Links antisemitisme

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Links antisemitisme

Bericht door Ozes »

Ik vraag me af of er in Israel ook een Geert Wilders is die met de Nederlandse vlag zwaait, en roept dat Nederlanders het recht hebben op een eigen staat(Nu namelijk niet het geval).

Ze hebben wel ministers die heel Denemarken "antisemitisch" noemen als ze religieus slachten willen afslachten.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21808
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Links antisemitisme

Bericht door King George »

Vermeende zieligheid blijft goed verkopen. De Palezwijnen hebben het weten te schoppen tot het uitverkoren volk voor gesubsidieerde zieligheid.


Palestinians receive more aid per capita than any other people on the planet

Afbeelding

http://quitenormal.wordpress.com/2011/0 ... he-planet/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

Hamas wil heel Israël wegvagen

Geplaatst door Leon de Winter op 14 juli, 2014

In een recent onderzoek door het Washington Institute for Near East Policy zegt zestig procent van de Palestijnen dat het hun doel is om binnen vijf jaar een Palestina te stichten dat zich uitstrekt van de Jordaan tot aan de zee.

„Een levensvatbare Palestijnse staat”, roepen politici als ze willen omschrijven wat Palestijnen nastreven. Waarom is die staat er niet? Palestijnen hebben op zowel de Westoever als in Gaza ruimschoots de mogelijkheid om zo’n staat te stichten, maar ze doen het niet. Waarom niet?

Zowel Gaza als de Westoever is tribaal, net zo tribaal als Syrië en Irak en Saudi-Arabië en Jordanië. Tribale samenlevingen kunnen alleen door autoritaire regimes beheerst worden. Corruptie en het ontbreken van rechtsstatelijke instituties vormen essentiële onderdelen van tribale samenlevingen. Als er op de Westoever een Palestina komt, zal die staat ongetwijfeld een variant vormen van de vele corrupte Arabische dictaturen. ’Levensvatbaar’?

En Gaza? Dat land heeft echte grenzen en een echte regering. Wat wil Hamas? Ze maken er geen geheim van: de stichting van een wereldwijde islamitische heilstaat. Om die te bereiken, moeten de Joden, christenen en de ongelovigen gedood of op zijn minst onderworpen worden.

Als Gaza niet continu geweld zou uitoefenen, zouden er geen blokkades zijn, geen handelsbeperkingen. Maar Hamas kan niet anders. Hamas is een antisemitische beweging die op Joden moet jagen. Desondanks laat Israël ook nu honderden trucks tussen Gaza en Israël heen en weer rijden om voedsel en goederen naar Gaza te brengen. Zieke Gazaanse kinderen worden ook nu nog naar Israëlische ziekenhuizen gebracht. Vreemde types, die Israëliërs.

Provocatie
Er zijn geen Joden meer in Gaza. Maar Hamas beschouwt heel Israël (in feite: de hele wereld) als bezet gebied en vuurt al jarenlang in het wilde weg raketten op Israël af, in steeds hogere frequentie, en provoceert daarmee Israël tot tegengeweld.

Hamas vuurt zijn raketten af vanuit woonwijken. Daarmee gebruikt het de eigen bevolking als menselijk schild. Hamas zet families op de daken van de gebouwen waarin raketten en granaten opgeslagen zijn en stelt daarmee het Israëlische leger voor morele dilemma’s.

Dergelijke dilemma’s zijn Hamas vreemd. De raketten die de terroristen afvuren, moeten de burgerbevolking van Israël terroriseren. Zou Hamas geen raketten afvuren op Tel Aviv als de mensen daar op de daken menselijke schilden zouden vormen?

De huidige confrontatie is met name een mediagevecht. Dat verliest Israël, zoals altijd, omdat er een curieuze alliantie bestaat tussen progressieve journalisten en extremistische islamisten.

Ook al zijn er in deze nieuwe geweldsronde minder slachtoffers te tellen dan er in Syrië op één dag vallen, geen enkele militaire actie kan ’bijkomende schade’ vermijden. In Gaza komen burgers om het leven bij de acties van het Israëlische leger, en dat is precies wat Hamas wil.

Je ziet aan de items op tv en in de kranten wanneer de persafdeling van Hamas weer een perstoer georganiseerd heeft. Je ziet het aan de items in het NOS Journaal en RTL Nieuws, je ziet het aan de progressieve kranten: de correspondenten hebben een toer gemaakt en mochten huilende moeders filmen en de schade aan huizen fotograferen (de cameramensen zijn bijna altijd lokale Palestijnen).

De internationale media weten wat de bedoeling is en ze doen er graag aan mee. Die media zijn namelijk gek op doden die door Joodse daders zijn veroorzaakt (waarna de correspondenten ’s avonds terugkeren naar het kosmopolitische Tel Aviv om er op een terrasje een pilsje te drinken – pilsjes zijn verboden in Gaza, maar wel onder de toonbank te koop, net als in Iran).

Op de dag dat een Palestijnse jongen door Joodse extremisten werd vermoord, werd bekend dat de dader van een net zo weerzinwekkende moord op een Joods meisje was gegrepen. Twee jonge mensen, twee gruwelijke moorden. Maar de media hebben niet over het meisje bericht omdat het meisje niet door een Joodse maar door een Arabische extremist was gedood.

De Volkskrant van gisteren toonde hoe succesvol Hamas de media bespeelt. Een stuk op de voorpagina van die krant, die de indruk wekt te zijn geschreven door de propaganda-afdeling van Hamas, suggereert dat Israël doelbewust burgers doodt, en in een tweede stuk klaagt de krant (ja, klaagt) dat Israël te weinig slachtoffers heeft en zichzelf te goed verdedigt. De eenvoudige gedachte dat er geen slachtoffers in Gaza zouden zijn als Hamas geen raketten zou afvuren, kwam niet op de pagina’s van deze krant voor. Kennelijk vindt de Volkskrant het afvuren van raketten op Israël een vanzelfsprekende zaak.

Vol overtuiging heeft de bevolking van Gaza voor de gewelddadige islamofascisten van Hamas gekozen. De bevolking steunt Hamas’ droom van de vernietiging van Israël. Gaza is judenrein, maar Hamas wil heel Israël wegvagen. Dat de keuze voor Hamas verschrikkelijke consequenties heeft, namelijk de serieuze kans op tegengeweld door Israël, verbijstert de Gazanen telkens. Ze willen de Joden doden, maar ze zijn ontzet, net als de Volkskrant, wanneer die Joden zichzelf verdedigen en terugslaan. Wie kan de Gazanen uitleggen dat je anderen niets moet aandoen wat jij zelf niet wilt ondergaan? De tijd dat je zonder gevolgen op Joden kon jagen is voorbij.

De rakettenregen van Hamas tegen Israël is niet alleen een lokale uiting van haat en woede. Achter Hamas staat Iran. In Syrië vechten Saudi-Arabië en Iran hun haat uit en via Hamas laat Iran de regio weten dat het ook met een verzwakt Syrië nog altijd een bedreiging voor de Joodse staat en dus voor elke soennitische staat kan betekenen. Op de achtergrond spelen deze krachten.

Kernreactor
Of het nu om ISIS, Hamas, Al-Qaeda of onze eigen polderjihadisten gaat, in het hart van hun ideologieën brandt de haat. Die haat verteert de samenlevingen van het Midden-Oosten. Wat kunnen we daaraan doen? Het enige wat helpt, is massieve zelfverdediging. We moeten Israël steunen in zijn strijd tegen een cultuur waarin mannen trots verklaren dat zij meer van de dood houden dan wij van het leven. In het Hemelse Bordeel waar zij zullen opstaan, zo geloven die mannen, wacht eeuwige bevrediging door tweeënzeventig maagden. Dit is de religieuze waanzin waardoor de vrije wereld momenteel wordt bedreigd.

Hamas heeft de afgelopen dagen geprobeerd de kernreactor in Dimona met raketten te raken. Hamas, deze club van apocalyptische geloofswaanzinnigen, lijkt met een raketinslag de betonnen koepel van de reactor te willen breken. Het zal hun een zorg zijn of met de Joden ook alle Palestijnen door radioactieve straling zullen sterven – deze extremisten zijn bereid iedereen de dood mee in te sleuren als de Joden maar creperen.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/ ... nz0U.email
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

Staan weldra de synagogen weer in brand?

Geplaatst op 18 juli 2014

Afbeelding

Al op donderdag 10 juli zorgde een spontane anti-Israëlische bijeenkomst met minstens 100 oorspronkelijk uit Arabië afkomstige personen in de binnenstad van het Duitse Essen voor de aanwezigheid van veel politie, toen de racisten, anti-Israël leuzen scanderend, langs de synagoge trokken. Voor vandaag, 18 juli, heeft de antisemitische en (anti)-fascistische jeugdafdeling van “Die Linke”, “Solid”, opgeroepen tot nog een anti-Israël demonstratie, “Stop het bombardement op Gaza”, om 17.00 uur op de Webermarkt en bij de politie 500 deelnemers aangemeld. Op internet hebben ook neonazi´s en radicale islamieten hun komst met antisemitische comments aangekondigd. Als spreker zal o.a. de voorzitter van “Die Linke” in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, Ralf Michalowsky (kleine foto) aanwezig zijn.

Sinds woensdag dragen de politieagenten, die in de binnenstad van Essen de oude synagoge bewaken, kogelvrije vesten en machinepistolen. Een politiewoordvoerder motiveert deze maatregel ermee dat het ministerie van Binnenlandse Zaken en de politie van Nordrhein-Westfalen de veiligheidssituatie als gevolg van de in heel Duitsland plaatsvindende anti- en pro-Israëlische demonstraties “nu anders beoordelen. Er is sprake van een verhoogde bedreigende situatie.”

Op hetzelfde moment willen demonstranten – er zijn 50 aangemeld – op de Willy-Brandt-Platz onder het motto “Tegen antizionisme en terreur” hun solidariteit met Israël betuigen. De desbetreffende demonstranten moeten op de hen ver uit elkaar liggende toegewezen plaatsen blijven. “We rekenen bij beide bijeenkomst op duidelijk meer deelnemers”, aldus de politiewoordvoerder. De politieagenten zijn ook ingesteld op extremisten: “Als de deelnemers zich niet aan de met ons overeengekomen regels houden, zullen we ingrijpen.”

Onder deze druk lijkt nu ook het slechte geweten van de CDU in Essen zich te gaan roeren:

Het “Christliche Forum” bericht:

De CDU bekritiseert het samengaan van links- en rechts-extremen bij anti-Israël demonstratie van “Die Linke”.

De CDU in Essen bekritiseert de voor vandaag geplande anti-Israël demonstratie, waartoe de jeugdafdeling “Solid” van “Die Linke” heeft opgeroepen. Zowel radicale islamieten als links- en rechts-extremen hebben hun deelname aan deze manifestatie tegen de joodse staat aangekondigd.

De christendemocraten van de stad aan de Ruhr roepen op tot “terughoudendheid en dialoog”: ze veroordelen vooral de jeugdafdeling van “Die Linke”, die een “vergaarbak van verschillende Israël-vijandige en antisemitische groepen” organiseert.

Hierover zei de fractiechef van de CDU, Thoma Kufen:

“Essen is een naar de wereld toe gerichte en tolerante stad. Juist daarom mag onze stad niet het toneel worden van links- en rechts-extreme groeperingen met hun antisemitische en racistische leuzen. De twist van het Midden-Oostenconflict wordt ongebreideld gebruikt als stemmingmakerij tegen Israël.”


De geschiedenis schijnt zich te herhalen – alleen onder andere voorwaarden. Niet alleen Hitler heeft – voor een beperkte periode – de Holocaust bedreven, de vrome moslims bedrijven deze als sinds 624 na Chr. en hebben geen scrupules om nu ook in de Duitse straten ongehinderd tot volkerenmoord tegen de Joden op te roepen en tegelijkertijd de door hen gepleegde genocide op de Armeniërs te ontkennen.

De heersende klasse zouden deze woorden van de rechtshistoricus Julius von Ficker (1826-1902) in hun partijboek moeten schrijven: “Wanneer het een volk aan de kracht of het inzicht ontbreekt, wanneer het zich niet meer capabel acht om over vreemden te heersen, dan zal het volgens de aard der dingen ook spoedig de vreemde heerschappij bij zichzelf zijn intrede doen.”

Bron: http://www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/07/18/ ... more-66397
De CDU bekritiseert het samengaan van links- en rechts-extremen bij anti-Israël demonstratie van “Die Linke”.
En zoals we hier inmiddels weten is ook dat zogenaamde ‘extreemrechts’ van het nationaal-socialisme in werkelijkheid óók extreemlinks.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

Attentie voor bezoekers op dit forum!

Deze topic is sinds kort compleet verwijderd uit Google en is met geen enkele combinatie van trefwoorden meer terug te vinden. Daarvoor stond het jaren lang bovenaan in de lijst van de Google rating. Het is gebeurd na de plaatsing van mijn laatste posts over het niet al te objectieve NOS-journaal. Of dat NOS-journaal er ook echt iets mee te maken heeft weten we natuurlijk niet maar als blijkt dat dat wel zo is, dan zou dat het bewijs zijn dat we hier niet te maken hebben met een omroep die aan objectieve nieuwsgaring doet, maar aan propaganda.

De zaak wordt op dit moment diepgaand uitgezocht.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Ariel
Berichten: 78553
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Links antisemitisme

Bericht door Ariel »

Oke...Als we de naam van dit topic veranderen zou dat dan helpen? Ik kan dit topic ook niet meer terug vinden op google.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

Nee doe maar niet. Ik denk ook niet dat het helpt omdat vermoedelijk de url zelf geblokkeerd is, niet de naam.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

De topic lijkt een beetje terug te keren. Het staat nu wel hier bij 'Meer resultaten van dutch.faithfreedom.org' als je googelt op de woorden 'links antisemitisme ffi'.

https://www.google.nl/search?q=links+an ... gws_rd=ssl
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

Langzaam keert de topic weer terug in Google. Hij staat nu alweer op de tweede pagina van de zoeklijst als je googelt op 'links antisemitisme'. Dit kan twee oorzaken hebben. Mogelijk staat er nog steeds een blokkade op de url van de eerste pagina van de topic, waardoor Google hem opnieuw vindt op een andere, in dit geval de laatste pagina. Het zou ook kunnen dat onze klacht bij Google effect heeft gehad en dat iemand de blokkade opgeheven heeft. Het is niet ongebruikelijk dat hij hem dan opnieuw vindt op een andere (vaak de laatste) pagina van de topic. Dat was ook het geval met andere topics van mij toen onze site een tijdje terug een maand lang uit de lucht was. Ik heb trouwens nog geen antwoord van Google gekregen over waarom en door wie dit gebeurd is. Ik vermoed dat de daders mensen in de journalistieke wereld geweest zijn.
Laatst gewijzigd door Pilgrim op ma jul 21, 2014 4:46 pm, 2 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21808
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Links antisemitisme

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

Links krijgt de ontketende Jodenhaat in eigen rug gestoken

Posted by mentoncultuur, 21 maandagjul 2014

Afbeelding

Hoewel er in Nederland ongeveer net zoveel Joden als Kampenaren leven, doemt de vraag op waarom Joden tegenwoordig toch veel vaker doelwit van fluimen zijn dan Kampenaren. Niet dat ik persoonlijk iets tegen de inwoners van de mooie gemeente Kampen heb, maar Joden schijnen iets in zich te hebben dat de expliciete haat tegen Joden zo aanwakkert. Sedert de Joden een eigen land hebben waar Joden zelf de scepter zwaaien over hun veiligheid is de Jodenhaat eerder toegenomen dan afgevlakt. Dat er talloze volken zijn die er een eigen staat op na houden, wordt doorgaans als zeer acceptabel beschouwd. Vanuit Nederland werden etnische en religieuze afscheidingsbewegingen zoals die in Joegoslavië van harte gesteund. Het katholieke Kroatië en islamitische Kosovo zijn daar voorbeelden van.

Schreef ik hier onlangs dat op dit moment 22 zich Arabisch noemende naties existeren, het schijnt zo dat juist die ene Joodse natie het bestaansrecht ontzegd wordt. En dan niet door alle politieke stromingen in Nederland, maar vrijwel uitsluitend door het linkse diocees. Vanaf Pechtold tot en met de Internationale Socialisten, werken ze actief mee de Joden het recht op een eigen natie te ontzeggen.

Nu is het op zich zo gek nog niet dat Joden na eeuwenlange vervolging voor het stichten van een eigen natie gekozen hebben. En dat dat land precies daar gesitueerd is waar Joden het langst geleefd hebben, is dan zeer verklaarbaar. Per slot van rekening zijn ex-slaven uit Amerika naar Afrika teruggekeerd en hebben daar Sierra Leone en Liberia gesticht. Geen mens die over die landen zanikt, want het zijn pariastaten waar zo nu en dan een golf zelfgenocide gepleegd wordt en een massa ontwikkelingshulp naartoe moet.

Maar Joden met een eigen land en die zichzelf dan ook nog beschermen tegen pogroms of een Holocaust, schijnt in vooral het linkse diocees absoluut niet door de beugel te kunnen. En het was toch zo fijn kwetsbare Joden te koesteren en tentoon te stellen als slachtoffers van rechts. Toen het links nog goed uitkwam, werd de Holocaust vooral door links als wapen tegen rechts gebruikt. Rechts had zich maar te schamen over de 6 miljoen afgeslachte Joden. En het ritueel werd geboren dat een stem op links meteen ook een stem tegen het antisemitisme was.

Zo kon het dan ook zomaar gebeuren dat de Anne Frankstichting in marxistische handen kwam en het wapen werd tegen alles wat maar een beetje rechts leek. Zelfs Hendrik Koekoek, toch zelf als dienstplichtig militair strijdend aan de Grebbeberg en 7 maanden opgesloten in het beruchte Oranjehotel, werd als naoorlogse nazi neergezet door de marxistische Anne Frank Stichting.

Joden werden door links, zwak en niet in staat geacht zichzelf te verdedigen, als beschermd stadsgezicht in het panopticum van Marx tentoongesteld. Totdat de Joden van Israël zich gingen verdedigen tegen pogingen tot pogroms door de gezamenlijke Arabische landen. En dus werd in allerijl het Nederlands Palestina Komitee door vooral communisten opgericht. Die begonnen meteen te beweren dat Israël erger dan het Derde Rijk was. Sedertdien regent het dan ook dat soort vergelijkingen en wordt de davidsster pontificaal naast de swastika gezet.

Gaza werd de grootste openluchtgevangenis en een nieuw Auschwitz genoemd. Dat laatste blijkt op een mirakel te berusten, want het Palestijnse volk nam toe van 800 duizend tot 8 miljoen vluchtelingen. Niet gek voor een volk van welke gezegd wordt dat Joden er een etnische zuivering en genocide op uitvoeren. Het mag niet verwonderen als je een volk dat zelf slachtoffer is van een Holocaust beticht van het plegen van een Holocaust, dergelijke beschuldigingen een minarethoge haat veroorzaken.

Het antisemitisme dat tot dan vooral door de lederfetisjisten van de neonazi’s geconserveerd werd, werd in de jaren zeventig van de vorige eeuw zonder enig misbaar naar links overgeheveld. De VARA was toen al een grote speler in dit feest van herkenning. Karel Roskam die aan de VARA-microfoon stond te snikken nadat de op het vliegveld van Entebbe gegijzelde Joden uit handen van marxisten en Arabieren werden gered en waarbij in de strijd ook Oegandese militairen omkwamen. Nee, geen vreugdetranen, maar rouwbeklag voor de trawanten van de massamoordenaar Idi Amin. Bij de VARA dan ook geen medeleven over de oude mevrouw Bloch, die als enige niet bevrijd kon worden omdat ze in het ziekenhuis vermoord werd door de medewerkers van Idi Amin.

Het was de periode dat aanhangers van het Nederlands Palestina Komitee zich in Zuid-Jemen lieten bekwamen in het doden van Joden. En als Lidwien Janssen niet in 1976 op het vliegveld Ben-Gurion in Tel Aviv gearresteerd zou zijn, zouden voor het eerst na 1945, en nadat de SD’er Siert Bruins twee familieleden van mij op het randje van het bevrijde Nederland in Delfzijl met kogels doorzeefde, wederom Nederlanders zich aan de Jodenmoord schuldig gemaakt hebben.

Dat Lidwien Janssen in Nederland zowat als heldin van de Opperste Sovjet gekoesterd werd, zal dan ook niemand verwonderen, want het antisemitisme, maar dan in de mimicry van het antizionisme, was helemaal terug van eventjes latent geweest.

Met de komst van een enorme moslimpopulatie ging dit nog meer furore maken, want de islam is nu eenmaal de deeltjesversneller van de Jodenhaat. De christelijke versierselen van de Jodenhaat zoals de gele Jodenlap werden dan ook dankbaar door Rome van de moslimpotentaten van Jeruzalem overgenomen. Dat de christenheid zelf ook slachtoffer van de islam werd, moet dan maar als het sprankje ironie in dit verhaal gezien worden.

Dat de standaard van de hedendaagse Jodenhaat door het linkse diocees beheerd wordt, mag sommigen die menen dat links het enige wapen tegen het neonazisme is, misschien verwonderen. Maar dan kennen die het hoefijzereffect niet, dat zegt dat de ideologische uitersten raakpunten met elkaar hebben. En omdat het ijzer gesmeed wordt als het heet is, zag je dan ook steeds vaker neonazi’s en Internationale Socialisten naast elkaar tegen Israël staan brullen. Weldra aangevuld door de Europese moslimpopulatie, die de Jodenhaat ongeveer in de genen met zich meedraagt en dan ook jaarlijks na de ramadan in mijn vroegere stad een bijltjesdag op de Israëlische ambassade kwam uitvoeren.

Dat het midden-Oosten de fabriek van de Jodenhaat werd en zelfs in die mate dat Mein Kampf en antisemitische spotprenten à la Der Stürmer daar ongeveer net zo gangbaar zijn als de tocht naar het UWV-loket in Nederland, werd zonder protest van linkse zijde geaccepteerd en zelfs hier en daar aangemoedigd. Pechtold vond zelfs dat je bij antisemitische spreekkoren niet meteen aan het ergste moet denken. Waaraan je dan wel moet denken als er Hamas, Hamas, Joden aan het gas en de Joden moeten dood wordt geroepen, zei de succesvolste politicus van Nederland er niet bij.

Werd de afgelopen tien jaar terwijl de Jodenhaat toenam in het linkse diocees beweerd dat de moslims in Europa zich in dezelfde situatie bevinden als de Joden richting Auschwitz, zie je moslims voor de poort van dat onzalige oord de nieuwe versie van de Hitlergroet maken, en riepen Turkse knapen op de beeldbuis dat Hitler nog wel even door had mogen gaan met de Joden.

En als Joop Glimmerveen dat nu geflikt had, dan zou het zeker niet door de beugel gekund hebben. Want herinner ik me nog goed, toen deze neonazi tijdens de zendtijd voor politieke partijen gebruik van zijn recht maakte, hebben boze omroepmedewerkers van de NTS uit protest het beeldscherm op z’n kop uitgezonden. De ironie wil nu juist dat de NOS zeer recent islamitische hakenkruisen wegmoffelde omdat die zouden kunnen bewijzen dat moslims misschien erger neonazi zijn dan Glimmerveen in zijn “beste” dagen.

Hiermee wordt dan meteen een voor het linkse diocees zeer netelige kwestie aangesneden. De onder de moslimpopulatie ontketende Jodenhaat in Nederland. Het werd al veel eerder gesignaleerd maar steeds met de mantel der liefde omgeven, of verzacht met de veronderstelling dat de moslims zelf slachtoffer van racisme zouden zijn. Daar werd zelfs het woord islamofobie voor in het leven geroepen. Maar het vervelende hierbij is dat in de aanloop naar de Holocaust de Nederlandse Joden niet te boek stonden als lastige klanten die bovenpercentueel de penitentiaire instellingen bewoonden, hele stadswijken in hun greep hielden, evenmin megalomane gebedshuizen eisten en niet aan religieus extremisme deden.

Dat er helemaal geen reden is voor een mate van islamofobie lijkt dan ook niet aan de orde te zijn. Maar wie in de afgelopen 10 jaar ook maar een beetje islamofobie aan de dag legde, werd meteen verdacht van het aanhangen van de Neurenbergse Rassenwetten, zo herinneren we ons nog van het zich uit het publieke debat terugtrekken van Paul Cliteur.

Maar van het een komt het ander, en dat ander is dat de Jodenhaat van latent weer volledig actief geworden is en zich niet langer alleen weet te maskeren achter het antizionisme, welke laatste slechts stoelt op de gedachte dat 22 Arabierenlanden wel kunnen, maar dat ene Jodenland uit den boze is.

Die Jodenhaat gaat het mes in eigen rug voor links worden, want wat eenmaal in beweging gebracht is, is moeilijk tot stilstand te brengen. De eerste tekenen van intern meningsverschil over het islamitische aandeel in de Jodenhaat dienen zich al aan.

Dat de Joden alweer de kanarie in de kolenmijn blijken te zijn, zien we op dit moment in het Midden-Oosten waar de christenheid nu een flinke beurt krijgt. Dat vindt het linkse diocees niet erg, maar dat wordt het wel zodra ook in Nederland anderen dan de Joden een beurt krijgen.

Mocht ik hierboven begonnen zijn met de mooie en zeer christelijke gemeente Kampen, de ironie zit dan ook verpakt in het gegeven dat na de Joden andere volken een beurt krijgen. En omdat het nu eenmaal in de aard van het beestje zit en er in Nederland ongeveer net zo veel Kampenaren als Joden leven, zal het linkse diocees op zeker moment zelf ook slachtoffer worden als het niet met de moslims blijft meeheulen.

Dat wordt dan ook het grote zorgenkind voor het linkse diocees, want als het echt misgaat hebben ze daar niet alleen zeer veel uit te leggen maar moeten ze voor de verandering nu ook eens zelf onderduiken. Het aardige is namelijk dat in landen waar de islam de scepter zwaait er ook geen plaats is voor marxisten. Een dankjewel van Hamas, Hezbollah en ISIS voor de gedane arbeid zal er dan niet bij zijn.

De ommekeer bij links begint zich dan ook geleidelijk af te tekenen, want wie goed opgelet heeft bij de laatste twee Israël-haat dagen in respectievelijke Den Haag en Amsterdam, zag vooral boze moslims de islam propageren, maar kon met moeite marxistische bleekscheten in de meute ontwaren. Het beschaafdere (doch lees gematigder) deel van links is al afgehaakt. Het deel dat aan het ene eind van het hoefijzer kleeft, zoals Anja Meulenbelt, was er uiteraard wel en zal er ook wel tot de laatste snik blijven. Of Gretta Duisenberg er mee marcheerde weet ik niet, maar net als Florentine Sophie Rost van Tonningen-Heubel tot haar laatste snik erin bleef geloven dat het ooit met de Jood afgelopen zou zijn, zou haar mogelijke absentie gisteren in Amsterdam naar een andere verklaring zuchten.

Voorlopig is de Jodenhaat in het linkse diocees nog het wondermiddel waar het pact met de islam op drijft, maar met de islam weet je dat als je een pink geeft het eindelijk het gehele lijf wordt. Dus het is nu wachten op dat in het maanlicht opflikkerende lemmet in de rug van links.

http://filantropius.wordpress.com/2014/ ... -gestoken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

Het gewelddadige islamitisch-linkse antisemitisme verbreidt zich in Duitsland

Geplaatst op 22 juli 2014

Afbeelding
Kijk goed naar deze foto van de manifestatie van geweld in Frankfurt: het zijn niet alleen moslims, er bevinden zich ook Duitse linksen onder hen.

De afgelopen jaren waren we getuige van een heroplevend antisemitisme in Oost-Europa, dat echter niet zo door geweld werd gekenmerkt als het antisemitisme in Frankrijk. Terwijl het Oost-Europese antisemitisme zich meer in georganiseerde politieke en juridische acties (bijv. verbod op koosjer slachten) manifesteerde, toont het West-Europese antisemitisme duidelijk het handelsmerk van de islam. Het uit zich namelijk via grof geweld op straat en dit geweld heeft een intimiderend, zelfs verlammend, effect op de politici en de politie, zodat deze nauwelijks iets ondernemen. Ze proberen alleen wanhopig de synagogen onder levensgevaar voor de politieagenten te verdedigen en nadien braaf de straten op te ruimen en bij de “aardige, vreedzame moslims” te slijmen dat ze zich alsjeblieft een beetje geciviliseerd gedragen.

Zo was het afgelopen week in Frankrijk en niet anders in Duitsland:

“We beleven een explosie van tot geweld bereide Jodenhaat.”

Stenen, flessen, Jodenvijandige leuzen: In steeds meer Duitse steden leven antisemieten hun haat openlijk uit. De autoriteiten reageren hulpeloos.


Eindelijk bekennen ook de media de hulpeloosheid van de autoriteiten met het oog op dit moslimgeweld. Want dat het hier om islamitische Jodenhaat gaat, is niet meer te verbergen, ook al doen overal de Duitse linkse en rode nuttige idioten braaf mee aan de onlusten:

Toen de manifestatie “Free Palestina”, die afgelopen weekend door het centrum van Berlijn trok, de straat Unter den Linden bereikte, kwam de optocht ter hoogte van de Humboldt-universiteit tot stilstand. In de optocht werd gezwaaid met de zwarte vlag van Hizb ut-Tahrir, de in Duitsland als terroristisch verboden islamitische organisatie. (...) “We beleven hier in dit land op dit moment een explosie van kwade en tot geweld bereide Jodenhaat, die ons allemaal choqueert en verbijstert”, verklaarde de president van de Centrale Raad van de Joden, Dieter Graumann. “Dat er in Duitse straten de meest vreselijke antisemitische oproepen gescandeerd kunnen worden, hadden wij in ons leven nooit meer voor mogelijk gehouden.” (...) Maar Berlijn is geen op zichzelf staand geval. In een hele serie gevallen gingen solidariteitsmanifestaties voor Gaza vergezeld van een golf van antisemitische hetze. In veel steden van Duitsland kwam het tot verbale en deels lichamelijke aanvallen.

De CDU eist een “nul tolerantie”-grens, staat er al in het begin van het artikel. Ook de Groenen doen een poging met wanhopig overdreven juridische activiteit:

Ook Sven Kindler, een afgevaardigde van de Groenen in het Duitse parlement, nam aan deze manifestatie deel. Kindler en zijn mededemonstranten trokken zich terug, “omdat heel duidelijk was geworden dat de politie ons niet kon beschermen”. Ze doen aangifte tegen onbekend: wegens het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel.

Welt Online

Deze eisen aan een rechtsstaat, die al systematisch faalt als het gaat om het islamitische geweld, zijn behoorlijk naïef, temeer omdat het juist de Groenen en de roden waren die de moslims bij zulke uitbraken van geweld ondersteunden. Denk alleen maar aan de Gaza flottielje acties en de inzet van Duitse politici (en media!) aan de kant van de Israël-haters.

Nu oogsten ze de vruchten die ze destijds hebben gezaaid. En nu zijn ze heel naïef om te denken dit soort geweld met juridische rechtsgedingen te kunnen indammen. Nee, dit kan alleen nog maar met heel harde maatregelen. Maar wedden dat de leugenachtige Groene lafbekken nog een ander middel vinden: de politie als zondebok voor hun eigen politieke falen. En zolang dat zo blijft, kun je alleen maar zeggen: Dat is de ware gerechtigheid: Men moet de gevolgen van de eigen langdurig gevoerde politiek nu bezuren – welverdiend!

Afbeelding

Bron: http://www.kybeline.com

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/07/22/ ... more-66710
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

De antisemitische ratten van het NOS-journaal blijven hardnekkig en bewust Jodenhaat verspreiden

Posted by martienpennings, 22 jul 2014

Afbeelding
René van Brakel

Mijn geliefde NON-journaal vanmiddag 22 juli 2014 om 12 uur. Kijk vanaf 7:13. De nieuwslezende antisemiet van dienst, René van Brakel:

“Hamas moet zo snel mogelijk instemmen met een bestand zodat er niet langer meer burger slachtoffers vallen bij de strijd in de Gazastrook. Dat zegt de Amerikaanse minister Kerry.”

Wat ontbreekt hier, behalve de mededeling dat Kerry een net zo’n grote Jodenhatende rat is als de NOS-journaal-medewerkers?

Dat is de vermelding, ook door Kerry verzwegen, dat Hamas niet alleen een bestand afwijst, maar dat Hamas ook bewust zijn terreur vanuit bevolkingscentra pleegt in de hoop dat er burgerslachtoffers vallen, waarmee dan vervolgens Israël gedemoniseerd kan worden. Ook ontbreekt de vermelding – iets dat ook door Kerry wordt verzwegen – dat Hamas burgers zelfs oproept géén gehoor te geven aan de waarschuwingen van het IDF om bepaalde plekken te ontruimen omdat er gebombardeerd gaat worden. Hamas roept burgers juist op om daar naar toe te gaan.

Dan wordt Netanyahu getoond die op de Amerikaanse tv vertelt dat Israël niet anders kan dan zich verdedigen, dat geen land kan toestaan dat er voortdurend raketten neerkomen op zijn grondgebied en dat het IDF zo goed mogelijk probeert alleen militaire doelen te raken. Waarom komt Netanyahu aan het woord? Omdat ze bij de NOS vermoedelijk beginnen te beseffen dat ze steeds beter in de gaten gehouden worden.

En dan komt het stukje hersenspoeling waarop de NOS-ratten uit zijn. De nieuwslezer:

“De militaire verliezen in de Gazastrook lopen op. Gisteren sneuvelden 7 militairen waarmee het dodental op 29 komt. Aan Palestijnse zijde ligt het dodental op meer dan 500. Onder de slachtoffers veel vrouwen en kinderen.”

“Veel vrouwen en kinderen”: dát is de ultieme punch-line van de NOS-ratten. Dát is wat ze willen dat beklijft, zodat de Jodenhaat ook in Nederland moge toenemen. Dat gaat lukken, vooral onder moslims.

Hoe kennen ze die aantallen “Palestijnse” slachtoffers trouwens? Uit betrouwbar Palmaffiose bron natuurlijk. En u weet: daar liegen ze nóóit!

DDS wees ook nog op een rattig detail uit een NON-journaal-uitzending: er wordt wel verteld dat er tunnels ontdekt en opgeblazen worden die vanuit Gaza onder de grens door naar Israël lopen. Maar dat de bedoeling van die tunnels is om at random Joden te gaan vermoorden, nee dat wordt er weer niet bijgezegd door de stand-uppende “correspondent”.

http://martienpennings.wordpress.com/20 ... rspreiden/
Waarom komt Netanyahu aan het woord? Omdat ze bij de NOS vermoedelijk beginnen te beseffen dat ze steeds beter in de gaten gehouden worden.
Dit zou best wel eens kunnen. Ik had de indruk dat Monique van Hoogstraten laatst wat geïntimideerd op mij overkwam. Vooral vlak nadat Martien Pennings tegen het NOS-journaal tekeer ging en deze topic even uit de zoeklijst van Google verdween nadat ik ook zijn post over dat NOS-journaal in deze topic had geplaatst.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

Het antisemitische NOS-journaal gebruikt zijn verzwijgmacht om Jodenhaat te bevorderen

Geplaatst op 24 juli 2014

Afbeelding

In december 2013 heb ik een stuk geschreven onder de titel “De mainstream-media en hun verzwijgmacht: de casus van de New York Times en de Holocaust”, waarin de fatale rol duidelijk wordt die het verzwijgen door de NYT van de Holocaust heeft gespeeld. Nou ja: verzwijgen is niet helemaal het goede woord: er stonden in de periode 1940 – 1945 soms kleine berichtjes zonder kop erboven op pagina nummer zoveel over massamoorden in Polen, maar je kwam er vaak niet achter dat het om Joden ging. De krant berichtte zelfs over de opstand in het ghetto van Warschau zonder te melden dat het een Joodse last-ditch-fight betrof. De eigenaar van de krant de aristocratische Jood Arthur Hays Sulzberger vond die Europese Joden maar vulgair en hij wilde niet dat de NYT bekend zou komen te staan als een Jodenkrant.

Zo doen ze het nog steeds bij de NYT: de laatste 40 jaar zijn ze bezig Israël te demoniseren en de moorddadige Palmaffia’s te knuffelen. De Joodse idioten die het “liberal” J Street aan de Eastcoast bevolken zijn opgevoed door een NYT die staat in de traditie van Sulzberger. Daarom viel het Judas-boek van Ari Shavit, “Mijn Beloofde Land”, waarin Israël met een kus ten diepste wordt verraden, zo goed in het pulletje bij de Oostkust-Joden van Amerika. Gelukkig is er sinds de jaren 1970 ook een heel ander geluid, namelijk dat van Commentary, een blad dat in Amerika de rol vervult die de Jerusalem Post in Israël speelt.

Net zoals in het hele Westen, en vooral in Europa – voor bijvoorbeeld Duitsland stelt Die Welt het aan de kaak – wordt ook in Nederland de verzwijgmacht in dienst van de Jodenhaat, van de Israëlhaat en van de bevordering van een nieuwe Holocaust uitgeoefend door álle mainstream-media. Leon de Winter karakteriseerde zeer recent nog een artikel in de Goedvolkkrant aldus:

“De Volkskrant van gisteren toonde hoe succesvol Hamas de media bespeelt. Een stuk op de voorpagina van die krant, die de indruk wekt te zijn geschreven door de propaganda-afdeling van Hamas, suggereert dat Israël doelbewust burgers doodt, en in een tweede stuk klaagt de krant (ja, klaagt) dat Israël te weinig slachtoffers heeft en zichzelf te goed verdedigt. De eenvoudige gedachte dat er geen slachtoffers in Gaza zouden zijn als Hamas geen raketten zou afvuren, kwam niet op de pagina’s van deze krant voor. Kennelijk vindt de Volkskrant het afvuren van raketten op Israël een vanzelfsprekende zaak.”

Dat is dus de “positieve” kant van de hersenspoeling waaraan het Nederlandse publiek wordt blootgesteld, maar de negatieve kant is zeker zo belangrijk. Ik denk dat het grootste deel van de desinformatie uit verzwijgen bestaat. Neem nu het NON-journaal van zeven uur deze morgen. Presentatie door het lieve blonde prutske Dionne Stax, die ongetwijfeld weer puur op haar talent en intellectuele diepgang op haar stoeltje terecht is gekomen. Kijk vanaf 4:48.

Stax: “In de Gazastrook is opnieuw hard gevochten. Het dodental is aanzienlijk opgelopen. Volgens Hamas vielen er bij de laatste gevechten 74 doden. En daarmee zou het Palestijnse dodental op ruim 700 zijn gekomen.”

Zucht. Hier zijn de expliciete instructies van Hamas aan de bevolking van Gaza hoe met de Westerse pers om te gaan: altijd spreken over búrgerdoden! Lees ook de rest van de leugenmanipulatie. En uit dit voorlichtingscentrum zou ook maar één betrouwbaar woord of ook maar één kloppend cijfers komen? Kijk toch eens even naar dit recente filmpje van een woordvoerder van Hamas: een bestand is altijd alleen maar een rustpauze in een strijd die eeuwig door zal gaan tot de laatste Jood uit Palestina verdreven is.

Terug naar het 7-uur-journaal van vanmorgen. Volgt een voice over bij vooral een langdurig beeld van een gewond jongetje:

“Dit ziekenhuis in Gaza kan de gewonden maar nauwelijks aan. Slachtoffers van weer een nacht en dag harde strijd tussen Israëlische troepen en Hamas. De VN waarschuwen dat er snel een staakt-het-vuren nodig is omdat er en tekort aan voedsel dreigt in Gaza. Aan Israëlische zijde sneuvelden er 5 militairen. In totaal heeft het conflict na 2 weken 32 Israëlische militairen het leven gekost. Ondertussen onderhandelt de Amerikaanse minister Kerry over een bestand. ( . . . ) Maar Kerry erkent dat een bestand nog ver weg is. Hamas zegt dat er alleen een staat-het-vuren mogelijk is als er een eind komt aan de blokkade van de Gazastrook.”

Zullen we het maar wéér analyseren, terwijl we weten dat het geen moer helpt?

Dat ziekenhuis in Gaza zou geen gewonden hoeven te verzorgen, er zou geen tekort aan voedsel dreigen en er zou geen “blokkade” zijn als de Palmaffiose Hamas niet de eigen bevolking zou gijzelen, hersenspoelen met haatpropaganda en niet elke vredesstem die desondanks misschien zou opklinken de strot zou afsnijden. Als Hamas geen terreur uitoefent, doet Israël niks. “Harde strijd” klinkt dus onterecht alsof er twee vechten die alle twee schuld hebben. Dat is niet zo! Hamas roept dit bewust over zichzelf af. Hamas wil dit! Deze maffia’s leven van oorlog, haat, terreur en parasitisme. Daarom is een bestand ook “ver weg”. Die eis dat de “blokkade” eerst moet worden opgeheven, is misdadige obstructie: er is namelijk helemaal geen blokkade voor voedsel, maar alleen voor oorlogstuig en tunnelbouwmateriaal. Het is Hamas zelf die de tekorten kunstmatig opwekt, omdat de Hamasmiljonairs grof geld verdienen aan wat er door al die smokkeltunnels gaat, die voor een flink deel terreurtunnels blijken te zijn, zijn en die Israël nu aan het opblazen is.

Nee, de Nederlandse media zijn niet evenwichtig. En het is allemaal eigenlijk zo ver-schrik-ke-lijk eenvoudig en voor de hand liggend. Besteed eens 2 minuten aan dit filmpje en wees voorgelicht. Of besteed 9 minuten met een dame die ik graag een NOS-journaal zou zien presenteren en die Douglas Murray aan het woord laat. Maar toch worden deze grote waarheden consequent door de linkse mediamonopolisten verzwegen. Met dit als resultaat. En dit. En dit. En dit. Ik waarschuw al een decennium: een burgeroorlog en pogroms komen naar Europa. Dank zijn, onder vele anderen, het NOS-journaal.

En dan kan je zeggen: die maffia-moslims van de gangster-islam kijken niet naar het NOS-journaal, die kijken naar al-Jazeera, maar ze kunnen te keer gaan omdat de autochtone Nederlanders wat betreft de islam in slaap worden gehouden door (onder andere) het NOS-journaal en van datzelfde journaal de indruk krijgen dat dit moslimgeboefte best een punt heeft jegens Israël.

http://martienpennings.wordpress.com/20 ... evorderen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Links antisemitisme

Bericht door Ozes »

De NOS is helemaal niet "antisemitisch" De linkse orde beschouwt Joden als blanke Europeanen. En in een conflict met bruine Palestijnen en blanke Joden kiest links maar één kant.Het idee dat ze bij de NOS een hekel hebben aan de vrij aparte idëeen in de Torah of aan "lange neuzen" is natuurlijk regelrechte onzin.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
mercator
Berichten: 19322
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Links antisemitisme

Bericht door mercator »

Ozes schreef:De NOS is helemaal niet "antisemitisch" De linkse orde beschouwt Joden als blanke Europeanen. En in een conflict met bruine Palestijnen en blanke Joden kiest links maar één kant.Het idee dat ze bij de NOS een hekel hebben aan de vrij aparte idëeen in de Torah of aan "lange neuzen" is natuurlijk regelrechte onzin.
Klopt helemaal. Volgens de kromme linkse logica gedragen de Israëliërs zich in het Midden Oosten hetzelfde als de Nederlandse VOC in Suriname, de Belgen in Congo of de Europese immigranten in Amerika. Beklagenswaardige "bruinen" worden belaagd door racistische "blanken". Met anti semitisme heeft dat helemaal niks te maken. Moesten de Israëli Mormonen of Getuigen van Jehovah geweest zijn had de NOS met net dezelfde modder gesmeten.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

NOS-journaal: antisemitisch, incompetent, misleidend

Posted by martienpennings, 26 jul 2014

Afbeelding
Vakantiedorp “Dolfijnclub” nabij Rafah in Gaza

Al vele malen schreef ik over het NON-journaal. Vandaag fileer ik het acht-uur NON-journaal van 25 juli 2014. Kijk vanaf 23:25. Ventje Rik van de Westelaken presenteert:

“Het Openbaar Ministerie onderzoekt of er strafbare leuzen zijn geroepen, gisteravond bij een demonstratie in Den Haag. De deelnemers, sympathisanten van de radicale islamitische beweging ISIS, protesteerden tegen het geweld van Israël in de Gazastrook.”

De gemiddelde NOS-journaal-consument die subliminaal en expliciet geconditioneerd is Israël te haten, zal denken:

“Tsja, dat moet toch kunnen niet waar? Je zóú toch ook radicaal worden van al dat geweld dat Israël pleegt?”

En dan de verslaggeefster met het dunste zeikstemmetje van de hele televisie, Pauline Broekema:

“Zo’n 50 demonstranten droegen vlaggen van ISIS die een fundamentalistische islamitische staat heeft uitgeroepen In Irak en Syrië.”

Broekema geeft verder geen invulling aan dat “fundamentalistische islamitische staat”. Bijvoorbeeld niet dat het hier een “staat” betreft die strotafsnijdend, dan wel mitrailleursgewijs of via nekschoten massagraven vult. Wie het er levend afbrengt, heeft geluk.

Dat sfeertje klopt met de leuzen die we horen in de Haagse straten. Behalve het obligate “Allah-oe-akbar” (Allah is groter, namelijk dan de God van de kaffirs) is er ook dit omineuze geluid: “Takfir”. Dat is code voor “dood aan alle moslimketters die minder radicaal zijn dan wij en vooral ook aan alle Joden en andersgelovigen”. Met andere woorden: het is code voor de bereidheid tot massamoord zoals ISIS inderdaad pleegt in Irak en Syrië. Dat wordt dus geroepen in de straten van Den Haag.

Broekema: “In toespraken werd het door Israël gebruikte geweld fel veroordeeld.”

En nou moet jij eens even luisteren hoeveel felle empathie met die felle verontwaardiging van de ISIS-demonstranten om dat Israëlische geweld Broekema in haar stem weet te leggen.

Broekema: “De demonstranten riepen leuzen in het Arabisch. Zoals deze.”

En dan horen we de demonstranten:

“Dood aan de Joden!”

Broekema vertelt dat er een camerawagen van de politie was die beeld en geluid heeft opgenomen. En dan komt er een net mijnheertje in beeld die namens het OM vertelt dat er onderzoek gedaan gaat worden naar mogelijk strafbare uitlatingen.

Het standpunt van de gemeente Den Haag wordt door Broekema gereleveerd, namelijk dat de vrijheid van demonstratie zo’n groot goed is. “Ook mensen met een omstreden mening moeten een demonstratie kunnen houden, ook als die door anderen als schokkend wordt ervaren”, laat de gemeente weten.

“Dood aan de Joden” is een mening?

“Het is verwerpelijk”, meent de gemeente verder, “als er wordt opgeroepen tot haat tegen bevolkingsgroepen”.

Mooie formulering, waarin alvast een voorschot wordt genomen op een mogelijke veroordeling óók van uitingen van haat van fatsoenlijke mensen jegens het oudste nazisme ter wereld: de islam.

Broekema: “Ook vandaag waren er in Den Haag protesten tegen het geweld in Gaza. Die verliepen rustig en in veel moskeeën werd stil gestaan bij het conflict.”

Let opnieuw op de empathische stem van Broekema, die in elk trillinkje uitdrukt dat hier een moslimgemeenschap een waardig protest laat horen tegen álle geweld in het volle besef van de tragiek van het menselijk lot. Je zou, als je Broekema goed aanvoelt, niet gaan denken dat we in die demonstratie en in die moskeeën te maken hebben met totaal eenzijdige sympathie voor een Palmaffia-terreur die al vanaf 1920 uitsluitend vanaf één kant komt en met moorddadige haat tegen het humaanste en beste dat het Midden-Oosten ooit is overkomen: Israël.

En dan meldt ventje Van de Westelaken dat ook in de straten van Turkije, Irak, Iran en India de protesten hadden geklonken tegen het geweld in Gaza. Ventje Van de Westelaken zegt er niet bij dat in die demonstraties alléén het contra-geweld van Israël veroordeeld werd, niet het initiërende geweld van Hamas. (Het zijn altijd de Palmaffia’s die beginnen, naar het algemene voorbeeld van de islam altijd en overal).

Ventje Van de Westelaken haalde géén deskundige naar voren op een van die mooie grote schermen die zijn verbazing had kunnen uitspreken dat de laatste jaren juist in Turkije, Irak, Iran en verder in Nigeria, Pakistan, Afghanistan, Soedan, Nigeria, Mali, Syrië – kortom in de hele moslimwereld – zoveel grotere aanleidingen waren geweest om te protesteren tegen wreedheden, maar dat er dan nooit het kleinste kikje opklinkt. Die deskundige had daar dan nog aan toe kunnen voegen dat het toch raar is dat nu de Joodse staat zich eindelijk tegen raket-terreur begon te verdedigen er ineens protest is. Zou het criterium dan toch zijn, zo had die deskundige kunnen zeggen, dat alleen als er Joden beschuldigd kunnen worden, deze misdadigerstaten belangstelling hebben?

Ventje Westelaken :

“Intussen wordt het gebrek aan schoon water in Gaza steeds nijpender. Gaza heeft een páár eigen waterbronnen, maar die kunnen in normále omstandigheden al niet aan de behoefte voldoen. De Verenigde Naties waarschuwden al jaren geleden daarvoor. De oorlog van nu verergert de situatie alleen maar.”

Je moet eens opletten hoe omineus-veelbetekenend ventje Westelaken die zin uitspreekt waarin de “waarschuwing” van Verenigde Nazi’s voorkomt, die club waarin de misdadiger-staten onder leiding van de Organisation of the Islamic Cooperation (OIC) de agenda bepalen.

We horen natuurlijk niet van ventje dat én in de voorbije decennia én nu de oorlog het nog verergerd heeft er maar één oorzaak is van het watertekort in Gaza: de terreur van de Palmaffia’s zelf. Ik twijfel er overigens niet aan dat de zwembaden in de luxe hotels en appartmenten waarin de leiders van Hamas verblijven gewoon gevuld zijn.

En dan krijgt Monique van Hoogstraten weer eens de kans om van het ooit serieus bedoelde publieke journaal een linkse speeltuin te maken. Ik heb haar vaak een antisemitische rat genoemd, maar soms twijfel ik of het niet gewoon een grandioos dom wijf is van de Halsema-soort. Zonder ook maar één seconde te besteden aan wederhoor of tegengeluid gaat ze de samenwerking met de Hamas-propaganda aan.

Nee, geen hoor en wederhoor bij Moniekje, want dan loop je zomaar kans dat je iemand treft als de Israëlische ambassadeur in Amerika Ron Dermer, die een liegend goedmensvrouwtje van CNN met de feiten des levens confronteert. In dit geval: met Hamas-feiten des levens. En wat moet je dan? Dat kan je toch niet uitzenden?

Terug naar Monieks reportage. Ten tonele verschijnt Maher Salem, directeur gemeentelijke watervoorziening, die – en dat zou een gemiddelde kijker moeten weten – die positie dank zij Hamas bekleedt en wiens optreden en woorden geheel Hamas-gestuurd zijn. Verder zou een gemiddelde kijker moeten weten dat Hamas, zoals dat in de islam is voorgeschreven, de ongelovigen structureel beliegt. Maar dat weet een gemiddelde kijker dus niet. Moniek weet dat uiteraard wél en ze geeft de leugens dus willens en wetens door aan de toch al gehersenspoelde Nederlandse kijker van de Publieke Omroep.

“We gaan rond met watertanks, maar het is niet genoeg”, zegt de directeur staande voor een ouwe tankwagen.

En dan klinken er plotseling knallen op enige afstand. De directeur schrikt, of doet alsof hij schrikt. Hij duikt in elkaar. Het vreemde is echter dat de cameraman totaal niet schrikt. Het camera-shot blijft professioneel en steady. Je zou bijna gaan denken dat die knallen besteld zijn voor de reportage.

De water-directeur: “Dit is Gaza. Dit is normaal in Gaza. Je kan dit overal horen in Gaza.”

Van Hoogstraten voice-overt dat die bommen, die we zojuist misschien of misschien niet hebben gehoord, ook de watervoorziening treffen.

In beeld een onduidelijk Groot Gat gevuld met brak water. Ja, het zou een bomkrater kunnen zijn, maar gezien de reputatie van Pallywood twijfelen wij daaraan. De gemiddelde kijker naar het NON-journaal niet, natuurlijk. Die geloven Moniek en de Hamas-directeur op hun woord.

En dan komt er weer een van die smeerlapperijen waarom ik denk dat Monique van Hoogstraten niet alleen misdadig dom is, maar toch ook een echte overtuigde antisemiet.

“Waarom bombarderen ze het?”, vraagt Van Hoogstraten.

De directeur: “Om te vernietigen. Om de mensen te laten voelen dat er een watertekort is. De waterleiding is gebouwd toen Israëliërs hier waren in Gaza.”

“Het kan geen vergissing zijn?” geeft Van Hoogstraten nog maar eens een voorzet.

“Nee, niemand kan zich dat voorstellen”, zegt de Hamas-water-directeur.

Dan komt een arm kindje in beeld dat een glaasje water krijgt en gulzig drinkt met Van Hoogstraten als voice-over die intussen vertelt dat het water steeds duurder wordt en de gezinnen niet meer genoeg water kunnen kopen. Het slot-accoord is voor een jongetje dat we al eerder water hebben zien halen voor zijn moeder. Nu heeft hij een paar visjes gevangen in de zee zodat zijn moeder daarvan een karig maaltje kan bereiden. Want ja ziet u, de vader verdient nu niks omdat hij niet uit vissen kan gaan.

Kleine schooier met die scheur in je broekie! Huil jij bij de muur van het oude kerkhof zo om je konijn? Het is echt de platste sentimentaliteit in dienst van de smerigste Jodenhaat-propaganda.

Er is zóóó oneindig veel te weten, ook voor medewerkers van het NON-journaal, die niet alleen diep belachelijk zijn in hun domme, zelfingenomen pedanterie, maar net als de rest van hun mainstream-collega’s bezig zijn mee te werken aan het definitieve einde van dat schitterend-tragische experiment genaamd de Westerse Beschaving. In de 1400 jaar die de islam oud is, heeft nog nooit een cultuur overleefd waarin de anti-humanitaire islam, een roofmoordenaars- en slavenhalersideologie en de oudste manifestatie van wat wij een nazi-mentaliteit noemen, eenmaal zijn tentakels definitief had vastgezet.

Het is al vaak gezegd, maar ik zal het hier nog maar eens zo pregnant mogelijk herhalen: de linkse, goedmenselijke wegkijkcultuur die sinds de jaren 1970 een monopolie heeft in het Westen en waarin alle mensen ter wereld behalve Joden als potentiële D66-ers gelden, heeft het mogelijk gemaakt dat een Palmaffiose traditie die in 1922 met de Moefti van Jeruzalem begint, tot op de dag van vandaag wordt voortgezet, namelijk de traditie van het gijzelen en in het ongeluk storten door deze Palmaffiose minderheid van de eigen bevolking. De combinatie van het demoniseren van Israël en het verharmlosen door het Westen van genocidalisten als Arafat, Abbas en de leiders van Hamas heeft het voortduren van al die ellende in “Palestina” mogelijk gemaakt. Al dat lijden van de “Palestijnen” komt voor 100% op het conto van hun eigen maffia’s, die leven van geweld, Jodenhaat, corruptie en het willens en wetens opofferen van hun eigen bevolking. Wat zeg ik? 100%? Nee, een flink deel komt natuurlijk voor rekening van de collaborateurs in het Westen, te beginnen met de media, met het NON-journaal, met Monique van Hoogstraten.

Als je deze werkelijkheid tot je laat doordringen dan kan je ook pas beseffen hoe diep misdadig al die zogenaamde gevoelige “reportages” van Monique van Hoogstraten eigenlijk zijn. Het is pure propaganda voor Hamas met wie ze intensief samenwerkt. De gevolgen van Moniekjes misdadigheid zijn niet alleen in Gaza voelbaar, maar ook steeds beter in Nederland: die “minderheid” van 50 ISIS-demonstranten zijn een voorbode van wat West-Europa te wachten staat. Behalve de Moniekjes en de Femkes – want die zullen ooit sterven zonder ook maar iets begrepen te hebben – zal Nederland ondervinden waarom Israël optreedt zoals het doet.

Broekema, dat ijlstemmige linkse Grefootje dat druipt van braafheid en het ontzag voor al wat zich “godsdienst” noemt, moet zo nodig benadrukken dat het slechts 50 dragers van ISIS-vlaggen betrof bij de demonstratie in De Haag. Heeft ze nou echt niet voldoende benul om te beseffen dat die andere 100 die meeliepen het werkelijk waar óók eens waren met die vlaggen? En dat er toch ook de mogelijkheid bestaat dat de vlaggen gewoon op waren? Ik bedoel: je verstand staat toch stil bij zoveel domme wegkijk-manipulatie? GeenStijl meldt zojuist dat vele Joden in Nederland inmiddels rechtstreeks bedreigd worden. Waarvan acte. Een van de reaguurders zet er dit comment onder: “Als je tv beelden ziet van Parijs, waar stevig bewapende brigades op de rellende en stenen gooiende Arabieren worden ingezet, is het net alsof je naar footage uit Israël zit te kijken.”

Over “Ach-het-is-maar-een-minderheid!” gesproken: ik raad het NON-journaal-personeel aan 4 minuten naar Brigitte Gabriel te gaan luisteren en te proberen ook nog werkelijk te begrijpen wat ze zegt. Ga luisteren naar de staande ovatie die ze voor haar woorden krijgt op 3:25, maar laat vooral goed tot je doordringen wat Gabriel daaraan vooraf gaande beweert. Namelijk dat die geschatte wereldwijde minderheid van 180 tot 350 miljoen (!) radicale moslims de agenda zal bepalen en niet die 75% vredelievende rest, zoals dat eerder onderweg naar Hitler, naar Stalin en naar Mao het geval was. Gabriel maakt duidelijk dat de vredelievende meerderheid altijd irrelevant is geweest. En ze had er aan toe kunnen voegen: als de meerderheid althans niet adequaat optreedt tegen het Kwaad.

Na 3:25 zou een NON-journaal-medewerker kunnen gaan luisteren naar wat Gabriel de moslim-vragensteller uit het publiek toevoegt, namelijk waarom hij zo nodig moest gaan zeuren over gematigde moslims terwijl aan de orde is de vraag hoe het kan dat Obama weg kwam met zijn openlijke verraad in Benghazi, waar de Amerikaanse ambassadeur werd vermoord. En nu ik toch bezig ben een cursus volwassen journalistiek voor het personeel van het NON-journaal samen te stellen: ga eens luisteren naar senator Trey Gowdy over Benghazi en raak, als je over een minimum aan hersens beschikt, zeer verwonderd. De titel is, in hoofdletters, “It takes Trey Gowdy just three minutes to silence the media.”

UPDATE:
GeenStijl heeft beeldmateriaal met bijbehorend geluid dat een stuk beter dan het verslag van het NON-journaal de pogrom-sfeer weergeeft die op deze haatmanifestatie in Den Haag heerste:

Luistert Van Aartsen naar de teksten? Om het nog makkelijker te maken, hebben we een paar zinnetjes uitgeschreven. “We blijven spreken, totdat Shaam gezuiverd wordt van de joden”, predikt de verhitte spreker op minuut 6.

“Takbir! Allah Akbar!”, doen de omstanders strijdlustig.

Daarna meer openlijk antisemitisme: “Ja we spreken over de joden. Zijn de joden niet degenen die in het gebied wonen? Zijn de joden niet degenen die in 1948 naar Shaam (Levant -red.) zijn gemigreerd? Ja, dat zijn joden. Mensen noemen hun zionisten, maar wij noemen hun joden”, doceert de praatbaard met zijn spreekbeurtstem. De groep scandeert: “Dood aan de Zionist! Vuile joden! Allah Akbar!”

https://martienpennings.wordpress.com/2 ... isleidend/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
mercator
Berichten: 19322
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Links antisemitisme

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef:Kleine schooier met die scheur in je broekie! Huil jij bij de muur van het oude kerkhof zo om je konijn? Het is echt de platste sentimentaliteit in dienst van de smerigste Jodenhaat-propaganda.
Dat heeft niets met Jodenhaat te maken, maar met Europese zelfhaat zoals de inmiddels-onterecht-gebannen Ozes aanduidde. Dezelfde linksmensen van de mainstream-media plengen tranen bij het Anne Frankhuis en vinden Schindlers' List een filmisch meesterwerk. Het gaat erom dat een zielige gediscrimineerde groep belaagd wordt door slechte blanke Europeanen en dat kan om het even welke groep zijn: negers, Joden, moslims, druggebruikers, homo's, zigeuners...noem maar op. In de 19de is het begonnen met de "arbeiders" maar door het massaal ter beschikking komen van moderne vervoersmiddelen is de groep zieligaards veel meer gediversifieerd geraakt.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21808
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Links antisemitisme

Bericht door King George »

Afbeelding Laat Ozes vrij!
Laatst gewijzigd door King George op zo jul 27, 2014 2:36 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21808
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Links antisemitisme

Bericht door King George »

Nieuwe haarscherpe beelden van Jodenhaat in 070

Ook even het filmpje bekijken! Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
mercator
Berichten: 19322
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Links antisemitisme

Bericht door mercator »

Ozes schreef:De NOS is helemaal niet "antisemitisch" De linkse orde beschouwt Joden als blanke Europeanen. En in een conflict met bruine Palestijnen en blanke Joden kiest links maar één kant.Het idee dat ze bij de NOS een hekel hebben aan de vrij aparte idëeen in de Torah of aan "lange neuzen" is natuurlijk regelrechte onzin.
Dat brengt mij iets in herinnering van 40 jaar geleden. Mijn communistische vader vertelde dat de Zionisten het communisme "verraden" hadden. Ik begreep daar toen natuurlijk niks van maar nu snap ik het: door een succesvolle en sterke staat Israël te realiseren waren de Joden niet meer "zielig" en dus niet meer geschikt in de linkse visie. M.a.w., zolang de Joden als schapen werden gedeporteerd en afgeslacht waren ze graag gezien ,NIET als ze zelf het roer in handen namen want dat hadden ze van de Duitsers afgeleerd
dixit wijlen Mercator sr.

Graag wat uitgesteld medelijden met Mercator die in zijn jonge en formatieve jaren dat soort praatjes aan de ontbijttafel mocht aanhoren :roll:
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

Ik moet iedere keer weer lachen om die Martien Pennings. Het schijnt dat hij een oud-PvdA lid is. [icon_lol.gif]
Die wezenloze robotrotkop van Annechien Steenhuizen past goed bij het NOS-journaal

Posted by Martien Pennings, 28 jul 2014

Afbeelding

Ik moet mijn collectie odes aan het NON-journaal alweer met een lofzang uitbreiden. Israël is in het nieuws en dus is het liegen en verzwijgen nu dagelijkse kost. Ook in het 8-uur-journaal van zondag 27 juli 2014.

Op 24:58 begint een aitum waarin gemeld wordt dat in Libië de bloedigste dagen sinds de val van Khadaffi zijn aangebroken en alle blanken het advies hebben gekregen er niet naar toe te reizen. De beelden die we zien, zouden ook zo maar in Gaza opgenomen kunnen zijn. De oorlog in Gaza zou inderdaad het volgende onderwerp na Libië zijn geweest als niet iemand ter redactie – Annechien zelf? – op het idee gekomen zou zijn om de aankomst van de Tour de France in Parijs tussen Libië en Gaza te wurmen. Voor een normaal mens is dat niet logisch, maar de redactie en Annechien hebben natuurlijk gedacht dat de mensen thuis niet op het idee gebracht moesten worden dat er een verbindende factor zou kunnen zijn tussen Libië en Gaza. Zoals de Islam bijvoorbeeld.

Misschien heeft mijn volgehouden aan-de-kaak-stelling van het antisemitisme en de incompetentie bij het NON-journaal toch iets geholpen, want Netanyahu kwam zelfs in beeld met zijn visie op de “wapenstilstanden”. Wat-ie zei? Nou, dat de Hamassers alles schenden wat er maar te schenden valt, inclusief de “wapenstilstand” die ze zelf eenzijdig hadden uitgeroepen. Maar mijn kritiek heeft nog niet geleid tot het ontslag van het Gooise ratje Monique van Hoogstraten, “correspondente” ter plekke. Het bekakte antisemietje – (let vooral op haar uitspraak van de “a”) – mocht gewoon weer een stand-upje doen, maar ik heb de indruk dat ze haar Jodenhaat een klein ietsje beter onder controle houdt en nét even minder eenzijdig bericht omdat ze beseft in de gaten gehouden te worden.

“Waarom wil Hamas nu ineens wél een gevechtspauze?”, vraagt hooggehakt Annechientje, terwijl we goed zicht hebben op haar in een snoeistrakke spijkerbroek verpakte dikke reet. En dan begint het liegen en verzwijgen toch weer bijna de oude nivo’s te bereiken.

Monique vertelt dat Hamas waarschijnlijk onder druk staat van de bevolking om althans tijdens het Suikerfeest het bestand te respecteren.

Dat Hamas wil bereiken dat “de blokkade” wordt opgeheven die de laatste 8 jaar door Israël is gehandhaafd en waardoor de economie stuk is gegaan en de bevolking van Gaza erg heeft geleden.

Dat de “tunnel-economie” ook stuk is sinds de militairen in Egypte terug aan de macht zijn.

Dat is ongeveer alles wat ze te melden heeft. Het ratje staat met haar uitgestreken smoel vol in beeld en ze verzwijgt zo’n beetje alles wat er echt toe doet in dit verband.

Dat er geen economie in de normale zin van het woord bestáát in Gaza, maar alleen maar een maffiose en parasitaire corruptiemachine die draait op subsidies van de VN en de EU.

Dat er geen blokkade is van voedsel en medicijnen en verdere primaire levensbehoeften, maar alleen een beperking van materialen die gebruikt kunnen worden voor het maken van wapens en bunkers en tunnels.

Dat Hamas er ondanks die bouwmaterialen-blokkade in geslaagd is om in de afgelopen jaren zoveel tunnels te bouwen dat er bovenop de VN-EU-subsidie-economie een smokkel-tunnel-economie is ontstaan waarvan de Hamasleiders procenten ontvangen.

Dat Hamas er in de afgelopen jaren in geslaagd is DAARNAAST een tunnelsysteem te bouwen dat TOT IN ISRAEL REIKT en gebruikt had moeten worden bij een grootscheepse verrassings-terreur-aanval. Ik citeer Aviel Schneider in de vertaling van Bert Bron:

“Tijdens de actuele militaire operatie werden tot nu toe 31 tunnels met meer dan 60 ingangen ontdekt. Ongeveer een derde deel van dit tunnelsysteem werd vernietigd. In Israël is men verbaasd hoe wijdvertakt het ondergrondse tunnelsysteem werd aangelegd, inclusief luchtgaten, bunkers, geheime kamers, opslagplaatsen voor wapens en dynamiet. Enkele uitgangen van tunnels werden tot onder het centrum van Israëlische dorpjes gegraven. (...) Officieren berichten dat deze ongeplande oorlog in de Gazastrook een catastrofe heeft voorkomen, die qua omvang vergelijkbaar is met de Jom Kipoer-oorlog in 1973. (...) Israëls grondoffensief heeft het grote terreurplan van Hamas voorkomen. Dat deze oorlog is uitgebroken, wordt in Israël beschouwd als een wonder. In de sociale media wordt gezegd dat de drie ontvoerde Israëlische jongeren met hun dood Israël voor een catastrofe hebben gered.”

(Wie nog meer informatie over Hamas wil hebben, zou een geweldige artikel van Leon de Winter op DDS kunnen raadplegen.)

Dit grove liegen-via-verzwijgen, een standaard-techniek van het Moniekje, nam overigens in deze uitzending ook een wat subtielere vorm aan. Er komt iemand in beeld die anoniem word aangeduid als een “woordvoerder van Hamas”. Hij zegt over “het bestand”, dat sowieso tussen aanhalingstekens moet:

“Het is voor het welzijn van onze mensen en in verband met het aankomende Suikerfeest.”

“Het welzijn van onze mensen!”
Wij kennen de naam van deze “woordvoerder”. Die luidt Sami Abu Zuhri. En je kan er vergif op innemen dat het ratje zijn naam ook kent. En dat het Gooise antisemietje ook precies weet hoe deze Sami Abu Zuhri zich eerder heeft uitgelaten over “het welzijn van onze mensen”. Namelijk aldus:

“Dit getuigt van het nobele karakter van ons in de Jihad strijdende volk die hun rechten en hun huizen verdedigen met hun blote borst en hun bloed. De politiek van de mensen die de confrontatie met de Israëlische oorlogvliegtuigen aan gaan met hun blote borst om ze [de huizen] te beschermen is uiterst effectief gebleken.”Nee, dat soort teksten laten ze bij het NON-journaal zorgvuldig buiten beeld. Wel kregen we ook beelden te zien van nóg maar eens een pro-Palestijnse betoging in Rotterdam. “Tegen het geweld in Gaza”, zegt Steenhuizen. Nee, domme, kille trut. Die leipenisten protesteren alleen tegen het redelijke verdedigingsgeweld van Israël, niet tegen het zinloze uitlok-geweld van Hamas.

De meeste mensen zullen Annechien Steenhuizen wel “knap” vinden. Ik vind dat ze een kouwe rotkop heeft en ik vermoed dat het een oppervlakkig wijf is. Vanaf 22:34 maakt Annechien een bruggetje naar het weer via een grappig ontspannings-aitum over het festival “De Zwarte Cross” in de Achterhoek. Annechien spreekt het motto uit waaronder die cross plaats vindt en let eens even op hoe mooi ze dat zinnetje intoneert:“Hoe gekker hoe leuker! En dan dus naar het weer met Peter!”

Ik zag laatst een reclame voor koffie bij de Ster. Daarin werd gevraagd: “Wat is het aroma van het acht-uur-journaal?”

Een niks-aan-de-hand-aroma zou ik zeggen.
Een koekje-erbij-aroma kan ook.
En dan die heerlijke geur van leugenachtigheid!

http://martienpennings.wordpress.com/20 ... -journaal/
Toch vraag ik mij af of de tirades en waarschuwingen van Martien Pennings veel effect zullen hebben. Wie kijkt er immers nog naar het NOS-journaal? Vooral bejaarden volgens mij omdat die niet goed met internet om kunnen gaan. En zelfs veel van die bejaarden weten dat het NOS-journaal niet objectief is. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor mijn bejaarde moeder. Jongere mensen vinden hun informatie wel op internet en die hele bloggerwereld weet wel wat ze van het NOS-journaal vinden moet. Ik zelf kijk al 10 jaar niet meer naar het NOS-journaal. Alleen vanavond heb ik weer even gekeken naar de berichtgeving over Israël en Gaza en daar was inderdaad weer Monique van Hoogstraten met allemaal zielige verhalen over het 'verschrikkelijke leed' van de Palestijnen. Nou dan weet je het wel. :wink2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

Deze topic staat nu weer op de eerste pagina van Google en glijdt gestaag omhoog. Kennelijk hebben onze klachten bij Google geholpen. Ik denk dat hij na verloop van tijd weer bovenaan komt te staan zoals voorheen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50899
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Links antisemitisme

Bericht door Pilgrim »

Pilgrim schreef:Deze topic staat nu weer op de eerste pagina van Google en glijdt gestaag omhoog. Kennelijk hebben onze klachten bij Google geholpen. Ik denk dat hij na verloop van tijd weer bovenaan komt te staan zoals voorheen.
Hé, nu glijdt de topic opeens weer weg! :huh:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie