"Brits multicultureel beleid faalt"

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
sprot
Berichten: 4147
Lid geworden op: ma jan 27, 2003 11:25 pm
Locatie: Hel
Contacteer:

"Brits multicultureel beleid faalt"

Bericht door sprot »

"Het multiculturele beleid van de Britse regering heeft geleid tot afgescheiden islamitische gemeenschappen die niet integreren in de samenleving." Dat schrijft bisschop Michael Nazir-Ali in de Sunday Telegraph.

De radicalisering van de islam heeft tot gevolg dat de jeugd in Groot-Brittannië vervreemdt van de natie, aldus Nazir-Ali. Sommige wijken krijgen langzamerhand een islamitisch karakter, bijvoorbeeld door het ophangen van luidsprekers die de gelovigen naar de moskee roepen, aldus Nazir-Ali.

Als gevolg van de opkomst van de radicale islam zijn er volgens hem in Groot-Brittannië buurten ontstaan waar niet-moslims niet meer welkom zijn. (novum/edp)

Bisschop: bekeerde moslims in gevaar
van onze redactie kerk
LONDEN - Moslims die zich bekeren tot het christendom moeten in Engeland vrezen voor hun leven. Dat constateert de anglicaanse bisschop Michael Nazir-Ali. Nazir-Ali is bisschop van Rochester. Hij is van Pakistaanse afkomst, zijn vader bekeerde zich van de islam tot het christendom.
De laatste tijd bespeurt de bisschop een verharding in de behandeling van moslims die zich tot het christendom bekeren. Steeds vaker worden zij in Engeland slachtoffer van bedreiging, intimidatie en geweld, zei hij tegenover de tv-zender Channel 4 . ,,Het is slechts een kwestie van tijd voordat de eerste eerwraak om deze reden plaatsvindt'', zei hij.

Bij eerwraak wordt een (voormalige) moslim gedood door zijn directe naasten, omdat hij hen door zijn gedrag ten schande zou hebben gemaakt.

Nazir-Ali beschuldigde in het televisieprogramma de Engelse moslimleiders van een lakse houding op dit gebied.

,,Het is niet aan mij om hun woorden in de mond te leggen, maar ik zou ze willen aanraden om tegenover hun volgelingen te benadrukken dat het een ieder in dit land vrij staat om de geloven wat hij wil, en ook om van geloof te wisselen.''

Tijdens de documentaire werd een onderzoek gepresenteerd van het Barnabas Fund, een christelijke organisatie die zich bezighoudt met zending onder moslims. Daaruit bleek dat er in Engeland momenteel zo'n drieduizend vanuit de islam bekeerde christenen zijn. Twee derde deel daarvan is van Iraanse afkomst, de rest komt uit landen als India, Pakistan en Afghanistan.

De tv-zender portretteerde ook de familie van Nissar Hussein (41), een verpleegkundige uit Bradford.

Hij bekeerde zich tien jaar geleden van de islam tot het christendom, waarna ook zijn vrouw christen werd. Sindsdien zijn zij en hun vijf kinderen bijna dagelijks slachtoffer van geweld door moslims bij hen uit de buurt.

Hun ramen zijn ingegooid, er is 'christelijke honden' op hun hek geschreven en hun kinderen zijn uitgescholden en bespuugd, als zij op weg zijn naar school. Ook is de familie met de dood bedeigd.

Ook volgens directeur Patrick Sookhdeo van Barnabas Fund neemt het geweld tegen bekeerde moslims in Engeland toe. Hij vindt het onwenselijk dat de allochtonen en autochtonen vaak volledig langs elkaar heen leven.
Afbeelding
Soms denk ik juist,soms denk ik fout,maar ik dénk tenminste
Dubitando ad Veritatem pervenimus (Cicero)
Sapere aude!
In het 'Huis van de Vrede' is het steeds Oorlog.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77312
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Hier is het trieste verhaal van Nissar Hussein (41), een verpleegkundige uit Bradford.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/u ... 510589.ece

De video moet hier ergens op de site staan, maar ik hem niet meer vinden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42461
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

De reactie op de woorden van de bisschop Michael Nazir-Ali is inmiddels gepubliceerd. En zoals te verwachten: er is geen probleem en als dat er wel is dan komt dat door de bisschop zijn opmerkingen.
Muslims call for 'no-go' CoE bishop to resign
Religious groups have demanded the resignation of the Bishop of Rochester after he claimed that Islamic radicals had turned parts of Britain into "no-go" areas for non-Muslims.
The Rt Rev Michael Nazir-Ali wrote in The Sunday Telegraph that fundamentalism had made some communities hostile to Christians and those from other faiths.
But Mohammed Shafiq, from the Ramadhan Foundation, said: "Mr Nazir-Ali is promoting hatred towards Muslims and should resign."

Ajmal Masroor, of the Islamic Society of Great Britain, said: "It's a distortion of reality. Our communities are far more integrated than they were 10 years ago.

"If the Church of England had an iota of fairness they would take serious action."

But senior figures from the Church of England have backed the Bishop of Rochester's remarks about faith and said Christians in predominantly Muslim areas could feel isolated and nervous about how to express their belief.
William Hague, the shadow foreign secretary, said: "I don't think that view is factually correct. I'm not sure where these no-go areas are, I don't recognise that description."
Hier is een foto van de bisschop in vol ornaat:

Afbeelding
Laatst gewijzigd door Mahalingam op ma jan 07, 2008 3:53 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77312
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Tja.. Ik weet niet wat Ajmal Masroor bedoelt met “de moslim gemeenschap is veel meer geïntegreerd dan tien jaar geleden.”
Waarschijnlijk denkt hij dat het bezitten van een auto, computer en mobiel telefoon een teken van integratie is?
Volgens mij lopen er nu in Engeland meer gesluierde moslima’s dan 10 jaar geleden.


Afbeelding

Dit ziet er niet echt Engels uit, en toch is dit een straat in London.


Lees ook dit artikel van Philip Johnston

GA NAAR ARTIKEL!!!!
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42461
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Kijkend naar de foto zie ik gelijk dat het niet Pakistan is.
Een vrouw duwt een buggy met kindje. Dat gebeurt in Pakistan niet. Vrouwen dienen daar hun kind te dragen. En verder: de straten in Pakistan zijn zo slecht dat zo'n buggy met die kleine zwenkwieltjes daar niet bruikbaar is. Je moet zo iets als een Adventure Jungle uitvoering van de Zaphir Outdoor Extreme buggy (met muskietennet en anti-slangen sluiting) hebben met grote wielen en schijfremmen.
Buggy Single Urban Jungle Black bij http://www.babypark.nl/ bijvoorbeeld voldoet ook.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Sebastiaan
Berichten: 437
Lid geworden op: ma jul 02, 2007 10:24 am

Bericht door Sebastiaan »

Een intresante van het engelse multuculturele drama is constatering is dat moslims sneller lijken de radicaliseren wanneer ze met rust gelten worden. De argumenten dat Moslims radicaliseren door Kritiek snijd dus geen hout. :mad:
Do not think that I came to bring peace on the earth; I did not come to bring peace, but a sword. - Jesus
Mahalingam
Berichten: 42461
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Afgesloten groepen kunnen de meest rare, idioote, onzinnige, godgeklaagde, teringtyphus ideeën erop na houden omdat niemand ze confronteert met de grotere realiteit om hun heen. We hadden dat in ons land ook met die afgelegen inteelt-gehuchten. De komst van de trekschuit en later het asfalt heeft heel wat nonsense de wereld uit geholpen bij ons. Je moest eens weten hoe vreselijk anti-trekschuit de religieuze woordvoerders vroeger waren! De Boze Buitenwereld met andere kijk op de zaak.
Staan allahtonen open voor de wereld dan kijken ze naar onze Staats-TV, lezen ze kranten, horen ze Geert, Pim, Theo, Ayaan etc. en dan kunnen ze kwaad worden en gaan radicaliseren. De 9/11 Arabieren b.v.
De rest kijkt naar de Staats-TV van het thuisland, leest thuisland kranten, zit in thuisland theehuizen, bezoekt thuisland moskee, trouwt een thuisland vrouwtje en luistert naar religieze leiders. En die vertellen over de slechtheid van Ayaan, Theo, Pim en Geert.
En in zo'n kleine afgesloten wereld kunnen sekte-tendenzen welig tieren.
Dat juist in Engeland waar de enclaves veel meer homogeen zijn dan bij ons (hele Pakistanse dorpen zijn naar eenzelfde Engels woonblok verhuisd) zoveel home-grown terroristen opduiken, is dus verklaarbaar. Hier komen Morakkanen nog geregeld Turken, Antillianen, Suri's, Somali's etc, tegen wat sektevoming bemoeilijkt.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42461
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Sebastiaan schreef:Een intresante van het engelse multuculturele drama is constatering is dat moslims sneller lijken de radicaliseren wanneer ze met rust gelten worden. De argumenten dat Moslims radicaliseren door Kritiek snijd dus geen hout. :mad:
Wie was het (volgens mij een fotograaf) die ooit vertelde: "als ik Amsterdam kom dan zie ik meer hoofddoekjes op straat dan in Casablanca".
Nu heeft een hoge Irakees een vergelijkbare observatie gemaakt Engeland:
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a ... to=newsnow
Your mosques are more extreme than ours, says top Iraqi
Mosques in Britain are more extreme than in Iraq, according to the country's deputy prime minister.

Dr Barham Salih claimed some mosques in Blackburn would be banned in Iraq for the extremist messages they preach.

He made his comments during a dinner party in Baghdad attended by Tory culture spokesman Tobias Ellwood.
The 41-year-old MP claimed Dr Salih said: "I am not surprised that you British are facing so many problems with extremists after what I saw in those mosques in Blackburn.

"What I saw would not be allowed here in Iraq. It would be illegal."

Dr Salih, a Sunni Muslim, went to several mosques in Blackburn when he visited the town on the invitation of the then Foreign Secretary, Jack Straw, in 2005.
[...]
Last night Muslim groups reacted with fury with what they saw as an attempt to smear them.

Salim Mulla, chairman of the Lancashire Council of Mosques, said: "We are going out of our way to bring the community together.

"Nobody is working harder than us at breaking down barriers.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42461
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

Net zoals bij ons, is de multiculturele maatschappij in Engeland snel aan het veranderen door de toestroom van oosteuropeanen. Die zijn niet zo geneigd om zich als dhimmies te gedragen; ze hebben communistische dictatuur doorstaan! En ze komen vaak te wonen in de no-go area's. Dat gaat dus wrijvingen geven. En omdat ze dicht bijeen hokken, ondersteunen ze elkaar in woord en daad tegen de hun omringende fascisten. Zij gaan niet bij politie en rechters klagen; ze lossen het zelf op. En ze hebben ook mobieltjes om snel hulptroepen te mobiliseren.
Dus wat in hetvolgende artikel beschreven wordt zullen we de komende tijd wel meer gaan lezen.
The intelligent Weekly The Press
All the essential news from Dewsbury, Batley, Mirfiled, Heckmondwike & Spen Valley
http://www.thepressnewspaper.co.uk/News ... sp?id=1169
A MAJOR police alert was sparked after up to 40 Hungarian and Pakistani yobs brandishing machetes and knives clashed in Ravensthorpe.

Tensions boiled over in the multi-racial community on Tuesday night amid claims that an Asian girl was "touched" by the Hungarians.
The rival gangs clashed in Spen Valley Road and one resident said: "The Hungarians just decided to go to war."

Police described the disturbance as "an isolated incident" but patrols have been stepped up to reassure local people. [...]
This week's disturbance has led to fears that violence may escalate again and Coun Khizar Iqbal, in charge of community safety at Kirklees Council, said that the make-up of the Ravensthorpe community may need to be looked at.
"We have different groups of people coming into Ravensthorpe and the dispersal scheme is run by national government, not local councils.
"This is a sensitive issue but we often don't know who is coming in and from where but it can disrupt settled communities. However we cannot tolerate this kind of aggravation."
[...]
Mr Burman said grown Hungarian men were chasing young Asians with machetes and knives. [...]Throughout Tuesday evening police mounted high visibility patrols.
De allahtonen zijn heel erg boos dat ze zelf niet meer uit kunnen maken wie er in hun enclave komen wonen en wie niet. Of bedoelt die met "make-up of the community" veranderen soms vormen van deportatie?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42461
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

De Labour Party’s deputy leader Harriet Harman moet af en toen (ze hebben daar een districtenstelsel) haar gezicht laten zien in haar zgn 'constituancy'. Op de foto ziet u haar lopen in Peckham, South London.
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a ... =1770&ct=5
De dame is vreselijk politiek correct en ging een keertje mee met een politiepatrouille. Men vond het nodig om haar in een veiligheidsvest te hijsen. Zelf zegt ze er over:
"It is absolutely crucial to have neighbourhood policing which is visible," she wrote. "People feel safer when there is a police presents)."
Afbeelding

Nadat ze was aangesproken op het feit dat ze niet veilig over straat kon in haar 'eigen' buurt reageerde ze met:
"Just as I might wear a hard hat on a building site or an Indian outfit going to meet Indian constituents, it's just about wearing the kit.
Maar op een bouwplaats heb je kans dat dingen op je hoofd vallen.
Welke kans en op wat heb je als je een kogelwerend draagt in je eigen wijk?
Constituents said Miss Harman had insulted ordinary people who have no option but to walk the streets unprotected.
Beatrice Smith, 63, said: "The only time we see Harriet Harman is either on voting day or during some PR stunt. There is a lot of trouble on the estates but we don't get given stab vests.
"There were two stabbings nearby earlier today, and I'd rather see her spending time sorting the crime problem out than posing in such a ridiculous outfit."
In ons land zou deze vrouw vast en zeker op Wilders stemmen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42461
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

De integratie van 31 allahtonen in de 7000 man sterke politie loopt niet van een leien dakje in Schotland.
Nu is er een vakbond van allahtone politiemensen opgericht. Hun belangen lopen niet gelijk met die van de bestaande politiebonden.
http://mathaba.net/news/?x=591692
First Muslim Police Association created in Scotland
Strathclyde Police Friday welcomed the creation of Scotland's first Muslim Police Association, which is aimed to tackle the rise of Islamophobia.
"The formation of the Muslim Police Association is a positive step," said the chief constable of Scotland's biggest police force, Steve House.

"These are officers who are positive about seeing the police force as a career and want to use their association to reach out to Muslims," House said.

The formation follows the creation of a Muslim Police Association in England, which has been reported to quite successful, not only within the Muslim community, but also with tackling institutional Islamophobia within their own police forces.

The formation of the association in Scotland comes despite their only being around 31 Muslim officers in Strathclyde's 7,000 strong force, which is based around Glasgow, and some 30,000 Muslims living in the region that make up a mere 1.5 percent of the population.

Police constable Amar Shakoor, Scotland's first Muslim officer, said there had been recent negativity directed towards the Muslim community, which is being treated with suspicion and increased scrutiny.

The association wanted "to highlight some of the positive things Islam can provide to the communities and not just the police services," Shakoor was quoted saying by the BBC.

He also suggested it would help to recruit more Muslim officers. --IRNA
Tja, diensten aan de gemeenschap bovenop de politie taken.
Zo iets van: 'het bestrijden van Ondeugd en het bevorderen van Deugd.'
wat de taak is van de religieuze politie in Arabië en Iran.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42461
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Bericht door Mahalingam »

De media in Engeland doen van alles aan misinformatie om maar de indruk te wekken dat er een vreselijke kwaal het land teistert en wel de ziekte 'islamofobie'.
http://theopinionator.typepad.com/my_we ... o-whi.html
MUSLIM VICTIM OF WHITE RACIST CRIME? - MEDIA GETS IT WRONG- AGAIN

This past week an Asian boy(media doublespeak for muslim), Amar Aslam, was battered and killed in Crow's Neck Park in Dewsbury, UK. In typical lockstep the British media rushed to jump to their preconceived conclusion and portrayed the murder as a racist crime by a gang of white men. Unfounded headlines and biased reporting such as: "Racism fear over youth's murder in park" and "Gang blamed for battering" led the world to believe that British whites had killed a defenseless young muslim man and muslims are the inevitable victims of white hatred. The reporter went on to quote an unnamed "source close to the family" (of the victim):

"The man, who asked to remain anonymous, said there had been trouble between a white gang and a "non-white" gang during the day." (Apparently all gangs made up of white members are racist??)

So after the media stoked countrywide, if not worldwide, anti-white British feelings among their readers - who was arrested for murdering Amar Aslam? Headlines, absent of any racial hate connotations and accusations, appeared today - "Police arrest two boys for Yorkshire Park murder" Two boys - surely they must be those hate filled white boys?

"The victim and three of the suspects, two 15-year-olds and a 20-year-old, are all Asian, suggesting initial suspicions of a racial motive were ill-founded."

Have all the news media, who clearly were wrong, publicly apologized for their gross error and slandering the British white population?? Don't hold your breath waiting for that to occur!!! The notion just doesn't fit into the media led muslim/minority victimization theory.

Factually just who are the largest group to be the victims of hate crime in the UK?

"Nearly half of all victims of racially motivated murders in the last decade have been white, according to official figures released by the Home Office. .... The disclosure will add to the intense debate over multiculturalism in British society. The figures also overturn the assumption that almost all racial murders are committed against ethnic minority victims."

"......Senior police officers have admitted that 'political correctness' and the fear of discussing the issue have meant that race crime against white people goes under-reported. One chief constable has claimed that white, working-class men are more alienated than the Muslim community."

It is past time for the media to stop their biased reporting with their overt, pre-conceived premise of assuming that muslims are always the victims of white hate crimes and by spewing accusations of what is actually the MYTH of Islamophobia- particularly since the objective facts clearly disagree with the subjective media agenda.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie