Hoererij van de kerk met de Islam (en andere foute zaken)

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Hoererij van de kerk met de Islam (en andere foute zaken)

Bericht door Pilgrim »

Het is weer tijd voor een nieuwe lange topic. :finger:

Maar wacht u van de valse profeten, dewelke in schaapsklederen tot u komen, maar van binnen zijn zij grijpende wolven. Aan hun vruchten zult gij hen kennen. Leest men ook een druif van doornen, of vijgen van distelen? Alzo een ieder goede boom brengt voort goede vruchten, en een kwade boom brengt voort kwade vruchten. Een goede boom kan geen kwade vruchten voortbrengen, noch een kwade boom goede vruchten voortbrengen. Een ieder boom, die geen goede vrucht voortbrengt, wordt uitgehouwen en in het vuur geworpen. Zo zult gij dan dezelve aan hun vruchten kennen. (Mattheüs 7:15-20)
EEN VLAMMEND PROTEST TEGEN “EEN TEGENGELUID VAN DE KERKEN”!!!

Posted on 21 maart 2014

Afbeelding

Dit is HET MEEST SCHANDELIJKE geluid dat ik tot nu toe heb gehoord in de ‘affaire Wilders’: KERKEN, JULLIE MOETEN JE DIEP SCHAMEN! De kerken willen een tegengeluid laten horen. Waartegen? Komen zij EINDELIJK openlijk in opstand tegen DE ISLAM, die duizenden christenen en andersdenkenden op een GRUWELIJKE MANIER afslacht? Roepen zij dus klip en klaar het islamitische Midden-Oosten ter verantwoording, vanwege de vele WALGELIJKE, MENSONTERENDE MISDADEN die het begaat? Of, om dichter bij huis te blijven, houden zij een protestdienst tegen HET FEIT dat DUIZENDEN JODEN door MOSLIMS worden bedreigd en vervolgd, zodanig dat zij gedwongen worden hun geboortelanden [Frankrijk, Noorwegen, Zweden om er maar een paar te noemen] te verlaten en elders in de wereld, waar zij [NU NOG WEL!] vrij kunnen leven, hun toevlucht moeten zoeken?

Protesteren zij tegen het gruwelijk, gewelddadig, seksueel moslimgeweld in verschillende Europese landen [GB, Noorwegen, Zweden] tegen HONDERDEN veelal jonge meisjes, die door dit ‘scum of the earth’ gewetenloos worden verkracht?

Nog actueler: komen zij op voor de autochtone bevolking waarvan een deel, omdat zij toevallig bij MAROKKANEN [ja ja!] in de buurt wonen, DAGELIJKS, zowel verbaal als fysiek, gewelddadig worden lastig gevallen en bedreigd?

Afbeelding

Een voorbeeld: Honderden autochtonen hebben hun geboortestad en geliefde woonomgeving in Amsterdam MOETEN verlaten, omdat het daar voor hen, vanwege het gedrag van Marokkanen, niet meer te harden was.

Het antwoord op deze vragen kennen wij: NEE DUS!

Als zij misschien al eens geprotesteerd hebben, dan is het een zeer slap aftreksel geweest van hun huidige protest tegen Wilders. Zijn de bovengenoemde voorbeelden minder erg voor de kerken dan die ene uitspraak van Wilders?

Wat bezielt de kerken dan om zo’n ophef te maken over één uitspraak, die ook nog uit zijn verband is getrokken? Jullie gedrag is ONGELOFELIJK SCHIJNHEILIG, omdat jullie donders goed weten dat Wilders het heeft over DIE MAROKKANEN die door hun gedrag de woonomgeving voor anderen, vooral voor meisjes, vrouwen en ouderen, tot een hel maken. Wilders heeft, als persoon, nog geen vlieg kwaad gedaan en in hem zit, ik weet het zeker, geen greintje geweld ten opzichte van anderen.

Afbeelding

Jullie nemen op deze manier een bevolkingsgroep collectief in bescherming die nog nooit een vorm van enig protest tegen de zaken heeft laten horen die ik boven aan de orde heb gesteld. En impliciet worden de daders ook door jullie in bescherming genomen.

Ik mag veronderstellen dat jullie, als christenen, een geweten hebben en dat dit geweten, dat jullie blijkbaar onderdrukken – uit angst en dus uit lafhartigheid ten opzicht van de islam en/of uit angst om door onze ‘elite’ van ‘racisme ’ te worden beschuldigd – jullie duidelijk wil maken dat jullie op een gruwelijke manier verraad plegen ten opzichte van ons land, ons Europa, de mensen die daar al generaties wonen en de christenen in het Midden-Oosten en niet te vergeten tegen elke vorm van Jodenhaat vanuit de islam.

Zijn onderdrukte schuldgevoelens daarover de reden waarom jullie deze dienst houden?

Een artikel uit het ‘Friesch Dagblad’ [met dank aan Danny, die het op de site van E.J.Bron plaatste] uit 2012: De kerken willen blijkbaar niet zien dat christenen in het Midden-Oosten geen leven hebben.

Afbeelding

Christendom in Midden-Oosten dreigt te verdwijnen:

“Het christendom dreigt uit het Midden-Oosten te verdwijnen als gevolg van islamitische onderdrukking. Dat stelt de onafhankelijke Britse denktank Civitas in het onlangs verschenen rapport ‘Christianophobia’. Ongeveer de helft tot twee derde van de christenen in het Midden-Oosten is in de afgelopen eeuw weggetrokken of gedood, schrijft de auteur van het rapport Rupert Shortt.

Wereldwijd worden volgens het rapport zo’n 200 miljoen christenen achtergesteld of onderdrukt vanwege hun geloof. Vooral in Egypte, Irak en Syrië hebben christenen het zwaar te verduren. De opkomst van de militante islam in deze landen dreigt de leegloop te versnellen, waarschuwt Shortt. Het rapport gaat in op christenvervolging in zeven landen: Birma, China, Egypte, India, Irak, Pakistan en Nigeria. Volgens Shortt wordt in Egypte de vijandigheid jegens christenen verergerd doordat veel Egyptische moslims denken dat de Kopten betrokken zijn bij een christelijke aanval op de moslimwereld.

Shortt stelt dat westerse politici en media de christenvervolging in het Midden-Oosten en elders in de wereld negeren, UIT ANGST OM VAN RACISME TE WORDEN BESCHULDIGD. Dat jonge christenen in het Westen niet radicaliseren of op gewelddadige wijze protesteren tegen de aanvallen op hun geloof, draagt bij aan de blinde vlek voor ‘christianofobie’.

Afbeelding

Christenen zijn volgens het rapport meer dan andere religieuze groeperingen het slachtoffer van discriminatie en vervolging, MET NAME IN SAMENLEVINGEN MET EEN ISLAMITISCHE MEERDERHEID. Anti Amerikanisme en de gedachte dat het christelijk geloof iets specifiek westers is, dragen bij aan de onderdrukking van christenen in het Midden-Oosten”. [De schrijfster van dit artikel heeft bepaalde zinsdelen in hoofdletters weergegeven].

Nederlandse kerken, wordt het geen tijd om jullie laffe houding ten opzichte van de fundamentalistische islam opzij te zetten en niet één keer in een kerkdienst, maar bij wijze van spreken DAG EN NACHT door felle protesten, door kerkdiensten en door alle mogelijke inspanningen eindelijk eens zodanig voor jullie broeders en zusters op te komen dat er voor anderen [voor de moslims en de linkse kerk] geen twijfel mogelijk is achter wie jullie staan!?

Afbeelding

Door: Wachteres

http://ejbron.wordpress.com/2014/03/21/ ... more-58430
Klik op deze link: Attentie! Oproep voor Christenen tegen de islamisering
Laatst gewijzigd door Pilgrim op za jun 28, 2014 9:33 pm, 5 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16509
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Alarmfase 1. Wie bestuurt de menselijke geest

Bericht door Hans v d Mortel sr »

De topic had een zo sterke inhoud dat ik die moeiteloos heb uitgelezen.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ondanks dat ik dit allemaal weet en het diep geworteld in mijn hersenen archief zit opgesloten, was ik even stil en toch weer sprakeloos. Beduusd, zoekend naar antwoorden op vele vragen. Wat voor commentaar moet je hier nu op geven? Moet ik woedend worden, gaan tieren, mijn weinig nog resterende haren op mijn hoofd gaan uitrukken? Nee! Dit alles is angstaanjagend. En het is niet nieuw.

Ik geloof niet, ik denk. Dus bestaat er geen god voor mij en is de evolutietheorie het meest domme teleurstellende fenomeen van onze kennisbeschaving. Net zoals de domme mens. Mijn ervaring is echter dat juist de meest domme onbenullige mensen altijd een hoog IQ hebben. Maar tsja, ik hoef natuurlijk ook niet alles te begrijpen. Het enige dat belangrijk is - althans voor mij - is om waakzaam te blijven en lol te maken. Want met de kennis van nu is het in en in diep treurig gesteld, omdat men kennis negeert door de andere kant op te kijken en omdat men liever niet met de waarheid geconfronteerd wil worden. De waarheid brengt namelijk verantwoordelijkheden met zich mee. En die laten we al te graag over aan de herder. Maar de herder is een stuk onbenul die zijn waakhond over de schapen heeft geslacht en geroosterd in het vuur en heeft opgegeten omdat hij honger had. Hij is een dronkenlap en hoerenloper die dag en nacht bezig is geld te stelen van onoplettende sukkels. Sukkels die geloven dat er in het bos geen wolven meer bestaan.

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Stelt vast, neemt er kennis van en gaat over tot de orde van de dag.

De waarheid is als een poppenspel aan touwtjes.

Wie aan de touwtjes trekt bepaalt de regie over leugen, list en bedrog. Voornamelijk over niet meer, en vooral over veel minder. Minder is toch het meest gebruikte mode woord de laatste zes jaren in Europa, nietwaar? Behalve als het om allahtonen gaat. Dan kan meer niet genoeg zijn.

Het volk is dom, makkelijk te manipuleren, te indoctrineren, voor te liegen en met succes een worst voor de neus te houden. Napoleon, Hitler, Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot, het huis van Oranje, zij allen wisten dit als de beste onder de psychologen. Of moet ik zeggen psychiaters?

• Barmhartigheid voor de wolven is onrecht aan de schapen (onbekend).
• Wie zich in een schaap verandert, wordt door de wolven verslonden. (Confucius)
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Alarmfase 1. Wie bestuurt de menselijke geest

Bericht door mercator »

'Hans van de Mortel' schreef:Het volk is dom, makkelijk te manipuleren, te indoctrineren, voor te liegen en met succes een worst voor de neus te houden.
Dat wist de grote psycholoog en socialist Jozef Goebbels ook: je kan de massa om het even wat voorliegen, t is alleen kwestie om dat constant te herhalen. En het moeten geen kleine leugentjes zijn, maar ENORM grote leugens, dat is het beste. En als de leugen achterhaald wordt NOOIT toegeven dat je fout zat.
Dat is exact wat we de laatste dagen zien gebeuren. Iedereen ziet dat het fout loopt met de Marokkanen en toch SMEKEN onze regenten en de media om AUB MEER Marokkanen! En het domme volk trapt er moeite-en gedachteloos in.
Dat hebben we met al die godsdiensten toch ook gehad? Elke keer als er een gek opstaat die zegt Kijk! Daar is Hij! God! zegt de massa jaja, we zien Hem ook! Dat is God! terwijl er natuurlijk helemaal niets te zien is. We moeten ons als denkende mensen dus niet verbazen over dit kuddegedrag.

Vraagje aan Hans: kan je mijn smaakvolle cartoon over het doen toenemen van het aantal Marokkanen in Nederland hier s publiceren! Is lachen hoor!

Ik bedacht me net dat heel die heisa van nu over Wilders an sich al een reden is om zo snel mogelijk ALLE Marokkanen buiten te flikkeren. Dan kunnen we al die onvrede en verdeeldheid in de toekomst vermijden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16509
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Alarmfase 1. Wie bestuurt de menselijke geest?

Bericht door Hans v d Mortel sr »

mercator schreef: Vraagje aan Hans: kan je mijn smaakvolle cartoon over het doen toenemen van het aantal Marokkanen in Nederland hier s publiceren! Is lachen hoor!
Het staat in mijn agenda voor woensdag. icon_thumbup.gif
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24027
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door King George »

Daar houden we je aan!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8527
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door H.Numan »

Ik denk dat heel veel mensen met mij zullen zeggen: goh, wat een hypocriete bende zijn die kerken. Allemaal met modder gooien naar Wilders, en geen woord over mishandeling/marteling/moord op Christenen buiten Nederland. De meeste mensen gaan lang zo ver niet als ik in hun conclusies. Wat ze wel doen is stemmen met hun voeten. Niet meer naar die kerk gaan. Het evangelie volgens Marx kunnen ze ook volgen via het dagelijkse journaal.

Secularisatie is een trend die absoluut niet voorbij is, en de kerken doen hun uiterste best om die trend in stand te houden. icon_thumbup.gif
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Pilgrim »

Een hoop gewauwel van de Christen Unie. icon_thumbdown.gif
Waarom wij niet zwijgen (opiniestuk ND)

Afbeelding

Zaterdag 22 maart 2014

Soms is er een moment waarop het er op aan komt. Dat je weet dat ook jij moet reageren. Dit is zo’n moment. We hebben vaker het debat met Geert Wilders en zijn fractie- en partijgenoten gevoerd, maar nog veel vaker hebben we zijn provocaties genegeerd. Maar na zijn uitspraken over ‘minder Marokkanen’ weten we dat we moeten spreken, zoals we dat nog niet eerder hebben gedaan.

Natuurlijk zal het recht zijn loop hebben en zou je het er daarom bij kunnen laten zitten. Veel Marokkaanse Nederlanders hebben aangifte gedaan en de rechter zal recht spreken. Natuurlijk zal Wilders zich wentelen in slachtofferschap en klagen over politieke correctheid en wegkijken bij reële problemen. Toch zwijgen we niet. Want met zijn toezegging dat de vermindering van het aantal Marokkanen ‘geregeld gaat worden’, is een morele grens overschreden.

Geert Wilders heeft mensen ontmenselijkt. Hier werden Marokkaanse Nederlanders niet langer aangesproken op hun gedrag, moslims niet op hun overtuiging, maar hier werd een bepaalde etnische groep gereduceerd tot afkomst en kleur. Hier werd over medemensen gezegd dat ze tot een categorie behoren waarvan er minder moeten zijn. Huiveringwekkend als mensen een groep worden waarmee je dreigt te doen wat je achterban graag wil dat je doet: verminderen in aantal. We hebben tot in ons fractieteam en de kandidatenteams in Den Haag en Almere aan toe gezien hoe mensen in het diepst van hun ziel geraakt werden in het besef dat zoiets ook zomaar over henzelf gezegd zou kunnen worden. En gezien het feit dat Wilders na 22 mei een gezamenlijke fractie wil vormen met de antisemiet Jean-Marie Le Pen, kan het inderdaad ook zomaar andere groepen gaan betreffen.

Toen Jezus onder ons was, waren er ook mensen die anderen reduceerden tot een categorie, tot afkomst en gedrag. Zij haatten een Samaritaan omdat hij Samaritaan was. Zij wilden een prostituee stenigen, omdat ze een prostituee was. Maar voor Jezus kon een Samaritaan een barmhartige naaste zijn en was een prostituee een vrouw die snakte naar liefde en vergeving. Voor Jezus vallen mensen nooit samen met hun afkomst, kleur en zelfs niet met hun gedrag, Hij kijkt mensen in de ogen. En als je Jezus volgt, naar Zijn Woord luistert, dan vraagt Hij je hier en nu afstand te doen van de mensonterende uitspraken van Wilders over Marokkaanse Nederlanders.

Met Wilders’ openlijke, categorische haat is er ook een maatschappelijke grens overschreden. Politici zijn geroepen de vrede van de stad te zoeken. Zonder vrede valt niet te leven. We hoeven maar even terug te gaan in onze geschiedenis en maar even naar het Oosten en Midden-Oosten te kijken om te weten hoe ontwrichtend categorische haat is. Joden, Russen, Oekraïners, Sjiieten, Soennieten, Christenen, Koerden. Het enkele feit dat je tot zo’n groep behoort, kan voldoende reden zijn tot discriminatie, of erger, een lynchpartij of een pogrom. Er is geen enkele reden om te denken dat Nederlanders beter DNA hebben en immuun zijn voor categorische haat. De zaden van haat zijn zomaar gestrooid, kunnen zomaar ontkiemen en ook onze samenleving ontwrichten.

We debatteren als politici regelmatig over de soms moeizame integratie van nieuwkomers, over criminaliteit, over onrecht dat soms met een beroep op de islam gerechtvaardigd wordt. Er is geen enkel taboe op debat daarover, integendeel. Maar dat is niet wat we nu te zeggen hebben. Wilders heeft nu een grens overschreden die nooit overschreden had mogen worden. Zoals de woorden van Wilders over Marokkanen anderen kunnen aanmoedigen tot het brullen van ‘minder, minder!’, zo doen ook onze woorden er toe. En wij zeggen: wat Wilders heeft gezegd over Marokkaanse Nederlanders is kwaadaardig en iedereen, christen of niet, is geroepen deze grenzen opnieuw te trekken.

Maar woorden kunnen niet zonder daden. Als politici zullen wij Wilders en zijn Kamerleden in Tweede Kamer, en PVV-raadsleden in Den Haag en Almere in de komende debatten scherp bevragen op deze grensoverschrijdende en kwaadaardige uitspraken en hen, persoon voor persoon, vragen hiervan afstand te nemen. Wanneer dit uitblijft stelt het ons voor de indringende vraag of wij nog zaken kunnen doen met een partij die politiek bedrijft die zo ontwrichtend is en wat zo indruist tegen elementaire christelijke waarden. De menselijke waardigheid en de maatschappelijke vrede staat namelijk op het spel.

Tweede Kamerleden ChristenUnie
Arie Slob
Joel Voordewind
Carola Schouten
Gert-Jan Segers
Carla Dik-Faber

Pieter Grinwis, raadslid ChristenUnie-SGP Den Haag
Roelie Bosch, raadslid ChristenUnie Almere


http://www.christenunie.nl/k/nl/n33079/ ... k-nd).html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Pilgrim »

Hier een reactie op bovenstaande onzin.
Reactie CU onnodig, vals, onchristelijk en vooral gedaan voor eigen gewin!

Geplaatst door Peter Frans Koops, woensdag 26 maart 2014

Een groep van ChristenUnie politici meende noodzakelijk te reageren op de ontstane ophef over een intern feestje van de PVV op de verkiezingsavond in den Haag. Partijleider Geert Wilders stelde een drietal vragen waaronder de vraag of de bezoekers van dit feestje meer of minder Marokkanen wilde. De reactie van de CU is lezen via deze link en is ook in het Nederlands Dagblad van zaterdag 22 maart gepubliceerd. De CU had ook kunnen kiezen om niet te reageren op het interne partijfeestje en gewoon over te gaan tot de orde van de dag. Spreken is zilver zwijgen is goud. Zij koos er voor om zich in het kamp te manoeuvreren waar de lofzangen gezongen worden op de slechtheid van Wilders' uitspraken, blijkbaar uitgaande van het feit dat afgeven op anderen ook goed is voor de eigen strategie van politiek bedrijven. De Bijbel roept ons op om niet te snel en te veel te praten. Denk aan de zonden van onze tong. De snelle en felle reactie komt dan ook wat geforceerd en onnodig over en de CU huilt in deze mee met alle wolven in het bos.

Als we de reactie van de CU inhoudelijk bekijken dan blijkt dat er gebruik gemaakt wordt van smerige valse technieken om hun verhaal kracht bij te zetten. Een aantal voorbeelden om deze bewering te bekrachtigen zullen zo worden gegeven. Er worden door de CU drogredenen en zogenaamde Godwins ingezet.

Een drogreden (schijnreden, sofisme) is een reden of redenering die niet klopt, maar wel aannemelijk lijkt. Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Drogreden
Een Godwin is een verwijzing naar het nazisme en WO 2, welke nogal eens gebruikt wordt om het grote gevaar van de PVV te bewijzen. Bron http://nl.wikipedia.org/wiki/Wet_van_Godwin

Een aantal voorbeelden van beide technieken die voorkomen in de opiniebijdrage van de CU.

- Gesteld wordt dat Wilders mensen ontmenselijkt. Dit is een aanname, drogreden, die zonder bewijs en gedane onderzoeken wordt neergezet, en die ook gekoppeld wordt aan de volgende veelgebruikte misvatting dat een hele groep mensen wordt uitgesloten van het maatschappelijk verkeer en dat de PVV er op uit is om alle Marokkanen het land wil uitzetten. Dit is niet waar en klopt niet met de werkelijke standpunten uit het verkiezingsprogramma.
In een artikel in NRC Handelsblad uit 2010 met de titel ‘Moslims, bevrijd uzelf en u kunt alles’ bron: http://vorige.nrc.nl/opinie/article2584468.ece Blijkt dat Geert het beste voor heeft met ieder mens ook met Marokkanen. De wens om de moslim uit de islam te halen is heel liefdevol. Van belang is in deze om nog eens te wijzen op het artikel http://www.svpbunschoten.nl/NDAG-20091221-01007002.pdf waar gesteld wordt dat een christen (de CU) die godsdienstvrijheid voor moslims bepleit, de weg baant naar hun ondergang. Dit betoogt een zendeling die in Centraal-Azië onder moslims werkt. Als er iets kwalijks is dat de mens ontmenselijkt dan is dat de islam zelf. Vooral gezien het feit dat het kritisch denken ongeoorloofd is en dat vrouwen minder rechten hebben dan mannen in het Mohammedanisme. Wilders uitspraken staan in een brede context waarin hij duidelijk aangegeven heeft dat hij niets liever wil dat ook Marokkanen tot bloei komen door het slavenjuk van de islam van zich af te werpen en afstand te doen van koranverzen zoals soera 98 waarin moslims het beste volk zijn en christenen het slechtste zijn van alle schepselen, en niet-moslims wil beschermen tegen (straat)terrorisme. Is daar iets mis mee? De bewering dat Wilders mensen ontmenselijkt klopt dus gewoonweg niet, er wordt hier een karikatuur van een bewogen politicus gemaakt.
- Minder Marokkanen? Ja ‘dat gaat we regelen’ Hier vielen ook vele mensen over. Daar ik zelf al vele jaren politiek actief ben, weet ik dat de humor nogal eens ontbreekt. De opmerking van dat regelen zag ik dan ook met een glimlach aan. De opmerking nam ik met een korrel zout, ook gezien het feit dat het zo’n vaart niet zal lopen met dat regelen. Het is deels bluf van een partijleider en ook zal er voorlopig geen politieke meerderheid zijn om dit te realiseren. Bang dat het ras van Marokkanen nu ineens wordt gedeporteerd naar verre oorden ben ik geenszins.
- De CU spreekt van een ‘gezamenlijke fractie met de antisemiet Jean-Marie Le Pen’. Dit is niet waar. Zijn dochter Marine Le Pen is partijleidster en heeft afstand gedaan van de bij de tegenstanders van de PVV populaire onhandige uitspraak van haar vader. De suggestie dat na de Joden (Godwin, verwijzing WO 2) nu de Marokkanen aan de beurt zijn is nergens op gebaseerd. Dit is slechts bedoeld om de PVV in een kwaad daglicht te zetten en staat haaks wat de CU politici regelmatig van de kansel horen als de wet van God gelezen wordt met hierin het ‘Gij zult geen vals getuigenis spreken’ of wanneer er over HC zondag 43 gepreekt wordt over het hoog houden van de naam van onze naaste. Kwaadsprekerij en laster vernietigen de goede naam en de eer van de naaste. Kwaadsprekerij en laster gaan zo in tegen de deugden van rechtvaardigheid en naastenliefde. De gedane opmerkingen passen dus totaal niet bij een zichzelf christelijk noemende partij.
- De CU spreekt over openlijke categorische haat en haat zaaien. Ook dit is niet waar, wederom dus een verdraaiing van standpunt en gebruik van de drogreden. Wilders is slechts de brenger van het slechte nieuws over de islam. De Koran en Hadith zaaien haat en fanatieke moslims die zich op deze slechte islamitische bronnen baseren zetten die haat iedere dag om in geweld zie http://www.thereligionofpeace.com voor de actualiteit van de expansiedrift van de islam. Wilders probeert zelf vrede te stichten en strijdt voor de vrijheid en vredige samenleving voor ons nageslacht. Hij voert gewoon zijn partijprogramma uit ten koste van zijn eigen veiligheid. Het is een politicus met goede bedoelingen die goed zijn voor de mensheid.
- Vervolgens de CU: ‘We hoeven maar even terug te gaan in de geschiedenis’. Wederom een Godwin en verwijzing naar WO 2. Zelfs het Midden Oosten wordt aangehaald als gebied waar te zien is wat haat teweeg brengt. Inderdaad haat van de islam, de Palestijnen en Hamas richting Israël , de enige democratie in het MO. Ontwrichtende haat komt voort uit de opkomst van de kwalijke islam. Niet de benoemer van het kwaad , de boodschapper van slecht nieuws, als de Kwade Genius zien. Politiek bedrijven dat ontwrichtend werkt? De miljoenen kiezers van de islamkritische partijen in Europa denken hier blijkbaar anders over.
- De opmerking over Nederlanders met beter DNA verwijst naar het zogenaamde racisme van de PVV. Ook dit is een Godwin met een impliciete verwijzing naar het nazisme. De PVV verwijst slechts naar de feiten van het CBS en de lijstjes met criminaliteit (bekijk #opsporingverzocht op Twitter eens) en werkloosheid. De PVV wil democratische politieke middelen inzetten voor minder criminele Marokkanen, minder islam, vrijwillige remigratie en geen nieuwe islamisten toelaten zoals in Zwitserland het geval is.

Deze voorbeelden laten zien dat de CU het spel op een oneerlijke en dus onchristelijke wijze speelt. Dit is hun goed recht, maar beter was het de eigen visie op de problematiek te benoemen.
Met drogredenen en gebruik van de wet van Godwin probeert de CU met de onnodige reactie op de media hetze een politiek slaatje te slaan voor eigen gewin.

Is er dan niets aan te merken op hetgeen gebeurt is? Zeker wel.
Door de vorm (het laten joelen van partijleden op gestelde vragen) en het toelaten van de pers is een en ander geëscaleerd. Dit was niet nodig geweest. Het gebeuren heeft als katalysator gewerkt voor de anti PVV propagandamachine van politici, media en zelfs de kerken. De hyena's liggen op de loer, zij doen allen mee met het in het beklaagdenbankje zetten van een politieke partij.
Een groot aantal actieve PVV politici heeft nu knikkende knieën en verlaten de partij. Het gros, ook van de kiezers, blijft de partij trouw.
Doctor Arnold Huijgen (en vele andere vooraanstaande voorgangers en hun trouwe schaapjes) vond op twitter de reactie van de CU christelijk, ik kan dit niet beamen. De CU speelt het spel op een listige manier mee waarvan je je kunt afvragen of dit een houding is die bij een zichzelf christelijk noemende partij hoort. Zet een wacht voor uw lippen met uiteraard een hand in eigen boezem…

http://pfkoops.blogspot.nl/2014/03/reac ... jk_26.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7595
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Ali Yas »

Zucht. Het aantal opties voor de volgende verkiezingen wordt wel erg klein zo.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16509
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Hoererij van de kerk met de Islam. Souteneur is de politiek

Bericht door Hans v d Mortel sr »

King George schreef:Daar houden we je aan!
Gisteren geplempt.

Wilders. Een stad met minder lasten en wat minder Marokkanen
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16509
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Kerk en geloof in de uitverkoop

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Een rabbijn moet eens gezegd hebben dat we het in de oecumene zo goed met elkaar kunnen vinden, omdat we allemaal met elkaar niet zo gek veel meer geloven.

Daar kon die rabbijn wel eens méér gelijk aan hebben dan ons lief is. Wat is er immers gebeurd? Ik geloof dat ik niet te veel zeg, wanneer ik beweer dat de kerken hun dogma’s tegen spotprijzen van de hand hebben gedaan.
Ds H.J. Hegger in zijn voortreffelijke boek Hand in hand met Rome? waarin hij de R.K.-kerk op een subtiel historisch verantwoorde manier neersabelt, door alle godsdienstwaanzin die door die walgelijke kerk bedreven wordt, aan het daglicht bloot te stellen. icon_thumbup.gif

Dat boek moest arabist en r.k. flapdrol Hans Jansen maar eens lezen!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Pilgrim »

Kijk eens aan. De Raad van kerken houdt graag samen met moslims een gebedsdienst voor de dodenherdenking. :thinking:
Gebedsdienst voor dodenherdenking in Arnhem

Geplaatst op: 22 april 2014

ARNHEM - De Raad van Kerken houdt in samenwerking met Turks islamitische gemeenschappen voor het 4e jaar een gezamenlijke dodenherdenking op 4 mei. Burgemeester Herman Kaiser zal deze viering in de Walburgiskerk, die begint om 18.30 uur, ook bijwonen.

Vertegenwoordigers – pastores en imams – uit de 2 geloofsgemeenschappen gaan samen voor in de gebedsdienst.

Voorgangers
Voorgangers zijn de imams Ahmed Yesevi Vakfi van de Turkiyem moskee en Hayri Akgul van de Aya Sofia moskee en de pastores Joke Kolkman van de Oud-Katholieke kerk en Corry Koot van het Coventry gebed.

Programma
Na de viering sluiten de kerkgangers uit de Walburgiskerk zich aan bij de verzamelplaats in het stadhuis. Om 19.45 uur gaat het gezelschap in stille stoet naar het oorlogsmonument bij de Eusebiuskerk, voor een moment van stilte en de gezamenlijke kranslegging. Christelijke- en Turks-Islamitische vertegenwoordigers zullen namens deze geloofsgemeenschappen een krans leggen bij het oorlogsmonument.

http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem ... -1.4327121
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Pilgrim »

De Raad van kerken was ook in de Koude Oorlog al erg fout en dat zijn ze nu kennelijk weer. Ze geven ook trainingen zie ik, in het bestrijden van islamofobie. Onderstaand bericht is van een paar jaar geleden.
Training: Islamofobie wat kun je ertegen doen?

By scrittore5, 30/10/2012

di 20 november 2012
Stichting Islam en Dialoog organiseert samen met RADAR trainingen voor professionals over islamofobie: hoe dit te begrijpen en hoe er mee om te gaan. Tegenwoordig hebben de woorden ‘Islam’ en ‘moslim’ een negatieve connotatie. Moslims zijn barbaars, irrationeel en primitief en de Islam wordt voorgesteld als gewelddadig, agressief en bedreigend voor de samenleving. Als gevolg hiervan blijft islamofobie groeien in ons land. Islamofobie loopt uiteen van een misprijzende blik naar een vrouw met hoofddoek tot brandstichting in een moskee. Steeds minder moslims voelen zich thuis in Nederland en te veel Nederlanders zien bezwaren in het samenleven met moslims.
Om deze ontwikkeling tegen te gaan, organiseren stichting Islam en Dialoog en RADAR trainingen voor professionals om islamofobie te herkennen en discriminatie tegen te gaan. In de training worden thema’s behandeld als stereotype beelden over moslims, kennis over diverse terreinen waar discriminatie voorkomt zoals arbeid en school, leren omgaan met negatieve beeldvorming/discriminatie en geschiedenis van de moslims met het westen.
De training is gericht op professionals als politie en leerkrachten, en is ook geschikt voor predikanten en kerkelijk werkers.

http://www.raadvankerkendelft.nl/traini ... egen-doen/
Laatst gewijzigd door Pilgrim op do jul 03, 2014 11:10 am, 1 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7595
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Ali Yas »

"Geschiedenis van de moslims met het westen" - zouden ze daarbij ook denken aan akkefietjes zoals bij Wenen en Poitiers? Vast niet.

Maar deze vond ik nog wel het mooist, qua logisch falen:
Tegenwoordig hebben de woorden ‘Islam’ en ‘moslim’ een negatieve connotatie. Moslims zijn barbaars, irrationeel en primitief en de Islam wordt voorgesteld als gewelddadig, agressief en bedreigend voor de samenleving. Als gevolg hiervan blijft islamofobie groeien in ons land.
"Islamofobie" (een negatief beeld van de islam zullen we maar zeggen) is niet een gevolg van de negatieve connotatie, het is de negatieve connotatie en de islam als slecht beoordelen. Het zou natuurlijk ook kunnen dat men met "islamofobie" de actie tegen moslims bedoelt, maar daarvan is in Nederland geen sprake, en zeker niet op enige schaal.

Wat men had moeten onderzoeken is dit: waar komt die negatieve connotatie vandaan? Waarom wordt de islam zo slecht beoordeeld? Twee mogelijkheden: het is terecht of het is onterecht. In het laatste geval moet dat worden bewezen en dan kun je dat als campagne voeren. Maar als anti-islamisten gelijk hebben moet een heel ander soort actie volgen: het onderdrukken van de islam.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Pilgrim »

Basel: Moslims “bidden” in katholieke kerk

Posted on 29 april 2014

Afbeelding

Het was slechts een kwestie van tijd wanneer ook een katholieke priester als Ruedi Beck (op de foto links; rechts Serhad Karatekin van de Moslimcommissie Basel) voor de islam door de knieën gaat en zijn Godshuis aan hun afgodendienst ter beschikking stelt. Het geplande vertrek van de moslims uit de Mescid-moskee van het kazerneterrein in Basel kwam dan ook juist op tijd.

De “Basler Zeitung” bericht:

De deuren van de kerk St.-Joseph, dat bevestigt de katholieke priester Ruedi Beck, staan altijd open voor de moslims. Omdat het aantal praktiserende moslims in Basel geschat wordt op 3.500, maar de 12 moskeeën in het kanton slechts plaats bieden aan 2.500, kan er ruimtegebrek ontstaan bij bijzondere gelegenheden. Dan springt o.a. ook de kerk St.-Joseph in. “Als de ruimtes in de kazerne te klein worden, zijn we graag bereid te helpen”, zegt de priester.

De afgedekte heiligen
De katholieke kerk St.-Joseph is echter geen langdurige oplossing voor de moslims: “Vanuit islamitisch gezichtspunt is hier niets op tegen, maar vanuit praktisch oogpunt wordt een dubbel gebruik echter lastig, omdat wij moslims van ´s morgens vroeg tot laat in de avond laat gebruikmaken van de gebedsruimtes”, zegt Serhad Karatekin van de Moslimcommissie Basel. Gezien de vijf gebedsmomenten per dag is er dan geen plaats meer voor de christelijke zondagsdienst.

Natuurlijk, waar moslims zijn, moeten christenen altijd achteraansluiten in de rij, zelfs wanneer ze zich in hun eigen huis bevinden. Waar moslims bidden, is NOOIT meer plaats voor christelijke godsdiensten.

Pastoor Beck ziet nog meer problemen: “Volgens het islamitisch geloof mogen zich in de gebedsruimte geen afbeeldingen van heiligen bevinden”, weet de pastoor, “deze bevinden zich echter wel in een kerk. Men kan deze bij bijzondere gelegenheden afdekken, maar om dit iedere dag te doen is te omstandig voor de islamitische gemeenschap.”

Ook de vloer is voor de op de knieën biddende moslims niet echt comfortabel, hoewel, “een tapijt uitrollen vermoedelijk het minste probleem is”, zegt Beck. Desondanks wenst hij voor de islamitische gemeente een plek waar de leden hun geloof op ieder moment en zonder beperkingen kunnen belijden. Veel gelovige christenen in Kleinbasel getroostten zich vele opofferingen om naar Zwitserland te vluchten vanwege de onderdrukking in eigen land. Dat deze onderdrukking van christelijke minderheden vaak uitging van islamitische meerderheden, kan het dubbele gebruik van de kerk moeilijker maken. Natuurlijk kunnen er enkele gevoeligheden verstoord worden, zegt pastoor Beck, maar in principe is men in zijn gemeente tolerant.


Jazeker, tolerantie tegenover moordenaars, die geen berouw hebben en in plaats daarvan de christenen in naam van juist de afgod afslachten, die ze in de kerk willen aanbidden – walgelijk! Waar blijft echter de tolerantie van de moslims tegenover de christenen, waar blijft de solidariteit van de priester met de wereldwijd vervolgde christenen?

De president van de synode Walter Ziegler is verbaasd over dit dubbele gebruik, want “deze vraag behoort naar mijn inschatting voor de synode gebracht te worden.” Hiervoor heeft hij echter geen verzoek ontvangen. (…)

Als dit opgang maakt, worden eerstdaags alle christelijke kerken, die bij gebrek aan gelovigen leeg staan, overhandigd. Dan zijn ook de moskeeën overbodig geworden en is alle ergernis van tafel – arm Europa!

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/04/29/ ... more-60974
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24027
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door King George »

Wat bezielt deze Christenen zich zo suïcidaal op te stellen?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16509
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

In de kerk heerst zoon van God Jezus Christus . . . Ehhhh?

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
De deuren van de kerk St.-Joseph, dat bevestigt de katholieke priester Ruedi Beck, staan altijd open voor de moslims.
Kijk eens aan. Niks mis mee toch met deze nobele vredelievende gedachte aan de hand van de leringen van Jezus Christus? Toch meen ik mij te herinneren dat Jezus ook iets gezegd heeft over de wolf in schaapskleren. Of ben ik nu in de war met een ander sprookje, dat van Hans en Grietje?

Wat is afschrikwekkender? Het sprookje van Hans en Grietje of de nachtmerrie van Mohammed en de koran waar alle moslims voor vrezen?
Grim schreef:En ze aten verder zonder zich uit het veld te laten slaan. Hans, wie het dak heel goed smaakte, trok er een groot stuk af, en Grietje stootte een hele ronde ruit uit en ging ermee zitten en deed zich tegoed. Maar opeens ging de deur open, en een stokoude vrouw die op een krukje leunde, kwam het huis uitgeslopen. Hans en Grietje schrokken zo erg, dat ze lieten vallen wat ze in de hand hadden. Het oudje schommelde met haar hoofd en zei: "Zo lieve kindertjes, en wie heeft jullie hier gebracht? Kom maar mee naar binnen, en blijf bij mij, er zal niets kwaads gebeuren." Ze nam elk van hen bij de hand en bracht hen in 't huisje. Toen werd heerlijk eten op tafel gezet, melk en pannekoeken met suiker, en appels en noten toe. Daarna werden twee mooie bedjes met wit beddegoed opgemaakt, en Hans en Grietje gingen erin liggen en dachten dat ze in de hemel waren. De oude had maar gedaan alsof ze zo lief was; ze was een boze heks, die loerde op de kinderen, en ze had dat broodhuisje alleen maar gebouwd om de kinderen te lokken. Wanneer ze een kind in haar macht had, maakte ze het dood, braadde het en at het op en dat was een feestdag voor haar. Heksen hebben rode ogen en kunnen niet ver zien, maar ze hebben een fijne neus, net als dieren en ze ruiken het, als er mensen in de buurt zijn.
Mohammed schreef:Niet staat het aan de genoten-gevers (polytheïsten) dat zij de bedeoorden Allah's omwonen, getuigenis gevend van ongeloof over zichzelven. Diegenen, hun daden zijn vruchteloos, en in het Vuur zijn zij, eeuwig-levend. - Sura 9:17.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10435
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door sjun »

Pilgrim schreef:De Raad van kerken was ook in de Koude Oorlog al er g fout en dat zijn ze nu kennelijk weer. Ze geven ook trainingen zie ik, in het bestrijden van islamofobie. Onderstaand bericht is van een paar jaar geleden.
Training: Islamofobie wat kun je ertegen doen?

By scrittore5, 30/10/2012

di 20 november 2012
Stichting Islam en Dialoog organiseert samen met RADAR trainingen voor professionals over islamofobie: hoe dit te begrijpen en hoe er mee om te gaan. Tegenwoordig hebben de woorden ‘Islam’ en ‘moslim’ een negatieve connotatie. Moslims zijn barbaars, irrationeel en primitief en de Islam wordt voorgesteld als gewelddadig, agressief en bedreigend voor de samenleving. Als gevolg hiervan blijft islamofobie groeien in ons land. Islamofobie loopt uiteen van een misprijzende blik naar een vrouw met hoofddoek tot brandstichting in een moskee. Steeds minder moslims voelen zich thuis in Nederland en te veel Nederlanders zien bezwaren in het samenleven met moslims.
Om deze ontwikkeling tegen te gaan, organiseren stichting Islam en Dialoog en RADAR trainingen voor professionals om islamofobie te herkennen en discriminatie tegen te gaan. In de training worden thema’s behandeld als stereotype beelden over moslims, kennis over diverse terreinen waar discriminatie voorkomt zoals arbeid en school, leren omgaan met negatieve beeldvorming/discriminatie en geschiedenis van de moslims met het westen.
De training is gericht op professionals als politie en leerkrachten, en is ook geschikt voor predikanten en kerkelijk werkers.

http://www.raadvankerkendelft.nl/traini ... egen-doen/
Beter zouden ze hun mensen trainen in het onderscheiden van de geesten. Bijvoorbeeld door ook hen eens te laten nadenken over
  • wat een fobie precies is en hoe zich dat ontwikkelt;
  • of het gebruikte begrip fobie nu wel van toepassing is als bestickering van mensen die kanttekeningen plaatsen bij de vertellingen van en rondom Mohammed;
  • of bij verminderd enthousiasme over sluipende islamisering van de leefomgeving niet gewoon sprake is van een gezonde afweerreactie;
  • de leerstellingen van islam in relatie tot de eigen christelijke overleveringen en leerstellingen;
  • de praktisering van islam in relatie tot iets als vigerende mensenrechten op verschillende plekken in de wereld.
Nadat de mensen dan aan de hand van verschillende voorbeelden en een uitleg die tot zelf nadenken stemt beter beslagen ten ijs komen met betrekking tot islam zouden deze eigentijdse herders zelf wel eens de schellen van de ogen kunnen vallen. Wellicht wordt over hen nog een de geest van de christenen uit Berea vaardig die tenminste zèlf alles dat hen werd voorgehouden aan de hand van de overleveringen onderzochten in plaats van mensen naar de mond te praten. Laat dat dan maar tijdig gebeuren opdat hen niet overkomt van hetgeen onder andere is overgeleverd in de Galatenbrief.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Pilgrim »

Ramadangroet Raad van Kerken?!

Geplaatst op 28 juni 2014

Afbeelding

De Raad van Kerken heeft een ramadangroet opgesteld die kan worden gebruikt door plaatselijke raden van kerken en andere christelijke gemeenschappen die de moslims een bemoedigende kaart willen sturen tijdens de vastentijd. De vastentijd begint in 2014 op zaterdag 28 of zondag 29 juni 2014. Het begin en het einde van de Ramadan is afhankelijk van de stand van de maan. Wanneer Ramadan 2014 begint en eindigt wordt daardoor pas één of twee dagen van te voren bekend. Het einde van de Ramadan, Eid al-fitr (ook vaak Suikerfeest genoemd) valt dit jaar rond zondag 27 en maandag 28 juli 2014.

De tekst die dit jaar door de Raad van Kerken daarvoor wordt aangereikt, luidt:


Voor u breekt de vastentijd aan waarin u door inkeer en gebed dichter bij Gods bedoelingen met het leven van mensen wilt komen; een tijd waarin u in solidariteit met elkaar wilt leven.
De Raad van Kerken bezint zich op het thema pelgrimage en ziet daarin raakvlakken met uw vasten. Een pelgrimage is ook een periode van inkeer en bezinning, waaruit men nieuwe moed en inspiratie hoopt te verkrijgen door over het leven en God na te denken; een tijd om even afstand te nemen van een hectisch bestaan, en andere mensen te ontmoeten.

Vasten is een pelgrimstocht waarbij er tussen God en mens en tussen mensen onderling heel veel gebeurt.
Wij wensen u in deze periode veel zegen en geluk toe.

Afbeelding

Bron: www.raadvankerken.nl

Geplaatst door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/06/28/ ... more-64965
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Iznogoodh
Berichten: 1716
Lid geworden op: ma jun 14, 2004 6:14 pm

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Iznogoodh »

Pilgrim schreef:Het is weer tijd voor een nieuwe lange topic. :finger:

Maar wacht u van de valse profeten, dewelke in schaapsklederen tot u komen, maar van binnen zijn zij grijpende wolven. Aan hun vruchten zult gij hen kennen. Leest men ook een druif van doornen, of vijgen van distelen? Alzo een ieder goede boom brengt voort goede vruchten, en een kwade boom brengt voort kwade vruchten. Een goede boom kan geen kwade vruchten voortbrengen, noch een kwade boom goede vruchten voortbrengen. Een ieder boom, die geen goede vrucht voortbrengt, wordt uitgehouwen en in het vuur geworpen. Zo zult gij dan dezelve aan hun vruchten kennen. (Mattheüs 7:15-20)
Heerlijke waanzin. Precies wat je kunt verwachten van een gedegenereerde reetlikker van een immorele God.
Onze Vader...
Die in de Hemel zijt...
Blijf daar...
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Pilgrim »

Ik heb soms de indruk dat je een probleem met me hebt. icon_wave.gif
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Iznogoodh
Berichten: 1716
Lid geworden op: ma jun 14, 2004 6:14 pm

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Iznogoodh »

Pilgrim schreef:Ik heb soms de indruk dat je een probleem met me hebt. icon_wave.gif
Niet meer dan met welke andere religieuze gek. In jouw geval een christelijke gek.
Onze Vader...
Die in de Hemel zijt...
Blijf daar...
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Pilgrim »

Een leuk compliment. icon_thumbup.gif (Ik heb geleerd dit soort uitlatingen als een compliment op te vatten.) Je weet het niet, maar we kennen elkaar nog van jaren geleden op dit forum en waarbij onze verstandhouding toen kennelijk nog wat beter was dan nu het geval is. We hadden ook via de PB contact met elkaar. Ik had toen nog een andere nickname, wat natuurlijk de reden is dat je me niet meer herkent. Ook toen kwam ter sprake dat Mohammed een valse profeet was en ik meen me te herinneren dat ik voorbeelden gaf van profetieën van Mohammed die niet uitgekomen waren. Hij voorspelde bijvoorbeeld dat Constantinopel weliswaar veroverd zou worden, maar op een volkomen verkeerd tijdstip. Je stuurde me toen een PB waarin ik twijfel bespeurde over mijn argumenten omdat je zei dat Mohammed niettemin toch de val van Constantinopel voorspeld had, ook al was dat dan op een verkeerd tijdstip. Ik zou bijna denken dat je toen in profetieën geloofde, wat je tegenwoordig kennelijk verkeerd vind, gezien je reactie van laatst over een topic van mij over voorspellingen. Een paar jaar geleden crashte echter mijn account (er zijn vaak problemen met dit forum) waarbij een groot deel van mijn persoonlijke berichten verloren ging, maar de webmaster kon toch nog een aanzienlijk aantal redden. De PB van jou over die voorspelling van Mohammed over Constantinopel heb ik niet meer maar wel mijn reactie er op. Ik zet hem hieronder in de spoiler. Hij dateert van 23 mei 2007.
Spoiler! :
Verstuurd: wo mei 23, 2007 11:36 pm
Van: Pilgrim
Naar: Iznogoodh

Beste Iznogoodh,

Die voorspelling is volgens mij gewoon flauwekul. Mohammed voorspelde weliswaar de val van constantinopel, maar op een volgens hem volkomen verkeerd tijdstip. Die antichrist is inderdaad een beetje vaag, maar volgens mij is er niemand rond die tijd verschenen (7 maanden na de val van Constantinopel) die aan zo’n beschrijving voldoet. Zie het artikel dat ik genoemd heb op de site van Answering Islam.

“Dus, volgens deze tradities geloofde Mohammed dat de wereld niet alleen minder dan 7.000 jaar oud was, maar ook dat hij zou eindigen op de zevende dag, of zevenduizend jaar vanaf de tijd dat hij geschapen was.

Overeenkomstig zou de wereld eindigen ergens tussen 1070-1132 na Christus, ongeveer 500 jaar na de geboorte en dood van Mohammed. Dit is gebaseerd op het feit dat volgens at-Tabari en anderen, de komst van Mohammed plaats vond ongeveer 6.500 jaar vanaf de schepping. Dit is duidelijk een valse profetie.

Niettemin is deze datum in tegenspraak met die geschat door Aboe Dawoed in zijn Soenan. Daar zagen we dat de Antichrist zeven maanden na de verovering van Constantinopel moest verschijnen, een gebeurtenis dat plaats vond in 1453 na Christus. Dit het geval zijnde, hoe kon Mohammed ergens anders beweren dat de wereld 500 jaar na zijn eigen geboorte en dood moest eindigen? Erger nog, de islamitische tradities beweren dat de Antichrist eigenlijk aanwezig was tijden Mohammeds leven. In werkelijkheid was volgens de tradities de Antichrist een man genaamd Ibn Saijad.”

Groeten,
Pilgrim
Als je, net als ik, je persoonlijke berichten bewaard hebt moet je deze kunnen terug vinden in je persoonlijke archief en dat weet je natuurlijk ook onder welke naam ik hier toen actief was. En wellicht vind je ook je eigen PB waar mijn bericht een reactie op was. Ik vond je posts op dit forum toen erg goed, maar vandaag helaas niet meer. :no1:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1042
Lid geworden op: wo okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Schepsel! »

Het is dom en weinig subtiel van die kerken. Slijmen en eeuwig blijven slijmen en kruipen is makkelijk en vereist weinig nuance of begrip. Vandaar dat de domste oplichters dat soort tactieken ook altijd wel in blijven zetten; elke mongool kan het doen los van de situatie of de context. De kerken zijn hiermee ook nog eens deels onoprecht bezig; als je openbaar een handreiking geeft terwijl je weet dat je enkel stront terugkrijgt, en dat de ander er *totaal* blind en ongevoelig voor is, doe je het niet om de handreiking naar de ander, maar als een openbaar ''kijk mij eens goed, nobel en grootmoedig zijn''. (een van de redenen dat ik geen Facebook heb, al die medeleven-uitingen en dat soort dingen van mensen die niet medeleven maar hun digitale plasje achter moeten laten)

Ze zetten zich voor aap op deze manier! Laat de moslims eens met een mooie kerstwens komen, of laat ze dan tenminste eens proberen (want aan die wensen heb je immers weinig, toont alleen meest basale prettige omgang) om hun jeugd met de ramadan een beetje in toom te houden. Ik vrees met grote vreze voor dezelfde toestanden als vorig jaar.
(^v^)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hoererij van de kerk met de Islam

Bericht door Pilgrim »

Dhimmitude: Het Vaticaan is voor het eerst in de geschiedenis van plan om islamitische gebeden te houden

Geplaatst op 3 oktober 2014

Afbeelding

Op zondag zullen in het Vaticaan voor de eerste keer ooit lezingen uit de koran te horen zijn. Deze stap is een initiatief van paus Franciscus, teneinde vrede tussen de Israëli’s en de Palestijnen te brengen. Tijdens zijn bezoek de vorige week aan Jordaans Israël en de Palestijnse Autoriteit heeft paus Franciscus de Israëlische president Shimon Peres en de Palestijnse president Mahmoud Abbas uitgenodigd.

De woordvoerder van Peres heeft in de ‘Times of Israel’ aangekondigd dat Abbas, Peres en paus Franciscus zullen worden vergezeld door Joodse, christelijke en islamitische religieuze leiders.

Volgens de hoogwaardigheidsbekleders zouden deze avondgebeden een ‘pauze in de politiek’ zijn en er zit geen politiek doel achter, anders dan het verlangen om vrede en respect in de Israëlisch-Palestijnse betrekkingen te brengen, stelt de ‘Associated Press’. Het Vaticaan zal de gebeurtenis wereldwijd via de officiële website uitzenden.

De eerwaarde Pierbattista Pizzaballa, de conservator van het bezit van de katholieke kerk in het Heilige Land, heeft echter aangekondigd dat de mensen hun verwachtingen laag moeten houden als het gaat om deze gebeurtenis.

[Niemand moet denken] dat “op maandag de vrede plotseling zal uitbreken, of dat de vrede [ook maar] iets dichterbij is”, zei hij tegen de AP.

Het Vaticaan heeft tevens aangekondigd dat de paus op vrijdag ook een ontmoeting heeft gehad met de Japanse premier Shinzo Abe en beide leiders bespraken mogelijke manieren om de vrede en de stabiliteit in Azië te bevorderen.

Bron: http://themuslimissue.wordpress.com

Auteur: Olga Zamanskaya

Vertaald uit het Engels door: Wachteres

http://ejbron.wordpress.com/2014/10/03/ ... more-72078
De eerwaarde Pierbattista Pizzaballa, de conservator van het bezit van de katholieke kerk in het Heilige Land, heeft echter aangekondigd dat de mensen hun verwachtingen laag moeten houden als het gaat om deze gebeurtenis.
Inderdaad! Zeer lage verwachtingen! Wat een naïeveling is die paus Franciscus. :shock:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie