Alternative für Deutschland (AfD)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

AfD nu officieel onder observatie van de binnenlandse veiligheidsdienst!

Geplaatst op 3 maart 2021

Afbeelding

Nu is het dus officieel: de AfD wordt in heel Duitsland door de binnenlandse inlichtingendienst geobserveerd! De hele partij werd eind februari al door de binnenlandse inlichtingendienst als “verdacht geval” geclassificeerd. Weliswaar mag de binnenlandse inlichtingendienst op grond van een rechtsvordering van de AfD betreffende voorlopige rechtsbescherming de observatie tot nader order niet zelf verkondigen, maar dit werk hebben hem diverse vooraanstaande media van de “Tagesschau” tot de “Spiegel” uit handen genomen.

Op alle radiozenders, op het televisienieuws en vanaf morgen ook in de gedrukte media wordt de observatie door de binnenlandse inlichtingendienst en de stigmatisering van de grootste oppositiepartij in de Bondsdag vrolijk rondgebazuind – lopende rechtsstrijd of niet. AfD = grondwetvijandig = rechts-extreem luidt de boodschap die bij de bevolking onder de streep zal aankomen. Exact bij het begin van het superverkiezingsjaar 2021 en nog niet eens twee weken voor de belangrijke deelstaatverkiezingen in Baden-Württemberg en Rheinland-Pfalz.

De tijd van illusies zou nu definitief voorbij moeten zijn. Een realistische inschatting van de situatie helpt wanneer de AfD deze strijd wil doorstaan:

1. De koers van appeasement van het zogenaamde Meuthen-kamp tegenover het gevestigde machtskartel is klagelijk mislukt. De gevestigde partijen willen noch een Höcke-AfD noch een Meuthen-AfD. Ze willen helemaal geen AfD en dit vanuit hun optiek politieke bedrijfsongeval nu uit alle macht uit de weg ruimen. Daarvoor dient behalve politieke buitensluiting en mediale demonisering ook de repressie door de staat met hulp van de aan de orders gebonden binnenlandse inlichtingendienst maximaal verhoogd te worden.

2. De AfD zou er goed aan doen om zich op deze weliswaar verwachte, maar desondanks nieuwe situatie snel in te stellen. Natuurlijk moet ze volgens haar eigen overtuigingen binnen de partij grenzen trekken en een koers bepalen. Maar het verwateren van het programma en de stijl uit tactische overwegingen evenals personele “offers” op het altaar van de politieke correctheid hebben voor iedereen zichtbaar niet tot het gewenste resultaat geleid. Nu moet in plaats daarvan het devies van Gauland pas goed gelden: wees één, één, één!

3. De AfD zou het dispuut met de binnenlandse inlichtingendienst als datgene moeten begrijpen wat het is: als deel van de politieke campagne van het partijkartel. Juridische middelen kunnen misschien helpen, maar in de eerste plaats gaat het om een politieke controverse. De verschillende inlichtingenwetten geven de heersenden allemaal genoeg speelruimte om de binnenlandse inlichtingendienst af te sturen op een oppositiepartij, die zich kritisch bezighoudt met de thema´s immigratie en nationale identiteit.

4. De AfD zou dus zelfbewust in de nieuwe situatie moeten opereren. Coalities met de partijen uit het midden zijn voor afzienbare tijd onmogelijk geworden. Nu is een harde en offensieve oppositiekoers gevraagd, die vooral oog heeft voor het reusachtige leger niet-stemmers en proteststemmers. De langjarige CDU- en FDP-stemmers zullen vanaf nu nog moeilijker te bereiken zijn voor de AfD. En bij de komende opstelling van de lijst met kandidaten voor de parlementsverkiezingen zou er nog beter op gelet moeten worden om geen wankele kandidaten te nomineren, die bij twijfel hun burgerlijke naam belangrijker vinden dan hun partijboek en die zich dan bij toenemende repressie inclusief hun afgevaardigdenmandaat uit de voeten maken.

5. De AfD is sterk genoeg om dit dispuut te doorstaan. Geen enkele partij, die in het verleden met de knuppel van de binnenlandse inlichtingendienst K.O. werd geslagen, beschikte ook maar bij benadering over zo´n grote kiezersbasis, zo veel bronnen en zo veel mogelijkheden van directe communicatie met de burgers. De AfD zou er nu echter eindelijk over moeten nadenken of men ondanks de eigen observatie door de binnenlandse inlichtingendienst verder automatisch en over het algemeen blijft vasthouden aan de beoordeling van deze instantie met betrekking tot mensen, die al voor de oprichting van de AfD op de een of andere manier patriottisch actief waren en eveneens ten onrechte gestigmatiseerd werden. Dat zou niet alleen politiek schizofreen zijn, maar ook onverstandig, omdat het bij hen om duizenden potentiële leden gaat, die mogelijke personele verliezen op grond van de observatie door de binnenlandse inlichtingendienst meer dan zouden kunnen compenseren.

Of de meerderheid van de AfD dit net zo ziet? Dat zal de hamvraag van de komende maanden zijn. Gevreesd moet worden dat in ieder geval een deel van het huidige partijestablishment zal proberen om uit de nu plaatsgevonden observatie door de binnenlandse inlichtingendienst een reden voor nog hardere “politieke zuiveringen” af te leiden. In de onjuiste hoop zodoende te ontsnappen uit de klauwen van de binnenlandse inlichtingendienst of een betere uitgangspositie bij juridische disputen te kunnen creëren. De ervaring van de afgelopen decennia met het in westelijke democratieën unieke instrument “binnenlandse inlichtingendienst” heeft ondertussen aangetoond dat er maar twee mogelijkheden bestaan om deze weer kwijt te raken: door dat men op een bepaald moment volledig onbelangrijk is (Republikaner) of dat het lukt politiek door te breken (Die Linke).

Bron: pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/03 ... idsdienst/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

CITAAT Hans-Georg Maaßen...

Geplaatst op 3 maart 2021

Afbeelding

“Ik moest vaststellen dat er enorme druk op me werd uitgeoefend om eindelijk de AfD te observeren. Het was een onredelijke, een ongebruikelijke druk, waarbij ik de indruk kreeg dat ik als instrument voor partijpolitieke doelen gebruikt moest worden. Maar mijn standpunt was duidelijk: ik wilde van mezelf geen beulsknecht van de regerenden laten maken om hier partijpolitieke concurrentiebescherming te bedrijven.”

(Hans-Georg Maaßen, voormalig president van de Duitse binnenlandse inlichtingendienst)

Bron: “Preußische Allgemeine Zeitung”, 18-12-2020

Geplaatst/vertaald via: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/03 ... -maasen-3/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Merkel´s nederlaag: Administratieve rechtbank Keulen verbiedt AfD-observatie aan binnenlandse inlichtingendienst

Geplaatst op 5 maart 2021

Afbeelding

Het is slechts een etappeoverwinning, maar eentje die voor de verkiezingen in Baden-Württemberg en Rheinland-Pfalz de AfD nog een keer een duw kan geven. Zo was dat vast en zeker niet bedoeld door Merkel en Haldenwang (chef van de binnenlandse inlichtingendienst) toen opdracht werd gegeven om de observatie van de AfD door te spelen aan de mainstream media.

De binnenlandse inlichtingendienst moet het tot het einde van nog een kort geding laten om de AfD openlijk of niet openlijk als verdenkinggeval te classificeren en moet ook alle activiteiten staken die zo´n classificatie mogelijk maakt.

Dat het komende kortgeding ook pro-AfD wordt beslist, is zeer waarschijnlijk. Het aftreden van Haldenwang is nu geboden, nadat hij opnieuw het onderspit heeft gedolven.

Het is kennelijk zijn enige doel om de AfD zo veel mogelijk politieke schade toe te brengen. Vanzelfsprekend in opdracht van zijn meesteres, de bondskanselier, die vanuit de bondskanselarij via minister van Binnenlandse Zaken Seehofer aanwijzingen geeft.

Bron: philosophia-perennis.com

Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/05 ... gendienst/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Dr. Nicolaus Fest: “Asiel- en migratiepact van de EU – gedwongen vestiging in de EU” (+ Nederlandse vertaling!)

Geplaatst op 8 maart 2021


(Klik rechts onderin de balk voor Duitse ondertiteling)

Goedendag! Al enkele keren had ik over het dreigende asiel- en migratiepact bericht, dat de Europese Commissie op dit moment bekokstooft. Zelfs de Commissie gaat er van uit dat er – mocht het asiel- en migratiepact realiteit worden – ongeveer 70 miljoen Afrikanen verwacht kunnen worden. Volgens andere onderzoeken is eerder te rekenen op 500 miljoen – en zodoende op het einde van Europa en de welvaartsstaat.

Net zoals het migratiepact van de VN, dat twee jaar geleden grotendeels buiten de publieke opinie om werd besloten, staat ook het nieuwe asiel- en migratiepact van de EU in het teken van geheimzinnigheid: de EU liet tweemaal zogenaamde “burgerraadplegingen” uitvoeren. Beide keren werden echter noch de burgers van de EU noch wij Europarlementariërs geraadpleegd of ook alleen maar geïnformeerd. In plaats daarvan echter een paar pro-asiel lobbygroepen. Hun antwoorden kun je je voorstellen. Maar met de wil van de meerderheid van de Europese bevolking hebben die niets te maken – en ook niet met transparantie of democratie.

Om iets tegenover de antidemocratische geheimzinnigheid waarmee de Europese Commissie wat betreft het migratiepact ageert te zetten en het debat over het migratiepact zakelijk te funderen, heeft de fractie Identiteit & Democratie (ID) in het Europees Parlement de tot nu toe door de Europese Commissie gepubliceerde voorstellen aan een nauwkeurige analyse onderworpen. Deze analyse is nu klaar – in gedrukte vorm en als PDF in twee talen: in de originele Engelse versie (PDF, scroll down), aangevuld met een Duitstalige vertaling. Wanneer u onze analyse wilt hebben, ga dan gewoon naar onze website “saveurope.de”. Daar vindt u de link om de brochure te downloaden.

Op de voorkant van de brochure staat: “Laat u ons het debat openen!” Exact dat willen wij! En we willen aantonen dat er wel degelijk andere mogelijkheden bestaan om met massamigratie om te gaan. Hoe belangrijk dit debat is, bleek vandaag. Twee uur geleden werd er in de juridische commissie over het asiel- en migratiepact gesproken. Aan de zitting nam ook een vertegenwoordiger van de Duitse regering deel. Volgens zijn uitspraak, die hij op mijn verzoek nogmaals bevestigde, ondersteunt de Duitse regering nadrukkelijk de gedwongen vestiging van migranten in de EU. Deze gedwongen vestiging dient te geschieden aan de hand van een verdeelsleutel, die zich richt op het bevolkingsaantal en de economische kracht van de Europese landen. Dat betekent niets anders dan dat Duitsland de zwaarste last van de door de EU gewilde migratie moet dragen. En omdat de EU, evenals haar socialistische eurocommissaris Ylva Johansson, graag, letterlijk, “middelmatig en laaggekwalificeerde migranten” wil hebben – met andere woorden: halve en volledige analfabeten – betekent dat ook: tot ziens welvaartsstaat, dalende pensioenen, stijgende sociale lasten, hogere belastingen. En bovendien nog slechtere scholen, nog meer criminaliteit, nog meer verwaarloosde steden. Als u dat wilt – alstublieft. Zo niet: informeert u zichzelf, begin het debat, leest u onze analyse.

De migratiekwestie is, dat lijdt geen twijfel, de belangrijkste politieke kwestie van de komende jaren. Het lot van Europa, maar ook dat van Duitsland, zal daardoor beslist worden. Of we behouden ons thuisland en ons cultureel erfgoed – of Europa zal tot onherkenbaarheid veranderen – onomkeerbaar, onherroepelijk. Of Europa blijft het centrum en de wieg van de westelijke cultuur – of ze zal ten onder gaan. Zo simpel is het. Een prettige dag, maar doet u alsjeblieft iets!

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/08 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43707
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Mahalingam »

Politiebond wil AfD-leden eruit schoppen

BERLIJN. De politiebond (GdP) heeft een resolutie aangenomen die onverenigbaar is met het lidmaatschap van de AfD. De vakbond maakte vrijdag bekend dat iedereen die het samenleven in Duitsland in twijfel trekt of aanvalt, ongewenst is in het GdP. De federale uitvoerende macht heeft daarom afgesproken dat gelijktijdige lidmaatschappen in de AfD en het GdP niet compatibel zijn met elkaar. “Leden die beweren de AfD te steunen met hun partijlidmaatschap, haar steunen of ermee sympathiseren”, zouden daarom gevraagd worden het GdP te verlaten.

De standpunten en meningen van de AfD zijn in tegenspraak met de solidariteit en het behoud van de openbare veiligheid, het zelfinzicht en de rol van politiemensen, legde GdP Vice Dietmar Schilff uit. Hooggeplaatste AfD-politici namen bijvoorbeeld deel aan demonstraties van lateraal denken in de Corona-crisis en probeerden hun krachten te bundelen met rechtsextremisten, antisemieten, Reichsburgers en complottheoretici. "Als GdP met een lange democratische traditie zijn we resoluut tegen het verzoek van de AfD", benadrukte Schilff, die zelf lid is van de SPD.

Ter ondersteuning van haar standpunt nam de vakbond ook een standpuntnota van meerdere pagina's aan. Hierin stelt ze onder meer dat de AfD een "fundamenteel racistische, nationalistische, onmenselijke, anti-democratische en anti-vakbondspartij" is. AfD-politici zijn "gedeeltelijk verantwoordelijk voor haat, agitatie en geweld".

AfD: GdP als verlengde arm van de Groenen en de SPD

De AfD verwierp de aantijgingen en veroordeelde de onverenigbaarheidsbeslissing. "Als het GdP een dergelijk besluit neemt kort voor twee belangrijke staatsverkiezingen, fungeert het duidelijk als een verlengstuk van de Groenen en de SPD, twee partijen die regelmatig de belangen van politieagenten vertrappen", zei de plaatsvervangend woordvoerder van de AfD voor binnenlandse zaken. -Bundestag factie en voormalig hoofdcommissaris van politie Martin Hess. "Om partijpolitiek te voeren onder het mom van politieke correctheid, gebruikt het GdP antidemocratische methoden door het pluralisme van de mening te vertrappelen."

Keer op keer positioneren vakbonden, vooral de Duitse vakbondsfederatie, waartoe het GdP behoort, zich tegen de AfD. In 2019 bekritiseerde het GdP bijvoorbeeld de kandidatuur van politieagenten voor de AfD bij de staatsverkiezingen in Thüringen.

Voor de laatste Europese verkiezingen in 2019 waarschuwde de dienstenvakbond Verdi voor het verbinden van het kruisje met de AfD. (Red: = stemmen op de AfD) Vorig jaar had de Verdi-districtsvereniging van Mittelfranken al een resolutie aangenomen die onverenigbaar was met het lidmaatschap van de AfD. In hetzelfde jaar had ook de Duitse Vereniging van Journalisten een dergelijke onverenigbaarheidsresolutie bereikt. (krk)
https://jungefreiheit.de/politik/deutsc ... gegen-afd/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22239
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door King George »

Hierbij kunnen we Duitsland dus officieel tot een politiestaat kwalificeren met een dergelijk beroepsverbodenbeleid bij de politie.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8404
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door xplosive »

   
Daaruit :
In Baden-Württemberg behalen de Groenen 32,6 procent van de stemmen tegenover 30,3 in 2016 (+2,3) ..... en de rechts-radicale AfD 9,7 procent (-5,4)
In Rijnland-Palts behaalt ..... de AfD 8,3 procent (-4,3)
De AfD heeft dus fors verloren. Waarschijnlijk mede dankzij een recent tegen de AfD gevoerde hetze.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Ook dit ruikt weer een beetje naar fraude en manipulatie.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

AfD blijft een krachtige factor in de Duitse politiek

Geplaatst op 15 maart 2021

Afbeelding

Gisteravond leek het erop dat de AfD in zowel Baden-Württemberg als Rheinland-Pfalz dubbele cijfers zou kunnen behalen. Dat ons dat niet gelukt is, is een domper. Desondanks is dat onder de gegeven omstandigheden altijd nog een succes, waarop we voort kunnen bouwen.

De laatste deelstaatverkiezingen vonden onder de druk van Merkel´s grensopening plaats. De belangrijke onderwerpen immigratie en asiel speelden deze keer geen rol in de publieke verslaggeving.

De AfD werd juist in de publiekrechtelijke media systematisch uitgesloten. Vertegenwoordigers van de AfD werden bijna nooit voor politieke talkshows uitgenodigd. Als er over de AfD werd bericht, dan altijd alleen maar negatief. Op de sociale media worden conservatieve bijdrages verwijderd en de reikwijdte beperkt.

De verkiezingscampagne van de AfD werd enorm verstoord. De links-extremen grijpen naar steeds grovere methodes om standjes van de AfD aan te vallen en onze leden en gevolmachtigden te bedreigen.

Kort voor de deelstaatverkiezingen werd door de binnenlandse inlichtingendienst doelbewust gelekt dat de AfD als partij geobserveerd moet worden. Ook al werd dit door de administratieve rechtbank Keulen weer opgeheven, werd het doel bereikt om de AfD een imagoschade toe te voegen.

Ondanks deze enorme aanvallen heeft de AfD zich als vast bestanddeel van het partijensysteem gevestigd. Onze politieke tegenstanders hebben hun doel, namelijk dat wij verdwijnen, niet bereikt. Ze moeten ermee leven dat de AfD een krachtige factor in de Duitse politiek is.

De AfD moet nu al haar energie concentreren op de komende verkiezingen. We moeten onze aanhangers mobiliseren en ons potentieel volledig uitputten. Dat dit kan lukken, tonen de laatste parlementsverkiezingen aan. Destijds stonden we drie maanden voor de Bondsdagverkiezingen bij INSA nog op 8,5%. Bij de Bondsdagverkiezingen behaalden we uiteindelijk 12,6%.

In de komende maanden zullen de verwoestende gevolgen van de politiek van Merkel nog duidelijker te zien zijn, de stemming in Duitsland slaat om, de CDU crasht en de FDP zet in op de coalitie van sociaaldemocraten, liberalen en Groenen. Dat is de kans voor de AfD om het roer om te gooien en in het offensief te gaan – laten we deze gebruiken!

Bron: freiewelt.net

Door: Beatrix von Storch

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/15 ... -politiek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22239
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door King George »

xplosive schreef:
di mar 16, 2021 1:11 am
   
Daaruit :
In Baden-Württemberg behalen de Groenen 32,6 procent van de stemmen tegenover 30,3 in 2016 (+2,3) ..... en de rechts-radicale AfD 9,7 procent (-5,4)
In Rijnland-Palts behaalt ..... de AfD 8,3 procent (-4,3)
De AfD heeft dus fors verloren. Waarschijnlijk mede dankzij een recent tegen de AfD gevoerde hetze.
Het is nog veel erger:

'Duitse veiligheidsdienst merkt AfD als verdacht aan'
https://duitslandinstituut.nl/artikel/4 ... rdacht-aan
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

AfD komt sterk terug: vernietigend bewijs voor de coronachaos van Merkel!

Geplaatst op 29 maart 2021

Afbeelding

Was eind februari in de ZDF-“Politbarometer” nog een meerderheid van de geënquêteerden tevreden met het corona crisismanagement van de staat en de deelstaten, nu staat de kritiek op de voorgrond: 55% (febr. 43%) bevestigt slecht werk van de spelers in de coronacrisis. Het werk van de Duitse regering onder Angela Merkel (CDU) wordt zelfs door 56% negatief beoordeeld. Verheugend: de AfD komt sterk terug!

De CDU stort in een andere peiling regelrecht in. Zoals blijkt uit de actuele ZDF-“Politbarometer” van de Onderzoeksgroep Verkiezingen uit Mainz komen de CDU en de CSU bij de zogeheten “Zondagsvraag” (“Als er komende zondag parlementsverkiezingen zouden zijn…”) nog maar uit op 28% – een daling van 7% binnen een maand!
  • De AfD wint duidelijk en komt nu op 12%, dat zijn 2% meer dan in de vorige maand!
  • Ergerlijk en uitermate naar is het feit dat de Groene ecosocialisten op onverklaarbare wijze er zelfs 4% bij winnen en nu op 23% staan. Let wel: Alleen de domste kalveren zoeken hun eigen slachters!
  • De SPD stijgt 1% en komt nu op 15%
  • De FDP stijgt eveneens met 2% en komt nu op 9%
  • Die Linke blijft onveranderd op 7% staan
Laschet sjeest als bondskanselierkandidaat
Alleen de chef van de CSU, Markus Söder, wordt volgens de peiling in meerderheid (56%) toevertrouwd om de “capaciteiten als bondskanselier” te hebben (nee; 36%).

SPD-kandidaat Olaf Scholz wordt door 39% van de geënquêteerden beschouwd als geschikt (nee: 51%); de chef van de Groenen, Robert Habeck, 28% (nee: 55%); de vicevoorzitter van de Groenen, Annalena Baerbock 25% (nee: 57%).

Bijna desastreus zijn de cijfers voor CDU-chef Armin Laschet: slechts 23% (nee: 65%) vertrouwt hem het ambt van bondskanselier toe – zelfs in zijn eigen partij zijn dit slechts een klaaglijke 28%.

Bron: deutschlandkurier.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/29 ... ronachaos/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Meer migranten = meer stemmen voor de AfD

Geplaatst op 30 maart 2021

Afbeelding

Immigratie dient in het vervolg beter versluierd te worden

Waar asielzoekers ingekwartierd worden, stijgt het stemaandeel voor de AfD. Dat heeft een onderzoek van het Leibnitz-Instituut voor Economieonderzoek (RWI) uit Essen bewezen. Het onderzoek beweert en bewijst twee dingen:


“Hoe groter het aandeel asielzoekers in de bevolking van een regio is, des te grotere verkiezingssuccessen boeken daar rechtse partijen.”

“Als het economische goed gaat met een regio, dan verhoogt de komst van vluchtelingen ook het stemmen aandeel van de Groenen. Zijn de economische algemene omstandigheden slecht, dan is er geen of zelfs een negatief effect op het verkiezingssucces van de Groenen.”

Het verband is niet echt moeilijk te begrijpen: de duidelijk zichtbare komst van asielzoekers wakkert een politiek debat over immigratie aan, waarvan vooral die partijen profiteren die zich wat dit onderwerp betreft bijzonder profileren. De Groene migratievoorstanders helpt het effect echter niets, daar waar haar clientèle van geesteloze beterverdieners ontbreekt, die aannemen zich een multiculturele dagdroom te kunnen permitteren.

De handelingsaanbeveling van het instituut luidt bijvoorbeeld niet om af te zien van massa-immigratie. De onderzoekers bevelen veelmeer de versluiering aan:

“Als een polarisatie van de politieke discussie vermeden dient te worden, zou – rekening houdend met integratieaspecten – ook in crisistijden volgens verdelingsquota gehandeld en vluchtelingen mogelijk gelijkmatig over de regio´s verdeeld moeten worden.”

“Omdat de centrale onderbrenging van vluchtelingen in de lokale bevolking op voorbehouden stuit, zouden asielzoekers zo snel mogelijk decentraal in woningen ondergebracht moeten worden.”

Bron: pi-news.net

Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/30 ... or-de-afd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Sachsen: AfD haalt in peiling de CDU in

Geplaatst op 10 april 2021

Afbeelding

Patriotten zouden nu bij deelstaatverkiezingen in Sachsen de grootste partij zijn

Terwijl linkse media het niet moe worden om over een zogenaamde crisis in de Alternative für Deutschland (AfD) te schrijven, komt er heel ander nieuws uit Sachsen. Als er nu parlementsverkiezingen in de vrijstaat Sachsen zouden plaatsvinden, dan zou de patriottische partij de grootste worden. Dit bleek uit een door de “Sächsische Zeitung” in opdracht gegeven peiling. En daarmee heeft de AfD de CDU van minister-president Michael Kretschmer ingehaald.


De AfD zou 29,6% krijgen, wat in vergelijking met vorige week een stijging van 3,2% zou betekenen, de CDU zou 27,9% krijgen ( min 2,9%), de Groenen komen op 12% (- 2%), Die Linke op 9,6% (min 0,3%), de SPD op 7,3% (min 1,3%) en de FDP op 6,9% (plus 2,1%.).

Opmerkelijk is de instorting van de CDU. In februari stonden de christendemocraten nog op 35%. Als reden noemde de “Sächsische Zeitung” de ontevredenheid van de inwoners van Sachsen met de coronapolitiek van de deelstaatregering, temeer daar 62% van de geënquêteerden ontevreden is over het crisismanagement van minister-president Kretschmer. Maar ook de “mondkapjesaffaire” op landelijk niveau zou wel eens niet kunnen bijdragen aan de populariteit van de CDU. Daarentegen betaalt de scherpe oppositiepolitiek van de AfD-Sachsen onder Jörg Urban zich uit.

Bron: zurzeit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/04/10 ... de-cdu-in/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Partijcongres van de AfD in Dresden: Nu staat de “Dexit” in het programma

Geplaatst op 12 april 2021

Afbeelding

De AfD heeft op haar partijcongres in Dresden de koers vastgelegd. Ze spreekt zich nu duidelijk uit voor een EU-uittreding van Duitsland en verlangde in een resolutie bovendien het definitieve einde van de coronapolitiek in Duitsland.

Landelijk woordvoerder Jörg Meuthen sprak zich weliswaar heftig uit tegen de programmawijziging wat betreft “Dexit”, maar had uiteindelijk geen succes – een meerderheid van de gedelegeerden stemde voor een desbetreffend amendement, volgens welk de eis naar een Duitse uittreding in het verkiezingsprogramma van de AfD opgenomen moet worden.

Daarin staat letterlijk: “Wij beschouwen een uittreding van Duitsland uit de Europese Unie en de oprichting van een nieuwe Europese economische gemeenschap en waardegemeenschap als noodzakelijk.”

Al voor het debat over het programma voor de landelijke parlementsverkiezingen namen de gedelegeerden zaterdag een “coronaresolutie” aan. Daarin verlangt de AfD om “te stoppen met elke, ook indirecte, dwang tot het uitvoeren van tests, vaccinaties, o.a. door invoering van zogenaamde sneltest-Apps en het groene vaccinatiepaspoort, evenals benadelingen voor mensen zonder mondkapje.” De chef van de AfD-Thüringen, Björn Höcke, sprak in verband met corona van een “door testen bewerkstelligde pandemie” en een “testwaanzin”.

Bron: zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/04/12 ... programma/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

AfD waarschuwt met succes officieel de minister-president van Sachsen

Geplaatst op 17 april 2021

Afbeelding

De minister-president van de Duitse deelstaat Sachsen, Michael Kretschmer (CDU), heeft een publicatie tegen de AfD verwijderd, nadat de partij hem civielrechtelijk officieel had gewaarschuwd. In de Tweet beweerde Kretschmer in verband met de discussie over de coronamaatregelen van het Duitse politieke bedrijf: “De AfD is een gevaar voor ons land”.

De “Welt” verhult in een bericht over deze gebeurtenis de omstandigheid dat deze inhoud tijdelijk ook op een officiële website van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Sachsen stond gepubliceerd.

De staat is tot neutraliteit verplicht. Zijn infrastructuur mag niet in de politieke competitie misbruikt worden, wat vertegenwoordigers van de oude partijen in staatsfuncties steeds opnieuw hebben gedaan in de politieke strijd tegen de AfD. De “Welt” citeert desbetreffend de toepasselijke inschatting van Kretschmer:

“Na zorgvuldig juridisch onderzoek, ook gezien tegen de achtergrond van vergelijkbare vonnissen, heb ik besloten de Tweet te verwijderen. Mijn persoonlijke mening, die ik in de Tweet duidelijk heb gemaakt, is daarmee echter niet veranderd.”

Als privépersoon mag Kretschmer over zijn politieke concurrenten praten zoals hij wil. Zodra hij echter de blijkbaar iets te grote pet van minister-president van Sachsen opzet, moet hij de regels van deze hoge staatsfunctie respecteren, die hem steeds opnieuw moeten worden uitgelegd door juristen, omdat hij ze blijkbaar niet begrepen heeft.

Bron: pi-news.net

Door: Manfred Rouhs

Vertaald door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/04/17 ... n-sachsen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Alexander Gauland (AfD): Antisemitische onlusten zijn een rechtstreeks gevolg van Merkel´s immigratiepolitiek

Geplaatst op 18 mei 2021

Afbeelding

Over de aankondigingen van de Duitse minister van Binnenlandse Horst Seehofer, die onder druk van de actuele antisemitische onlusten op demonstraties met de “volle hardheid van de rechtsstaat” wil ingrijpen, verklaart de voorzitter van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, Alexander Gauland:

“In het verleden heeft Horst Seehofer maar al te vaak bewezen dat we ons weinig of niets gelegen moeten laten liggen aan zijn krachtige opmerkingen. Het is helaas afzienbaar dat het ook deze keer – net zoals bij talloze andere uitzettingsoffensieven – bij loze woorden en lippendiensten zal blijven.

De regering-Merkel, waartoe minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer zelf behoort, heeft jarenlang ontelbare gewelddadige antisemieten en Israël-haters ongecontroleerd naar Duitsland laten immigreren. Wanneer de verantwoordelijken van deze politiek zich nu opwinden over de directe gevolgen daarvan, komt dat over als huichelarij.

Antisemitisme, hier in het land vaak als ´Israël-kritiek´ verhuld, is een maatschappelijk probleem, dat verder gaat dan de groep islamitische immigranten. Dit moet altijd bestreden worden. De immigratiepolitiek van Merkel heeft echter het tegenovergestelde veroorzaakt en het probleem, juist met het gewelddadige antisemitisme, in plaats daarvan op dramatische wijze verscherpt.

Wie het echt serieus meent met de bestrijding van antisemitisme, die moet een einde maken aan de ongecontroleerde islamitische massa-immigratie en de criminelen zonder pardon consequent uitzetten.”

Bron: politikstube.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/05/18 ... epolitiek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Jörg Meuthen (ID/AfD): NIETS rechtvaardigt deze terreur tegen Israël! (+ Nederlandse vertaling)

Geplaatst op 19 mei 2021Mevrouw de presidente, de raketterreur van Hamas, en daar komt de agressie vandaan, tegen de Israëlische bevolking is ten diepste aangrijpend. Als Duitser ben ik geschokt en walg ik er van dat deze dagen Jodenvijandige leuzen ongehinderd en luidkeels door onze steden dreunen. Hier is het linkse, groene en islamitische antisemitisme te zien dat, verpakt als Israël-kritiek, ook door niet weinigen uit dit huis bevorderd en aangewakkerd wordt.

Israëlische slachtoffers worden gerelativeerd, er wordt met propaganda gestrooid en Israël wordt gedemoniseerd. Tegen u allen roep ik: Absoluut niets kan deze terreur tegen Israël rechtvaardigen! Voor ons zijn dat, anders dan voor menig ander, niet alleen maar lippendiensten. Onze onwrikbare solidariteit geldt in deze dagen meer dan ooit Israël, net als de vele joodse mensen hier in Europa.

Wij stellen ons op tegen haat en geweld, voor de bescherming van joods leven in vrijheid overal in de wereld en voor een duurzame vrede in het Heilige Land. We mogen niet langer toestaan dat de EU met zogenaamde hulpbetalingen de facto de extremisten van Hamas en Fatah, en zodoende indirect terreur tegen Israël, financiert. Onze absolute solidariteit geldt Israël en zijn onvervreemdbaar bestaansrecht. Dank u wel.

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/05/19 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43707
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Mahalingam »

Huis AfD-leider Thüringen doorzocht vanwege opruiing

Het huis van de leider van de rechts-populistische partij Alternative für Deutschland (AfD) in de deelstaat Thüringen is zaterdag doorzocht door politieagenten. Björn Höcke wordt verdacht van opruiing tegen vluchtelingen en migranten.

Volgens Duitse media doet de aanklager al een jaar onderzoek naar Höcke. De directe aanleiding was een foto die de politicus op Facebook plaatste van de Duitse kapitein Carola Rackete. Die werkt voor de reddingsorganisatie Sea-Watch. ‘Ik heb marteling, seksueel geweld, mensenhandel en moord geïmporteerd’ stond er bij de foto. De aanklager zegt dat Höcke bedoelde dat vluchtelingen zich hier schuldig aan maken en hij zo mensen wilde ophitsen tegen migranten.

De AfD in Thüringen en Höcke worden sinds 11 mei als extremistisch gezien door de aanklager.

De woordvoerder van de AfD reageerde boos op de huiszoeking. “De huiszoeking bij de voorzitter van de sterkste oppositiepartij van Thüringen is een volgend dieptepunt in het misbruik van justitie tegen ongewenste politieke meningen.” Volgens de woordvoerder valt de Facebookpost onder de vrijheid van meningsuiting.

Höcke is de oprichter van de extreemrechtse aftakking van AfD, der Flügel. Die beweging is inmiddels opgeheven maar zou nog veel invloed hebben binnen de partij.
https://www.trouw.nl/buitenland/huis-af ... ~b0768855/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8644
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door sjun »

Die politiek via de achterdeur van Justitie om politieke tegenstanders te verzwarten en de oppositie monddood gemaakt te krijgen hangt weer van de toeschrijvingen aan elkaar. En ook Trouw leent zich voor deze propaganda in de traditie van Joseph Goebbels.
:scratch:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Peiling Sachsen-Anhalt: AfD de grootste partij!

Geplaatst op 26 mei 2021

Afbeelding

Natuurlijk, het is maar een peiling, maar twee weken voor de deelstaatverkiezingen in Sachsen-Anhalt op 6 juni blijkt uit deze peiling van INSA dat de AfD daar op dit moment de grootste partij is. INSA zat in het verleden vaak dichterbij de uiteindelijke verkiezingsuitslag dan de meeste andere opinieonderzoeksinstituten. De mensen in het oosten van Duitsland hebben na 40 jaar dictatuur een heel ander gevoel ontwikkeld voor de gebeurtenissen in het politieke bedrijf.

Bron: philosophia-prennis.com

Door: Michael van Laack

Vertaald/bewerkt door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/05/26 ... te-partij/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43707
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Mahalingam »

Over hoe de antifa straffeloos een marktkraam van de AfD mag vernielen en de AfD-ers moeten vluchten voor het geweld en de haat.
Rechtbank München: vrijspraak na aanval Antifa op AfD

hier in het Duits te lezen(er is Google Translate of misschien wel dhr. E.J. Bron?)
http://www.pi-news.net/2021/05/amtsgeri ... l-auf-afd/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

AfD haalt in Sachsen de CDU in

Geplaatst op 29 mei 2021

Afbeelding

Ook al daalt de CDU een beetje en stijgen de Groenen een beetje, in Sachsen wil altijd nog de helft van de bevolking een conservatieve regering. De AfD is weer de grootste partij in de Duitse deelstaat Sachsen. Zoals uit een actuele peiling van INSA in opdracht van de “Bild-Zeitung” blijkt, staat de AfD met 26% (-1,5%) 2% voor op de CDU. De christendemocraten hebben sinds de deelstaatverkiezingen in 2019 8% verloren en staan nog maar op 24%.

De regeringspartij SPD verliest eveneens (-1,7%) en moet met 6% maar afwachten of ze de kiesdrempel van 5% gaat halen. Als regeringspartij konden alleen de Groenen winnen en zijn van 8,6% gestegen naar 13%.

De actuele regeringscoalitie CDU/Groenen/SPD zou volgens deze peiling haar meerderheid in Sachsen kwijtraken en nog maar 43% van de stemmen krijgen.

De winnaar in de peiling is de FDP, die 7,5% kon winnen en nu op 12% van de stemmen staat. Bij de deelstaatverkiezingen in 2019 haalde ze maar 4,5% van de stemmen en kwam ze dus niet in het parlement.

Die Linke blijft op 11% staan. Alle andere partijen, ook de Vrije Kiezers, halen de drempel van 5% niet.

Volgens de baas van INSA, Hermann Binkert, is het waarschijnlijk dat de CDU desondanks ook de volgende minister-president levert: “Omdat de AfD geen coalitiepartner heeft, kan zonder en tegen de CDU niet geregeerd worden.” Een Jamaica-coalitie, dus CDU/Groenen/FDP, zou samen op 49% van de stemmen komen en een nipte meerderheid behalen. De volgende deelstaatverkiezingen in Sachsen vinden in de zomer van 2024 plaats.

Afbeelding

Bron: epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/05/29 ... de-cdu-in/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

De AfD schetst haar buitenlandse politiek: Uit de EU – samenwerking met Rusland

Geplaatst op 2 juni 2021

Afbeelding

Een opmerkelijke positionering betreffende de buitenlandse politiek: terwijl de Groenen inzetten op nog meer confrontatie met Rusland en – volgens partijchef Habeck – zelfs wapens aan Kiev willen leveren, zet de AfD zich als enige Duitse partij offensief in voor een toenadering tot Rusland.

De landelijk woordvoerder van de AfD (en topkandidaat) Chrupalla verklaarde nu in de “Welt” dat de AfD niet alleen de uittreding van Duitsland uit de EU zou willen, maar in plaats daarvan ook een Europese economische zone met Rusland.

“Wij willen per se gesprekken en ook compromissen als het om een vriendschappelijke en financieel faire samenwerking van alle Europeanen, inclusief Rusland, in een gemeenschappelijke Europese economische zone gaat”, zei Chrupalla, en: “Voor ons hoort Rusland bij Europa.”

Voor het creëren van een nieuwe economische zone met inbegrip van Rusland zou Duitsland de EU moeten verlaten: “Uit deze onhervormbare EU, uit dit Rupsje Nooitgenoeg moet Duitsland uittreden.”

Bron: zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/06/02 ... t-rusland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51257
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

De arrogantie waarmee de bondskanselier neerkijkt op AfD-kiezers is onverdraaglijk!

Geplaatst op 3 juni 2021

Afbeelding
Bondskanselier Angela Merkel (CDU) en Alice Weidel (AfD).

Alice Weidel: Bondskanselier Angela Merkel heeft gisteren het werk van de gevolmachtigde “Oost” van de Duitse regering, Marco Wanderwitz (CDU), geprezen. Hij zou “zeer, zeer goed werk doen”, ze zou hem erg waarderen. Wanderwitz heeft problemen aangesproken “die ons allen zorgen baren”, benadrukte Merkel na overleg met de ministers-presidenten van de oostelijke deelstaten.

Daarmee ondersteunt ze in principe de onbeschrijflijke uitspraken van de gevolmachtigde “Oost”. Het moet eindelijk afgelopen zijn met de kiezersbelediging! Wie zijn kruisje zet bij de AfD, die wendt zich af van de democratie. Integendeel, wie zijn kruisje zet bij de AfD, die wil rechtsstatelijkheid en democratische principes weer tot gelding brengen. Grondwetsartikelen zoals 16a, die de binnenkomst van asielzoekers uit veilige derdelanden regelt en door de regering-Merkel al jaren geïgnoreerd wordt, moeten weer onbeperkt gelden. Verdragen, die op Europees niveau gesloten werden, om de Duitse belastingbetaler voor een garantie- en schuldenunie te behoeden, mogen niet langer gebroken worden. Wie op de AfD stemt, die spreekt zich uit voor een partij die meer directe democratische elementen in de grondwet wil verankeren. Opdat burgers niet alleen maar eenmaal in de vier jaar belangrijk voor de regering zijn.

Wie zijn kruisje zet bij de AfD, die ondersteunt een partij die zich in de afgelopen 4 jaar in het Duitse parlement heftig heeft verzet tegen elke poging om de vrijheid van meningsuiting, niet alleen op internet, steeds verder te beperken. Wij zijn het, die als geen andere partij een wezenlijke voorwaarde voor het functievermogen van een democratie wil krijgen, de moderne nationale staat. En wij zijn het ook, voor wie elementaire grondrechten niet naar believen uitschakelbaar zijn, niet in een beheersbare pandemie en al helemaal niet in een erbij geschreven klimaatcrisis. Voor dat alles en nog veel meer staat de rechtsstaatpartij Alternative für Deutschland!

Wanneer een regeringscheffin van een land bij deze stand van zaken miljoenen kiezers ongenuanceerd buiten het democratische spectrum plaatst, omdat die hun stem geven aan de grootste oppositiepartij in het land, dan toont dit aan wie in werkelijkheid een probleem heeft met de democratische spelregels. Mevrouw Merkel, stopt u ermee om met de arrogantie van de macht verachtelijk op kritische burgers neer te kijken.

U zou toch beter moeten weten. In de DDR werden andersdenkenden tot staatsvijanden verklaard. Wie het tegenwoordig waagt om een van de (links-groene) mainstream fundamenteel afwijkende mening te vertegenwoordigen, wordt al snel tot democratievijand verklaard. Zo niet mevrouw Merkel, juist de burgers in het oosten weten maar al te goed waar het naartoe leidt wanneer een betuttelende staat aan hen wil uitleggen hoe zij moeten denken en stemmen. De kiezers in Sachsen-Anhalt zullen zondag een duidelijk signaal afgeven en dat zal ui niet bevallen.

Bron: politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/06/03 ... draaglijk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22239
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door King George »

AfD kan nog wel eens groter worden dan CDU als Merkel de vernietigster zo doorgaat.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie