Pagina 1 van 1

Zicht op het evangelie van de 'progressief'

Geplaatst: Do Jan 03, 2019 7:32 pm
door sjun
Waarom 'progressieven' zich zo uitstekend verhouden met islam. Spot de geenschappelijke taqiyya en misleiding.

Dinesh D'souza - Liberty University Convocation

:greeting2:

Re: Zicht op het evangelie van de 'progressief'

Geplaatst: Do Feb 20, 2020 6:40 am
door sjun
Het vooral socialistische experiment EU begint zelfs communistische trekjes te krijgen. Spot de inzet van gekochte media als propagandakanaal. U betaalt uiteraard mee via geldontwaarding vanwege de gekunstelde lage rente en pompende geldpersen in Zuid-Europa en via een almaar oplopende Europese begroting die vooral uit Nederland de centen komt wegschrappen. NExit, zo vlot mogelijk.

Re: Zicht op het evangelie van de 'progressief'

Geplaatst: Vr Feb 21, 2020 5:37 am
door sjun
De vervelende dramdwang via de massamedia van 'progressief' Nederland.

Het Systematische Pestgedrag van Onze Elite


Ook interessant:

Afbeelding
De misleidingsindustrien - Hoe Nederlandse media ons dagelijks beetnemen
Els van Diggele, 2019 De Geus, ISBN 9789025309985

Re: Zicht op het evangelie van de 'progressief'

Geplaatst: Vr Feb 21, 2020 6:07 am
door sjun
Natuurlijk vat niet enkel in Nederland op dat er taboe onderwerpen worden geschapen en dat er daadwerkelijke sabotage plaatsvindt om debat daarover onmogelijk te maken.
U kwam deze voorvallen vast ook al niet tegen in de mainstream media die zich liever bezig hield met inlegkunde betrekking hebbend op een behoorlijk 'verwarde' Tobias Rathjen die op onverklaarbare wijze een wel erg doordacht manifest in elkaar wist te zetten. Over die onverklaarbaarheid blijft het dan weer stil zoals het ook stil blijft over de opmerkelijkheid dat er een fluks tot "extreem rechts" gelabelde aanslag plaatsvindt op de momenten dat de breedsocialistische familie en daarbij Angehauchter iets uit te leggen hebben. Daarom zullen die debatten op straat, in winkels, op de markt, op verjaardagen en in de kroeg moeten gaan plaatsvinden. Het lijkt me verstandig dat mensen daarbij goed beslagen ten ijs komen en vlot en met een beklijvende kwinkslag kunnen aankaarten dat er al even misleiding, afleiding van de zaak bagatellisering, omkering en toedekking van misstanden via het onderwijs en de massamedia plaatsvindt.