Apart azc voor ’veiligelanders’

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73252
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Apart azc voor ’veiligelanders’

Berichtdoor Ariel » Do Jan 16, 2020 1:38 am

Apart azc voor ’veiligelanders’

„Personen uit deze groep worden bovengemiddeld in verband gebracht met overlastgevend en/of crimineel gedrag. Daarom wil ik er al het mogelijke aan doen hun komst naar Nederland te ontmoedigen”, schrijft de VVD-bewindsvrouw. Een ’versobering’ van de opvang past daar volgens de staatssecretaris bij. „Het COA is samen met betrokken partijen op zoek naar een geschikte locatie voor de separate opvangvorm”, meldt Broekers-Knol.

Zoektocht
Het is de vraag of de zoektocht kans van slagen heeft en of het vervolgens lukt ’veiligelanders’ ook daadwerkelijk in een aparte opvang te krijgen. Tot nu toe staan gemeenten niet te springen om de asielzoekers met kansloze aanvragen welkom te heten. Een woordvoerder van het COA laat weten dat het nog niet is gelukt. „Het COA is daarom nu druk bezig binnen bestaande opvanglocaties een separate en sobere opvang te regelen.” Dat moet ’op korte termijn’ zijn geregeld.

In de eerste elf maanden van vorig jaar hebben ongeveer 4100 vreemdelingen uit een veilig land een eerste asielverzoek in Nederland ingediend. Dat is ongeveer twintig procent van het totaal. Meer dan de helft van de ’veiligelanders’ was afkomstig uit Algerije en Marokko. Een ander probleem is dat asielzoekers uit die veilige landen regelmatig hun documenten bewust lozen, waardoor niet kan worden vastgesteld waar ze vandaan komen. In die gevallen kunnen de asielzoekers dus ook niet in de sobere opvang voor ’veiligelanders’ worden ondergebracht. Erkende lastpakken uit deze groep kunnen worden ondergebracht in een speciale opvanglocatie voor raddraaiers in Hoogeveen.

Burgemeester Jaap Velema van de gemeente Westerwolde trok onlangs in De Telegraaf aan de bel omdat hij klaar is met de overlast van asielzoekers uit veilige landen. Zijn gemeente, waar in het dorp Ter Apel het enige aanmeldcentrum staat, wordt nu overspoeld door veiligelanders. Hij pleitte voor een andere opvangplek om Ter Apel enigszins te ontlasten. Naar aanleiding daarvan kondigde Broekers-Knol al aan de mogelijkheden ’te verkennen’.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 43390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Apart azc voor ’veiligelanders’

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 16, 2020 10:29 pm

Alle “veiligelanders”, overlastgevers, pedo´s en salafisten ons land uit en de grenzen dicht!!

Geplaatst op 16 januari 2020

Afbeelding

Ik begrijp het werkelijk niet. Er moet een apart AZC komen voor “veiligelanders”… Voor mensen die niet uit een oorlogsgebied komen en dus eigenlijk linea recta terug kunnen naar waar ze vandaan kwamen. Staatssecretaris Broekers-Knol zoekt naar locaties waar deze mensen uit Marokko, Algerije, en Tunesië ondergebracht zouden kunnen worden. Misschien in Marokko, Algerije en Tunesië? Deze personen worden boven gemiddeld in verband gebracht met overlast gevend en crimineel gedrag, dus waarom moeten deze mensen in godsnaam in Nederland blijven als hun thuisland veilig is? Onbegrijpelijk, terug met die “veiligelanders”!!!
www.telegraaf.nl

[...]

Door: “Elise Nijmegen”

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/16 ... zen-dicht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19686
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Apart azc voor ’veiligelanders’

Berichtdoor King George » Di Jan 21, 2020 12:40 pm

Nijmegen oftewel Havanna aan de Waal van burgemeester Billie Bruls (U weet wel, die bolle die voorop liep in de aangifteprocessie in de inquisitie tegen Geert Wilders) wordt leeggeroofd door criminele asielzoekers.

  Nijmegen geteisterd door rovende jonge asielzoekers uit veilige landen

  Updated 44 min geleden
  2 uur geleden in BINNENLAND


  NIJMEGEN – Uitgaanspubliek en treinreizigers die Nijmegen bezoeken, moeten hun oren en ogen flink openhouden. De Gelderse stad gaat namelijk gebukt onder zakkenrollers die zich ophouden in het stadscentrum. „Het is een hardnekkig probleem.”


  Zo erkent burgemeester Hubert Bruls in De Gelderlander. Volgens het regionale dagblad kwamen er in december en januari bij de politie in Nijmegen 64 aangiften over zakkenrollen binnen. De politie spreekt daarom van een forse piek. Tot nu toe werden er veertien aanhoudingen verricht. Daarbij ging het telkens om jonge asielzoekers zonder perspectief op een verblijfsvergunning.

  Burgemeester Bruls legde bij vijf arrestanten een gebiedsverbod op. Dat houdt in dat zij zich voorlopig niet in het stadscentrum van Nijmegen mogen vertonen.

  Listige trucs

  De jonge asielzoekers gaan doordacht te werk. Ze vormen kleine groepjes en botsen tijdens hun rooftocht bijvoorbeeld tegen treinreizigers aan. In de nacht pikken ze bewust de dronken mensen in het uitgaanspubliek eruit. Ze omhelzen de slachtoffers vriendelijk en nemen vervolgens onbewust hun bezittingen af.

  Van de veertien jonge mannen die werden aangehouden, bleken er acht te verblijven in opvangcentra Grave en Overloon. Zes hadden geen vaste woon- of verblijfplaats en reizen illegaal door Nederland. Een aantal bleek zelfs al eerder voor diefstal te zijn gepakt.


https://www.telegraaf.nl/nieuws/685968036/nijmegen-geteisterd-door-rovende-jonge-asielzoekers-uit-veilige-landen
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 39827
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Apart azc voor ’veiligelanders’

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jan 24, 2020 12:10 am

Af en toe lukt het om notabelen in een hoek te drukken zodat ze niet het het hazenpad kunnen kiezen voor vragen over asieligen. En wat komt er dan uit?

"Ook in Grave zien we dat een kleine groep van het AZC voor overlast zorgt. Net zoals jongeren uit Grave zelf overigens."

"Grave is een sociale gemeenschap waar écht wel plek is voor asielzoekers. We moeten oppassen om niet iedereen over een kam te scheren."

"Maar dat een kleine groep uit het AZC het steeds vaker verpest voor de rest, is duidelijk."

"Het contract van het AZC verlengd tot 2031. Als we écht een probleem met asielzoekers zouden hebben, zou dan nooit verlengd zijn."

Grave baalt van kleine groep stennis trappende asielzoekers
https://www.gelderlander.nl/grave/grave-baalt-van-kleine-groep-stennis-trappende-asielzoekers-br~a49b17d2/?referrer=https://www.geenstijl.nl/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Samenleving & Integratie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten