Toenemende politiek correcte repressie

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

BREKEND: justitie stuurt sterke arm langs bij AZC-nee activisten

Door Hannibal · 2 oktober 2015

De angst van Justitie voor elke tegenwerping bij de komst van een AZC begint groteske vormen aan te nemen. Het lijkt er op dat Justitie het verschil tussen een normaal democratisch protest en terrorisme niet weet te maken.

Vandaag zijn bij verschillende leden en sympathisanten van AZC-alert in Enschede politieagenten aan de deur geweest. Om te waarschuwen dat de protesten fatsoenlijk moesten blijven. Mogelijk zijn leden van het College van B&W bedreigd volgens onze informant, maar men heeft geen idee om wie het dan zou moeten gaan.

Heel vreemd.

Dat je mensen die het niet met de komst van zo’n AZC eens zijn verdenkt kan ik me nog voorstellen – dat je direct een politieauto met twee agenten langsstuurt helemaal niet. Dit is wat men altijd heeft beschouwd als iets wat je niet doet, en ik ken ook geen voorbeelden van linkse actievoerders die ooit op een dergelijke wijze zijn behandeld. Het land zou te klein zijn geweest.

Dat volgens de betrokkenen de langs gestuurde agenten vriendelijk en weinig enthousiast voor hun taak leken doet vanzelfsprekend niets af aan wat hier gebeurt.

1. Welke officier van Justitie is hiervoor verantwoordelijk?
2. Is de Korpsbeheerder van de regio Enschede op de hoogte van deze zaak, en heeft het zijn instemming of sterker?
3. Is dit gebeurd met medeweten van de rijksoverheid, en zo ja, wie heeft daarvoor toestemming gegeven?

Dit lijkt ons nog slechts een beginnetje van de vragen die in het parlement moeten worden gesteld naar aanleiding van dit gedoe. Politie aan de deur geeft de hele woonomgeving het gevoel dat er strafbare feiten zijn gepleegd, en in een kleine wereld sta je zo te boek als semi-terrorist.

Dit moet niet alleen ophouden, het had nooit mogen beginnen.

Het minste dat je naar aanleiding hiervan verwacht zijn disciplinaire maatregelen tegen de mensen die hiertoe opdracht gaven.

Wat is dit anders dan intimidatie van staatswege?

http://verenoflood.nu/brekend-justitie- ... ctivisten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5268
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Scarlatti »

precies... dit is niets anders dan intimidatie van staatswege!
@geertwilderspvv n OVERHEID HOUDT OP MET t RÈCHT n OVERHEID te zijn als t t ÈIGEN VOLK&GRENZEN NIET KAN BEVEILIGEN
https://eunmask.wordpress.com/2013/08/2 ... lamiseerd/
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Duitsland wil anti-islam partij PEGIDA tot terreurbeweging bestempelen

Xander, 06-10-2015

Afbeelding
Een van de duizenden daklozen in Berlijn, waar al 1 op de 3 kinderen in een arm bijstandsgezin opgroeit (5). Voor hen geen gratis woonruimte, geen gratis voedsel, geen gratis internet, geen automatische uitkering en geen gratis opleiding of baan.

Duitse overheid neemt woningen in beslag voor opvang migranten, maar laat 335.000 –en snel groeiend aantal- daklozen in de kou staan

Met het toelaten van alleen al dit jaar 1,5 miljoen moslims -5 x zoveel dan nog maar een paar maanden geleden werd verwacht- onderstreept bondskanselier Angela Merkel dat ze met haar beruchte ‘de islam hoort bij Duitsland’ bepaald geen grapje maakte en eigenlijk ‘Duitsland hoort bij de islam’ bedoelde. Nu de Duitse autoriteiten serieus onderzoeken of de anti-islamisering volksbeweging en politieke partij in spé PEGIDA tot een terreurbeweging kan worden bestempeld en vervolgens verboden kan worden, wordt steeds duidelijker dat de gevestigde orde de oorlog heeft verklaard aan alle autochtone Europeanen die vinden dat hun landen vrij, democratisch en welvarend moeten blijven, en de massale immigratie van moslims daarom moet worden gestopt.

Vorige week besloot de officier van Justitie in Dresden al om PEGIDA medeoprichter Lutz Bachmann aan te klagen voor volksophitsing omdat hij migranten ‘schoften’ en ‘beesten’ zou hebben genoemd. (2)

Het ministerie van de bondsstaat Beieren bevestigt dat er ook een officieel onderzoek is gestart tegen een 55 jarig bestuurslid van PEGIDA in München om te zien of hij beschuldigd kan worden van het oprichten van een terreurbeweging. Ook de vicevoorzitter, afkomstig uit de kring rond de partij ‘Die Freiheit’, zou onder ‘verdenking’ staan. (1)

De echte reden is waarschijnlijk dat PEGIDA plannen heeft om een politieke partij te worden (3) die, gezien de toenemende weerstand in Duitsland tegen Merkel massale moslim immigratie, een grote bedreiging kan worden voor de heersende christen- en sociaaldemocratische pro-islam regering in Berlijn.

Honderdduizenden daklozen en armen in de kou
Terwijl in tal van steden woningen en andere gebouwen in beslag worden genomen voor de opvang van migranten (6)(7)(9) zijn er in Duitsland 335.000 daklozen waar helemaal niets voor wordt gedaan. Sterker nog: een paar weken geleden werden in Ludwigshafen daklozen die al tientallen jaren met toestemming in noodwoningen verbleven uitgezet om plaats te maken voor asielzoekers (10).

Het aantal daklozen groeit snel bij onze Oosterburen. In 2018 zal hun aantal naar verwachting 540.000 bedragen (4), maar waarschijnlijk nog veel hoger omdat alle opvangcentra overvol zitten met bijna uitsluitend goed geklede en van de modernste smartphones (8) voorziene moslim migranten.

Tegelijkertijd neemt de armoede in Duitsland schrikbarend toe. In Berlijn leven al 727.600 mensen onder de armoedegrens, maar liefst 21,4% van de bevolking. 1 op de 3 kinderen groeit in de Duitse hoofdstad op in een bijstandsgezin. In Bremen bedraagt het aandeel armen zelfs 24,6%. (5)

Xander

(1) MM News
(2) MM News
(3) MDR Sachsen
(4) BZ Berlin
(5) BZ Berlin
(6) YouTube (Aktionsbündnis gelberschein.net)
(7) Focus
(8) Quer-Denken.tv
(9) MM News
(10) YouTube (Mainz Report)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... estempelen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Zweedse kunstenaar wegens “Refugees Welcome” door de Deense politie verhoord

Geplaatst op 23 oktober 2015

Afbeelding

Bij de Deense politie werd aangifte gedaan tegen de Zweedse kunstenaar Dan Parks, nadat hij een satirische sticker had ontworpen waarmee hij de aandacht vestigde op het gevaar van de poreuze Europese grenzen.

Op de sticker had Parks op satirische wijze de draak gestoken met het “Refugees Welcome”-logo, een symbool dat de spandoeken van demonstranten in heel Europa siert. Hij verving de vluchtelingenfamilie op het origineel – dat op zich al een grove verkeerde interpretatie van de meerderheid van de zogenaamde vluchtelingen vormt, die grotendeels uit jonge mannen bestaat – door met geweren zwaaiende moslims en een kind dat een bomgordel draagt.

Deze stickers waren o.a. in brievenbussen in de Deense stad Silkeborg gegooid, omdat Parks op deze wijze zoveel mogelijk de aandacht wilde vestigen op terroristen die Europa binnensijpelen, verstopt in groepen migranten.

Hoewel deze actie onder diegenen die de sticker hadden gezien voor kritische discussies zorgde, vestigde Parks ook bij de politie de aandacht op zichzelf. Oorspronkelijk had de politie Parks gedagvaard omdat zij tegen hem een onderzoek instelt wegens het uiten van bedreigingen en aanzetten tot terreur, maar deze beschuldiging kon ze niet hardmaken. In plaats daarvan kregen hij en zijn helpers een straf van € 120,-, omdat zij de sticker op ongeoorloofde plaatsen, zoals elektriciteitskasten, hadden geplakt. Dit zou illegaal zijn, aldus de politiewoordvoerder.

Bron: http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel: www.breitbart.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/10/23 ... -verhoord/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Duitsland wil evangelische dominee die tegen immigratie predikt vervolgen

Xander, 27-10-2015

‘Jezus heeft absoluut niet gezegd dat wij ons land moeten laten plunderen door binnenvallende, roofzuchtige hordes’ - Britse hulporganisatie ACN: ‘Christenen dreigen in grote delen van de wereld te worden uitgeroeid’

Een Duitse officier van Justitie gaat onderzoeken of de voorganger van de Evangelische Vrije Kerk in Riedlingen (ten zuiden van Stuttgart) kan worden aangeklaagd wegens zijn preken tegen de massa immigratie van moslims. Als hij schuldig wordt bevonden kan hij voor 5 jaar de gevangenis in draaien. De niet bij name genoemde dominee is een van de weinigen in de Westerse kerken die waarschuwt tegen de komst van miljoenen moslims naar Europa. De meeste kerken, ook in Nederland, vinden dat je toch vooral ‘gastvrij’ moet zijn, ondanks het feit dat bijna al deze ‘gasten’ uit precies die gebieden komen waar uit naam van hun religie een uitroeiingsoorlog tegen het christendom wordt gevoerd.

De dominee sprak tegen zijn gemeente van een ‘illegale, zelfs gewelddadige invasie’, en beschuldigde de Duitse kanselier Angela Merkel ervan de bevolking te willen controleren door het creëren van ‘burgeroorlog achtige toestanden.’

‘Jezus heeft beslist niet gezegd dat wij ons land moeten laten plunderen door binnenvallende, roofzuchtige hordes,’ citeerde de Stuttgarter Zeitung de christelijke voorganger.

De burgemeester, Marcus Schafft, distantieerde zich van de preken van de dominee, en zei dat deze ‘niet de standpunten van de inwoners van Riedlingen’ vertegenwoordigen. Volgens Schafft moet de lokale officier van justitie onderzoeken of diens ‘extreme uitspraken’ wel legaal zijn.

De officier gaf aan dat zijn onderzoek wel tot 2016 kan duren. Als de dominee schuldig wordt bevonden, kan hij voor 5 jaar de gevangenis indraaien. Ook de Federatie van Evangelische Vrije Kerken nam afstand van zijn preken, en beweerde zelfs dat de voorganger eigenlijk geen officiële dominee is.

Anti-islam verboden, anti-Israël toegestaan
De Duitse overheid onderzoekt tevens of Facebook en andere sociale media niet gecensureerd kunnen worden. Alle openlijke anti-immigratie- en anti-islam standpunten zouden moeten worden geblokkeerd.

Pro-islam en anti-Israël is echter wel toegestaan. Vorig jaar kon een moslimleider tijdens een anti-Israël demonstratie in Frankfurt via de luidsprekers van een politiewagen (!) ‘Allahu Akbar’ en allerlei anti-Joodse slogans schreeuwen, zonder dat er werd ingegrepen (2).

Tevens wordt er noch door Facebook, noch door de Duitse overheid actie ondernomen tegen een ‘Dood Aan Israël’ community pagina (3). Oproepen tot genocide zijn op Facebook verboden, maar als Joden en Israëliërs de beoogde slachtoffers zijn wordt daar overduidelijk een uitzondering voor gemaakt.

Spaanse aartsbisschop: ‘Invasie migranten is Trojaans Paard’
Eerder deze maand waarschuwde kardinaal Canizares, aartsbisschop van Valencia, dat de enorme toestroom van migranten een ‘Trojaans Paard’ kan zijn. ‘Is deze invasie van migranten te vertrouwen? Hoe zal Europa er over een paar jaar uitzien? Je kunt geen spelletjes spelen met de geschiedenis, noch met de identiteit van volken.’

Gastvrij voor een vijandige ideologie?
Kerken en christenen in het Westen verdedigen hun pro-immigratie standpunten meestal met uit hun verband gerukte Bijbelteksten waarin staat dat je gastvrij moet zijn, en als iemand je op je wang slaat, je ook je andere wang moet aanbieden en je vijanden lief moet hebben. Met andere woorden, als christen moet je een pacifistische houding aannemen.

Maar in hoeverre is er sprake van ‘gastvrijheid’ als honderdduizenden volgelingen van een religieuze ideologie moeten worden toegelaten die in de Bijbel als ‘antichrist’ wordt gekenmerkt, en die in hun eigen landen en gebieden –zeker niet alleen in Syrië- al jaren een uitroeiingsoorlog tegen het christendom voeren? Misschien zitten de christenen daar in de ‘verkeerde’ kerken, dat hun geloofsgenoten hier nog steeds weigeren om echt voor hen op te komen?

Kerken werken mee met eigen ondergang
Uit alle officiële cijfers blijkt dat er zich slechts een zeer klein percentage echte vluchtelingen onder de migranten bevindt. Met in het achterhoofd de herhaaldelijke dreigementen van ISIS om een als vluchtelingen vermomde islamitische invasiemacht op Europa af te sturen, en de talloze berichten van onafhankelijke bronnen dat tien- tot honderdduizenden van hen reeds in Europa zijn en inderdaad een terreuroorlog tegen ons voorbereiden, lijkt de conclusie terecht dat de kerken onbewust –en deels misschien zelfs wel bewust- meewerken aan de ondergang van ons land, ons continent en bovendien ook van zichzelf.

Overdreven? De Britse katholieke hulporganisatie Aid to the Church in Need constateerde in zijn laatste verslag ‘Vervolgd en Vergeten?’ dat ‘christenen in snel tempo verdwijnen uit hele regio’s, vooral uit een enorm gedeelte van het Midden Oosten, maar ook in Afrika.’ De belangrijkste oorzaak is ‘etnische zuiveringen gemotiveerd door religieuze (moslim)haat... De extremistische islam is absoluut uit op de ziel van Afrika, vooral in Nigeria, Oost Afrika, van Egypte naar Kenia, en Tunesië.’

Het ACN-rapport, dat door de Britse premier Cameron in het Hogerhuis werd gepresenteerd en verdedigd, haalt cijfers van de International Society for Human Rights aan waaruit blijkt dat 80% van alle religieuze discriminatie en haatmisdaden tegen christenen wordt begaan. Vrijwel niet één kerk in Europa staat echter openlijk voor hen op, laat staan dat men een gezamenlijk front vormt om hen te beschermen, te steunen of hierheen te halen.

Maar misschien wordt het anno 2015 in het Westen wel als het toppunt van ‘christelijk’ beschouwd om je eigen geloofsgenoten aan hun vreselijke lot over te laten, maar wel je deuren te openen voor juist die religie, die god en die ‘profeet’ in wier naam je medechristenen dagelijks met honderden tegelijk worden afgeslacht.

Xander

(1) Breitbart
(2) Independent
(3) Change.org (teken deze petitie tegen deze haatpagina)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -vervolgen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Duitse politie zet kracht bij aan blanke genocide

Gepubliceerd op 30 okt. 2015

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Nuenenaar opgepakt na beledigen “vluchtelingen” op Facebook

19 november 2015 | Door Marleen Smits, Dichtbijredacteur

NUENEN – Een 29-jarige man uit Nuenen is woensdagmiddag opgepakt, nadat hij op een Facebookpagina vluchtelingen had beledigd. Hij noemde ze ‘vuile asielzoekers’ en schreef dat ze ‘alles voor elkaar krijgen’. Dat laat een woordvoerster van het Openbaar Ministerie weten aan Eindhoven Dichtbij.

De beledigingen stonde op de Facebookgroep ‘Nuenen, Gerwen, Nederwetten en Geeneind’. De man had ook pepperspray in zijn bezit. Na zijn arrestatie werd hij verhoord.

De Nuenenaar moet op 2 december voor de rechter verschijnen. Hij mag in ieder geval voorlopig niet in de buurt van AZC´s komen.

De woordvoerster meldt ook dat er één andere soortgelijke zaak bekend is. Daarbij werd een Rosmalenaar gearresteerd nadat hij de Bossche burgemeester Rombouts had bedreigd vanwege de opvang van “vluchtelingen”.

http://www.dichtbij.nl/eindhoven/112/ar ... ebook.aspx
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7608
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Ali Yas »

De kreet "vuile asielzoekers" is uiteraard niet strafwaardig. Het oppakken van deze man is gewoon intimidatie door de overheid. Het bewijst bovendien dat die asielzoekers "alles voor elkaar krijgen". Oh ironie.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 49155
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Mahalingam »

"Een andere soortgelijke zaak" zegt de woordvoerster van het OM.
Zou zij kunnen uitleggen wat er juridisch gelijk is aan een bedreiging met de dood van een burgemeester en tekstje op Facebook met 'vuile asielzoekers' erin?

Zou de man artikel 137 (groepsbelediging van een beschermde zielige minderheid) aan zijn broek krijgen?
Of alleen het bezit van een verboden wapen? Ja een blikje pepperspray is juridisch gelijk (categorie II) aan explosieven en AK-47's.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Predikant voor rechter, beledigde islam

S. Reedijk | 14 dec 2015

Afbeelding

Een predikant uit het noorden van Ierland moest zich vandaag tegenover de rechter verantwoorden voor het "grof beledigen" van de islam.

James McConnell, maar liefst 78 jaar oud, zou de religie tijdens twee van zijn preken in de pinksterkerk Whitewell Tabernacle Metropolitan "satanisch", "heidens" en "een leer geboren uit haat" hebben genoemd. Dat meldt Sky News.

In de rechtszaal werd een video van de speech van McConnell getoond. De man zit in de penarie omdat zijn preken via live-stream te volgen waren. De christelijke zielenherder wordt nu onfatsoenlijk gebruik van een publiek digitaal communicatienetwerk ten laste gelegd, evenals het uiten van een beledigende boodschap via datzelfde medium.

De predikant werd door zo'n honderd van zijn aanhangers met luid applaus verwelkomd in de rechtszaal. Anderen zongen buiten het gebouw zalvende liederen voor McConnell.

Als de voorganger schuldig wordt bevonden, kan hij zes maanden gevangenisstraf krijgen.

http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/ ... ledig.html#
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Politie beperkt persvrijheid bij Pegida-Rotterdam

Geplaatst op 23 december 2015Pegida-reactie op weigeren demonstranten bij demonstratie

Pegida heeft al enkele tientallen verontwaardigde reacties van mensen gekregen die de toegang tot de demonstratie van Pegida geweigerd is. Mensen die eerlijk zeiden tegen de politie voor de demonstratie van Pegida te zijn gekomen, moesten zich legitimeren, moesten zich in een aantal gevallen zonder enige aanleiding laten fouilleren en anderen moesten in de koude wind hun jas uitdoen, omdat leden van de mobiele eenheid de opdruk van hun trui of T-shirt wilden zien. Als men aan al die eisen had voldaan, werd hen daarna alsnog de toegang tot het demonstratieterrein geweigerd.

Pogingen van de Pegida-leiding om via de politiecommandanten alsnog gedaan te krijgen dat de mensen die bij de afzettingen stonden naar binnen mochten, waren tevergeefs. Als reactie werden de wachtende Pegida-sympathisanten die bij de afzettingen stonden (sommigen overduidelijk de pensioenleeftijd al lang bereikt) hardhandig weggedreven door een linie van schreeuwende en agressieve ME’ers.

Volgens de aanwezige politie was van hogerhand besloten dat niemand naar de demonstratie mocht. Pegida heeft nooit afgesproken met de politie dat het een verplichte bus-regeling was. Pegida heeft in de voorbereiding juist met de politieleiding afgesproken dat Pegida-demonstranten te allen tijde toegang zouden krijgen tot het demonstratieterrein. De busregeling vanaf station Rotterdam-Lombardijen was een vrijblijvende regeling die door Pegida wel werd aangeraden op FB tegenover haar achterban.

Het is een grondrecht dat burgers in dit land hun mening middels een demonstratie kunnen laten zien en horen aan de bevolking. Dat burgers zich wellicht spontaan aansluiten bij de demonstratie moet kunnen zonder hindernissen zoals busregelingen of linies gevechtspolitie. Blijkbaar wordt het voor Pegida-sympathisanten op deze manier ingeperkt om bij de demonstratie te komen en dat tast de grondrechten van elke burger aan.

Het spreekt voor zich dat Pegida zich beraadt op de bus-regeling. Als de politie dat niet fijn vindt, heeft ze dat aan zichzelf te danken.

Bovenstaande video laat ook duidelijk zien dat het bij veel demonstranten overduidelijk was voor wie en waarvoor ze kwamen en dat dit gewoon geweigerd werd.

Dit heeft NIETS met democratie te maken !

Geplaatst door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/23 ... rotterdam/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

GB: Jongeren die de regering bekritiseren zijn extremisten

Geplaatst op 2 januari 2016

Afbeelding

Symptoom voor radicalisering; regering of mediaberichten in twijfel trekken. Jongeren, die de regering of de berichtgeving van de media in twijfel trekken, zijn potentiële extremisten. “Zichtbaar woedend zijn over de regeringspolitiek, vooral over de buitenlandse politiek” is volgens een voorlichtingsbrochure van het stadsbestuur van het Londense district Borough of Camden een speciaal signaal voor radicalisering.

De “Independent” waarschuwt ouders en opvoeders in zijn editie van gisteren dat het een duidelijk signaal voor een radicalisering zou zijn wanneer kinderen “woedend over de regeringspolitiek, vooral over de buitenlandse politiek” zijn.

Een ander signaal voor radicalisering zou zijn dat “zij de regering of de berichtgeving in de media in twijfel trekken.” Ook consumenten van zogenaamde samenzweringstheorieën kunnen “extremisten” worden.

Deze symptomen, met nog andere, om een radicalisering van jongeren te herkennen, zijn te vinden in een voorlichtingsbrochure van de Britse ambtenaren van kinderbescherming. Ambtenaren van het Londense district Borough of Camden verstuurden de desbetreffende folder aan ouders en opvoeders.

Grote delen van de Britse bevolking wijzen de deelname aan de oorlogsoperaties in Irak, in Libië of in Syrië af, evenals het redden van de banken. Jongere mensen informeren zichzelf in toenemende mate via alternatieve en internationale media. Grote media verliezen massaal lezers en kijkcijfers. Beide zijn schijnbaar een bedreiging voor de Britse regering.

Enkele citaten uit de brochure
“Hoe worden jonge mensen geradicaliseerd? Op welke signalen moet je letten? Ze wantrouwen de verslaggeving in de mainstream media en het geloven in samenzweringstheorieën.”

“De jongere is zichtbaar woedend over de regeringspolitiek, vooral over de buitenlandse politiek.”

“De jonge mensen kunnen extremistische opvattingen ontwikkelen: Ze proberen wereldgebeurtenissen te begrijpen.”

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/02 ... tremisten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7608
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Ali Yas »

Ze wantrouwen de verslaggeving in de mainstream media
:vhappy; Wauw. Ik ben al half geradicaliseerd.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door mercator »

Ali Yas schreef: :vhappy; Wauw. Ik ben al half geradicaliseerd.
Same here. Hier hebben we ook een "Lügenpresse" die dag na dag linkse multicul propaganda oplepelt onder het mom van informatie. Gek genoeg hebben we nu in Vlaanderen een rechtse regering maar de pers en media dateren nog uit het vorige regime. Normaal gezien zijn media meelopers van het regime maar hier en nu in Vlaanderen verkondigt de pers het tegenovergestelde van wat de regering wil verwezenlijken.
We zouden hier een voorbeeld aan de nieuwe rechtse Poolse regering moeten nemen die als eerste beleidsdaad begonnen is met de media uit te zuiveren. Daar zien ze in dat de pers een grotere politieke machtsfactor is dan de politici zelf.
Zolang we elke dag worden voorgelogen over de verrijking door de vluchtelingen zal de stroom blijven aanhouden en dat is net wat de linkse media jongens en meisjes willen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Tommy Robinson gearresteerd, enkele dagen na de PEGIDA-UK persconferentie, in “een beschamende poging de anti-islam betoging te ontwrichten”

Geplaatst op 7 januari 2016

Afbeelding

Tommy Robinson is beschuldigd van geweldpleging/mishandeling, slechts twee dagen nadat hij de nieuwe leiding van PEGIDA-UK had aangekondigd, in wat hij heeft bestempeld als een “schaamteloze” poging van de politie om zijn plannen om volgende maand een Europese mars tegen de islam te houden te ontwrichten. Op maandag heeft Robinson in Toddington, Bedfordshire, aangekondigd dat het voormalige lid van de British Freedom Party en de Liberty GB-voorzitter Paul Weston PEGIDA-UK zou leiden. Hij wordt gesteund door de UKIP-kandidaat en voorzitter van Sharia Watch UK, Anne Marie Waters, die vorig jaar heeft geprobeerd om een Mohammed tekenwedstrijd in Londen te houden.

Robinson, 33 jaar, tweette op woensdag dat hij te horen had gekregen dat hij zichzelf moest aangeven vanwege beschuldigingen die voor het eerst waren geuit in augustus. De beschuldigingen, die verband hielden met een gevecht dat hij op 16 juli 2015 had in de gevangenis van Peterborough toen hij opnieuw naar de gevangenis moest. Hij was teruggeroepen, omdat hij de voorwaarden met betrekking tot zijn vrijlating in verband met een hypotheekfraude had geschonden, waarvoor hij in januari 2014 gevangen werd gezet. Na zijn vrijlating uit de gevangenis vertelde Robinson de Huffington Post UK dat de gevangenisautoriteiten hem op een “afdeling vol met moslims” hadden gezet en dat er een plan was om hem te vermoorden.

Robinson, zijn echte naam is Stephen Yaxley-Lennon, beweerde in een gevecht te zijn geraakt met een andere gevangene, van wie hij vermoedde dat die hem zou aanvallen. Hij werd op 24 juli 2015 vrijgelaten uit de gevangenis en destijds besloten de gevangenisautoriteiten om geen aanklacht in te dienen. Een maand later werd Robinson echter opnieuw gearresteerd en ondervraagd over het gevecht in de gevangenis, maar hem werd niets ten laste gelegd.

Een woordvoerder van het politiekorps in Cambridgeshire bevestigde woensdag de arrestatie van Robinson en hij zei: “Een 33-jarige man uit Wilstead werd gearresteerd op verdenking van mishandeling in augustus en hij zal op 12 januari terugkeren naar het politiebureau van Luton.”

Robinson was woensdag niet bereikbaar voor commentaar, maar zijn twitter-berichten over zijn arrestatie bevatten een YouTube-opname van zijn politie-interview in verband met het gevecht in de gevangenis, waarin hij zei dat zijn arrestatie daarmee te maken had.

Voor wat betreft de aanklachten en de timing tweette Robinson vanuit het politiebureau in Bedfordshire: “Het is beschamend hoe schaamteloos dit is”. Verder zei hij dat de timing “geen toeval” was en hij beloofde plechtig de mars op 6 februari toch bij te wonen. Minstens 12 Europese landen zijn naar verluidt betrokken bij de gelijktijdige actie waar één banier wordt gevoerd: “Red ons Land. Red onze cultuur. Red onze toekomst”. De UK-manifestatie vindt plaats in Birmingham, dat door Robinson is uitgeroepen tot “het terroristisch epicentrum van Groot-Brittannië”.

Over zijn laatste arrestatie heeft Robinson getweet: “De staatsvervolging gaat door” .

Het feit dat deze laatste arrestatie dagen na deze aankondiging komt https://t.co/BXQMSgGarE is geen toeval. Ik zal op 6 februari in Birmingham zijn – Tommy Robinson (TRobinsonNewEra) 6 januari 2016 — Tommy Robinson (@TRobinsonNewEra) January 6, 2016

– Tommy Robinson (TRobinsonNewEra) 6 januari 2016 Luister naar mijn politieverhoor https://t.co/bd5HYGwiq9. De politie had deze zaak geseponeerd, tot ons persbericht #Pegida; nu word ik aangeklaagd

– Tommy Robinson (TRobinsonNewEra) 6 januari 2016 Hoe kan men de zaak seponeren en dan maanden later besluiten om erop terug te komen en me aanklagen/in staat van beschuldiging stellen. @bedspolice het is beschamend, zo schaamteloos als dit is — Tommy Robinson (@TRobinsonNewEra) January 6, 2016

– Tommy Robinson (@TRobinsonNewEra) 6 januari 2016 De staat blijft [mij] voortdurend vervolgen. De politie heeft contact met mij opgenomen om me te vertellen dat ik mezelf moet aangeven en dat er klachten tegen me lopen Ik zal later een video van de details maken. — Tommy Robinson (@TRobinsonNewEra) January 6, 2016

Robinson kondigde vorige maand aan dat de voormalige Afghaanse legerveteraan Tim Scott als spreekbuis zou gaan fungeren voor PEGIDA-UK, maar slechts enkele dagen nadat hij op Channel 4 geïnterviewd was, trad Scott af. Robinson heeft een coördinerende rol op zich genomen in de beweging, die zich in Duitsland heeft ontwikkeld.

Weston stond kandidaat voor Liberty GB in de algemene verkiezingen van 2015, maar werd laatste in het kiesdistrict Luton South, waar hij slechts 156 stemmen kreeg. Waters, UKIP kandidaat voor het parlement voor Lewisham East, slaagde er ook niet in om een zetel in de verkiezingen te winnen.

Hoop niet haten’ schreef maandag spottend over de “grote strijd’ die Yaxley-Lennon voerde om een Britse leider voor PEGIDA-UK te vinden, die orders van hem zou aannemen, maar die ook nog in staat zou zijn om “zelf minstens een samenhangende zin of twee te formuleren, als hij een minuut aan zijn eigen lot zou worden overgelaten”.

Bron: www.huffingtonpost.co.uk

Door: Steven Hopkins

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres” en “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/07 ... twrichten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85836
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Ariel »

Tommy Robinson gearresteerd, enkele dagen na de PEGIDA-UK persconferentie, in “een beschamende poging de anti-islam betoging te ontwrichten
Je gelooft dit niet. :shock: Wat een achterlijkheid. Tommy kan geen wind in het openbaar laten zonder dat hij daar voor aangeklaagd wordt.

Tommy vindt dat zelf ook. Hij tweet...
I would bet that over the past 6 years police have spent more investigating me for nothing than they have on the Rotherham investigation
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Weer politiebezoek aan burger om anti-AZC uitlatingen op Twitter

Politie: 'Dit is geen standaard werkwijze' - VNL wil actie Van der Steur

Annabel Nanninga, 18-01-2016

Met update – De Sliedrechtse ondernemer Mark Jongeneel kreeg maandagmiddag de politie op huisbezoek, vanwege zijn uitlatingen op Twitter over een gepland AZC in de gemeente. De politie wilde volgens Jongeneel niet concreet zeggen om welke tweets/uitspraken het precies ging, alleen dat het ‘politieke uitspraken’ betreft. Die “uitspraken kunnen uit zijn verband worden getrokken en als er dan iets gebeurd dan hebt u een probleem.” zo citeert Jongeneel de wijkagent. VNL-Kamerleden Louis Bontes en Joram van Klaveren willen dat minister van Veiligheid en Justitie Ard van der Steur (VVD) maatregelen treft zodat de politie direct met dergelijke huisbezoeken stopt.

Het is niet de eerste keer dat burgers huisbezoek krijgen van de politie wegens kritische uitlatingen over een AZC in hun buurt. In oktober brachten wijkagenten in Enschede aan leden en sympathisanten van de protestgroep AZC-alert een ‘huisbezoek’. Die vielen niet goed bij de bewoners.

De tweets in kwestie
Het vermoeden bestaat dat het gaat om deze drie tweets:

Afbeelding

Zowel tegenover ThePostOnline als op zijn Twitteraccount benadrukt Jongeneel dat hij nooit oproept tot geweld, en dat alle protest tegen een AZC democratisch dient te verlopen.

Politie: ‘Het was een normaal gesprek’
De Sliedrechtse politie laat via een woordvoerder in een reactie weten:

“Wij hebben zojuist met de wijkagent gesproken. Hij is daar vanmiddag inderdaad geweest voor een gesprek.

Het is in ieder geval geen standaard werkwijze. Wel houden we als politie Social Media in de gaten. In dit geval wilde het basisteam, met het oog op de raadsvergadering van morgen in Sliedrecht [onder andere over het AZC, red.] , weten wie de twitteraar was en wat zijn bedoelingen waren met de tweets.

Het was een normaal gesprek waarbij bijvoorbeeld tips zijn gegeven. Soms worden de tweets nu eenmaal uit z’n verband getrokken.”

Op Twitter laat Jongeneel weten zijn vreedzame verzet tegen een AZC niet te staken. Ook zegt hij dat hij mede door dit politie-optreden vastbesloten is om morgen op de vergadering in te spreken over de kwestie.

Update 20.23 – VNL: Van der Steur moet zorgen dat politie stopt met huisbezoeken aan Twitteraars
VNL-Kamerleden Louis Bontes en Joram van Klaveren willen opheldering van minister van Veiligheid en Justitie Ard van der Steur (VVD) over het politiebezoek dat een Twitteraar kreeg nadat deze zich kritisch had uitgelaten over de asielopvang in Nederland. De VNL’ers vinden het politiebezoek ‘afschuwelijk en zorgwekkend’. Naar aanleiding van berichtgeving van ThePostOnline zegt het VNL-duo dat dergelijke huisbezoeken ‘als zeer intimiderend kunnen worden ervaren en de vrijheid van meningsuiting onder druk zetten’. Bontes en Van Klaveren willen van Van der Steur weten wie opdracht heeft gegeven tot het huisbezoek en waarom. Daarnaast wil de VNL-fractie dat Van der Steur maatregelen treft om te zorgen dat de politie direct met dergelijke huisbezoeken stopt.

http://nieuws.tpo.nl/2016/01/18/weer-po ... p-twitter/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

SPD stopt demonstratie van plaatselijke afdelingen tegen vluchtelingenpolitiek

Geplaatst op 24 januari 2016

Afbeelding
De minister-president van Nordrhein-Westfalen, Hannelore Kraft (SPD).

Drie plaatselijke afdelingen van de SPD in de deelstaat Nordrhein-Westfalen hadden opgeroepen tot een manifestatie tegen de vluchtelingenpolitiek van de deelstaatregering en de Duitse regering. Maar onder druk van de kant van minister-president Hannelore Kraft en de CDU moet de manifestatie worden afgezegd. De organisatoren van de SPD-demonstratie moeten zich nu verantwoorden.

De plaatselijke SPD-afdelingen Altenessen, Karnap en Vogelheim hebben voor aanstaande dinsdag tot een demonstratie tegen de vluchtelingenpolitiek van de Duitse regering en van de regering van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, bericht de “WAZ”. Het motto van de manifestatie luidde: “Genoeg is genoeg, integratie kent grenzen, het noorden is vol!”. Maar de minister-president van de SPD Hannelore Kraft is het niet eens met de oproep van haar basis. Zij staat achter de actuele vluchtelingenpolitiek van de “open deur”.

Op Twitter reageerde ze met de woorden: “Protestacties die hier vraagtekens bij plaatsen wijzen we beslist af. Dat schaadt het totale aanzien van de SPD.” Initiatiefnemer van de geplande manifestatie is Stephan Duda, voorzitter van de SPD-Karnap. Maar na felle kritiek van de kant van de Juso´s (jonge socialisten), de CDU, Die Linke en de regering van Nordrhein-Westfalen werd de demonstratie van gisteravond afgezegd, bericht de WDR.

De SPD-gemeentepoliticus Stephan Duda zei ter verontschuldiging voor de demonstratie dat hij niet goed begrepen zou zijn, temeer daar hij zelf als vrijwillige vluchtelingenwerker werkzaam zou zijn. Het zou bij de demonstratie “alleen maar gaan om de geplande vestigingsplaats van de toekomstige onderkomens en de daarmee gepaard gaande oneerlijke verdeling”, aldus Duda volgens de WDR.

Bron: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/24 ... ore-107970
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Man twittert over AZC, krijgt politie op z´n dak

Gepubliceerd op 22 jan. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Moedige professor stoort toespraak van Merkel

Geplaatst op 27 januari 2016

Afbeelding

Om tijdens een bijeenkomst van linkse of over het algemeen regimegetrouwe organisaties ongemakkelijke vragen te stellen of zelfs statements af te geven, zorgt er in Duitsland al enkele jaren gegarandeerd voor om door de politie of de bewaking afgevoerd te worden. Critici zijn per se verstoorders, ook al hebben ze nog zo gelijk en is de kritiek hoffelijk, misschien zelfs alleen maar een vraag. Als je geluk hebt, blijft het erbij dat je de zaal wordt uitgezet, als je pech hebt of zelfs de volledig verkeerde personen “gestoord” hebt, kan in Duitsland rekenen op consequenties voor zijn beroep. Daar kwam onlangs Prof. Dr. Thomas Rödel, professor in de scheikunde aan de hogeschool Merseburg, achter. Hij viel de invasiekanselier lastig met zijn zorgen over de toekomst van zijn kinderen. Dat schreeuwt onmiddellijk om represailles.

Angela Merkel heeft in een van de ergste tijden voor Duitsland na 1945 zulke belangrijke taken in haar agenda staan zoals de inwijding van het nieuwe Fraunhofer-Instituut. Natuurlijk, zoiets moet de cheffin zelf doen, maakt niet uit of er belangrijkere dingen te doen zijn. Maar als ze er toch is, waarom zou je dan als burger van dit land in ontbinding en als gezinsvader niet mogen zeggen dat je je op grond van haar politiek grote zorgen maakt om de toekomst van je kinderen? Dat dacht Prof. Dr. Rödel vermoedelijk ook. Hij stond tijdens de toespraak van Merkel op en zei: “Ik maak me grote zorgen om de toekomst van mijn kinderen. Mijn kinderen zijn twee, vier en negen jaar oud. U voert een test uit en weet niet hoe het experiment zal eindigen. Ik maak me serieus grote zorgen. Van u als natuurkundige verwacht ik eigenlijk veel verantwoordelijker beslissingen.” Merkel antwoordde daarop zeer denigrerend en met alle haar ten dienste staande arrogantie: “Oké, dank u wel. Ik zal mijn verantwoordelijkheid recht laten wedervaren en zal op alles letten, zodat Duitsland een goede toekomst heeft.”

Daarna werd Rödel door de bewakingsdienst de zaal uitgeleid.

Nu krijgt dit optreden echter nog een juridisch staartje voor de vader. Zijn werkgever, de hogeschool Merseburg, wil het er niet bij laten zich sowieso al uitvoerig van de uitspraken van de professor gedistantieerd te hebben. Rector Jörg Kirbs is van mening dat Thomas Rödel de hogeschool daarmee grote schade berokkend hebben en wil juridische stappen laten onderzoeken: “De hogeschool zal dit gedrag onderzoeken, waarbij eventueel ook juridische stappen kunnen worden overwogen”, verklaarde hij.

Ook voor de hal was er protest tegen Merkel. Een groep tegenstanders had zich langs de oprit opgesteld. De mensen hielden borden omhoog met opschriften als: “Merkel moet weg”, “Merkel? Arresteren!”, “De koningin van de mensensmokkelaars” en “Mutti Multikulti”.

Video:Bron: www.pi-news.net

Auteur: L.S. Gabriel

Geplaatst door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/27 ... an-merkel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Opgezegde bankrekeningen voor critici, gratis bankrekeningen voor “asielzoekers”

Geplaatst op 28 januari 2016

Afbeelding

Van de ondersteuningsvereniging van de “Identitaire Beweging Oostenrijk” (IBÖ) werden haar bankrekeningen opgezegd. Zonder opgaaf van reden heeft de “Erste Bank und Sparkasse” de desbetreffende overeenkomst opgeheven.

De aanleiding zou blijkbaar de ondersteuning van patriottische protesten door de vereniging geweest zijn, aldus de IBÖ op Facebook. Bijzonder pikant: de “Erste Bank und Sparkasse” biedt illegale immigranten gratis bankrekeningen aan – ook als hun asielaanvraag wordt afgekeurd. Oostenrijkers moeten daarentegen na hun 19e verjaardag respectievelijk de eventuele studie in de regel € 15,62 per kwartaal betalen voor de bankrekening.

Bovendien heeft de bank haar kantoor in Wenen in september 2015 veranderd in een onderkomen voor ongeveer 300 “vluchtelingen”. De patriottische beweging van de IBÖ spreekt van een dubbele moraal. Enerzijds worden alle “asielzoekers” actief onder de arm genomen, anderzijds worden Oostenrijkse bankklanten onderworpen aan een ideologische controle. De IBÖ: “We hopen nog steeds dat er in Oostenrijk nog niet zulke totalitaire toestanden heersen en we zijn benieuwd of we nog een commentaar van de bank kunnen afdwingen.” Bovendien laat de IBÖ zich niet intimideren door zulke pesterijen en heeft ze grote plannen voor 2016.

Afbeelding

Grote demonstraties voor 2016 aangekondigd
Tijdens een conferentie in midden januari kondigde de “Identitaire Bewegung Österreich” (IBÖ) openbare maatregelen aan om het protest tegen de mislukte asielpolitiek de straat op te dragen. Ook nadat de Oostenrijkse bondskanselier Werner Faymann zogenaamd “scherpere grenscontroles” heeft aangekondigd, wil de IBÖ niet stoppen met haar activisme. De patriottische beweging wil minstens 1% van alle Oostenrijkers tegen de “grote vervanging”, dus de enorm versnelde buitenlandse overheersing, mobiliseren. Voorbeeld daarvoor is gedeeltelijk het patriottische initiatief “EinProzent” uit Duitsland, dat zich vooral concentreert op de netwerkvorming en ondersteuning van verschillende burgerprotesten. Hiertegenover schijnt de OBÖ vooral zelf de burgers de straat op te willen brengen. “Eén procent van alle Oostenrijkers is voldoende om te zorgen voor een beslissende ommekeer in een land”, benadrukt de vooraanstaande IBÖ-activist Martin Sellner. Hij benadrukt: “2016 wordt het jaar van de patriotten.” Het opzeggen van bankrekeningen zullen dit activisme niet tegenhouden.

Bron: www.info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/01/28 ... elzoekers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Dhana
Berichten: 7962
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Dhana »

Ik blijf met open mond van de ene in de andere verbazing vallen. Ik wist dat het eens zo ver zou komen maar op zo snel had ik niet gerekend. De dames en heren politici zullen zich nog eens flink in de zwijgende massa verslikken.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

NL-politie houdt oproepen tot anti-“vluchtelingen” protesten op de sociale media in de gaten en vraagt de postings te verwijderen...

Gepubliceerd op 27 jan. 2016

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Clubeigenaar weigert asielzoekers, celstraf dreigt

29 januari 2016, door Jurgen van der Hoeven

De eigenaar van een Deense nachtclub weigert zijn beslissing terug te draaien om mensen te weigeren die geen Deens, Engels of Duits spreken. De man dreigt te worden vervolgd, maar houdt voet bij stuk, omdat ‘ze moeten leren dat een glimlach geen uitnodiging is voor seks’.

Seksuele intimidatie
Tom Holden Jensen is de eigenaar van nachtclub Buddy Holly in Sønderborg. Nadat een aantal vrouwen had laten weten zich geïntimideerd en bedreigd te voelen door ‘seksueel agressieve mannen die hen betasten op de dansvloer’, besloot hij maatregelen te nemen. Mannen uit Syrië en Afghanistan die geen Deens, Engels of Duits spreken, zijn niet meer welkom.

Afbeelding

Door dat besluit dreigt Jensen nu voor een half jaar achter slot en grendel te eindigen, omdat zijn maatregel discriminerend is. De man heeft echter aangegeven zijn controversiële beleid te handhaven: „Het probleem is dat we niet met asielzoekers kunnen communiceren. Ze begrijpen totaal niet wat ik zeg”, legt hij uit.

Beveiligers van de dansclub klaagden bij Jensen dat mannelijke migranten de Deense seksuele etiquetten niet begrijpen en moeten begrijpen dat een lach van een vrouw geen uitnodiging is voor seks. Volgens Jensen begrijpen de mannen niet dat hun manier van handelen fout is: „We hebben momenten meegemaakt dat Syriërs te dicht tegen vrouwen aan dansen, waarbij ze hun handen op hun achterwerk legden”, verklaart Jensen tegenover The Daily Mail. „Ze bleven doorgaan, zelfs toen de vrouwen aangaven dat ze moesten stoppen.”

Lastige situaties
Die problemen doen zich volgens Jensen altijd voor, ook bij andere nationaliteiten, maar toch is er een verschil. „Het maakt het lastiger om de situatie op te lossen als er grotere groepen mannen zijn die zich ongepast gedragen tegenover vrouwen en ze de taal niet spreken en begrijpen.”

http://www.metronieuws.nl/xl/2016/01/cl ... raf-dreigt
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Toenemende politiek correcte repressie

Bericht door Pilgrim »

Nieuwe politiekracht in offensief tegen Zweedse burgers die georganiseerd buitenlandse criminelen bestrijden

Posted on februari 2, 2016 by Rommel

Na 5000 criminele incidenten in asielcentrums in Zweden sinds eind oktober, en een groeiende wetteloosheid die door Marokkaanse criminele bendes op de straten benut wordt om los te gaan – gaat de politie nu eindelijke optreden en heeft een speciale politiemacht opgericht om … de autochtone Zweden te bestrijden die zich tegen de toenemende criminaliteit verzetten.

Sinds eind oktober zijn er meer dan 5000 criminele activiteiten in asielcentra in Zweden bij de politie vermeld, schrijft DN. Wat tevergeefs met een “Code 291” getracht werd te verduisteren. In het bijzonder de verkrachtingen, mishandelingen, en berovingen, mochten niet het daglicht zien.

Ondertussen worden de straten van de grote steden in Zweden geterroriseerd door Marokkaanse criminele straatbendes die illegaal in Zweden verblijven.

– Deze jongeren vormen een groot probleem voor ons. Ze stelen zich een slag in de rondte en vieren hun lusten uit op Zweeds meisjes, als ze zich verzetten krijgen ze klappen. Iedereen in het politiekorps weet hiervan, zei een anonieme politiebron tegen SVT verleden week.

Als tegenreactie gingen afgelopen weekend 200 Zweedse mannen op straat in het centrum van Stockholm, om flyers uit delen met de boodschap dat men genoeg had van de wetteloosheid die in Zweden voor zogenaamde vluchtelingen heerst, en tijdens hun flyer campagne in conflict raakte met de islamitische apenheuvel op het centraal station in Stockholm, waarop het meningsverschil met de vuisten werd uitgevochten.

Maar nu heeft dan eindelijk de Zweedse politie een oplossing gevonden voor dit confrontatieprobleem – er wordt een speciaal politiekorps opgericht die de onrust onder Zweedse mannen moet bestrijden, vooral in de gebieden waar de onrust al grossiert, schrijft Aftonbladet.

Bron: http://www.friatider.se/ny-polisstyrka- ... ottslingar

http://fenixx.org/2016/02/02/nieuwe-pol ... estrijden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie