Zondebok Angela Merkel

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 5511
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor sjun » Vr Feb 14, 2020 10:12 pm

Rede von Alice Weidel zur Regierungspolitik der Bundeskanzlerin am 12.09.18


Alexander Gauland (AfD) zu Thüringen am 13.02.20
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19951
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor King George » Za Feb 15, 2020 1:30 pm

Sietske Bergsma – Massale zuivering na ‘verkeerde’ uitslag Duitse verkiezingen: zelfs liberalen nu ‘fascisten’

'Angela Merkel wil vernietiging van CDU en politieke midden als haar levenswerk volbrengen'

De Duitse mediahoogleraar Norbert Bolz schreef woensdag op Twitter: ‘Als die Linke (oorspronkelijk de SED partij uit de DDR, red.) welkom wordt geheten “in het midden van de samenleving”, dan kan er alleen een ruk naar rechts komen.En dat klopt. Alleen de wetten van de logica staan in het huidige politieke tijdsgewricht nog overeind, zo lijkt het. De veelbesproken, maar onbegrepen ‘verrechtsing’ in Duitsland is namelijk vooral een logisch gevolg van een oprukkend links-extreem ‘normaal’ (dat nou niet bepaald door een meerderheid in Duitsland omarmd wordt).

Zeker de laatste vijf jaren zijn in Duitsland de Groenen en Die Linke door bondskanselier Angela Merkel welkom geheten aan allerlei onderhandelingstafels met CDU en SPD. Zij heeft zich vrijwel alle linkse thema’s eigengemaakt (globalisme, klimaat, immigratie en ‘antifascisme’) en de conservatieve tak van haar partij geruisloos tot paria gepromoveerd.

    ‘Wie ooit een deur openhield voor een AfD’er, hem zijn pen leende, of een blik opving van een ‘nazi’ of ‘neue Rechte’ moet op het schavot’

Hoe ver verwijderd de partij van haar oorspronkelijke kleur – laat staan ‘christelijk’ – is blijkt ook uit de gretigheid waarmee het Merkel-getrouwe deel van de CDU het nieuwe ‘normaal’ doordrukt. Een ‘kankergezwel’ noemde CDU-dinosaurus Elmar Brok deze week de WerteUnion – de conservatieve en invloedrijke denktank van zijn eigen partij. Dit ‘gezwel’ verkondigt wat 15 jaar geleden nog de norm was binnen de CDU, toen ze samen met de SPD 70 procent van het electoraat vertegenwoordigde (dat is in de peilingen nu nog dertig). Toen woorden als Duitse ‘Leitkultur’ even vertrouwd waren als bier en worst en gender-mainstreaming nog gewoon een Engels woord was dat je in Duitsland nonchalant wegwuifde. Nu moet de WerteUnion kapot, en de zondebok worden voor alle problemen. Net als alle andere gematigde denkers en doeners binnen de partij en in de kring daaromheen.

De oproep om ‘een nieuw midden te vinden’ of woorden van gelijke strekking zijn feitelijk al ‘te rechts’. Merkels beoogde opvolgster, Annegret Kramp-Karrenbauer (AKK), zou vanwege dergelijke uitlatingen zelf haar einde hebben getekend. En door Merkel zijn weggestuurd afgelopen week. Meer was er blijkbaar niet voor nodig.


Lees verder in The Post Online
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19951
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor King George » Za Feb 15, 2020 1:33 pm

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73843
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Ariel » Zo Mar 01, 2020 1:36 am

Onthoofd, stuurloos en nu ook het slechtste resultaat sinds 70 jaar: wat is er aan de hand met de eens zo machtige CDU van Angela Merkel?

Met amper 11 procent in de regionale verkiezingen in Hamburg haalden de Duitse christendemocraten van CDU gisteren het slechtste resultaat in eender welke deelstaat sinds bijna 70 jaar. Het desastreuze resultaat komt bovenop het aanslepende debacle in de andere deelstaat Thüringen, het machtsvacuüm aan de top, én de prangende vraag hoe de partij moet omgaan met extreemlinks en -rechts. De ooit zo grote en machtige

Dat het toch nog dubbele cijfers waren, gisterenavond in Hamburg. Dat was zowat het enige goede nieuws voor de Duitse christendemocraten in de regionale verkiezingen in de noordelijke stadstaat. Met 11,2 procent doet de CDU het nog eens vijf procentpunt slechter dan vijf jaar geleden, de slechtste score in eender welke deelstaat sinds 1951. Een ontnuchterende vaststelling voor een machtspartij die hier in 2004 nog een absolute meerderheid haalde.

Terwijl de Groenen jubelden (een verdubbeling van hun score tot 24 procent) en de sociaaldemocraten van SPD het verlies konden beperken en de grootste partij bleven (39 procent), mag het voor de CDU duidelijk zijn: de partij van bondskanselier Angela Merkel zit niet goed in haar vel. Der Spiegel doopt de CDU vandaag veelzeggend van Christ-Demokratische Union om in Chaotisch-Demoralisierte Union (‘chaotisch gedemoraliseerde unie’). “Het resultaat is zo catastrofaal, dat zelfs secretaris-generaal Paul Ziemiak, wiens taak het is om zelfs de ergste cijfers toch nog een beetje te verbloemen, toegeeft ‘dat er niets te verbloemen valt’”, schrijft Florian Gathmann, parlementair correspondent in Berlijn.

Thüringen
Directe oorzaak voor de slechte cijfers lijkt het aanhoudende debacle van afgelopen weken te zijn in de oostelijke deelstaat Thüringen. Daar keurde de CDU een liberale minister-president goed, samen met de stemmen van Alternative für Deutschland (AfD). Daarmee was de dam tegen ‘samenwerken met extreemrechts’ voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog gebroken.

De lokale partij-afdeling werd vanuit Berlijn teruggefloten, dat kon niet verhinderen dat er grote meningsverschillen in de partij bestaan. “In Thüringen is de CDU de voorbije weken zonder ophouden politiek kapitaal blijven vernietigen”, aldus Gathmann. “Dat vliegt de partij nu in het hele land om de oren.”

Stuurloos zonder ‘kroonprinses’ AKK
Thüringen was bovendien de druppel die de emmer deed overlopen voor partijvoorzitster Annegret Kramp-Karrenbauer, de ‘kroonprinses’ van Merkel. Die laatste stelde ‘AKK’ vorig jaar aan aan het hoofd van de partij zodat ze zich daar optimaal kon voorbereiden om volgend jaar kandidaat-kanselier bij de bondsverkiezingen te worden.

Maar Kramp-Karrenbauer had het moeilijk om de verschillende strekkingen bij elkaar te houden in de grote volkspartij die CDU heet, waarbij stuurmanskunst gevraagd is. Terwijl Merkel de partij sinds het ‘Wir schaffen das’ van 2015 meer naar links liet varen, probeert bijvoorbeeld de steeds invloedrijkere factie ‘Werteunion’ (‘Waarde-unie’) de CDU weer de andere kant op te sturen, op zijn minst een klein beetje richting AfD.

AKK gooide na Thüringen, moe van het geschipper, de handdoek in de ring: ze zou zich geen kandidaat stellen voor het kanselierschap, en ze doet ook afstand van het partijvoorzitterschap. Sindsdien zit de partij met een machtsvacuüm, waarbij de verschillende strekkingen pogen de overhand te halen.

De stabiele volkspartij wankelt
Een CDU zonder duidelijke leiding en profiel is ongezien in Duitsland. De partij toont zich al sinds haar ontstaan na de Tweede Wereldoorlog als de grote volkspartij rechts van het centrum, waarbij stabiliteit voorop staat. De partij leverde de afgelopen 70 jaar gedurende in totaal 50 jaar vijf van de acht bondskanseliers. Jarenlang schommelde ze rond de 50 procent bij de federale verkiezingen.

Sinds de jaren 80 kalft de aanhang geleidelijk aan af, met een uitzonderlijke heropleving in 2013. Bij de laatste verkiezingen in 2017 volgde met 33 procent de slechtste score sinds 1953, en de peilingen laten met 26 procent van de voorkeuren een verder verlies zien.

En Merkel mag dan wel de populairste politica blijven in Duitsland, zij trekt volgend jaar de deur achter zich dicht. Enig lichtpunt voor de CDU is dat ook de SPD het op federaal vlak historisch slecht doet en in de peilingen nog amper 16 procent haalt. De Groenen (22 procent in de laatste Sonntagsfrage van ARD) naderen de CDU echter snel, en ook het AfD (14 procent) heeft de wind in de zeilen.


Extreemlinks versus extreemrechts
Hoe sneller de CDU dan ook weer aan één zeel kan trekken, hoe beter, beseft wel iedereen. Terwijl pas na de zomer een nieuwe voorzitter zou worden verkozen, is vanmorgen beslist het speciale partijcongres daarvoor te vervroegen naar 25 april. De voorzitter wordt ook de lijsttrekker en kandidaat-kanselier bij de verkiezingen in 2021.

Maar tijdens het congres moet niet enkel over de casting gesproken worden, ook en vooral ligt er een existentiële inhoudelijke vraag voor: hoe moet een krimpende CDU zich in de toekomst positioneren tegenover de extreemlinkse Die Linke en de extreemrechtse AfD? De partijtop blijft voorlopig het mantra aanhouden niet met een van beide partijen samen te werken. Na de reprimande vanuit Berlijn wegens de samenwerking met AfD, verzette de federale CDU zich afgelopen weekend dan ook tegen een nieuw akkoord in Thüringen. Daarbij besliste de lokale afdeling van de christendemocraten een tijdelijke minderheidsregering van een jaar van Die Linke, SPD en Die Grünen te steunen vanuit de oppositie.

“Chaotische stuurloosheid”
Veel lokale partijafdelingen vinden echter dat het in Berlijn wel gemakkelijk is om theoretische bevelen uit te sturen naar de regionale afdelingen, zonder met de praktische gevolgen van de complexe werkelijkheid te moeten omgaan. In Thüringen haalde extreemlinks bij de laatste verkiezingen bijvoorbeeld 31 procent, en extreemrechts 23 procent. Dat zijn meer dan 50 procent van de stemmen die de CDU dus zou moeten negeren. Niet langer houdbaar, klinkt het.

Of de partij dan zoals de SPD samenwerking met extreemlinks moet toelaten, maar niet met extreemrechts, komt echter ook geen eenduidig antwoord. “Want de deur naar links openzetten, doet de muur aan de rechterkant dan weer afbrokkelen”, analyseert de openbare omroep ARD het vanochtend. Kortom: “De partij beleeft chaotische stuurloosheid.”

De eerste kandidaat die zich officieel heeft gemeld om Kramp-Karrenbauer op te volgen is Norbert Röttgen. Hij is in een eerdere regering minister van Milieu geweest en profileert zich tegenwoordig als buitenlandexpert. Andere mensen die worden genoemd zijn Armin Laschet (minister-president van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen), Friedrich Merz (voormalig fractievoorzitter in de Bondsdag) en Jens Spahn (minister van Volksgezondheid). Zij hebben zich nog niet openlijk gemeld als kandidaat.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19951
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor King George » Ma Mar 02, 2020 2:10 pm

Wat is er aan de hand met de eens zo machtige CDU van Angela Merkel?


Hint: Wir schaffen das. En daarmee heeft de CDU zichzelf geëuthanaseerd. Misschien zouden ze eens in de leer moeten gaan bij hun zuiderburen bij realist Sebastian Kurz. Of bij hun Hongaarse EP-zusterpartij, Fidesz van Victor Orban, verreweg de beste premier van een EU-land.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44657
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Do Mar 05, 2020 7:53 pm

Angela Merkel spreekt dit jaar de 5 mei-lezing uit

Geplaatst op 5 maart 2020

Afbeelding

De Duitse bondskanselier Angela Merkel spreekt op Bevrijdingsdag een lezing uit in Den Haag. De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten dat premier Rutte daarbij aanwezig zal zijn. De 5 mei-lezing vormt het begin van de nationale viering van de bevrijding. Afgelopen jaar werd de lezing verzorgd door schrijfster en wetenschapper Rosanne Hertzberger. Eerdere auteurs waren acteur Nasrdin Dchar en (toen nog) prins Willem-Alexander. In 2012 sprak de Duitse bondspresident Joachim Gauck de rede uit.

Vrijheid

Het is dit jaar 75 geleden dat de Tweede Wereldoorlog in Nederland eindigde met de capitulatie van Duitsland. Het thema van het comité 4 en 5 mei is dan ook 75 jaar vrijheid.

Koning Willem-Alexander zal dit jaar op 4 mei niet alleen een krans leggen bij het monument op de Dam in Amsterdam. Hij zal er ook een toespraak houden. Het is voor het eerst dat de koning bij de Nationale Dodenherdenking spreekt

Bron: https://nos.nl

Lees eveneens “Het wereldbeeld van Merkel”: https://ejbron.wordpress.com

Geplaatst door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/05 ... ezing-uit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19951
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor King George » Vr Mar 06, 2020 3:24 pm

Merkel for prison!

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44657
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 07, 2020 1:57 am

Merkel en onze vrijheid

Geplaatst op 6 maart 2020

Afbeelding

Maak even kennis met het Nederland tijdens de bezetting: www.youtube.com (Beeld van Nederland – De oorlogsjaren 1940 – 1945). Het heet dat wij op 5 mei onze bevrijding vieren. Dank zij de geallieerden werden wij verlost van de Nazi–Duitse overheersing. In de opvattingen die in de heersende links-liberale politieke bestuurslaag heersten, behoorden de opvattingen van de nazi’s tot politiek RECHTS.

Deze bestuurslaag vergist zich: De nazi’s beschouwden zichzelf als socialisten, die een maatschappijvorm voorstonden die qua vorm en leefwijze zeer vergelijkbaar was met die men onder Stalin in de Sovjet-Unie kon zien. Zij streefden naar een specifiek nationale vormgeving ervan en voor zover er sprake was van ‘klassenstrijd’, dan was die strijd gebaseerd op het verschil in waardebeoordeling van rassen. De nazi’s kenden dus niet zozeer een klassenstrijd, maar een rassenstrijd. Daarbij gingen de bedenkers ervan uit van de situatie zoals die in Duitsland bestond.


De bevolking van Duitsland dichtte men – etnisch bezien – abusievelijk toe dat zij grotendeels afstamde van de vroegst bekende stammen die het land hadden bewoond, de Germanen . De nazi’s gingen voorbij aan de gruwelijke godsdienstoorlog die in den 17e eeuw plaats had tussen protestanten en rooms-katholieke inwoners. Met deze zeer wrede oorlog, die duurde van 1618 tot 1648, bemoeiden zich ook buitenlandse vorsten en toen de Vrede van Münster was gesloten, vielen er miljoenen doden te betreuren en waren er zelfs gebieden ontstaan die volkomen waren ontvolkt. Bevolkingsgroepen uit meer oostelijk gelegen Europese streken vulden de ontstane leegtes op. Dus HOEZO allemaal Germaanse voorouders? In het edel-Germaanse sprookje kon men de zuivere raciale kenmerken plus eigenschappen vaststellen, waardoor de zuiverheid van het Germaanse ras kon worden aangetoond. DAT ras had recht op overheersing van de wereld. Het ras dat voor vernietiging in aanmerking kwam, waren de Joden. Zij waren verantwoordelijk voor alle ellende in de wereld, omdat zij zich heetten te verrijken ten koste van de wereld om hen heen. De manier waarop de nazi’s zich van hun vernietigingstaak hebben gekweten, behoort ieder weldenkend mens met blijvende afschuw te vervullen.

Op grond van de gegevens die wij bezitten over fascisme en nazisme wijzen wij elke suggestie dat wij, kritisch denkende mensen, daar ook maar op enigerlei wijze iets gemeen zouden hebben dan ook met kracht van de hand!

Bij het oorlogsverhaal moet een belangrijke notitie worden geplaatst, namelijk dat de nazi’s veel sympathie kregen uit bepaalde islamitische kringen. Berucht is de samenwerking tussen Hitler Duitsland en de grootmoefti van Jeruzalem, die de Duitsers zelfs twee moslimdivisies leverde.

Hitler sprak dermate vaak lovend over de islam en de dapperheid van moslimstrijders dat in de moslimwereld het gerucht ging dat de ‘Führer’ zelf een moslim was geworden. De sterke band tussen de nazi’s en moslims berustte op gedeelde JODENHAAT.

Wat mij treft in de hedendaagse politiek is dat de EU op haar beurt ook weer sterke banden kweekt met de moslimwereld en dat niet alleen in politieke zin, maar ook in termen van migratiepolitiek. In deze politiek speelt Merkel een belangrijke rol. Haar uitnodiging tot ‘immigratie zonder bovengrenzen’, gericht aan Afrikaanse ‘volken in nood’, in 2015, heeft er inmiddels toe geleid dat miljoenen migranten zich in ons werelddeel hebben gevestigd. Merkels weldadige initiatieven kregen hun voortzetting in het Verdrag van Marrakesh, in de opstelling waarvan zij ook de hand had. Dankzij deze twee stappen heeft Merkel een einde gemaakt aan het oorspronkelijke, oude Europa. Haar optreden verleidde de – inmiddels overleden – bekende ontwerper Karl Lagerfeld tot een treffende uitspraak: “Een land dat de dood van zes miljoen Joden op haar geweten heeft, kan zich niet veroorloven miljoenen Jodenhaters te importeren”.

Ik vrees dat het nimmer eindigende applaus, dat telkens in de Bundestag opstijgt wanneer Merkel iets zegt, de woorden van Lagerfeld naar de achtergrond hebben gedrongen... Als centrale figuur in de zeer discutabele EU politiek mag men haar als een hoofdrolspeler beschouwen. Dus andermaal speelt Duitsland via haar handelswijzen een weinig constructieve rol, om het maar mild te zeggen.

Wat is er feitelijk gebeurd toen de politiek verantwoordelijken voor de gang van zaken in de EU zich een utopisch denksysteem aan maten, waarin men uitging van de veronderstelling dat in een moderne maatschappij van de toekomst ALLE tegenstrijdige opvattingen eigenlijk evenveel recht van spreken hebben en daarom uiteindelijk wel zullen versmelten tot één maatschappij vol harmonie en wederzijdse acceptatie??

Overal zien wij nu onbestuurbare maatschappijen ontstaan, waarin de waanzin gaat heersen. Ik heb het over de aanbeden politieke opvatting die zich tooit met de aanmatigende titel ‘politiek CORRECT denken’. Er zit dreiging in de benaming! Iedereen die deel uitmaakt van zo’n maatschappij MOET op één manier denken. Afwijking van die denkwijzen is niet toegestaan. Politiek correct denken sluit de vrijheid in het persoonlijke denken uit. Er heerst geen vrijheid in het politiek correcte systeem, omdat de mate van vrijheid die in een samenleving bestaat kan worden afgemeten aan de vrijheid die elke individuele denker bezit! De EU ontwikkelt zich dus tot een onversneden dictatuur.

Het EU-denken heet hoog verheven te zijn, zeer idealistisch en ruimdenkend ook, maar de aanhangers ervan zijn verre van hoogstaand, verre van idealistisch en allesbehalve ruimdenkend, want het wordt aan de burgers niet toegestaan om vraagtekens te zetten bij het ideaal dat politiek correct zegt te koesteren. Zo legt politiek correct ons niet uit hoe de versmelting van twee fundamentele tegenkrachten tot één koers kunnen leiden.

Onze westerse opvatting over persoonlijke vrijheid en een zeer creatieve democratie, waarin ieder individu zich naar eigen inzichten kan ontwikkelen, zal zwaar in aanvaring komen met een theocratische ideologie die de individualiteit van de mens geringschat en ondergeschikt maakt aan een starre leer, die aan iedereen onderwerping aan de islam oplegt. Een bestuursvorm die aan deze twee krachten evenveel speelruimte zegt te bieden, zal ondervinden dat de samenleving volledig anarchistisch wordt en uiteindelijk onbestuurbaar en verward en des te langer dat proces voortgaat zal de kans op totale hysterie en waanzin toenemen.

De resultante van die twee krachten zal dus een niet eindigende staat van toenemende waanzin zijn, waarin islamitische krachten naar algehele overheersing zullen streven, terwijl de krachteloos gemaakte democratische krachten, die eigenlijk nergens meer in geloven, wauwelend zullen protesteren en meer en meer door de knieën zullen gaan.

En nu de aftakeling van ons ooit zo glorieuze werelddeel in volle gang is, nodigen de organisatoren van de 5 mei lezingen een spreker uit die ernstig heeft bijgedragen aan de teloorgang van het Westen. Zij haalt Jodenhaters binnen, laat ons werelddeel overstroomd worden door niet-westerse personen. Hoe kan deze afbreker van ons Europa en de wegbereider van een EU-dictatuur OOIT hier een toespraak houden over de betekenis van vijf mei????

Door: “Henk V.”

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/06 ... -vrijheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44657
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 10, 2020 1:59 am

5 mei...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44657
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 16, 2020 7:09 pm

Angela Merkel (CDU): Opnieuw vindt zij open grenzen belangrijker dan mensenlevens

Geplaatst op 16 maart 2020

Afbeelding

Steeds meer landen – waaronder de VS, Turkije, Polen, Kazachstan, Argentinië, Australië, Oostenrijk, Tsjechië, Estland, Denemarken en Litouwen – voeren drastische reisbeperkingen in om een snelle uitbreiding van de Corona-pandemie te verhinderen. In Duitsland mislukken alle desbetreffende inspanningen eens temeer aan bondskanselier Angela Merkel, voor wie ook de bescherming van mensenlevens niet echt een belangrijk argument schijnt te zijn.

Zoals de “Bild-Zeitung” in het zaterdag gepubliceerde artikel “Merkel blokkeert harde grenscontroles” meldde, “wordt er achter de schermen een heftige ruzie tussen het kantoor van de bondskanselier en het ministerie van Binnenlandse Zaken” of er een inreisverbod voor burgers uit bijzonder hard door de infectieziekte getroffen landen zoals Italië en China evenals de herinvoering van landelijke grenscontroles moet komen. Volgens het bericht blokkeert het kantoor van Merkel keihard alle voorstellen die de uitbreiding van de epidemie zouden kunnen verhinderen of verlangzamen. Een niet nader genoemde topambtenaar wordt in de krant geciteerd met de uitspraak: “Ze vecht zelfs bij deze epidemie nog om haar erfenis als kanselier van de open grenzen”.

Infectiegevallen in AZC in Heidelberg
Je kunt het eigenlijk niet geloven, maar zelfs met het oog op een noodsituatie die de openbare gezondheid betreft, gaat het voor Merkel alleen maar om haar ideologie – en niet om de mensen, voor wie zij zich eigenlijk via een ambtseed heeft verplicht om voor hun welzijn te zorgen.

Hoe noodzakelijk een afsluiting van Duitsland zou zijn, laten twee nieuwsberichten uit de afgelopen dagen zien. Zo werd op 13 maart gemeld dat vijf nieuw aangekomen asielzoekers in de instelling voor eerste opvang in Heidelberg positief op COVID-19 getest werden.

Quarantaine in Suhl
In de stad Suhl in Thüringen moet de politie de instelling voor eerste opvang ontoegankelijk maken, nadat daar een COVID-19-zieke gemeld werd. De inzet van de politieagenten werd nodig, omdat veel asielzoekers blijkbaar niet van plan waren zich aan de quarantainevoorschriften te houden. In de instelling zelf zou ondertussen een oproep rondgaan om in hongerstaking te gaan om zo te protesteren tegen de quarantaine. Bij de besmette persoon gaat het vermoedelijk om een Afghaan, die via Zweden en Hamburg binnengekomen zou zijn en pas vrijdagmorgen in de instelling voor eerste opvang aankwam. Het is te vermoeden dat de gevallen in Suhl en Heidelberg slechts het topje van een veel grotere ijsberg zijn.

Bron: www.compact-online.de

Door: Sven Reuth

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/16 ... senlevens/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44657
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 16, 2020 7:21 pm

Corona: Nu kunnen de grenzen opeens wel gesloten worden, mevrouw Merkel?

Geplaatst op 16 maart 2020

Afbeelding

Corona maakt het mogelijk. Afgelopen weekend heeft de Duitse regering verordend: Duitsland sluit de zuidelijke grenzen en ook de grens met Frankrijk. Nu dus toch – en ik heb, mevrouw Merkel, sinds 2015 de bewering geloofd dat dit helemaal niet kan!: “We kunnen de grenzen niet sluiten. Als je een hek bouwt, zullen de mensen andere manieren vinden.” (Citaat A. Merkel oktober 2015).

Of de nieuwe restrictieve grenspolitiek met het oog op het helaas veel te late besef het verloop van de Corona-pandemie nog zal beïnvloeden, de curve van nieuwe infecties kan afvlakken en het aantal doden zal minimaliseren, is heel erg te wensen, maar zou wel eens moeilijk te voorspellen kunnen zijn.

Sluiting van de grenzen in 2015 zou al in 2015 dringend aangeraden zijn geweest
Een tijdig nog in het jaar 2015 voltrokken afwijken van Duitsland van de ideologische en grotendeels ongecontroleerde Open-Border-politiek van de bondskanselier en haar linkse en Groene volgelingen tegenover overwegend islamitische minachting van het recht en islamitische Jodenhaat zou in ieder geval tenminste sinds 2015 een positief effect gehad hebben op onze huidige desastreuze binnenlandse openbare veiligheidssituatie.

Een veiligheidssituatie met bijna dagelijks vooral aan de islammigratie gerelateerde mes-, bijl- en machete-aanvallen in onze straten, op onze pleinen en in ons openbaar vervoer, talrijke slachtoffers en hun getraumatiseerde familieleden van veel islamgerelateerde geweld-, moord- en terreurdaden en Joden-vijandige aanvallen in dit land.

Een sluiting van de grenzen in 2015 zou de massale reactieve ruk naar rechts met onnozele ongedifferentieerde xenofobie en achterlijk antisemitisme, en de diepe politieke splijting van onze samenleving in ieder geval gematigd hebben.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: Dr. Rafael Korenzecher

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/16 ... uw-merkel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44657
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 17, 2020 11:03 pm

Voor asielzoekers zijn de Duitse grenzen nog helemaal open!

Geplaatst op 17 maart 2020

Afbeelding

Het verdrag over de werkwijze van de EU bevat een clausule, volgens welke EU-lidstaten bij gevaren voor de openbare orde asielverzoeken strenger kunnen behandelen, zoals de deskundige Europees recht, Daniel Thym, in de “Welt” verklaarde. Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft tot nu toe niet laten verluiden deze clausule te willen toepassen. Daarover zegt Beatrix von Storch, de vicefractievoorzitter van de AfD in de Duitse Bondsdag:

“Het openbare leven komt grotendeels tot stilstand, de economie gaat door de knieën, maar asielzoekers mogen zonder beperking blijven binnenkomen. Bij asielzoekers speelt het Corona-virus plotseling geen rol meer. Onze veiligheid en onze openbare orde zijn in gevaar, en Merkel en Seehofer blijven weigeren om de grenzen voor asielzoekers in ieder geval gedurende de periode van de Corona-crisis te sluiten. Ter bescherming van de mensen in Duitsland is het dringend noodzakelijk dat de Duitse regering gebruikmaakt van de speciale regeling die het toestaat asielzoekers af te wijzen. De natiestaat kan zijn burgers beschermen, als hij wil en vastberaden handelt. Hij moet alleen wel willen. En de wil om de burgers te beschermen, ontbreekt bij Merkel.”

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/17 ... maal-open/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44657
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 20, 2020 11:35 pm

Lukt het Merkel om voor nog meer zieken te zorgen dan in Wuhan?

Geplaatst op 20 maart 2020

Afbeelding

Al sinds december werd er in Duitsland bericht over het virus uit Wuhan. Er staat vermoedelijk ook een televisieapparaat in het kantoor van de bondskanselier. Sinds december heeft men dus zelfs in Merkel´s machtssfeer meegekregen dat er een gezondheidsprobleem op ons af zou kunnen komen waarmee men zich op tijd zou moeten bezighouden.

Op 23 januari werden Wuhan en de provincie Hubei met haar 60 miljoen inwoners van de buitenwereld afgesloten. Hoewel sindsdien in delen van de westerse wereld steeds opnieuw geprobeerd wordt om de Chinese regering tot zondebok te maken, moet men eerlijk genoeg toegeven dat China naar verhouding snel en daarna zeer consequent heeft gereageerd: midden januari waren er in heel China “maar” 2500 zieken, desondanks heeft men aan 1,4 miljard mensen de lockdown opgelegd. De op een na de grootste economie van de wereld ging in één keer volledig in quarantaine. Dat gebeurt niet elke dag. Uiterlijk op dat moment zou de bondskanselier dit thema naar zich toe hebben moeten trekken.

Maar het Corona-virus werd blijkbaar zelfs niet eens in februari persoonlijk door Angela Merkel opgepakt, toen de eerste zieken in Duitsland opdoken en de beelden van de stervende mensen in Wuhan de wereld rondgingen. Het enige belangrijke op het bureau van Merkel in februari 2020 waar zij zich werkelijk mee bezighield, was de eigenlijk democratisch absoluut legitieme verkiezing van een minister-president van de FDP in Thüringen, die haar op grond van binnenlandse politieke intriges niet in de kraam te pas kwam. Thüringen en niets anders was voor Merkel in februari het thema nummer één. Dat Italië op dat moment al de eerste doden meldde, was voor haar absoluut van secundair belang.

Begin maart begon het aantal zieken ook in Duitsland iedere twee tot drie dagen te verdubbelen, maar dat was nog steeds geen nieuws in het kantoor van de bondskanselier. De grootste bondskanselier aller tijden liet het thema over aan haar volledig overbelaste secondant op het ministerie van Gezondheid, Jens Spahn. Op diens agenda echter had het virus eveneens wekenlang helemaal onderaan gestaan, helemaal bovenaan stond van december tot februari alleen maar zijn persoonlijke carrière in de CDU. Geen wonder dus dat er op het ministerie van Gezondheid van Spahn wekenlang niet aan Corona werd gedacht.

Toen het virus midden maart met volle kracht in Duitsland aankwam, was er daarom in het rijk van Merkel niets voorbereid: er was geen beschermende kleding voor artsen, er waren geen testen voor de bevolking, er waren geen aanwijzingen voor de autoriteiten. Mondkapjes – in heel Azië standaard – waren niet verkrijgbaar. Corona-patiënten werden behandeld door huisartsen, die uiteraard meteen aangestoken werden en zich eerst zelf ziek meldden. Op het niveau van de autoriteiten worstelde ieder voor zich: in de ene gemeente zus, in de andere gemeente zo en in de volgende gemeente helemaal niet. In plaats van goed voorbereid en gewapend Corona tegemoet te treden, hobbelde men achter het virus aan.

Drie maanden waarschuwingstijd compleet ongebruikt gelaten – niemand hoeft zich er nu over te verbazen dat het zogenaamde High Tech land Duitsland met 15.000 zieken op een beschamende 5e plaats in de wereldwijde Corona-ziekenlijst staat, direct onder China, Italië, Iran en Spanje. In Japan, even terzijde, hoewel duidelijk eerder door het virus getroffen, zijn er tot nu toe dankzij het snelle ingrijpen van de regering tot nu toe slechts 900 zieken, en dit aantal blijft al dagenlang min of meer constant.

Bij deze 15.000 zieken in het rijk van Merkel zal het vast en zeker ook niet blijven. In Wuhan kwam de volledige lockdown al bij 2500 zieken, desondanks werden er uiteindelijk nog bijna 70.000 mensen besmet. En in Merkel-land wordt nog steeds, zelfs bij 15.000 zieken, getalmd. Al tweemaal heeft de stralende verschijning van het Duitse kanselierschap zich in een video aan het volk vertoond, maar in beide gevallen is niemand er wijzer van geworden hoe het nu concreet verder moet gaan. Vermoedelijk weet men dat in het kantoor van de bondskanselier ook niet. Drie maanden ongebruikte waarschuwingstijd zijn gewoon niet in één keer in te halen.

Daarom vandaag al de weddenschap: Merkel zal uiteindelijk voor nog meer zieken zorgen dan in Wuhan.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Wittich”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/20 ... -in-wuhan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44657
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 22, 2020 9:38 pm

Angela Merkel in thuis-quarantaine – Haar lijfarts blijkt besmet met corona-virus

Door: Bas Paternotte, 19:27, 22 maart 2020

Afbeelding

Duitse Bonskanselier wordt komende week getest op corona-virus

De Duitse regeringsleider Angela Merkel (foto) zit in haar huis in quarantaine, omdat de arts die bij haar was besmet is met het corona-virus. De dokter gaf haar vrijdagmiddag een vaccinatie tegen pneumokokken, en bleek positief. De bondskanselier ging, nadat ze dat had vernomen, meteen in quarantaine in haar woning.

Merkel kreeg het zondagavond te horen, nadat ze op een persconferentie uitleg had gegeven over nieuwe maatregelen tegen het corona-virus. Ze zal zich de komende dagen regelmatig laten testen, aldus een woordvoerder. De bondskanselier blijft gewoon werken

https://tpo.nl/2020/03/22/angela-merkel ... ronavirus/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16307
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Opvolger van Angela Merkel

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Mar 25, 2020 7:57 pm

Ziehier de visuele digitale dochter van Merkel als vernieuwende opvolger van een Europa bevrijd van ALLE, maar dan ook iedereen die zo graag volhardend moslim wil zijn. Diegene zal moeten aanvaarden dat voor aanhangers van de meest walgelijke primitieve achterlijke heidense godsdienstwaanzinnige lulkoekreligie Islam, gebaseerd op de uitwerpselen uit de mond van de vieze smerige pedofiele psychopaat terrorist Mohammed (VZMH), geen podium is in een samenlevende beschaving en kenniseconomie die haaks staat op de walgelijke overtuigingen van het virus Islam waar moslims de dragers van zijn - vele malen erger dan het Corona-virus.

Selena van de Mortel, die sprekend op Angela Merkel lijkt, is niet de slechte maar de goede Merkel. Geboren 11 maart 2019.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Alles heeft met de opvoeding te maken. Angela Merkel is in haar leven vanaf het begin geïndoctrineerd en gevormd door haar universitaire opleiding aan het communistische instituut in Moskou. En als olie op het vuur van de waanzin werd zij door haar vader opgezadeld met een christelijke stiekeme huichelarij-koers in de richting die geen fatsoenlijk mens zich wil eigen maken.

Selena van de Mortel is vrij van de geestelijk ziekelijke bemoeienis van een verdorven vooringenomen geest. Mocht zij de Angela Merkel van de toekomst worden dan heeft Europa tenminste een veilige garantie: moslims zullen vakkundig en beleefd uit Europa teruggezet worden in het achterlijke heidense woestijnland waar zij zijn opgevoed door de waanzin van een slecht functionerend hersenstelsel. Europa hoort volkomen vrij te zijn van parasieten: moslims. Logisch als een en een is twee voor wie het beste met Europa en zijn autochtone bevolking voorheeft die vrij wil zijn van moslimsmet.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73843
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Ariel » Wo Mar 25, 2020 8:38 pm

Wat een schatje is Selena van de Mortel . :heart:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44657
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Zondebok Angela Merkel

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 28, 2020 12:05 am

Wanneer komen er eindelijk mondkapjes, mevrouw Merkel?

Geplaatst op 27 maart 2020

Afbeelding

Met bijna 45.000 besmettingen behoort Merkel-land bij de corona-wereldtop. Maar ook in de vijfde week van de epidemie zijn er nog steeds geen mondkapjes – de basisuitrusting in heel Azië, waar men het virus wereldwijd het best onder controle heeft.

En het ontbreekt niet alleen aan mondkapjes, het ontbreekt zelfs in week vijf nog steeds aan andere basisbehoeften om het medisch personeel en de bevolking te beschermen: beschermende kleding voor artsen, desinfecteermiddel, wegwerp handschoenen. Had men op het ministerie van Gezondheid en aan de kabinetstafel niet op tijd kunnen zorgen voor deze dingen?

Vergeleken met Aziatische High Tech landen zoals Japan, Zuid-Korea of Singapore, is de gebrekkige voorbereiding en duidelijke systeemloosheid in het zogenaamde High Tech land Duitsland bijna pijnlijk. En in tegenstelling tot Japan en Korea, waar men letterlijk overrompeld werd door dit virus, is het virus in Duitsland een catastrofe met drie maanden aankondiging: drie maanden, waarin de slaapmuts Spahn informatie hebben kunnen inwinnen wat er in geval van nood moet gebeuren en of onze artsen, broeders, verpleegsters gepast uitgerust en beschermd zijn. Drie maanden, waarin ook Merkel hoogstpersoonlijk eens zou hebben moeten vragen hoe het eigenlijk gesteld is met de medische basisuitrusting in Duitsland en of de waterdrager op het ministerie van Gezondheid daadwerkelijk zijn werk doet.

Het virus woedt nu al vijf weken in Duitsland en nog altijd zijn er voor de bevolking nog niet eens mondkapjes te verkrijgen. In plaats daarvan wordt dit pijnlijke gebrek nog steeds mooi gepraat, namelijk dat mondkapjes helemaal niets zouden helpen. Maar merkwaardig genoeg lijken ze precies dat in landen zoals Korea, Japan, China en Singapore te doen, waar mondkapjes al maandenlang door de hele bevolking in het hele land gedragen worden en deze epidemie onmiskenbaar met meer succes aangepakt wordt dan in Merkels land.

Merkel en haar troepen hebben enorm veel geluk dat het virus in Duitsland niet zo dodelijk als elders. Deze passieve bende in Berlijn heeft al 45.000 zieken op zijn geweten, de komende dagen zal Merkel-Duitsland zelfs de ziektecijfers van heel China inhalen – onvoorstelbaar!

Het zou zeer wenselijk zijn wanneer de grootste “Führerin” aller tijden en haar gevolg eindelijk aan het werk zouden gaan om de bevolking te beschermen. 45.000 zieken op drie maanden voorbereidingstijd zijn een schande voor een zogenaamd High Tech land als Duitsland!

Bron: www.pi-news.net

Door: “Wittich”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/27 ... uw-merkel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Eurabia”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten