Demonstreren tegen Israël

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Allah achbar = Allah muis in Hebreeuws

Bericht door Hans v d Mortel sr »

H.Numan schreef:Okay. Hij bidt. Maar waarvoor? Zullen we een wedje leggen?
Ik verwed 10.000 euro tegen een Griekse drachme dat hij klaagde dat Allah zijn werk niet afgemaakt heeft.
FOUT! Een moslim zal NOOIT klagen bij Allah. Dat doe ik ook niet. Ik zeg gewoon dat Allah de knecht van Mohammed is en derhalve een eersteklas lul. Maar een moslim vraagt Allah's zegen in de juiste richting die hij hoopt te vinden. Elke positieve verwachting afkomstig van Allah is uitgesloten, want Allah laat mohammedanen al honderden jaren achtereen in hun blote reet staan. Trouwens, Allah weet beter en best en zal daarom niet eens meer boos worden op die domme anderhalf miljard mohammedanen in de wereld. Ze blijven zich keer op keer met hun onbeschofte houding met hun achterwerk richting het aangezicht van Allah wenden.

Dus kan ik even vangen die 10.000 euro? Waar zit je precies in Thailand Numan? :sly7:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door H.Numan »

Okay, dan moet ik de weddenschap aanpassen. Hij klaagt niet dat allah er met de mohammedaanse Franse slag kuierlatten zijn hemelse werk heeft verslonst. Maar hij dankt allah omdat hij ze van minstens 6 miljoen joden heeft verlost.
:greeting2:
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Waren we nog vergeten: Groeten uit gezellig Berlijn

Bericht door King George »

VIDEO: Imam in Berlijn bidt voor de uitroeiing van de Joden

Geplaatst op 21 juli 2014 door E.J. BronGeplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso, via Vlad Tepes)
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door King George »

Wat wordt het toch gezellig hè met al die biddende en schreeuwende Moslims in Europa?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Mahalingam »

Ook in Wenen was demo tegen Joden.

Afbeelding

Dat ze er op deze foto ietwat tam bij staan komt omdat er een hittegolf was (35 C) en dan hebben laat in de middag die rammadanners weinig energie.
Er werd dan ook niet gemarcheerd maar wat geslenterd.
Ook vielen diverse kinderen (jeugdigen) in katzwijm maar het werd hulpverleners verboden die kinderen water te geven.

De overheid nam het zekere voor het onzekere en bewaakt actief zo'n 30 Joodse gebouwen en instellingen. Hoe lang dat volgehouden wordt is onbekend.
http://wien.orf.at/news/stories/2658688
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50921
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Pilgrim »

Is het nog vertrouwd om met een keppeltje de straat op te gaan?

Geplaatst op 21 juli 2014

Als Jood in Duitsland leeft men intussen weer gevaarlijk. Dat gelooft u niet? Brengt u dan eens een bezoekje aan de volgende “pro-Gaza demonstratie”. Ga gewoon af op het geschreeuw “Joden in het gas!”

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn ouders een ketting met een Davidsster als hangertje. Ik draag deze vaak openlijk en wordt daar af en toe over aangesproken. Het is maar een hangertje, zoals zoveel mensen eentje hebben. Geen teken van het geloof of van de totale verbondenheid, alleen maar een stukje identiteit. Maar zodra in Israël de raketten weer vliegen, word ik voor veel mensen een Israëli. En wat dat betekent, was onlangs weer bij demonstraties in Frankfurt, Bremen en Parijs te zien.

“Jullie Joden zijn beesten”, had een deelnemer aan de demonstratie in Frankfurt op een bord geschreven. Uit fatsoen had hij het weer een beetje doorgestreept en een andere spreuk op de achterkant geschreven. Genoeg fatsoen om het bord thuis te laten, had hij niet.

Verder werd er met vlaggen van internationale terreurorganisaties gezwaaid en “Kindermoordenaar Israël!” geschreeuwd, niets bijzonders, helaas. Opmerkelijk was alleen dat tegenover de ongeveer 2500 demonstranten slechts enkele tientallen politieagenten stonden. Toen jonge radicale islamieten in razernij ontstaken, was de politie machteloos. Om te de-escaleren, liet men zelfs een politiebusje over aan de demonstranten – uit de microfoon waarvan eveneens “Kindermoordenaar Israël!” klonk.

Politiebescherming voor voorbijgangers? Vergeet het maar!
Ook in Bremen escaleerde de situatie. Een voorbijganger werd neergeslagen en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, een redacteur van de “taz” werd aangevallen en bedreigd. De demonstratie, die agressief eindigde, werd maar door één politieauto begeleid. In werkelijkheid hadden de demonstranten geen politiebescherming nodig, alle anderen echter des te meer.

Het is helemaal oké om de mensen in Gaza te ondersteunen. Het is helemaal oké om Israël heftig te bekritiseren. Vrijheid van meningsuiting staat boven objectiviteit. Maar als Israëlkritiek antisemitische hetze wordt, is er een grens overschreden.

Voor Joden komt het gevaar al lang niet meer alleen van rechts. De meesten hebben nog nooit een nazi gezien. Maar joodse scholieren krijgen antizionistische dreigbrieven als Israël reageert op de raketbeschieting door Hamas. Het luidste deel van de ondersteuners van Palestina heeft iedere maat verloren en geeft iedereen de schuld die keppeltjes of Davidssterren dragen. Dat is racisme.

In Duitsland viert men iedere NPD-demonstratie als happening. Antidemonstranten uit alle leeftijdsgroepen en politieke stromingen komen bij elkaar voor een vrolijk feest van tolerantie van het nieuwe Duitsland. En wanneer de neonazi´s onder massale politiebescherming wegtrekken, schijnt de strijd tegen nationalisme en antisemitisme gewonnen, steeds opnieuw. Dat er ondertussen antisemitische leuzen en geweld onder het voorwendsel van Gaza verbreid worden, krijgt nauwelijks aandacht.

Jood is Jood, in Israël of in Essen
In Essen kwam het nu zelfs tot een politieactie voor de geplande protesten. Er werden 14 personen opgepakt, omdat zij blijkbaar een aanslag wilden plegen op de Oude Synagoge. Met Israël en Gaza heeft dat niets te maken. Want wat kunnen overwegend Russische Joden in Duitsland doen aan het optreden van de Israëlische regering? De opgepakte mannen maakt dat uiteindelijk niets uit. Een Jood is een Jood, in Israël of in Essen.

De Berlijnse demonstranten zagen dat precies zo, toen ze voor een synagoge stonden en riepen “Jude, Jude, feiges Schwein, komm heraus und kämpf allein!” (“Jood, Jood, laf zwijn, kom naar buiten en vecht alleen!”). Dat zij zelfs met een meute waren en helemaal niet alleen, stoorde ze niet. De politie stond er doodgemoedereerd naast en tolereerde de antisemitische spreekkoren zonder met de ogen te knipperen.

Afbeelding

Wat er op 13 juli in Parijs gebeurde, bereikte een nieuwe dimensie. Een in het begin vreedzame demonstratie ter ondersteuning van de Gazastrook eindigde ermee dat groepen jonge demonstranten op weg gingen naar joodse instellingen, terwijl er op dat moment in een synagoge 200 mensen aan het bidden waren. Slechts met moeite konden joodse veiligheidskrachten, vrijwilligers en de politie de woedende menige ervan afhouden de synagoge binnen te dringen. Meerdere verdedigers moesten gewond naar het ziekenhuis gebracht worden.

Zulke gebeurtenissen zijn in Frankrijk geen zeldzaamheid meer en hebben gevolgen. Franse Joden emigreren steeds meer naar Israël, in 2013 steeg hun aantal met 60%.

Midden-Oostenconflict naar Frankrijk geïmporteerd
De Fransen hebben herkend dat er in de schaduw van de protesten delicten worden gepleegd, die onder het mom van de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van demonstratie als escalatie in de mediawirwar ten onder gaan. Wanneer echter honderden van plan zijn een synagoge te bestormen, treden zij de verworvenheden van de westerse democratieën met voeten.

Een voor zaterdag geplande demonstratie voor Palestina werd door de politie verboden, het risico op gewelddadige rellen zou te groot zijn. Prompt kwam het tot heftige rellen. Dat er meer verboden zullen volgen, is waarschijnlijk, want zelfs de Franse president François Hollande sprak ervan het Midden-Oostenconflict niet naar Frankrijk te willen importeren.

En in Duitsland? Angela Merkel heeft de veiligheid van Israël tot reden van staatsbelang verklaard, de Duitse president Joachim Gauck noemt haar in ieder geval “bepalend” voor de Duitse politiek. Maar afgezien van Israël, in de allereerste plaats draagt Duitsland de verantwoordelijkheid voor zijn eigen burgers – ook de joodse.

Wanneer er echter over de veiligheid van Israël als Duitse reden van staatsbelang wordt gediscussieerd, terwijl de veiligheid van de joden in Duitsland wordt overgelaten aan één politieauto, dan klopt er iets niet in het land van diegenen die zo trots op hun lessen uit de geschiedenis zijn.

Met een keppeltje is men in het openbaar niet veilig
Want laten we eerlijk zijn, met een keppeltje of een Israëlische vlag zul je een pro-Palestijnse demonstratie niet zonder kleerscheuren voorbijkomen, zoals we afgelopen weekend in Berlijn konden zien, waar een joods echtpaar werd aangevallen. Als in Gelsenkirchen “Joden in het gas!” wordt gescandeerd en de politie kijkt toe, dan is de enige veiligheidsmaatregel voor Joden in Duitsland hun eigen voorzichtigheid.

En wie zulke oplossingen eenmaal in het openbaar gehoord heeft, zal in het vervolg eerst wel tweemaal nadenken of hij zijn keppeltje niet liever thuislaat. Terwijl enkele verenigingen de publieke opinie ervan willen overtuigen “de nieuwe Joden” te zijn, is het duidelijk wie de nieuwe Joden zijn. Het zijn nog altijd de Joden.

Toen de politie van Duisburg in 2009 bij een demonstratie een woning binnendrong om een Israëlische vlag te verwijderen opdat de situatie niet escaleerde, zette ze een teken. In plaats van de gewelddadige meute de grenzen te laten zien, de-escaleerde men door het slachtoffer in zijn vrijheid van meningsuiting te beperken.

Volstaat mijn aanhanger om antisemieten te provoceren?
Wat in Duisburg voor reacties in het hele land zorgde, is het joodse leven van alledag. Noch op scholen noch op universiteiten of openbare plaatsen kunnen Joden zich onbekommerd als zodanig kenbaar maken. Volstaat mijn aanhanger ook al om antisemitisme te provoceren? Duitsland is geen antisemitisch land. Maar het staat toe dat de joodse en pro-Israëlische houding de facto uit het openbaar verbannen wordt.

Wanneer Günter Wallraff als Afrikaan de Duitse vooringenomenheid aan de kaak stelt of wanneer een studente voor RTL II een maandlang een hoofddoek draagt, rijst noodgedwongen de vraag waarom niemand met een Israëlische vlag om de schouders door Berlijn wandelt. Of de moedige verslaggevers dat te gevaarlijk vinden? Of past dit gewoon niet in het beeld om een keer geen rechtsen aan de kaak te stellen?

Antisemitisme lijkt een ziekte van gisteren te zijn, die in het geschiedenisonderwijs voldoende werd behandeld. In andere landen is Jodenvijandigheid nog steeds wijdverbreid en nauwelijks verborgen, maar niet in Duitsland? Brengt u dan eens een bezoekje aan de volgende demonstratie ter ondersteuning van Gaza. Ga gewoon af op het geschreeuw “Joden in het gas!”

De auteur, 23, werd in Sint Petersburg geboren en kwam als kind met zijn ouders naar Duitsland. Hij studeert economische wetenschappen in Frankfurt.

Afbeelding

Bron: www.welt.de

Auteur: Filipp Piatov

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/07/21/ ... more-66694
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50921
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Pilgrim »

Göttingen: Israëlische vlaggen “provoceren”

Geplaatst op 22 juli 2014

Afbeelding

In Göttingen zijn de anti-Israël zaterdag volledig de controle over zichzelf kwijtgeraakt, toen ze bij een tegendemonstratie Israëlische vlaggen ontdekten. De uit het linkse milieu afkomstige antidemonstranten van het “Bondgenootschap tegen antisemitisme en islamisme” waren plotseling hulpeloos uitgeleverd aan de Israëlhaters en werden regelrecht door de straten gejaagd, omdat er slechts een handvol politieagenten aanwezig was. Blijkbaar wordt de radicaliteit van de Hamas-ondersteuners nog steeds onderschat. Alleen dat al is onprofessioneel. Echt tragisch voor dit land echter is dat het tonen van de Israëlische vlag door de politie een “provocatie” wordt genoemd. Wat zijn dat voor schandalige toestanden?Oorspronkelijke bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/07/22/ ... ren-video/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50921
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Pilgrim »

Als de meute woedt...

Geplaatst op 23 juli 2014

Afbeelding

Wie het eeuwige conflict in het Midden-Oosten wil begrijpen, hoeft niet in oude tijdschriften te bladeren, wetenschappelijke studies te lezen of dikke politieke vakbladen. Ook de analyses van Wolf Blitzer, Jörg Armbruster en Peter Scholl-Latour kun je gerust een moment negeren als het om het oerprobleem tussen Joden en Arabieren gaat. Het volstaat helemaal om een stap buiten de deur te doen en met open ogen en een wakkere blik door Europese steden te wandelen.

Want uiterlijk in het jaar 2014 is het conflict tussen Israël en de Palestijnen in Duitse, Franse, Britse, Oostenrijkse en Nederlandse straten aangekomen. Na de tragische dood van drie joodse en een Palestijnse jongen enkele weken geleden in het Heilige Land, en vooral sinds het grondoffensief van Israël in de Gazastrook, demonstreren talrijke sympathisanten van de Palestijnen in Europese steden voor hun zaak. Je zou kunnen denken dat het hen om vrede gaat, om een oplossing van het conflict, om een einde aan de vijandelijkheden.

Maar wie de spektakels bijwoont, of dit nu in Berlijn, Essen, Londen of Parijs is, ziet niets anders dan een woedende meute. Een opgehitste menigte, die zijn woede de vrije loop laat. Een samenraapsel van Turken, Arabieren, mensen met migratieachtergrond, linksen, rechtsen, bio-Duitsers, wereldverbeteraars, Oriëntromantici, slechts verenigd in de haat tegen de “zionistische onderdrukkers”. Een oproer wegens een land dat drieduizend kilometer ver van Berlijn verwijderd ligt, ingeklemd tussen de Middellandse Zee en de Dode Zee.

Het maakt niet uit in welke pro-Gaza demonstratie men tussen Innsbruck en Berlin-Neukölln per ongeluk terechtkomt, het beeld is steeds hetzelfde. Enerzijds een door haat, moordfantasieën en wraaklust voortgedreven mensenmassa, die, zwaaiend met Hamas- en ISIS-vlaggen, de Joden de zee wil indrijven. Ze scanderen leuzen zoals “Jood, Jood, kom naar buiten en vecht alleen!” en houden zelfgemaakte borden in de lucht met spreuken als “Dood de Joden!” of “Joden zijn beesten!”.

Veel anti-Israël demonstranten ontkennen de Holocaust, hebben op hun borden het hakenkruis in de Davidsster geschilderd en betreuren het feit dat Hitler zijn werk van de “Endlösung” (vert.: de “definitieve oplossing” van het “Jodenvraagstuk”) zeventig jaar geleden niet voltooid heeft, want dan zouden er immers nu geen problemen in het Midden-Oosten zijn. Ik zou graag willen weten hoe de ontkenning van de Holocaust en Hitlers niet voltooide Jodenvernietiging bij elkaar passen, maar logisch en rationeel gaat het er op deze bijeenkomsten niet aan toe. Niet alle deelnemers doen mee aan het roepen van dergelijke leuzen op pro-Gaza demonstraties, die strafbaar zijn. Maar iedereen die meeloopt, neemt de gehoopte genocide op het joodse volk in ieder geval instemmend op de koop toe. Het zijn beelden die herinneren aan het droevige jaar 1933.

Tegenover deze volksoprispingen staan enkele weinige Israëlvrienden moedig te demonstreren, slechts door de politie beschermd tegen gewelddadige aanvallen van de Gaza-demonstranten. Rustig en bezonnen staan ze daar, met borden waarop staat “Israël wants peace” of met blauwwitte Davidsstervlaggen die onschuldig wapperen in de wind. Het zijn sympathieke gezichten, gezichten die niet door woede getekend zijn, maar door zorgen en leed.

Terwijl dus enerzijds terreurgroepen zoals de “Islamitische Staat”, Hezbollah en Hamas gehuldigd en de Joden de dood gewenst worden, willen de Israël-sympathisanten niets anders dan vrede. Dat alleen al toont aan hoe het met de verhoudingen niet alleen in Europa, maar ook tussen Hebron en Jeruzalem, en van Ashdod tot Ramallah gesteld is.

Maar het blijft niet alleen meer bij min of meer onschuldige demonstraties. Bij bijna alle manifestaties in de afgelopen dagen kwam het ondanks de aanwezigheid van de politie tot onlusten, die steeds en uitsluitend uitgingen van de kant van de Gaza-aanhangers. Tijdens een Gaza-demonstratie in het Oostenrijkse Innsbruck werd een sympathisante van Israël door een man neergeslagen. In Parijs vielen deelnemers twee synagogen aan. In Berlijn escaleerde de situatie toen enkele Gaza-demonstranten een man met een keppeltje zagen. Daarop dreigden de mannen de drager van het keppeltje: “Kut-Joden, we krijgen jullie wel!” en “We vermoorden jullie!”. In Göttingen kwam het tot jachttaferelen, Arabieren achtervolgden een vreedzame antidemonstrant, die ze uiteindelijk inhaalden. Ze sloegen met hun vuisten op haar in en trapten haar.

Het zijn scènes die men op dit moment in iedere grote Europese stad kan zien. Het gaat hierbij echter vooral om collectieve woede-uitbarstingen, die alleen maar de Joden tot vijandbeeld hebben, en waarvan men dacht dat ze na 1945 in Europa onmogelijk waren geworden. Vroeger brulden de nazi´s: “Jood verrek!”. Nu zijn het de pro-Palestijnen, die de retorische galg knopen, waaraan ze zo graag hun Semitische broeders zien bengelen.

Midden in Europa woedt de Jodenhaat zo gruwelijk en herkenbaar als sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog niet meer. En weer kijkt iedereen alleen maar toe.

Bron: www.achgut.com

Auteur: Oliver Jeges

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/07/23/ ... more-66821
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Mahalingam »

Sylvain Ephimenco schrijft over de pro-Hamas demonstratie in Amsterdam:
Hoe meer doden, hoe meer aandacht, denkt Hamas
In Nederland is het, na de antisemitische incidenten bij de eerste anti-Israël demonstratie, relatief rustig gebleven zaterdag op het Museumplein. Gisteren las ik de woorden terug van Anja Meulenbelt, een van de sprekers bij deze demonstratie. Hysterische woorden waaruit een lijkengeur opstijgt en die radicalisering verraden: "Waar zie ik vandaag op het Museumplein massaal de vlaggen van de SP, van GroenLinks, van de PvdA? Wat is dat met jullie, lafaards?"

Over de terroristen van Hamas en de meer dan 1500 raketten die ze nu op Israël hebben afgevuurd: "Ik ben absoluut geen voorstander van die raketten, maar wat gebeurt er wanneer ze die niet afschieten? Niets."
http://www.trouw.nl/tr/nl/6849/Sylvain- ... amas.dhtml

Wil je weten wat de woorden van Anja waren die Sylvain gelezen heeft:
Wij hier, zijn de hoop van Gaza
http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/201 ... ore-108025
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Ariel »

Gaza-vandalen misbruiken Anne Frank

DEN HAAG -
De organisatie van een protestmars voor Gaza die donderdagavond staat gepland in Den Haag, heeft op schokkende wijze aandacht gevraagd voor hun zaak. Een flyer met een foto van een zwaargewond Palestijns jongetje is over een poster van de musical over Anne Frank geplakt.
Afbeelding
Op een twitteraccount dat door een sympathisant van de Palestijnse zaak wordt beheerd, wordt de foto van flyeractie vol trots verspreid. Het tafereel zorgt voor woedende reacties op het sociale medium. Daar spreken mensen van jodenhaat.

De demonstranten willen met de mars juist een vuist maken tegen het bloedvergieten in de Gaza en aandacht vragen voor de onschuldige slachtoffers. Wat Anne Frank daar mee te maken heeft, is dan ook volstrekt onduidelijk.

Een eerdere anti-Israëlemonstratie in Den Haag zorgde ook al voor ophef, omdat deelnemers met hakenkruizen liepen te zwaaien.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door King George »

Eens haalde Thom de Graaf Anne Frank aan. We mogen aannemen dat hij nou zwijgt als het graf...
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Ariel »

Back to reality.
Afbeelding

Annabel Nanninga @ANanninga · 1 uur
Ben bij Gaza demo den haag. "Niet fotograferen hoer!!"
Er is weer een ISIS-demo aan de gang in Den Haag, en dingen daar lopen niet soepel voor de kafir mens,
Afbeelding
Bedreiger van Nanninga:
Gezellig. Er is weer een ISIS-demo aan de gang in 070-Shariadriehoek. Het kan ook een pro-Gazademo zijn, of een pro-kalifaatdemo, maar in ieder geval iets onfris. Onze onverschrokken A. Nanninga is ter plaatse, maar wordt ernstig belemmerd in haar werk als Vrije Pers: haatbaarden bedreigden haar toen ze foto's nam van de demonstraties. "Hoer, we stelen je telefoon, maak geen foto's" en "Loop door kutwijf", waren onder andere hun woorden. De politie sprak de heren niet aan, maar nam Nanninga apart 'omdat ze voor onrust zorgt'. Sja. Salafistische haatbaardjes en vrouwen, dat ehm.. snijdt. De politie verklaarde 'geen tijd' te hebben om de pers te beschermen en trad niet op tegen de scheldende bedreigers. De demo gaat niet over Gaza, maar over jodenhaat: "Joden moeten terug naar het riool waar ze uit zijn gekomen", wordt er gescandeerd, evenals 'Kankerjoden' en 'Weg met de joden'. Sfeer is 'grimmig'. Frank Verhoef durft ook weer, ondanks de bedreigingen aan zijn adres. Ook in zijn timeline foto's van de opruiende bijeenkomst. "Aantal demonstranten schat ik op ongeveer 100. Veel omstanders, zeker 200. Verder weinig zichtbare politie en aardig wat pers", schrijft hij. De "demonstranten" dragen verder natuurlijk de geijkte haatvlaggen, waaronder de 'black standard': de wit op zwarte vlag zoals ISIS hem ook gebruikt.

UPDATE: “Dood aan Israël” en “Er komt een dag dat ik zeg: vermoord [de joden]”, wordt er gescandeerd in Den Haag.

UPDATE: A. Nanninga onder politiebewaking afgevoerd. Quote uit sms: "Zwaar bedreigd door man die zijn foto op GS zag. 'Ik breek bij je in. Pis in je slaapkamer'. Maar politie corrigeert MIJ. Terwijl ik word uitgescholden!"

meer gezellige vakantie kiekjes hier.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Ozes »

King George schreef:Eens haalde Thom de Graaf Anne Frank aan. We mogen aannemen dat hij nou zwijgt als het graf...
Klopt, het historische schuldgevoel is een uitstekend middel om de Nederlander mee te chanteren. Dat gaat vrij makkelijk, omdat de gemiddelde Nederlander werkelijk gelooft dat "racisme" zomaar uit het niets kan ontstaan. Iedereen die dat gelooft, is natuurlijk geneigd om heel erg op te passen wat hij zegt.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Ariel »

'Dood aan Israël'

De pro-Gaza demonstratie gisteravond op de Hoefkade in Den Haag kon beter betiteld worden als en anti-Joodse betoging. „Dood aan de Joden, dood aan Israël”, werd gescandeerd door een groep van ongeveer 150 radicale moslims uit de Haagse Schilderswijk.

De ene na de andere antisemitische uitspraken werden tijdens de betoging gedaan, waarbij de demonstranten met ISIS-vlaggen stonden te zwaaien. Een groot deel van de demonstranten had zijn gezicht bedekt. „Dat doen wij omdat we bang zijn volgende week te worden opgepakt”, aldus een van de betogers. Kleine kinderen kregen een vlag in handen gedrukt en riepen Allah Akbar.

Door een van de sprekers werd geroepen: „Er komt een dag dat iemand zegt: ’er zit een Jood achter mij verborgen, vermoord hem.’” De betogers joelden na deze speech. Agenten keken toe en grepen niet in. Pas toen een journaliste werd belaagd door een aantal boze demonstranten, kwam de politie in actie. De vrouw werd ontzet en in veiligheid gebracht.

Esther Voet van het Centrum Informatie en Documentatie Israël vindt het onbegrijpelijk dat er niet is ingegrepen. „Ik kan het niet begrijpen dat de politie niets ziet en hoort en journalisten van alles hebben gezien en gehoord. Ik hoor graag van burgemeester Jozias van Aartsen wat zijn uitleg hierover is. Leuk zo’n gesprek”, zegt Voet doelend op het onderhoud dat ze vorige week met de Haagse burgemeester heeft gehad naar aanleiding van de demonstratie op het Spui, een paar weken geleden waar borden met hakenkruizen werden gedragen.

Gert-Jan Segers van de ChristenUnie kondigde gisteren op twitter aan vragen te gaan stellen in de Tweede Kamer. „We waren kwaad toen Wilders ’minder, minder, minder’ riep. Terecht. Zie graag diezelfde woede nu die ISIS-meute in Den Haag Joden dood wenst.”

Bron
Gert Jan Segers kan de pot op met zijn graag tercht diezelfde woede zien.

Met Wilders...( die dit trouwens zelf niet riep) roep ik nu heel luid en duidelijk... MINDER, MINDER, MINDER, MINDER, MINDER en nog eens MINDER MINDER...Dan heb ik het nu uiteraard over deze demo moslims.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Ariel »

Toffe kerel die VVD burgemeester Van Aartsen. :victory:
UPDATE Van Aartsen: Geen grenzen overschreden bij pro-Palestina demonstratie

Bij de pro-Palestina demonstratie in de Haagse Schilderswijk zijn donderdagavond geen grenzen overschreden. Dat zegt een woordvoerder van de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen desgevraagd tegen Omroep West. 'Ik heb geen signalen over gekregen', zegt de woordvoerder na afloop van de demonstratie.

Volgens hem zijn er duidelijke grenzen afgesproken door het Openbaar Ministerie, de politie en de gemeente. Er zijn geen arrestaties verricht en dus zijn er volgens de woordvoerder geen strafbare grenzen overschreden.

Burgemeester Van Aartsen wil verder geen toelichting geven.

Op Twitter duiken verschillende berichten op dat er anti-Joodse uitlatingen zijn gedaan. Eerder vandaag was er ophef over posters die oproepen om te komen demonstreren. Die waren over reclameposters voor de musical 'Anne' heengeplakt, die draait om het leven van Anne Frank.

Bij de demonstratie in de Haagse Schilderswijk waren donderdagavond tientallen mensen aanwezig. Een aantal van hen zou de zogenoemde 'Isis-vlag' bij zich dragen. Ook zouden er mensen met bivakmutsen op lopen. De demonstratie duurde tot 21.30 uur. Er kwamen tientallen mensen op af.

Volgens de PVV in de Haagse gemeenteraad is er tijdens de demonstratie opgeroepen tot geweld tegen Joden en zouden journalisten zijn bedreigd. De partij heeft daarom raadsvragen gesteld.

Na een eerdere demonstratie in Den Haag kreeg burgemeester Van Aartsen van verscheidene kanten kritiek. Toen droeg een aantal demonstranten hakenkruizen met zich mee. De Joodse organisatie CIDI heeft daar aangifte van gedaan. Ook was er een gesprek tussen de organisatie en Van Aartsen

http://www.omroepwest.nl/
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50921
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Pilgrim »

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Ariel »

Mooi dit!!! Douglas Murray zegt..."De hamas aanhangers zijn de nazi's van deze tijd. " Hij heeft volkomen gelijk. icon_thumbup.gif
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Ariel »

Kamerleden willen meer weten over anti-Joods-protest Den Haag

Diverse partijen in de Tweede Kamer willen opheldering over het anti-Joods-protest in de Haagse Schilderswijk. Daarbij werden antisemitische leuzen geroepen als 'dood aan de Joden'.

De demonstratie begon als een protest tegen het optreden van Israël in de Gazastrook, maar al gauw werd duidelijk dat het daar niet alleen om ging.

Burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) vindt niet dat er regels zijn overtreden. Hij laat via zijn woordvoerder weten dat er duidelijke grenzen zijn afgesproken met het Openbaar Ministerie en de politie. Donderdag zijn er geen 'strafbare grenzen' overschreden.

Een van de partijen die meer over de demonstratie wil weten, is de PVV. De partij wil duidelijk hebben waarom er niet is opgetreden 'tegen de strafbare feiten die bij deze demonstratie door velen zijn geconstateerd'. Het gaat daarbij om 'het oproepen tot geweld en het brengen van de Hitler-groet'.

Ook wil de partij weten van de ministers Ivo Opstelten (VVD, Veiligheid en Justitie) en Ronald Plasterk (PvdA, Binnenlandse Zaken) of het optreden van Van Aartsen past in het door de ministers aangekondigde plan van aanpak.

VVD-Kamerlid Klaas Dijkhoff wil ook opheldering over wat er donderdagavond precies gebeurde in Den Haag. 'Je mag je mening uiten, maar (pers) bedreigen, haatzaaien en terroristen knuffelen niet,' twittert Dijkhoff.

Onder de demonstranten waren sympathisanten van terreurbeweging ISIS. Een verslaggever van GeenStijl werd bedreigd en uit veiligheidsoverweging meegenomen door de politie. Kamerleden Louis Bontes en Joram van Klaveren hebben hierover opheldering gevraagd.

PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch spreekt zich op Twitter uit tegen de demonstratie. Hij vindt het 'onacceptabel' en zegt dat de demonstranten moeten worden gearresteerd.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50921
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Pilgrim »

Van Aartsen, het Kalifaat heerst in uw Schilderswijk

A. Nanninga | 25-07-14

Gisteren kon u lezen over de Gaza-steunbetuiging in de Haagse Schilderswijk. Die liep episch uit de klauw en zelfs bij de altijd zo voorzichtige NPO NOS (!!) is te lezen dat deze lugubere bijeenkomst vooral een aanleiding was voor een potje openlijke, bloeddorstige jodenhaat. Volgens een woordvoerder van Jozias van Aartsen, VVD-burgemeester van DenHaagIsistan, werden er 'geen grenzen overschreden.' Staat u mij toe sterk van mening te verschillen met de burgervader, op grond van mijn belevenissen ter plekke. Laat ik eerst een paar zaken ophelderen. Ten eerste: het recht van mensen om te demonstreren zal ik ALTIJD verdedigen. Ten tweede: ik was niet herkenbaar als GeenStijl-journalist. Dit in verband met mijn veiligheid, een punt waarop ik later helaas gelijk kreeg. Ten derde: ik heb mij niet gemengd in discussies of mij op enigerlei wijze provocerend gedragen. Ik was er, en maakte foto's. Tot zo ver de huishoudelijke mededelingen. Het relaas nu. Al meteen bij aankomst werd ik bedreigd en uitgescholden toen ik foto's nam. "Hoer, loop door, vies wijf", en: "We jatten je telefoon als je foto's maakt." Een politie-agente zag en hoorde het, en nam me apart. Of ik wel wist dat foto's maken voor onrust zorgde? Ik vroeg haar of ze de bedreiging had gehoord, en of ze wel wist dat fotograferen op de openbare weg is toegestaan. Ja, gaf zij toe, maar het kon weleens escaleren als ik dat deed. Ik maakte mij bekend als verslaggever van GeenStijl en legde uit dat met een GS-logo rondlopen toch ook voor de nodige onrust zou zorgen. Ook sprak ik de wens uit dat ik bij rellen tegen de pers op hun bescherming kon rekenen. "Nou, ik denk niet dat ik daar op zo'n moment tijd voor heb." De dreigprimaat liet ze ongemoeid. Kort daarop escaleerde de demonstratie in een jodenhatende rel.

Verbijsterd stuurde ik eerst wat beelden en bovenstaand gesprekje door naar de redactie. 'Ga maar live jongens, geen verslag achteraf, NU. Dit gaat gekkig worden'. Daarna stroomde het kruispunt vol met mannen met de inmiddels in Nederland zo vertrouwde zwarte banieren. Mede-journo's @bpschut en @fverhoef en ik maakten wat foto's, twitterden, ik grapte nog tegen een verslaggever van Nieuwsuur dat ik beter niet hardop kon zeggen dat ik van GeenStijl was.

Toen gebeurde het. De knaap die eerder dreigde mijn telefoon te jatten, stormde op me af. Hij had zichzelf gezien op GeenStijl. (Foto hieronder - red.) En dat moest er NU af, vond hij. Ik hoorde het door de menigte zoemen: "GeenStijl.. GeenStijl.." Oh fuck. In no time stonden er enige tientallen jongemannen om ons heen. "Ik breek bij je in en pis in je slaapkamer!" tierde het sujet. Iedereen schold en dreigde. 'Kankerhoer, weg die foto. we achtervolgen je tot je huis, we pakken jou, kankerhoer, GeenStijl haat ik, het zijn racisten, kankerhoer'.

Afbeelding

'Broek uit'
Ik bleef rustig herhalen dat ik op een demonstratie het recht heb om foto's te maken. De man bleef woedend schreeuwen en toen hoorde ik een paar keer, her en der in de menigte, niet luid gejoeld zoals de andere verwensingen maar zacht en laag; "Broek uit", "Trek haar broek uit" en "Trek haar kleren uit." Goed. Weg hier. NU. Ik vroeg Verhoef de politie te halen, hetgeen hij deed maar ze kwamen niet. Ik vroeg het hem nogmaals, weer ging hij en weer liepen ze niet met hem mee terug. Ik riep zelf om de politie. Uiteindelijk maakten ze wat ruimte en vroegen of ik even mee kwam. De boze mijnheren volgden, uiteraard.

Er waren een stuk of zes geüniformeerde agenten. Er waren tientallen relbeluste mannen. Eén van hen zei letterlijk, smalend: "Wij zijn met meer, wat ga je doen? Ons allemaal tegenhouden? Dan heb je het leger nodig en dat heb je niet." Het joch, want dat was het, had een punt. Dat wisten zij, dat wist de politie en dat wisten mijn metgezellen, die overigens niet van mijn zijde weken. Ik wilde al met al dus erg graag weg. Dat leek de dienstdoende agent een goed idee. Of ik een taxi kon bellen? Ehm. Nou nee, er staan hier tientallen razende kerels om me heen, REGEL DIT mensen. Ik schrok van een tik en koude plens over mijn hoofd. Frisdrank droop over mijn haar, kleren, tas: een lafbek die achter me stond kieperde het over me heen en maakte zich uit de voeten. Hoongelach van de groep, de mannen vonden het prachtig, maakten foto's, joelden.Tof. Nu was het gevaarlijk én vernederend. De agent zag de ernst van de situatie in en eiste onmiddellijk een wagen om me op te halen, hetgeen geschiedde:
Frank Verhoef @fverhoef

"Waar blijft die politieauto nou? Wat begrijpen jullie niet aan spoed?" - radeloze agent tegen zijn collega's eerder vanavond.

9:41 PM - 24 Jul 2014
De-escalerend
Op het bureau had ik, hevig riekend naar limonade, een gesprek met de dienders, en hen verwijt ik niet zo veel. Ze moeten 'de-escalerend' optreden. Ze waren met veel te weinig. Maar er ging dus wel iets gruwelijk mis. Antisemitische spreekkoren, bloeddorstig en primitief. Een politiemacht die afhankelijk is van de grillen en luimen van het tuig; want die zijn de baas op straat en ze weten het. En hee, een blikkie fris tegen mijn kop, het is laf en onsmakelijk maar overkomelijk. Maar ik zat binnen op een politiebureau en geen enkele bedreiger, belager, ISISvlagzwaaier en vrije pers-saboteur werd een strobreed in de weg gelegd. Toen mijn collega Van Rossem een berichtje stuurde met de woorden van de woordvoerder van Jozias van Aartsen, verantwoordelijk voor deze aanfluiting, dat er "geen arrestaties zijn verricht en dus zijn er geen strafbare grenzen overschreden", dacht ik even dat hij een zieke grap maakte.

Buigen voor vrijheidshatend tuig
De burgemeester laat zijn politiekorps zwak, slap en onderbezet optreden. En kraait dan victorie: nul arrestaties, niks aan de hand mensen! Dat er geen arrestaties zijn verricht wil niet zeggen dat er geen grenzen zijn overschreden. Herinnert u zich hoe ik zei dat ik ieders recht om te demonstreren zal verdedigen? Welnu, mijn recht om daar ongehinderd verslag van te doen is even belangrijk. Mijn overheid MOET dat kunnen garanderen, anders zijn we verloren. De-escaleren? Is verslaggevers afvoeren de-escaleren? Is jodenhaat negeren de-escaleren? Is gezichtsbedekkende kleding toestaan de-escaleren? Nee, dat is buigen voor vrijheidshatend tuig van de richel. Dat is wegkijken van de ondermijning van alles waar wij, onze burgemeesters voorop, voor (zouden moeten) staan.

We blijven alles maar weggeven en uitverkopen, tot het negeren van strafbare feiten aan toe. Er worden stelselmatig grenzen overschreden, steeds een stukje verder, al jaren. Ik kan dit soort verslaggeving niet meer doen. Zij winnen. Een paar marginale clowns winnen omdat onze burgemeesters, beleidsmakers en politici ons uitleveren. 1 gehinderde verslaggever en 1 doodgewenste bevolkingsgroep per keer. Dit ene akkefietje zal het Vrije Westen uiteraard niet ten val brengen, maar het tikt inmiddels aardig aan met de onbestrafte strafbare feiten. En op een dag winnen ze niet meer. Omdat wij onze vrije democratie eindelijk gaan verdedigen, of omdat we niks meer te verliezen hebben?

Wat wordt het, mijnheer Van Aartsen?

UPDATE: VVD Tweede Kamerlid Klaas Dijkhoff kondigt op Twitter Kamervragen aan over VVD burgemeester Van Aartsen. Ook Van Klaveren/Bontes hebben vragen gesteld, de PVV natuurlijk, en CU kondigde eveneens iets aan. Mogelijk volgt PvdA ook nog. Lokaal in Den Haag hebben de PVV, Groep De Mos en CU/SGP vragen ingediend over het openlijke antisemitisme en de (pers-)bedreigingen. Kortom: Van Aartsen heeft aan een heleboel mensen een heleboel uit te leggen.

Lees hier het topic met de gebeurtenissen van donderdagavond terug - red.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... ozias.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Ariel »

Moslims beginnen nu overmoedig te worden. Vandaag houden ze weer een demonstratie.
Opnieuw pro-Gaza-demonstratie in Den Haag

Den Haag is vrijdagmiddag opnieuw het toneel van een pro-Gaza-demonstratie. De locatie is ditmaal de wijk Transvaal.

De organisatie van de demonstratie is in handen van de Hicret Moskee. Een woordvoerder benadrukt in gesprek met Omroep West geen banden te hebben met de organisatoren van de uit de hand gelopen demonstratie in de Schilderswijk donderdag. ,,We zagen en lazen in media over de demonstratie. Wij zijn tegen oorlog, dus ook tegen ISIS."

Antisemitische leuzen
De woordvoerder denkt niet dat er ISIS-aanhangers zullen meelopen in de demonstratie. ,,Wij hebben vaker demonstraties georganiseerd en toen werden ze ook niet toegelaten. Ze kennen ons goed, dus ik denk dat ze niet komen. Bovendien hebben wij veel vrijwilligers ingezet en hebben we goed contact met de politie."

Bij de pro-Gaza-demonstratie in de Haagse Schilderswijk donderdag zijn antisemitische leuzen gescandeerd en is een journalist bedreigd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Ariel »

Het Openbaar Ministerie in Den Haag gaat onderzoek doen naar de teksten die werden geroepen tijdens de pro-Gaza demonstratie van donderdagavond in de Haagse Schilderswijk. Justitie onderzoekt of er strafbare feiten zijn gepleegd bij de demonstratie.

De politie heeft tijdens de demonstratie beelden en geluidsopnamen gemaakt. Een Arabische tolk gaat de teksten van de geroepen leuzen vertalen. Ook de beelden worden onderzocht. Als blijkt dat er sprake is van strafbare feiten, dan wordt daar tegen opgetreden.
www.omroepwest.nl
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Ariel »

Ik ben benieuwd.
Ariel schreef:
Het Openbaar Ministerie in Den Haag gaat onderzoek doen naar de teksten die werden geroepen tijdens de pro-Gaza demonstratie van donderdagavond in de Haagse Schilderswijk. Justitie onderzoekt of er strafbare feiten zijn gepleegd bij de demonstratie.

De politie heeft tijdens de demonstratie beelden en geluidsopnamen gemaakt. Een Arabische tolk gaat de teksten van de geroepen leuzen vertalen. Ook de beelden worden onderzocht. Als blijkt dat er sprake is van strafbare feiten, dan wordt daar tegen opgetreden.
http://www.omroepwest.nl
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50921
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Pilgrim »

Wanneer worden er wel grenzen overschreden voor Jozias de Flapdrol?

Door Carel Brendel, 25 juli 2014

De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen kan toch moeilijk verrast zijn door de uitbarsting van jodenhaat, die gisteravond in zijn stad werd getolereerd door zijn politiekorps. Hetzelfde groepje jihadfans manifesteerde zich al twee keer eerder. Jozias de Flapdrol stelde geen grenzen aan de gemaskerde extremisten en vond ook gisteravond dat er geen grenzen werden overschreden.

Op 20 december 2013 hielden Haagse jihadfans voor de Marokkaanse ambassade een manifestatie ter ondersteuning van “moslimgevangenenen”. Het protest werd onder meer georganiseerd door de groep “Onze Gedetineerden”. Een van de deelnemers zette een filmpje op YouTube, dat werd gespot door journalist Harald Doornbos.

De naam van de clip was “Aanhangers van de ISIS in Holland”. Voor een deel gemaskerde betogers zwaaiden met jihadvlaggen en riepen leuzen als: “De Islamitische Staat zal blijven!”, “God geef overwinning aan de Islamitische Staat en geef overwinning aan onze emir Baghdadi”, “We zijn allemaal Osama”. Een van de sprekers zei over terreurbeweging ISIS: “We leven ervoor en we sterven ervoor.” De sprekers waren Azzedine C (“Abou Moussa”), de thuisblijvende leider van de Haagse groep, en Oussama C. (“Abou Yazeed”), die onlangs is opgepakt omdat hij mogelijk toch niet thuis wilde blijven.

Na deze openlijke steunverklaring werd niets vernomen van de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen. Ok, het was kerstvakantie en bijna alle leuzen waren in het Arabisch. Maar de VVD-regent nam er kennelijk ook geen aanstoot aan dat gemaskerde types in de straten van zijn stad een terreurbeweging aanprezen.

In juni van dit jaar kondigden jihadsupporters een nieuwe betoging aan ter ondersteuning van ISIS, op 20 juni bij de Iraakse ambassade. Van Aartsen zag geen wettelijke gronden om de betoging te verbieden, maar stelde wel – althans in verklaringen naar de media – “strenge voorwaarden”. Van Aartsen: “Zo wordt er extra gelet op strafbare feiten, zoals het mogelijk oproepen tot geweld.”

Na enig uitstel kwam de pro-ISIS betoging er alsnog, op 4 juli in de Schilderswijk, opnieuw als bijeenkomst ter ondersteuning van “moslimgevangenen”. “Onze Gedetineerden” noemt zich nu “Free Aseer” en is de facto een voortzetting van de extremistische groep Behind Bars. Uit de oproep voor deze de demo bleek (na 36 seconden), dat de organisatoren Mohammed Bouyeri (“Abu Zubayr”), die Theo van Gogh bloedig afslachtte in de Amsterdamse Linnaeusstraat, als een van de hunnen beschouwen.

Tijdens de betoging liepen er opnieuw gemaskerde betogers rond in outfits, die je eerder zou verwachten in Ar-Raqqah, het Syrische bolwerk van hun geliefde kalifaat. Opnieuw was er gezwaai met jihadvlaggen. In een filmpje van Omroep West viel diverse keren het spreekkoor “Joden, herinner je Khaybar, het leger van Mohammed komt er aan” te horen. Dit spreekkoor is geliefd onder jihad-aanhangers, die de strijd voor het kalifaat in Syrië en Irak beschouwen als eerste opstapje voor het doden van joden in Israël en daarbuiten.

Ok, ook die leuzen waren in het Arabisch en de aanwezige straatagenten beseften vermoedelijk niet wat er allemaal werd geroepen. Maar deze uitingen haalden wel de publiciteit en leidden zelfs tot aangiften. Dan zou je denken dat Jozias van Aartsen alerter zou zijn bij de volgende betoging. Die werd opnieuw georganiseerd door Free Aseer, dit keer met steun van De Ware Religie, het clubhuis van de jihad fanboys, en Shaam Nieuws, het persbureau voor al uw jihadnieuws.

Niet dus. Opnieuw liepen er gemaskerde figuren rond, dit keer verkondigden ze hun jodenhaat openlijk in het Nederlands, en daarnaast bedreigden ze verslaggevers die hun optreden registreerden. Want dat is het merkwaardige. Deze betogers willen heel graag openlijk op straat demonstreren, maar gaan over de rooie op het moment dat journalisten hun gedrag vastleggen.

Zelfs de NOS, die eerder antisemitische uitingen bij Gaza-demonstratie censureerde, kon er niet omheen. In een verslag lees ik: “In de Schilderswijk in Den Haag hebben ongeveer honderd radicale moslims een anti-Joodse demonstratie gehouden. De demonstranten zijn aanhangers van ISIS, de gewapende groep die een streng islamitische staat heeft uitgeroepen in delen van Syrië en Irak. Tijdens de demonstratie werden antisemitische leuzen geroepen. Sommige deelnemers riepen op tot het vermoorden van Joden.

Een verslaggeefster van het weblog GeenStijl werd bedreigd en belaagd. Ze werd ontzet door de politie. De reden voor het protest is het Israëlisch offensief in de Gazastrook. Maar volgens een NOS-verslaggever was de demonstratie niet gericht tegen de staat Israël maar specifiek tegen Joden.

Aan het eind van de demonstratie brachten enkele deelnemers de Hitlergroet. De politie was aanwezig met agenten in uniform en een videowagen. Niemand werd gearresteerd.”

De verslaggeefster van GeenStijl was Annabel Nanninga. Zie hier een verslag en haar nabeschouwing. In de visie van de aanwezige agenten zorgde niet het antisemitische tuig voor onrust, maar de verslaggeefster die het registreerde.

Aanwezig was ook de Haagse journalist Frank Verhoef, die doodverwensingen optekende tegen “vuile joden uit de riolen”. Een andere ooggetuige was blogger Bart Schut, en ook zijn verslag is huiveringwekkend.

Afbeelding

De ontsporingen tijdens andere Gaza-demonstraties kon je met heel veel goede wil nog afdoen als wangedrag van ‘idioten die de demonstratie verpesten’. De opzet van de betoging van gisteravond was vanaf het begin antisemitisch, zoals ook viel op te maken uit tweets van Free Aseer, waarin het Israëlische optreden in Gaza werd vergeleken met het vernietigingskamp Auschwitz.

En wat meldde Jozias de Krachtdadige, die in juni nog beloofde om streng toe te zien op het goede verloop van pro-ISIL-betogingen? Gisteravond zei een woordvoerder namens de Haagse burgemeester tegen Omroep West: “Bij de pro-Palestina demonstratie in de Haagse Schilderswijk zijn donderdagavond geen grenzen overschreden. Ik heb daar geen signalen over gekregen.”

Omroep West meldt verder: “Volgens hem (de spreekbuis van Van Aartsen, CB) zijn er duidelijke grenzen afgesproken door het Openbaar Ministerie, de politie en de gemeente. Er zijn geen arrestaties verricht en dus zijn er volgens de woordvoerder geen strafbare grenzen overschreden. Burgemeester Van Aartsen wil verder geen toelichting geven.”

De vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar eindigt als die wordt misbruikt voor bedreiging, voor het oproepen tot het doden van mensen, door lieden die zich veilig weten dankzij hun vermomming. Maar het kan allemaal in Den Haag, de “internationale stad van vrede en gerechtigheid”. Het is een treurig signaal, niet alleen naar alle joden in Nederland, maar ook naar de moslims die in Schilderswijk en omgeving doorlopend te maken hebben met de intimidatie door een klein groepje jihadfans.

Jozias de Krachtdadige ontpopt zich als Jozias de Wezel, Jozias de Flapdrol, Jozias de Wegkijker, Jozias de Slappeling, Jozias de Nuttige Idioot. Er zijn in ons land burgemeesters voor minder weggestuurd.

http://www.carelbrendel.nl/2014/07/25/w ... -flapdrol/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Ariel
Berichten: 78580
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Ariel »

Pro-Palestijnse demonstratie Parijs verboden

De autoriteiten hebben een demonstratie in Parijs tegen het Israëlische offensief in de Gazastrook en voor de rechten van de Palestijnen vrijdag verboden. Dat melden Franse media. De organisatoren hebben aangekondigd naar de rechter te stappen om het verbod ongedaan te maken.

Zaterdag liep een demonstratie in de Franse hoofdstad uit op rellen tussen betogers en de politie. Bijna 40 betogers werden gearresteerd. 's Avonds reden tientallen politieauto's door de straten van de wijk Marais, waar veel Joden wonen, terwijl zich daar anti-Israëlische betogers hadden verzameld.
Frankrijk kent zowel de grootste Joodse als islamitische gemeenschap van Europa. Door de gevechten tussen Israël en de Palestijnse beweging Hamas zijn de spanningen tussen de twee bevolkingsgroepen toegenomen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50921
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Demonstreren tegen Israël

Bericht door Pilgrim »

Een dag om trots op te zijn!

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie