Europees Verval

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Europees Verval

Bericht door Pilgrim »

18-jarige Leon Baten schrijft boek ‘Europees Verval’

Geplaatst op 27 november 2020

Afbeelding

De 18-jarige Leon Baten heeft een onderzoek gedaan naar de ontwikkelingen en de stand van zaken binnen de Europese Unie van de afgelopen jaren. Hij heeft deze resultaten verwerkt in het boek ‘Europees Verval’. In Europees Verval maak je een reis door de wereld van de Europese eenwording. Allereerst worden de historie en de werking van de Europese eenwording beschreven en vervolgens wordt er ingegaan op de problemen die de Europese Unie met zich meebrengt. Wie problemen aan de kaak stelt moet ook met een oplossing komen, die oplossing is er. Het volledig uitgewerkte soft-Nexit plan van Baten toont aan dat Nederland uit de Europese Unie kan stappen zonder de handel en voordelen te verliezen. Waarom dit boek geschreven is? De Europese Unie is in verval, Europees verval.

Voor dit boek zijn o.a. geïnterviewd opiniemaker Syp Wynia, econoom Lex Hoogduin, Elsevier-redacteur Jelte Wiersma en Europarlementariër Rob Roos. In het boek worden meerdere aspecten van de EU aangehaald en op een gangbare en simpele manier verwoord en verhelderd. De EU-problematiek zit hem vooral in het gebrek aan solidariteit vanuit Zuid-Europa, landen die zich niet aan de afspraken houden en transfers van geld van noord naar zuid. Dat de EU in verval is, gaat verder dan de meeste mensen denken. Het is dan ook belangrijk om naar buiten te communiceren wat de daadwerkelijke kosten van de Europese eenwording zijn. De drijfkracht van Leon zit hem in het ter discussie stellen van de Europese integratie op basis van feiten, tegenwoordig wordt de discussie gevoerd op basis van dreigementen en angst.

Over de auteur
Leon Baten (2002) is al op zeer jonge leeftijd geïnteresseerd geraakt in politiek en met name de Europese politiek. Hij schrijft wekelijkse columns, en interviewt journalisten, politici en vele andere mensen over dit onderwerp. Als je je volgens Leon verdiept in de wereld van de Europese Unie, Brussel en alles wat daarmee te maken heeft – van geldstromen tot wetgeving – kom je tot bijzondere conclusies. Baten heeft in een jaar tijd een enorme kennis ontwikkeld en heeft deze verwoord in Europees Verval. De jonge student Rechtsgeleerdheid heeft al veel bekendheid verkregen door sociale media en door op diverse websites als gastauteur op te treden. Zijn doel is heel simpel: het veranderen van het Europese project. De ‘jongste opiniemaker van Nederland’ vergaart steeds meer bekendheid, iets wat zijn strijd tegen de EU alleen maar ten goede komt.

Het boek is verkrijgbaar in alle (online) boekhandels, de uitgever Succesboeken.nl
en via europeesverval.nl

ISBN: 9789492665485 Uitvoering: hardcover – full-colour – 192 pag.

Door: Fred Meijroos

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/27 ... es-verval/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7149
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Europees Verval

Bericht door hans van de mortel »

Maar . . .

Wat kan in het boek staan dat wij nog niet weten?

De schrijver draagt een oplossing aan? Hahaha!

Uit de EU!

Het is al zo vaak geschreven op FFI: uit de EU stappen is de beste oplossing voor Nederland. Zit Zwitserland soms in de EU? Voordat Nederland mee ging doen in de EU, was Nederland een enorme groei aan het doormaken. Eenmaal in de EU mocht Nederland voor de rest van zijn bestaan als financiële bloeddonor fungeren. Hoe politiek corrupt kan de domme Nederlandse politiek zijn?
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
mercator
Berichten: 19405
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Europees Verval

Bericht door mercator »

hans van de mortel schreef:
zo nov 29, 2020 12:50 am
Hoe politiek corrupt kan de domme Nederlandse politiek zijn?
Uiteraard zijn vele nationale politici volop Eurofiel om verzekerd te zijn van een vette positie in het duurste bejaardentehuis ter wereld, nl. de Europese Instellingen. Maar het is niet alleen dat, ze zijn ook gehersenspoeld in cultuur-Marxistische zin en denken écht dat ze aan de goede kant van de geschiedenis staan . Een giftige combinatie van motieven dus.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8644
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Europees Verval

Bericht door sjun »

Maar eens even luisteren wat de jongeman Leon Baten er zelf over te melden heeft.

De Unie in verval - Leon Baten (17) en Paul Buitink

:smartass:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Plaats reactie