Alternative für Deutschland (AfD)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 39689
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 24, 2019 11:26 pm

Alice Weidel: CDU is de steun bij de veiligheidsautoriteiten al lang kwijtgeraakt!

Geplaatst op 24 juni 2019

Afbeelding
Politiemensen en militairen sympathiseren met de AfD: CDU is steun bij de veiligheidsautoriteiten al lang kwijtgeraakt!

Friedrich Merz (CDU) heeft ervoor gewaarschuwd dat de CDU “delen van het Duitse leger en de federale politie aan de AfD” zou kunnen kwijtraken. Het is ontmaskerend dat politici van de CDU uitgerekend hun belangstelling voor onze politieagenten en soldaten herontdekken op het moment waarop ze merken dat zij zich teleurgesteld en verbitterd van de CDU afkeren.

Decennia lang werden de politie en het leger onder maatgevende verantwoordelijkheid van de CDU kapot bezuinigd en maatschappelijk buitenspel gezet. Daarom is het geen wonder dat de betrokkenen, die iedere dag hun leven en hun gezondheid voor ons allemaal op het spel zetten, in groten getale de hiervoor verantwoordelijke politici en partijen de rug toekeren.

Veel militairen en politieagenten registreren aandachtig dat de AfD-fractie ook bij dit thema heel goed weet waarover ze het heeft. Want in onze gelederen bevinden zich talrijke ervaren politiemensen en militairen, die de onverantwoordelijke verwaarlozing van de politie en het leger door de oude partijen van heel dichtbij hebben meegemaakt en hieronder geleden hebben en daarom in de politiek gestapt en naar de AfD overgestapt zijn. Daarom heeft Friedrich Merz het fout: de CDU dreigt de steun van de veiligheidsautoriteiten niet kwijt te raken – ze is deze al kwijtgeraakt.

De AfD-fractie zet zich in voor een zo goed mogelijke uitrusting van onze veiligheidsautoriteiten, omdat voor ons de veiligheid van Duitsland en zijn burgers in het middelpunt staat – en niet, omdat wij om stemmen bedelen.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/24 ... jtgeraakt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38245
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Mahalingam » Zo Jun 30, 2019 9:59 pm

Hoe het recht op samenkomst wordt uitgehold.
De Lange Arm van de Antifa reikt tot in Polen.
Polish hotel cancels rooms for German far-right MPs
The anti-immigration, anti-Islam Alternative for Germany had already had difficulty finding a venue after German hotels objected to hosting the group, the party and media sources said.

Around 70 of the party's 91 members of parliament were to gather instead on Friday evening in the Polish city of Szczecin, near the border with Germany.

But the spokesman for the party's parliamentary group, Christian Lueth, told AFP that the Szczecin hotel set to host them had suddenly told them its rooms were unavailable.
"The hotel cancelled the reservation for the conference rooms two hours before the gathering, and the hotel rooms as well, saying there had been a power cut," Lueth said.
He said he suspected "political reasons" for the decision.
"We had repeatedly confirmed the reservation -- there will be legal action."

Lueth said the MPs would stay in Berlin instead and meet at the Reichstag parliament building.

A gathering of far-right lawmakers had previously been cancelled in March after a German hotel turned them down fearing what it called "bad publicity".

Citing fears of violence, the AfD had also axed a gathering in Berlin after the European elections in May.
https://www.thelocal.de/20190629/polish-hotel-cancels-rooms-for-german-far-right-mps
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 39689
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 20, 2019 12:05 am

Georg Pazderski (AfD): Duitse Bondsdag sluit zichzelf op uit angst voor de gevolgen van de eigen politiek

Geplaatst op 19 juli 2019

Afbeelding
“Bondsdag sluit zichzelf op uit angst voor de gevolgen van de eigen politiek.”

Berlijn, 19 juli 2019. De eerste vice-woordvoerder van de AfD, Georg Pazderski, heeft scherpe kritiek op de plannen van de Bondsdag voor nog meer veiligheidsmaatregelen bij het Rijksdag-gebouw in Berlijn.

“Dat de Bondsdag zichzelf nu met een 10 meter brede gracht en 2,5 m hoge hekken op de Platz der Republik als het ware wil opsluiten, is onverdraaglijk. Het parlement laat zien dat het bang is voor de gevolgen van de eigen politiek, die door ongecontroleerde massa-immigratie geweld en terreur naar Duitsland heeft gebracht.

Vooral de geplande gracht getuigt van een schrikbarende blindheid voor de geschiedenis: zulke zogenaamde ´Aha-grachten´ werden door de DDR in het grensgebied met de Bondsrepubliek Duitsland en West-Berlijn gebruikt. Dat de Duitse Bondsdag het niet schuwt om dit middel van een mens-verachtende dictatuur in te zetten, is een catastrofaal signaal.

Tenslotte is dit zichzelf opsluiten cynisch, want de parlementariërs geven miljoenen uit voor de eigen veiligheid, terwijl de burgers van dit land onbeschermd staan blootgesteld aan de consequenties van hun catastrofen-politiek. Verder kun je nauwelijks van de burger verwijderd zijn.”

Bron: www.afd.de

Door: Georg Pazderski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/19 ... -politiek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Anti Islam Politiek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten