De situatie in Oekraïne

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De situatie in Oekraïne

Bericht door Pilgrim »

EU zet de Mussert van Oekraïne op de troon

Posted on 23 februari 2014

Afbeelding

Er waren filmpjes te zien van Lenin-beelden die door heel Oekraïne heen van hun sokkel gingen. Mooi. Maar welke ‘held’ komt er nu voor in de plaats? Op een via Twitter verspreide foto is te zien dat er inmiddels een enorm portret van Stepan Bandera boven het parlementsgebouw in Kiev hangt. Een man die te vergelijken is met Mussert. Hij collaboreerde met de nazi’s, en werd zo de zeer dubieuze stem van het Oekraïense nationalisme. Ook elders in de stad hangen nu enorme portretten van Bandera, zo is via Twitter te zien.

Niet zo vreemd dus dat men zich in Israëlische kranten zorgen maakt over de Joden in Kiev. Al helemaal toen te zien was hoe portretten van Bandera meegedragen werden in de demonstraties. Guy Verhofstadt hitste de menige in Kiev op, en de EU en het IMF beloofden al miljoenen voor het ‘nieuwe Oekraïne’. Maar dit is dus het prominente gezicht van dit ‘nieuwe Oekraïne.’

Afbeelding
Stepan Bandera

Zo zet de EU weer een oude nazi op de troon. Zou Verhofstadt wel beseft hebben voor wie hij zo liep te schreeuwen? Je hoopt dan maar van niet.

Hieronder beelden van grote demonstratie voor Bandera in Oekraïne:Bron: http://joostniemoller.nl

Auteur: Joost Niemöller

http://ejbron.wordpress.com/2014/02/23/ ... more-56724
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 49155
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: EU in crisis

Bericht door Mahalingam »

Dat we nog hard bezig zijn om Griekenland te redden, mag de pret niet drukken voor Verhofstadt. Die weet al dat de EU met onze poen de Oekraïne moeten steunen en redden. Vele miljarden moeten er naar de corrupte bende gesluisd worden om ze anti-Rus te houden.
Europese Unie betaalt mogelijk 20 miljard euro aan Oekraïne
De steun zou bedoeld zijn voor het creëren van betere economische omstandigheden in Oekraïne en ter voorbereiding op het tekenen van een nieuw associatieverdrag met de Europese Unie.
http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/ni ... -1469162W/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: EU in crisis

Bericht door Pilgrim »

Oekraïne: EU ondersteunt fascistische milities bij de putsch

Posted on 24 februari 2014

Afbeelding
Op het Maidanplein in Kiev trekken uitstekend georganiseerde milities aan de touwtjes

Afgelopen december wilde José Manuel Barroso nog “Europa verdedigen” – en tegen wie? Tegen “deze zeer negatieve krachten”, waarmee “rechts-extremisten”, “populisten” en “anti-Europese groeperingen” in de EU worden bedoeld. Deze etiketten krijgen ze door de EU-nomenclatuur vaak alleen maar daarom opgeplakt, omdat zij weigeren het uit zijn oevers tredende EU-centralisme zonder tegenspraak te accepteren.

De EU vecht dus tegen “nationalisten” en “rechtsextremen”, maar alleen in de eigen lidstaten. Want in de Oekraïne staat men op het punt om echte rechtsextremen – het gaat hierbij veelmeer om fascisten dan om nationalisten – aan de macht te putschen. De aanhangers van de omstreden partij “Svoboda” (“Vrijheid”) behoren binnen de bewapende milities die het Maidanplein in Kiev beheersen nog tot de gematigde krachten. Zelfs haar partijchef Oleg Tyahnybok werd bekritiseerd door nog radicalere krachten. Dat hij samen met andere politici van de oppositie vrijdag een – zoals het er nu naar uitziet sowieso hopeloos – akkoord met president Janoekovitsj ondertekende, maakte van hem in de ogen van veel Maidanplein-bezetters een verrader.

Aanvoerder vocht met de Tsjetsjenen tegen de Russen
De controle over de hoofdstad Kiev werd inmiddels overgenomen door krachten, die voor het Oekraïense parlement de vlag van het “Oekraïense Opstandelingen Leger” (UPA) hesen, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog talrijke bloedbaden onder de Poolse bevolking heeft aangericht. Een van de aanvoerders van de “Rechtse Sector” is Alexander Muzychko, die zich ion het jaar 1994 aansloot bij de strijd van de Tsjetsjeense separatisten tegen de Russische staatsmacht en voor zijn verdiensten in de strijd tegen de Russen door de afvallige Tsjetsjeense president Doedajev werd onderscheiden als “held van de natie”.

De drijfveer van Muzychko om zich als vertegenwoordiger van een trots christelijk volk aan te sluiten bij radicaalislamitisch beïnvloede rebellen, was vermoedelijk de gezamenlijke haat tegen Rusland. In 2007 riep hij er volgens een actueel bericht van “Russia Today” toe op om “communisten, Joden en Russen te bestrijden zolang er bloed door onze aderen stroomt.” Geen wonder dat een rabbi in Kiev de Joden adviseerde de stad te verlaten. Hij had signalen gekregen van uit te voeren aanvallen op joodse instellingen, zei rabbi Moshe Reuven Azman.

Burgeroorlog al bijkomende schade
De EU is uiteraard niet van plan om een door zulke krachten beheerst land in haar kring op te nemen. Als voetvolk om de aan Rusland toegenegen Janoekovitsj te verdrijven, bewijzen de radicale krachten het Westen in de al lang weer opgewarmde Koude Oorlog echter goede diensten. Dat noch de terugtrekking van de president noch nieuwe verkiezingen de van buitenaf aangewakkerde burgeroorlog kunnen stoppen, is voor de mensen achter de schermen van deze putsch niet meer dan bijkomende schade, die het Oekraïense volk – of de een of andere etnische of religieuze minderheid – moet dragen. De zogenaamd via het Maidanplein het land ingedragen democratie zal weldra in vergetelheid raken – net zoals die zogenaamde democratie die Egypte aan het Tahrirplein te danken heeft.

Bron: http://www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/02/24/ ... more-56782
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: EU in crisis

Bericht door Pilgrim »

Oeps! Wat gebeurt er nu?! :shock:
Oekraïne – Rusland – Militaire beweging

Posted on 24 februari 2014

Afbeelding
Russische luchtlandingstroepen

Actueel: Rusland verplaatst legereenheden van Sotsji naar de Oekrïense grens.
Volgens militaire bronnen werden militaire eenheden van het Russische leger, die daarvoor een ring rondom Sotsji vormden, zondag met vliegtuigen en schepen naar de militaire bases in het Russische deel van de Krim, naar Sebastopol, verplaatst. Moskou weigert de legitimiteit van de nieuwe machthebbers in Kiev te erkennen.

Debka

Bron: http://www.kybeline.com

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: EU in crisis

Bericht door Ozes »

Rusland is een gevaarlijke Aziatische pestkop die constant dreigt met oorlog, dit is gewoon te verwachten. De oekraine hoopt dat als ze bij de EU gaan dat de EU ze zal beschermen, maar die bescherming is zeer beperkt, ze zullen hoogstens reageren als Rusland de Oekraine overneemt. Ik verwacht dan dat Polen en Finland troepen zullen sturen, maar de rest van de Europese Unie heeft al meerdere malen aangetoond dat ze aan de kant van Rusland staan als het er op aankomt.

Wat Rusland ook kan doen is de landverraders en de Russische allochtonen in de Oekraïne zodanig steunen dat de nationalisten ze met geweld moeten onderdrukken of zelfs interneren, waarna de Amerikaanse media begint te roepen : Holocaust! en Obama ingrijpt om de macht achter de schermen aan Rusland over te dragen, onder protest van hoogstens één of twee bibberende eurocraten.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: EU in crisis

Bericht door Pilgrim »

PVV: geen miljarden euro's naar bodemloze put Oekraïne

ma 24 feb 2014

DEN HAAG - Er mag volgens de PVV geen geld van de Nederlandse belastingbetaler gebruikt worden om de corruptie in Oekraïne aan te pakken.

''Het is aan de inwoners van Oekraïne om zelf te bepalen welke koers hun land zal varen om hun slecht functionerende bestuur op te ruimen'', laat PVV-Kamerlid Raymond de Roon weten. ''De Nederlandse regering en de EU kunnen dat geld beter besteden aan lastenverlichting voor de Nederlandse burgers.''

De Roon heeft inmiddels Kamervragen gesteld aan Minister Timmermans van Buitenlandse Zaken om opheldering te krijgen over het EU-plan om Oekraïne geld te geven.

BRON
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1042
Lid geworden op: wo okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: EU in crisis

Bericht door Schepsel! »

Niet alles is op te lossen met geld. Het lijkt te werken als een moderne vorm van regendansen, magie of het eren van totemdieren, de illusie van invloed. 'Als we nou maar meer geitenbloed over het beeld van de Regenboogslang gieten' versus 'als we maar meer geld ertegenaan gooien…' Er wordt vaak met geld gestrooid in vreemde doelen die buiten ons bereik liggen, buiten onze invloed. Geld is dan een fijne suggestie dat we dat doen, en het is natuurlijk dan zo dat adequate kaboutertjes dat geld zó inzetten, dat het het doel helpt. Gezien de irrationele houding van ''daar is een probleem- we besteden er geld aan'' ongeacht de functie van geld in zo'n probleem, de waarschijnlijkheid dat het opgelost wordt, of de vraag of het niet gewoon ronduit 'world policing' is waar we ons buiten moeten houden (om nog maar te zwijgen over zaken als beschikbaarheid, draagkracht van bevolking enzovoorts) of de hele aard van het probleem suggereert een geloof. De EU heeft zich nota bene op laten lichten door een Egyptische snor waar je op voorhand al wantrouwende kriebels van zou moeten krijgen!

We kunnen leren van de natuurvolkeren :victory: Lijkt me stuk toffer, als ze in Brussel hun lunch-champagne weg zouden exercisen met een mythische dans rond een totempaal tegen Oekraïense corruptie, of voor een bepaalde Egyptische snor die ze wel mogen. Of al die andere dingen: richt minder schade aan.
(^v^)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: EU in crisis

Bericht door Pilgrim »

Het nieuwe volkslied van de Oekraïne.

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: EU in crisis

Bericht door mercator »

De Wehrmacht en SS lieten de grootste schurkenstreken uitvoeren door de Oekraïners, die maakten vrijwillig en voor de fun Joden af. Als ik die beelden zag van die misdadige bende in Kiev denk ik daaraan, dat het een volkje is waarmee je beter niets te maken kunt hebben. Maar de gek Verhofstadt en co. denken er anders over dus kunnen wij nu gaan betalen om die gasten te verwennen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85836
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: EU in crisis

Bericht door Ariel »

Dit gaat helemaal verkeerd. De situatie in Oekraïne en Rusland wordt steeds nijpender en lijkt af te stevenen op een gewelddadige climax. Het Russische ministerie van Defensie heeft gevechtsvliegtuigen in paraatheid gebracht aan de westelijke grens, waarvan een deel langs Oekraïne loopt. De Oekraïense interim-president Aleksandr Toertsjinov zegt dat iedere beweging van het Russiche leger buiten de basis bij Sebastopol gezien wordt als 'daad van agressie'.

Misschien kan Guy Verhofstadt samen met kameraad Hans van Baalen de menige in Kiev nog verder ophitsen en ze vertellen dat het allemaal goed komt en dat Europa Oekraïne zal bevrijden uit de klauwen van Vladimir Poetin.
„Er worden constant patrouilles door gevechtsvliegtuigen uitgevoerd,” aldus het Russische departement. President Vladimir Poetin liet woensdag weten „met spoed” te testen of het Russische leger in het westen en midden van het land gevechtsklaar is.

Rusland zal alles doen om de rechten van de landgenoten in Oekraïne te beschermen en zal in actie komen als die rechten worden geschonden. Deze mededeling stuurde het ministerie van Buitenlandse Zaken in Moskou donderdag de wereld in.

Rusland zegt zich zorgen te maken om de schending van de mensenrechten van etnische Russen in Oekraïne en met name op het schiereiland de Krim, waar de spanningen steeds verder oplopen nadat het parlementsgebouw is bezet door gewapende mannen die de Russische vlag hebben gehesen. De etnische Russen, die fel gekant zijn tegen de nieuwe regering in Kiev, raakten er slaags met aanhangers.

meer hier
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3961
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door Eliabe »

Dit kon weleens het begin zijn van een hele slechte periode.
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85836
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door Ariel »

Het begint de VN dun door hun broek te lopen. Ze willen niet publiekelijk Poetin aanvallen, want dat kan hem ertoe verleiden om een militaire operatie in Oekraïne te starten om Russische burgers te verdedigen, net zoals hij deed in Georgië in 2008. Maar toch moeten ze iets doen, en dus maant de NAVO Rusland over Oekraïne. Neem nou geen stappen die de spanning laten stijgen of tot misverstanden kunnen leiden raden ze Rusland aan. Maar of Rusland zal luisteren? Ik denk het niet.

Inmiddels roept de Oekraïense regering in een brief Moskou op de Russische militairen op de Krim binnen hun basis nabij Sebastopol te houden.

De oproep werd schriftelijk bij de Russen in Moskou gedaan. Sinds de Oekraïense president Viktor Janoekovitsj zaterdag werd verdreven, verblijft de Russische ambassadeur in Oekraïne namelijk niet in Kiev, maar in Moskou.

Afbeelding
En de Russische vlag wappert vrolijk boven het parlementsgebouw op de Krim. Onbekende gewapende mannen hebben woensdag de parlementsgebouwen bezet en de Russische vlag gehesen.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85836
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door Ariel »

Eliabe schreef:Dit kon weleens het begin zijn van een hele slechte periode.
Daar ben ik ook bang voor Eliabe...Het begin van wereld oorlog drie ?
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3961
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door Eliabe »

Ariel schreef:
Eliabe schreef:Dit kon weleens het begin zijn van een hele slechte periode.
Daar ben ik ook bang voor Eliabe...Het begin van wereld oorlog drie ?
WOIII zie ik niet zo snel. Wel veel vluchtelingen, nog meer toenemende criminaliteit. Problemen met de gaslevering en enorme vermindering van onze export. Grote chaos in de eu.
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85836
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door Ariel »

Kiev gaat voor de Europese Keus . De Oekraïne krijgt een nieuwe coalitieregering die onder de naam „Europese Keus” gaat regeren. In het parlement schaarden 250 van de 450 leden zich achter de nieuwe coalitie met daarin onder andere twee pro-Europese oppositiepartijen en een rechtspopulistische partij.

Nou, daar zijn we klaar mee. We kunnen de geldkraan opendraaien.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85836
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door Ariel »

Volgens de Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken, Arsen Avakov, hebben Russische troepen de controle over twee luchthavens op het schiereiland de Krim overgenomen. Hij veroordeelde dat als een „gewapende invasie” en „bezetting”. De acties gingen niet gepaard met geweld.

Ze belemmeren het functioneren van de luchthaven verder niet. Volgens ooggetuigen had de groep Russische marinevlaggen bij zich.
„Ik beschouw dit als een gewapende invasie en bezetting die alle internationale afspraken en normen schendt”, volgens Avakov. Hij sprak van een Russische provocatie en riep op tot gesprekken.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door Manon »

Dit is al de tweede keer dat Europa zijn masker laat vallen. De eerste keer tegen Zwitserland waarbij de EU nu al Zwitserse studenten uitsluit van een Erasmus opleiding en nu in Oekraïne waar Verafstoot een beetje olie op het vuur is gaan gooien met bijna honderd doden tot gevolg.

Bedankt Guy, bedankt Europa, om even de ware aard te laten zien.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85836
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door Ariel »

Update Russisch leger in de Krim.

De berichten over een 'invasie' van het Russisch leger op twee vliegvelden op het schiereiland de Krim kloppen niet volgens de Russische website rt.com. Het gaat om als soldaten verklede burgers met Russische vlaggen die de vliegvelden hebben ingenomen.

Het gaat vermoedelijk om etnische Russen verkleed als Russiche soldaten die het niet eens zijn met de machtswisseling die zich in Kiev heeft voltrokken
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24112
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door King George »

Ariel schreef:Kiev gaat voor de Europese Keus . De Oekraïne krijgt een nieuwe coalitieregering die onder de naam „Europese Keus” gaat regeren. In het parlement schaarden 250 van de 450 leden zich achter de nieuwe coalitie met daarin onder andere twee pro-Europese oppositiepartijen en een rechtspopulistische partij.

Nou, daar zijn we klaar mee. We kunnen de geldkraan opendraaien.
Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85836
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door Ariel »

Mogen de Russen jokken? Dit zijn beelden uit de Krim

The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85836
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door Ariel »

Hoe gaat dit aflopen. :thinking:

Oekraïne heeft de VN-Veiligheidsraad gevraagd in te grijpen in het oplopende conflict met Rusland over het schiereiland de Krim. Daar lopen de spanningen steeds sneller op, nu Russische militairen twee vliegvelden op het eiland zouden hebben bezet.

Vrijdagmiddag vlogen meer dan tien Russische legerhelikopters vanuit Rusland door het Oekraïense luchtruim boven de Krim. De Russische regering heeft nog niet gereageerd.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85836
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door Ariel »

Afbeelding
Russische soldaten geland op Krim', Kremlin bevestigt operatie

Het Kremlin heeft bevestigd dat het bezig is met een operatie om de 'Zwarte Zee-vloot te beschermen'. Rusland maakt daarmee een einde aan veel speculaties. Vrijdagochtend werd bekend dat gewapende mannen in uniformen de luchthaven van de regionale hoofdstad Simferopol hadden bezet. De Oekraïense autoriteiten spreken van een 'gewapende invasie'.

SkyNews meldt dat er dertien Russische vliegtuigen vlakbij de basis in Sebastopol zouden zijn geland. Aan boord van elk vliegtuig zouden zich 150 militairen bevinden.

De troepenbewegingen zouden volgens de Russen in overeenstemming zijn met de afspraken tussen Oekraïne en Rusland over de vloot.

hier meer
Obama waarschuwt Russen: invasie Krim heeft gevolgen

De Russische troepen op de Krim zijn 'destabiliserend' voor de situatie in Oekraïne. De 'schending van de territoriale integriteit' van het land door het Kremlin zal niet onbestraft blijven.

Dat zei de Amerikaanse president Barack Obama in een korte toespraak vrijdagavond. Welke consequenties daar precies aan verbonden zijn, liet de president in het midden.

Hij zei ook dat het volk zelf de toekomst bepaalt van Oekraïne. Rusland blijft volgens hem wel betrokken bij een oplossing voor het conflict dat zich, na de afzetting van president Viktor Janoekovitsj, concentreert op het schiereiland de Krim. Die betrokkenheid is volgens de president in het belang van alle partijen.

meer hier
Afbeelding
kaartje met wapentuig
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16570
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Niet bepaald okselfris

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ik leg liever mijn oor te luisteren bij Mercator. Laat die Oekraïners liever eerst hun corrupte oksels okselfris maken. Daarna zien we wel weer verder.

Afbeelding

Zo'n intens corrupt land moet je links laten liggen. Als ze niet in hun corrupte staat willen wegrotten, moeten ze maar een list bedenken. En dat mag natuurlijk nooit het parasiteren op Europa zijn. We hebben al onze handen vol aan al die islamitische corrupte godsdienstdwazen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst en verkondig eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24112
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door King George »

NEDERLAND OP WEG NAAR DE STATUS VAN EEN DERDE WERELDLAND!

Posted on februari 28, 2014 door Realpredictor


Het Nederlandse volk moet binnenkort weer miljarden dokken!

Na Griekenland, Ierland, Portugal, Spanje en Cyprus moeten wij alweer miljarden in een bodemloze put van een corrupt land storten! Het aantal noodlijdende lidstaten worden onderhand groter dan de betalende landen, die hierdoor binnenkort zelf tot een “Derde wereldland” zullen behoren! Alleen is er dan geen enkel land meer over die ons zal kunnen steunen, laat staan redden!

Afbeelding

Het Europees Parlement heeft donderdag een resolutie aangenomen waarin staat dat Oekraïne uitzicht moet hebben op toetreding tot de Europese Unie (EU). Ook moet er zo snel mogelijk financiële hulp naar het land.

De EU en internationale financiële organisaties moeten op korte termijn geld overmaken aan het land en er moet ook lange termijn financiering beschikbaar zijn, staat in de resolutie. Op die manier kan Oekraïne de ‘verslechterde economie stimuleren’ en de ‘nodige hervormingen doorvoeren’.
Volgens het Europees Parlement moet de EU het voortouw nemen tijdens een internationale donorconferentie. Hoeveel Oekraïne nodig heeft, is nog niet duidelijk.
Eurocommissaris Olli Rehn (Economische Zaken) zei dinsdag in Straatsburg dat de ruimte om geld over te maken aan Oekraïne op de Europese begroting beperkt is. Afzonderlijke lidstaten moeten ‘substantiële hulp’ verlenen aan het land!

Rusland.

De bestraffing die de EU van Rusland kan verwachten zal de stopzetting van de Russische geldstroom naar Kiev zijn. De EU zal dus zelf moeten opdraaien voor de Oekraïense revolutie: de eerste hulpronde bedraagt minstens 15 miljard euro. En ronde twee en drie moeten nog komen!

De EU gaat hiermee ook met verschillende maten meten. Wij, die zonder wapens in de hand tegen Brussel strijden, worden racistisch en vreemdelingenvijandig genoemd. De demonstranten in Kiev, die met geweld tegen Moskou strijden, worden door de EU echter als moedige burgers bejubeld en, zoals bij de EU immigranten gebruikelijk is, met open armen ontvangen.

De corruptie en criminaliteit in de Oekraïne zijn inmiddels spreekwoordelijk! Geen auto is hier straks meer veilig! Wij zullen dus als gevolg van de komende invasie Oekraïens ook nog extra geld moeten vrijmaken om deze nieuwe criminaliteit te bestrijden!

Volk van Nederland: De nieuwe “bezuinigingen” die ons nu te wachten staan zullen ons land naar de rand van de afgrond brengen! Het lidmaatschap van de EU betekent ons doodsvonnis!


http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/ni ... -1471946W/

http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/ni ... -1469162W/

http://www.waarinholland.nl/mogelijk-nu ... -oekraine/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De situatie in Oekraïne

Bericht door mercator »

King George schreef: De EU gaat hiermee ook met verschillende maten meten. Wij, die zonder wapens in de hand tegen Brussel strijden, worden racistisch en vreemdelingenvijandig genoemd. De demonstranten in Kiev, die met geweld tegen Moskou strijden, worden door de EU echter als moedige burgers bejubeld en, zoals bij de EU immigranten gebruikelijk is, met open armen ontvangen.
De gevaarlijke EU-gek Verhofstadt spuwt op de eigen Vlaamse bevolking die het o zo verfoeide nationalisme aanhangt, maar gaat de fascistische relschoppers in Kiev zakken Europees geld beloven om hun nationalistische dromen waar te maken.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Plaats reactie