Opzettelijk vrij gelaten gevangenen worden gebruikt als migranten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Opzettelijk vrij gelaten gevangenen worden gebruikt als migranten

Bericht door Pilgrim »

Bekentenis van een zojuist gelande Tunesiër: “We zijn allemaal ex-gevangenen”

Geplaatst op 4 november 2020

Afbeelding

Sinds de Italiaanse havens weer open zijn, beleven ze een enorme bestorming door immigranten uit Afrika. Onder hen bevinden zich talrijke criminelen, vooral uit Tunesië, waar men genereus de gevangenissen heeft geopend voor emigranten.

“Escalatie van het geweld in Ventimiglia. De Tunesische ex-gevangenen, die daarvoor in Sicilië door Italiaanse politieagenten op de trein werden gezet, zijn in de Italiaans-Franse grensstad aangekomen. Waar ze rellen schopten en meermaals overvallen op autochtonen pleegden, wat tot resolute burgerprotesten leidde”, schrijft de site “Unser Mitteleuropa” onder verwijzing naar “VoxNews”.

Dader van Nice kwam ook via Italië naar Frankrijk
En verder: “Wie zijn deze Tunesiërs die naar Italië gaan? Het gaat daarbij om islamitische terroristen, zoals we in Nice te weten zijn gekomen, maar ook om ´gewone criminelen´ zoals drugshandelaars.”

Het was Salvini in zijn korte ambtsperiode gelukt een einde te maken aan de illegale binnenkomsten uit Tunesië en Libië via de Middellandse Zee in Italiaanse havens. Sinds – na het afdanken van Salvini als minister van Binnenlandse Zaken – de havens weer open zijn, is de bestorming weer begonnen.

De immigranten uit Noord-Afrika betalen ongeveer € 1000,- aan de smokkelaars en hun handlangers voor de overtocht naar Italië.

Tunesische gevangenissen geopend voor emigranten
Een tv-bericht laat een illegale immigrant uit Tunesië zien, die door een Engels schip naar Messina werd gebracht en er op wacht om vanuit Ventimiglia naar Frankrijk door te reizen:

“Op de vraag of het verhaal van de amnestie, die in Tunesië gevangenissen opent en het voor vele criminelen mogelijk maakt om naar Italië te komen, waar is, antwoordde hij met ´Ja´.”

Ook in Duitsland: Tunesië wil zware criminelen niet terug
Ook voor Duitsland is het probleem niet nieuw: uit een interpellatie van de AfD-fractie in de deelstaat Sachsen in het jaar 2015 bleek dat zich 499 meermaals veroordeelde veelplegers onder de asielzoekers in Sachsen bevinden.

Deze konden volgens minister van Binnenlandse Zaken Ulbig niet uitgezet worden, omdat hun asielprocedure nog niet afgesloten was respectievelijk hun landen van herkomst, zoals Tunesië, waar 193 criminelen vandaan komen, hen niet terug wil nemen.

Met deze tactiek staat Tunesië niet alleen. Ook in Turkije is het gebruikelijk om criminelen voor hun uitzetting uit Duitsland het staatsburgerschap te ontnemen, zodat deze in Duitsland moeten blijven.

Bron: philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/04 ... evangenen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie