrechtse ‘vleugel’ van de AfD. Deze informele vleugel binnen de partij werd in april vorig jaar formeel ontbonden onder druk van de partijleiding maar volgens de Thüringer afdeling van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BfV) worden het programma van de vleugel en de mogelijkheid tot verwezenlijking van de doelstellingen voortgezet in de regionale partijafdeling.

Federaal BfV-Voorzitter Thomas Haldenwang noemt Höcke een rechtsextremist. Afgelopen week werd bekend dat de regionale BfV-afdeling de AfD in Thüringen onder leiding van Höcke als ‘absoluut extremistisch’ had geclassificeerd.

Van de andere leider van de voormalige Flügel, Andreas Kalbitz, trok de AfD-leiding in mei vorig jaar het lidmaatschap in. Hij gold als een van de meest radicale kopstukken van de partij en was partij- en fractiechef in de deelstaat Brandenburg. Kalbitz had zijn voormalige lidmaatschap van een extreemrechtse en inmiddels verboden jeugdbeweging én dat van een politieke partij van een oud-lid van de Waffen-SS verzwegen.

Verdacht geval

In maart raakte al bekend dat de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst oppositiepartij AfD in haar geheel als een ‘verdacht geval’ van rechts-extremisme beschouwt. De rechts-populistische partij, de grootste in de Bondsdag en vertegenwoordigd in alle deelstaatparlementen, sprak van een lastercampagne bedoeld om de partij in diskrediet te brengen met het oog op de verkiezingen in september.


AD=
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het demoniseren en verketteren van de Islam- en migratiecritici

Bericht door Pilgrim »

“Allah is de allergrootste” – Wie de muezzin-roep in Duitsland niet wil horen, geldt als volksophitser!

Geplaatst op 26 mei 2021

Afbeelding

Steeds opnieuw staan enkele steden en gemeentes – niet alleen in coronatijden – aan de moskeeverenigingen de muezzinroep toe. In tegenstelling tot kerkklokken, die daadwerkelijk alleen maar tot de godsdienst oproepen of willen uitnodigen voor het gebed van het “Ave Maria”, heeft de muezzinroep “Allahu Akbar” een politiek-religieuze dimensie. “Allah is de allergrootste” – waar deze roep weerklinkt, heerst de leer van zijn profeet.

Omdat de meeste Duitse politici – als ze überhaupt al christen zijn – alleen nog maar proforma-christenen zijn en hun religie niet serieus nemen, kunnen ze zich vaak niet voorstellen dat de roep van de muezzin een boven de oproep tot gebed uitgaande betekenis heeft. Ze “vechten” er niet om dat het christendom in ons land vast verankerd blijft in het bewustzijn van de burgers en daarom gaat het hun voorstellingsvermogen te boven dat mensen van een andere religie andere aanspraken zouden kunnen hebben met het oog op hun geloof.

Verstoorders van de muezzin-roep dreigen tot vijf jaar gevangenisstraf
In Herford in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen had de 39-jarige Marcel Bauersfeld – “bewapend” met een pannendeksel, pollepel en een koeienbel – in de zomer van 2020 langere tijd tegen de toestemming van de muezzinroep gedemonstreerd voor de moskee van Herford en zodoende geprobeerd de muezzinroep te overstemmen. Daarom werd hij meermaals door de politie opgepakt. Daarbij had het de staatsmacht vooral gestoord dat veel kijkers zijn mening waren toegedaan en er daarna meer “daders” waren.

Nu heeft het verantwoordelijke Openbaar Ministerie een klacht tegen Bauersfeld ingediend. Hij wordt beschuldigd van volksophitsing, verstoring van de uitoefening van religie en verzet tegen de staatsmacht. Terwijl veel werknemers van de staat stiekem applaudisseren wanneer vrouwen van Maria 2.0 oproepen tot een kerkstaking en kerkdienstbezoekers eraan hinderen de kerk binnen te komen en tijdens de liturgie buiten luidkeels protesteren, kent de Duitse justitie geen genade wanneer het gaat om de bij Duitsland behorende islam.

Koebellen voor een “vijandige daad” ingezet
Het Openbaar Ministerie Bielefeld is mateloos geschokt over de islamofobe zuigende werking die uitging van de dader: “De aanklacht gaat er van uit dat hij met zijn gedrag bewust het religieuze gebed wilde storen. Daarbij ging het hem erom andere burgers, die zijn opvattingen deelden, tot gelijksoortige daden tegen de bijeengekomen moslims aan te zetten.”

Bovendien zouden bij de acties de coronavoorschriften overtreden zijn. Vanzelfsprekend is dat in Duitsland alleen bij clanbegrafenissen, anti-Israëlische demonstraties en BLM neerkniel acties geen ordeverstoring of delict. Bauersfeld en zijn medeaangeklaagden dreigen nu tot vijf jaar gevangenisstraf. Waarbij de rechters vermoedelijk deze keer nog genade voor recht zullen laten gelden en een voorwaardelijke straf zullen uitspreken. Per slot van rekening is islam barmhartigheid. Dan zal vanzelfsprekend ook de Duitse justitie een desbetreffende mild signaal willen afgeven.

Bron: philosophia-perennis.com

Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/05/26 ... sophitser/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie