Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Mahalingam
Berichten: 41729
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

Iemand had ruzie met een mes. Althans volgens de krantenkop.
Het betreft een mes dat niet vastgehouden werd maar dat gegooid is.
Persoon gewond bij ruzie met mes in Alphen aan den Rijn
Bij een ruzie in de Pieter Floriszstraat in Alphen aan den Rijn is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon gewond geraakt door een mes.

Een van de betrokkenen gooide een mes, deze kwam in het been van het slachtoffer terecht.

Het slachtoffer is, per ambulance, naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De politie heeft de dader aangehouden. Het mes is door de politie meegenomen voor onderzoek.
https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20 ... n-den-rijn
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41729
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

Als het donker is dan is het park gebied van de lokale 'jeugdigen' van een zekere persuasie.
Haagse jongen (15) vastgegrepen en neergestoken
DEN HAAG - Een 15-jarige jongen is donderdagavond lichtgewond geraakt na een steekincident. Dat maakte de Haagse politie vrijdag bekend. De recherche doet onderzoek en zoekt getuigen.

De tiener uit Den Haag werd rond 20.00 uur op de Paul Krugerlaan in het Transvaalkwartier gestoken. Hij liep even daarvoor vanaf de tramhalte aan het Paul Krugerplein door het Wijkpark.

’Mogelijk meerdere jongeren’ pakten hem van achteren vast en staken hem neer. „Hij is nagekeken in de ambulance en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het slachtoffer kon helaas geen omschrijving geven van de verdachte(n)”, meldt de politie.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2061610 ... ergestoken

Dit nieuws wordt gebracht onder het kopje "Zinloos geweld".
Het lijkt mij geen zinloos geweld. Het heeft de bedoeling om aan iedereen duidelijk te maken dat het park veroverd gebied is .
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76185
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef: Het slachtoffer kon helaas geen omschrijving geven van de verdachte(n)”, meldt de politie.
En is het erg raar als ik dit gek vind ?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48272
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Pilgrim »

Man neergestoken in McDonald’s in Rotterdam

15 feb. 2020

ROTTERDAM - Een man is zaterdagochtend neergestoken in een filiaal van McDonald’s aan de Zwart Janstraat in Rotterdam. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Er is een verdachte aangehouden. Dat bevestigde de politie na berichtgeving door RTV Rijnmond.

Afbeelding
Het filiaal van McDonald’s aan de Zwart Janstraat in Rotterdam. Ⓒ GOOGLE STREETVIEW

De steekpartij gebeurde iets voor 9.30 uur. Aan de hand van camerabeelden en een signalement kon de verdachte worden opgepakt. De toedracht van de steekpartij is nog onduidelijk.

Enkele uren eerder raakte een vrouw gewond door een steekpartij aan de Dorpsweg in Rotterdam. Ook zij is naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte, een man, is nog op de vlucht. De toedracht is nog onbekend.

De Telegraaf
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76185
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

Deze hadden we nog niet gehoord. :cool:
Politie Schagen vindt slagersmes in scooter 17-jarige jongen: "Ik hou gewoon van koken"

De politie heeft gisteravond een stanleymes en een slagersmes van bijna dertig centimeter bij een 17-jarige jongen aangetroffen. Op de vraag waarom hij de messen bij zich had antwoordde hij: "Ik hou gewoon van koken".

Afbeelding

"Toen wij gisteravond om 21.30 uur over de Langestraat in Schagen reden, zagen wij onder het afdakje bij de hoofdingang van het Makado Centrum een jongen staan. Wij spraken de 17-jarige jongen aan en tijdens de daaropvolgende controle troffen wij in de jaszak van de jongen een Stanleymes aan", schrijft de politie op Facebook.

De jongen gaf aan dit mes op school te gebruiken. Dat dit niet handig was om op zaterdagavond bij je te hebben, begreep hij. Toen de politie onder de buddyseat van zijn scooter keken, zagen zij een hakmes liggen. "De jongen verklaarde dat hij dit mes daar had liggen omdat hij zo van koken hield", schrijft de politie.

Bureau Halt
Beide messen zijn in beslag genomen. Omdat de jongen minderjarig is en geen eerdere registraties heeft zal hij waaarschijnlijk een straf krijgen bij Bureau Halt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76185
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

Messengeweld neemt toe; ouder mist scherpte

Een onveilig gevoel, gebrek aan duidelijke grenzen en ouders die te soft zijn. Het is een rampzalige cocktail, daarover zijn experts het roerend eens. Toch verschillen ze van mening over de manier waarop je ouders moet aanpakken als hun kroost ’s nachts met messen rond sluipt door het stadscentrum.

„We zijn vergeten dat kinderen consequenties moeten voelen. Als je dat vergeet, werk je in de hand dat de overheid moet ingrijpen. Ik ben er groot voorstander van ouders verantwoordelijk te stellen”, reageert opvoedkundige Marina van der Wal op het pleidooi van Charlie Aptroot, de burgemeester van Zoetermeer. Die vindt dat ouders eventueel strafrechtelijk verantwoordelijk moeten worden gesteld voor het gedrag van hun kroost.

Ook de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb roert zich. Hij maakt maandagavond bekend dat hij ouders een boete van 2500 euro gaat opleggen als hun kind voor de tweede keer wordt opgepakt met een mes op zak.

Aptroot deed zijn pleidooi na een nacht meelopen met de politie. In het holst van de nacht liepen kinderen door de stad, waarvan één met een vlindermes op zak. „Ik ben kwaad op die jongeren, maar nog het meest op de ouders. Die laten hun kroost om 03.00 uur ’s nachts op straat lopen.”

Ook Marc Noom, ontwikkelingspsycholoog aan de Universiteit van Amsterdam, herkent dat ouders vaak uit beeld zijn als een kind is ontspoord. „Die hebben dan geen goed zicht op wat hun kind doet, hebben er moeite mee grenzen te stellen”, merkt hij. Hij vermoedt dat ouders hun kinderen vooral mogelijkheden willen bieden, en daarbij het stellen van grenzen achterwege laten. „Terwijl er balans moet zijn tussen die twee.”

En, merkt hij, ouders met een migratie-achtergrond worstelen vaak met een botsing tussen culturen. „Naar hun idee zijn hier veel meer vrijheden, dus geven ze hun kind de ruimte. Maar ook zij moeten grenzen stellen”, zegt Noom. De gemene deler: vaak willen de ouders wel, maar weten ze niet hoe.

Problemen in de pubertijd
Juist in de puberleeftijd levert dat problemen op. Want dat pubers gaan experimenteren is normaal. Grenzen opzoeken hoort erbij. „Maar met een vlindermes rondlopen is van een heel andere orde”, vindt Noom. Zover zou het niet mogen komen. Iets wat Van der Wal hartgrondig beaamt. Ouders moeten domweg die grens aangeven, van jongs af aan. Een wapen? Dat doe je niet. „En zo moeilijk is het ook weer niet om dat gesprek aan te gaan. Maar we denken allemaal dat ons kind dat niet doet. Als maatschappij hebben we het zo ver laten komen.”

Want het messengeweld lijkt inderdaad fors toe te nemen. Begin januari uitte ook de korpsleiding van de politie zorgen over het aantal steekpartijen onder jongeren. „De politie ziet de laatste tijd een aantal ernstige incidenten met steekwapens onder soms zeer jonge jongeren. Dat is zorgelijk”, klonk het. Want een jongere die een wapen gebruikt, belandt bij de kinderrechter.

Bij bezit kan Halt in beeld komen. Ook daar neemt het aantal kinderen dat zich moet melden vanwege verboden wapenbezit ’fors toe’, laat woordvoerster Eveline Huisman weten. Jarenlang schommelde het aantal zaken tussen de 260 en 300, tot 2018. Toen waren het er 334, en vorig jaar 395. Ze maakt wel het voorbehoud dat de cijfers niet alleen over messen gaan, en ze niet weet of het totaal aantal jongeren met verboden wapens is toegenomen of dat er meer bij Halt terechtkomen.

Onveilig gevoel bij kinderen
Als een jongere zich bij Halt moet melden, wordt vaak ook gevraagd waarom ze dan met een mes rondliepen. Vaak is het antwoord dat de kinderen zich niet veilig voelen. En daarbij komen ook de ouders in beeld. Want, zoals Van der Wal aangeeft: kinderen zoeken hun heil in de schijnveiligheid van een mes, doordat ze thuis worden losgelaten. Huisman: „De ouders worden ook altijd betrokken bij het Halt-proces. We gaan met ze in gesprek, geven tips en kijken of er extra hulp nodig is van bijvoorbeeld Jeugdzorg.”

Noom ziet daar heil in. „Je komt verder met de wortel dan de zweep. Je bereikt meer als je ouders ondersteunt. Met een taakstraf of een boete duw je ze van je weg”, denkt hij. Maar dat de verantwoordelijkheid bij de ouders ligt, staat voor hem vast. In ieder geval pedagogisch. Juridisch gezien ligt dat iets anders. Tot hun veertiende is de ouder 100 procent verantwoordelijk, daarna begint een grijs gebied waar de vraag is of de ouders schade of geweld redelijkerwijs hadden kunnen voorkomen.

„Ik vind dat ouders misschien geen schuld hebben, maar wel de consequenties moeten dragen”, legt Van der Wal uit. En als je je kind goed opvoedt, hoef je je weinig zorgen te maken over steekincidenten in het holst van de nacht. „Soms is opvoeden niet leuk. Dat hoort erbij.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41729
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

Ik hoor weer ferme taal. Ze gaan messen verbieden voor jeugdigen.
Waarom er zoveel behoefte is aan messen onder de jeugd? Daar hebben we het niet over want dan betreed je direct taboe-gebied.
Kind (15) neergestoken in Emmen: minderjarigen opgepakt
Een 15-jarig kind is dinsdagavond toegetakeld met een steekwapen, en werd in een ambulance afgevoerd. Hoe ernstig de verwondingen zijn, is niet precies bekend.
Agenten kwamen ter plaatse en arresteerden twee andere kinderen. „Op dit moment wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident”, laat de politie weten.

Zorgen om messen
De steekpartij is het zoveelste incident dat de zorgen over tieners met messen op zak doen toenemen. Verschillende burgemeesters hebben de afgelopen tijd gepleit voor maatregelen als een algeheel messenverbod, of het aansprakelijk stellen van ouders, zoals de burgervader van Zoetermeer in De Telegraaf opperde.
De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb wil een boete opleggen aan ouders, wier kinderen voor de tweede keer betrapt worden op het dragen van een mes.

Kabinet: we moeten meer doen
Minister Grapperhaus gaat met de burgemeesters in gesprek om bestaande mogelijkheden gecoördineerd te gebruiken voor een offensief tegen mesterreur. „Preventief fouilleren, in bepaalde gebieden alle messen bij jongeren verbieden, ouders betrekken: doe het!”, vertelde hij maandag in een interview.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1686851 ... n-opgepakt
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48272
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Pilgrim »

Macron reageert op de meer dan 120 mes-aanvallen per dag in Frankrijk – Hij stopt de registratie er van

By Urban Moving Systems - februari 22, 2020

Afbeelding

In totaal zijn tussen 2015 en 2017 ongeveer 44.000 mensen het slachtoffer geworden van een steekpartij in Frankrijk.

Sinds enkele jaren wordt Frankrijk geconfronteerd met een opleving van aanvallen en vooral steekpartijen.

De politie en de rijkswacht hebben het er moeilijk mee om dergelijke aanvallen precies te kwantificeren – alleen diefstallen waarbij dit soort wapens gebruikt worden, worden specifiek benoemd. De resultaten van de laatste studie van de National Observatory of Crime and Criminal Justice (ONDRP) naar delinquentie en strafrechtelijke reacties (ONDRP), die door het Franse dagblad Le Figaro zijn bericht, zijn echter wel verhelderend.

Dit laatste onderzoek van de organisatie – dat paradoxaal genoeg op 31 december wordt ontbonden – loopt van 2015 tot 2017. Zij schat dat het aantal slachtoffers van steekpartijen in deze periode is gestegen tot 44.000, wat neerkomt op een gemiddelde van 120 slachtoffers per dag.

Volgens Le Figaro komt dit cijfer overeen met 37 procent van de 118.000 mensen die gemiddeld elk jaar verklaarden dat ze fysiek geweld hadden ondervonden door een persoon die niet bij hen woonde op het moment van de gebeurtenissen.

Dit zijn gewoon aanvallen in de openbare ruimte, op straat, buiten een nachtclub, op het werk of op school. Dit cijfer plaatst aanvallen met een mes in de hoogste positie, vóór aanvallen met een toevallig wapen (34 procent), waaronder een stomp voorwerp, een stok of een steen, of die met een ander type wapen, zoals een knuppel of een traangasbus (20 procent), en die met een vuurwapen (9 procent).

Deze toename van het aantal mes-aanvallen maakt ook deel uit van het bredere perspectief van een algemene toename van het geweld, dat volgens Le Figaro sinds 2001 meer dan verdubbeld is, of het nu gaat om incidenten tussen personen (momenteel ongeveer 300.000 incidenten per jaar) of tegen de gezagsdragers (in 2019 werden meer dan 38 000 strafbare feiten aangegeven).

Daarnaast zijn de afgelopen twee decennia ook moorden en moordpogingen geëxplodeerd. In feite zijn deze misdrijven, die worden gekenmerkt door de intentie om te doden, of de misdaad nu succesvol was of niet, tussen 2001 en 2019 gestegen van ongeveer 2.200 incidenten tot meer dan 3.800 vorig jaar, een stijging van meer dan 70 procent.

Het ONDRP is een opmerkelijk discreet orgaan – misschien vanwege zijn onuitspreekbare acroniem – dat tot taak heeft verslag uit te brengen over de ontwikkelingen op het gebied van de criminaliteit en de criminele verschijnselen in Frankrijk en de strafrechtelijke reacties daarop. Deze voornamelijk statistische verslagen worden regelmatig gebruikt om te proberen de algemene toestand van het land in termen van delinquentie en criminaliteit te meten.

Het lijkt erop dat de belangrijkste zorg over deze officiële, openbare en over het algemeen vrij betrouwbare statistieken is dat ze kunnen worden gebruikt door onsympathieke media of “politieke onruststokers” die niet aarzelen om een vreselijk beeld van de werkelijkheid te schetsen.

Elk jaar, wanneer er onaangename misdaadcijfers opduiken, laten politici ze snel verdwijnen, minimaliseren ze of afleiden ervan af om tot de conclusie te komen dat de situatie weliswaar niet rooskleurig is, maar dat dit niet echt een ramp is.

Voor politici zijn het niet de auto’s die branden, het zijn niet de almaar toenemende schietpartijen, het zijn niet de enorme aantallen mes-aanvallen. Het probleem ligt eerder in het bestaan van deze statistieken, van deze cijfers, die blijkbaar sommigen zouden aanzetten om nog meer misdaden en overtredingen te plegen.

In dit verband is het niet al te verwonderlijk dat de premier uiteindelijk heeft besloten om dit intrigerende instituut, waarvan de missie een doorn in het oog van de regering is, af te schaffen: het Bureau zal tegen het einde van dit jaar zijn deuren sluiten.

https://amalek.news/2020/02/22/macron-r ... ie-er-van/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76185
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

'Zonder mes sta je 1-0 achter en loop je het risico als eerste plat te gaan'

Afbeelding

Hoe is het om te leven in een wereld waarin veel leeftijdgenoten een mes bij zich hebben? Ernon en Elmairo uit Rotterdam-Zuidwijk weten dat als geen ander. Ze nemen ons mee in hun wijk en leven.

Ernon (24) en EdubbelLA (18) (echte naam Elmairo) zitten op een bankje in hun Zuidwijk als een politiewagen aan komt rijden. Een groepje jongens dat op de hoek van het winkelcentrum staat, loopt direct weg. Dit is een dagelijks kat-en-muisspel, vertelt EdubbelLA. “Ik kan niet door deze buurt lopen zonder dat ik preventief word gefouilleerd. Ik snap het wel, maar het is ook vervelend.”

Na een reeks steekpartijen in de regio Rijnmond (en ook daar buiten), is meer aandacht gekomen voor jongeren met messen. De incidenten hebben politiek, media en ook de politie behoorlijk wakker geschud. De aangedragen oplossingen stapelen zich inmiddels op. Een messenverbod, boetes voor ouders. Maar een echte oplossing lijkt niet zo simpel. Ernon en EdubbelLA proberen elk op hun eigen manier het straatleven achter zich te laten.

Straatleven
Wij lopen met ze door hun wijk, waar de jongens al hun hele leven wonen. Hier begon het kattenkwaad. “Dat ging van snoep stelen tot ijsjes tegen de ramen aangooien. Ik heb hier veel chaos gezet, maar ook mooie dingen meegemaakt”, vertelt EdubbelLA. Het kattenkwaad werd op latere leeftijd ingewisseld voor een serieuzer straatleven. EdubbelLA “Ik ben zelf ook wel eens opgepakt met een mes in m’n broekzak. Maar ja, soms heb je geen keuze, anders ben je niet veilig. Je moet voor jezelf kunnen opkomen.’

Afbeelding
Hoewel ze slechts zes jaar in leeftijd verschillen, ziet Ernon dat ze allebei toch in andere werelden opgroeiden. ‘Vroeger’ was het niet altijd nodig om een mes bij je te hebben. “Toen werd er toch meer gevochten met vuisten, voornamelijk.” EdubbelLA: “Nu gaat het verder. Er wordt gestoken, geschoten. Jongens lopen nu met messen op straat.”

Ze zeggen ook allebei dat het niet altijd even simpel is om een mes thuis te laten. “Je moet jezelf kunnen verdedigen, veiligheid voor alles. Als je besluit te stoppen met messen, en een ander nog wel een mes heeft, sta je met 1-0 achter. Je loopt dan het risico om als eerste plat te gaan.”

Team Enkelband
Zelf zeggen ze geen messen meer bij zich te dragen. Voor Ernon is het niet dragen van messen zelfs iets waar hij met het project 'Team Enkelband' actief andere jongeren van probeert te overtuigen. Dit project probeert sinds 2012 ex-gedetineerden en jongeren op het rechte pad te houden.

'Op straat zegt iedereen: 'binnen zitten is net als een hotel', maar dat is niet zo'
Ernon
Zelf is hij door schade en schande wijzer geworden. “Ik had best een ruig leven, waardoor ik ook meerdere keren heb vastgezeten. Als je jong bent, loopt je snel mee met anderen die foute dingen doen. Op straat zegt iedereen: ‘binnen zitten is net als een hotel’, maar dat is niet zo. Dat wil ik anderen besparen. Je leven staat stil binnen.”

EdubbelLA wil het leven op straat inwisselen voor een carrière in de (rap)muziek. Hij zit daarvoor zoveel mogelijk in de studio, en heeft al meerdere nummers uitgebracht. “We zoeken een uitweg, een manier om niet meer de hele dag op straat hangen. Ik ben 18 en ik rap over wat ik meemaak, de dingen die ik heb gezien in m’n leven, maar ook over wat ik wil bereiken.”

EdubbelLA en Ernon hebben veel gezien, en stonden zeker ook niet altijd achteraan als er ruzies waren. “Als je jong bent, ben je roekeloos”, legt EdubbelLA uit. “We hadden vaak ruzies met jongens uit andere buurten. Dan kwamen zij hier, of wij kwamen daar. Ik weet niet eens meer waar het over ging. Vaak was het dat andere jongens stoer deden, of dat vrienden ruzie hadden met een paar jongens. Dan gingen we connecten. Zo van: “kom nu, we gaan dingen doen.” Dat waren speelse tijden, ik was 16. Daar zijn wel dingen gebeurd, maar we zijn nu ouder.”

Drillrap
Als ze nu kijken naar de jongere kinderen uit hun buurt, zien ze dat het er harder aan toe gaat. Een duidelijke reden daarvoor zien ze allebei: drillrap. Ernon: “Die muziek stijgt iedereen naar het hoofd. Je kan natuurlijk best naar die muziek luisteren, maar je moet niet denken dat je van die lifestyle bent. Als je niet van die leven bent, moet je het ook niet proberen te zijn. Als je nu naar social media kijkt, of naar videoclips, is het echt anders.”

“Ik zie dat jongeren echt zijn veranderd door drillmuziek uit Engeland. Zij willen dat leven gaan leven, het stijgt de jongens naar hun hoofd. Ze zien in die clips grote messen, dus willen ze dat ook. Wij waren als jonge jongens ook vervelend, maar het is niet dat wij daarom met messen gingen lopen.”

Ernon en EdubbelLA proberen nu hun ervaringen op straat om te zetten in iets positiefs. Een leven als rapper, of een inspiratiebron voor jongeren om niet dezelfde fouten te maken. Dat dit soms nog best lastig is, blijkt wel op de dag dat we hebben afgesproken. Een van de jongens die vandaag ook bij ons gesprek aanwezig zou zijn, blijkt die ochtend te zijn opgepakt door de politie. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een heftige steekpartij: “Je verleden blijft je toch achtervolgen”, zeggen ze hierover.

'Als bepaalde dingen op je af komen, moet je handelen. Je kan hier niet over je heen laten lopen'
EdubbelLA
Het ontsnappen uit het leven van de straat is een doel, maar soms blijven de wetten van de straat gelden. “We maken nu muziek, willen dingen anders nu doen. Maar als bepaalde dingen op je af komen, moet je handelen. Je kan hier niet over je heen laten lopen. En dan maakt het echt niet uit wat je doet. Of je voetballer bent, of rapper. Je kan niet wegrennen voor de problemen.”

Dwangsom
Burgemeester Aboutaleb stelde deze week bij Rijnmond voor om ouders van kinderen die voor een tweede keer worden opgepakt met een mes te beboeten. Een slecht idee volgens EdubbelLA en Ernon. EdubbelLA: “Vaak weten ouders niks van wat hun zoons doen. Als een jongen een mes uit de keukenla van zijn moeder pakt, krijgt die moeder een boete omdat haar kind koppig is. Iedereen moet z’n eigen fouten maken in het leven. Die jongens leven in een fase, maar ze worden ook weer ouder en wijzer. Ik kan niet zeggen hoe het leven is voor jongens die nu 13 of 14 zijn. Zij leven hun leven, zij zitten in een fase waarin ik ook zat. Zij zullen zelf ook moeten ondervinden wat ze willen.”

Ernon: "Maar ik probeer ze met Team Enkelband wel te behoeden voor de fouten die ik heb gemaakt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76185
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

Vier aanhoudingen na steekincident op school Santpoort

Hulpdiensten zijn maandag uitgerukt naar school Het Molenduin in Santpoort-Noord vanwege een steekpartij. Agenten kwamen met kogelwerende vesten bij de school aan de Dinkgrevelaan. De politie heeft vier jongeren aangehouden voor betrokkenheid bij de steekpartij. Een van de aangehouden jongeren (21) is gewond naar een ziekenhuis gebracht.

De andere aangehouden jongeren zijn 15, 17 en 19 jaar oud.

Momenteel doet de politie onderzoek naar wat er precies is gebeurd en wat de rol van de verdachten bij het incident is. Het Molenduin is een school voor praktijkgericht voortgezet onderwijs.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20944
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door King George »

Pilgrim schreef:
Macron reageert op de meer dan 120 mes-aanvallen per dag in Frankrijk – Hij stopt de registratie er van
Spoiler! :
By Urban Moving Systems - februari 22, 2020

Afbeelding

In totaal zijn tussen 2015 en 2017 ongeveer 44.000 mensen het slachtoffer geworden van een steekpartij in Frankrijk.

Sinds enkele jaren wordt Frankrijk geconfronteerd met een opleving van aanvallen en vooral steekpartijen.

De politie en de rijkswacht hebben het er moeilijk mee om dergelijke aanvallen precies te kwantificeren – alleen diefstallen waarbij dit soort wapens gebruikt worden, worden specifiek benoemd. De resultaten van de laatste studie van de National Observatory of Crime and Criminal Justice (ONDRP) naar delinquentie en strafrechtelijke reacties (ONDRP), die door het Franse dagblad Le Figaro zijn bericht, zijn echter wel verhelderend.

Dit laatste onderzoek van de organisatie – dat paradoxaal genoeg op 31 december wordt ontbonden – loopt van 2015 tot 2017. Zij schat dat het aantal slachtoffers van steekpartijen in deze periode is gestegen tot 44.000, wat neerkomt op een gemiddelde van 120 slachtoffers per dag.

Volgens Le Figaro komt dit cijfer overeen met 37 procent van de 118.000 mensen die gemiddeld elk jaar verklaarden dat ze fysiek geweld hadden ondervonden door een persoon die niet bij hen woonde op het moment van de gebeurtenissen.

Dit zijn gewoon aanvallen in de openbare ruimte, op straat, buiten een nachtclub, op het werk of op school. Dit cijfer plaatst aanvallen met een mes in de hoogste positie, vóór aanvallen met een toevallig wapen (34 procent), waaronder een stomp voorwerp, een stok of een steen, of die met een ander type wapen, zoals een knuppel of een traangasbus (20 procent), en die met een vuurwapen (9 procent).

Deze toename van het aantal mes-aanvallen maakt ook deel uit van het bredere perspectief van een algemene toename van het geweld, dat volgens Le Figaro sinds 2001 meer dan verdubbeld is, of het nu gaat om incidenten tussen personen (momenteel ongeveer 300.000 incidenten per jaar) of tegen de gezagsdragers (in 2019 werden meer dan 38 000 strafbare feiten aangegeven).

Daarnaast zijn de afgelopen twee decennia ook moorden en moordpogingen geëxplodeerd. In feite zijn deze misdrijven, die worden gekenmerkt door de intentie om te doden, of de misdaad nu succesvol was of niet, tussen 2001 en 2019 gestegen van ongeveer 2.200 incidenten tot meer dan 3.800 vorig jaar, een stijging van meer dan 70 procent.

Het ONDRP is een opmerkelijk discreet orgaan – misschien vanwege zijn onuitspreekbare acroniem – dat tot taak heeft verslag uit te brengen over de ontwikkelingen op het gebied van de criminaliteit en de criminele verschijnselen in Frankrijk en de strafrechtelijke reacties daarop. Deze voornamelijk statistische verslagen worden regelmatig gebruikt om te proberen de algemene toestand van het land in termen van delinquentie en criminaliteit te meten.

Het lijkt erop dat de belangrijkste zorg over deze officiële, openbare en over het algemeen vrij betrouwbare statistieken is dat ze kunnen worden gebruikt door onsympathieke media of “politieke onruststokers” die niet aarzelen om een vreselijk beeld van de werkelijkheid te schetsen.

Elk jaar, wanneer er onaangename misdaadcijfers opduiken, laten politici ze snel verdwijnen, minimaliseren ze of afleiden ervan af om tot de conclusie te komen dat de situatie weliswaar niet rooskleurig is, maar dat dit niet echt een ramp is.

Voor politici zijn het niet de auto’s die branden, het zijn niet de almaar toenemende schietpartijen, het zijn niet de enorme aantallen mes-aanvallen. Het probleem ligt eerder in het bestaan van deze statistieken, van deze cijfers, die blijkbaar sommigen zouden aanzetten om nog meer misdaden en overtredingen te plegen.

In dit verband is het niet al te verwonderlijk dat de premier uiteindelijk heeft besloten om dit intrigerende instituut, waarvan de missie een doorn in het oog van de regering is, af te schaffen: het Bureau zal tegen het einde van dit jaar zijn deuren sluiten.
https://amalek.news/2020/02/22/macron-r ... ie-er-van/
Ach ja, wat niet (meer) geregistreerd wordt, dat is er niet (meer)? Zoiets?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20944
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door King George »

En in Alphen aan de Rijn was het ook alweer gezellig.


16-jarige jongen gedood bij steekpartij Alphen aan den Rijn

Afbeelding
Hulpdiensten aan het Topaasplantsoen in Alphen aan den Rijn REGIO 15

NOS NIEUWS • REGIONAAL NIEUWS •BINNENLAND • GISTEREN, 14:44

16-jarige jongen gedood bij steekpartij Alphen aan den Rijn
Bij een steekpartij in Alphen aan den Rijn is vannacht een 16-jarige jongen uit Amsterdam om het leven gekomen. De politie heeft een 18-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn aangehouden.

Rond 01.00 uur kreeg de politie een melding van een steekpartij in een woning. Het slachtoffer was uit de woning gevlucht en werd in de buurt gevonden. Hij is nog gereanimeerd, maar overleed aan zijn verwondingen.

Ook raakten een 53-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn en een 19-jarige jongen uit Amsterdam gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht en zijn buiten levensgevaar. Een 17-jarige voorbijganger raakte lichtgewond.

Een eerste onderzoek van de politie wijst erop dat het gaat om een incident in de relationele sfeer. Buurtbewoners zeggen tegen Omroep West dat de verdachte ook zijn eigen moeder, de vrouw van 53, heeft neergestoken.


https://nos.nl/artikel/2324261-16-jarig ... -rijn.html
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41729
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

In Amsterdam hopen niet-arme ouders dat hun kind voldoende hersens heeft om op het Vossius Gymnasium te kunnen.
En hoe gaan de leerlingen daar met de toenemende dreiging van messentrekkers om? Door zich te verdedigen met tasers en niet zelf met messen op zak gaan lopen. Een heel beschaafde reactie.
Taser gebruikt bij grote vechtpartij op Amsterdams gymnasium
De taser is duidelijk zichtbaar op foto’s en video’s, genomen door leerlingen die om de vechtpartij heen staan. De leerlingen van het Vossius Gymnasium werden aangevallen door scholieren van het naburige Media College. Een jonge jongen van vermoedelijk veertien jaar oud houdt in zijn hand een stroomstootwapen vast.
[...]
De site ’women on guard’ verkoopt de mini-taser voor 31 dollar en het wapen, categorie II, zou een voltage van 22 miljoen volt leveren.
Een expert legt uit: „Dat voltage zegt niet zoveel. Het gaat om de ampère, de stroomsterkte, van het apparaat en zo’n grote batterij zit er niet op, dus zoveel schade zal deze specifieke taser niet aanrichten. Aan de andere kant is het natuurlijk wel zo, dat je met een mes andere dingen kunt doen, terwijl een taser slechts een doel heeft: het bewapent je om iemand anders uit te schakelen.”
En gelukkig zijn er geen messen getrokken. Maar de directeur is blij dat de taser niet gebruikt is.
De ouders van leerlingen van het Vossius Gymnasium zijn gelijk na het incident ingelicht door de rector van de school. „Vandaag vond er voor de school een incident plaats waar we de politie bij hebben moeten betrekken. Een groep leerlingen van een naburige school kwam verhaal halen naar aanleiding van een eerder conflict. Daarbij had een van de betrokkenen een verboden stroomstootwapen bij zich. Gelukkig is dat wapen niet gebruikt”, staat er te lezen in het mailtje, dat ook melding maakt dat de leerlingen van het Vossius werden gehoord door de politie als getuige.
Maar nu krijgt het verhaal een andere draai:
De politie heeft naar aanleiding van de verklaringen van de Vossius-leerlingen een aanhouding verricht op het Media College. Een politiewoordvoerder: „Het zou gaan om de jongen van de taser. Alleen hebben wij die niet aangetroffen en dus is deze weer heengezonden.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/4421972 ... -gymnasium
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41729
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41729
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

Ze zoeken een jongere. Die vond dat zijn privacy geschonden werd en stak de filmer neer. Die jongen krijgt vast wel een foei-gesprek.
Politie: jongere die buschauffeur in Zeeland neerstak ‘wordt snel gepakt’

De politie heeft een goed beeld van de jonge passagier die gisteravond een buschauffeur neerstak in het Zeeuwse Hulst. Dit dankzij het slachtoffer, dat de latere dader en twee reisgenoten filmde. De Belgische chauffeur ligt nog in het ziekenhuis.

Volgens de politie en busmaatschappij De Lijn gaat het naar omstandigheden redelijk met hem. De politie verwacht de jonge dader snel te kunnen aanhouden. Hij was in het gezelschap van een jongen en een meisje maar de politie heeft alleen hem op het oog als dader. Het drietal stapte gisteren omstreeks 18.00 uur in op het busstation in de bus richting Sint-Niklaas. Het zocht onmiddellijk ruzie met andere reizigers en sloeg op de ramen van de bus. De buschauffeur, van de Belgische vervoerder De Lijn, sommeerde de jongeren de bus te verlaten. Twee van hen deden dat, de vermoedelijke dader deed dat pas nadat hij de chauffeur met een mes had bedreigd.

Toen de drie jongeren de bus hadden verlaten, sloegen ze hard tegen de bus aan. De chauffeur besloot daarop de gasten te filmen, waarna een van hen hem neerstak met een scherp mes. De dader sloeg vervolgens op de vlucht. Collega's van de chauffeur verzorgden eerste hulp, nadat bleek dat hij bloedde in de borststreek. Zij hebben daarna de hulpdiensten gebeld, die de chauffeur hebben overgebracht naar het ziekenhuis.

Geen risicolijn

Volgens Karen Van Der Sype van De Lijn heeft de chauffeur een steekwond van zo'n vijf centimeter diep en tien centimeter breed. Hij ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar naar omstandigheden gaat het redelijk. ,,Hij is nooit in levensgevaar geweest.” Ze verklaart dat de lijn van Sint-Niklaas naar Hulst niet te boek staat als risicolijn. ,,Het lijkt een eenmalig, maar zeer jammerlijk voorval. We nemen dit zeer serieus op. De camerabeelden zijn overhandigd aan de politie.” De Lijn heeft op alle bus- en tramlijnen noodknoppen en camera's. ,,De camera's bewijzen hier hun nut", aldus Van Der Sype.

De politie heeft een duidelijk beeld van de verdachte, aldus een woordvoerder. De politie verwacht hem dan ook snel aan te houden. De buschauffeur heeft aangifte gedaan. De busmaatschappij gaat geen extra maatregelen treffen voor de bus van Sint-Niklaas naar Hulst.
https://www.ad.nl/binnenland/politie-jo ... ~a4393313/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76185
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

Les geven op school is tegenwoordig ook gevaarlijk.

Leerling (15) bedreigt leraren met steekwapen op school in Neede

Een 15-jarige leerling van een middelbare school voor praktijkonderwijs heeft donderdagochtend verschillende docenten bedreigd met een steekvoorwerp. Niemand raakte gewond, zo meldt politie Oost-Nederland.

Agenten ontruimden de school aan de Parallelweg in Neede en gingen op zoek naar de verdachte. Omdat de jongen bewapend was, werd de Dienst Speciale Interventies opgeroepen.

De tiener bleek het gebouw al te hebben verlaten en dus werd er een politiehelikopter ingezet om de jongen op te sporen. Een getuige had de jongen zien lopen in de buurt van de school.

Omstreeks 13.30 uur werd de verdachte aangehouden door de plaatselijke politie.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41729
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Paniek om man die mensen met kapmes bedreigt op Rotterdam-Zuid

Bij winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam-Zuid heeft de politie vannacht een man opgepakt die voorbijgangers met een kapmes bedreigde.
In paniek meldden meerdere mensen zich bij het ernaastgelegen politiebureau. Agenten vonden de man met het mes, dat langer is dan vier pennen, pal naast het bureau.
Nadat de bedreiger onder schot werd gehouden door agenten, liet hij het wapen vallen. De man is aangehouden en wordt verhoord.
https://www.ad.nl/rotterdam/paniek-om-m ... ~a858a0be/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20944
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door King George »

Iemand verbaasd hierover? Ik niet.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48272
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Pilgrim »

Man neergestoken na afspraak in Amsterdamse Bos

26 maart 2020, 10.31 uur · Aangepast 12.11 uur

Afbeelding

Bij een steekpartij gisteravond op de Duizendmeterweg in het Amsterdamse Bos is een man gewond geraakt. De vermoedelijke dader meldde zich later zelf bij een politiebureau.

Het slachtoffer moest worden overgebracht naar het ziekenhuis maar is niet in levensgevaar, aldus een politiewoordvoerder. De politie is nog met een helikopter op zoek geweest naar de dader maar de verdachte werd daar dus niet gevonden.

Het slachtoffer belde rond 21.30 uur 112 met de mededeling dat hij in elkaar was geslagen door iemand met wie hij een afspraak had in het Amsterdamse Bos.

Agenten troffen de man, een 29-jarige Amsterdammer, met meerdere steekwonden en schrammen aan. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Iets voor middernacht meldde een man zich bij een politiebureau. Hij verklaarde eerder op de avond iemand neergestoken te hebben.

De 31-jarige verdachte zit vast. Ondanks de aanhouding hoopt de politie dat getuigen zich melden.

https://www.at5.nl/artikelen/200923/man ... rdamse-bos
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20944
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20944
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door King George »

Vervolg hier
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76185
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Ariel »

De opschoon actie in Vlaardingen heeft weinig geholpen.Wordt je mes afgepakt, dan koop of jat je gewoon weer een nieuwe. .
Vlaardingse 13-jarigen bewapenen zich met vleesmes en machettes om ruzie uit te vechten

De politie heeft in Vlaardingen twee machetes en ‘een groot vleesmes’ in beslag genomen bij 13-jarigen die een ruzie wilden uitvechten.

Dat meldt het stadsbestuur in een brief aan de gemeenteraad. De vondst werd ‘recent’ gedaan. Volgens het college heeft jonge jeugd in de stad steeds vaker een mes op zak. ,,Er gaan geluiden dat jeugd zich bewapent om zich te verdedigen, waarop andere jeugd zich weer bewapent om zich te verdedigen tegen die wapens.”

Meer messen op straat
Het aantal steekwapens dat de politie bij fouilleeracties in Vlaardingen heeft aangetroffen, is dan ook flink gestegen. Vond zij in heel 2019 nog 29 exemplaren, dit jaar namen agenten tot en met halverwege maart al 14 steekwapens in beslag. Dat is eentje minder dan in heel 2016. Voor het stadsbestuur is het reden om de politie langer toe te staan preventief fouilleeracties te houden.

Drillraps zouden wapenbezit onder jongeren stimuleren, schrijft het stadsbestuur. ,,Ook in onze gemeente is gebleken dat dergelijke raps zijn opgenomen. In de bijbehorende videoclips zijn diverse wapens zichtbaar.”

2500 euro
Eerder liet burgemeester Bas Eenhoorn al weten aan ‘afschrikwekkende’ last onder dwangsommen te werken. Bedragen ter hoogte van zo’n 2500 euro moeten messendragers ontmoedigen met steekwapens rond te lopen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41729
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

Man meermaals gestoken door passerende fietser
De politie is op zoek naar fietser met een Oost-Europees uiterlijk die in Breda donderdagavond iemand neerstak terwijl hij hem op de fiets passeerde.

De politie gaat onder meer camerabeelden bekijken
Het slachtoffer werd rond kwart voor negen ’s avonds meerdere malen gestoken op de Teteringsedijk. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht en zou buiten levensgevaar zijn.

In het onderzoek worden onder meer camerabeelden bekeken en mogelijke getuigen gehoord. Er is een signalement van de verdachte vrijgegeven. Het gaat om een man met een Oost-Europees uiterlijk, met een donkere broek en jas. Hij ging er op een donkere fiets vandoor.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1395269 ... de-fietser

Wat is een een Oost-Europees uiterlijk? Waarin verschilt dit van een een West-Europees uiterlijk?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48272
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Pilgrim »

Mes-aanvallen in Hanau: baardmannen steken op voorbijgangers in

Geplaatst op 29 april 2020

Afbeelding

In Hanau hebben gisteren jonge mannen “met volle baarden” voorbijgangers met messen aangevallen. Vier van de slachtoffers kwamen nog diezelfde avond op de spoedopname terecht. Twee verdachten werden al gearresteerd.

Gisteravond meldde de politie Hanau: Nadat tegen 22.00 uur op de spoedopname van het ziekenhuis in Hanau kort na elkaar vier personen met verwondingen, waaronder steekwonden, waren verschenen, is de politie op zoek naar meerdere mannen. Bij de speurtocht werd ook een politiehelikopter ingezet. Volgens de eerste informatie waren de vier voorbijgangers onafhankelijk van elkaar in de Leimenstraße/Langstraße, de Hirschstraße en op de Freiheitsplatz onderweg toen ze elk een groep personen van vijf tot zeven onbekenden tegenkwamen en aangevallen werden.

Volle baarden
De daders zouden bijna allemaal een volle baard dragen. Eentje is ongeveer 20 jaar oud, 1.90 meter lang en gespierd. Hij heeft donkerblond haar en droeg een korte broek. De vier gewonde mannen zijn 17, 23 (2x) en 26 jaar oud. Volgens de huidige informatie verkeert geen van hen in levensgevaar. Het openbaar ministerie Hanau heeft het onderzoek overgenomen.

Vanochtend meldt de politie: “Nadat gisteravond vier personen met verwondingen, o.a. steekwonden, in het ziekenhuis in Hanau verschenen waren, heeft de politie na aanwijzingen van een getuige twee verdachten voorlopig opgepakt. De beide mannen uit Hanau van 23 en 29 jaar zitten op dit moment in de cel. Het openbaar ministerie Hanau en de recherche van de politie van Hanau hebben het verdere onderzoek overgenomen.”

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/29 ... angers-in/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41729
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Misdaden met gebruik van messen wordt een plaag.

Bericht door Mahalingam »

"De daders zouden bijna allemaal een volle baard dragen. Eentje is ongeveer 20 jaar oud, 1.90 meter lang en gespierd. Hij heeft donkerblond haar en droeg een korte broek."

Tijdreizende vikingen?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Plaats reactie