De islamisering van Frankrijk.

Mahalingam
Berichten: 41759
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

En dan is er nog de ex-Franse kolonie Quebec in Canada. Daar willen ze het voorbeeld van het 'thuisland' volgen dus geen hoofddoekjes en dergelijke.
maar de rest van canada zou pro-hoofddoek zijn. Zelf de politie moet eraan geloven en zo kan je door dit monster worden opgebracht.

Afbeelding

Moslimse geleerden hebben de kloot wijsgemaakt dat dit soort hijab minimaal nodig is. En dit voorstel werd graag aanvaard want dan kan de pet behouden blijven.
The Edmonton Police Service (EPS) said in a press release that the the hijab-style headscarf, which covers the hair and neck but not the face, was designed to “reflect the changing diversity in the community, and to facilitate the growing interest in policing careers from Edmonton’s Muslim community”.
http://www.france24.com/en/20131209-edm ... lar-muslim
Notably, French-speaking Quebec is following fiercely secular France’s lead, and its National Assembly is poised to pass its “Quebec Charter of Values”.

The charter, part of a bill proposed earlier year by the nationalist Parti Quebéquois which dominates the assembly, would prohibit public employees at government offices, schools, hospitals, courts and police stations from wearing any religious symbols, including Muslim hijabs, Sikh turbans, Jewish kippas and visible crucifixes.

The move has seen widespread opposition from the province’s Muslim minority, with two protest marches against the proposed law in Montreal in recent months.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Pilgrim »

Frankrijks nieuwe integratiepolitiek: Hoofddoek op school, feestdagen voor buitenlanders

Posted on 14 december 2013

Afbeelding

De regering van president Hollande forceert een radicale verandering in de integratiepolitiek. Frankrijk dient zijn “Oriëntaals-Arabisch erfgoed” aan te nemen. Dat stuit op heftige kritiek.

Het dragen van de hoofddoek dient in het vervolg geen probleem meer te zijn. Frankrijk dient zich te bekennen tot een “Oriëntaals-Arabisch erfgoed”. En om de integratie te bevorderen, dienen belangrijke straten en pleinen naar prominente personen met een migratieachtergrond genoemd te worden. Integratie dient in het vervolg niet meer integratie te heten, omdat het begrip nauwelijks integratiebevorderend zou werken. In plaats daarvan dient er een “meetellend en solidair Wij” te ontstaan.

Dit scenario vol hoop werd niet bedacht door twee multicul-paradijs-profeten terwijl ze aan een waterpijp lurkten, het komt uit een officieel rapport betreffende het thema immigratie en integratie voor de Franse minister-president Jean-Marc Ayrault. Op basis van dit rapport wil Aryault zich begin januari over een veelomvattende nieuwe koers van de Franse integratiepolitiek laten adviseren.

Afbeelding

“We willen de manier veranderen hoe de integratie wordt aangegaan”, klinkt er vanuit het Palais Matignon, de zetel van de minister-president. “We oriënteren ons in de richting van een politiek, die sterk gebaseerd is op gelijkberechtiging en de strijd tegen discriminatie.”

Deze nieuwe koers zou wel eens tot heftige discussies kunnen leiden en de komende Europese en gemeentelijke verkiezingen in Frankrijk kunnen beïnvloeden. Marine Le Pen en het Front National zijn er vermoedelijk dankbaar voor dat men hen hun lievelingsthema kant en klaar serveert. De conservatieve krant “Le Figaro” spreekt bezorgd van een “choquerend rapport”.

“Meetellend en solidair Wij”(gevoel)
Aryault had in zijn regeringsverklaring in juli 2012 aangekondigd dat hij “de ambitie zou hebben om de toegang tot integratiekwesties in Frankrijk fundamenteel te veranderen”. Sinds afgelopen zomer waren vijf werkgroepen ermee bezig na te denken over de verschillende aspecten van de integratiepolitiek.

Daar kwam de centrale aanbeveling aan de politiek uit om toe te werken naar een “meetellend en solidair Wij”(gevoel). Daarvoor zou de politiek een “maatschappelijk project” moeten formuleren, dat het Frankrijk zou toestaan om de “winst” te erkennen, die de “culturele verscheidenheid” zou betekenen.

Afbeelding

Daarvoor zou niets minder nodig zijn dan een “paradigmaverandering” in de integratiepolitiek, die er tot nu toe vooral op gericht was immigranten te bewegen tot een snelle overname van het Franse civilisatiemodel.

Het opnieuw uitvinden van de Franse identiteit
Nu dient deze politiek er in de eerste plaats op gericht te zijn ongelijkheden en discriminaties af te bouwen. Het zou gaan om “gemeenschappelijk gelijkberechtigd te leven”, de “productie van mogelijkheden” en het creëren van een nieuwe samenleving. Met andere woorden: niet minder dan het opnieuw uitvinden van de Franse identiteit.

Daartoe dient het leerplan van de basisschool een radicale verandering te ondergaan. De hervormers stellen “discussieateliers in alle jaargroepen over thema´s zoals anders zijn, identiteit, geslachtskwesties en religie” voor. Bovendien is men van plan “de geschiedenis van Frankrijk helemaal opnieuw te beoordelen”. Want geschiedenislessen zouden een belangrijk element zijn “om recht te doen aan de verscheidenheid van de samenleving en de identificatie met een meetellend Wij te vergemakkelijken”, staat er in het rapport, waaruit “Le Figaro” uitvoerig citeert.

Afbeelding

Om het bewustzijn voor de cultureel verschillende wortels van de huidige Franse samenleving tijdig wakker te maken, is het de bedoeling van het hervormingsproject om in de geschiedenislessen in het vervolg te spreken over “de migratiebewegingen van bevolkingsgroepen”, en wel vooral rekening houdende met de “slavernij en de slavenhandel” en de geschiedenis van de Roma.

Teveel dode, blanke, heteroseksuele mannen
Het goede oude Panthéon en zijn problematische overschot aan dode “blanke, heteroseksuele mannen” wil men graag tegenover een “nieuw Panthéon” plaatsen. In deze eregalerij zouden zich bij voorkeur historische persoonlijkheden mogen ophouden die “de grote bewegingen, de periodes en de verschillende dynamieken van de samenleving belichamen.”

De hegemonie van de Franse taal wil men in zoverre reduceren door zich op dezelfde wijze in te zetten voor de “erkenning van alle talen.” Dat is een behoorlijk radicale vernieuwing in een land, waarin men tot op de dag van vandaag graag onmiddellijk iedere nieuweling laat voelen dat hij de Franse taal onvoldoende beheerst. In het vervolg wil men Arabische lessen stimuleren en op gymnasia Afrikaanse talen aanbieden.

Het meest omstreden punt van het hervormingsprogramma is de hoofddoekproblematiek. De hervorming wil de “afschaffing van discriminerende wettelijke en schoolse regelingen”, vooral van die regelingen die “de hoofddoek betreffen”. Dit verbod volgt volgens de hervormingscommissie een “discriminerende logica”, die een “discriminerende praktijk” in talrijke openbare sectoren en in de vrije economie in de hand zouden werken.

Afbeelding

Het nieuwe multiculturele Wij-gevoel dient door de invoering van minstens een herdenkingsdag versterkt te worden, die de “bijdrage van alle immigraties in de Franse samenleving” huldigt. Bovendien dienen “nieuwe straten en pleinen” een dusdanige naam te krijgen, waarin de geschiedenis van deze immigraties weerklinkt. Men wil ook een “Museum van de koloniseringen”. Dat zou ondergebracht moeten worden in het Hôtel de la Marine op de Place de la Concorde, waarin in 1848 het Decreet tot de afschaffing van de slavernij werd ondertekend.

Taalpolitionele regelingen
Men beveelt ook aan om in de toekomst af te zien van het benoemen van “nationaliteit, herkomst, etnisch lidmaatschap, huidskleur, religie of cultuur”, als de benoeming niet noodzakelijk lijkt. Bij overtreding van deze taalpolitionele regeling zou een “ordestraf” in overweging genomen moeten worden. Bovendien dient “racistische hinder” als delict worden ingevoerd.

Afbeelding

De hervormers streven naar “een nieuwe vorm van universaliteit voor het welzijn van iedereen.” Deze dient bereikt te worden via stimulerende maatregelen door de staat, een instantie ter bevordering van “positieve sociale verandering”, een investeringsfonds en een bij de minister-president behorend ambt, dat de coherentie van de maatregelen door de staat in de strijd tegen discriminatie bewaakt.

Niet alle voorstellen van het verlanglijstje van de hervormingscommissie zullen worden ingevoerd, desondanks komt deze overeen met het doel dat minister-president Aryault de vijf werkgroepen van de deskundigencommissie mee op weg had gegeven. Frankrijk zou de “Arabisch-Oriëntaalse dimensie van zijn identiteit” moeten erkennen, bevelen de deskundigen aan. Hoe deze openbare erkenning verenigd moet worden met het voorstel om mogelijk af te zien van het noemen van de etnische herkomst, zeggen de hervormers eerst niet.

Maar bij verder overleg met de minister-president in januari is er vast en zeker nog tijd om aanwezige tegenstrijdigheden integratiebevorderend te nivelleren. Daarbij dient wel in aanmerking te worden genomen dat het begrip “integratie” bij de radicale verandering van het integratieconcept indien mogelijk niet meer gebruikt dient te worden.

“Het Franse volk wordt ontworteld”
De voormalige voorzitster van de onder Nicolas Sarkozy ingezette Hoge Raad voor Integratie, Malika Sorel-Sutter, is niet overtuigd van dit elan van identiteitsverandering: “Wat mij betreft gaat het er hier om het Franse volk te ontwortelen”, denkt ze. Mevrouw Sorel-Sutter vreest een “massale heropvoeding” en een “echte gedachtepolitie”.

De voorzitter van de conservatieve oppositiepartij UMP, Jean-François Copé, gaat nog een stap verder en noemt het rapport “gevaarlijk voor onze republiek”. Frankrijk “mag zijn waarden, zijn taal, zijn geschiedenis en zijn identiteit niet opgeven om zich aan te passen aan andere culturen.”

In plaats daarvan zouden “immigranten de Franse cultuur moeten aannemen”. Het rapport zou niets anders zijn dan een “treurige strategie van de linksen om met rode doeken te zwaaien, het Front National te versterken en de UMP te verzwakken”. Ex-minister-president François Fillon waarschuwde dat deze maatregelen de Fransen verder uit elkaar zouden drijven en het extremisme zouden bevorderen.

Afbeelding

“Zware provocatie” of “meer republiek”?
Marine Le Pen sprak inmiddels van een “zware provocatie” waarmee “het republikeinse model” zou worden opgegeven ten gunste van “een gespleten communitaristische samenleving”. Metr het oog op de woedende commentaren probeerden de linksen de zaak te sussen. “Alleen omdat ik rapporten krijg, wil dat niet zeggen dat deze automatisch het standpunt van de regering inhouden”, verdedigde Ayrault zich.

Het zou alleen maar gaan om meerdere maanden oud vooroverleg, verzekerde de fractievoorzitter van de socialisten in het parlement, Bruno Le Roux. De pers zou dit op sensatie beluste wijze hebben opgepakt. Deze zouden zich echter verder verwijderen van het beoogde doel, dat “meer republiek” zou betekenen.

Het voorstel van een herinvoering van de hoofddoek op scholen bijvoorbeeld zou “een doodlopende weg” zijn, aldus Le Roux. Ook Aryault verzekerde dat de regering “zeer zeker niet” het dragen van religieuze symbolen op scholen weer zou willen toestaan. Hij noemde oppositieleider Copé “onverantwoordelijk” en noe3mde hem een “leugenaar”. Menig verantwoordelijke schijnt intussen een sluier van stilzwijgen over dit thema te willen leggen.

(Lees eveneens: http://eussner.blogspot.fr)

Bron: http://www.welt.de

Auteur: Sascha Lehnartz

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2013/12/14/ ... more-51729
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Plakker
Berichten: 14
Lid geworden op: vr dec 13, 2013 1:55 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Plakker »

Om van te huilen...

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door H.Numan »

Het is niet toevallig dat we nu zo nodig 5 super provincies moeten hebben. Of dat aan Vaderlandse Geschiedenis niet veel meer dan een paar uurtjes op de lagere school of hooguit in de brugklas worden besteed. We moeten niet te veel over ons verleden weten. Dat is heel slecht voor de integratie en de EUSSR.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76302
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Regeringscommissie wil Arabische identiteit Frankrijk.
Gepubliceerd door Joost Niemöller

Gisteren kwam een Franse regeringscommissie met een voorstel om de Frankrijk te hervormen tot een niet-Westerse, maar ‘oriëntaals-Arabische’ identiteit.’ De Franse regering zal in januari met een officiële reactie komen op de voorstellen van deze, door henzelf ingestelde, commissie.

In het voorstel van de commissie worden concrete voorstellen ingevoerd om het kennelijk te nadrukkelijk Westerse karakter van het land te veranderen. Om een ‘oriëntaals-Arabisch’ karakter te krijgen zal in Frankrijk het verbod op hoofddoekjes in school opgeheven moeten worden. Belangrijke straten en pleinen in Frankrijk zullen de namen krijgen van prominente figuren met een immigratieachtergrond. Het woord ‘integratie’ zal afgeschaft moeten worden, aangezien dit niet meer integratiebevorderend zou werken. Zo zou er in Frankrijk een nieuw, en overvleugelend ‘wij-gevoel’ moeten ontstaan.

U denkt misschien dat ik dit zit over te schrijven uit een ongeloofwaardig Science Fiction boekje. Was dat maar waar. De regeringscommissie en dit rapport bestaan echt.

Het is internationaal nieuws, behalve uiteraard in Nederland.

Die Welt opende zijn krant ermee. The Telegraph bracht er een groot artikel over.

Het bericht over de voornemens van deze regeringscommissie kwam, tot verbijstering van Die Welt, direct van de Franse regering:

“Wir wollen die Art und Weise verändern, wie Integration angegangen wird”, heißt es aus dem Palais Matignon, dem Sitz des Premierministers. “Wir orientieren uns in Richtung einer Politik, die stark auf Gleichberechtigung und dem Kampf gegen Diskriminierung basiert.”

De commissie had de opdracht van de regering gekregen om te kijken hoe de grondslagen van het integratiebeleid veranderd konden worden, en dit is het resultaat. Centraal bij dit nieuwe beleid is ‘het afbouwen van ongelijkheid en discriminatie.’

Het ‘leerplan’ op de scholen zal grondig herzien worden. Er moeten ‘discussie ateliers’ ontstaan op deze scholen waarin gesproken zal moeten worden over ‘anders-zijn, geslachtsvragen en religie.’ Er moet voor dit onderwijs een herschrijving van de Franse geschiedenis plaatsvinden, waarin meer plaats zal zijn voor de beleving van de immigranten, zodat er ook hier een ‘nieuw wij’ zal ontstaan.

Er moet, zegt deze commissie, in de officiële Franse geschiedenis, een einde komen aan de te nadrukkelijke aanwezigheid van ‘blanke, heteroseksuele mannen’ in deze geschiedenis.

Er moet in het onderwijs ook een einde komen aan de nadruk op de Franse taal. Dit zal één van de talen moeten zijn die aangeboden worden. Daarnaast zal er op de Franse scholen ook veel aandacht moeten zijn voor Arabische en Afrikaanse talen:

Die Vorherrschaft der Französischen Sprache will man insofern reduzieren, als man sich für die “Anerkennung aller Sprachen auf dieselbe Weise” einsetzt. Das ist eine ziemlich radikale Neuerung in einem Land, in dem man bis heute gerne jeden Zugereisten umgehend spüren lässt, dass er die französische Sprache nur unzureichend beherrscht. Künftig will man Arabisch-Unterricht fördern und auf Gymnasien afrikanische Sprachen anbieten.

Marine Le Pen sprak al onmiddellijk over een ‘ernstige provocatie.’ Volgens Le Pen zou het ‘het einde van de Franse republiek’ betekenen als deze plannen doorgevoerd worden. Ook de conservatieve oppositie in het Franse parlement liet zich in vergelijkbare termen uit. De Franse premier, Jean-Marc Ayrault haastte zich te zeggen dat dit nog niet het officiële Franse regeringsstandpunt was. Maar hoe moet hij dan verklaren dat deze Franse regering deze commissie heeft ingesteld met dit doel?

Het is duidelijk dat Francois Hollande een ramkoers heeft ingezet met als doel de vernietiging van de zelfbewuste Franse natie. Hij had Marine Le Pen geen mooier cadeau kunnen geven.

http://joostniemoller.nl/
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Pilgrim »

Frankrijk: Politici van de oppositie zouden Hollande het liefst doodschieten

Posted on 18 december 2013

Afbeelding

Tijdens een bijeenkomst van de regeringsoppositie verkondigden de politici dat zij de verraderspresident Hollande, die met trucs en met de ondersteuning van de immigranten uit de Maghreb aan de macht kwam, het liefst zouden willen vermoorden. Reden daarvoor is het streven van de volkshater Hollande om de “Grande Nation” af te schaffen.

Oppositie gaat tekeer tegen Hollande: “De hele bende doodschieten.”

In Frankrijk zorgt een opname van een bijeenkomst van oppositionele afgevaardigden voor opwinding, waarin o.a. werd geëist Hollande “dood te schieten”. De ontmoeting tussen afgevaardigden uit beide parlementskamers vond begin deze week plaats en de politicus Éric Doligé werd daarna o.a. als volgt geciteerd: “Ik moet u zeggen dat ik op dit moment echt moordlustig ben.”

Het zou hem net zo gaan als de meeste burgers, dat hij “Hollande en zijn bende” niet meer zou verdragen. De burgemeester van Marseille, Jean Claude Gaudin, riep op de achtergrond dat hij wel voor Kalasjnikovs zou kunnen zorgen. Omdat een radiozender de opnames publiceerde, eist het regeringskamp nu van alles: van een verontschuldiging via uitsluiting uit de partij tot aan aftreden toe.


De kloof tussen de Fransen wordt steeds groter – en in delen van het land krijgt deze net zulke nationaal-separatistische trekken als in Groot-Brittannië. Net zoals daar de Schotten willen ook de mensen uit Bretagne zich van Parijs afscheiden – geen wonder bij deze vreemde regering met een verzameling Marokkaanse en andere buitenlandse ministers (Moscovici, Valls, Taubira, …).

Dan begin je je langzamerhand af te vragen hoe de EU alleen op de schouders van Duitsland moet steunen wanneer landen zoals Frankrijk en Groot-Brittannië afglijden naar burgeroorlog en in elkaar storten.

Bron: http://www.kybeline.com

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2013/12/18/ ... more-52010
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76302
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Gegijzeld worden in een moskee. Dat gebeurt je als journalist niet elke dag. Het gebeurde Frank Renout. Een verslaggever van de NOS.
Journalist vastgehouden in Parijse moskee

De Nederlandse journalist Frank Renout is zaterdag een uur lang vastgehouden in een moskee in Parijs, toen hij verslag deed van een opstootje. Dat meldt de NOS, een van de werkgevers van de man. Volgens de NOS was een demonstratie van een groep moslimvrouwen bij de moskee uit de hand gelopen. Zij wilden bidden in de gebedsruimte, maar dat werd met geweld voorkomen.

Renout werkt aan een verhaal over de ongelijke behandeling van moslimvrouwen. Nadat er was geslagen voor de deur van de gebedsruimte, werd Renout hardhandig meegenomen en vastgezet, zegt de NOS.

„Ik ben een uur vastgehouden in een kamer”, verklaarde Renout in het Radio 1 Journaal. „Daarna kwam de politie, die me heeft verhoord. Zij lieten me vervolgens weer gaan.” Tegen hem is geen aangifte gedaan en ook zelf zal hij geen aangifte doen tegen de moskee.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41759
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Waar ging het om? Elders lees ik dat de vrouwen opstandig waren geworden omdat ze alleen via de achterdeur naar binnen mogen en dat ze in de kelder moeten bidden. Ze gingen een vreedzame pray-in houden.
Ze kwamen niet binnen. En het gebruikte argument was: vuisten. Mohammedanen mogen ongehoorzame vrouwen slaan. Staat in hun boekjes.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Pilgrim »

500 overvallen, maar gerecht doet niks

dinsdag 31 december 2013

Een bende gangsters die opereert vanuit Charleroi en naar schatting 500 inbraken, homejackings en gewelddadige diefstallen in heel het land pleegde, wordt door het gerecht ongemoeid gelaten. Nochtans zijn de kernleden van de bende al maanden gekend en weten de speurders ook perfect waar ze te vinden. Om onduidelijke redenen talmt het parket van ¬Charleroi echter om de bende in te rekenen.

‘Niets of niemand is veilig voor die kerels’, klinkt het in onderzoekskringen. ‘Winkels, huizen, opslagplaatsen ... Overal waar ze vermoeden dat er een buit ligt, valt deze bende binnen. Al zeker sinds begin dit jaar en in heel het land. Een van de hoofdverdachten wordt, in het gerechtelijk arrondissement van Neufchâteau alleen al, verantwoordelijk geacht voor 250 feiten. De waslijst van misdrijven die de bende pleegde, is daar een veelvoud van.’

De bendeleden zijn geïdentificeerd. Het gaat om mannen met Algerijnse en Marokkaanse roots. Hun verblijfplaatsen in de streek van Charleroi zijn eveneens gekend. En toch blijft het parket daar bij de pakken zitten. ‘Sinds het begin van het onderzoek loopt het parket van Charleroi allesbehalve warm om het dossier toegespeeld te krijgen’, zegt een hooggeplaatste bron bij het gerecht. ‘Zelfs de procureurs-generaal hebben er zich mee moeten moeien. Ze hebben over de zaak beraadslaagd en hebben het parket van Charleroi uiteindelijk verplicht om het dossier te nemen. Een uitzonderlijke dwangmaatregel, die de jongste tien jaar niet meer werd genomen.’

Waarom Charleroi zo weigerachtig was om dit grootschalige onderzoek naar honderden inbraken te voeren, is voor iedereen een raadsel. Het leek nochtans een logische keuze om de daders op het einde van het onderzoek met een zo zwaar mogelijk dossier te kunnen confronteren. Nu dreigde het gevaar dat verscheidene parketten afzonderlijke, kleinere dossiers zouden opstarten. Dat gebeurde al in Namen en Brussel tegen verscheidene bendeleden, tot bleek dat de daders telkens opnieuw Charleroi als thuisbasis gebruikten. Een stad waar de bende zich opvallend koest houdt en zo uit de klauwen van het plaatselijke gerecht kon blijven.

Geen commentaar
De procureurs-generaal en het federale parket hebben er nu anders over beslist. ‘We hebben inderdaad een coördinerende vergadering georganiseerd tussen de parketten van Namen, Brussel en Charleroi om het dossier aan een van hen toe te vertrouwen’, bevestigt Eric Vandersypt, woordvoerder van het federale parket. ‘Uiteindelijk is Charleroi belast met het dossier.’

Maar intussen is van een actie tegen de inbrekersbende nog niets in huis gekomen. Op onze vraag waarop het parket van Charleroi nog wachtte, wou men gisteren geen antwoord geven.

http://www.nieuwsblad.be/article/detail ... 0_00907982
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 41759
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Frankrijk exporteert in ruime mate jihadi's die dan elders chaos gaan brengen.
De Franse journalist Jean-Pierre Perrin heeft in een artikel gepubliceerd door de krant Libération onthuld dat ’volgens nieuwe statistieken ongeveer duizend Franse terroristen zich hebben aangesloten bij de gewapende milities die tegen de Syrische regering vechten in Syrië’.

Deze statistieken zijn in tegenspraak met de verklaring van de Franse minister van Binnenlandse Zaken Manuel Valls die verklaarde dat slechts 400 Franse terroristen vechten in Syrië.

De journalist zei in een artikel met de titel ‘Jonge Europeanen naar Syrië uitgenodigd’ dat de keuze van de Fransen en de Europeanen voor de meest extreme groepen, zoals het aan al-Qaida verbonden al-Nusra front en de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS), die bekend staan voor hun criminele acties, een echte schok is.

Er zijn vele interpretaties voor dit hoge aantal Europese gewapende mannen in Syrië. Eén ervan zijn de faciliteiten die de Turkse autoriteiten leveren aan huurlingen die via Turks grondgebied de grens overgaan naar het front in Syrië.

De Franse minister Manuel Valls gaf tijdens een recente persconferentie aan dat de Europeanen online worden geworven. “Wij moeten deze werving via internet stoppen”, zei hij.
http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.co ... -in-syrie/
Het waarom van dat hoge aantal? Komt door de Turken die ze niet tegenhouden. Geen interne Franse maatschappelijke reden soms?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20956
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door King George »

Er zijn nog burgemeesters en bestuurders die durven zeggen waar het op staat! Lees de verklarende brief van het stadsbestuur van Antibes (Frankrijk) aan de moslimgemeenschap, die de schrapping van varkensvlees in de schoolrefters eist.

Onderwerp: Het bestuur van Antibes in Frankrijk heeft het over MULTICULTURALITEIT.


(Vertaling van de Franse tekst zonder eigen commentaar of standpunt).

Gemeentebestuur van Antibes:

Onderwerp: Jean Léonetti.

Steun voor Jean Léonetti, burgemeester van Antibes. Hij weigert varkensvlees te schrappen in de stedelijke scholen.Datum 25 januari 2013.
Ouders van moslimleerlingen vragen de schrapping van varkensvlees in de refters van de scholen van Antibes. De burgemeester heeft categoriek geweigerd en het stadsbestuur heeft een verklarende brief gestuurd naar alle ouders.


Opdat de moslims zouden begrijpen dat ze zich dienen aan te passen aan Frankrijk, zijn gebruiken, zijn tradities, aan zijn levenswijze omdat ze zelf gekozen hebben om te migreren naar hier.


Opdat de moslims zouden begrijpen dat ze zich moeten integreren en beseffen dat ze in Frankrijk wonen.


Opdat de moslims zouden begrijpen dat het aan hen is om hun levenswijze aan te passen en niet aan de Fransen die hen grootmoedig ontvangen hebben.


Opdat ze zouden begrijpen dat de Fransen géén vreemdelingenhaters of racisten zijn. Dat ze vóór de moslims al ontelbare migranten verwelkomd hebben. (terwijl het tegengestelde niet waar is: moslims aanvaarden geen vreemdelingen in hun landen.)


Dat de Fransen niet meer dan andere volkeren bereid zijn af te zien van hun identiteit, hun cultuur. Ondanks de laffe aantijgingen van de zogenaamde internationalisten.


En, hoewel Frankrijk een traditie van onthaal heeft, is het niet aan Aurélie Filipetti (*) en het linkse establishment is wie het vreemdelingenbeleid bepaalt maar aan het Franse volk in zijn totaliteit.


En tenslotte, dat ze begrijpen dat in Frankrijk met en ondanks zijn joods-christelijke wortels, zijn kerstbomen, zijn kerken en zijn religieuze feesten de godsdienstbeleving in de privésfeer moet blijven. En dat daarom het gemeentebestuur reden genoeg heeft om iedere toegeving aan de islam en de sharia af te wijzen.


Aan de moslims die zich storen aan het wereldlijke en neutrale karakter en zich niet goed voelen in Frankrijk wil ik er nog eens aan herinneren dat er in de wereld 57 prachtige moslimlanden bestaan. De meesten onderbewoond en met de armen wijd open om in het gastvrije kader van de koran hun geloofsgenoten te verwelkomen.


Indien jullie jullie landen verlaten hebben om niet naar een moslimland maar naar Frankrijk te emigreren is dat omdat jullie beslist hebben dat hier het leven beter en de kansen groter zijn dan elders.


Daarom, stel jullie éénmaal de vraag: 'Waarom is het beter in Frankrijk dan in de landen waar jullie vandaan komen?


De eetzaal mèt varkensvlees maakt deel uit van het antwoord.


(*) Aurélie Filipetti: Franse minister van cultuur en communicatie.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8023
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door xplosive »

Marseille,France: 40% Muslim and the Most Dangerous City in Europe
Afbeelding

‘..It’s Not “Like” a War-Zone.. it “IS” a War-Zone..’

France is probably the worst affected of all western nations by immigration, since it is on the brink of losing its European identity to the insistent Muslims increasing in numbers within French borders. As they grow in population, they come to believe they can impose the will of Islam on the French people, and when they don’t get their way, they often resort to violence.
A number of extraordinary stories have come out of Marseille in recent weeks. Collectively, they attest to the fact that the city is sinking rapidly into the third world. It has been massively colonised by Muslims, and they are now reproducing there the conditions found in their home countries.
The first bizarre incident to make the headlines was a Wild West-style train robbery. Shopping carts, rocks and bits of metal had been placed across a railway track, forcing a passenger train to stop. A cargo train arrived some time later and found its way barred by the passenger train. Around 20 hooded jeunes (youths) [this is the code the French elite use for Muslims, much like 'Asian' in the British media] then appeared, broke into the cargo train and made off with some of the boxes it contained. According to the news reports about the incident, this was not the first time it had happened.

In September 2011, at between 4 and 5 am, around 15 people “apparently in a state of drunkenness” broke into the barracks belonging to a military fire service, shouted at the firemen on duty there then began firing shots at them. 7 firemen were wounded, of whom 4 were taken to hospital. The party of “jeunes” had apparently come from a bus chartered by a group of Cape Verdians in Nice to travel to an “Africa night” in Marseille.
A week later, a bus driver was attacked by passengers when he refused to allow two burka-clad women to travel on his bus. It is illegal in France to wear the burka in public. When one of the women tried to board the bus, displaying a bus pass bearing a photograph, the driver insisted that she unveil so he could verify her identity. She refused to do this and, after some discussion, decided to leave and wait for the next bus.
Angry passengers (“jeunes”) then took the side of the women and beat up the driver, accusing him of being a “racist”. They then invited the burka-wearing woman to re-enter the bus. But when the police arrived, they scattered. Police booked the woman for wearing a burka.
In reacting to the incident, the president of the Marseille Transport Authority, which operated the bus, appeared to sympathise with the woman rather than, as might have been expected, his own driver. The driver’s reaction was “inappropriate”, he said. The explanation comes with this “president’s” name: Karim Zéribi. An invader.

Muslims have now set up unofficial checkpoints in various parts of Marseille. Anyone entering “their” area has to stop and submit to inspection. Last week, the driver of a van belonging to a food bank, which distributes free food and drink to poor people, was stopped by a group of “jeunes” when trying to enter the Marseille district of “Air-Bel”. The road had been barred with concrete blocks and bins filled with sand. They searched his vehicle “like policemen applying the law in their territory” in order to “check there weren’t any policemen inside”. When they saw he only had milk, they let him pass through.
Jacques Ansquer, president of the local Food Bank was indignant. “Before, they were attacking policemen, firemen, bus drivers. Now they’re attacking those who are bringing help to the most disadvantaged!” He lodged a complaint with the police, but many people have contacted him urging him to withdraw the complaint because they feel that pursuing it would complicate the Food Bank’s operations in future.
“Politicians and administrative officials must assume their responsibilities for re-establishing republican order,” Ansquer insists. “These zones of non-law are becoming zones that are governed by laws other than ours, a kind of customary law.”
Valérie Boyer, a local UMP (main right-wing party in France) deputy, says that these “checkpoints” have “more or less always existed” but not with the “scope and regularity” they have now. She says the town is a real “draughtboard” where peaceful areas rub up against “enclaves” that are less safe. “

We need to close our eyes a bit to it here because, afterwards, we’ll have some issues with the drug traffickers”. She speaks openly of a “territorial war”.
More resources have recently been allocated to the police in the area but a spokesman for the police trade union says it is nowhere near enough faced with “over-armed drug traffickers”. “We’re not playing in the same league,” he says, complaining about the lack of personnel and equipment. “Faced with a Kalashnikov, we are basically powerless.”
When the European War for Survival starts later in this century, I predict it will either be in Brussels or Marseille that it kicks off.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48403
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Pilgrim »

When the European War for Survival starts later in this century, I predict it will either be in Brussels or Marseille that it kicks off.
Griezelig! :shock:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8023
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door xplosive »

Na Marseille zijn Brussel, Rotterdam en Amsterdam de steden in Europa met het hoogste percentage moslims. Een burgeroorlog in de grote steden kan dus ook hier vermoedelijk niet veel jaren meer op zich laten wachten .....

De politie staat nu al machteloos in Marseille tegenover nietsontziende moslimbendes .....

Het erge is ook dat we die moslims al in alle geledingen van onze maatschappij hebben laten infiltreren! Binnen enkele decennia kun je dus de moslim-"Gestapo" bij je op bezoek verwachten!
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Mahalingam
Berichten: 41759
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Toen Sarkozy de baas werd had hij beloofd dat de criminaliteit zou verminderen. Dat gebeurde ook (statistisch).
This audit echoes a similar report IGA published in July 2013, which showed 130,000 criminal acts were deleted between 2007-2012 from police records across the country. IGA attributed these "anomalies" to Sarkozy's crime stat policy.
En nu blijkt dat overal met de statistieken gefoezeld werd, ook voor het aantreden van Sarkozy. Bij wijze van spreken: een overval op een juwelier wordt een meningsverschil over vermogensbeheer.
Paris police 'wiped 16,000 crimes off books'
Police chiefs at Paris's Préfecture de Police reclassified crimes or made them disappear completely from their records over the past ten years, according to a government report released on Monday.

In 2011 as many as 16,000 criminal acts reported to police were wiped from the books, the report revealed.

According to excerpts from a report by government auditors at the Inspection Générale de l'Administration, police authorities have been doing things like reclassifying burglaries as vandalism or pushing the reporting of a crime to the month after it happened in order to artificially lower crime numbers.

The auditors found that the system exploded in 2008, the year after former President Nicolas Sarkozy was elected to the country’s top office. At that time concern over a rise in crime in France was one of the key election issues.
http://www.thelocal.fr/20140303/paris-c ... rime-stats
Er moet dus hervormd worden en dat gaat bijna niet.
“The report also notes it's difficult to change these practices, which operated on a large scale over several years, have completely destabilized the agency’s statistical tools as well as the men and women who operate them."
Ik blijf mij afvragen of er geen discriminatie is in het wegselecteren zodat Mohammedanen minder crimineel lijken.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76302
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Daar speelt men dus net zo gemeen met cijfers als wij in Nederland doen. Ze moeten iets doen om duidelijk te maken dat de multicul niet mislukt is, en dat alles naar wens verloopt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76302
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Oproep tot aanslagen op Frankrijk en Hollande

Een website van militante moslims heeft opgeroepen tot het plegen van aanslagen op Franse doelen en de Franse president François Hollande. Het Minbar Jihadi Media Netwerk wil Frankrijk straffen voor het sturen van troepen naar Mali en de Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR).

Dat heeft de Amerikaanse terrorismemonitor SITE laten weten. In de CAR zijn de afgelopen maanden duizenden mensen om het leven gekomen door geweld tussen moslims en christenen. Samen met militairen van de Afrikaanse Unie en de Europese Unie proberen de Fransen een einde te maken aan het geweld.

Vorig jaar verdreven Franse troepen jihadisten uit steden in Noord-Mali. Maar kleine groepen islamitische strijders opereren nog steeds in de woestijnregio. De VN-missie Minusma moet de situatie in het noorden van Mali verder stabiliseren. Nederland levert daarvoor militairen.

bron
Over 2 weken zitten alle presidenten en belangrijke bobo's in Den Haag. Hebben de militante moslims daar al aan gedacht?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41759
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Wat te doen als de clan vindt dat een komend kind ongewenst is? Aborteren!
Family kidnaps woman for forced abortion
The 31-year-old woman was snatched from her home in south-eastern city of Grenoble by her boyfriend and his siblings on Tuesday night, French newspaper Daphiné Liberé reported.
They forced her into a car and then set off for a 630-kilometre drive to an abortion clinic in Spain, where they intended to have her five and a half months pregnancy terminated.
[...]
Luckily the pregnant woman’s mother was able to raise the alarm and tell police that her daughter had just been kidnapped. French police sent out an alert urging officers along the route to the Spanish border to be on the look-out for the two cars,the kidnappers and the victim were travelling in.
[...]
The 28-year-old boyfriend, his 34-year-old sister and 25-year-old brother were charged with kidnapping and were being held in jail, according to media reports on Friday. According to France 3 Television the three accused all deny the charges against them.
http://www.thelocal.fr/20140314/woman-k ... d-abortion
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41759
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Het arresteren van een verdachte in een verrijkte buurt ging zoals te verwachten is.
Auto's in brand, traangas, 60 agenten, politiebureau aangevallen.

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41759
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Overal in Europa roepen overheden: "Meldt ons radicalisering. Dan kunnen wij er wat aan doen."
En de praktijk?
French Parents Alone Against Syria Jihad Recruiters
TOULOUSE, France (Reuters) -- When Dominique Bons' timid son stopped smoking overnight and started praying frequently at his home in the southern French city of Toulouse, she alerted the authorities.

They did nothing because Nicolas was not suspected of any crime. One day last year he disappeared. Then Bons was sent a text message saying the 30-year-old had been "martyred" on December 22 driving a truck bomb in the Syrian city of Homs.

He grew up in a middle class suburb to atheist parents but converted to Islam in 2009. Like his younger half-brother who died in Syria months earlier, he joined the al Qaeda splinter group, Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL).
http://www.aina.org/news/20140321134344.htm
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41759
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

Er is een komplot ontdekt waarvan de deelnemers bloedbaden wilden aanrichten onder vakantiegangers aan de Côte d'Azur.
French police 'bust Riviera terror plot'
According to the newspaper's sources police became convinced they unearthed a plan to plant a bomb on the Riviera after a raid on a flat in the town of Mandelieu-La-Napoule, near Cannes led to the discovery of 900 grams of explosives.

The apartment was the 'drop-off point' of a 23-year-old man arrested a few days earlier who had links with a suspected extremist cell based in Cannes Torcy, sources told Le Figaro.
The suspected plotter had apparently escaped police clutches when in September 2012 ant-terrorist units carried out a series of raids aimed at dismantling the Cannes-Torcy terror cell.
http://www.thelocal.fr/20140326/french- ... error-plot
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76302
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

Ook in Frankrijk wil men MINDER, MINDER, MINDER....Uiteraard zijn al deze mensen racisten en intolerant.
Driekwart Fransen wil minder buitenlanders

Racisme en afkeer van buitenlanders nemen toe in Frankrijk. 74 procent van de Fransen vindt dat er te veel immigranten zijn. Het aantal Fransen dat zich „racistisch of een beetje racistisch” noemt, is gestegen tot meer dan een derde. Dit blijkt uit het jaarverslag van de adviescommissie voor de mensenrechten.

Volgens de enquête is het racisme nu niet meer beperkt tot de „extreme randen” van de samenleving, maar heeft het „alle lagen van de maatschappij doordrenkt”. Intolerantie is niet beperkt tot rechtse kringen, maar neemt ook toe in linkse kringen. De commissie vindt dat in het onderwijs meer tegen racisme moet worden gedaan, aldus Franse media.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41759
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Mahalingam »

En daar gaat weer eens een knuppel in een hoederhok.
De Mohammedanen & Co zullen wel gaan gillen als speenvarkens.
Pork or nothing for pupils in far-right towns: Le Pen
Le Pen reignited a longstanding controversy on Friday when she told a French radio station that in towns won by the party's candidates school cafeterias will no longer serve non-pork substitution meals, which generally go to Muslim and Jewish children.
"We will accept no religious requirements in the school lunch menus," Le Pen told RTL radio. "There is no reason for religion to enter into the public sphere."[...]
http://www.thelocal.fr/20140404/le-pen- ... -more-pork
Dit artikel geeft ook een overzicht van het halal gebeuren op scholen en het politieke gewirwar.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17472
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Met FN weer varkensvlees op de schoolplank

Bericht door Manon »

hier hetzelfde in de Nederlandse vertaling:
Met FN-burgemeesters komt er weer varkensvlees op de schoolplank


De onlangs bij de Franse gemeenteraadsverkiezingen verkozen burgemeesters van de extreemrechtse partij Front National (FN) hebben een eerste, gezamenlijke beleidsdaad gesteld: op de menu’s in de schoolkantines in hun gemeenten komt opnieuw varkensvlees voor. Dat heeft FN-voorzitster Marine Le Pen vrijdag meegedeeld.

Aldus gaat het FN in tegen “religieuze voorwaarden” die aan de schoolmenu’s werden opgelegd. Zij ziet de maatregel als een optreden om “de in ernstig gevaar verkerende laïciteit te redden”.

In Frankrijk wordt van overheidswege geen enkele beperking op schoolmaaltijden gelegd. In sommige gemeentes echter wordt, in scholen met veel moslimkinderen, een alternatief menu - zonder varkensvlees - aangeboden.

Voor de communisten doet Le Pen aan “omgekeerde laïciteit”: zij voert een “nauwelijks verhulde aanval uit op de moslimbevolking”.

In Frankrijk wonen naar schatting vijf miljoen moslims.
http://www.standaard.be/cnt/dmf20140404 ... recommends

Het zullen dus vegetarische dagen worden voor sommigen. Blijkbaar is dat dan ook extreem rechts?
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76302
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Frankrijk.

Bericht door Ariel »

In sommige kranten schrijft men dat ze ALLEEN maar varkensvlees mogen serveren.
Zoals in het extreem linkse krantje NU.....Uiteraard ontbreekt het woord "extreem rechts" ook niet in het artikel. Misschien moeten wij dat ook geen doen. Iedere keer als we het over een krant hebben..het woord extreem links er voor zetten. Zoals....In de extreem linkse NRC staat....Ik las in de extreem linkse Telegraaf....

...Schoolkantine's in de elf stadjes die het Front National bij de laatste lokale verkiezingen in Frankrijk veroverde, moeten alleen nog maar varkensvlees serveren.De leider van de extreem-rechtse partij, Marine Le Pen, verklaarde dit vrijdag. Ze denkt dat dit past in de 'seculiere traditie van haar land',

Geniet ook even van en paar infantiele reacties van extreem links domme niet zelf meer kunnen denkende zombie mensen
Karina
Getsie! Ik zou het sowieso niet door m'n strot krijgen.

weerman
Zo beginnen ze; met kleine pesterijen. En voor je er erg in hebt, mogen bepaalde mensen opeens niet meer in het park komen, of in een bioscoop.... Denk na, lees de geschiedenisboekjes van Europa, begin dan in 1930. En eindig in 1945.

macmorc
Ik zou nog geen minuut dezelfde zuurstof willen inademen als joodse van iemand als Marine Le Pen.
Dit vriendinnetje van Wilders.
Enfin, ze kan gerust zijn; inmiddels hebben al een significant aantal joden Frankrijk verlaten, en zijn naar de VS vertrokken.
Wijzelf staan ook niet meer te popelen om naar Frankrijk te gaan en daar een huis te huren in de vakantie.
What goes around, comes around.

erickaltburg
Vreemde beslissing om enkel varkensvlees te serveren. Dat er geen dubbel menu is kan ik me voorstellen. Maar er zijn veel soorten vlees. Wissel het dan elke dag af of zo. En een dag vegetarisch kan ook geen kwaad.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Plaats reactie