Problemen en andere ellende met en door asielzoekers.

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76723
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Ariel »

Tientallen dode vluchtelingen in vrachtwagen

Tussen de 20 en 50 verstekelingen zijn donderdag dood gevonden in het laadruim van een vrachtauto in Oostenrijk. De vluchtelingen zijn vermoedelijk gestikt.

Volgens de eerste berichten stond de koelwagen al sinds woensdag met panne langs de kant van de weg. De chauffeur is verdwenen. Onder de doden zijn ook tien kinderen. De politie weet nog niet precies om hoeveel slachtoffers het gaat. Volgens het Oostenrijkse persbureau APA waren de vluchtelingen waarschijnlijk al langere tijd dood. Sommige lichamen zouden in staat van ontbinding verkeren.

,,Het is een zwarte dag", was de reactie van de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Johanna Mikl-Leitner op de vondst. De dode vluchtelingen laten volgens de minister "de afschuwwekkende methoden van de smokkelmaffia in al hun lelijkheid" zien. ,, En wie nu nog steeds denkt dat er edelmoedige helpers zijn, is zelf niet meer te helpen."

De truck stond op de weg tussen de Hongaarse grens en de hoofdstad Wenen. Die route wordt veel gebruikt door mensensmokkelaars.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76723
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Ariel »

Afbeelding
Vluchtelingen al dood Oostenrijk ingebracht
De vluchtelingen die in Oostenrijk achterin een vrachtwagen zijn gevonden, waren mogelijk al dood toen de truck Oostenrijk binnenreed. Dat heeft de politie donderdag gezegd.

In de vrachtwagens liggen zeker twintig lichamen, maar mogelijk wel vijftig. Omdat de lichamen al in staat van ontbinding verkeren, zegt de politie nog zeker een dag nodig te hebben om het dodental te kunnen vaststellen.
De vluchtelingen zijn waarschijnlijk woensdag overleden. Er zijn aanwijzingen dat de vrachtwagen toen nog in de buurt van de Hongaarse hoofdstad Boedapest was.

De mensensmokkelaars die verantwoordelijk zijn voor het drama hebben Oostenrijk vermoedelijk alweer verlaten, denken de autoriteiten.

De vrachtwagen met zijn gruwelijke last is intussen naar een dierenonderzoeksinstituut gebracht, waar voldoende koeling is om de lichamen te bergen. Daar worden de lichamen geborgen, onderzocht en indien mogelijk geïdentificeerd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76723
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Ariel »

Meer dan 70 lijken in vrachtwagen
Afbeelding
In de vrachtwagen die donderdag is aangetroffen langs een snelweg in Oostenrijk, bevonden zich meer dan zeventig lichamen van vluchtelingen. Dat heeft het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken vrijdag gemeld.

De doden zijn alleen volwassen mannen en vrouwen, er zijn geen kinderen gevonden, meldt de Oostenrijkse krant Krone Zeitung, die over 71 slachtoffers spreekt. Ze zijn waarschijnlijk door verstikking omgekomen. Het exacte dodental wordt later op de dag bekendgemaakt.

„Ze hebben de hele nacht doorgewerkt en ik denk dat alle lichamen er nu uit zijn gehaald”, zei een politiewoordvoerder. „Forensisch onderzoekers zijn nog bezig met de vrachtwagen.”

De vrachtwagen staat in een gebouw van de douane in Nickelsdorf, waar koelfaciliteiten zijn.

Er zijn aanwijzingen dat de vluchtelingen geprobeerd hebben zichzelf uit de laadruimte te bevrijden. Aan de zijkant van de vrachtwagen zit een meterslange scheur.

De truck is vermoedelijk woensdag nog bij de Hongaarse hoofdstad Boedapest geweest. De vluchtelingen waren waarschijnlijk al dood toen het voertuig Oostenrijk binnenkwam.

De politie zou de mensensmokkelaars die de vluchtelingen in de vrachtwagen hebben gepropt, inmiddels hebben opgepakt.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Pilgrim »

Open grenzen, dode mensen

Joost Niemoller, 28 augustus 2015

Er komen steeds meer details naar buiten over de meer dan zeventig lijken die zijn aangetroffen in de truck in Oostenrijk. Hoe meer je erover hoort, des te gruwelijker wordt het. Je moet je wel een voorstelling maken van wat zich daar in die ruimte afgespeeld moet hebben. Hoe in vreselijke angst mensen over elkaar heen zouden zijn geklommen, op zoek naar lucht. Beelden over de gaskamers dringen zich op.

En dan komt de vraag naar de schuldigen.

Schuldig zijn natuurlijk de mensensmokkelaars, die, kennelijk ontdaan van ieder empathisch vermogen, mensen opsluiten in ruimten waar geen ontsnappen mogelijk is. Dat gaat op voor deze truck, maar het gaat ook op voor de gekantelde schepen in de Middellandse Zee, waar de mensen verdronken omdat de laadruimten afgesloten waren. Die schepen worden vanuit de Noord-Afrikaanse kust de zee op gestuurd, in de wetenschap dat ze wel ergens gered zullen worden. De mensensmokkelaars kiezen voor de meest krakkemikkige bootjes. Of de ‘ lading’ het redt of niet, hun een zorg.

Waar het om gaat is dat de mensensmokkelaars inspelen op de huidige politieke situatie binnen de EU. De regels zijn heel simpel: Wie over de EU grens komt, is ‘gered’ . In de praktijk wordt niemand teruggestuurd. De illegalen komen automatisch in een peperdure asielprocedure. Zijn ze daaruit, dan zijn ze niet geschikt voor de Europese arbeidsmarkt, en komen ze in een of ander hulpverleningsprogramma en worden ze ondergebracht in huizen, ten koste van de autochtone bevolking. Omdat ze extra gebruik maken van de gezondheidszorg, drukken ze ook nog eens extra op die budgetten. Dat alles leidt tot grote ontevredenheid onder de Europese bevolking, maar omdat in de media en door de politiek de mythe van de ‘vluchtelingen’ wordt hoog gehouden, wordt het lijdzaam en met tegenzin getolereerd.

De truck met de ontbindende lichamen stond al zo’n 24 uur geparkeerd op een vluchtstrook aan een Oostenrijkse autoweg. De bestuurders waren al gevlucht. De truck was, zo las ik in de Suddeutsche Zeitung, vertrokken uit Hongarije, ergens ten zuiden van Boedapest. Men was dus al binnen de EU en passeerde geen gecontroleerde grens. Volgens de autoriteiten, zo las ik, waren de mensen al dood toen ze de grens overstaken. Als dat waar is, moeten ze al vrij snel gestorven zijn, en was er dus heel weinig lucht in die truck. Dat was regelrechte moord.

In Nederland verschijnen er steeds meer zogenaamde migratie-experts in de media die beweren dat er een einde komt aan deze ellende met open grenzen. Dan komen ze gewoon om hier te werken, zo is het verhaal, en gaan ze daarna weer terug.

Maar deze truck passeerde al een open grens. Het doel was niet dat deze mensen veilig moesten zijn, want in principe waren ze al veilig in Hongarije. Of in een van die andere Balkan landen waar ze vandaan moesten zijn gekomen. Het doel was ze te brengen naar het land met de beste sociale voorzieningen, dat wil zeggen in dit geval dus Oostenrijk, of Duitsland.

Wanneer er werkelijk een pro actief opsporingsbeleid was geweest naar die netwerken van mensensmokkelaars, dan zaten deze dus al achter slot en grendel. Hier laat de EU het volkomen afweten. De EU gaat daarentegen ‘mensen redden’ wat in de praktijk betekent ‘mensensmokkelaars helpen.’

De mensen in de truck waren dus niet gestorven als er:

- Grenscontrole was op de grens tussen Oostenrijk en Hongarije. (Dan was deze truck die grens namelijk niet gepasseerd, en hadden ze het dus ook niet geprobeerd.)

- Bekend was dat iedere illegale immigrant werd teruggestuurd.

- Hekken en muren waren opgetrokken rondom de EU buitengrens.

- Een streng vervolgingsbeleid bestond ten aanzien van mensensmokkelaars.

- Er goed georganiseerde opvang in de regio bestond.

De hoofdschuldige achter die meer dan 70 doden in die truck in Oostenrijk is dus de EU. Die voert een moorddadig beleid.

http://joostniemoller.nl/2015/08/open-g ... de-mensen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 19192
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door mercator »

Afbeelding
Vanaf nu zal ik elke vrachtwagen waar een kip op afgebeeld staat met heel andere ogen bekijken.
Die huidige volksverhuizingen zijn een direct gevolg van de technologische evolutie en kunnen dus ook alleen technologisch opgelost worden. Zorg dat de Afrikanen en Arabieren geen smartphones meer kunnen gebruiken en de stroom zal opdrogen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Asiel en immigratie problemen. Smartphones geen probleem.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

mercator schreef:Zorg dat de Afrikanen en Arabieren geen smartphones meer kunnen gebruiken en de stroom zal opdrogen.
Ik vraag mij af of die gewenste gasten een vast abonnement hebben of op de pre-paid toer zitten met hun smartphones.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 19192
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Asiel en immigratie problemen. Smartphones geen probleem.

Bericht door mercator »

'Hans van de Mortel' schreef:Ik vraag mij af of die gewenste gasten een vast abonnement hebben of op de pre-paid toer zitten met hun smartphones.
Ze zullen in elk land waar ze aanspoelen prepaid kaarten kopen. Of ze hebben geld genoeg om de roaming functie aan te vinken. Geld is blijkbaar toch geen probleem voor die lui.
Of wacht: dat laatste is niet eens nodig. De factuur komt toch pas een maand later , dan zitten ze al knus in het AZC en betalen die toch niet meer in het thuisland. Het is dus voldoende om in het thuisland een smartphone te stelen, daar een abonnement aan te vragen zonder dat te betalen en je kan helemaal gratis van Afrika via whatsapp, facebook en google maps naar de Europese vetpotten.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Mahalingam
Berichten: 42031
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Mahalingam »

Keiharde vechtpartij migranten

Vluchtelingen die net zijn aangekomen op het Griekse eiland Lesbos gaan elkaar keihard te lijf met ijzeren staven. De Griekse eilanden kunnen de migrantenstroom nauwelijks aan, waardoor de vluchtelingen lang staan te wachten.
Video hier:
http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/ttvni ... ten__.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76723
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Ariel »

Nog meer ruzie. Nu in Heidenau.
Vluchtelingen slaags met elkaar in Heidenau
-
In een vluchtelingencentrum in de Duitse plaats Heidenau zijn maandagavond migranten met elkaar slaags geraakt. De politie in Dresden liet dinsdag weten dat bij de avondmaaltijd een man voordrong en daarbij een zwangere vrouw verdrukte. Daarop begon een andere man op de voordringer in te slaan met een stoelpoot. Daarna gin het volledig mis en gingen verschillende mannen uit verschillende landen elkaar te lijf met allerhande meubelonderdelen. Zes mannen zijn aangehouden.

In Heidenau was het de afgelopen weken vaak onrustig buiten het vluchtelingencentrum, dat in een voormalige bouwmarkt is gevestigd. Voor- en tegenstanders van de komst van de vluchtelingen vochten al met elkaar en de tegenstanders (extreem-rechts) kregen het aan de stok met de politie. Afgelopen weekend gold er een samenscholingsverbod, dat inmiddels is opgeheven.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Pilgrim »

Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen: Bijna 1.300 politieacties in asielonderkomens

Geplaatst op 3 september 2015

Afbeelding

DÜSSELDORF – De politie in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen moest in de eerste zeven maanden van dit jaar al 1.288 keer in actie komen in asielonderkomens. In totaal werden er 499 delicten geregistreerd, bericht de “Rheinische Post” onder verwijzing naar een antwoord van de deelstaatregering op vragen van de CDU-fractie in het parlement van de deelstaat. In de meeste gevallen zou het daarbij gegaan zijn om het toebrengen van lichamelijk letsel, diefstal en zaakbeschadiging.

Bijzonder dramatisch is de situatie in het centrale opvangcentrum in de 10.000 zielen tellende gemeente Rüthen. Daar moest de politie dit jaar al 111 keer uitrukken. Volgens de politie de laatste keer op 17 augustus wegens een vechtpartij.

Zwaartepunt van criminaliteit in Rüthen
Vier asielzoekers sloegen daarbij een 26-jarige medebewoner in elkaar en beroofden hem van zijn horloge, zijn mobiele telefoon en contant geld. In februari al waren asielzoekers in de kleine stad in hongerstaking gegaan, omdat zij vonden dat hun onderkomen niet centraal genoeg was gelegen. “We voelen ons heel eenzaam. Dat is hier een slechte plek, er zijn hier alleen maar bomen”, klaagde een bewoner. Op dit moment wonen er ongeveer 600 asielzoekers in de gemeente.

Volgens de regering van de deelstaat hoefde de politie het minst vaak op te treden in een vluchtelingeninstelling bij het vliegveld Düsseldorf. Daar hoefde de politie slechts viermaal ingrijpen. In de statistiek staan geen politieacties geregistreerd betreffende verdediging tegen gevaar zoals onderzoeksmaatregelen en objectbescherming.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/03 ... more-96058
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Pilgrim »

Vlaams Belang verzet zich tegen verplichte spreiding asielzoekers

Geplaatst op 4 september 2015

Tom Van Grieken: “Asielcrisis niet beheren, maar beheersen”

Het Vlaams Belang verzet zich met klem tegen de plannen van EU-commissievoorzitter Juncker om via een permanent quotasysteem nog eens 120.000 asielzoekers over de lidstaten te ‘herverdelen’. Voor België zou dat neerkomen op meer dan 5.000 extra asielzoekers.


“Een systeem waardoor lidstaten gedwongen worden automatisch een vastgelegd aantal asielzoekers op te nemen, zal er toe leiden dat de lidstaten ook het laatste restje zeggenschap op het vlak van immigratie- en asielpolitiek verliezen”, aldus Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. Een verplichte contingentering zal er volgens hem bovendien toe leiden dat de noordelijke lidstaten – nog meer dan vandaag reeds het geval is – de prijs betalen voor de falende bewaking van de buitengrenzen in landen zoals Griekenland en Italië.

EU holt hopeloos achter feiten aan
Het Vlaams Belang wijst er tenslotte op dat de EU met haar politiek weinig anders doet dan hopeloos achter de feiten aanhollen. Ter illustratie: een maand nadat een (gedeeltelijk) akkoord werd bereikt over de spreiding van 40.000 asielzoekers over de lidstaten, kwamen in Duitsland meer dan 100.000 nieuwe asielzoekers aan. In Griekenland waren er dat volgens voorlopige ramingen van Frontex alleen al vorige week meer dan 23.000. Tom Van Grieken: “In plaats van asielzoekers systematisch eindeloos en permanent over de Europese lidstaten te spreiden, moet dringend werk gemaakt worden van een politiek die de illegale immigratie naar Europa aan banden legt”.

Geen woorden maar daden
Het Vlaams Belang roept de Belgische regering alvast op zich op de EU-top van 14 september te verzetten tegen de plannen van de Europese Commissievoorzitter. Onze partij vraagt in het bijzonder de N-VA om ter zake binnen de Belgische regering de nodige druk uit te oefenen en op de vele woorden eindelijk eens daden te laten volgen. Een politiek die erin bestaat voor de camera’s stoer de spierballen te laten rollen en vervolgens in de regering het tegenovergestelde beleid te voeren, mist elke geloofwaardigheid en is niets anders dan regelrechte volksverlakkerij.

Door: Tom Van Grieken
Voorzitter Vlaams Belang

Bron: www.vlaamsbelang.org

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/04 ... elzoekers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Pilgrim »

Waarom België plots wel heel veel asielzoekers uit Bagdad kreeg

Door Tom Reijner | 5 sep 2015

Afbeelding

In augustus kwamen er opeens wel heel veel alleenreizende jonge mannen uit Bagdad naar België, met opvallend vaak een ongeloofwaardig verhaal. Hoe zit dat?

Niet alleen Syrische families zoeken hun heil in West-Europa. België zag in augustus een enorme toename in het aantal asielverzoeken uit Irak. Was het percentage in juni nog 16,6 procent, in augustus lag dit percentage op 46,7 procent (2.160 op een totaal van 4.621 aanvragen).

Het gaat opvallend vaak om alleenreizende jonge mannen uit de hoofdstad Bagdad. Veel van hen bleken een wel heel stereotiep en ongeloofwaardig verhaal af te steken bij hun asielaanvraag.

Nood
Dat leidde bij het Commissariaat-Generaal voor de Vluchtelingen tot de conclusie dit hier iets niet in de haak was, weet de VRT. 'We hebben vastgesteld dat zij gelijkaardige feiten op een vrij stereotiepe wijze weergaven en dat dat duidelijk niet waar was. Dat deed ons zeer sterk twijfelen aan een reële nood aan bescherming voor die mensen,' zegt de directeur van het Commissariaat, Dirk Van den Bulck vrijdag.

Volgens hem is het duidelijk dat een netwerk het brein is achter het foutieve verhaal. 'Dat kan een organisatie zijn, maar het kan ook zijn dat die mensen gewoon informatie overnemen van sociale netwerken,' aldus Van den Bulck. De asielaanvragen van de jonge mannen worden voorlopig niet in behandeling genomen.

Document
Inmiddels is duidelijk wat er echt aan de hand is, schrijft Het Nieuwsblad. Op de website van het Commissa¬riaat-Generaal voor de Vluchtelingen staat een document met uitleg over asielaanvragen dat sinds juli vaak werd gedownload in Bagdad.

In document 15C staat dat mensen uit de regio Bagdad in België bescherming kunnen krijgen vanwege 'veralgemeend geweld' in hun regio.

Elke bezoeker kan voor zijn of haar land precies nagaan hoeveel kans iemand maakt op een verblijfsvergunning in België – transparantie waar alleen het Finse vluchtelingeninstituut boven uitstijgt, aldus de Vlaamse krant. De Belgische overheid trok de migranten dus zelf aan, is de conclusie.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achte ... eid=158493
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76723
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Ariel »

Erg slim van de Belgische overheid. En wat gaan ze met deze jongelui doen? Een paar jaar verwennen met onderdak ,geld en onderwijs ? Of worden ze volgende week op het vliegtuig gezet. Ik hou mijn adem maar niet in.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76723
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Ariel »

Miljarden in Duitsland voor vluchtelingen

In Duitsland worden miljarden apart gelegd voor de opvang van vluchtelingen. Minister Wolfgang Schäuble van Financiën kan rekenen op zo'n 6 miljard euro extra. Het Duitse tijdschrift Der Spiegel schrijft zaterdag dat Schäuble een deel daarvan in een fonds of reserve wil stoppen om komend jaar te gebruiken.

Er is een aanvullende begroting nodig om de kosten van de vluchtelingeninstroom het hoofd te bieden. Het geld is eigenlijk bedoeld om de Duitse schuld af te lossen. Schäuble wilde geen bedragen noemen, maar liet op een G20-top in Ankara weten dat er „manoeuvreerruimte” is in de begroting. Dat komt door een stabiele economie en werkgelegenheid, hogere belastinginkomsten en een aanhoudende lage rente in Duitsland.

Schäuble wil geen publiek debat in Duitsland over hoe het geld wordt verdeeld. Wel zal hij zondag deelnemen aan een overleg van de regerende coalitie bij de kanselarij. De minister is niet de enige die rekening moet houden met extra geld voor vluchtelingen. Ook minister Andrea Nahles van Arbeid verwacht 3,3 miljard euro extra uit te geven aan cursussen en werkgelegenheid voor vluchtelingen.
De uiteindelijke Duitse begroting voor 2016 moet in november door de Bondsdag worden goedgekeurd. Schäuble wees erop dat het vluchtelingenprobleem ook zaak is voor het Europees Parlement en een vluchtelingentop van Europese regeringsleiders eind september.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 19192
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door mercator »

Ariel schreef:Erg slim van de Belgische overheid. En wat gaan ze met deze jongelui doen? Een paar jaar verwennen met onderdak ,geld en onderwijs ? Of worden ze volgende week op het vliegtuig gezet. Ik hou mijn adem maar niet in.
Beste bewijs van mijn stelling dat die huidige invasie golf een technische kwestie is, veroorzaakt door de moderne technologie. Een aangenaam ogende website is al genoeg om half Bagdad naar Brussel te doen verkassen. En degenen die hier dan zijn kunnen via wifi en whatsapp de rest gratis instructies geven om ook af te komen. Zolang we geen paal en perk stellen aan de onbeperkte toegang tot moderne technologie zal het alleen maar erger worden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Pilgrim »

München: Comapatiënten en zwaar gehandicapten moeten wijken voor asielzoekers!

Geplaatst op 8 september 2015

Afbeelding

De welkomstcultuur voor de vele asielzoekers wordt op dit moment (nog) niet door alle burgers gedeeld. Meerder tientallen zwaar gehandicapten en comapatiënten moeten in München in alle stilte uit hun speciale onderkomen op straat gezet worden. Terwijl de media jubelende asielzoekers laten zien, huilen machteloze familieleden van Duitse patiënten, die volgens familieleden gewetenloos weggeschopt worden.

Op 20 mei 2015 heeft de stad München tegen de achtergrond van de aanhoudende stroom asielzoekers een succesvol besluit genomen. Het “standplaatsbesluit” met betrekking tot de “onderbrenging van vluchtelingen en daklozen/vluchtelingen in gemeentelijke verantwoordelijkheid” is in typisch bureaucraten-Duits geschreven. Volgens dit besluit moet München tot eind 2015 tot 12.342 nieuwe asielzoekers onderbrengen en ook woningen voor hen beschikbaar stellen. In een tien pagina´s lang document werden destijds die onroerende goederen geregistreerd die hiervoor zouden moeten dienen. Waarschijnlijk dat op dat moment nauwelijks iemand meegekregen.

De familie N. uit het Beierse Megesheim wist zeer zeker niet wat er op die dag door Christine Strobl, de derde burgemeester van München, en haar SPD partijkameraden was besproken. Familie N. heeft op dit moment een 29-jarige zoon, die sinds december 2011 in een diabetische coma ligt. Dat is een levensgevaarlijke stofwisselingsstoornis, die ontstaat door tekort aan insuline. In het eindstadium komt het tot bewusteloosheid, de coma.

De behandeling van de diabetische coma vindt gedurende langere tijd plaats op de afdeling intensive care, daarna in speciale verzorgingstehuizen. Zo eentje bevindt zich in München op het grondgebied van Feldmoching.

Het huis werd speciaal gebouwd voor gehandicapten en zwaar gehandicapten. Op de begane grond wonen gehandicapte mensen, die zich in ieder geval nog gedeeltelijk met hun rollator kunnen voortbewegen. Op de eerste verdieping zijn meer dan een dozijn zware gevallen, zoals de in coma liggende zoon van de familie N., ondergebracht. Ze geloofde haar ogen niet toen ze meegedeeld kregen dat het hele gebouw nu vrijgemaakt zou moeten worden voor asielzoekers.

De stad München heeft blijkbaar al in mei 2015 besloten wat er met het gebouw moest gebeuren. In het “standplaatsbesluit” ter “onderbrenging van vluchtelingen en daklozen/vluchtelingen in gemeentelijke verantwoordelijkheid” staat in ieder geval over het gebouw: “Het object staat in de planning als onderkomen voor mobiliteitsbeperkte dakloze vrouwen op de begane grond en door gezinnen op de eerst een tweede verdieping.”

De familie N. weet nu niet waar ze met haar zwaar gehandicapte en in coma liggende zoon naartoe moet. Om de comapatiënten en de mensen aan de beademingsapparatuur uit het huis te krijgen, moest ook de verzorgingssleutel veranderd worden.

De SPD had daarmee volgens de familieleden blijkbaar überhaupt geen probleem. Want deze werd volgens informatie van de familieleden van Martin N. voor het gebouw veranderd van “bijzonder hulpbehoevende personen” in nu “hulpbehoevenden”. En dat betekent: geen comapatiënten meer en eindelijk plaats voor asielzoekers. De familie N. is geen op zichzelf staand geval, want alleen al in dit gebouw zijn meerdere tientallen gehandicapten ondergebracht. Ze is echter wel de enige familie die haar mond opendoet. Alle andere zwijgen op dit moment liever.

Misschien vraagt men nu eens een keer aan de vele politici die op dit moment de welkomstcultuur bevorderen, waar Martin, de zoon van de familie N., met onmiddellijke ingang welkom is. Want niemand weet op dit moment wat er zal gebeuren als de gehandicapten eruit moeten en de asielzoekers het gebouw betrekken. Aan hen kan men blijkbaar meer geld verdienen dan aan comapatiënten. Zo ziet in ieder geval de familie N. het. Tot nu toe wilde zich bij de stad München niemand ingaan op telefonische vragen.

Martin N. ligt overigens in coma, omdat een Oost-Europese specialist hem in december 2011 in het ziekenhuis in München op de afdeling spoedeisende hulp op grond van gebrekkige vakkennis kwalificeerde als “drugsgebruiker” en bij Martin, wiens lichaamstemperatuur nog maar 24 graden bedroeg, niet herkende dat hij diabeticus is. Dankzij het niet handelen van de geïmmigreerde specialist is zijn hersenschors nu tot 60% verwoest.

De kliniek verlangde van de ouders als eerste toestemming om Martin´s long te schenken aan een 14-jarige medeburger, wat de ouders weigerden. En het ziekenfonds oefende druk op hen uit om Martin, indien mogelijk, in een bejaardentehuis te stoppen, omdat dit voor alle partijen gewoon goedkoper zou zijn en hij daar sneller zou sterven. En nu moet Martin op straat gezet worden. Ondertussen jubelen de inwoners van München en huldigen in trance allemaal de nieuwe vervangende religie – de welkomstcultus.

De vader van Martin heeft me zinnen geschreven, die mij diep geraakt hebben:

Zeer geëerde heer Ulfkotte,

Ik heb een zoon die comapatiënt is en in een woongemeenschap voor gelijksoortige patiënten is ondergebracht. Ik zal u op Facebook accepteren in de groep van mijn zoon.

Nu moeten wij allemaal dit huis verlaten, omdat het stadsbestuur van München dit wil. Alleen, waar naartoe? Er moeten comapatiënten op straat gezet worden.

Dit zal ik weigeren. Velen zijn blijkbaar bang of werden geïntimideerd.

Ik zal niet opgeven.


De vluchtelingen-tsunami verwoest blijkbaar onze waarden. En het gaat alleen nog maar om geld en winst.

Aanvulling:
Afgelopen woensdag liet Daniela Schlegel, perswoordvoerster van de stad München, op schriftelijke en mondelinge vragen van de schrijver meedelen dat zij niet verantwoordelijk zou zijn voor dit thema. Andere perswoordvoerders van de stad die ik heb verzocht om een standpuntbepaling, onder hen Florian Schmellmer en Kirstin Nettelnbrecher, antwoordden tot de publicatie niet, evenmin als Frank Boos van de afdeling Sociale Zaken van de stad München. Door de auteur van dit artikel werden al meer dan tien vooraanstaande medewerkers van de stad München aangesproken – ze gingen echter blijkbaar eerst allemaal in dekking.

De schrijver kreeg in plaats van een standpuntbepaling van de stad München echter nog een mail van een blijkbaar oorspronkelijk uit Turkije afkomstige medeburger (“Mehmet”) toegespeeld, die de schrijver tegen de achtergrond van de publicatie van dit artikel een “nazi” noemde en de aangekondigde publicatie als ondersteuning van “racistische belangen” verdedigde. Wat zou de comapatiënt Martin N. hier wel niet over zeggen als hij zou kunnen spreken? En waarom dekken onze vooraanstaande media dit alles en laten zij alleen maar de jubelende politici en asielzoekers zien, niet echter slachtoffers van de welkomstcultus zoals Martin N.?

Bron: http://info.kopp-verlag.de

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/08 ... more-96457
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17387
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Manon »

En wat hebben onze vluchtelingen allemaal nodig?

We gaan naar Calais en nemen mee..... een container vol wapens.

https://www.youtube.com/watch?v=xn-UCR5 ... ture=share

More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Mahalingam
Berichten: 42031
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Mahalingam »

de situatie zoals hedenochtend bekend is geworden:
Oostenrijk sluit snelweg om migranten
Oostenrijk heeft vrijdagochtend de A4 bij de Hongaarse grens om veiligheidsredenen gesloten. Tientallen vluchtelingen en migranten lopen langs de weg naar Wenen. Donderdag passeerden circa 8000 mensen vanuit Hongarije de grens met Oostenrijk, en nog eens 3600 sinds middernacht. Volgens een woordvoerder van de Oostenrijkse politie worden vandaag gelijke aantallen verwacht.
7600 vluchtelingen in Macedonië
Duizenden vluchtelingen zijn de afgelopen 24 uur vanuit Griekenland de grens met Macedonië overgestoken. Volgens de UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties, gaat het zeker om 7600 mensen.[...]
'We hebben informatie van onze Griekse collega's dat er opnieuw bussen onderweg zijn met vluchtelingen. Ze blijven komen', aldus een UNHCR-woordvoerder.
Asylbewerberzustrom: München verliert den Überblick
MÜNCHEN. Ten gevolge van de asielzoeker instroom heeft de stad München het overzicht over de nieuw aangekomen vluchtelingen verloren. "Registratie vindt momenteel niet meer plaats," zei het hoofd van de afdeling München County Administration, Wilfried Blume-Beyerle, de TZ.

"We bemerken een aanzienlijk verlies. We rijden 1.000 mensen de Messehalle binnen en een paar uur later ontbreken er 200 of 300. Zij bestellen een taxi en gaan op eigen initiatief verder -. Niemand weet waarheen ze gaan.
https://jungefreiheit.de/politik/deutsc ... eberblick/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Aha! Het loopt uit de hand. Haha!

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Mahalingam schreef: "We bemerken een aanzienlijk verlies. We rijden 1.000 mensen de Messehalle binnen en een paar uur later ontbreken er 200 of 300. Zij bestellen een taxi en gaan op eigen initiatief verder -. Niemand weet waarheen ze gaan.
Waarom weet ik het dan wel? Ik heb al eerder verteld dat het geen vluchtelingen zijn, maar mensen op zoek naar hun eindbestemming die ruim van tevoren in kaart is gezet. Zij gaan naar familie, vrienden of soortgenoten op zoek.

Het is net als de jongen met zijn vinger in het gaatje van de dijk. Men heeft jarenlang vluchtelingen laten binnenstromen die nog weinig nietsbetekenend in getal waren. De gelegenheid maakt de dief zullen we maar zeggen. Tsja . . . en wanneer dan plotseling de dijk doorbreekt . . . Het lag allemaal in de lijn der verwachtingen, je had het kunnen zien aankomen. Wij wel, maar die verrotte onverantwoordelijke elitaire machtshebbers in de politiek dus niet. Want dat zijn de lieden met de oogkleppen op, die er genoegen in scheppen met de regelmaat van de alarmtlikkende klok het hoofd in het zand te steken om daarna in de tolerantiemodus met een bord voor hun kop vervolgens propaganda te maken voor de gutmensch mentaliteit van het eigen regentencorps te Brussel.

Het lijkt zo wat op de bestorming van de Bastille. Gelukkig in een vredige uitvoering. Maar de gelijkenis is navenant.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21077
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door King George »

Manon schreef:En wat hebben onze vluchtelingen allemaal nodig?

We gaan naar Calais Kreta en nemen mee..... een container vol wapens.

https://www.youtube.com/watch?v=xn-UCR5 ... ture=share

Ja, moet je horen, die wapens zoeken ook asiel.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Europa zo lek als een mandje

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Container with aid for "refugees" was full of weapons and ammunition
Ik weet niet wat ik met dit filmpje aan moet. Wel met de toegevoegde tekst. WAARDELOOS!
‘Refugees’ staat terecht tussen aanhalingstekens.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Pilgrim »

Hulpkreet in Hessen: Vrouwen en kinderen in opvangcentrum worden verkracht en tot prostitutie gedwongen

Geplaatst op 12 september 2015

Afbeelding

Vrouwen en kinderen zouden in de eerste opvang Gießen (HEAE) “loslopend wild” zijn, er zouden “talrijke verkrachtingen” en “seksuele overvallen” plaatsvinden en eveneens zou er sprake zijn van gedwongen prostitutie. Zelfs overdag zou het een “angstige situatie” voor vrouwen zijn om door het kamp te wandelen. Dat schrijven wanhopige vertegenwoordigers van de “Paritätische Hessen”, die het centrum voor eerste opvang beheren, aan de minister van Sociale Zaken en Integratie van de Duitse deelstaat Hessen, Stefan Grüttner.

Zonder bescherming overgeleverd

Een feit zou zijn, aldus de indieners van de klachten, dat vrouwen en kinderen geen bescherming zouden genieten binnen het centrum voor eerste opvang, wat die mannen in de kaart zou spelen die vrouwen sowieso een ondergeschikte rol toewijzen en alleen reizende vrouwen als loslopend wild zouden behandelen. Men stelt veilige ruimtes voor het opvangcentrum voor. Zo staat er in de brief:

Zeer geerde heer minister Grüttner, het kan en mag niet zo zijn dat de groep onder de vluchtelingen die de meeste bescherming nodig heeft, vrouwen en kinderen, de grootste slachtoffers in de zeer zeker voor iedereen problematische situatie in de HAEA zijn. Daarom verzoeken wij u zich voor de onmiddellijke instelling van veilige ruimtes voor alleen reizende vrouwen en kinderen in te zetten. Bovendien moet voor vrouwen, die geweldervaringen moesten meemaken, de toegang tot het hulpsysteem gegarandeerd zijn.

Verboden vrouwen te slaan
Het ARD-Nachtmagazin berichtte ondertussen van overvallen, waaraan vrouwen in heel Duitsland staan blootgesteld. In deze bijdrage werd een affiche van het Vrouwenbureau-Bureau voor Interculturele en Internationale zaken uit Darmstadt getoond dat de aan de vluchtelingen gepresenteerd werd in meerdere talen:

Het is verboden een vrouw:

▪ te slaan of te schoppen.
▪ met vuur of andere dingen te verwonden.
▪ tot seks te dwingen.
▪ aan te raken, hoewel ze dit niet wil.
▪ te bedreigen of uit te schelden.
▪ op te sluiten.
▪ te verbieden dat een vrouw vrienden mag hebben!
▪ te verbieden dat een vrouw mag werken of uitgaan.
▪ tegen haar wil te laten trouwen.
▪ vanwege de traditie met opzet in het intieme gebied (genitaliën) te snijden.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/12 ... gedwongen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Pilgrim »

Allochtonen stelen de hulpgoederen van de zogenaamde “vluchtelingen” in Brussel

Gepubliceerd op 6 sep. 2015

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Wij zitten niet te wachten op problemen. Frau Merkel heeft daar geen moeite mee.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:Allochtonen stelen de hulpgoederen van de zogenaamde “vluchtelingen” in Brussel
Het zijn zogenoemde - niet zogenaamde - vluchtelingen. Het woord vluchteling tussen haakjes impliceert al dat zij zogenaamd zijn. Maar waarom schrijf je niet moslims stelen . . . in plaats van allochtonen stelen? Ik zag toch uitsluitend kopvodden in het filmpje? Of gaat het hier om als moslim vermomde zigeuners? Want die stelen als de raven zoals historisch bekend is. Waarvan moeten zij dan anders leven en kunnen rondrijden in dure auto's?
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48988
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Asiel en immigratie problemen

Bericht door Pilgrim »

Ik gaf gewoon de titel weer van de video.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie