Complottheorieën, complotgekkies en vreemde zaken

Mahalingam
Berichten: 52319
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Complottheorieën, complotgekkies en vreemde zaken

Bericht door Mahalingam »

Om te beginnen was er dit verhaal:
‘Beroepswappie’ beledigt Joodse volk en gaat volgens rechter grens over

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar je kunt volgens de politierechter ook te ver gaan. De beweringen die Fenneke L. (36) op haar website zette, vond hij ‘schokkend’.

Laatste update: 07-04-22, 20:37

De rechter had haar graag wat vragen gesteld, maar L. kwam woensdag niet opdagen in de Middelburgse rechtbank. Op basis van het dossier schetste hij een beeld van de vrouw: ,,Ze is psycholoog, docent nieuwe psychologie, anarchist en oprichter van een eigen praktijk.”

Op haar website doken vanaf september 2020 kwetsende teksten op aan het adres van de Joodse bevolking. De officier van justitie citeerde: ,,Je wordt beschuldigd van antisemitisme en zelfs voor het verspreiden van ‘de leugens van degenen die de Holocaust in gang hebben gezet’. Het is echter precies andersom. De geschiedenis die wij hebben geleerd is een leugen. Het zijn juist de Zionisten/Joden die de Holocaust hebben georganiseerd. En de zieligheidskaart is hun troef! … Het Jodendom is een Satanische religie. Ze aanbidden Lucifer en denken allemaal dat wij, de rest van de bevolking, Goyirn (menselijk vee) zijn die hen als slaven moeten dienen.”

Volgens de rechter stond de site vol met allerlei complottheorieën (‘Covid 19 is een neppandemie’) en valt L. het best te omschrijven als ‘beroepswappie’, die zichzelf buiten de werkelijkheid heeft geplaatst. Na aangifte door het Meldpunt internet discriminatie (MiND) werd L. ondervraagd door de politie. Ze beriep zich op haar zwijgrecht, maar ze zorgde er wel voor dat de blogteksten werden verwijderd.

De rechter vond dat L. een grens was overgegaan en volgde de eis van de officier van justitie (250 euro geldboete), maar hij deed er wel een voorwaardelijke celstraf van één week bovenop.
https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/beroep ... ~a5f05639/

En dan nu de tragische afloop van Fenneke L.:
Gearresteerde vrouw na drama Haaksbergen is Fenneke L., schreef compleet gestoorde blogs over Satan en corona

De L. van Lammerink

holy shit

Zo. Even wat openbaar beschikbare informatie op het internet op een rijtje zetten. De vrouwen die gisteren onder een viaduct bij Haaksbergen zijn gevonden, zijn moeder en dochter. De moeder is overleden, de dochter is zwaargewond en buiten levensgevaar, maar ook aangehouden omdat ze wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van haar moeder. Bij RTV Oost is een korte levensloop van de dochter te vinden ("supramentaal psycholoog", eerder gewerkt bij Leger des Heils en tbs-kliniek Oldenkotte in Rekken) en even googelen leert dan dat het niemand anders dan Fenneke Lammerink kan zijn, schrijfster van het niet meer bij bol.com beschikbare De volgende stap in de evolutie is NU. "In Haaksbergen doen intussen verhalen de ronde dat de moeder en dochter mogelijk samen uit het leven zouden willen stappen", schrijft RTV Oost, en dat verbaast ons niet aangezien haar sporen op internet erop wijzen dat ze een flinke klap van de molen heeft gehad.

Op social media is Lammerink actief, waar ze naast een spiritueel gezever over "evolutie van de nieuwe mens", "supramentaal bewustzijn" en "contact met de aarde" ook over de Great Reset en de gevaren van 5G schrijft. Haar playlist op YouTube is een vreemd allegaartje van ogenschijnlijk normale video's (zoals deze van GeenStijl, of deze van de NOS) die door een complotbril opeens een "andere betekenis" krijgen, maar ook klassieke complotshit over New World Order, de Rothschilds, vrijmetselaars en pedoringen, én een handige tutorial over hoe je audio kunt toevoegen aan een powerpointpresentatie. Maar dan haar eigen website hetnieuwebrein.nl. Die is niet meer online ("Deze website krijgt een nieuwe invulling. Dit kan enige tijd duren"), maar nog wel deels terug te roepen via het onvolprezen webarchive. En daar kwamen we compleet gestoorde berichten over "Satan in het ziekenhuis", het "structureel in de doofpot houden van pedofiele schandalen in de hogere gelederen", "Het Nieuwe Tijdperk" en"het grootste genocide programma dat de mensheid ooit heeft gekend" tegen.

Een bijzondere vrouw met bijzondere ideeën dus. De politie zegt tegen RTV Oost: "Juist in dit stadium houden we alle scenario's open. We onderzoeken dit in eerste instantie als een misdrijf. Het is absoluut te vroeg om voorbarige conclusies te trekken." Dat klinkt verstandig. Maar het lijkt er in ieder geval op dat Lammerink een hoop verkeerde afslagen heeft genomen voordat ze onder het viaduct terechtkwam.
UPDATE: Site is op last van de rechter offline gehaald.
https://www.geenstijl.nl/5166202/gearre ... en-corona/

En nu ligt ze in het ziekenhuis, een plek waar ze van haar leven niet zou willen zijn.
Lees maar haar verhaal over:
Satan in het ziekenhuis – de Jerusalema challenge
[...]
Deze zwendel is gebaseerd op de zogenaamde ‘Germ Theorie’ van de leugenaar Louis Pasteur. Voor de duidelijkheid; een virus is niet besmettelijk en is ook niet iets om bang voor te zijn. Virussen zijn de schoonmaakmachines van het lichaam en kunnen niet door de lucht, aerosols of aanraking noch op enig andere natuurlijke wijze in je lichaam terechtkomen. Virussen zijn de lichaamseigen opruimers. Als je dus een virus in je lijf hebt, is dat goed en noodzakelijk. Elke andere wijze om een virus op te lopen is: via voorgaande vaccinaties (design virussen gegroeid op foetuscellen) of via bloedtransfusie. Blijkbaar weten veel ziekenhuismedewerkers niet eens wat een virus is. Zijn er nog vragen over de kwaliteit van ons ONDER-wijs systeem?[...]
https://web.archive.org/web/20201030183 ... challenge/
Laatst gewijzigd door Mahalingam op di aug 02, 2022 9:30 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 89894
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Complottheorieën, complotgekkies en vreemde zaken

Bericht door Ariel »

De dames uit de bovenstaande post waren al een tijd vreemd.
Moeder Jackie en dochter Fenneke L. verkeerden in financiële problemen en in voor buren ongrijpbare, hogere sferen. In Vlissingen moesten ze het huis uit na een jaar lang geen huur te hebben betaald. De rechter noemde Fenneke onlangs nog een ‘beroepswappie’.

De politie Twente is nog volop bezig met het onderzoek naar het drama op de N18 bij Haaksbergen in de nacht van zondag op maandag. Een automobilist vond pal achter het viaduct van de Geukerdijk het levenloze lichaam van Jackie. Haar dochter Fenneke (36) zat zwaargewond bij haar.

Tot ruim een jaar geleden woonden moeder en dochter aan de Hogeweg in Vlissingen. Ze moesten er weg nadat ze lange tijd de huur niet hadden betaald. Volgens buren kwam er nooit iemand over de vloer.

Vreemd stel
„Ik was opgelucht toen ze weggingen”, zegt een buurvrouw. „Het was een vreemd stel. Maar dat zij de vrouwen van het N18-drama zijn… Nu denk ik: „O, ja, dat zou wel kunnen.”

Moeder Jackie werd in 2017 huurster van een appartement met twee verdiepingen. De buurvrouw typeert haar als een zachtaardige bescheiden vrouw die aan een ongrijpbare ziekte leed.

Jackie was ervan overtuigd dat entiteiten haar gebruikten om negatieve energie kwijt te raken. Dat maakte dat ze het bijvoorbeeld erg heet kon hebben. Met haar praten was moeizaam, omdat ze antwoordde in korte, halve zinnen.

Jackie was naar Vlissingen verhuisd om dichter bij haar dochter Fenneke te kunnen zijn die er al woonde. Fenneke had daar in 2015 het bedrijf Het Nieuwe Brein opgericht voor bewustzijnsontwikkeling, in eerste instantie gericht op psychotherapeuten, psychologen en pedagogen, blijkt uit gegevens van de Kamer van Koophandel.

Na een breuk in haar relatie trok ze bij moeder aan de Hogeweg in. „Aanvankelijk kwam ze heel spontaan en open over, maar al snel zag ik dat er iets niet klopte. Ze had haar academie voor nieuwe leiders. Ik vond het griezelig. Dan zat ze weer bij de gele hesjes, dan zag ze overal complotten. Ik heb nooit gemerkt dat er mensen naar haar academie kwamen. Het speelde zich allemaal online af.”

Op een gegeven moment betaalden ze geen huur meer. Ze deden voor niemand open. Een deurwaarder kwam er niet in. Toen er lekkage was mocht de loodgieter naar binnen, de huurbaas niet. Die eigenaar begon een procedure tot uithuiszetting, die na zijn overlijden door zijn zoon is voortgezet.

De vrouwen vertrokken met onbekende bestemming. Op een dag kreeg de buurvrouw een telefoontje van een camping in Zeeland, of zij wist wie Fenneke was. Dochter en moeder hadden op de camping verbleven, maar niet betaald.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 17488
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Complottheorieën, complotgekkies en bemoeizieke grensoverschrijdende rechters

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Mijn conclusie in deze onbewaakte grensoverschrijding?

De twee vrouwen van het hier bovenstaande artikelen hebben geen mens fysieke schade berokkend. Alleen een corrupte politierechter is blijkbaar in staat over de geest van anderen te beslissen en te bepalen wanneer al of niet een grens wordt overschreden. Die rechter dient dus met onmiddellijke ingang van zijn functie ontheven te worden.

Feiten tellen. Dat iemand twijfelt aan de Holocaust is ieder zijn goed recht. Niet zijn slecht recht. Want het recht wordt geacht goed te zijn. Aan mijn hoela! Rechters deugen niet. Zij schuren te vaak tegen het fascisme van de psychologie aan. Niet de psychiatrie. Want dan beweert zo'n klootzak van een rechter dat de persoon in kwestie ontoerekeningsvatbaar is. De hypocriet consulteert in het geval van de psychologische aanpak niet de psycholoog, maar in het geval van ernstig vergrijp verschuilt hij zich wel achter de psychiater.

Het lachwekkende absurde van deze kwestie? De vrouw die door meneer de politierechter werd veroordeeld omdat zij met haar boute opmerkingen volgens hem een grens had overschreden, is zelf psycholoog. Hoogste tijd voor die rechter om het op een hollen te zetten naar de dichtsbijzijnde psychiater.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst wegens gebrek aan de vrije wil.
mercator
Berichten: 19672
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Complottheorieën, complotgekkies en bemoeizieke grensoverschrijdende rechters

Bericht door mercator »

Hans v d Mortel sr schreef:
di aug 02, 2022 7:07 pm
Feiten tellen. Dat iemand twijfelt aan de Holocaust is ieder zijn goed recht.
Dat die rechter 250 € oplegt om aan de Holocaust te twijfelen is onzin natuurlijk. Vooral omdat er helemaal niks wordt gezegd over de diefstallen die er werden gepleegd door jarenlang niks te betalen en dan nog de campinguitbater op te lichten.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Mahalingam
Berichten: 52319
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Complottheorieën, complotgekkies en vreemde zaken

Bericht door Mahalingam »

De Grote Komplotmarmot, David Icke, zou op De Dam gaan praten over de meest recente complotten. Daar wilde het Amsterdamse actieleven niet mee accoord gaan. Zij hebben de belangrijkste stem in wie wanneer en waarvoor mag demonstreren op hun thuishonk, De Dam.
Dus Femke cancellde. Maar ja, het demonstratierecht. Dus kon die op het Museumplein veilig gaan oreren. Maar ook dan zou het hele na-oorlogse Verzet opdagen om hem het spreken te belemmeren.
En dus:

Complotdenker David Icke mag niet naar Nederland komen, besluit het kabinet


De Britse complotdenker David Icke, die zich met regelmaat antisemitisch uitlaat, mag niet naar Nederland komen voor een demonstratie. Dat heeft het kabinet vandaag besloten, na een advies van de Immigratie- en Naturalisatiedienst, bevestigt de gemeente Amsterdam.


Ickes komst is omstreden vanwege zijn radicale gedachtegoed. Zo gelooft de Britse complotdenker erin dat een elite van reptielen de wereld bestuurt, een complottheorie met sterke antisemitische ondertonen. Verschillende organisaties, waaronder het Cidi, hadden daarom opgeroepen Icke te weren.

Dat gebeurt nu ook, omdat zijn komst een risico voor de openbare orde zou vormen, meldt RTL Nieuws. Het ministerie van Justitie en Veiligheid wil dat desgevraagd niet bevestigen.

De demonstratie op 6 november wordt georganiseerd door Samen voor Nederland, dat eerder veel demonstraties organiseerde tegen het Nederlandse coronabeleid. De gemeente Amsterdam besloot eerder om de locatie van demonstratie te wijzigen van de Dam naar het Museumplein.

Er waren ook tegendemonstraties gepland en voor de openbare orde werd daarom gekozen voor verplaatsing. Joodse organisaties vonden het ook niet kies om iemand met antisemitische denkbeelden op de Dam te laten spreken, waar het Nationaal Monument staat, om de Tweede Wereldoorlog te gedenken.
https://www.topics.nl/complotdenker-dav ... =brand/vk/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 52319
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Complottheorieën, complotgekkies en vreemde zaken

Bericht door Mahalingam »

Iedereen die vond dat het kabinet haatimams de toegang tot Nederlandje mocht weigeren, vindt het nu uiteraard het dikke prima dat complotgek David Icke ook ons land niet binnenkomt.
En iedereen die vond dat het weigeren van imams een grove inbreuk was op de vrijheid van meningsuiting, vindt nu uiteraard ook dat het een schande is dat David Icke niet eens een toespraakje op de Dam het Museumplein mag houden
En de rest heeft uiteraard een hele goede reden om in het ene geval precies het een, maar in het andere geval precies het andere te vinden. Hoeven we daar ook geen discussie meer over te voeren in Nederland.
https://www.geenstijl.nl/5167606/lizzar ... nederland/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 89894
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Complottheorieën, complotgekkies en vreemde zaken

Bericht door Ariel »

Het is raar dat iedereen hier wel mag zeggen dat mannen net zoals vrouwen zwanger kunnen worden, of complotten rond kunnen strooien, Moslims vrij homo's en Joden kunnen verwensen, maar dat David Icke voor twee jaar is verbannen uit landen van de Europese Unie.

Ik vermoed dat het mede komt door de drie tegendemonstraties van Esther Voet, Extinction Rebellion en van Bij1

Samen voor Nederland laat het er niet bij zitten, en hebben een kort geding aangespannen.
De rechtbank in Amsterdam behandelt vrijdagmiddag een kort geding, aangespannen door Samen voor Nederland. De organisatie wil haar demonstratie aankomende zondag op de Dam laten plaatsvinden, de gemeente Amsterdam koos er deze week voor het protest te verplaatsen naar het Museumplein. Dit uit angst voor wanordelijkheden.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Mahalingam
Berichten: 52319
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Complottheorieën, complotgekkies en vreemde zaken

Bericht door Mahalingam »

Verbazing bij hoogleraar om jarenlange ban David Icke: ‘Elke rechter maakt gehakt van kabinet’

Trapt een rechter niet in

De Amsterdamse driehoek (burgemeester, politie en OM) deed een verzoek aan de organisatie van de demonstratie om af te zien van de spreker Icke wegens zijn ‘antisemitische en kwetsende uitspraken in het verleden’. Door zijn komst zou de openbare orde in het geding komen. Dat is volgens Brouwer een ‘omweg die vaker wordt gebruikt’ om bepaalde personen met een omstreden achtergrond te weren. ,,Maar daar trapt een rechter niet zomaar in, tenzij het kabinet over feiten beschikt die nog niet bekend zijn geworden, zoals heftige bedreigingen.”

Alleen als er sprake is van bestuurlijke overmacht kan het kabinet een eventuele rechtszaak winnen, zegt Brouwer. Hij refereert aan Geert Wilders die in 2009 op luchthaven Heathrow door de Engelse douane werd tegengehouden omdat hij de film Fitna wilde tonen in het Engelse Hogerhuis. Tijdens een rechtszaak konden de Britse autoriteiten niet duidelijk maken hoe het tonen van de film ín het Hogerhuis de openbare orde kon verstoren. ,,Ik verwacht dat dat hier ook gaat gebeuren”, stelt Brouwer.
https://www.ad.nl/binnenland/verbazing- ... ~acb9cc12/

Die 'reptielen' verwijzing die je af en toe tegenkomt wordt mij alsvolgt uitgelegd in dit artikel:
Buitenaardse reptielen

Icke is de verspreider van een complottheorie die beweert dat de mensheid heimelijk geregeerd wordt door buitenaardse reptielen die zich voordoen als mensen. Volgens critici zijn de reptielen een metafoor voor een (deels Joodse) elite. ,
Het idee is al ouder. Een verhaal uit 1963 "Eight O'Clock in the Morning" door Ray Nelson.
Dat boek is verfimd:
"They Live" is a 1988 American satirical science fiction action horror film.
https://en.wikipedia.org/wiki/They_Live
Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 52319
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Complottheorieën, complotgekkies en vreemde zaken

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 12628
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Complottheorieën, complotgekkies en vreemde zaken

Bericht door sjun »

Kennelijk heeft de AIVD weer budget nodig. Als sinds de jaren 70 van de vorige eeuw werden daartoe verhalen over een extreem-rechtse dreiging in Nederland in de wereld geholpen terwijl een oogje toe werd geknepen bij de daadwerkelijke ontwrichting vanuit het linkspolitieke spectrum. Nu is er dan weer budget nodig om de mensen nog wat beter te kunnen bespioneren en in hun vrijheden te beperken. Hoe groter de overheid, hoe groter de sociale en financiële kosten van daardoor in het leven geroepen bevoogding.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Mahalingam
Berichten: 52319
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Complottheorieën, complotgekkies en vreemde zaken

Bericht door Mahalingam »

AIVD wil nog meer tappen vanwege anti-institutionele complotwappies

Terwijl jihadisme de grootste dreiging is

U was een maandje geleden blijkbaar niet genoeg onder de indruk van de boodschap van de AIVD dat zo'n 100.000 kritische zelfonderzoekers (op 17,5 miljoen inwoners, dus zo'n 0,57 procent, red.) geloven in een kwaadaardige wereldelite, dus gooien ze het nieuws in de herkansing.
Ze hebben een nieuw rapportje geschreven, maar de boodschap blijft hetzelfde: die FvD-wappies in hun konijnenholen kunnen op langere termijn de democratie ondergraven. "Het 'kwaadaardige-elite-narratief' is op dit moment het meest populaire narratief onder extremistische groeperingen in Nederland."

Het is natuurlijk heel vervelend dat een paar idioten deze waanbeelden aangrijpen om politici te bedreigen, al weten we allemaal uit welke hoek de meeste bedreigingen komen, maar de echte reden voor dit rapport lijkt iets later in het bericht te staan. "De AIVD sluit niet uit dat dit kan toenemen en zet in op onderzoek om deze dreiging te monitoren."
De dienst die niets liever zou doen dan met grote sleepnetten al uw data uit de digitale vijver vissen, vraagt nu toestemming om actiever te mogen jagen op mensen die onze democratische organen wantrouwen. Een hellend vlak, want dergelijke waanideeën beginnen vaak met gezonde kritiek op falende instanties en wij betwijfelen dat de 007's willen openbaren waar volgens hun de grens ligt tussen gezond kritisch en gevaarlijk wantrouwend. Trouwens, als jullie zo graag het vertrouwen in de instantie willen herstellen, hou dan eens op met het systematisch werven van controlerende journalisten. Kom James Bonds, een betere wereld begint bij jullie zelf.
https://www.geenstijl.nl/5170738/hallo- ... est-u-mee/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 17488
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Complot of geen complot. Waar rook is, is vuur.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

Bij de AIVD werken betrouwbare hypocrieten die door de overheid ingehuurd worden. Zij zouden er goed aan doen naar eer en geweten het achterlijke mohammedaanse legioen van Profeet-aanbidders te controleren, af te luisteren en vooral in de gaten houden in plaats van zich als een soort Gestapo te verdiepen over de door fascistische structuren bepaalde grenzen voor vrije meningsuiting.

Die geestelijk corrupte AIVD-dwazen mogen beter beseffen dat mensen die heilig overtuigd zijn dat zij die de geloofsartikelen van wijlen meneer Hitler navolgen, uitgesproken landverraders en misdadigers zijn die achter slot en grendel verder mogen feestvieren. Het wordt tijd dat het geestelijk beweeglijke quasi 'medicijngereedschap' van de overheid dat opereert onder de naam AIVD de waarheid omtrent deze vieze smerige achterbakse criminele sadistische Arabische woestijnsekte onder ogen komt.

Dat het achterbakse Marokkaanse salafistische ventje Ahmed Aboutaleb geen aanslagen pleegt op andersdenkenden komt omdat hij hij een uitgekookte parasiet is op onze kenniseconomie en beschaving. Hij heeft bereikt wat zijn superioriteitsgevoel hem ingaf: leiding geven aan ondergeschikten: joden, christenen en atheïsten; aan zijn op het sadisme, verkrachting en mensonterend misdadige gedrag afgestemde geloof in de Profeet. Omdat alle moslims volgers willen zijn van de historische Mohammed die richting gaf aan deze afschrikwekkende criminele tweedehands plagiaatreligie die bekend staat als het Islamvirus.

De echte gekken herkent men niet. Aboutaleb bijvoorbeeld.

Van duik naar de Titanic tot implosie.
Wat te denken van die vijf gekken van wie niemand enig idee had dat zij gek waren? In dat ongeteste mini duikbootje Titan zouden zij wel eventjes tot 4000 meter afdalen. Althans dat was de aanname van de fabrikant dat dit kon. Dit doet de vraag opwerpen: Hoe staat het eigenlijk met de garantie? Uit te betalen aan de nabestaanden. Of was die garantie slechts bedoeld tot aan het afsluitluik van de Titan? :*)
“ . . . en dus gaf de Profeet aan Zoebair ibn Awwaan opdracht hem (Kinana) te folteren tot hij het eruit kreeg. (HvdM: Mohammed was een oorlogsmisdadiger die op zoek was naar de verborgen schat van Kinana). Zoebair stookte een vuurtje op zijn borst, tot hij op sterven na dood was. Daarna gaf de Profeet hem over aan Moehammad ibn Maslama, die hem zijn hoofd afsloeg om zijn broer Mahmoed te wreken.”
Het bovenstaande is een paragraaf uit de biografie over het leven van Mohammed van moslim Ibn Ishaaks die klip en klaar zonder omwegen in zijn biografie over Mohammed duidelijk maakt wie de historische profeet werkelijk was: een vieze gore smerige onmenselijke kwaadaardige psychopaat met een voorliefde voor sadistische praktijken die overeenkomen met het gedrag van het huurlingenlegioen van de Wagner Groep in de bloedige strijd om een stukje land in Oekraïne. Ibn Ishaak is voor moslims de meest gezaghebbende schrijver over profeet Mohammed. Vraag maar aan de imam of salafist Aboutaleb! Allebei liefhebbers en bewonderaars van . . . lees hieronder verder!

Wat betekent op de gemeenschappelijke weegschaal het leven van deze historische teringachtige, pedofiele en kwaadaardige sadistische profeet? Niet meer dan het leven van een luis, een kakkerlak, en zelfs dat niet omdat Mohammed schadelijk was.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 12628
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Complottheorieën, complotgekkies en vreemde zaken

Bericht door sjun »

Bukhari Volume 4, Boek 53, Nummer 394:

Verteld door Aboe Hoeraira:

Toen Chaibar veroverd was, werd een geroosterde vergiftigde schaap aan de Profeet aangeboden als een gift (door de joden). De Profeet gebood: “Laten allen joden die hier zijn, zich voor mij verzamelen.” De joden werden verzameld en de Profeet zei (tot hen): “Ik ga jullie een vraag stellen. Zullen jullie de waarheid zeggen?” Zij zeiden: “Ja.” De Profeet vroeg: “Wie is jullie vader?” Zij antwoordden: “Die en die.” Hij zei: “Jullie hebben een leugen verteld, jullie vader is die en die.” Zij zeiden: “U hebt gelijk.” Hij zei: “Zullen jullie nu mij de waarheid vertellen, als ik jullie iets vraag?” Zij antwoordden: “Ja, O Aboe Al-Qasim; en als we een leugen zouden vertellen, kunt u onze leugen begrijpen zoals u deed ten opzichte van onze vader.” Waarop hij vroeg: “Wie is het volk van het (Helle) Vuur?” Zij zeiden: “Wij zullen in het (Helle)Vuur blijven voor een korte periode, en daarna zult u ons vervangen.” De Profeet zei: “Jullie zijn vervloekt en vernederd erin! Bij Allah, wij zullen nooit jullie erin vervangen.” Toen vroeg hij: “Zullen jullie me nu de waarheid vertellen als ik jullie een vraag stel?” Zij zeiden: “Ja, O Ab Li-Al-Qasim.” Hij vroeg: “Hebben jullie dit schaap vergiftigd?” Zij zeiden: “Ja.” Hij vroeg: “Waarom deden jullie dit?” Zij zeiden: “Wij wilden weten of u een leugenaar bent in welk geval we van u af zouden zijn, en als u een profeet bent dan zou het vergif u niet schade toebrengen.”

Er was natuurlijk een reden dat Mohammed werd vergiftigd maar ook dat hij niet door had dat hij werd vergiftigd totdat het te laat was. Kennelijk was Allah wel een beetje klaar met hem. Dat geeft toch te denken over het lot dat al te kritiekloze volgelingen zou kunnen wachten.
:thinking:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 17488
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Complottheorieën, complotgekkies en vreemde zaken

Bericht door Hans v d Mortel sr »

sjun schreef:
zo jun 25, 2023 6:26 pm
Er was natuurlijk een reden dat Mohammed werd vergiftigd maar ook dat hij niet door had dat hij werd vergiftigd totdat het te laat was. Kennelijk was Allah wel een beetje klaar met hem.
Altijd oppassen met de knecht die je zelf aangesteld hebt als Allah en meer macht hebt gegeven.
Dat liep dus faliekant fout af. :roll:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 17488
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Complottheorieën, zijn hersenspinsels die waar kunnen zijn.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

Wie niet in complottheorieën gelooft, gelooft ook niet in zichzelf

Dat is ook totaal overbodige kost. Immers, complotten bestaan zolang de mensheid bestaat. En God zelf is er inderdaad mee begonnen - kinderachtig ventje die engelen moet neuken om aan zijn gerief te komen. Ging samen met een tuinslang - ook wel paradijsslang genoemd - een complot aan om Eva te misleiden. Zeg maar gerust om de tuin te leiden - of was het lijden geblazen toen zij in de vrucht van de boom hapte? Gelukkig kan de mens uit meer goden kiezen. Want de god van de christenen is toch wel een uitermate misselijk achterbaks ventje. Of hij een grote lul heeft weet ik niet. Maar een grote lul is hij zeker.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 2519
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Complottheorieën, zijn hersenspinsels die waar kunnen zijn.

Bericht door Pizzaman »

Hans v d Mortel sr schreef:
do jul 13, 2023 7:47 pm
Wie niet in complottheorieën gelooft, gelooft ook niet in zichzelf

Dat is ook totaal overbodige kost. Immers, complotten bestaan zolang de mensheid bestaat.
Jawel, maar wat een complot lijkt, hoeft het niet altijd te zijn. Ik ben meer van Occam's Razor.
https://en.wikipedia.org/wiki/Occam%27s_razor

Daarbij geldt ook de theorie dat "stront altijd naar het laagste putje stroomt".
Zie bv die affaire waar er eentje 10 miljoen overhield aan mondkapjes. Die zat hoogstwaarschijnlijk niet in een complot.
Het was een perfect voorbeeld hoe stront naar het laagste putje stroomde.
Hans v d Mortel sr schreef:
do jul 13, 2023 7:47 pm
En God zelf is er inderdaad mee begonnen - kinderachtig ventje die engelen moet neuken om aan zijn gerief te komen. Ging samen met een tuinslang - ook wel paradijsslang genoemd - een complot aan om Eva te misleiden. Zeg maar gerust om de tuin te leiden - of was het lijden geblazen toen zij in de vrucht van de boom hapte? Gelukkig kan de mens uit meer goden kiezen. Want de god van de christenen is toch wel een uitermate misselijk achterbaks ventje. Of hij een grote lul heeft weet ik niet. Maar een grote lul is hij zeker.
De kerk is zeker weten een aanwijsbaar complot. Of ene God er mee is begonnen weet ik niet. Satan krijgt ook vaak de schuld.
Het hangt er een beetje van af of je daarin gelooft. Wat ik wel weet is dat schuldige personen vaak iemand erbij willen hebben.
Op die manier heeft die ander dan ook schuld en zal ie wellicht eerder z'n kaken op elkaar houden. Gedeelde schuld is halve schuld...
Dus bij dat (lul)verhaal met die appel: Hier Adam moet je dit proeven wat lekker... icon_shh.gif
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 17488
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Complottheorieën. Alles heeft een reden.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

𝗚𝗘𝗩𝗔𝗖𝗖𝗜𝗡𝗘𝗘𝗥𝗗𝗘 𝗠𝗘𝗡𝗦𝗘𝗡 𝗭𝗘𝗡𝗗𝗘𝗡 𝗠𝗔𝗖 𝗖𝗢𝗠𝗣𝗨𝗧𝗘𝗥 𝗔𝗗𝗥𝗘𝗦𝗦𝗘𝗡 𝗨𝗜𝗧. 𝗪𝗔𝗧 𝗩𝗘𝗥𝗢𝗢𝗥𝗭𝗔𝗔𝗞𝗧 𝗗𝗜𝗧 𝗙𝗘𝗡𝗢𝗠𝗘𝗘𝗡?

Dat kunt u hier uitgebreid lezen.
Vrijheid van meningsuiting? Ja toch! En al helemaal op FFI (Faith Freedom International) staat symbool voor VRIJHEID). Het levert veel stof tot nadenken dat doet opwaaien. Wie twijfelt denkt tenminste na en krijgt al gauw de nodige etiketten opgeplakt door mensen die zichzelf uiterst betrouwbaar achten in het onderwijs naar anderen toe. En godverdomme dat zijn maar verdomd weinig mensen op aarde die twijfelen en dus aan de geode kant van het verstand staan. Meer dan anderhalf miljard moslims behoren tot de groep die NOOIT twijfelt. En natuurlijk iedereen die het volste vertrouwen heeft in de Overheid. Wat denkt u daarvan? Mensen die nooit twijfelen aan de goede werken van de historische Arabische super vuilak Mohammed, pedofiele verkrachter, psychopaat, sadist pur sang en oorlogsmisdadiger binnen de contreien van het Arabische achterlijke heidense woestijnvolk. En dan de meest onbetrouwbare verzameling van staten in de wereld: de Verenigde Staten van Amerika. Dus . . . goed dat er FrontNieuws bestaat. En natuurlijk niet te vergeten Hans van de Mortel sr. met genoeg geheugen in de hersenen om te oordelen dat POLITIEK SMERIG IS en de mens voor honderd procent ontoerekeningsvatbaar. Hoezo deze conclusie? Nogal simpel en zo logisch als de dood die bepaalt wanneer u aan de beurt bent. Dat de politiek dood en verderf zaait moge vooral duidelijk zijn in de historische uitspraak van misdadiger Mark Rutte over het conflict tussen twee landen waar wij ons niet mee dienen te bemoeien, noch partij voor moeten trekken, noch een moreel oordeel over kunnen geven: Oekraïne en Rusland. Hij zei met de bravoure van een niet weg te stemmen onbetrouwbare misdadige minister-presidentvol: “Het is ook onze oorlog.”

De techniek en de slechtheid waartoe de mens in staat is bij het eindeloos zoeken naar oplossingen staat garant voor alles wat van voorbijgaande aard is.

Complotdenkers? Hoe meer hoe beter. Leuker en waarachtiger kunnen we het niet maken.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pizzaman
Berichten: 2519
Lid geworden op: do apr 14, 2016 8:43 pm

Re: Complottheorieën. Alles heeft een reden.

Bericht door Pizzaman »

Hans v d Mortel sr schreef:
ma sep 18, 2023 5:03 pm
𝗚𝗘𝗩𝗔𝗖𝗖𝗜𝗡𝗘𝗘𝗥𝗗𝗘 𝗠𝗘𝗡𝗦𝗘𝗡 𝗭𝗘𝗡𝗗𝗘𝗡 𝗠𝗔𝗖 𝗖𝗢𝗠𝗣𝗨𝗧𝗘𝗥 𝗔𝗗𝗥𝗘𝗦𝗦𝗘𝗡 𝗨𝗜𝗧. 𝗪𝗔𝗧 𝗩𝗘𝗥𝗢𝗢𝗥𝗭𝗔𝗔𝗞𝗧 𝗗𝗜𝗧 𝗙𝗘𝗡𝗢𝗠𝗘𝗘𝗡?[/size]
Dit lijkt me geen complotdenken, maar wel een staaltje ontzettend gelul. Niet dat ik niet geloof in de kwaadaardigheid van de Corona shit.
Maar wel dat ik weet dat er niks (voor erg lang, in ieder geval) uitgezonden wordt zonder batterij of antenne. :greeting2:

Er wordt daar ook niets uitgelegd, alleen wat geluld over grafeen en weet ik veel wat.
Van die "corona2inspect" krijg ik een reclame-site over hoe-bouw-ik-een-wegbsite-klik-hier. Vertrouw wekkend (ehh... nee...).

De andere site leidt naar een vage lul- en kletskoek site die vooral doorverwijst naar ene Mik Andersen.
En als ik die vent zoek krijg ik een hilarisch lulverhaal over het implanteren van chips en aanleggen van internet in het menselijk lichaam.
Best wel hilarisch eigenlijk. Geloven mensen dat ook echt? :roll:

Afbeelding
Zalig zijn de onnozelen en simpelen van geest, want zij zullen er in lopen.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 17488
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Zonder complot geen politiek en oorlog

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:
zo nov 05, 2023 9:30 pm
Sigrid Kaag heeft haar hart gelucht in de Britse Guardian. De zes jaren dat ze in de regering gezeten heeft waren hel.
Ze werd blootgesteld aan haat, intimidatie, bedreigingen en gevaar.
Dat riekt naar een complot. :*)

Ik zag haar wel zitten. Zij heeft voorkomen en uitstraling. Een sterke zelfbewuste vrouw. Echter, zij kwam bekakt over. Dat zal het zijn geweest. En dat moet je bij Hollanders niet flikken. Vandaar het meer succes van mevrouw 'Flodder'. Een heerlijke gewone echte Hollandse no-nonsense direct uit de Hollandse klei getrokken nuchtere boerin die heerlijk eerlijk overkomt. Net zoals Wilders, die ook zegt waar het op staat. En dat alles zonder omwegen, zonder list en links bedrog.

Afbeelding

En het allerbelangrijkste - beiden, tezamen met Thierry Baudet, doen niet mee met de allergrootste hoax sinds decennia die Nederland in de wurggreep houdt van de meest verschrikkelijk misleidende linkse politiek ooit:

𝗗𝗘 𝗞𝗟𝗜𝗠𝗔𝗔𝗧𝗦𝗖𝗛𝗨𝗟𝗗𝗕𝗘𝗪𝗨𝗦𝗧𝗭𝗜𝗝𝗡𝗦𝗣𝗢𝗟𝗜𝗧𝗜𝗘𝗞


Met politieke partijen die zich met dit soort complotten, waanzin en leugens over onbeheersbare wapenfeiten inlaten en zich bezighouden met het manipuleren van de domme volksmassa, zoals ook het misleidende Corona virus met gepast geweld en fascistische onmenselijke maatregelen door de strot van de mensen werd gedrukt, dient gemeden te worden als de pest. Met Sigrid Kaag aan het hoofd van deze hysterische waanzin werden schandalig verkeerde prioriteiten gesteld. Als politica is Kaag afgegaan als een nutteloze gieter. Daar kan ze waarschijnlijk niets aan doen. De mens heeft geen vrije wil. Dat neemt niet weg dat zij met haar misselijk makende D666 clubje wel de stormachtige wind van voren moet krijgen die gerelateerd is aan de door de mens veroorzaakte klimaatverandering die zich uitsluitend bevindt in de logge verkeerd afgestelde hersenen van linkse mensen die steeds opnieuw iets verzinnen om dwars te liggen op de realiteit.

𝗗𝗘 𝗡𝗔𝗧𝗨𝗨𝗥 𝗟𝗔𝗔𝗧 𝗭𝗜𝗖𝗛 𝗡𝗜𝗘𝗧 𝗗𝗪𝗜𝗡𝗚𝗘𝗡

Dat het klimaat op aarde aan verandering onderhevig is valt niet te ontkennen en heeft te maken met invloeden van buitenaf die onbekend zijn. Een van de oorzaken is vast en zeker de stand van de zon. Maar het is van een ongehoorde onwetenschappelijke stelling, een ordinaire walgelijke misleiding en weerzinwekkende opzettelijke aanname, dat klimaatverandering de schuld is van de mens.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 17488
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Met complottheorieën tegen islam strijden moslims tegen corruptie in hun geest

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Afbeelding

𝗖𝗢𝗠𝗣𝗟𝗢𝗧𝗧𝗛𝗘𝗢𝗥𝗜𝗘: 𝗗𝗘 𝗪𝗘𝗧𝗘𝗡𝗦𝗖𝗛𝗔𝗣𝗣𝗘𝗟𝗜𝗝𝗞𝗘 𝗪𝗘𝗥𝗘𝗟𝗗 𝗦𝗣𝗔𝗡𝗧 𝗦𝗔𝗠𝗘𝗡 𝗧𝗘𝗚𝗘𝗡 𝗗𝗘 𝗔𝗖𝗛𝗧𝗘𝗥𝗟𝗜𝗝𝗞𝗘 𝗪𝗘𝗥𝗘𝗟𝗗 𝗩𝗔𝗡 𝗜𝗦𝗟𝗔𝗠

Onderstaande passage is overgenomen uit het boek 𝘞𝘪𝘦 𝘭𝘶𝘪𝘥𝘵 𝘥𝘦 𝘥𝘰𝘰𝘥𝘴𝘬𝘭𝘰𝘬 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘈𝘳𝘢𝘣𝘪𝘦𝘳𝘦𝘯 van professor Marcel Kurpershoek.
In de zomer van 1998 vergaderde de Jeruzalem-commissie van de Islamitische Conferentie in Casablanca. Syrié, in de persoon van minister asj-Sjaraa, spoorde alle lidstaten aan hun betrekkingen met Israël volledig te bevriezen, gezien de halsstarrige opstelling van premier Netanjahoe. In dat verband hekelde hij niet bij name genoemde Arabische landen, die ‘heimelijk heulen’ met de vijand. Zijn collega uit Jordanië — welk land een vredesverdrag met Israël heeft getekend — hoonde daarop landen die ‘schermen met volstrekt onrealistische leuzen’. Toen het debat uit de hand dreigde te lopen deed koning Hassan van Marokko (𝐻𝑣𝑑𝑀: 𝑒𝑒𝑛 𝑣𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝑒𝑟𝑔𝑠𝑡𝑒 𝑓𝑎𝑠𝑐𝑖𝑠𝑡𝑖𝑠𝑐ℎ𝑒 𝑐𝑟𝑖𝑚𝑖𝑛𝑒𝑙𝑒 𝑙𝑎𝑛𝑑𝑒𝑛 𝑡𝑒𝑟 𝑤𝑒𝑟𝑒𝑙𝑑 𝑠𝑖𝑛𝑑𝑠 𝑚𝑒𝑛𝑠𝑒𝑛ℎ𝑒𝑢𝑔𝑒𝑛𝑖𝑠) een beroep op de kemphanen om zich te matigen teneinde de vijanden van as-salaam wa-l-islaam, de vrede en de islam, niet in de kaart te spelen.
Naderhand, tegenover de pers, toonde de Syrische minister zijn erkentelijkheid door zich in warme bewoordingen uit te laten over het Marokkaanse voetbalelftal. Naar zijn deskundige mening was dat elftal op het wk uitgeschakeld als gevolg van een zeer verdachte nederlaag van Brazilië tegen Noorwegen. (𝐻𝑣𝑑𝑀: 23-06-1988: 1-2) Ik citeer nu uit het blad Al-Hajaat:

𝑫𝒊𝒕 𝒘𝒂𝒔 𝒈𝒆𝒆𝒏 𝒏𝒆𝒅𝒆𝒓𝒍𝒂𝒂𝒈, 𝒎𝒂𝒂𝒓 𝒆𝒆𝒏 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒍𝒐𝒕 𝒐𝒎 𝒆𝒆𝒏 𝑨𝒓𝒂𝒃𝒊𝒔𝒄𝒉𝒆 𝒆𝒏 𝒊𝒔𝒍𝒂𝒎𝒊𝒕𝒊𝒔𝒄𝒉𝒆 𝒔𝒕𝒂𝒂𝒕 𝒖𝒊𝒕 𝒕𝒆 𝒔𝒍𝒖𝒊𝒕𝒆𝒏 𝒗𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒆𝒍𝒏𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒂𝒏 𝒅𝒆 𝒕𝒘𝒆𝒆𝒅𝒆 𝒓𝒐𝒏𝒅𝒆 𝒐𝒎 𝒅𝒆 𝒘𝒆𝒓𝒆𝒍𝒅𝒃𝒆𝒌𝒆𝒓. 𝑰𝒏 𝒉𝒖𝒏 𝒔𝒚𝒎𝒑𝒂𝒕𝒉𝒊𝒆 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒉𝒆𝒕 𝑴𝒂𝒓𝒐𝒌𝒌𝒂𝒂𝒏𝒔𝒆 𝒕𝒆𝒂𝒎 𝒕𝒐𝒐𝒏𝒅𝒆𝒏 𝒅𝒆 𝑨𝒓𝒂𝒃𝒊𝒔𝒄𝒉𝒆 𝒆𝒏 𝒊𝒔𝒍𝒂𝒎𝒊𝒕𝒊𝒔𝒄𝒉𝒆 𝒗𝒐𝒍𝒌𝒆𝒓𝒆𝒏 𝒉𝒖𝒏 𝒔𝒐𝒍𝒊𝒅𝒂𝒓𝒊𝒕𝒆𝒊𝒕. 𝑯𝒐𝒆 𝒗𝒆𝒓 𝒐𝒐𝒌 𝒗𝒆𝒓𝒘𝒊𝒋𝒅𝒆𝒓𝒅 𝒗𝒂𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝑴𝒊𝒅𝒅𝒆𝒏-𝑶𝒐𝒔𝒕𝒆𝒏, 𝒛𝒊𝒋 𝒍𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒎𝒆𝒆 𝒎𝒆𝒕 𝒉𝒆𝒕 𝒍𝒆𝒆𝒅 𝒆𝒏 𝒅𝒆 𝒂𝒔𝒑𝒊𝒓𝒂𝒕𝒊𝒆𝒔 𝒗𝒂𝒏 𝒅𝒆 𝒗𝒐𝒍𝒌𝒆𝒓𝒆𝒏 𝒊𝒏 𝒅𝒂𝒕 𝒈𝒆𝒃𝒊𝒆𝒅.
Tot zover. 𝗔𝗹𝗹𝗲𝘀 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗴𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗲𝗱𝗲𝗻𝗶𝘀 𝗺𝗮𝗮𝗸𝘁 𝗱𝘂𝗶𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗱𝗮𝘁 𝗺𝗼𝗵𝗮𝗺𝗺𝗲𝗱𝗮𝗮𝗻𝘀𝗲 𝗔𝗿𝗮𝗯𝗶𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗴𝗼𝗲𝗱 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗶𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗽𝗮𝗿𝗮𝘀𝗶𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗸𝗲𝗻𝗻𝗶𝘀𝗲𝗰𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝗲 𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗮𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻𝘂𝗶𝘁 𝗵𝘂𝗻 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗴𝗲𝘀𝗰𝗵𝗼𝘃𝗲𝗻 𝗽𝗼𝘀𝗶𝘁𝗶𝗲 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗔𝗹𝗹𝗮𝗵, 𝗱𝗲 𝗸𝗻𝗲𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗣𝗿𝗼𝗳𝗲𝗲𝘁, 𝗻𝗼𝗼𝗶𝘁 𝗱𝗲 𝘁𝗲𝗸𝗼𝗿𝘁𝗸𝗼𝗺𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗶𝘀𝗹𝗮𝗺 𝗵𝗲𝗻 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗯𝗶𝗷𝗴𝗲𝗯𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗼𝗴𝗲𝗻 𝗱𝘂𝗿𝘃𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗲𝗻. 𝗕𝗹𝗶𝗷𝗳𝘁 𝗼𝘃𝗲𝗿: 𝗵𝗮𝗮𝘁 𝘁𝗲𝗴𝗲𝗻𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗷𝗼𝗱𝗲𝗻. 𝗧𝗲𝗻𝘀𝗹𝗼𝘁𝘁𝗲 𝗺𝗼𝗲𝘁 𝗶𝗲𝗺𝗮𝗻𝗱 𝗱𝗲 𝘀𝗰𝗵𝘂𝗹𝗱 𝗸𝗿𝗶𝗷𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝘂𝗻 𝗴𝗲𝗲𝘀𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘁𝗲𝗸𝗼𝗿𝘁𝗸𝗼𝗺𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘄𝗮𝗻𝗽𝗿𝗲𝘀𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst wegens gebrek aan de vrije wil.
Plaats reactie