Is Juncker de juiste man op de goede plek?

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Is Juncker de juiste man op de goede plek?

Bericht door Ariel »

Juncker waarschuwt voor oorlog in Europa
LUXEMBURG -

Wie denkt dat de eeuwige vraag van oorlog en vrede in Europa niet meer actueel is, zou zich hevig kunnen vergissen. De demonen zijn niet weg, zij slapen alleen maar.'' Dit zegt de Luxemburgse premier Jean-Claude Juncker in het Duitse weekblad Der Spiegel.

,,Ik vind het frappant hoezeer de verhoudingen in 2013 lijken op die 100 jaar geleden'', aldus Juncker. In 1914 brak de Eerste Wereldoorlog uit. Juncker is geschrokken van de verkiezingscampagnes in Griekenland en Italië. ,,Daar kwamen ressentimenten naar boven waarvan men dacht dat zij definitief verleden tijd zijn.''

Juncker maakte in zijn jaren als voorzitter van de eurogroep mee hoe Duitsland Zuid-Europese landen onder druk zette om te bezuinigen. Italiaanse en Griekse politici en burgers reageerden daarop met anti-Duitse gevoelens.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/2137 ... ar___.html
Tja, hoe bestaat het. Wie of wat zou daar nu schuldig aan zijn.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Juncker waarschuwt voor oorlog in Europa

Bericht door H.Numan »

... want wij van WC Eend adviseren WC Eend!

De redenen waarom er mogelijk een oorlog in Europa kan komen zijn:
  • stug doorgaan met het aftappen van het vermogen van arme burgers in de rijke EU landen om de rijke burgers in de arme EU landen te steunen
  • ongelimiteerde toegang van Oost Europese gelukszoekers en die van andere continenten in de meer welvarende EU landen
  • de burgers daar uitpersen als citroenen om dat in stand te houden
  • ongelimiteerde steun aan verlopen en bewezen mislukte idealen
  • niets doen tegen zwaar corrupte politici en topmensen uit het (economische) zakenleven
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Juncker waarschuwt voor oorlog in Europa

Bericht door Ariel »

Rutte probeert zijn baantje bij de EU veilig stellen... Daarom even Juncker zoenen.
Afbeelding
Rutte: Juncker goede man op goede plek

Oud-premier van Luxemburg Jean-Claude Juncker is de goede man op de goede plek. Dat zei minister-president Mark Rutte vrijdag voor aanvang van overleg met zijn collega-regeringsleiders en staatshoofden van de Europese Unie. De EU-leiders zullen de Luxemburger gaan voordragen als voorzitter van de Europese Commissie. Dit ondanks verzet van de Britten en de Hongaren. Zij zien niets in deze benoeming.

„Nederland steunt Juncker. Omdat wij denken dat tegen de agenda die zich nu vormt, de man kennende en ook kijkend naar het politieke klimaat zoals dat er nu is, dat dit de goede man op de goede plek is”, aldus Rutte. Wel blijft de premier erbij dat het geen automatisme is dat de topkandidaat van de grootste politieke fractie in het Europees Parlement de voorzitter van de commissie wordt. Het zijn de EU-lidstaten die met de voordracht komen, onderstreepte Rutte.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Juncker waarschuwt voor oorlog in Europa

Bericht door Ariel »

Ook Dijsselbloem heeft as op zijn hoofd, want hij betreurt de opmerking over Juncker dat hij rookt als een schoorsteen, en drinkt als een tempelier. Ja lullig, :thinking: dat Juncker nou straks zo belangrijk wordt dat hij een leuk baantje voor Dijsselbloem kan tegenhouden. Wat een hypocrieten .
Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën en eurogroepvoorzitter heeft meteen in januari al met de Luxemburgse oud-premier Jean-Claude Juncker gebeld over zijn opmerking op televisie dat Juncker een verstokt roker en drinker was. Dijsselbloem zei dat woensdag in reactie op berichten dat de gewraakte opmerkingen hem kunnen opbreken als Juncker voorzitter van de Europese Commissie wordt.

„Ik heb snel na die uitzending contact met hem gehad en aangegeven dat het een ongelukkige uitspraak was die een hele grote staart heeft gekregen. Ik besef dat hij daar veel last van heeft gehad in zijn campagne en dat is gewoon vervelend. Ik heb sindsdien gewoon contact met hem gehouden. Mocht hij de topfunctie krijgen, dan gaan we gewoon weer samenwerken zoals we dat in het verleden ook heel goed hebben gedaan. Ik denk dat we er allebei zo in zitten”, zei Dijsselbloem tegen het ANP.

Op vragen of hij in is voor een zware post in Brussel, zei hij: „Zoals ik steeds zeg: ik heb al een baan. Sterker nog ik heb er twee, een hier en een in Brussel. Ik zou het prima vinden als die situatie zo blijft. We moeten niet te veel speculeren van tevoren.”

Dijsselbloem, die Juncker opvolgde als voorzitter van de eurogroep, wordt genoemd voor verschillende posten in Brussel. Hij zou kans maken de vaste voorzitter van de eurogroep te worden of een zware post in de Europese Commissie kunnen krijgen.

Tussen Dijsselbloem en Juncker speelden eerder verschillende kleine incidenten. Juncker was in maart vorig jaar kritisch over de aanpak van de eurolanden van de crisis in Cyprus. Dijsselbloem had Juncker toen net opgevolgd als voorzitter van de eurogroep. In januari dit jaar volgden de opmerkingen van Dijsselbloem over de rook- en drinkgewoonten van Juncker.

Ook recent nog liet Dijsselbloem zich zuinigjes uit over de Luxemburger. „Op zich heeft hij veel ervaring, het is een man met enig gezag. Maar of hij de uitgelezen persoon is, moeten de regeringsleiders maar beslissen”, zei Dijsselbloem eind mei bij RTLZ.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Ariel »

Kijk tip.

Nieuwsuur: 'Iedereen haat Juncker'
Onverwacht eurokritisch item in Nieuwsuur. De NPO-show pleegde gisterenavond een fijne karaktermoord op Jean-Claude Juncker, de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie die een dag eerder door Timmerfrans nog "de ideale kandidaat" werd genoemd. Maar dat komt omdat Timmerfrans een Eurocommissariaat ambieert, dus die moet Europese aarzen likken tot zijn tong er blauw van ziet. Nieuwsuur doet dat doorgaans ook, maar nu even niet en daar kon geen eufemistische voice-over van Ridder Bosch van Rosenthal verzachting aan bieden. "Europa dendert door. En hoewel een deel van het electoraat liet weten dat dat soms iets te snel gaat, kiezen de regeringsleiders nu voor de man voor wie Europa bijna een geloof lijkt", leidt hij de repo voorzichtig in. Waarna er een rijtje mensen aan het woord komt die Juncker helemaal uit elkaar trekken. Zelfs Chris Ostendorf doet een euro in het zakje. Hij probeert de schuld van de geslaagde Merkel-coup nog wel bij dwarsligger Cameron te leggen, maar daar heeft het nog warme lijk van Juncker dan al lang niets meer aan. De chronisch dronken Luxemburgse paap is afgelegd. Helaas leeft zijn burgerhatende Europolitiek nog jaren voort.
Oud-Kamervoorzitter Frans Weisglas trapt ook nog even na.
frans weisglas
@fransweisglas

Spitzenkandidat #Juncker is niet gekozen door leden Eur.Christendemocraten , maar bekokstoofd in achterkamertje van hun leiders.#democratie?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49727
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Pilgrim »

Een zuipschuit is de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie

Geplaatst op 28 juni 2014

Afbeelding
Jean-Claude Juncker

Ondanks zijn omstreden levensloop als drinkebroer werd Jean-Claude Juncker vrijdag tot nieuwe voorzitter van de Europese Commissie benoemd. De nadruk ligt op “benoemd”, want de EU-burgers konden hem niet kiezen. Daaraan herkent men hoe democratisch gelegitimeerd deze functie en deze constructie genaamd Europese Unie is, namelijk überhaupt niet. Hoe de Europese Commissie samengesteld en diens voorzitter “gekozen” wordt, is minder transparant dan destijds de verkiezing van de leden van het Politbureau van de USSR en van de voorzitter van het Centraal comité van de Communistische Partij van de Sovjet-Unie. Juncker staat al langer bekend om zijn “cognac bij het ontbijt” en overmatige alcoholconsumptie. Zelfs tijdens de vergaderingen van de Eurogroep, die hij voorzat, zou hij gedronken hebben, wat twijfel deed rijzen betreffende zijn leiderskwaliteiten. En hij is ook nog een kettingroker.

Best wel grappig eigenlijk. De Europese Commissie heeft de afgelopen tien jaar het roken in de hele EU verboden en het drinken enorm beperkt, maar heeft nu iemand aan het hoofd die exact deze twee zaken met graagte doet. De opvolger van Juncker als president van de Eurogroep, Jeroen Dijsselbloem, heeft in januari openlijk in een Nederlandse talkshow beweerd dat Juncker een “overmatige roker en drinker” is, die de regels over onthouding tijdens vergadering graag heeft overtreden. Juncker heeft echter categorisch betwist een alcoholprobleem te hebben. Deze zogenaamde “gezondheidspolitiek” heeft de EU overigens overgenomen van de nazi´s, net als veel andere dingen, want Hitler en de NSDAP waren in het Derde Rijk de eerste grote voorvechters van niet roken en de beperking van de alcoholconsumptie.

Nou ja, liever een zuipschuit en een roker dan een pedofiel, wat immers bijna al normaal is in de hoge kringen in Brussel. De dwang om in de EU-leiding iedere dag de mensen voor te liegen en de bevelen van de NWO te moeten uitvoeren, kan men waarschijnlijk alleen nog in een roes verdragen om het geweten, mits men dat nog heeft, gerust te stellen. De Britse minister-president David Cameron heeft de benoeming van Juncker tot nieuwe voorzitter van de Europese Commissie een “slechte dag voor Europa” genoemd en hij denkt dat de EU een “grote stap achteruit” heeft gezet. De benoeming maakt het moeilijker de EU te hervormen en de Britten ervan te overtuigen in de EU te blijven, zei de minister-president na de topontmoeting.

In Groot-Brittannië is men van mening dat Merkel een vuil spelletje met Cameron heeft gespeeld. De bondskanselier heeft hem lange tijd in de waan gelaten aan zijn kant te staan, wordt er in Britse regeringskringen gezegd. Daarna is ze door de openbare druk in Duitsland van mening veranderd en is ze achter Juncker gaan staan. Toen hebben ook andere critici van Juncker, zoals de Zweedse minister-president Fredrik Reinfeldt en de Nederlandse minister-president Mark Rutte, zich aan gesloten bij de meerderheid. Cameron heeft de fout begaan de “zwarte weduwe” Merkel te vertrouwen, schreef de conservatieve “Daily Telegraph”. Dat was naïef geweest. Uiteindelijk waren het alleen nog maar de Britten en de Hongaren die tegen Juncker waren.

De voormalige regeringschef van het kleine Luxemburg neemt de verantwoordelijkheid voor de enorme EU met gigantische problemen over. Eet smakelijk, kun je dan alleen maar zeggen. Frankrijk heeft zich inmiddels ontwikkeld tot het grootste zorgenkind van de EU. Volgens de nieuwste werkloosheidscijfers zijn 10,5% of 3,4 miljoen Fransen werkloos. Ondanks de belofte van president Hollande om de stijging van de werkloosheid te stoppen, neemt het aantal werklozen sinds het voorjaar van 2011 onophoudelijk toe en heeft deze een recordniveau bereikt. De economische vooruitzichten zien er echt somber uit. Als het kleine Griekenland de EU al in moeilijkheden heeft gebracht, wat zal er dan gebeuren als de op één na grootste economie van de eurozone instort?

In Bulgarije ziet het er ook niet goed uit. Een week geleden kwam het tot een bankrun. De mensen stonden in een lange rij op straat om hun geld in veiligheid te brengen. De “Corporate Commercial Bank” moest de loketten sluiten en de deuren dichtdoen, omdat zij geen geld meer had. De Centrale Bank van Bulgarije sprong in, zette het bestuur van de bank af en benoemde twee administrateurs als nieuwe leiding. De chef van de Centrale Bank, Ivan Iskrov, zei tijdens een persconferentie in Sofia dat de bank een “enorme afvoer aan geldmiddelen” had, maar niet failliet was. “De Centrale Bank reageerde onmiddellijk en vastbesloten om het bankroet te vermijden”, zei Iskrov. “De bank is gesloten. We willen de bank opruimen, het kapitaal reduceren en een potentiële koper vinden.”

Maar vrijdag kwam het in Bulgarije tot een tweede run op een bank. Deze keer stonden de bezorgde klanten in lange rijen voor de “First Investment Bank” en wilden hun geld. De Bulgaarse regering en de Centrale Bank sloegen alarm en beweerden dat het om een aanval op het bankensysteem van het land ging. “De afgelopen dagen hebben er pogingen plaatsgevonden om de staat door een georganiseerde aanval op Bulgaarse banken zonder reden te destabiliseren”, verklaarde de Centrale Bank vrijdag. Wie kan dat zijn? Opnieuw de gebruikelijke verdachten, die, zoals zo vaak, gewed hebben op een bankroet? Daar hebben we mogelijk de volgende kandidaat in de EU die gered moet worden.

Omdat de situatie in de EU zo “rooskleurig” is en het “opwaarts” gaat in de lidstaten, ik lach me slap, zullen de EU-staatschefs zich meer schulden permitteren, hogere tekorten van de EU-begrotingen besluiten en ertoe besluiten het Europese Stabiliteitspact “flexibeler” te handhaven. Ook Merkel houdt niet meer vast aan de strenge interpretatie van het stabiliteitspact en heeft op aandringen van de zuidelijke eurolanden toegegeven. Een zelfbedrog over de hele linie. Zo gaat de schuldeneconomie eindeloos door, de problemen worden niet opgelost, de ECB moet nog meer geld uit lucht produceren en het tegen 0% rente weggeven, zodat de eurozone überhaupt op de een of andere manier blijft draaien.

Maar geen paniek op de Eurotanic, de nieuwe kapitein Juncker heeft het roer stevig in handen. Ja, hij houdt zich er heel goed aan vast, zodat hij niet omvalt! Proost!

Bron: http://alles-schallundrauch.blogspot.nl

Auteur: Freeman

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/06/28/ ... more-65005
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42492
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Mahalingam »

Ik lees in bovenstaande:
Maar vrijdag kwam het in Bulgarije tot een tweede run op een bank. Deze keer stonden de bezorgde klanten in lange rijen voor de “First Investment Bank” en wilden hun geld. De Bulgaarse regering en de Centrale Bank sloegen alarm en beweerden dat het om een aanval op het bankensysteem van het land ging.
En dacht gelijk: we moeten weer met zijn allen banken gaan redden. En jawel:
De Europese Commissie heeft vanochtend gehoor gegeven aan een verzoek van Bulgarije om banken in dit land eenmalig financieel bij te staan. Bulgarije wil het financiële stelsel in het land ‘uit voorzorg’ beschermen, schrijft persbureau Reuters vanmorgen.
De Commissie stelt 1,7 miljard euro beschikbaar aan het land (3,3 miljard Bulgaarse Lev), zo meldt een woordvoerder
http://www.nrc.nl/nieuws/2014/06/30/eu- ... se-banken/
Ja en Griekenland zouden we ook maar eenmalig hoeven te redden.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
mercator
Berichten: 19280
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door mercator »

Spijtig dat deze Belgische socialist Michel Daerden- naar verluid ook een financieel expert- overleden is aan de gevolgen van zijn hobby, t zou een prima Europees drinkmaatje van Juncker geweest zijn:
Afbeelding
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Ariel »

Is Juncker de juiste man op de goede plek ? Dijsselbloem vindt van wel, want hij is vol waardering voor Juncker . Wat een slijnbal.

Minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) heeft veel waardering voor Jean-Claude Juncker en verwacht dat de EU er haar voordeel mee zal doen dat de Luxemburger nu voorzitter is van de Europese Commissie. Dijsselbloem zei dat donderdag in het tv-programma Nieuwsuur. Dijsselbloem onderstreepte dat hij nauw met Juncker heeft samengewerkt in de eurogroep, het overlegorgaan van de eurolanden.

Enkele weken terug sprak Dijsselbloem openlijk zijn spijt dat hij Juncker ooit een verstokte roker en drinker had genoemd.

Op de vraag of hij in de markt is voor een post als Europees Commissaris reageerde de PvdA-minister met zijn vaste mantra dat hij „al een baan heeft” en dat dat prima bevalt. Hij wilde echter niet zeggen dat hij niet beschikbaar is voor een post in Brussel. Ingewijden gaan ervan uit dat de Nederlander en zijn voormalige Franse ambtgenoot Pierre Moscovici de belangrijkste kandidaten zijn om „begrotingstsaar” Olli Rehn op te volgen.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2284 ... ker__.html.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door H.Numan »

Lijkt me logisch. Dijsselbloem (en Rutte) zijn grote voorstanders van de federale republiek Europa. Want dat is wat we binnen zeer afzienbare tijd gaan krijgen.

Waarom?

We hebben nog steeds een enorme financiële crisis. Je hoort er weinig over, behalve dat Griekenland weer een bak geld gekregen heeft, maar die crisis is niet over en kan niet over gaan. De reden daarvoor is gebrek aan financiële controle. Op dit moment is dat min of meer vrijwillig. Je kan het vergelijken met de belastingdienst die vriendelijk verzoekt of je je belastingen wilt voldoen, maar in wezen machteloos is om je daar toe te verplichten. Okay, ze kunnen erg vervelend worden, maar dwingen, dat kan niet.

Wat we nu hebben is 1 munt . Wat ontbreekt is een Euro Belastingdienst die de monetaire politiek kan verplichten. We kunnen dus wel geld maken zoveel we willen, maar incasseren is er niet bij, behalve op (min of meer) vrijwillige basis.

Griekenland is een verdomd klein stukje van de EU, economisch stellen ze erg weinig voor. Maar de Titanic zonk omdat ze een verdomd klein gaatje hadden. Omdat alle economieën nu met superlijm aan elkaar geplakt zitten is het bankroet van Griekenland een ramp ook voor de landen die wel rendabel werken. Griekenland weet dat donders goed dus gaan ze gewoon door met feestvieren. Dat kan je rustig chantage noemen, maar dat is politiek heel vaak.

Er zijn twee oplossingen mogelijk: OF we stoppen met de Euro OF we gaan door en dat betekend automatisch een federale unie zodat de Federale overheid (zoals in Amerika) de boel onder controle kunnen houden.

De EU heeft uiteraard gekozen voor die tweede oplossing. Lijkt me logisch, want als ze de Euro aanpassen is dat eigenlijk erkennen dat het een heel dom idee was. Ik zie politici dat niet snel doen.

De EU oplossing? Gewoon doorgaan. We zitten nu ongeveer op het point of no return. Als we doorgaan kunnen we niet meer terug, ook al zouden alle lidstaten (die wel rendabel zijn) dat willen. Dat dit tot veel grotere problemen leidt is voor de huidige EU toppers compleet oninteressant. Dat wordt het probleem van hun opvolgers. Denken ze. Dat is ongelofelijk kortzichtig, want op een gegeven moment komt die crisis toch wel. Ze hopen op later, over 4 of 5 jaar. Dan is het hun pakkie an niet meer.

Hoe langer we wachten, hoe erger het zal worden - dat is wat de meeste mensen denken.
Hoe langer we wachten, des te meer kans dat er een ander probleem dit gaat overschaduwen of misschien er gebeurt een wonder - dat is wat de EU top denkt.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49727
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Pilgrim »

Er zijn verschillende oplossingen bedacht voor dit probleem. Terug naar de nationale munten, maar die omwisseling is te duur; euro opsplitsen in twee of drie zones, mogelijk ook te duur; de beste oplossing is The Mateo Solution (TMS) waarbij de voordelen van de euro (die er kennelijk ook nog zijn al vallen ze in het niet bij de nadelen) gecombineerd worden met de voordelen van de nationale munten. Het wordt dan weer mogelijk voor een land om te devalueren terwijl de euro toch blijft bestaan.

Helaas zullen de incompetente eurocraten mogelijk nog nooit van The Mateo Solutio gehoord hebben.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door H.Numan »

Nee, dat zijn allemaal varianten op een optie: het loslaten van de euro.

Of de euro volledig verdwijnt en vervangen wordt door nationale munten, of dat er een Neuro en Zeuro komen, of een andere variant - in dat geval moet de euro zelf opgegeven worden. En daar wil men hoe dan ook niet aan, want dat is het begin van het einde.

Realistisch gezien zijn de economieën van Nederland, Denemarken, Oostenrijk, Zweden en waarschijnlijk ook Polen sinds 1980 verbonden aan Duitsland. Wanneer Duitsland de koers van de D-Mark veranderde, veranderden die landen (behalve Polen, dat was toen nog communistisch) hun koersen hooguit een uurtje later. We zullen het niet leuk vinden, maar economisch zijn we allemaal Duitsers, zij het met een eigen taal en paspoort.

Pas als Duitsland besluit om iets aan de euro te doen, dan gebeurt het. Op dit moment ziet het er naar uit dat Duitsland besloten heeft om de Federale Bondsrepubliek flink uit te breiden.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49727
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Pilgrim »

Juncker: Nederlandse partijen te populistisch

27-12-2014 - 29 BINNENLAND, BUITENLAND, POLITIEK

Afbeelding

Voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie verwijt gevestigde partijen als VVD, PvdA en CDA dat ze populistische partijen imiteren. Als dat gebeurt, dreigt een land onbestuurbaar te worden, zegt hij in een interview met de Volkskrant.

Volgens Juncker moeten de traditionele partijen niet meegaan in de onvrede over Europa, zoals die door populistische partijen wordt geuit. "Als je met boze burgers wilt praten, moet je vóór ze gaan staan. Niet weglopen of achter ze aan hollen", zegt de Luxemburger.

Maar partijen als VVD, PvdA en CDA stellen zich halfhartig op, vindt de commissievoorzitter. "Aangevallen en opgejut door burgers en media, geven ze steeds meer ruimte aan de onvrede. Weet u wat het resultaat daarvan is? Dat landen onbestuurbaar worden. Dat het Europees Parlement straks louter bevolkt wordt door eurosceptici. En dat zou een ramp zijn."

Europese Grondwet
Als voorbeeld noemt Juncker het referendum over de Europese Grondwet in 2005, waarbij ruim 61 procent van de Nederlanders tegenstemde. Hij zegt dat VVD, PvdA en CDA geen campagne durfden te voeren voor de grondwet. Ook de Nederlandse regering stak volgens hem "geen vinger uit".

"En toen ging het fout. Het 'nee' tegen de Grondwet was niet het succes van de populisten, maar de schuld van de traditionele partijen."

Dijsselbloem
In het interview in de Volkskrant gaat Juncker ook in op zijn relatie met de Nederlandse minister van Financiën Dijsselbloem, die ook voorzitter is van de eurogroep. Dijsselbloem noemde Juncker in januari "een verstokte roker en drinker" en bood daarvoor later excuses aan.

Juncker zegt dat hij na die excuses geen probleem meer heeft met Dijsselbloem. Ook ontkent hij dat hij Dijsselbloem al bij voorbaat afwees als Nederlandse kandidaat voor de Europese Commissie. "Ik heb Rutte gezegd: Nederland krijgt het eerste vicevoorzitterschap van de Commissie als je een kandidaat levert met brede ervaring, breder dan alleen Financiën. En het liefst een vrouw. Toen kwam hij met Timmermans. Een uitstekende keuze."

http://nos.nl/artikel/2010729-juncker-n ... tisch.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6788
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Ali Yas »

"Aangevallen en opgejut door burgers en media, geven ze steeds meer ruimte aan de onvrede. Weet u wat het resultaat daarvan is? Dat landen onbestuurbaar worden. Dat het Europees Parlement straks louter bevolkt wordt door eurosceptici. En dat zou een ramp zijn."
Juncker vindt dus dat het inwilligen van de wensen van het volk een ramp is. En dat zegt hij in het centrum van de Europese macht, als voorzitter van de Europese Commissie. Van deze voorzitter hoeven we niet te verwachten dat hij de EU democratischer zal maken.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Mahalingam
Berichten: 42492
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Mahalingam »

"Weet u wat het resultaat daarvan is? Dat landen onbestuurbaar worden."

Dat is toch helemaal niet erg? We hebben toch de super-EU staat die dan het besturen zal doen? Dat is toch het doel waarnaar zij streven? Weg met de natie-staten.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
mercator
Berichten: 19280
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door mercator »

Wat mij vooral bij blijft van die uitgekraamde onzin van Juncker is dat hij graag een vrouw had gehad maar hij kreeg Timmermans en hij is daar heel blij mee. Dus zijn er twee mogelijkheden:
1. Juncker is dement( wss door dat alcoholgebruik)/
2. Timmermans is een vrouw.

Of nee er is nog een derde mogelijkheid:
3. Juncker kent het verschil niet tussen mannen en vrouwen
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77341
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Ariel »

Nog meer Juncker. I like de Korsakov theorie van Mercator. Misschien gaat dat straks ernstig opvallen, en kan de man zeer snel op een tactische manier afgeschreven worden.
Bassiehof: De liegende populist Jean Claude Juncker

Vorig jaar om deze tijd sloten we af met de hoopvolle gedachte dat er nog veel meer Thierry Baudets zijn, de vraag is nu echter: zijn er wel genoeg? Want wat voor bizar interview met voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker stond er zaterdag in de Volkskrant? De hoogste chef van Europa spreekt daar met een ongekende arrogantie en dedain over de Nederlandse burger. Volgens Juncker is de aanzwellende EU-kritiek niet het gevolg van het succes van populistische en eurosceptische partijen maar ligt ‘de oorzaak van dit probleem’ bij de ‘traditionele partijen’ die ‘de populisten imiteren’. En dan zegt hij: “Aangevallen en opgejut door burgers en media, geven ze steeds meer ruimte aan de onvrede.” Laat dat even op u inwerken. “Aangevallen en opgejut door burgers en media”, ja het stond er toch echt. Burgers die eurosceptisch zijn, zijn volgens Juncker een SCHANDE! Media die van dat ongenoegen verslag doen zijn volgens Juncker eveneens een SCHANDE!

Geel-blauwe vliegenmepper van censuur
Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden maar kunt u zich nog januari vorig jaar herinneren? Toen kwam dat rapport uit - omarmd door toenmalig Eurocommissaris Neelie Kroes (VVD naar het schijnt) - waarin gepleit wordt voor nationale ‘mediaraden’ die onder directe controle moeten komen te staan van de Europese Commissie, ‘om ervoor te zorgen dat de nieuwe waakhonden de EU-wetten niet schenden’. Het is maar goed dat media-staatssecretaris Sander Dekker daar destijds een stokje voor stak. Dat laat niet onverlet dat Juncker in 2014 dus nog steeds in dezelfde lijn denkt: de media zijn lastige horzels die je maar het beste kan verpletteren met de geel-blauwe vliegenmepper van censuur.

Burgers staan ook maar in de weg
En wat bedoelt Juncker met die partijen die worden ‘aangevallen en opgejut’ door ‘burgers’. Bedoelt hij Nederlandse kiesgerechtigden? Zegt Juncker hier werkelijk dat al die eurosceptische Nederlandse kiezers hem maar in de weg staan? Ja, dat zegt hij inderdaad. Hij bevestigt het in de zinnen daarna: “Weet u wat het resultaat daarvan is? Dat landen onbestuurbaar worden. Dat het Europees Parlement straks louter bevolkt wordt door eurosceptici en dat zou een ramp zijn.” Aha, Nederland wordt onbestuurbaar als eurosceptische partijen aan de macht komen. En als ze ook nog en masse in het Europees Parlement zitten, wordt het een heuse ramp. Europese democratie is volgens Juncker hartstikke leuk mits de deelnemers pro-Europa zijn.

Het lijkt wel een aflevering van De Speld maar dit is toch serieus de voorzitter van de Europese Commissie die dit soort zaken debiteert. Dit is de man (met binnen handbereik busboy Frans Timmermans, in de knuistjes een dienblad met een gin-tonic, kijk hem glimmen) die de komende jaren de lijnen voor de koers van Europa uitzet.

Dedain voor de kiezer
Maar het wordt nog gekker. Even verderop in het interview zegt Juncker: “Ik herinner me heel goed jullie referendum in 2005 over de Europese Grondwet. PvdA, CDA, VVD, ze weigerden campagne voor de Grondwet te voeren, uit angst geassocieerd te worden met de EU. En toen ging het fout. Het 'nee' tegen de Grondwet was niet het succes van de populisten maar de schuld van de traditionele partijen.”

Wederom blijkt Juncker dus een groot dedain voor de kiezer te koesteren. De uitslag van het referendum was namelijk geen succes van de populisten noch de schuld van de traditionele partijen; het was een overwinning van de burger. Een opkomst van 63, 3 procent, 61,5 procent van Nederland sprak zich uit tegen de Europese Grondwet. Dat is geen klein bier.

Leugens over 2005
Belangrijker: Juncker neemt hier een loopje met de geschiedenis. PvdA, CDA en VVD hebben namelijk helemaal niet geweigerd campagne te voeren voor de Europese Grondwet uit angst geassocieerd te worden met de EU. Uit een uitstekende reconstructie van NRC Handelsblad destijds blijkt namelijk dat de zogenaamde ‘Ja-campagne’ destijds vooral mislukte door volstrekt amateurisme én omdat het destijds zittende Kabinet een toch - waarvoor hulde - enigszins onafhankelijke rol wilde spelen: “Niet op de barricades voor het ja, maar zorgen dat als het ja werd, en dat werd het volgens de meesten sowieso, niemand het kabinet kon verwijten het niet eerlijk te hebben gespeeld.”

‘Enigszins’ want hoezo liet toenmalig minister Piet Hein Donner zijn oren hangen naar de ‘populisten’ toen hij zei dat een Nee tegen de Europese Grondwet zou leiden tot nieuwe oorlogen op het continent? Hoezo liet toenmalig minister-president Jan Peter Balkenende zijn oren hangen naar de ‘populisten’ toen hij zei dat Europa de verzekering zou zijn dat vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau zich nooit meer zou herhalen? Hoezo liet minister Laurens Jan Brinkhorst zijn oren naar de ‘populisten’ hangen toen hij zei dat in Nederland ‘het licht’ uit zou gaan bij een nee-stem? Wie waren destijds nou eigenlijk de échte populisten?

En waren het niet diezelfde PvdA, CDA en VVD die enkele jaren later voor het Verdrag van Lissabon stemden, wat dezelfde Grondwet was met enkele ‘cosmetische wijzigingen’ dixit mede-opsteller Valery Giscard d'Estaing?

Eén ding is nu in ieder geval duidelijk: de grootste liegende populist op de Brusselse apenrots heet Jean-Claude Juncker.

Gelukkig Nieuwjaar, lui!

GeenStijl
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Juncker. Was dat niet een Duits type bommenwerper?

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
"Als je met boze burgers wilt praten, moet je vóór ze gaan staan. Niet weglopen of achter ze aan hollen", zegt de Luxemburger.
Had deze rook- en zuipschuit soms weer eens teveel op toen hij dit zonder ook maar 'n moment na te denken uitkraamde? Zien we het al voor ons met Juncker, bepaald niet stevig op zijn benen waggelend, die voor een woedende menigte staat? Hard weglopen gaat niet lukken. Eerder zal hij om het behoud van zijn leven smeken. Hij zal geen woord met de boze burgers wisselen, maar met trillende hand proberen zijn zoveelste sigaret op te steken.

Deze man is een ziekelijke fantast die in een ivoren toren leeft met drank en rook, afgesloten van de werkelijkheid die hij koste wat het kost uit de weg zal gaan. Ondertussen praat hij door als praatjesmaker. Maar voor boze burgers gaan staan . . . Flink afstand houden tot het volk is hem op het lijf geschreven. Wie de berichten over hem gelezen heeft, begrijpt dat hij vooral gespecialiseerd is om anderen op te hitsen en aan te zetten tot het uit het vuur MOETEN halen van hete hangijzers. Hij is een zielig laf ventje met een grote mond. Tijd voor hem om zich weer eens te bedrinken en nog maar weer eens een nieuw pakje sigaretten open te trekken. Uiteraard op kosten van de belastingbetaler. Voor de rest wordt alles - zoals destijds binnen de communistische partij - onderling bekokstoofd. Bij dit laatste woord denk ik onwillekeurig aan Wim Kok, een van de grootste politieke fraudeurs. PvdA, weet je wel.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
mercator
Berichten: 19280
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Juncker. Was dat niet een Duits type bommenwerper?

Bericht door mercator »

'Hans van de Mortel' schreef:Deze man is een ziekelijke fantast die in een ivoren toren leeft met drank en rook, afgesloten van de werkelijkheid die hij koste wat het kost uit de weg zal gaan.
Het EU apparaat is een circus of een gekkenhuis, want Juncker is bepaald niet alleen. Je hebt nog de fantasten en praatjesmakers Verhofstadt, Barroso, Van Rompuy etc.etc. Fransje Timmermans mocht er ook nog bij, speciaal voor hem hebben ze het postje van VICE-Voorzitter uitverzonnen, iets wat tevoren niet bestond. Konkelen en liegen hoort er helemaal bij. Eerst wilde Juncker een vrouw, maar hij kreeg Timmermans en dat was ook goed, Dijsselbloem noemde Juncker een zuipschuit, na wat excuses was het al lang terug goed. Wat een komedie. En wij blijven heel dat overlast berokkenende circus royaal financieren, ongelooflijk.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49727
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Pilgrim »

Juncker: “Ik omhels niet de hele wereld en ik ben geen alcoholist”

Geplaatst op 1 augustus 2016

Afbeelding

Jean-Claude Juncker wil zijn functie niet neerleggen, hoewel de oproepen hiertoe toenemen. Bovendien zei de voorzitter van de Europese Commissie dat hij “niet de hele wereld zou omhelzen” en ook geen alcoholist zou zijn.

Tegenover de Franstalige Belgische krant “Le Soir” benadrukte de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, dat hij “vooral niet onder druk” zijn lucratieve functie zou neerleggen. Want als hij er op een gegeven moment mee zal stoppen, dan zal hij dat doen “zonder iemand te vragen”, per slot van rekening zou hij een “vrij man” zijn.

Maar dat was niet alles. Uit steeds meer EU-landen komen oproepen om af te treden, die echter niet altijd alleen maar met zijn politiek te maken hebben, maar ook met de vermeende alcoholverslaving van de Luxemburger. Hij valt steeds opnieuw met desbetreffend gedrag op, zoals ook onderstaande video laat zien:In het interview met “Le Soir” ging Juncker ongevraagd op de beschuldigingen in en zei: “Ik omhels niet de hele wereld en ik ben geen alcoholist!” (“Je n’embrasse pas tout le monde et je ne suis pas alcoolique!”). Maar er is nauwelijks iemand die dat echt gelooft.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/08/01 ... lcoholist/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49727
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Pilgrim »

Juncker: Hoe erg de migrantencrisis en het terrorisme ook worden, we zullen onze open grenzen nooit opgeven

Geplaatst op 1 augustus 2016

Afbeelding
Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie.

Jean-Claude Juncker heeft gezworen dat het niet uitmaakt hoe erg het terrorisme of de migrantencrisis ook worden, de Europese Unie (EU) zal de open grenzen nooit opgeven. De voorzitter van de Europese Commissie zei dat het terrorisme kan worden tegengegaan door een betere uitwisseling tussen de lidstaten van informatie waarover de veiligheidsdiensten beschikken.

In het programma ‘Vier Waarheden’, dat maandag 25 juli 2016 op France 2 werd uitgezonden, zei Juncker dat er “veel initiatieven” nodig zullen zijn om de veiligheid binnen de EU te versterken. Na een bloedige maand voor Europa, waarin het continent diverse islamitische terroristische aanslagen heeft meegemaakt – alleen de vorige week al vier in Duitsland – benadrukte de EU-president dat een betere communicatie tussen de lidstaten het probleem zou oplossen.

Juncker zei tegen presentator Gilles Bornstein dat hij “een beter antwoord met betrekking tot de uitwisseling van gegevens tussen de politie en de inlichtingendiensten van de lidstaten verwachtte”.

De EU-chef zei dat hij vindt dat de lidstaten “er nog niet aan gewend zijn om de duidelijke behoefte aan betere informatie te delen”.

Juncker benadrukte dat, hoe erg de “migrantencrisis” en het terrorisme in Europa ook worden, de EU nooit vraagtekens zal zetten bij het vrije verkeer van personen binnen het blok. “Dit is een van de vier fundamentele vrijheden van het oprichtingsverdrag van Rome. Het is een onaantastbaar principe”, zei hij.

In het interview met de publieke omroep [France 2] mijmerde Juncker ook over een aantal andere kwesties, zoals de Amerikaanse presidentiële race van dit jaar en de Turkse toetreding tot de EU. Deze niet gekozen persoon van de Europese Volkspartij zei tegen Bornstein dat “Turkije niet in de positie is om op korte of middellange termijn toe te treden tot de EU”.

“Als Turkije opnieuw de doodstraf invoert, zullen de onderhandelingen onmiddellijk stoppen,” voegde hij eraan toe.

Juncker zei dat hij van mening is dat hij niet het recht heeft om “zich te mengen in het debat tussen de Democraten en de Republikeinen”, maar de EU-chef gaf toe dat hij Hillary Clinton liever in het Witte Huis ziet dan Donald Trump.

De voorzitter van de Europese Commissie is niet alleen vastbesloten om de grenzen binnen Europa open te houden. Onder zijn voorzitterschap vermeldt de Europese Commissie de migratie als een van haar prioriteiten. Naast het aanbieden van huisvesting aan “vluchtelingen” uit de hele wereld wil de Commissie het veel gemakkelijker en wenselijker voor de Afrikanen en hun families maken om naar de EU-landen te verhuizen.

Hoewel hij sprak na de islamitische terreuraanslagen, die in november van het vorige jaar in Parijs 130 doden tot gevolg hadden, weigerde Juncker gevolg te geven aan oproepen om het open-deuren-beleid van de EU betreffende de migratie vanuit Afrika en het Midden-Oosten te heroverwegen. Hij wees de suggesties van de hand dat die open grenzen hebben geleid tot de aanslagen. Juncker zei dat hij “precies het tegenovergestelde” geloofde – dat de aanvallen tegemoet moeten worden getreden met een sterker vertoon van liberale waarden met inbegrip van open grenzen.

Bron: www.breitbart.com

Door: Virginia Hale

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres” en Henk V.

https://ejbron.wordpress.com/2016/08/01 ... t-opgeven/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
Juncker: Hoe erg de migrantencrisis en het terrorisme ook worden, we zullen onze open grenzen nooit opgeven
Hitler onderscheidde zich met dit soort uitspraken. Toen het duidelijk was dat de oorlog voor Duitsland fataal ging aflopen en er alleen maar meer onnodige slachtoffers gingen vallen aan Duitse zijde, had Hitler moeten inbinden, zeg maar moeten capituleren. Was hij in staat geweest de open grenzen met Rusland te sluiten, dan had hij het nog een tijd langer kunnen uitzitten in zijn ondergrondse bunker.

Dus beste zuipschuit en zelfingenomen despoot en grote volksverlakker, begin maar vast te denken aan zelfmoord. Je ideeën en je praatjes komen sterk overeen met het gedachtegoed van Hitler. Dat jij geen joden wilt vergassen is nog maar de vraag en doet er ook niet toe. Het gaat om wat jouw hersenen ons vertellen. En dat is niet bepaald bemoedigend. Jij bent een gevaarlijk heerschap dat verkeert in een psychotische crisis van zelfoverschatting en maling hebben aan het welzijn van miljoenen mensen ten faveure van het eigen IK. Een snel bezoek aan de psychiater zou jou niet misstaan.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Scarlatti »

dit is toch allemaal allang gepland al sinds 1926 t wordt nu alleen vlugger uitgevoerd! Dat juncker is wie ie is maakt m alleen maar geschikter voor die baan want het zal hem aan zijn reet roesten, zolang hij zijn drank heeft en zelf nog niet a d beurt is...

Alleen een WERELDREVOLUTIE en onmiddellijke arrestatie van al die criminelen in de EU en overal verder vertakt, zou ons nog kunnen redden en dat gaat niet gebeuren aangezien het aantal imbecielen die niets in de gaten hebben en ONS dus racistische discrimineerders vinden nog steeds vele malen groter in aantal zijn dan wij....

maar zelfs dat niet eens meer want overal hebben de arabieren al hun vingers in de pap... nee dit is de ondergang van ons...
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Scarlatti schreef:dit is toch allemaal allang gepland al sinds 1926 t wordt nu alleen vlugger uitgevoerd! Dat juncker is wie ie is maakt m alleen maar geschikter voor die baan want het zal hem aan zijn reet roesten, zolang hij zijn drank heeft en zelf nog niet a d beurt is...

Alleen een WERELDREVOLUTIE en onmiddellijke arrestatie van al die criminelen in de EU en overal verder vertakt, zou ons nog kunnen redden en dat gaat niet gebeuren aangezien het aantal imbecielen die niets in de gaten hebben en ONS dus racistische discrimineerders vinden nog steeds vele malen groter in aantal zijn dan wij....

maar zelfs dat niet eens meer want overal hebben de arabieren al hun vingers in de pap... nee dit is de ondergang van ons...
Je hebt helemaal gelijk. Maar je vergeet wat ik je verteld heb. Voor moslims hoeft geen mens bang te zijn. Zij zijn laffe stiekeme honden net zoals wij tegen parasieten aankijken. Lastig te bestrijden en gevaarlijk. Maar het postmarxistisch gedrocht Frau Merkel heeft de wereld met haar posttraumatisch marxistensyndroom kunnen overtuigen dat angst een slechte raadgever is. Zij bedoelde daarmee dat angst voor haar op een onterechte gemoedstoestand berust.
Zij is het enige monster waar Europa ju juist wel bang voor moet zijn. NIET voor die parasiterende horde moslims die niet uit de kast durven komen voor de realiteit van onze superieure cultuur en beschaving, omdat zij met hun rudimentaire hersenen nooit zullen begrijpen wat nu werkelijk de wil van Allah is.
Israël is een stipje op de kaart en ingesloten door het voortwoekerende Arabisch mohammedaanse onkruidgepeupel.
En wie is op deze speelplaats nu bang voor wie? Juist ja, ALLE moslims. Arabieren zijn in de loop der tijd zo ongenadig vernederd - en terecht - door Israël - zeg maar door de joden - dat zij alle hoop op Allah hebben opgegeven en hun zonen daarom onveranderd Mohammed blijven noemen. Net zoals de joden na de oorlog hun god hebben weggedaan als ongeschikt en onbruikbaar voor de rest van de nog levende joden. Joden in Israël hebben na de oorlog met vereende krachten wat van hun leven gemaakt door hard samen te werken met anderen en daarmee een wondersucces neergezet waar ALLE moslims alleen maar van mogen dromen. Mits zij zich rustig gedragen tegenover Israël, want anders moet de onderbroek naar beneden en krijgen zij weer een flink pak rammel op hun blote kont.

Moslims verspreid over Europa manifesteren zich nadrukkelijk als parasiet en parasiteren volop op onze kenniseconomie en beschaving omdat onze leefwijze hen niet bevalt. Waarmee zij zich als aanhanger van de historische pedofiele Arabische oorlogscriminele sadist Mohammed benoemen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5299
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Is Juncker de juiste man op de goede plek ?

Bericht door Scarlatti »

ik ben ook niet zozeer voor de moslims nog bang sinds ik eindelijk begrijp dat dit gewoon moordenaars op afroep zijn, maar het feit blijft wel dàt het moordenaars op afroep zijn en bereid dat te blijven zijn...

en het feit dat deze moordenaars op afroep 'straks' ècht niet 'gehoorzaam blijven luisteren naar die criminele smeerlappen vd #eu en al die smeerlappen die dat weer aansturen zoals de elite, de nwo, george soros. Ook Merkel is weer een instrument, daar komt ze nog wel achter...

maar dat laat onverlet dat, tenzij er wéreldwijd een revolutie komt en ook nog eens overal op hetzelfde moment, wij het niet redden tegenover deze geheime smeerlapperij dat overal diep vertakt zit en zijn weerga niet kent...
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
Plaats reactie