Israël bashen

Bestaat God? Wat is de waarde van religie? Mag je een dogma in twijfel trekken?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Israël bashen

Bericht door Pilgrim »

Zweden blokkeerde Twitter-account van Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken

Geplaatst op 17 mei 2017

Afbeelding

Is het Twitter-account van het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken racistisch of radicaal? Dat dacht in ieder geval het Zweedse Instituut, een door de Zweedse regering gefinancierde organisatie, wier doel het begrip voor andere culturen en de bevordering van Zweedse activiteiten in de wereld is.

Om een einde te maken aan de verbreding van haat en racisme blokkeerde het instituut 14.000 Twitter-accounts, waaronder ook die van het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken en van de Israëlische ambassadeur in Zweden, Isaac Bachman. De Twitter-accounts van de ambassades van Saoedi-Arabië en Iran werden overigens niet geblokkeerd.

De Israëlische ambassadeur Bachman reageerde op Twitter op de blokkade van de Israëlische accounts: “Nu het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken en de ambassade geblokkeerd zijn, is Zweden veel veiliger als het Iran en anderen leest die niet geblokkeerd werden. Overtuigt u me ervan dat dit niet echt zo is.”

In een interview met de nieuwssite “Ynet” zei de Israëlische ambassadeur: “Het is niet echt plezierig om met zulke negatieve instellingen tegenover Israël om te gaan, maar ik ben van mening dat we dit goed verwerken en dat onze inspanningen de situatie iets verbeterd hebben. Ik denk dat de situatie in Zweden anders is dan in de rest van Europa. De Israëlisch-Palestijnse kwestie is geïsoleerd. Zonder aandacht te schenken aan de ontwikkelingen in de omgeving willen de Zweden goed doen voor de Palestijnen en het probleem oplossen. De reacties en acties in Zweden hebben minder betrekking op de daadwerkelijke situatie, maar veel meer op de realiteit in Zweden.”

Afbeelding
Isaac Bachman, de ambassadeur van Israël in Zweden.

Het aanzien van Israël in Zweden was nog nooit zo slecht als de afgelopen jaren. Leden van links in Zweden weigeren zelfs de Israëlische ambassadeur te ontmoeten, maar zijn wel bereid tot een dialoog met Hamas. De Zweedse minister-president zei zelfs dat de mes-aanvallen tegen Israël niet als terreur beschouwd zouden kunnen worden.

Bron: www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/05/17 ... dse-zaken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24011
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Israël bashen

Bericht door King George »

De leefbaarheid van een land lijkt zowat omgekeerd evenredig met het georganiseerde anti-Israël sentiment.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël bashen

Bericht door Pilgrim »

Spanje meet met Catalonië en ‘Palestina’ met twee maten

En ze is niet de enige

Awi Cohen, 18-10-2017

De Spaanse autonome republiek Catalonië hield ruim twee weken geleden een referendum over onafhankelijkheid. Dat deze onafhankelijkheid er binnen afzienbare tijd komt, is niet waarschijnlijk. De Spaanse centrale regering in Madrid zal niet buigen. Afgelopen maandag werden twee Catalaanse leiders zelfs gearresteerd. De Catalaanse regiopresident Carles Puigdemont blijft maar treuzelen.

Tegen Catalonië
Dit getreuzel vind je niet terug bij de internationale gemeenschap. Die is simpelweg tegen een onafhankelijke Catalaanse staat. Buurland Frankrijk zal Catalonië niet erkennen, zo stelde president Macron. De Europese Commissie verklaarde dat het referendum illegaal was volgens de Spaanse wet en dus simpelweg niet heeft plaatsgevonden. De Nederlandse premier Mark Rutte staat achter de Spaanse regering die volgens hem het juridische gelijk aan haar kant heeft.

Los van de overweging of het verstandig en nodig is dat de Catalanen een eigen republiek krijgen: er bestaat wel degelijk een Catalaanse ‘natie’ met een eigen taal, cultuur en geschiedenis en met vastomlijnde grenzen. De autonome regio Catalonië beschikt bovendien over een eigen gekozen bestuur en is een rechtsstaat.

Catalonië voldoet daarmee aan alle vier voorwaarden die gesteld worden aan een staat, volgens de internationale conventie van Montevideo: een duidelijke bevolking, een duidelijk afgebakend gebied, één duidelijk (en democratisch gekozen) bestuur en de mogelijkheid om internationale relaties aan te gaan.

De vergelijking
Dat geldt allemaal zeker niet voor ‘Palestina’. Anders dan Catalonië is er in de geschiedenis nog nooit een onafhankelijke Palestijnse staat geweest. ‘Palestijnen’ is een begrip dat pas vijftig jaar bestaat, daarvoor werden het Arabieren genoemd. Dat zijn zij ook; dit ligt zelfs vast in de eigen Palestijnse ‘grondwet’. ‘Palestina’ heeft geen vastomlijnde grenzen; het is onbekend waar een toekomstige Palestijnse staat begint of eindigt. Want dit moet volgens de internationale gemeenschap nog worden bepaald in definitieve vredesakkoorden die het met Israël moet sluiten.

Er is niet één bestuur, maar twee. Ten eerste de Palestijnse Autoriteit van Fatah, die regeert over de 96% van de Palestijnen op de Westbank. Fatah weigert echter al jaren de bilaterale onderhandelingen met Israël, ondanks dat dit een vereiste is uit de eerder afgesloten vredesakkoorden.

De andere Palestijnse groepering, de radicaal-islamitische terreurorganisatie Hamas, die regeert over de 100% Palestijnen in Gaza, weigert helemaal om de internationale vredesakkoorden na te komen. Het wil niet met Israël praten over een Palestijnse staat naast Israël. Omdat Hamas Israël simpelweg volledig wil vernietigen – zoals vastgelegd in hun Handvest.

In het gebied waar de Palestijnen op dit moment volgens de internationale Oslo-akkoorden autonomie hebben, is allesbehalve sprake van een rechtsstaat. Parlements- en presidents-verkiezingen zijn al meer dan een decennium niet gehouden. De vrijheid van meningsuiting wordt beknot. Gevangenen worden gemarteld, zo blijkt uit een vorige maand uitgezonden documentaire van de Arabische Tv-zender Al-Jazeera. Terreur tegen Joden wordt gestimuleerd. Hamas heeft met zijn raketbeschietingen op Israëlische burgers al drie oorlogen veroorzaakt. Terwijl volgens het VN-handvest lidstaten ‘vredelievend’ dienen te zijn.

Homo’s en vrouwen worden gediscrimineerd, bezittingen van christenen gemolesteerd en vreedzame moslimminderheden zoals de Ahmadiyya het leven onmogelijk gemaakt. Al deze groepen vinden vaak een vreedzaam nieuw thuis in Israël. Daar mogen homo’s, christenen en de Ahmadiyya-moslims wel zijn, wie zij willen zijn.

Vóór ‘Palestina’
Ondanks dit alles mocht ‘Palestina’ in 2015 toetreden tot het Internationale Gerechtshof en werd dit niet-bestaande land vorige maand lid van Interpol. Europese landen zoals Zweden, Ierland en IJsland hebben het als onafhankelijk land erkend.

Dit alles wordt Catalonië onthouden, hoewel dat in alle opzichten een normale westers-seculiere democratie is waar homo’s in geen enkel opzicht worden gediscrimineerd en man en vrouw volledig gelijk zijn. Terwijl het Spaanse parlement in Madrid, de Cortes Generales, de Spaanse regering in november 2014 bijna unaniem opriep om een onafhankelijke Palestijnse staat te erkennen ...

Privileges
Al jaren hebben de Palestijnen privileges die geen enkel ander volk op aarde heeft.

Ondanks dat beide Palestijnse regeringen van Hamas en Fatah Palestijnse gevangen volop martelen, krijgen ze jaarlijks honderden miljoenen euro’s ontwikkelingshulp. Hiervan wordt trouwens circa 300 miljoen uitgeven aan ‘salarissen’ aan in de gevangenis verblijvende islamitische terroristen of familie van islamitische ‘martelaren’: terroristen die zichzelf hebben opgeblazen in de strijd tegen de ‘ongelovigen’.

Palestijnse vluchtelingen blijven altijd vluchteling, zelfs na 70 jaar. Ook hun kinderen en kleinkinderen krijgen bijstand van de VN, zoals huisvesting, onderwijs enz. Een privilege dat Afghaanse of Syrische vluchtelingen niet wordt gegund en een status die de 700.000 Joden die na 1948 uit Arabische landen werden verdreven nooit hebben gehad.

Het wordt tijd dat Europa en zeker Spanje stopt met het meten met twee maten als het om ‘Palestina’ gaat. Het is hypocriet om een totaal niet functionerende bestuur van de Palestijnen alles te gunnen en hetzelfde aan de Catalanen te ontzeggen.

http://politiek.tpo.nl/2017/10/18/spanj ... wee-maten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël bashen

Bericht door Pilgrim »

Nederlanders zouden ermee moeten stoppen op Israël in te hakken en zich met hun eigen problemen bezighouden – die uit het verleden zowel als die in de toekomst

Geplaatst op 3 november 2017

Afbeelding

Een zojuist gepubliceerd bericht verduidelijkt de bedreigingen van Europa en van de wereld door buitenlandse ISIS-strijders voor hun landen van herkomst in het kader van de ineenstorting van het zogenaamde kalifaat in Irak en Syrië. De Europese joodse gemeenschappen en hun instellingen, die als gevolg van de terreuraanslagen tot nu toe al onzeker gemaakt zijn – aan enkele daarvan namen teruggekeerde Jihadisten deel – hebben nu een nieuw potentieel geweld waarover ze zich zorgen moeten maken.

Je zou denken dat West-Europese landen al hun aandacht op de bedreiging door islamitische terroristen en op het moeilijk grijpbare doel zouden concentreren om bij het grote aantal migranten en vluchtelingen uit Afrika en het Midden-Oosten – deels extreme antisemieten – de waarden van de democratie en de tolerantie in te enten.

Fout gedacht. Net zoals veel andere West-Europese landen zijn de Nederlanders gefixeerd op het Palestijns-Israëlische conflict. Deze bezetenheid kwam bij de nieuwe regering, waarvan de vorming na de parlementsverkiezingen in 2017 meer dan 200 dagen duurde, eens temeer aan het licht.

De nieuwe regering bestaat uit vier partijen: de grootste partij van het land, de VVD (liberalen), aangevoerd door minister-president Mark Rutte, die voor de derde achtereenvolgende keer de regering zal leiden; de coalitiepartners zijn het CDA (christendemocraten), D66 (links-liberalen) en de veel kleinere, protestantse ChristenUnie. De nieuwe regering steunt op slechts 76 van de 150 parlementariërs.

De regeringsovereenkomst bestaat weliswaar uit 70 pagina´s, de buitenlandse politiek neemt daarvan echter maar één pagina (pag. 47) in beslag. Belangrijke EU-termen zoals de Brexit en Catalonië ontbreken volledig. Een nucleair Noord-Korea wordt niet genoemd, net zomin als de problemen met het atoomakkoord met Iran. Er reisde echter al een parlementaire delegatie naar Iran, wat deze extreme islamitische dictatuur legitimeert, die heel openlijk streeft naar de vernietiging van Israël. Er staat niets in over de Nederlandse militaire deelname in Afghanistan of diens aanwezigheid in Mali. In Mali leidde de door nalatigheid veroorzaakte dood van Nederlandse soldaten tot het aftreden van de Nederlandse minister van Defensie.

Wat was het enige thema buiten Europa, dat voor de Nederlandse regering zo belangrijk was dat het alle andere in de schaduw stelde? Het Palestijns-Israëlische conflict was de nieuwe regeringsovereenkomst 60 woorden waard. Daarover wordt gezegd: “In het Midden-Oosten draagt Nederland bij aan vrede en veiligheid. Nederland benut de goede betrekkingen met Israël en de Palestijnse Autoriteit voor het behoud en de verwezenlijking van de tweestatenoplossing: een onafhankelijke, democratische en levensvatbare Palestijnse staat naast een veilig en internationaal erkend Israël. Nederland zet zich tevens in voor verbetering van de onderlinge relaties tussen Israëliërs en Palestijnen.”

In werkelijkheid is Nederland een land van verdwijnende geringe betekenis voor het hele Midden-Oosten. Zijn bewering een heel belangrijke en evenwichtige rol in het Palestijns-Israëlisch conflict te spelen, weerspiegelt zowel absurditeit als arrogantie. Nederland heeft in veel dingen tegen Israëlische belangen gehandeld. Het doet betalingen aan de Palestijnse autoriteit, in de wetenschap dat deze moordenaars aanmoedigt en ondersteunt. De Nederlandse regering subsidieert ook ondersteuners van de antisemitische BDS-campagne.

De vorige minister van Buitenlandse Zaken, Bert Koenders, behoort tot de PvdA, die tegen Israël ophitst. Hij was een beslist voorstander van het labelen van producten uit de omstreden “Westbank” en de “bezette” Golan door de Europese Unie. Koenders eiste echter nooit gelijksoortige maatregelen tegen andere landen, waarin de juridische situatie veel duidelijker is, zoals het door Turkije bezette Noord-Cyprus. Dat is een typische anti-Israëlische mutatie van het klassieke antisemitische meten met twee maten.

In 2013 publiceerde de Adviesraad Internationale Vraagstukken (AIV) een uit 47 bladzijden bestaand standpunt over vredesproces in het Midden-Oosten. Wim Kortenoeven, voormalig afgevaardigde van de PVV, beschreef dit als “niets anders dan een boosaardige aanklacht tegen de joodse staat; het ignoreren van de islamitische wortel van het conflict; het weglaten van beslissende historische data; de weigering of weglating van de legale rechten van het joodse volk in Palestina; en manipulatie van feiten, cijfers en VN-resoluties.”

“Het zwijgt over Israël´s vreselijke dilemma´s, uitzichtloze situaties en territoriale beperkingen en negeert zelfs zulke wezenlijke punten als de islamitische bedreiging en Palestijnse hetze tegen Israël en de vrede. Aan het eind van het advies eist de AIV het opleggen van sancties tegen Israël en de aanknoping van betrekkingen (door Nederland en de EU)V met Hamas, een organisatie die oproept tot de volkerenmoord op alle Joden. Protesten van het Simon Wiesenthal Center, waarmee voor de ontbinding van deze opstokende adviesraad wordt opgeroepen, waren tegen dovemansoren gericht.

De vier Nederlandse regeringspartijen zouden in hun regeringsovereenkomst een verplichting tot onderzoek hebben moeten opnemen hoe het kwam dat in het jaar 2011 38% van de bevolking van Nederland bij een opinieonderzoek het eens was met de foute en extreem antisemitische uitspraak dat Israël een vernietigingsoorlog tegen de Palestijnen voert. Weliswaar worden zulke beweringen door weinigen rechtstreeks beweerd, maar ze zijn het resultaat van een algemeen aanwezige atmosfeer van ophitsing door anti-Israëlische partijen in Nederland. Eentje daarvan is de coalitiepartij D66. De haat op Israël komt bovendien uit de media, de sociale media en van door de regering financieel ondersteunde pseudo-mensenrechtengroeperingen.

Het wordt tijd dat men stopt met op Israël in te hakken. Het is al lang tijd dat de Nederlandse autoriteiten ermee beginnen zelfonderzoek te doen betreffende de hierboven genoemde actuele onderwerpen en hun niet beantwoorde historische controversen. Nederland is het enige West-Europese land dat nooit het afschuwelijke foute gedrag van zijn regering in oorlogstijd – in ballingschap in Londen – tegenover zijn joodse bevolking heeft toegegeven. In plaats van zich te bemoeien met de zogenaamde misdaden van Israël, zou de Nederlandse regering haar volk beter van dienst zijn wanneer ze eindelijk beschuldigingen van enorme Nederlandse oorlogsmisdaden in Indonesië in 1948 en 1949 onderzoekt.

Bron: https://heplev.wordpress.com

Auteurs: Abraham Cooper & Manfred Gerstenfeld

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/03 ... -toekomst/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël bashen

Bericht door Pilgrim »

Waarom Duitsland zich verzet tegen Jeruzalem als hoofdstad van Israël

Geplaatst op 17 december 2017

Afbeelding

De Duitse reacties op Trump´s Jeruzalem-beslissing zijn kenmerkend: naar buiten toe doet men zich voor als onverschrokken vriend van Israël, in de realiteit echter toont men veel begrip voor de doodsvijanden van de joodse staat. Dat heeft een bepaalde reden.

Zonder twijfel: Duitsland heeft een Israël-probleem. Bij iedere passende en niet passende gelegenheid bezweert men dat het bestaansrecht van Israël tot het Duitse openbaar belang zou behoren en veroordeelt men luidkeels en met opgezette borst iedere vorm van antisemitisme. In feite laat men echter geen gelegenheid ongebruikt om Israël te bruuskeren. Als de zaak niet zo ernstig zou zijn, zou je er om kunnen lachen.

Laten we een prominent voorbeeld uit het voorjaar nemen: toen postte de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Sigmar Gabriel, dat Israël in Hebron een Apartheidsregime zou hebben opgericht, noemde hij de antisemiet Mahmoud Abbas zijn vriend en kwam hij bijeen met vertegenwoordigers van overwegend vanuit Europa gefinancierde NGO´s, die onder de dekmantel van burger-maatschappelijke betrokkenheid aan de delegitimering en demoniserinig van Israël werken. In Duitsland werd echter niet het gedrag van Gabriel bekritiseerd, maar de Israëlische reactie hierop.

Duitse verstuikingen
Het is steeds weer hetzelfde liedje: naar buiten toe doet men zich voor als onverschrokken vriend van Israël, in de realiteit echter toont men veel begrip voor de doodsvijanden van de joodse staat. De klucht rondom de weigering van de gebruikelijke juridisch bindende belofte tot teruggave van Qumran-teksten aan Israël, die tijdens een tentoonstelling in Frankfurt getoond zouden worden, is slechts een van de vele voorbeelden.

Met lompheid alleen kunnen deze Duitse verstuikingen niet verklaard worden. Veelmeer zijn ze het resultaat van een omvattende weigering de realiteit te zien, waarvan de wortels veel dieper liggen en vooral iets te maken hebben met Duitsland, de Duitsers en hun gevoeligheden. Zij drukken hier een stempel op het beeld van het Nabije Oosten, van Palestina en van Israël.

De Oriënt als plek van verlangen
De Arabische wereld – let wel: niet de reële Arabische wereld, maar de in het Duitse gemoed gefantaseerde “Oriënt” – komt daarbij naar voren als laatste paradijs van anti-kapitalisme, anti-globalisme en ongeveinsde authenticiteit. De Oriënt is voor de Duitser een heimelijke plek van verlangen, een toevluchtsoord, die het hem toestaat al die ressentimenten uit te leven die hij in zijn eigen moderne en functionalistische realiteit moet onderdrukken.

Dan Israël. De joodse staat – economisch potent, wetenschappelijk succesvol, verplicht aan democratische en westerse idealen – is voor de romantische Duitse ziel de paal van de moderniteit in het vlees van de Arabische idylle: een modernistische indringer in de exotische beschouwelijkheid van Duizend-en-een-nacht.

Israël´s wil tot zelfbehoud irriteert
Vooral echter herkent men in Duitsland instinctief dat Israël een spiegel is, die iemand dag in dag uit de eigen zwakte voor ogen houdt: voor de post-heroïsche, op compromis, appeasement en vooruitsnellende gehoorzaamheid getrimde flikflooiende Duitser is Israël, zijn zelfbegrip, zijn staatsraison, zijn wil tot zelfbehoud één enkele grote bezoeking.

Want dat daar daadwerkelijk een modern en liberaal land bestaat, dat pocht op zijn culturele identiteit, dat bereid is deze ook met wapengeweld te verdedigen, dat niet bereid is zichzelf op te geven, maar daadwerkelijk om het eigen bestaan vecht – dat gaat het gemiddelde Duitse voorstellingsvermogen ver te boven.

Voor de appesament-Duitser, die in zijn eigen verwarde logica de verdediging van het eigene beschouwt als discriminatie van de ander, is Israël daarom de staat geworden provocatie. Per slot van rekening moet Israël gevechtsbereidheid cultiveren, vastberadenheid en standvastigheid. Dat is voor de Duitse wellness-burger een emotionele overbelasting, die hem behoorlijk in de war brengt.

Confrontatie met de werkelijkheid
De staat van de Joden is de permanente waarschuwing van de realiteit: dat de wereld niet vreedzaam is, dat vrede met wapens afgedwongen moet worden, dat hardheid noodzakelijk is om te overleven. In principe is het deze voortdurende confrontatie met de werkelijkheid die de Duitser Israël niet vergeeft.

En daarom is het geen wonder dat men in Duitsland, alle lippendienst ten spijt, Israël bij bijna iedere zich biedende gelegenheid waarschuwt en zou willen opvoeden en dat men welwillend tegenover Israël-vijandige demonstraties en antizionistische manifestaties staat. Want waar het ressentiment stiekem applaudisseert, is vastberaden handelen moeilijk.

Bron: www.cicero.de

Auteur: Alexander Grau

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/17 ... an-israel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16501
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Israël bashen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Maar - ik val in herhaling - dit nu lijkt verdomd veel op de tolerante geallieerde westerse houding tegenover Hitler voor het uitbreken van WO-II. Adolf Hitler streefde immers ook vrede na. Als Hitler een boze wolf in schaapskleren was geweest, had de wakkere wereld Duitsland wel herkend. Waarom herkende men het fascistisch geworden Duitsland dan niet? Omdat men de Tijdgeest over zich heen liet komen en de huilende wolf wel hoorde en zag, maar bleef volharden in het geloof dat de enige echte ware gevaarlijke wolf zich in schaapskleren zou presenteren. Net zoals Hitler, zo brult ook Hamas als de wolf zonder schaapskleren, met in zijn kielzog de complete mislukte mensensoort moslims.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 48542
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Israël bashen

Bericht door Mahalingam »

Hier zien we Miss Israël samen op de foto met Miss Irak.
Afbeelding

Miss Irak zal wel geen Miss meer zijn want haar hele familie (en zij ook ? ) woont niet meer in Irak.
Vanwege al de bedreigingen vanwege deze foto.
Miss Irak bedreigd na vredesselfie met miss Israël
[...]
Verder besloot Idan zich koest te houden en weigerde ze commentaar te geven in de media zodat haar familie stilletjes uit Irak kon vertrekken. ,,Het moest wel. Iedereen herkende mijn familie en ze werden met de dood bedreigd.''
https://www.ad.nl/buitenland/miss-irak- ... ~a2f6dbcb/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël bashen

Bericht door Pilgrim »

Duits anti-Israëlisme – een overzicht

Geplaatst op 11 januari 2018

Afbeelding

De ontwikkelingen van het anti-Israëlisme in Duitsland werden in de loop der jaren veel teveel verwaarloosd. Duitsland is niet als andere landen in Europa. Zijn naziverleden is niet alleen blijven hangen bij marginale neonazi-groepen. Enkele elementen van een deel van de Jodenhaat van de bevolking zijn gemuteerd in de demonisering van Israël. De statistische informatie om dat te bewijzen, is er al ruim tien jaar.

In 2004 werd aan Duitsers in een peiling gevraagd of ze het eens zijn met de uitspraak dat “Israël een vernietigingsoorlog tegen de Palestijnen voert”. 68% van de Duitsers was het hiermee eens. De vraag werd ook op een andere manier gesteld: “Wat de staat Israël tegenwoordig met de Palestijnen doet, verschilt in principe niet van hetgeen de nazi´s met de joden gedurende de Tweede Wereldoorlog deden.” 51% was het hiermee eens. De cijfers tonen aan dat anti-Israëlisme ook wijdverbreid is in de mainstream van de Duitse samenleving.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog vermoordden de Duitsers in drie vernietigingskampen ongeveer twee miljoen mensen, hoofdzakelijk Joden. Als Israël de Palestijnen had willen vernietigen, hoeveel van hen zouden er nu waarschijnlijk nog over zijn? In werkelijkheid is het aantal Palestijnen toegenomen.

Waar komen deze van haat vervulde meningen over Israël in Duitsland vandaan? Hoogstwaarschijnlijk speelt het naziverleden daarbij een rol. Er is sprake van een psychologische behoefte om Israël van gelijksoortige misdaden te beschuldigen als de generatie van de eigen voorouders. Dat helpt de historische schuld te verzachten. De in Duitsland geboren Israëlische psycholoog Nathan Durst zei: “Als iedereen schuldig is, is niemand schuldig.

Het Duitse weekblad “Stern” interviewde in december 2017 Juliane Wetzel van het Centrum voor antisemitismeonderzoek van de Technische Universiteit in Berlijn. Ze zei: “Ook in het midden van de Duitse samenleving is sprake van antisemitische geluiden, die zich presenteren in de vorm van Israël-kritiek.”

“Als er een keer opgeroepen wordt tot een solidariteitsdemonstratie tegen antisemitisme, zoals in 2014 in Berlijn, dan staan daar bijna uitsluitend leden van de joodse gemeenten. De Joden voelen zich door vertegenwoordigers van bepaalde minderheden bedreigd, ja. Maar ze voelen zich ook door de meerderheid in de steek gelaten.” Wetzel noemde een soort samenvattende typologie: “Het verbranden van vlaggen is een in islamitische groepen optredende handeling. Evenals Molotovcocktails naar gebouwen, graffiti, verbale en lichamelijke aanvallen. Daders uit het linkse spectrum oefenen meestal verbaal geweld uit. De schending van begraafplaatsen is daarentegen een typische rechts-extreme daad.”

Een onderzoek voor de binnenlandse veiligheidsdienst van de deelstaat Hessen analyseerde daar internetsites in de Duitse taal. Het kwam tot de conclusie: “Antisemitische delicten worden in principe ingedeeld bij rechts gemotiveerde daders, zolang er geen nadere informatie over de ideologische achtergrond van de daders bekend is.” Het onderzoek stelde vast dat antisemitisme onder moslims “kwantitatief en kwalitatief minstens zo relevant zijn als het traditionele antisemitisme van de rechtsen.” De minister van Binnenlandse Zaken van Hessen, Peter Beuth (CDU), zei: “Een immigratie van antisemitisme moeten we tegengaan.”

De Duitse “welkomstpolitiek” voor vluchtelingen, die grotendeels uit Syrië en Irak komen, heeft voor de komst van anti-Israëli´s geleid, van wie velen ook antisemieten zijn. De “Hanns-Seidel-Stiftung”, gelieerd aan de Beierse CSU, heeft een onderzoek onder asielzoekers in de deelstaat Beieren uitgevoerd. Ze stelde vast dat meer dan de helft van de islamitische asielzoekers van mening is dat Joden “teveel invloed” hebben in de wereld.

Een zojuist gepubliceerd onderzoek van het “American Jewish Committee” over Syrische en Irakese vluchtelingen in Duitsland, uitgevoerd door Günther Jikeli, stelde vast: “Antisemitisch patroon en stereotype waren bij alle enquêtes zeer wijdverbreid, zelfs daar, waar de geënquêteerden hun ´respect´ voor het Jodendom of de betekenis voor de vreedzame co-existentie van moslims, christenen en Joden benadrukten.” Het onderzoek stelt eveneens vast: Bijna alle Arabische geënquêteerden beschouwden een fundamenteel negatief imago van Israël als natuurlijk en plaatsten zelfs vraagtekens bij het ´bestaansrecht´ van Israël.”

Er zijn op dit moment in Duitsland twee prominente stemmen die de benoeming van een “gevolmachtigde antisemitisme” eisen. Dat wordt ondersteund door de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière. Zo´n benoeming zou een stap in de goede richting, echter lang niet voldoende zijn. De Duitse regering zou er een diepgaand onderzoek naar moeten houden wie bijdraagt aan de wijdverbreide, gitzwarte opvattingen over Israël in Duitsland. Psychologische behoeften van een deel van de bevolking kunnen dat slechts deels verklaren.

Dat zou het mogelijk moeten maken om de bijdragen aan de demonisering van Israël als resultaat van de eenzijdige berichtgeving door Duitse media te identificeren. Ook zouden de politici, die ophitsen tegen Israël, geanalyseerd moeten worden. Een van hen is de sociaaldemocratische minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriël, die herhaaldelijk abusievelijk Israël een Apartheidsstaat noemde. Andere te analyseren activiteiten zijn de bevorderaars van de discriminerende BDS-beweging tegen Israël en diegenen die in de kerken anti-Israëlische haat aanwakkeren.

De Duitse regering heeft het thema van het anti-Israëlisme veel te lang verwaarloosd. Daarom is het onwaarschijnlijk dat er voldoende interne krachten zijn om dit tot stand te brengen. Daar is vermoedelijk aanzienlijke druk van buitenaf voor nodig.

Bron: https://heplev.wordpress.com

Auteur: Dr. Manfred Gerstenfeld

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/11 ... overzicht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël bashen

Bericht door Pilgrim »

ChristenUnie liet met Israël ook haar eigen beginselen vallen

Wim Kortenoeven, 25-5-2018

Afbeelding

Ondanks verheven beginselen en mooie verklaringen heeft de ChristenUnie Israël gewoon aan zijn lot overgelaten en afbreuk gedaan aan haar eigen ideologie, constateert Wim Kortenoeven.

Op 15 mei nam de VN-Veiligheidsraad een minuut stilte in acht voor de 59 Palestijnse Arabieren (onder wie naar later bleek 50 Hamasterroristen) die een dag eerder bij massale gewelddadige bestormingen van de grens met Israël waren gesneuveld. De Nederlandse VN-ambassadeur Karel van Oosterom participeerde in deze unieke en ultiem hypocriete manifestatie.

Eerder die dag was Van Oosterom een van de ondertekenaars van een brief aan VN-secretaris-generaal Guterres, waarin de concrete en spoedige tenuitvoerlegging werd geëist van VN-Veiligheidsraadresolutie 2334 van 23 december 2016. Dat document typeert Judea (”Jodenland”), Samaria en (”Oost”-)Jeruzalem, inclusief de Westmuur en de Joodse wijk, als door Israël bezette gebieden en verklaart het voor Joden verboden zich daar te vestigen. Als zodanig is ”2334” een antisemitische resolutie, die kon worden aangenomen doordat de regering-Obama in een laatste boosaardige daad tegen Israël geen veto wilde uitspreken.

De resolutie werd ingebracht onder artikel VI van het VN-Handvest en is bijgevolg niet bindend (dat zijn alleen resoluties onder hoofdstuk VII). Maar de Nederlandse regering heeft daar kennelijk geen boodschap aan en wil Israël nu, mogelijk zelfs met sancties en andere maatregelen, tot niet-verplichte uitvoering van het absoluut ondenkbare dwingen: de etnische zuivering van Joden uit het Land van Israël.

Politieke vrees
De Nederlandse regering spreekt met één mond. Bijgevolg is de ChristenUnie steeds volledig medeverantwoordelijk voor alle acties en delegaties van Rutte III. Dus ook voor het door een Nederlandse ambassadeur ”herdenken” van Hamasterroristen en hun mensenoffers. Ook voor het gegeven dat de Nederlandse regering het Land van Israël feitelijk voor Joden verboden verklaart. Eveneens voor het (nota bene exclusief ten koste van de Joodse staat) manipuleren van het internationale veiligheidssysteem. En last but not least hiervoor dat Rutte III ”2334” expliciet bevestigt als hoeksteen van Nederlands beleid. Dat is te lezen in de beleidsbrief over ‘het’ vredesproces in het Midden-Oosten die minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken op 16 april naar de Tweede Kamer stuurde.

Op 21 augustus 2017 sprak ik in een opinieartikel in het RD de vrees uit dat de CU, bij een eventuele toetreding tot een regering met daarin ook het Israëlvijandige D66 en de in ideologisch opzicht niet expliciet met Israël verbonden partijen VVD en CDA, haar op historische, morele en Bijbelse argumenten gebaseerde solidariteit met Israël zou verkwanselen.

Op 24 februari schreef CU-fractievoorzitter Gert-Jan Segers in een column op de CU-website: „De ChristenUnie is toegetreden tot de coalitie en een van mijn angsten hierbij is dat we er moreel gemankeerder uitgaan dan we er ingingen. Mijn politieke vrees is dat we onszelf verliezen in gewichtigheid, politieke spelletjes, hang naar posities, morele bijziendheid.”

Nietszeggend
Dat zowel mijn vrees als die van Segers helaas bewaarheid is geworden, blijkt niet alleen uit de hiervoor aangehaalde gebeurtenissen. Er is inmiddels sprake van een reeks Israël beschadigende eigen handelingen, gedooghandelingen en nalatigheden van de zijde van de CU. Die kunnen niet geloofwaardig met de pro-Israëlische politieke slogans, uitspraken en Kamervragen van CU-politici gecamoufleerd worden.

Wat heeft het bijvoorbeeld voor waarde als CU-woordvoerders het standpunt huldigen dat Jeruzalem de eeuwige en ondeelbare hoofdstad van Israël is en pleiten voor de verplaatsing van de Nederlandse ambassade naar Jeruzalem, maar de Nederlandse regering met daarin de CU vervolgens keihard daartegen ingaat en in de Algemene Vergadering van de VN zelfs resolutie ES-10/L.22 steunt?

Die resolutie van 21 december, waarin specifiek wordt verwezen naar een andere AV-resolutie (waarin nota bene de Joodse band met de Tempelberg wordt ontkend), typeert álle Israëlische handelingen in de Israëlische hoofdstad als illegaal en keert zich tegen staten die er een ambassade (zouden) willen vestigen.

Nederland had natuurlijk blanco kunnen stemmen (dat werd gedaan door onder andere de EU-lidstaten Hongarije, Kroatië, Roemenië en Tsjechië), maar stemde voor. De CU dus ook. En daarmee werden alle CU-pleidooien voor het naar Jeruzalem verplaatsen van de Nederlandse ambassade natuurlijk volstrekt nietszeggend.

Frustratie
Deze gang van zaken is ongetwijfeld een reusachtige frustratie voor CU-buitenlandwoordvoerder Joël Voordewind, die de afgelopen elf jaar voortdurend voor Israël op de bres stond, maar sinds eind 2017 door zijn partij lijkt te zijn kaltgestellt. Hij mag hier en daar wat pruttelen, maar de coalitiepartners en de regering beslist niet irriteren en al helemaal niet wezenlijk bijsturen. Zo deed hij helemaal niets toen Israël op 19 april in een Kamerdebat genadeloos werd gedemoniseerd en deed hij er ook het stilzijgen toe toen de Nederlandse regering demonstratief weigerde de Joodse staat officieel met zijn zeventigste verjaardag te feliciteren.

Voordewind pleegt nog wel regelmatig pro-Israëlische interventies, maar hij zingt daarbij letterlijk een toontje lager, gaat politieke risico’s uit de weg en eist geen resultaat. Zo accepteert hij dat het kabinet zijn Kamervragen over de Nederlandse interacties met vijanden van Israël (PLO/PA, Hamas, Hezbollah, Iran enzovoorts) onvolledig of misleidend beantwoordt en/of er geen enkele concrete consequentie aan verbindt.

En zo blijven er bijvoorbeeld, ondanks obligate bezwaren van de CU, via de Palestijnse Autoriteit Nederlandse belastinggelden naar Palestijnse terroristen van onder andere Hamas vloeien. Zo blijft PLO-voorzitter Abbas ongestraft antisemitische ophitsing plegen en streeft de Nederlandse regering naar een „constructieve inhoudelijke dialoog met Iran.” Zo worden goedbedoelde en sympathiek klinkende Kamervragen, media-optredens en debatinbrengen tot nietszeggende exercities voor de bühne. En zo is de CU feitelijk medeplichtig aan onder andere het faciliteren van terrorisme tegen Joodse doelen en aan het aanpappen met een misdadig regime dat de vernietiging van de Joodse staat als centrale doelstelling heeft.

Corridor
Ook moet Voordewind nu samen optrekken met zijn volstrekte tegenpool Sjoerd Sjoerdsma (D66), die een pro-Palestijnse agenda heeft, plus op Buitenlandse Zaken een minister van eigen huize (Kaag, D66), die met een (voormalig?) PLO-kopstuk het bed deelt. Zonder het eerst deugdelijk met de Israëli’s te hebben besproken, lanceerden Voordewind en Sjoerdsma op 19 april het onzalige voorstel om Israël in tweeën te delen, door de aanleg van een corridor tussen de Gazastrook en de zogenaamde Westbank. Die zou de Gazanen bewegingsvrijheid opleveren „en Hamas de wind uit de zeilen nemen.”

In de valse vredeseuforie rond de Osloakkoorden werd destijds inderdaad over zo’n corridor gesproken, maar nadat vredespartner PLO in 2000 met een terreuroorlog was begonnen, ging het plan in Jeruzalem door de shredder. In 2012 verklaarde de toenmalige Israëlische minister van Buitenlandse Zaken, Lieberman, dat een corridor voor Israël onbespreekbaar is en blijft.

Intussen zijn er in Israël alternatieve ontsluitingsplannen voor de Gazastrook ontwikkeld, waaronder het plan voor de aanleg van een kunstmatig eiland voor de kust, met een door Israël gecontroleerde landverbinding. Daarbij zouden Nederlandse baggeraars een voorname rol kunnen spelen. Maar in plaats van in goed overleg een voor Israël aanvaardbaar plan te bevorderen, vroegen Voordewind en Sjoerdsma de ministers Blok en Kaag om hun voor Israël levensgevaarlijke corridorvoorstel in de EU en andere internationale organen aan de orde te stellen. Daarmee hebben zij Jeruzalem voor het blok gezet en aan internationale druk blootgesteld. De vraag blijft trouwens uit wiens koker dit plan werkelijk is gekomen.

Onbestaanbaar
Natuurlijk kan de CU in een coalitieregering niet op alle punten haar zin krijgen. En er zijn talloze budgettaire en bestuurlijke zaken waarover men politieke compromissen moet en ook kán sluiten. Maar zo’n pragmatische benadering zou onbestaanbaar moeten zijn bij onderwerpen die aan religieuze en/of morele uitgangspunten zijn vastgeklonken en/of waarbij compromissen een onomkeerbare ideologische en programmatische afbreuk aan de CU veroorzaken.

Dat laatste is bij het Israëldossier echter wel gebeurd. Ondanks verheven beginselen en een lawine van mooie verklaringen heeft de CU Israël gewoon laten vallen. Dit zijn harde woorden, maar, om nogmaals uit de column van Gert-Jan Segers te citeren: „Wat niet deugt, mag nooit met de mantel van de liefde bedekt worden.”

De auteur, voormalig lid van de Tweede Kamer, is verbonden aan Wingate Public Affairs & Consultancy.

https://www.rd.nl/opinie/christenunie-l ... -1.1489224
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24011
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Israël bashen

Bericht door King George »

CU heeft in 2006 ingestemd met dat abjecte generaal pardon en de deur voor een verdere ons vijandig gezinde Islamitische invasie- en bezettingsmacht wagenwijd opengezet.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85203
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Israël bashen

Bericht door Ariel »

King George schreef:CU heeft in 2006 ingestemd met dat abjecte generaal pardon en de deur voor een verdere ons vijandig gezinde Islamitische invasie- en bezettingsmacht wagenwijd opengezet.

En ze zijn nog steeds druk bezig om moslims binnen te halen.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85203
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Israël bashen

Bericht door Ariel »

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu weigert EU-buitenlandchef Federica Mogherini te ontvangen. Daarom heeft ze een streep gezet door een voorgenomen bezoek aan Jeruzalem, waar ze zondag een organisatie van Joodse Amerikanen zou toespreken.

Een anonieme Israëlische regeringsfunctionaris zei tegen lokale media dat Mogherini ‘zeer vijandig staat tegenover Israël’. Mogherini betreurt het dat ze niet welkom is, ‘omdat er veel belangrijke onderwerpen te bespreken zijn, inclusief Iran’, zo liet ze weten.

Denkt Federica nou werkelijk dat ze Benjamin Netanyahu op andere gedachten kan brengen wat betreft Iran?

Vandaag staat er een artikel in de Telegraaf dat mensen met opvallende wenkbrauwen vaak narcistisch zijn.

Even kijken naar de wenkbrauwen van Federica. :shock: Best wel fors.....

Afbeelding
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7595
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Israël bashen

Bericht door Ali Yas »

Mogherini vindt de islam okee. Dan ben je wat mij betreft af.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16501
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Israël bashen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef: Een anonieme Israëlische regeringsfunctionaris zei tegen lokale media dat Mogherini ‘zeer vijandig staat tegenover Israël’.
Volgens mij moet zij dat toch begrijpen? Ik, maar ook Mercator, gaan toch zeker niet naar een ernstig geestelijk vervuild moslimland zoals Saoedi-Arabië en andere landen waar we vijandig tegenover staan?
Ariel schreef:Mogherini betreurt het dat ze niet welkom is, ‘omdat er veel belangrijke onderwerpen te bespreken zijn, inclusief Iran’, zo liet ze weten.
Ze had het ook kunnen ‘begrijpen’, maar ze is arrogant en was vast van plan de chef van Israël uit te leggen dat hij zijn denkwijze over Iran moest herzien. Ze is een kordate arrogante vrouw met een missie. Een missie die voortkomt uit haar onprettige verziekte karakter dat ziekelijk besmet is met onvergeeflijke arrogantie.
Ariel schreef:Denkt Federica nou werkelijk dat ze Benjamin Netanyahu op andere gedachten kan brengen wat betreft Iran?
Ja! Daarvan is ze overtuigd. Haar IQ laat dus ook duidelijk aan geestelijke slagkracht te wensen over.
Ariel schreef:Vandaag staat er een artikel in de Telegraaf dat mensen met opvallende wenkbrauwen vaak narcistisch zijn.

Even kijken naar de wenkbrauwen van Federica. :shock: Best wel fors.....
Afbeelding

Misschien iets voor op het bureau van Trumps joodse vriend? [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16501
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Israël bashen

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Als (Marokkaanse) moslims je buurt terroriseren, de pest hebben aan negers en hen altijd aanvallen en liefst dood maken, kun je het beste een paar dingen doen.

Bijvoorbeeld: deze onberekenbare moslims, die hetzelfde geloof aanhangen als islamitische terroristen, over de bol aaien en je solidair verklaren met hun haat tegen negers zodat zij zich niet tegen jou keren.
Je kunt ook binnen blijven en nooit meer de straat opgaan. Want de straat is van hen. Die is verkregen door de macht van intolerantie over tolerantie die door de meeste Europese nep-regeringen is toegekend om confrontatie met de dragers van het Islamvirus uit de weg te gaan. Pappen en nathouden van ongure elementen in de samenleving luidt het parool. Het voeren van de los lopende krokodil is in volle gang zodat hij niets zal doen dat bij een roofdier past. Vangen en in de dierentuin terugplaatsen is ook een optie. Alleen daar wil men liever niet over praten. Op zijn minst komt daar de Partij van de Dieren tegen in opstand. En natuurlijk alle linkse bord-voor-de-kop partijen.

Maar . . . is er echt geen andere oplossing?

Lastig! Lastig, want al de tegen onze beschaving gekeerde moslims wensen voor geen dag te integreren in onze samenleving zolang ze niet hun zin krijgen. Zij hebben hun zinnen gezet op hun eisenpakket dat inhoudt dat onze westerse samenleving net zo'n haat ontwikkeld tegen negers als zijzelf.

Verander het woord neger door jood en u staat midden in de politieke realiteit van de dag! Als joden zijn uitgeroeid komen later negers aan de beurt. Niet om uit te roeien maar om traditiegetrouw, volgens het historische gedrag van Arabieren, als slaaf te dienen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël bashen

Bericht door Pilgrim »

Israëlisch 7-jarig meisje mag niet spelen op schaaktoernooi in Tunesië

Geplaatst op 25 juli 2018

Afbeelding

De 7-jarige Liel Levitan (foto) heeft de Europese Kampioenschappen schaken gewonnen. Ze mag niet meedoen aan het Wereldkampioenschap in Tunesië, omdat ze uit Israël kom. Waar blijft de schreeuw van verontwaardiging?

Het schoolmeisje Liel Levitan uit Haifa kan niet meedoen aan het Wereldkampioenschap schaken, omdat de gastheer Tunesië het niet aan Israëli´s toestaat aan deze wedstrijd deel te nemen. Zodoende is het Israëlische meisje eentje in de lange rij sportmensen en atleten, die in islamitische landen te maken krijgen met openlijk racisme, zonder dat er tot nu toe een schreeuw van verontwaardiging door de heilige hallen van de VN klonk.

Enkele maanden geleden werd in Saoedi-Arabië een wereldkampioenschap schaken gehouden, zei de schaker Lior Aizemberg tegen “Hadashot news”. “Iedereen wist dat eminente Israëlische schakers niet konden meedoen.”

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/25 ... n-tunesie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël bashen

Bericht door Pilgrim »

Liel mag nu toch naar het wereldkampioenschap schaken

Geplaatst op 3 augustus 2018

Afbeelding

Volgens een eerder bericht mocht de 7-jarige Liel Levitan, de nieuwe Europees kampioene schaken in haar leeftijdsklasse, van de Tunesische schaakbond niet deelnemen aan de wereldkampioenschappen aldaar, alleen maar omdat ze Israëlische is.

De pro-Israëlische organisatie “Stand With Us” startte een online petitie, waarin van de wereldschaakbond (FIDE) geëist werd om in te grijpen. De honderden brieven van boze burgers uit de hele wereld aan de schaakbond bleken effect te hebben. De FIDE dreigde de Tunesische schaakbond met afzegging van het toernooi. Ook de Israëlische minister van Cultuur en Sport stuurde een brief aan de voorzitter van de FIDE met de eis elke geplande boycot van de jonge Israëlische schaakster te stoppen.

Dinsdag al antwoordde de Tunesische schaakbond in een brief dat spelers uit alle landen welkom zouden zijn op het toernooi, zonder uitzondering.

“Als sportfederatie zijn we heel trots en vereerd om deelnemers uit de hele wereld te ontvangen en we zullen iedereen gastvrijheid garanderen”, stond er in de brief.

Liel werd niet rechtstreeks genoemd in de brief, maar “Israëlisch kind” of “Israëlische deelneemster” genoemd. De Tunesische schaakbond verklaarde dat er tot nu toe nog geen aanmelding van Liel voor het toernooi zou zijn binnengekomen. Daarbij werd nogmaals benadrukt dat aanmelding voor alle deelnemers open zou staan.

“Stand With Us” heeft contact met de familie van Liel. Ze zou op dit moment op vakantie zijn, zei de directeur voor openbare aangelegenheden van de organisatie, Gilad Kabilo. Er zou nog voldoende tijd zijn om zich aan te melden voor het toernooi.

Het blijft te hopen dat het de kleine Liel dan, mocht ze zich aanmelden, daadwerkelijk wordt toegestaan Tunesië binnen te komen.

Bron: www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/03 ... p-schaken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël bashen

Bericht door Pilgrim »

Israël wordt nog steeds zwartgemaakt door Frankrijk

Geplaatst op 8 september 2018

Afbeelding

De betrekkingen tussen Frankrijk en Israël zijn sinds tientallen jaren ambivalent en complex geweest. Tot de bekendste behoren die, waarbij de Franse regering Israël slecht maakte. President Emmanuel Macron schijnt een nieuw type Fransman te zijn. Hij bereikte de presidentiële functie zonder door de rangen van een bestaande politieke partij gemarcheerd te zijn. Hij is een charmant, intelligent politicus met een uitstekende opleiding, een internationale instelling en goede public relations.

Een analyse moet zich echter op feiten concentreren, niet op verpakkingen. Een goed uitgangspunt zijn de Franse reacties op het jongste geweld aan de grens met de Gazastrook. Toen de Israëlische minister-president Netanyahu in april in Parijs Macron ontmoette, zei de Franse president tegen hem dat de verhuizing van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem “ertoe zou leiden dat mensen sterven en de vrede niet vooruit helpt”. Met deze doorzichtige manipulatieve uitlating toonde Macron zijn vermogen om met weinig woorden de waarheid te verdraaien. Het geweld werd op initiatief van de terreurorganisatie Hamas geprovoceerd, die burgers naar de grens toe stuurde en terroristen onder hen verborg. Van de meer dan 115 door Israël gedode Gaza-Arabieren waren ongeveer de helft bevestigde terroristen. Hamas zelf bevestigde dat veel van de gedode mensen terroristen waren.

Frankrijk ondersteunde bovendien een resolutie van de VN-veiligheidsraad, die beschermende maatregelen voor Palestijnen eiste, maar Hamas niet noemde. De plaatsvervangende Israëlische minister Michael Oren vatte zijn antwoord samen in een Tweet: “Schande over Frankrijk dat het de resolutie steunt. De Franse regering kan niet zeggen tegen antisemitisme te zijn en tegelijkertijd voor deze resolutie stemmen.” De Franse ambassadrice in Israël, Hélène Le Gal, beschuldigde Oren ervan de resolutie helemaal niet gelezen te hebben en “Frankrijk te beledigen”.

Er zijn nog veel meer voorbeelden voor de ware uitspraken die Franse diplomaten beledigend zouden kunnen vinden. Dat maakt ze niet minder correct. De Franse president François Mitterand bijvoorbeeld was deeltijd-antisemiet. Hij vergeleek Israël een keer met de Nazi-staat. Hij had een dubieus verleden en werkte tijdens de oorlog voor de collaborerende Vichy-regering, sloot zich echter later bij de Résistance aan.

Tijdens het geweld van april drong Frankrijk er bij Israël op aan “terughoudendheid te tonen” en zei tegen Israël dat het “zijn plicht zou zijn om burgers te beschermen”. Zijn woordvoerder wist heel goed dat Hamas er terroristen op uit stuurde om zich onder de burgers te mengen en dat veel burger-demonstranten geen vreedzame bedoelingen hadden. Dit Franse gedrag was met het oog op de vele dodelijke terreuraanslagen door Arabieren in het eigen land bijzonder schijnheilig. De meest dodelijke daarvan vond in 2015 in Parijs plaats en kostte aan 130 mensen het leven. In 2016 werden in Nice 116 mensen gedood.

Toen de IDF-woordvoerder, brigadegeneraal Ronen Manelis, in juli met Franse parlementariërs sprak, herinnerde hij hen er aan dat Franse giften samen met die van andere landen Hamas geholpen hebben om haar terreurbronnen op te bouwen.

Franse reacties op het geweld bij de Gazastrook zijn diep in de geschiedenis geworteld. In 2008 publiceerde David Pryce-Jones zijn boek “Betrayl: France, the Arabs and the Jews”. Hij had toegang tot de archieven van het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken, dat beter bekend is als Quay d´Orsay. Zijn conclusies kunnen als volgt samengevat worden: Frankrijk heeft door de moderne geschiedenis heen meer schade in het Midden-Oosten aangericht dan welk ander land ook.

Tegen het einde van het presidentschap van Sarkozy kwam een voormalig lid van zijn naaste medewerkers bij me en zei dat het voor hen extreem moeilijk zou zijn om de ambtenaren van het ministerie van Buitenlandse Zaken te controleren. En dat ondanks het feit dat de president verantwoordelijk is voor de buitenlandse politiek.

Frankrijk´s reactie op het geweld bij de Gazastrook herinnerde me aan het bezoek van een conferentie in Parijs in de herfst van 1961, een paar weken nadat politieagenten op 17 oktober in de hoofdstad naar schatting 150 tot 200 niet gewelddadige Algerijnse demonstranten hadden gedood. Enkele van de lijken werden in de Seine gevonden. Historici hebben dit de meest gewelddadige onderdrukking van een demonstratie door een West-Europees land in de actuele geschiedenis genoemd. Na meer dan 50 jaar stilzwijgen door de Franse regeringen gaf in 2012 de toenmalige president François Hollande eindelijk de moorden toe.

De man die opdracht gaf tot het bloedbad was de politiechef van Parijs, Maurice Papon. Hij werd in 1998 schuldig verklaard aan misdaden tegen de menselijkheid, maar niet vanwege dit specifieke bloedbad. Papon werd schuldig bevonden in de Tweede Wereldoorlog meegewerkt te hebben aan het transport van meer dan 1600 joden naar concentratiekampen. Destijds was hij voor de collaborerende Vichy-regering secretaris-generaal van de politie van Bordeaux. Hij kreeg tien jaar gevangenisstraf, waarvan hij er maar drie uitzat.

De publieke aandacht voor dit bloedbad was aanzienlijk. Macron en diegenen die de veroordelingen van Israël doen uitgaan, moeten veel details van deze massamoord door de politie van Parijs gekend hebben.

Er zijn nog meer aspecten die bekeken zouden moeten worden wanneer men de Franse beledigende uitlatingen over Israël beoordeelt. Frankrijk is voor Joden het gevaarlijkste land van Europa. In de eerste plaats ligt dat aan de grote immigratie uit islamitische landen in het verleden; waarin het aandeel aan antisemieten tot de hoogste ter wereld behoort. Van de vijftien uit ideologische redenen vermoorde Joden in Europa – waarvan de daders, allemaal moslims, bekend zijn – werden er twaalf bij zes aanslagen in Frankrijk vermoord. De beide massale aanvallen door gewelddadige moslims op synagogen in de EU werden allebei in Frankrijk gepleegd, in Parijs en Sarcelles. Vele andere misdaden met antisemitische motieven werden door leden van de islamitische gemeenschap gepleegd.

Als gevolg daarvan hebben Joodse leiders geen totaal concept voor de toekomst van hun gemeenschap. In absolute begrippen, maar ook percentueel, is Frankrijk het Europese land met het grootste aantal in deze eeuw geëmigreerde Joden.

De regelmatige blootlegging van de voortdurende, schijnheilige belastering van Israël en het meten met twee maten van de kant van Frankrijk zal dit waarschijnlijk niet kunnen tegenhouden, maar het zou het voor de lasteraars minder lonend kunnen maken.

Bron: https://heplev.wordpress.com

Door: Dr. Manfred Gerstenfeld

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/08 ... frankrijk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7595
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Israël bashen

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
In absolute begrippen, maar ook percentueel, is Frankrijk het Europese land met het grootste aantal in deze eeuw geëmigreerde Joden.
De gewone Fransen kunnen niet naar Israël, maar als ze naar een Franse variant hadden gekund waren ze daar misschien ook wel massaal naartoe geëmigreerd.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël bashen

Bericht door Pilgrim »

Bestaat er wel zoiets als legitieme kritiek op Israël die niet antisemitisch zou zijn?

20 oktober 2018

Afbeelding

Bestaat er zoiets als ‘legitieme kritiek’ op Israël? Moet de identiteit van de criticus een impact hebben op hoe we de kritiek bekijken? Of is kritiek op Israël altijd en onvermijdelijk antisemitisch?

Een van de meest verfoeilijke leugens die door de anti-Israëlische industrie van de griefproductie wordt geprikkeld, is dat pro-Israël-gerichte activisten hun hoofddoel zouden stellen om elke kritiek op Israël te smoren, tot zwijgen te brengen en te ontkennen.

Dit uiteraard met het doel om wat toe te voegen aan het Palestijnse verhaal van permanent slachtofferschap, zodat wanneer voorstanders van BDS worden blootgesteld en gemeden voor wat ze zijn, ttz walgelijke racistische bullebakken die zich niets aantrekken van de Palestijnse mensenrechten, ze kunnen huilen en klagen dat een vermeende “Zionistische Lobby” en of zelfs een fictieve “Joodse Lobby” probeert hun kritiek op Israël en het Israëlische beleid te stoppen.

Een recent en goed voorbeeld van het verwijzen naar zogenaamde ‘legitieme kritiek’ is dit fragment uit een brief van april 2018 aan The Guardian, ondertekend door verschillende leden van de Britse Labour Party, geleid door antisemiet Jeremy Corbyn:

Afbeelding

Als een levendige democratie streeft Israël naar zowel vrede als gerechtigheid, terwijl het de principes van vrijheid van meningsuiting, pers, religie en vergadering respecteert en de rechten van vrouwen, homoseksuelen en andere minderheden beschermt. Alleen Israël in de landen van het Midden-Oosten bevestigt deze waarden in zijn rechtssysteem en cultuur en heeft een krachtige pers, een waakzame publieke en onafhankelijke rechterlijke macht om toezicht te houden op deze waarden.

Zoals elke andere maatschappij is Israël echter onvolmaakt. Israëli’s zelf zijn de hardste critici van de tekortkomingen van hun land en Amerikanen kunnen ook moeite hebben met bepaalde Israëlische beleidsmaatregelen. Het is belangrijk om onderscheid te kunnen maken tussen mensen die legitieme bezorgdheid uiten over dat beleid en degenen wier opvattingen de weg inslaan naar delegitimisering of antisemitisme.

Legitieme critici van Israël leggen de fouten van Israël bloot in de hoop ze op te lossen en de samenleving te verbeteren. Tegenstanders van Israël benadrukken echter de imperfecties van Israël met het doel de natie in verlegenheid te brengen, te isoleren en te vernederen.

Legitieme critici proberen Israël te veranderen door middel van democratische processen, door ondermeer deelnemen aan de verkiezingen en hun stem uit te brengen om de regering te veranderen, het gebruik van hun recht op vrije meningsuiting om te protesteren en het voeren van beleid voor de rechtbank – allemaal opties die niet beschikbaar zijn voor mensen in Arabische landen. Tegenstanders van de Joodse staat proberen om niet-democratische middelen te gebruiken om veranderingen aan Israël op te leggen, waarvan er veel tegengesteld zijn aan de burgers van Israël.

Legitieme critici willen dat Israël een beleid goedkeurt dat het helpt groeien en bloeien en samengaan met een even welvarende Palestijnse staat. Detractors willen Israël verzwakt of vernietigd zien worden. Legitieme critici geloven dat de vrije stroom van ideeën, cultuur en handel tussen mensen de beste manier is om vrede en begrip te bevorderen. Tegenstanders pleiten voor zwarte lijsten, censuur en demonisering van Israëli’s.

Enkele jaren geleden formuleerde Natan Sharansky, de voormalige Sovjet-dissident en Israëlisch politicus en schrijver, de zogeheten “3-D test” om het onderscheid te kunnen maken tussen enerzijds legitieme kritiek op Israël en anderzijds antisemitisme: demonisering, delegitimizering en het meten met dubbele standaarden, in antwoord op diegenen die bewust op Israël een norm willen opleggen die zij niet toepassen op andere democratieën in de strijd tegen terreur in het Midden-Oosten.

Willem Hart: “Ik bekritiseer Israël omdat ik van Israël hou. Er is niets mis met het aanpakken van een bepaald element van de Israëlische samenleving, cultuur of beleid en het uiten van legitieme kritiek, zelfs in de diaspora. Als het met liefde wordt gedaan, kan het alleen maar zorgen voor een sterkere Joodse staat. En als dat niet het geval is, zijn echte supporters (en echte critici) meestal in staat er dwars doorheen te kijken.”
_____________________________________________________

Bronnen:

♦ Naar een artikel van Willem Hart “Legitimate criticism and legitimate hatred” van 13 juli 2015 op de site van The Times of Israel

♦ Naar een artikel “Legitimate Critics Vs. Delegitimizers” op de site van Stop BDS

♦ Naar een artikel van Judean Rose “Is There Such a Thing as Legitimate Criticism of Israel?” van 22 augustus 2018 op de site van Elder of Ziyon

♦ Naar een artikel van Varda Meyers Epstein “Is There Such a Thing as Legitimate Criticism of Israel?” van 5 oktober 2018 op de site van The Jewish Press

https://brabosh.com/2018/10/20/pqpct-ky0/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 48542
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Israël bashen

Bericht door Mahalingam »

UN passes 6 anti-Israel resolutions in one day, rejects Jewish ties to Jerusalem
The U.N. passed six resolutions against Israel on Friday, preserving its reputation of being obsessed with attacking the Jewish State and rejecting Israeli sovereignty in Jerusalem.

The United Nations on Friday continued its streak of frequently condemning the Jewish state, passing six anti-Israel resolutions.

The first, titled “The Syrian Golan,” passed with 100 votes in favor, 12 against and 62 abstentions. For a second consecutive year, the United Kingdom broke with the European Union to vote against it, joining the United States, Israel, Canada, Australia, Kiribati, Marshall Islands and a few others.

According to the nongovernmental organization U.N. Watch, which monitors anti-Israel bias at the world body, the measure is “oblivious to genocidal massacres taking place now in Syria, and its security implications for Israel and the civilians of the Golan Heights,” and it “ignores Syria’s history of shelling Israeli communities, its leader’s calls for a ‘war of annihilation’ against Israel and Syria’s 1967 aggression that led to its loss of the territory.”

Attacking Jewish control of Jerusalem

The second, titled “Jerusalem,” was adopted with 148 votes in favor, 11 against and 14 abstentions, rejects Israeli sovereignty in Jerusalem. Israel and the United States were joined by Canada, Australia, Guatemala and six others to vote against.

According to U.N. Watch, this resolution “implies that Israeli administration of Jerusalem hinders freedom of religion when in fact the opposite is true – before 1967, Jordan destroyed Jewish holy sites and denied access to Jews, while under Israel all faiths have access to the city and enjoy full freedoms.”

The third, titled “Division for Palestinian Rights of the Secretariat,” which appropriates U.N. funds for anti-Israel purposes, passed with 96 votes in favor, 13 against and 64 abstentions.

The United States, Israel, Australia, Canada, Moldova, Hungary, Honduras, Guatemala and others voted against it.

“The DPR serves the biased special committee and is dedicated to spreading anti-Israel propaganda the world over,” said U.N. Watch. “Its 16-member staff is grossly disproportionate to the U.N.’s other four divisions which cover enormous geographical regions.”
Pushing Palestinian narrative

The fourth, “Special information programme on the question of Palestine of the Department of Public Information of the Secretariat,” was adopted with 152 votes in favor, eight against and 14 abstentions. The United States, Israel, Canada, Australia, Guatemala and a few others voted against the resolution.

“The program eschews a balanced approach by overtly choosing the Palestinian over Israeli narrative, ignoring terrorism against Israeli men, women and children, and other daily realities of Israeli life,” stated U.N. Watch. “Resources devoted to anti-Israel propaganda are taken away from other worthy causes.”

The fifth, “Peaceful settlement of the question of Palestine,” passed 156 votes in favor, eight against and 12 abstentions. The United States, Israel Canada and Australia and four others voted against the measure, which solely blames Israel for no peace in the area.

The final resolution, “Committee on the Exercise of the Inalienable Rights of the Palestinian People,” was adopted 100 votes in favor, 12 against and 62 abstentions. The United States, Israel, Australia, Canada and Hungary joined several other countries to vote against the resolution.

This committee invited Temple University professor Marc Lamont Hill to speak on Wednesday, where he advocated for “a Free Palestine From the River to the Sea,” in addition to making other anti-Israel comments. Hill was fired by CNN as a contributor the next day.
https://worldisraelnews.com/un-passes-6 ... dium=email
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24011
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Israël bashen

Bericht door King George »

‘Nederland stemde in de VN weer “braaf” mee in het anti-Israël circus, anti-Joodse geschiedvervalsing’

Afbeelding
Foto: Israël tijdens een VN-congres in 2012. Bron: Ungegn / Wikimedia Commons.

Door Awi Cohen 4 december 2018

Nederland en nog 155 landen zien geen Joodse connectie met Jeruzalem

Afgelopen vrijdag was het weer mis in de Verenigde Naties (VN). Er werden maar liefst zes anti-Israël resoluties aangenomen door de Algemene Vergadering van deze organisatie. Het past in de reeks van circa twintig van dergelijke resoluties, elk jaar opnieuw.

Verantwoordelijk hiervoor is het islamitische machtsblok – ongeveer een derde van het aantal aangesloten landen – dat deze er doorheen drukt. Met steun van andere dictaturen en de laffe opstelling van Europa (dat de moslimlanden niet wil bruuskeren) krijgen deze automatisch een meerderheid. Daardoor wordt de democratische rechtsstaat Israël vaker veroordeeld dan alle andere landen in de wereld bij elkaar, waaronder vele afzichtelijke dictaturen zoals Noord-Korea, Iran, Syrië of Venezuela. Dit klopt natuurlijk van geen kant.

De toenmalige Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Abba Eban zei het een jaar of vijftig geleden al:
  • “Als Algerije een resolutie zou indienen waarin wordt verklaard dat de aarde plat is omdat Israël die heeft platgedrukt, zou die aangenomen worden met 164 stemmen voor, 13 tegen en 26 onthoudingen.”
Mensen die de veroordelingen van de VN als argument gebruiken om Israël te bekritiseren, weten dan ook niet waarover zij praten of zijn bewust kwaadwillend.

Een van de resoluties legt de schuld voor het ontbreken van vrede tussen Israël en de Palestijnen uitsluitend bij Israël. Die werd aangenomen met 156 stemmen voor. Tevens ontkent deze resolutie de Joodse banden met Jeruzalem. Zo wordt de Tempelberg – waar de Joodse Tempels hebben gestaan – alleen bij de islamitische naam genoemd.

U leest het goed, ruim driekwart van de landen in de wereld ondersteunt anti-Joodse geschiedvervalsing.

De Israëlische vertegenwoordiger bij de VN Noa Furman verklaarde:
  • “We leven in een tijd van vele crises in de wereld. Het is een schande dat de VN, in plaats van deze crises aan te pakken, zoveel vooringenomen resoluties aanneemt.

    De omissie [van de Joodse band met Jeruzalem] was opzettelijk. Het is een nieuw voorbeeld van de Palestijnse weigering om de bewezen historische band tussen het Jodendom, het christendom, de Tempelberg en Jeruzalem als geheel te erkennen.

    De internationale gemeenschap moet stoppen deel te nemen aan een dergelijke flagrante ontkenning van de geschiedenis.”
De Amerikaanse vertegenwoordiger Leslie Ordeman sprak zich ook uit tegen de teksten van de resoluties:
  • “Zoals de Verenigde Staten herhaaldelijk hebben verklaard, is deze situatie onaanvaardbaar. Wij zien steeds resoluties die alle soorten Israëlische acties onmiddellijk veroordelen, maar bijna niets zeggen over Palestijnse terroristische aanslagen op onschuldige burgers. Dit is bijzonder actueel, nu er op 12 november meer raketten op Israël werden afgevuurd dan op welke dag dan ook sinds 2014.

    De Palestijnen zijn de enigen met een speciale afdeling binnen de VN. De boodschap die hiervan uitgaat, is dat de Palestijnen nooit terug hoeven naar de onderhandelingstafel.”
Opvallend was dat Nederland weer “braaf” meestemde in dit anti-Israël circus. Dit terwijl vorig jaar november een motie van de Tweede Kamer is aangenomen die de regering vraagt om:
  • “In VN-verband actief stelling te nemen tegen lidstaten in VN-organisaties die disproportioneel agenderen tegen Israël, en …. onrechtvaardige resoluties af te wijzen.”
Daar komt dus helaas nog weinig van terecht. Het is onverantwoordelijk dat – in deze tijd van weer om zich heen grijpend antisemitisme – de Nederlandse regering de enige Joodse staat als pispaaltje blijft gebruiken.

Awi Cohen is bestuurslid van Likoed Nederland


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël bashen

Bericht door Pilgrim »

... Tevens ontkent deze resolutie de Joodse banden met Jeruzalem. Zo wordt de Tempelberg – waar de Joodse Tempels hebben gestaan – alleen bij de islamitische naam genoemd.
Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24011
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Israël bashen

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Israël bashen

Bericht door Pilgrim »

KRANKZINNIG!

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie