Geschiedvervalsing

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12342
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Geschiedvervalsing

Bericht door Zwartmeer »

Ik weet niet of deze hier al ergens staat. Dit is een interessant artikel over hoe gepoogd wordt de bloedige geschiedenis van de islam in europa schoon te wassen. En lees onderaan het commentaar van the one and only Hans van de Mortel!
Onderzoekers eisen geschiedvervalsing vanwege de “slechte Turk”

http://ejbron.wordpress.com/2012/01/06/ ... chte-turk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geschiedvervalsing

Bericht door Pilgrim »

BBC...

Afbeelding

Engelse koningin in de 15e eeuw, aldus de BBC. En Jeanne D´Arc kwam ook uit Afrika. Echt waar.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7608
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Geschiedvervalsing

Bericht door Ali Yas »

Dat krijg je ervan als je alleen nog maar vertegenwoordigers van etnische minderheden aanneemt: dan kun je geen blanke dame meer vinden voor die rol. :roll:
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geschiedvervalsing

Bericht door Pilgrim »

Geschiedenis? We liegen het wel voor u!

Geplaatst op 9 november 2017

Afbeelding
“Jan Pieterszoon Coen woonde in Indonesië. Daar wonen Indonesiërs. Dat weet iedereen. Ergo, Jan Pieterszoon Coen was dus een Indonesiër!”...

Een paar dagen geleden stond er op dit blog een artikel waarin de BBC liegt dat er altijd een multiculturele samenleving is geweest. Fijn dat het na 30 jaar een beetje begint op te vallen. Ik loop me daar al decennia groen en geel aan te ergeren. De BBC is de beste propagandaorganisatie ter wereld. Dr. Joseph Goebels zou er jaloers op zijn geweest. Goede propaganda moet namelijk geloofwaardig zijn. Je mengt dus een pietsje waarheid met een forse leugen, maar zodanig dat iedereen er in trapt. “V = Victorie, want Duitschland wint op alle fronten” was dat dus bepaald niet. Dat was gewoon lachwekkend in 1944. De BBC en Hollywood pakken dat stukken beter aan. Die veranderen de geschiedenis naar wat politiek correct is, en doen dat geloofwaardig. Als je er tenminste niet te veel van weet. Mijn hobby is geschiedenis. Dan moet je verdomd goed liegen, wil ik er in trappen.

De grootste fout is het beoordelen van iets uit het verleden met onze eigen normen en waarden van nu. Dat doe je automatisch, overigens. In de meeste gevallen, omdat je weinig of niets weet hoe de situatie toen was. Dan ga je automatisch je eigen situatie projecteren op het verleden. Dat is de mens eigen, en heel erg moeilijk om niet te doen.

Een aardig voorbeeldje is de Hollywood-film Robin Hood, prince of thieves uit 1991. Dus ook toen sjoemelde men al met de geschiedenis. In het verhaal komt Robin Hood (Kevin Costner) terug van kruistocht uit het Heilige Land. Daar heeft hij een mohammedaans vriendje, Azeem (Morgan Freeman), opgedaan die gezellig mee ging naar Engeland. Soort van Floris en Sindala zullen we maar zeggen. Zo ongeveer in de eerste scene ziet u Robin en Azeem aan land komen. Azeem is uiteraard een belijdend mohammedaan en als zodanig gekleed. Wat doet Azeem? Die gaat open en bloot zijn tapijtje uitrollen om een stukje te bidden.

In Engeland, tijdens de kruistochten. Niemand die zelfs maar knippert met de ogen. Robin Hood is een sprookje, dat weten we allemaal. Hoe lang denkt u dat Azeem en Robin in werkelijkheid nog te leven zouden hebben? Ik gok op 15 tot 25 hele pijnlijke minuten. De lokale boeren hebben tijd nodig om voldoende brandhout te verzamelen. In de middeleeuwen, en zeker tijdens de kruistochten, zag je vrijwel geen mohammedanen (levend) in West-Europa rondlopen. De paar die dat wel deden, want het gebeurde (sporadisch) wel eens, waren slim genoeg om zich niet provocerend te gedragen en te kleden. Mohammedaans bidden in het openbaar was simpelweg zelfmoord. Vergelijk het gerust met een SS-officier die in gala-uniform gaat rondlopen in Engeland in 1942. Niet bijster slim, dus.

Zo werkt een goede leugen. De meeste mensen weten erg weinig van geschiedenis, en kijken naar het verleden met de moraliteit van vandaag. Nu zijn mohammedanen (helaas) gewoon in onze samenleving, en als ze demonstratief in het openbaar gaan bidden, gaan we liever een blokje om. Enerzijds om problemen te voorkomen, anderzijds omdat we nu geloof heel wat relatiever bekijken dan toen. Toen niet, nu wel. Dus lijkt het dat het vroeger ook zo was.

Ander voorbeeld: Romeinse gladiatoren en beestengevechten. Het idee dat mensen elkaar tot de dood bevechten, doet ons walgen. Dat is nu zo. Maar toen echt niet. Als u nu fanatiek sportliefhebber bent, dan was u in het Romeinse rijk groot liefhebber van gladiatorengevechten en beestengevechten. Geen discussie over mogelijk. Voetballen moest nog uitgevonden worden, en fietsen ook. Er waren andere sporten, maar dit waren verreweg de belangrijkste. Er ging net zo veel geld in om als vandaag in de beroepssport.

Niet zo gek lang geleden waren beren- en hondengevechten volksvermaak. In de 19e eeuw was ‘rat baiting’ zeer populair in Engeland. Bij ‘rat baiting’ worden ratten in een kooi gezet met een terriër. Het publiek gokt dan hoe lang het duurt voor de terriër alle ratten heeft doodgebeten. Dat was zeer populair onder het grote publiek, en net zo goed onder de elite. De laatste wedstrijd vond in 1912 plaats. Ga er gerust van uit dat het in Nederland ook zo was. Denk maar aan het Palingoproer.

Wat men u nu probeert wijs te maken is dat multicultureel niks nieuws is. Complete onzin, want multicultureel is verzonnen toen er steeds grotere hordes mohammedanen (gastarbeiders + vrouwen + kinderen) permanent hun geit gingen parkeren in het Westen. U en ik vonden dat geen goed idee, destijds. Onze elite wel, die verdiende er fors aan. Dus verzonnen ze van alles om het acceptabel te maken. Veel verder dan ‘je kunt zo lekker exotisch eten’ of ‘is leuk op straat, al die kleurtjes en geurtjes’ zijn ze nooit gekomen. Gelukkig bleven volksoproeren uit, dus ging men vrolijk verder met multiculturaliseren.

Als u voor 1975 op school heeft gezeten, kunt vrijwel zeker niet meer dan één of twee klasgenootjes herinneren die ‘anders’ waren. Dat waren dan kinderen van wie een of beide ouders uit onze koloniën kwamen. Het was een zeldzaamheid. Pas in de jaren-80 en later kwamen er zoveel gastarbeiders nazaten dat het begon op te vallen. Ik kan me niet herinneren dat wij die kinderen ooit gepest hebben. Niet meer of minder dan we elkaar pestten, want kinderen pesten elkaar altijd. In ieder geval niet omdat ze een kleurtje hadden. Ik zeg niet dat dit niet gebeurde, maar niet in mijn klas in ieder geval. Ik weet niet meer wat, maar we hadden denk ik best wel een andere treiterij gevonden die even goed werkte.

Er is een enorm verschil tussen een multiculturele samenleving en een samenleving waarin ook andere volken leven. Rome was Romeins. D.w.z. in de diverse delen van het rijk woonden Kelten, Germanen (niet hetzelfde), Galliërs, Celtiberiërs, Romeinen en Grieken en nog veel meer. Maar ieder in zijn eigen gebied. De leidende cultuur was Romeins. Als je je niet Romeins gedroeg/kleedde/sprak was je een barbaar. Niks mis mee, je was gewoon geen Romein. Dat was alles. Romeinen discrimineerden niet op ras. Wel op inkomen en sociale status. Op ras werd veel later uitgevonden.

Een van de bewijzen waarmee men komt aandragen, is dat er Syrische boogschutters gelegerd waren langs de Muur van Hadrianus. Dus dat grensgebied was multicultureel! Inderdaad, Syriërs waren daar gelegerd. Het was het Cohors Primae Hamiorum Saggitariorum. Eén cohort, maximaal 480 man. Dus op een bevolking van ongeveer 3,5 miljoen absoluut niet meer dan 480 man. Minus officieren, die waren Romeins. Minus onderofficieren die waren (meestal) ook Romeins, of kwamen uit andere delen van het rijk. Minus verliezen, want een cohort op volle sterkte was een zeldzaamheid. Dat is niet multicultureel. Dat is monocultureel, met een snuifje anders.

Massamigratie begon toen grote passagiersschepen op de Atlantische route werden ingezet. Zoals bijvoorbeeld de Titanic. De derde klas passagiers sliepen op britsen, kregen 3 maaltijden en betaalden daarvoor £ 7,- per persoon. Dat is omgerekend naar vandaag iets van £ 777,-. Ga ongeveer uit van twee netto maanden salaris toen. Eerste klas passagiers betaalden £ 30, dat zou nu ruim £ 2500,- zijn. Men reisde niet voor plezier, maar om iets serieus te doen. Een migrant investeerde zijn volledige bezit in dat enkeltje. Zoveel spaargeld had men toen echt niet. Verder was de situatie compleet anders. Er was toen ruimte zat in Amerika om te migreren, en men verwachtte vrijwel niets van de overheid. In ieder geval geen € 10.000,- plus een woning en een auto ‘van Frau Merkel’.

De massamigratie van nu begon pas echt toen vliegen betaalbaar werd. Dat is zeer recent, want de meeste low budget airlines begonnen pas na 1985-90. Dat loopt ongeveer gelijk met de opgang/neergang van chartermaatschappijen. Voor die tijd was het godsonmogelijk dat arme drommels uit Afrika op asielsafari in Europa konden gaan.

De huidige migrantencrisis is gemaakt. Het begon iets na 09-11-2001, toen mohammedanen en Afrikanen massaal aan land probeerden te komen in Lampedusa. De Italiaanse regering trad Italiaans op. Namelijk: niet. Begrijpelijk ging het hek van de dam. Lampedusa ligt midden tussen Sicilië en Afrika. Je kunt het met wrakke bootjes net halen. Verschillende keren heeft de Italiaanse regering haar grenzen – illegaal – opengezet om van dat gajes af te komen. Omdat de EU “Italiaans” (niet) optrad, nodigde dit uit tot veel meer. Pas jaren later in 2015 kwam een geestelijk zwaar gestoorde ex-communiste met haar uitspraak ‘Wir schaffen das!’

Dit is de situatie nu. Vandaag de dag zit uw zoon of dochter in een klas waarvan de helft of meer allochtoon is. Toen u en ik op school zaten, begon het onderwijs extreem links te worden. Ik ergerde me toen al wezenloos aan de slappe lullen voor de klas die er op stonden om met hun voornaam, Geyt, aangesproken te worden. Niet meer met meneer, en meneer Wollensok al helemaal niet. Dat was zo ouderwets. Toen u in en ik op school zaten, was de helft van het onderwijzend personeel man. Tegenwoordig zijn dat er weinig. Het onderwijs is nu een echte vrouwenbaan geworden. Waarom? Positieve discriminatie. “Bij ongelijke geschiktheid geven we de voorkeur aan een vrouw.” Dat komt er van als je politiek correct probeert te zijn. Die ruimschoots gecompenseerde vrouwen gaan nu campagne voeren om meer meesters op school te krijgen, want man en vrouw zijn immers gelijk? Mag ik even lachen ... ?

Kijk om u heen, en u ziet overal allochtonen. Dus is het helemaal niet vreemd om te denken dat er altijd zoveel allochtonen waren. Die situatie duurt nu ongeveer 30 jaar, en daarom lijkt het alsof het altijd zo is geweest. Voor meer dan een derde van onze bevolking is het zo tijdens hun hele leven geweest. Enkel de mensen die boven de 40 zijn hebben andere herinneringen. Dat is een minderheid, en daar maken de BBC plus de rest van de media dan ook handig gebruik van.

Kijk naar historische documentaires. De BBC maakt ´t het bontst. Ik moest bijna braken toen ik een documentaire over de muur van Hadrianus bekeek. Uniform technisch schitterend. Gebeurt maar zelden dat je Romeinse legionairs in correcte metalen lorica segmenta ziet. Meestal zie je die knapen rond sjokken met lederen kurassen. De rest klopte ook. Kleding was perfect, schrijftabletten waren in de puntjes. Menu: prima. Wat was er verkeerd? Een aantal van de acteurs waren gitzwarte negers. Zwarte legionairs bestonden gewoon niet. Er zaten best wel Afrikanen in de legioenen, maar die kwamen uit Noord-Afrika. Van negers wist men enkel dat die bestonden. Je zag er héél af en toe eentje in Rome. Ik ben er redelijk zeker van dat een cohort zwarte Afrikanen de Keltische stammen de stuipen op het lijf zou jagen. Ongeveer hetzelfde effect als een cohort marsmannetjes op ons zou hebben. De BBC maakt nu kleine kindertjes wijs dat multicultureel zo gewoon was dat een legatus legionis, legioencommandant, (generaal-majoor vandaag) uit donker Afrika kwam.

Maar het kan véél erger. Typetjes zoals Sylvana Simons en donkerder hebben een vreselijk trauma dat Afrikanen enkel de stok en de grashut hebben uitgevonden. Dus gaan ze zeuren en fantaseren. Met hun gezeur hebben ze voor elkaar gekregen dat februari in Amerika ‘zwarte geschiedenis’ maand is. Dan wordt de zwarte geschiedenis wat extra opgeklopt. Worden de zwartjes vrolijk van. Erger is dat fantaseren. Er wordt in zwarte kringen als volgt gedacht en geredeneerd: Egypte ligt in Afrika. Afrika is zwart. Dat weet iedereen. Cleopatra was een Egyptische farao. Dus was ze zo zwart als roet. Zie hier waarom je tegenwoordig hoort dat Cleopatra zwart was.

Nou, dan heb ik net zo’n fraaie om mee af te sluiten: Jan Pieterszoon Coen was een blauwe. JPC woonde in Indonesië. Daar wonen Indonesiërs. Dat weet iedereen. Ergo, Jan Pieterszoon Coen was dus een Indonesiër!

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/09 ... el-voor-u/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Geschiedvervalsing

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef:
Wat men u nu probeert wijs te maken is dat multicultureel niks nieuws is.
Ik zag zo iets in het Gallo Romeins museum in Heerlen. Daar kan je zo een video over de geschiedenis en de archeologie van de regio bekijken. Een acteur vertelt dan dat hij een Romeins soldaat is, gelegerd in het oppidum( legerkamp) van Heerlen. Hij vertelt met zo een bekakte Noord Hollandse stem dat hij eigenlijk uit Noord Afrika komt maar dat hij zich prima thuis voelt in het Romeinse legioen daar in Heerlen omdat daar lui van alle hoeken van het Romeinse Rijk samen komen. Ik voelde al nattigheid en idd, dan neemt de even bekakte vrouwelijke commentatorstem het over: het Romeinse Rijk was dus eigenlijk al een volwaardige multiculturele samenleving !
Dit krijgt dus elke bezoeker-vaak bussen met schoolkinderen- te horen en het is dus 100 % geschiedvervalsing zoals Numan terecht zegt. Een leugen over het verleden om een hedendaagse Marxistische ideologie erin te rammen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geschiedvervalsing

Bericht door Pilgrim »

Geert Mak; pleitbezorger van de elite beloond

Geplaatst op 28 november 2017

Afbeelding

Geert Mak kreeg maandag de Schavuit van Oranje Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs. Hij kreeg die prijs uit handen van koningin Máxima tegelijk met een gênante knuffel. Het is een oeuvreprijs die jaarlijks gaat naar een persoon of instelling die belangrijk werk heeft verricht op het gebied van cultuur, natuur of wetenschap in Nederland. Nu valt op dat oeuvre van Mak wel wat aan te merken. Laten we eens een paar dieptepunten doornemen.

In 2005, na de moord op Van Gogh, pleitte Mak in een zeer omstreden pamflet voor de multiculturele samenleving en toonde hij zich een voorstander van een ‘pacificerende en communicatieve houding’. Wie het daarmee niet eens was, was volgens hem een ‘handelaar in angst’. De multiculturele leugen heeft in Mak immer een trouwe pleitbezorger.

In 2009 vierde amateur historicus Mak triomfen met (vooral) de televisieserie “In Europa”. Echte historici waren niet zo lovend: de serie wemelde van simplistische en achterhaalde interpretaties. Historicus Willem Melching legde daar terecht de vinger bij. Mak reageerde op de gebruikelijke linkse wijze: verongelijkt, geïrriteerd en getergd.

Maar Melching en anderen hadden wel degelijk een punt. Zo schetste Mak de revolutie van oktober 1917 als volksopstand, terwijl het in werkelijkheid ging om een staatsgreep van een kleine revolutionaire elite. En de doden die vielen onder Lenin en Stalin werden door Mak min of meer vergoelijkt, terwijl we weten dat de Sovjet-Unie vanaf dag één een misdadig regime was. Maar voor links nare feiten passen nu eenmaal niet in het bevooroordeelde wereldbeeld van Mak.

Mak hield ook vol dat het tijdens Wereldoorlog II ging om heldhaftige communisten tegen boze fascisten. Dat de Sovjet-Unie verdragen sloot met Nazi-Duitsland en ze samen Polen aanvielen, kwam niet uit zijn pen... Net zomin als dat Stalin in 1945 half Europa bezette. Maar we moesten wel geloven dat de Sovjets in Stalingrad een groter offer brachten dan de Joden. Een even absurde als ongepaste vergelijking. De Joden waren geen zelfstandige en bewapende natie, maar weerloze slachtoffers. De Holocaust en het Sovjetsysteem zijn de twee grootste rampen van de twintigste eeuw. Daarover stond verleden week nog een voortreffelijk stuk op deze site. Dat Mak daar niet de vinger bij legde diskwalificeert hem totaal.

En dan hebben we nog de verkiezing van Trump waarbij Godwin-Mak helemaal los ging. Bert Brussen (TPO) vatte dat vakkundig samen: ‘Iedereen die tegen de EU is, is stom, Wilders-stemmers zijn ook stom, net als VVD-stemmers of Baudet-lezers, Amerikanen zijn sowieso al stom en nu hebben ze ook nog op De Satan gestemd!’

Geert Mak is typisch zo iemand voor wie de geschiedenis pas begon in 1968. Een geschiedvervalser, die pedant en betweterig denkt vanuit zijn simplistisch, gemakzuchtig en elitair moralistisch schema: links is goed, rechts is heel slecht. Het gekleurde politiek-correcte brilletje van deze pleitbezorger van de Europese Unie en het multiculturalisme maakt hem tot propagandist van de overheid. Zijn methode? ‘Grossieren in onterechte vergelijkingen en hardnekkig een karikatuur blijven schetsen van het in Nederland gevoerde debat over immigratie, islam en integratie’, schrijft Carel Brendel, die hem ook nog eens vijftig pittige vragen voorlegt

En waar Mak is, is een Godwin als het over vermeende gevaren gaat, nooit ver weg.

Geschiedenisvervalsing wordt door elk leugenachtig regime toegepast. En onze policor bestuurders en politici die bij de publieke omroep de dienst uitmaken, hijsen hun lakeien af en toe op het schild en belonen hen voor hun bedrieglijke schrijfsels en niet aflatende steun. En dan krijgt zo’n bedrieger, of zijn oeuvre nu omstreden is of niet, een passende prijs, vernoemd naar één van de grootste bedriegers uit de vorige eeuw.

Door: Wim van Schaik

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/28 ... e-beloond/
Zie ook HIER voor de televisieserie “In Europa” van Geert Mak.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geschiedvervalsing

Bericht door Pilgrim »

Met islamisering komt geschiedvervalsing: Ramadan een oud Europees gebruik?

Xander, 19-05-2018

Afbeelding
Een Duitse vrouw kijkt op het Oktoberfest op een schilderij waarop haar door de Europese elite geplande toekomst staat afgebeeld. (Afbeelding: Getty Images (4)).

Nog meer migranten: EU landen, waaronder Nederland, beloven tijdens top in Marokko om immigratie te gaan promoten

Onlosmakelijk verbonden aan de islamisering van Europa is almaar brutaler wordende geschiedvervalsing, iets waar de massa media ten aanzien van het Israëlisch-Palestijnse conflict overigens al vele jaren schuldig aan maken*. De Duitse radiozender Deutschlandfunk presteert het nu om de islamitische Ramadan –het ‘feest’ dat moslims stimuleert om hun agressie tegen ongelovigen de vrije loop te laten- een ‘oud Duits gebruik’ te noemen, dat zelfs ‘ouder is dan het Oktoberfest’ (eerste viering: 1810). We suggereerden al vaker dat ook in ons eigen land de tijd dreigt te komen dat de islam op vergelijkbare wijze de geschiedenis zal herschrijven door bijvoorbeeld te beweren dat moslims de windmolens hebben gebouwd.

* Zo ook een paar dagen geleden, toen over 60 dode Palestijnse ‘demonstranten’ op de Gazastrook werd gesproken, terwijl nota bene Hamas zelf bevestigde dat 50 van hen terroristen waren.

Maand van islamistische ‘vrede en inkeer’
Nu de Ramadan is begonnen kunnen we traditioneel weer de nodige vechtpartijen en (bom)aanslagen verwachten, deze keer wellicht ook in Europa. Op kleinere schaal gebeurt dat al, zoals in Dortmund, waar twee jonge mannen van 23 en 24 jaar oud door vier moslims in elkaar werden geslagen en werden bestolen omdat ze alcohol hadden gedronken, iets wat ‘wij gelovige moslims niet doen’ (en jullie dus ook niet), aldus de daders. (2)

Het islamitische spektakel, dat cynisch de ‘maand van vrede en inkeer’ wordt genoemd maar in realiteit de traditionele maand van de heilige oorlog (jihad) en het martelaarschap voor Allah is, duurt nog tot 14 juni, dus tot die tijd kunnen we waarschijnlijk nog meer ‘verwarde mannen’ op straat verwachten.

‘Ramadan in Duitsland ouder dan Oktoberfest’
Volgens de Turks-Duitse verslaggever Eren Güverscin van Deutschlandfunk is dit alles volkomen normaal, want de Ramadan is volgens hem een ‘oud Duits gebruik... ouder dan het Oktoberfest’, dat in 1810 voor het eerst werd gevierd. ‘Duits en moslim zijn niet met elkaar in tegenspraak, maar is iets volledigs vanzelfsprekends,’ vindt hij. ‘De islamitische geloofsbeweging heeft al lang haar thuis gevonden in Duitsland.’ Ook schrijft hij dat steeds meer niet-moslims ’s avonds aan de vastenmaaltijd meedoen (1). Dat gebeurt nu nog vrijwillig...

Uit een grote opiniepeiling bleek onlangs dat 75% van de oorspronkelijke Duitse bevolking vindt dat de islam ‘absoluut niet’ of ‘waarschijnlijk niet’ bij Duitsland hoort. Daar heeft men in Berlijn en Brussel overduidelijk geen enkele boodschap aan, want daar wordt nog steeds volop ingezet op massa immigratie en islamisering.

EU en Nederland gaan nog meer migranten ophalen
Zo besteedt Elsevier aandacht aan de in de media stilgehouden overeenkomst die de EU en Afrikaanse landen op 2 mei in Marokko met elkaar hebben gesloten. Daar beloofden de Europese landen, waaronder ook Nederland, de (arbeids)migratie naar ons werelddeel te promoten. De Nederlandse ondertekenaar? VVD-secretaris Mark Harbers – inderdaad, de partij die al jaren tijdens verkiezingscampagnes met succes kiezers lokt met een ‘harde’ immigratiestandpunten, maar in realiteit exact het tegendeel doet. (3)

Xander

(1) Deutschlandfunk via Breitbart
(2) PI-News
(3) Elsevier
(4) Afbeelding: Getty Images (Vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... es-gebruik
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geschiedvervalsing

Bericht door Pilgrim »

Putin waarschuwt EU om schaamteloze geschiedvervalsing over ontstaan WO-2

Posted on 02/01/2020

Afbeelding
Afbeelding: Premier Neville Chamberlain wappert op 30 september 1938 triomfantelijk met het verdrag dat met Hitler was gesloten, en dat ‘vrede voor onze tijd’ zou garanderen. Een jaar later brak WO-2 uit. (Afbeelding: (2)).

Engeland en Frankrijk sloten jaar eerder dan Sovjets non-agressieverdrag met Hitler – Rassenleer (eugenetica) in gewijzigde vorm teruggekeerd in Europa doordat EU met massa immigratie één ‘mengras’ wil creëren

We leven in een tijd waarin de machten die zichzelf boven ons hebben gesteld er niet meer voor terugschrikken om wetenschappelijke, historische en nieuwsfeiten te verdraaien, vervalsen en zelfs compleet te verzinnen, omdat ze in een bepaalde ideologische agenda moeten passen. In het Europese (schijn)parlement ligt sinds september een resolutie waarin op even leugenachtige als schaamteloze wijze het non-agressie verdrag tussen Hitler en de Sovjet Unie (het Molotov-Ribbentrop Pact) als enige oorzaak van de Tweede Wereldoorlog wordt aangewezen. Putin herinnerde de Europese mogendheden er fijntjes aan dat Frankrijk en Engeland al eerder hetzelfde hadden gedaan, en Hitler zelfs de ruimte gaven om Tsjechoslowakije binnen te vallen. Putins opmerkingen waren dan ook een impliciete waarschuwing dat Europa niet de geschiedenis moet gaan herhalen.

De Poolse regering is een van de grootste promotors van de resolutie waarmee de Russen mede de schuld krijgen van het uitbreken van WO-2. Polen vervult een centrale rol bij de tegen Rusland gerichte ‘Full Spectrum Dominance’ doctrine van de VS en de NAVO. In het land wordt –tegen alle eerdere afspraken in- het Amerikaanse raketafweersysteem (ABM) opgebouwd, dat het Kremlin als een grote bedreiging ervaart.

Putin herinnerde Europa eraan dat Frankrijk en Engeland in 1938 het beruchte non-agressie Verdrag van München met Adolf Hitler sloten, dus een jaar vóór het Molotov-Ribbentrop Pact. In het Verdrag van München werd Tsjechoslowakije verdeeld en kreeg Hitler alle ruimte om een deel ervan (Sudetenland) in te lijven.

‘Het zijn dat soort mensen die met Hitler onderhandelden – dat soort mensen die vandaag monumenten voor de bevrijdende strijders, de soldaten van het Rode Leger die Europa en de Europese volken bevrijdden van de Nazi’s, neerhalen,’ aldus Putin.

Russofobische hysterie in Polen
Sinds de Val van de Muur in 1989 werden vooral in Polen tal van monumenten voor het Rode Leger afgebroken, alhoewel er nog steeds zo’n 200 bestaan. Dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat het Poolse volk tientallen jaren lang deel had uitgemaakt van het Warschau Pact en zwaar onder het juk van de Sovjets had geleden. Ook in Tsjechië, Bulgarije en Oekraïne –dat de facto wordt bestuurd door een aan neonazi’s verwant regime in Kiev- werden dit soort oorlogsmonumenten weggehaald.

Je zou zeggen dat 30 jaar later de ergste anti-Russische sentimenten wel zouden zijn gezakt –zoals in Europa dat na WO-2 uiteindelijk ook met de Duitsers gebeurde-, maar niets is minder waar. De Russofobische hysterie in Polen is juist tot ongekende hoogte gestegen; een Poolse oud-topgeneraal stelde vorig jaar zelfs een preventieve NAVO aanval met kernwapens voor op Russische raketsystemen, wat onmiddellijk de Derde Wereldoorlog zou doen ontbranden.

In Polen heeft men het liever niet meer over de Poolse ambassadeur Józef Lipski, die van 1934 tot 1939 ambassadeur in Nazi Duitsland was. Lipski was uitgesproken pro-Hitler, zelfs zo erg dat hij beloofde om in Warschau een monument op te richten ter ere van Hitlers vervolgingen van de Joden. ‘Dat was een stuk tuig, een antisemitisch varken,’ luidde daarom Putins oordeel over Lipski.

Fransen en Engelsen waren pro-Nazi en hadden zelfde rassenideeën
De pro-Nazi koers van Frankrijk en Engeland in de jaren voorafgaand aan WO-2 ging veel verder dan in de geschiedenisboekjes wordt voorgesteld, àls het er al instaat. De eugenetica, beter bekend als rassenleer, die de Nazi’s aanwendden om hun ‘Arische’ ras superieur boven ‘Untermenschen’ zoals Joden en zigeuners te plaatsen, had ook onder de gevestigde orde in de rest van Europa grote aanhang. De Britse fascisten Sir Oswald Mosley, Koning Edward VIII en ook Sir Winston Churchill benadrukten het belang van ‘raszuiverheid’. Churchill noemde de Italiaanse dictator Mussolini in 1933 ‘de grootste heerser onder de mensen’, en verklaarde in 1938 dat ‘mocht Engeland een nationale ramp te verduren krijgen, we tot God moeten bidden om een man met de geest- en wilskracht van Adolf Hitler te sturen.’

Het Franse Vichy regime onder veldmaarschalk Petain, een virulente antisemiet, werkte bij de eerste de beste gelegenheid uit volle overtuiging mee met de Nazi bezetter, en had vergelijkbare eugenetische ideeën en programma’s. Daarnaast wordt gemakshalve vergeten dat de Nazi rassenleer gebaseerd was op toen al tientallen jaren bestaande Amerikaanse en Canadese eugenetische wetten. Zo hadden de diverse Rockefeller/Carnegie Stichtingen sinds 1912 geld gepompt in Westerse en ook Duitse universiteiten om de ‘wetenschap van rassenzuivering’ –in werkelijkheid een dekmantel voor bevolkingscontrole- te verspreiden.

Laten we ook niet vergeten dat dezelfde internationale Wall Street en Londen City banken, die nu vol inzetten op het creëren van een wereldwijde fascistische VN (klimaat)regering, destijds met grote sommen geld de fascistische regimes financierden om daarmee hun oorlogsmachines en uitroeiingssystemen op te bouwen die nodig waren voor de Tweede Wereldoorlog. (1)

Fascisme en eugenetica teruggekeerd
Zowel fascisme als eugenetica / bevolkingscontrole is in onze tijd in alle hevigheid teruggekeerd in de reeds door de Nazi top geplande Europese Unie. Fascisme in de vorm van het uitwissen van de grenzen en het opheffen van de soevereiniteit en zelfbeschikking van de Europese volken; eugenetica in de vorm van het door middel van massa immigratie openlijk willen creëren van één ‘mengras’ met één (op de islam gebaseerde) ‘mengcultuur’.

Geschiedenis vergeten = gedoemd deze te herhalen
Dus als Putin het hypocriete Europa aan de kaak stelt omdat het blind is voor de lessen van het verleden, is dat niet zozeer omdat hij bezorgd is om wat er in het verleden is gebeurd, maar juist om wat er in de toekomst opnieuw kan gaan gebeuren. Landen en regimes die de geschiedenis en feiten vergeten of, zoals nu massaal in Europa gebeurt, vervalsen, zijn namelijk gedoemd die geschiedenis te herhalen. Maar in tegenstelling tot na WO-2 zou een herstel na die herhaling wel eens onmogelijk kunnen zijn als de volgende wereldbrand gepaard gaat met het gebruik van kernwapens.

Xander

(1) The Strategic Culture Foundation via Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, bron photograph D 2239 from the collections of the Imperial War Museums, auteur: Ministry of Information official photographer , publiek domein Groot Brittannië en Verenigde Staten

https://www.xandernieuws.net/algemeen/p ... taan-wo-2/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16561
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Geschiedvervalsing

Bericht door Hans v d Mortel sr »

De meest weerzinwekkende walgelijke geschiedenisvervalsing doet zich voor onder de meer dan 1,7 miljard moslims.

U leest het goed!

MOHAMMED (VZMH)

VZMH = Vrede Zij Met Hem.

Mohammed (VZMH) is toch al meer dan 1400 jaar dood? Als hij zo'n vredelievende man was die volgens meer dan 1,7 miljard moslims ook nog eens de perfecte mens voorstelde, waarom wensen die moslims Mohammed (VZMH) dan vrede toe? Zoiets doe je doorgaans bij een slechterik, een misdadiger, moordenaar of verkrachter.

De gehele beschaafde wereld weet nu langzamerhand dat Mohammed (VZMH} alles behalve een lieverdje was. Hij was de meest onaangename onbetrouwbare figuur die destijds in de zandbak van Allah uit was op eigen gewin. 74 militaire expedities waren daar het resultaat van.

Moslims willen geen kwaad woord over Mohammed (VZMH) aanhoren of lezen en eisen in alles en nog wat respect voor de Islam, het islamitische kaartenhuis dat op instorten staat en op sterven na dood is. Een psychopaat in het nauw moordt des te makkelijker. Alle moslims - zij die zich moslim noemen - zijn psychopaten. Dat niet iedere psychopaat moordt is mooi meegenomen. Volgens het weerzinwekkende sadistische mensonwaardige haatboek Koran zijn moslims bij de letter van Allah dat wel verplicht. In de eerste plaats zijn het andersdenkenden die uit de weg geruimd moeten worden en in de tweede plaats de eigen soortgenoten in het geloof. Soennitische moslims en sjiietische moslims haten elkaar als de pest. Alle moslimlanden zijn fascistische dictatuur staten die de Godsdienstpolitie op je dak sturen wanneer een van zijn geloof afgevallen moslim pleit voor scheiding van kerk en staat. Daarna wordt niets meer van hem vernomen. Hij is op legale wijze, conform de wens van Mohammed (VZMH), met een mes om het leven gebracht. Zij keel werd doorgesneden.

Mijn advies aan de Europese samenleving luidt:

Kots alle moslims uit - stuk voor stuk - maar het liefst in grote aantallen,
voordat het echt te laat is.


Zo nodig dient de oorlog verklaard te worden aan ALLE moslims. Daarbij hoeft niet geschoten of kelen doorgesneden worden. Een beroep doen op de logica en redding van het gezonde verstand volstaat. VERKLAAR MOSLIMS DE OORLOG!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst en verkondig eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Plaats reactie