Pagina 1 van 1

Huis 6-jarige pedofiel beklad

Geplaatst: di nov 08, 2011 12:11 pm
door King George
In de nacht van zondag op maandag is het huis van de 6-jarige Melvin Haan uit Zuidlaren door onbekenden beklad. In de buurt waar de jongen woont, gaan al langere tijd geruchten over pedofiele neigingen van het jongetje. De politie houdt er dan ook ernstig rekening mee dat dit de oorzaak is van het vandalisme.

De tekst ‘Melvin is een goore fiese pedoviel’ werd maar liefst 38 keer aangetroffen op de woning van de familie Haan. Daarnaast is het huis ontsierd met mannelijke geslachtsdelen, diertjes, stripfiguren en asymmetrische hartjes van gekleurd stoepkrijt.

Volgens wijkagent Nando Sluipert komt het incident niet uit de lucht vallen en heerste er al langere tijd een gespannen sfeer in de buurt. “In september merkte ik het voor het eerst, toen het nieuwe schooljaar begon. Ik kreeg veel klachten van meisjes uit groep 3 die op het schoolplein briefjes kregen waarop de vraag stond of ze Melvin lief vonden. Later schijnt hij bij de gymles zelfs zijn plasser hebben laten zien en gevraagd te hebben of hij het spleetje van de meisjes mocht zien.”

Sluipert neemt de zaak hoog op, maar geeft toe geen idee te hebben over welk spleetje de meisjes destijds hebben gesproken. ‘Al sla je me dood. Ze zeiden echter het eerst allemaal nog wel leuk en spannend te hebben gevonden, maar later niet meer. En dan weet ik genoeg. Ik heb meteen een huiszoekingsbevel gevraagd om het kamertje van Melvin te kunnen doorzoeken. Volgens Melvin was er, behalve een monster onder z’n bed, niks te vinden. Dat bleek te kloppen, dus helaas had ik geen enkel bewijs voor de aantijgingen van de meisjes en kon ik verder niks doen.’

Melvins moeder Mandy verklaart ‘de troep te hebben verwijderd met staalborstels en een wagonlading groene zeep.’ . Het politiekorps Drenthe-Noord heeft toegezegd extra surveillanten in te zetten in Zuidlaren en de omringende dorpen Eelde-Paterswolde, Vries, Tynaarlo, Eelderwolde en De Punt. Op de verkooppunten van schoolkrijt wordt extra toezicht ingesteld.

Re: Huis 6-jarige pedofiel beklad

Geplaatst: di nov 08, 2011 4:57 pm
door Manon
Nu ja, Melvin's eigen schuld.
Wat schiet er nog over van het goede ouderwetse "doktertje spelen"?

Re: Huis 6-jarige pedofiel beklad

Geplaatst: di nov 08, 2011 6:24 pm
door Eliabe
Is het de reïncarnatie van mohammed?

Re: Huis 6-jarige pedofiel beklad

Geplaatst: di nov 08, 2011 7:42 pm
door Mahalingam
Het is natuurlijk een dorpse omgeving dus misschien kan dat: "Op de verkooppunten van schoolkrijt wordt extra toezicht ingesteld."
Wat moet ik me daarbij voorstellen? Dat de bewaker van de enige Blokker in de wijde omgeving de wacht houdt bij het rek met schoolkrijtjes?
Schoolkrijt zelf staat al wel onder EU toezicht: dat moet stofvrij zijn namelijk. En is te bestellen op het internet.
En wat te doen met stoepkrijt?

Re: Huis 6-jarige pedofiel beklad

Geplaatst: di nov 08, 2011 7:57 pm
door Monique
Dit komt ook van speld.nl af.

Ik vond het al zo'n vreemd bericht: de naam van de dader wordt voluit genoemd. :knorrie:

Re: Huis 6-jarige pedofiel beklad

Geplaatst: di nov 08, 2011 9:25 pm
door Ariel
Ik vond het ook een vreemd verhaal, en ik wilde op zoek gaan naar een link, maar dat ben ik toen vergeten.
Inderdaad . Het verhaal komt van De Speld..Het is satire.

http://www.speld.nl/2011/11/04/huis-6-j ... el-beklad/" onclick="window.open(this.href);return false;