Nieuws uit Zweden

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Nieuws uit Zweden

Bericht door Pilgrim »

Zweden staat op instorten

(Vederso: Een opmerking vooraf: Al een aantal keren is hier gezegd dat een ineenstorting van Zweden staat te gebeuren en die heeft nog steeds niet plaatsgevonden. Gelukkig maar, ben ik geneigd om te zeggen, want de gemiddelde Zweed lijkt totaal onvoorbereid op zo’n ontwikkeling. Tino Sanandaji vindt het beeld van een plotselinge collaps in een interview met de Deense krant Weekendavisen een kinderlijke gedachte: alsof van de ene dag op de andere de totale ineenstorting zou plaatsvinden. Hij ziet eerder een geleidelijke ontwikkeling met tenslotte een reusachtige groep verarmde mensen, een verarmde samenleving en de Zweden een minderheid in eigen land. Maar ook Sanandaji kan als econoom de toekomst niet voorspellen. Ingrid Carlqvist van Dispatch International luidt in een artikel op Gatestone (zie bron) de noodklok en zij is niet de enige. Ook de sociaaldemocraat Johan Westerholm waarschuwt voor problemen. Carlqvist geeft een aantal voorbeelden en dat met name de huisvesting van de migranten nu een probleem begint te worden, vooral nu de winter voor de deur staat).

Als de golf van migranten blijft komen, zullen de Zweden in 10-15 jaar een minderheid in hun eigen land zijn. Dat er in feite een uitwisseling/vervanging van de bevolking plaatsvindt, moet in elke nuchtere beoordeling duidelijk zijn.

De uiteindelijke consequentie van ... immigratiebeleid in Zweden is dat de economie zal instorten – want wie gaat dat allemaal betalen? En economische verstoringen, als ze eenmaal plaatsvinden, gaan altijd heel snel. - Lars Hedegaard.

In de afgelopen twee weken zijn er meer dan 1000 “niet-begeleide kinderen van vluchtelingen” met de veerboot uit Duitsland aangekomen; meer dan de helft van hen is inmiddels verdwenen en geldt als vermist.

Gedurende de laatste paar weken werd het centraal station in de op twee na grootste stad van Zweden, Malmö, overspoeld met migranten; de vrijwilligers die de eerste paar dagen met voedsel, water en kleding kwamen, lijken nu hun interesse te hebben verloren.

Het zal niet lang meer duren voordat de Zweden zich realiseren dat de staat niet voor hen zal zorgen. Het land, dat slechts 20 jaar geleden werd beschouwd als een van de veiligste en meest welvarende in de wereld, dreigt nu een mislukte staat [failed state] te worden.

Zweden nadert snel een volledige instorting. Steeds meer gemeenten slaan alarm dat als de migranten in dit tempo blijven komen de overheid niet langer de normale dienstverlening aan haar burgers kan garanderen. Daarnaast zijn er onheilspellende verklaringen van Zweedse overheidsfunctionarissen over wat de toekomst zal brengen. (…)

... De Zweden, die al hun vertrouwen in de overheid en de politici hebben verloren, bereiden zich nu voor op het ondenkbare – hun eens zo veilige samenleving staat op instorten. De website 72timmar.se (overheidsinstelling) informeert het publiek over “onze vijf meest elementaire behoeften: water, voedsel, warmte, slapen en veiligheid”. De lezer wordt verteld om water en ingeblikte goederen thuis te hebben en ervoor te zorgen dat ze warm kunnen blijven.

Hamsteren komt steeds vaker voor in Zweden. Afgelopen zomer publiceerde het dagblad Svenska Dagbladet een verhaal over de eerste Zweedse onlinewinkel voor hamsteraars en dat de belangstelling enorm was. Volgens het peilingsinstituut Sifo waren tot voor kort zeven van de tien Zweden volledig onvoorbereid op een crisis in de energievoorziening en daarmee in de infrastructuur. De eigenaar van de onlinewinkel, Fredrik Qvarnström, vertelde de krant dat naar zijn inschatting de Zweden in de wereld het meest slecht zijn voorbereid op een crisis:

“Er wordt veel gepraat over het broeikaseffect en de economische crisis. Mensen lijken zich bewust te zijn dat er problemen zijn, maar ik denk niet dat ze weten hoe kwetsbaar we zijn. We zijn afhankelijk van de staat om voor ons zorg te dragen, aangezien hij dat in het verleden heeft gedaan”.

Het zal niet lang meer duren voordat de Zweden zich realiseren dat de staat niet voor hen zal zorgen. Het land, dat slechts 20 jaar geleden beschouwd werd als een van de veiligste en meest welvarende in de wereld, dreigt nu een mislukte staat te worden.

Bron: www.gatestoneinstitute.org

Auteur: Ingrid Carlqvist

Vertaald uit het Engels door: “Vederso”

https://ejbron.wordpress.com/2015/10/17 ... storten-2/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Pilgrim »

Zweden gaat dood

Posted on oktober 31, 2015 by rommel

Op het blog “Het afwijkende land in het noorden” schrijft de eigenaar Martin Hedlund, doctorandus op de afdeling Geografie en Economische Geschiedenis aan de Universiteit van Umeå, over politiek incorrecte kwesties, zoals immigratie. In een artikel van afgelopen woensdag schrijft hij over de verwachte bevolkingsprognose 2016-2030, die hij nu vanwege de immigratie recordhoogte heeft bijgewerkt.

Volgens de laatste prognose van de Zweedse migratiedienst is het aantal asielzoekers voor dit jaar circa 160 000 met 190 000 als top – een verdubbeling in vergelijking met 2014, toen er 81 301 personen in Zweden aankwamen.

In de Zweedse media praat men zelden, om niet te zeggen nooit, over gezinshereniging immigranten en andere groepen. Ervan uitgaande dat het aantal gezinshereniging immigranten gelijk is aan het aantal immigranten in 2014 kunnen we er circa 80 000 bij optellen, en is de immigratietoestroom voor dit jaar ongeveer 240 000.

Hedlund wijst erop dat niet iedereen asiel verleend wordt, maar een meerderheid blijft in het land. Zoals bij iedereen al onderhand bekend is heeft een bestaan als illegaal in Zweden in veel gevallen meer voordelen dan een Zweedse staatsburger.

Maar deze schatting van het asielzoekers voor 2015 reikt niet om een correcte prognose te doen. Sinds begin oktober komen er namelijk ongeveer 2 000 asielmigranten per dag. En volgens de immigratiedienst ziet men geen tekenen dat de druk zal afnemen, 2 000 per dag zijn 728 000 asielzoekers in een jaar. Om een relevante schatting te maken moet men de prognose bijstellen aan dit nieuwe niveau.

Volgens de bijgewerkte prognose van Hedlunds ligt het aantal asielzoekers voor volgend jaar vast op een verbijsterende aantal van 670 000 goudzoekers. In 2018 heeft het aantal cultuurverrijkers zich verdubbeld ten opzichte van 2015, en in 2023 kan de allochtone Zweed gedag zwaaien naar zijn culturele achtergrond. Dan is die een minderheid in zijn eigen land. Blijft de islamitische asieltsunami op het huidige peil doorgaan wordt het tijd een moskeetje te doen, knietjes maken in een gebedskleed met een stuiterhoofd richting Mekka, en vergeet niet die puberdochter van je neef te trouwen en te consumeren, in naam van de profeet. For god’s sake.

Serieus. Zijn we al zover het verstand verloren dat we deze waanzin door laten gaan? Zelfs de grootste naïeve idioot moet ondertussen begrijpen dat de islam alleen maar voor ellende zorgt.

Vreselijk vrij vertaald.

Bron: http://avpixlat.info/2015/10/30/svenske ... till-2023/

http://fenixx.org/2015/10/31/islam-wil-dood/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Pilgrim »

Minister: ineenstorting Zweedse systeem door toevloed asielzoekers

Ingediend door copywriter op 2 november, 2015

De Zweedse minister van buitenlandse zaken Margot Wallstrom zegt als de toevloed van asielzoekers op het huidige niveau doorgaat, het land dat op termijn niet meer aan kan. Waarschijnlijk zullen er dit jaar ongeveer 190.000 asielzoekers naar Zweden komen. In de eerste 9 maanden vroegen 73.000 mensen asiel aan.

Wallstrom wil druk op de EU uitoefenen om andere landen tot opname van hogere aantallen asielzoekers te dwingen. Er vonden de afgelopen maanden diverse gevallen van brandstichting plaats in asielzoekerscentra. Een van de aanvallen was gericht op het asielzoekerscentrum waar de Eritrese moordenaars van de Ikea-aanslag woonden, waarbij een 55-jarige vrouw en haar 28-jarige zoon werden gedood.

Zweden heeft 9.8 miljoen inwoners.

Daily Mail, 30 oktober 2015

http://nieuwreligieuspeil.net/node/6154
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7608
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
Wallstrom wil druk op de EU uitoefenen om andere landen tot opname van hogere aantallen asielzoekers te dwingen. Er vonden de afgelopen maanden diverse gevallen van brandstichting plaats in asielzoekerscentra. Een van de aanvallen was gericht op het asielzoekerscentrum waar de Eritrese moordenaars van de Ikea-aanslag woonden
Dat krijg je er nou van als je als land geen grenzen stelt: dan doen burgers dat wel, en vaak is dat op een heel onaangename manier. De échte vluchtelingen zijn het kind van de rekening. De regering van Zweden wordt 'bedankt' voor deze morele dwaling op epische schaal.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24105
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Van Islamitische kolonisatie via het asielloket naar AZC als kazerne voor de Jihad

Bericht door King George »

WEAPONS CACHE Found Hidden at Swedish Migrant Center

Jim Hoft Nov 3rd, 2015 10:48 pm 78 Comments

Afbeelding
Security officials in Krokum Sweden found a large weapons cache concealed in the heating room at the migrant center.
Avpixlat reported:
(rough translation)
Gun Crine A weapon cache was found last week at an asylum accommodation in Krokom in Jämtland inside the property’s heating chamber. According to reliable sources, Avpixlat has been in contact with both the police and the Security Service. The weapons were seized.

The weapons were detected when staff from a local energy company entered and read the meters of the boiler. They could not get in because the door was locked. After finding the master key, the staff could get in and then got to see what had been hidden in there, probably by the asylum seekers.

It was not a question of a small hunting guns, but several real firearms according to respondents. They then called the local police who in turn contacted the security police. At the County Police Department in Östersund was not known to the task of arms cache when Avpixlat called and could not refer to someone.
Krokom located between Östersund and Åre became known in 2013, when a local ICA retailer in the resort Kaxås wanted to show their support for the asylum seekers.

Gateway Pundit
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Manon »

Wallstrom wil druk op de EU uitoefenen om andere landen tot opname van hogere aantallen asielzoekers te dwingen.
Natuurlijk. Liever samen ten onder gaan dan alleen Zweden zal hij denken. Resultaat van doorgedreven "hier mag niet over gesproken worden" politiek. Zweden zal stilzwijgend ten onder gaan.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Mahalingam
Berichten: 49121
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Mahalingam »

En buiten de gewone instroom dient Zweden ook nog eens duizenden op te nemen vanwege de herverdeling van migranten door de EU (Tot nu toe is de herverdeling een wassen neus gebleken.)
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85795
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:En buiten de gewone instroom dient Zweden ook nog eens duizenden op te nemen vanwege de herverdeling van migranten door de EU (Tot nu toe is de herverdeling een wassen neus gebleken.)
En dat niet alleen. Zweden wil nu ook noodsteun van EU om vluchtelingen Het geld raakt ook daar op.
Zweden wil noodsteun aanvragen van de Europese Unie om te helpen bij de grote instroom van asielzoekers in het land. Dat heeft de regering donderdag gemeld.

"De situatie is uiterst gespannen", zei de minister van Werkgelegenheid, Ylva Johansson. "We hebben besloten dat het Zweedse migratie-agentschap EU-fondsen en noodhulp aanvraagt van het Asiel-, Migratie- en Integratiefonds."

Het agentschap voorspelt dat dit jaar 190.000 asielzoekers naar Zweden komen, een verdubbeling van het record uit het begin van de jaren negentig.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7608
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Ali Yas »

Noodsteun hè? Is er dan zicht op dat de huisvesting en het voeden van al die nieuwkomers op den duur goedkoper wordt?
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24105
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door King George »

Manon schreef:
Wallstrom wil druk op de EU uitoefenen om andere landen tot opname van hogere aantallen asielzoekers te dwingen.
Natuurlijk. Liever samen ten onder gaan dan alleen Zweden zal hij denken. Resultaat van doorgedreven "hier mag niet over gesproken worden" politiek. Zweden zal stilzwijgend ten onder gaan.
Zaak dus dat wij hun foute immigratiepolitiek niet willen importeren, al heb ik daar, realist als dat ik ben, een hard hoofd in. Als wij ons wel hard maken voor onze zaak, maakt het mij niet eens wat uit of Zweden stilzwijgend ten onder gaat of hard schreeuwend dat het allemaal onze schuld is dat wij ons niet hebben laten leiden tot hun tot mislukken gedoemd maatschappelijk experiment opgedrongen multikul te ontlasten.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24105
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door King George »

Ali Yas schreef:Noodsteun hè? Is er dan zicht op dat de huisvesting en het voeden van al die nieuwkomers op den duur goedkoper wordt?
Niet bij deze instroom die ze blijven aanzuigen. En als de andere lidstaten solidair Zweden ontlasten zal de aanzuigende werking volop instand blijven.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85795
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Ariel »

Zweden vraagt migranten om weg te blijven

De Zweedse minister voor Migratie Morgan Johansson heeft vluchtelingen opgeroepen niet meer naar Zweden te komen maar in Duitsland te blijven. Volgens de bewindsman heeft zijn land, een van de meest gastvrije landen voor migranten in Europa, de grens bereikt van wat het kan om migranten op te vangen.

Volgens Duitse media hebben ontheemden die nu in Zweden aankomen de keus om terug te keren naar Duitsland of Denemarken of zelf een onderkomen te zoeken. "We zitten in een dramatische situatie die de afgelopen dagen is verergerd", aldus Johansson. Zweden verwacht dit jaar 190.000 vluchtelingen, twee keer zoveel als eerder werd aangenomen.

Johansson kondigde donderdag al aan dat Zweden noodsteun gaat aanvragen bij de Europese Unie om te helpen bij de grote instroom van asielzoekers. Op dit moment arriveren zo'n tweeduizend ontheemden per dag in het land. Daaronder zijn veel vluchtelingen die eerst in tenten in Duitsland zaten. In de Duitse plaats Rostock zouden zo'n vijfduizend asielzoekers wachten tot ze naar Zweden kunnen.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24105
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door King George »

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7608
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Ali Yas »

King George schreef:
Ali Yas schreef:Noodsteun hè? Is er dan zicht op dat de huisvesting en het voeden van al die nieuwkomers op den duur goedkoper wordt?
Niet bij deze instroom die ze blijven aanzuigen. En als de andere lidstaten solidair Zweden ontlasten zal de aanzuigende werking volop instand blijven.
Maar dan laten de andere Europese landen zich dus voor de kar van de Zweedse politiek spannen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85795
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Ariel »

Ali Yas schreef: Maar dan laten de andere Europese landen zich dus voor de kar van de Zweedse politiek spannen.
Daar kan jij wel eens gelijk in hebben Ali Yas. Zweden wil geen asielige meer. Duitsland is aan het piepen, dus waar kunnen de asielige nog naar toe? Juist...Naar Nederland.
De Zweedse Democratische partij, die tegen immigratie is, gaat in buitenlandse kranten advertenties plaatsen om asielzoekers te ontmoedigen naar Zweden te komen.

De derde partij van Zweden gaat teksten plaatsen in kranten in Jordanië, Libanon en Turkije. Hier leven duizenden vluchtelingen in kampen in de hoop dat zij door mogen reizen naar Europa. Ook wil de partij advertenties in Deense en Duitse kranten gaan zetten om asielzoekers in kampen daar te ontmoedigen.

"We hebben hier alleen tentenkampen", komt in de tekst te staan. "Het is hier koud en er ligt sneeuw. Er is een tekort aan levensmiddelen en bronnen voor onze eigen bevolking, en ook voor mensen die hier aankloppen."
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Pilgrim »

Ook hen lukt het niet – vluchtelingenparadijs Zweden capituleert

Geplaatst op 6 november 2015

Afbeelding
Minister-president Stefan Löfven: einde van de socialistische Zweedse multiculturele droom . . .!?

De Zweedse minister-president Stefan Löfven heeft van Brussel een herverdeling geëist van de “vluchtelingen” die in Zweden zijn aangekomen. De tijd dat Zweden de zwaarste last in de crisis zou kunnen dragen, zou voorbij zijn. “We bevinden ons nu in een extreem gespannen situatie”, verklaarde de minister-president woensdag in een E-mail aan het persbureau AFP. Waarom capituleert opeens het land dat geldt als Mekka voor vluchtelingen?

Zweden verwacht dit jaar tot 190.000 “vluchtelingen”. Omgerekend naar het bevolkingsaantal zou dit overeenkomen met 1,6 miljoen “migranten” voor Duitsland. En daarmee heeft Zweden de grens van zijn capaciteit bereikt. 58% van de Zweedse sociale uitkeringen gaat naar “migranten”. Volgens jaar moet het Scandinavische land 6,3 miljard euro voor de verwerking van de migrantenstroom opbrengen. Dat meldt nu de Zweedse immigratieautoriteit.

Van 2017 tot 2019 houdt de autoriteit zelfs rekening met jaarlijkse kosten van 7,4 miljard euro. Ter vergelijking: toegepast op Duitse omstandigheden en een 6,4 maal grotere economische prestatie zou dit in Duitsland overeenkomen met een bedrag van bijna 48 miljard euro – per jaar.

De begroting voor het jaar 2015 is al geëxplodeerd door de “migranten”. Nu moeten alle ministeries bezuinigingsvoorstellen indienen, bericht de krant “Svenska Dagbladet” uit Stockholm.

Net zoals in Duitsland heeft de dynamiek van de steeds meer aanzwellende immigratie iedere planning en voorbereiding in de war gestuurd. In haar nood heeft de roodgroene minderheidsregering van minister-president Stefan Löfven samen met delen van de oppositie nu een 21-puntenplan besloten: o.a. dienen de gemeentes meer geld te krijgen.

Ook het asielrecht wordt veranderd: asielzoekers dienen alleen nog maar verblijfsvergunningen voor een periode van 3 jaar te krijgen, de familiehereniging dient beperkt te worden. In werkelijkheid is de tot nu toe bijzonder royale regeling van de familiehereniging voor veel “migranten” de beslissende reden om naar Zweden te komen.

Deze maatregelen veranderen niets aan de actuele noodsituatie: tot het eind van het jaar ontbreken in Zweden 45.000 slaapplaatsen voor “migranten”. Tienduizenden zullen de Zweedse winter vermoedelijk in verwarmde tenten moeten doorbrengen.

De stemming is omgeslagen
Uit wanhoop over de actuele migranten-tsunami ontstaan in Zweden fundamentele twijfels over de juistheid van de huidige immigratiepolitiek. Uit de jongste peilingen blijkt dat 59% van de Zweden een striktere asielpolitiek wil.

Al jarenlang neemt nauwelijks een ander land, afgemeten aan het bevolkingsaantal, zoveel “vluchtelingen” en “asielzoekers” op als Zweden: verleden jaar kwamen er 110.000 “migranten”, drie jaar geleden waren dit er 103.000. In 1980 maakten immigranten uit de niet-westerse wereld slechts 1% van de bevolking uit. Nu is 16% van de bevolking immigrant, vooral uit het Midden-Oosten en Afrika.

Het probleem en vermoedelijk de reden van het misnoegen in de bevolking: de integratie van de niet-Europese immigranten is grotendeels mislukt. Slechts 58% van hen werkt – tegenover 84% van de autochtone Zweden. Maar ook die immigranten die het lukt een baan te bemachtigen, blijben achter: gemiddeld verdien zij 40% minder dan een autochtone Zweed. 40% van de niet-Europeanen in Zweden geldt als arm, tegenover 105 van de autochtone Zweden.

Dat is niet gunstig voor de vrede in het land. Dat toont een blik op de Zweedse gevangenissen: 26% van alle gevangenen zijn buitenlanders en “migranten” – en 50% van alle gevangenen die wegens zware misdaden tot meer dan vijf jaar gevangenisstraf veroordeeld werden, aldus het Britse blad “The Economist”.De meerderheid van de personen die beschuldigd worden van moord, verkrachting en roof zijn immigranten van de eerste of de tweede generatie, bericht de Canadese krant “The Globe and Mail”.

Dat de vrede in het land verstoord is, bleek ook eind juni in de stad Malmö in het zuidwesten van Zweden. Toen kwam het al tot bomaanslagen en onlusten in het overwegend door buitenlanders bewoonde stadsdeel Rosengård. “The Economist” berichtte dat de situatie van de “migranten” daar uiterst gespannen zou zijn: 80% van de inwoners zouden immigranten zijn die uit Afrika, het Midden-Oosten en Oost-Europa komen. De werkloosheid zou 62% bedragen. Brandende auto´s, straatgevechten met de politie: in andere Zweedse steden gist het sinds de verscherping van de vluchtelingencrisis eveneens.

Rest als conclusie: Aan geld en welkomstcultuur hebben de Zweden het zeer zeker niet laten ontbreken. Integendeel, zij hebben hun welvaartsstaat voor alle “vluchtelingen”, “asielzoekers” en “migranten” volledig opengesteld. En desondanks staan ze nu voor een honderdduizend maal mislukte integratie. Wat in de Canadese “The Globe and Mail” tot een tot nadenken stemmende vraag leidt: “Al tientallen jaren lang heeft Zweden ´vluchtelingen´ op een bijzonder royale wijze verwelkomd. Als het daar niet functioneert, waar dan wel?”

Bron: http://info.kopp-verlag.de

Auteur: Peter Orzechowski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/11/06 ... pituleert/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7608
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Ali Yas »

Deze ontwikkeling was geheel voorspelbaar.

Het is een gevolg van een combinatie van twee factoren. Zweden is een land met sociale voorzieningen en een hoge arbeidsproductiviteit. Het tweede zorgt ervoor dat werknemers goed opgeleid moeten zijn en anders geen werk kunnen krijgen, het eerste dat werkloosheid de staat geld kost.

Migranten uit een armer land met een vreemde taal komen dus grotendeels in de WW en blijven daar. De rest van de bevolking draait daar voor op en verarmt. Dat heeft natuurlijk ook gevolgen voor het niveau van de algemene voorzieningen, wat vooral hard aankomt bij de nieuwkomers die daarvan afhankelijk zijn. Gevolg: onlusten en criminaliteit. Uiteindelijk is zo'n land niet meer zo aantrekkelijk en droogt de instroom vanzelf op.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Pilgrim »

Zweden heeft gecapituleerd...

Gepubliceerd op 17 okt. 2015

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 49121
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Mahalingam »

Binnenkort zal aan de burgers niet alleen om kleding en speelgoed gevraagd worden maar ook om overtollige bedden en matrassen naar de ophok te brengen.
Sweden Tells Refugees `Stay in Germany' as Ikea Runs Out of Beds
Europe’s refugee crisis is having such a major impact in Sweden that even Ikea is running out of beds.

The Swedish furniture giant says its shops in Sweden and Germany are running short on mattresses and beds amid increased demand due to an unprecedented inflow of asylum seekers in the two countries.
http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... ut-of-beds
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 49121
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Mahalingam »

Zal de burgers ook gevraagd worden om tenten die ze momenteel niet gebruiken, uit te lenen voor bewoning door asieligen?
Sweden faces huge shortfall in refugee tents
The Swedish Civil Contingencies Agency has warned that the first tents for 375 asylum seekers are delayed, and it is unlikely that more than 4 000 refugees will be housed in tents by the end of the year. The demands for 50 000 beds will not be met.

The Swedish Migration board (Migrationsverket) needs tents to house 50 000 refugees this year already. But that is impossible, Anneli Bergholm Söder from the Swedish Civil Contingencies Agency (MSB) told TT: ”We want to warn Migrationsverket, they need to lower their expectations.”
Wat te lastig is voor ze: met een tentje zetten ben je er niet. Er moet stromend water, warm water, douches, electriciteit, verwarming, wifi, aan- en afvoerwegen voor mensen, goederen en poep enz.
En natuurlijk heel veel bewakers, begeleiders, tolken, schoonmakers, reparateurs, verplegers enz. zijn nodig.
En dan is er de Zweedse bureaucratische traagheid. Voor tentjes neerzetten zijn bouwvergunningen nodig.

http://www.thelocal.se/20151107/tents-f ... 75-planned
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Pilgrim »

Jamie Glazov & Ingrid Carlqvist: “Zweden staat op het punt van instorten”

Gepubliceerd op 8 nov. 2015

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 49121
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Mahalingam »

De grens wordt niet gesloten. Maar wat dan wel? Er komen grenscontroles. En die zijn ook nog tijdelijk.
Dus net zoals Frontex de zuid-grens bewaakt, zo zal Zweden zijn grens (tijdelijk) bewaken.
Zweden voert tijdelijke grenscontroles in
Zweden voert vanaf morgen tijdelijke grenscontroles in. Het land neemt de maatregel nu het steeds meer worstelt met een toenemende stroom vluchtelingen. Minister van Binnenlandse Zaken Anders Ygeman maakte de beslissing vandaag bekend.

Het besluit onderstreept de groeiende ongerustheid in Zweden dat de limiet aan de instroom van asielzoekers is bereikt.
De maatregel is bedoeld niet om migranten tegen te houden maar om de groeiende ongerustheid weg te nemen.
http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/ ... rensc.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 49121
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Mahalingam »

De grenscontroles worden als volgt aangeprezen:
"This is not a fence. We need to make sure that we have control (…) We have to make sure we know who is coming to Sweden," Prime Minister Stefan Löfven insisted.
[...]
"Introducing border controls is not to prevent people from coming to Sweden to seek asylum," the head of the Swedish Migration Agency Anders Danielsson meanwhile told Swedish news agency TT.
"On the contrary. They will have their case heard, but we need to (regain) control," he added.
http://www.thelocal.se/20151112/police- ... der-checks
Wel beginnen zich de contouren van een Jungle Camp (zie Calais) af te tekenen.
Meanwhile, in Germany, around 60 people had to return to their asylum transit accommodation in Rostock after they were denied tickets for the ferries to Trelleborg in Sweden because they did not have passports, reported the Dagens Nyheter newspaper.
http://www.thelocal.se/20151112/police- ... der-checks
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Manon »

Zweden beginnen zich te roeren.alhoewel: dit is al van 2013.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85795
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Naderende ondergang van Zweden

Bericht door Ariel »

Manon schreef:
alhoewel: dit is al van 2013.
Ja..Het is een oud filmpje. En ik ben bang dat hun ideaal om een papieren krant te maken jammerlijk mislukt is. Zover ik me kan herinneren werd de krant niet verkocht. Ook de Engelse versie van Dispatch International is volgens mij niet van de grond gekomen. Die zat achter een betaalmuur, en volgens mij is dat niet de manier om een krant te promoten. Maar ik begrijp het wel. Ingrid Carlqvist en Lars Hedegaard hebben ook een salaris nodig om rond te komen.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Plaats reactie