De burgeroorlog komt!

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De burgeroorlog komt!

Bericht door Pilgrim »

De burgeroorlog komt!

Geplaatst op 2 mei 2021

Afbeelding

In Frankrijk waarschuwen voormalige generaals in een open brandbrief voor een burgeroorlog. De politiek laat in Duitsland politie-eenheden meedogenloos tegen demonstranten voor grondrechten optreden en Berlijn was afgelopen weekend het toneel van onlusten door gewelddadige linkse extremisten. De urgentie van het nieuwe boek “De burgeroorlog komt!” van de veiligheidsdeskundige en meervoudige “Spiegel”-bestsellerauteur Stefan Schubert wordt door de actuele gebeurtenissen schrikbarend duidelijk.

Het voorwoord heeft van de voormalige politieman de titel “Duitsland staat op een keerpunt” gekregen. En inderdaad, er komen steeds meer voorbodes dat er in de Duitse straten weldra gewelddadige toestanden zoals in onze buurlanden Frankrijk, Nederland of in de VS zullen heersen.

Voor diegene die deze prognose te pessimistisch of zelfs te alarmistisch lijkt, die zou eens een blik moeten werpen op de gevareninschatting analyse van het verzekeringsconcern Allianz, de “Global Risk Dialogue”. Terwijl de bondskanselier openlijk applaus krijgt van diegenen die de industrie aansturen, wordt intern evenals voor rijke klanten en concerns al lang duidelijke taal gesproken.

In een persmededeling van 24 maart 2021 van het concern Allianz staat:

“Demonstraties tegen de corona beschermingsmaatregelen in Duitsland en Europa, ´Black Live Matter´-protesten in de VS of brandaanslagen op telefoonmasten in Groot-Brittannië: bedrijfsstoringen, beschadigingen en dalingen van omzet door rellen, protesten, vandalisme of andere vormen van civiele onlusten behoren tegenwoordig tot de belangrijkste politieke risico´s voor ondernemingen. De aanhoudende effecten van de Covid-19-pandemie zullen zulke activiteiten waarschijnlijk nog versnellen, aldus een deskundige bijdrage in de actuele editie van de ´Global Risk Dialogue´ van Allianz Global Corporate % Specialty´ (AGCS).”

Verder wordt er over de toekomstige veiligheidssituatie gezegd:

“Covid-19 pandemie zal waarschijnlijk meer geweld aanwakkeren.

De Covid-19 pandemie is een van de hoofdoorzaken voor de toename van civiele onlusten, omdat zij zowel de daaraan ten grondslag liggende, al lange tijd bestaande misstanden vergroot en ook in het middelpunt heeft geplaatst. De pandemie heeft een negatief effect gehad op de politieke stabiliteit, heeft de polarisatie vergroot en vragen van gelijkberechtiging, verslechtering van de arbeidsomstandigheden en de burgerrechten op de voorgrond geplaatst.”


Deze achtergronden en het verder uitdiepen van verdekte informatie is een grote plus van “De burgeroorlog komt!”. Het nauwkeurig onderzoek van de veiligheidsdeskundige loopt als een rode draad door het boek. De informatie en de feiten over het toenemende verval van de staat en de systematische vernietiging van de binnenlandse veiligheid zijn wel degelijk voorhanden, maar worden door de mainstream media bewust verzwegen en door de politiek met een manipulatieve bedoeling geheimgehouden. Zo schetst Schubert in zijn boek ook zijn woordenwisselingen met autoriteiten en persafdelingen van het Bundeskriminalamt (BKA), de procureur-generaal bij het hoogste federale gerechtshof of het ministerie van Binnenlandse Zaken om de bevolking over de daadwerkelijke toestanden in het land te informeren. Daartoe behoren, dat...
  • de BKA-situatieschets meer dan 1,5 miljoen delicten door vluchtelingen sinds 2015 bevestigt!
  • alleen al in Duitsland meer dan 3000 “islamistische” terreurprocedures sinds de grensopening van 2015 werden gestart!
  • het tot een vermenging van criminele Arabische clans en de “islamistische” terreurscene is gekomen!
  • “vluchtelingen” voor een “islamistische” golf van terreur verantwoordelijk zijn!
  • links-extreme netwerken in Duitsland al lang ageren zoals in een burgeroorlog!
    in het crisisjaar 2021 de meest verschillende scenario´s van escalatie dreigen!
Onderzoeksondernemingen en experts verwachten onlusten!
Dankzij het zorgvuldige onderzoekswerk van de schrijver worden door het boek onder andere de risicoanalyses van de hierin gespecialiseerde onderzoeksonderneming Verisk Maplecroft bij een groot lezerspubliek bekend. Daarin zegt men:

“Helaas zal het risico van onlusten en geweld op grond van Covid-19 waarschijnlijk toenemen”, vermoedt Björn Reusswig. “De maatregelen die de regeringen ter bestrijding van het coronavirus hebben genomen, hadden aanzienlijke sociaaleconomische effecten, en de frustratie neemt in grote delen van de bevolking toe.”

Hoe men de voorspelde onlusten ook wil noemen, na het lezen van de risicoanalyse van het verkeringsconcern Allianz komt men tot het besef dat een burgeroorlog in 2021 geen merkwaardig scenario meer is. En als je de beelden bekijkt van het gebruik van waterkanonnen tegen vreedzame demonstranten bij het Rijksdaggebouw en de vele volkomen buitenproportionele politieacties tegen grondrechtdemonstranten, dan ziet men hoe snel een protest kan escaleren.

Bij zijn nauwkeurige onderzoek maakte de voormalige politieman Stefan Schubert gebruik van zijn contacten met de veiligheidsorganen en kon documenten van de politie en de geheime dienst inzien, onder andere een analyse, waarin concreet voor onlusten wordt gewaarschuwd.

De vraag is niet of, maar wanneer er gewelddadige onlusten uitbreken!
In “De burgeroorlog komt!” worden ook de migrantenonlusten van vorig jaar in Stuttgart en Frankfurt grondig geanalyseerd, die immers door de media en de politiek op perfide wijze als gewelddaden van een “party- en eventscene” voorgesteld en gebagatelliseerd werden. Maar Schubert slaat de mainstream met zijn eigen woorden om de oren.

De eerste opwinding was voor de SPD in het parlement van de deelstaat Baden-Württemberg aanleiding tot een eerlijker inschatting, ze sprak daar van “op burgeroorlog lijkende toestanden”. Zoals alle citaten, statistieken en documenten in het boek zijn ook deze woorden in de uitvoerige bronvermelding opgenomen en zodoende voor iedereen na te lezen en te controleren.

Daar is ook een link naar de reclamefolder van het concern Allianz te vinden, waarop reclame wordt gemaakt voor een antiburgeroorlog verzekering.

Duitsland staan zware tijden te wachten, des te belangrijker is het om geïnformeerd te zijn. De taal van het boek is ondanks het polariserende thema aangenaam zakelijk en staat bol van informatie en feiten. “De burgeroorlog komt!” heeft het potentieel in zich om hét boek van de zomer te worden! In welk opzicht dan ook!

Bron: kopp-report.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/05/02 ... rlog-komt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: De burgeroorlog komt!

Bericht door hans van de mortel »

Pilgrim schreef:
ma mei 03, 2021 8:59 pm
De burgeroorlog komt!

Geplaatst op 2 mei 2021

Afbeelding

In Frankrijk waarschuwen voormalige generaals in een open brandbrief voor een burgeroorlog.

Als ik ergens een lage pet van opheb dan zijn het wel van generaals.

Het is juist dit soort mensen dat in de geschiedenis heeft aangetoond de plank bij herhaling deskundig mis te slaan. Zelfs Napoleon was een grote domoor of hoe dan ook een eigenwijze klootzak. We kennen allemaal zijn gestoorde verstand om met zijn gigantische leger zijn voetreis naar Moskou tot een succes te maken. Maar niet heus. [icon_lol.gif] Alleen de Duitse generaals blonken uit in strategische vernuft. Maar Hitler wist het beter. Gelukkig maar.

Nog zo'n eersteklas arrogante klootzak van groot formaat was meneer Montgomery. Mijn hemel wat een domoor en arrogante zakkenwasser.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Plaats reactie