De reset van de dollar en de midterm election.

Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2541
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door silkyboxershortXL »

De criminele elite in de VS zowel als in de E.U. beleven zwarte tijden onder Trump.
Het is even een zit maar de geschetste situatie in het filmpje zal herkend worden op tal van niveau's. Het gaat niet alleen over de herhaalde coup's om Trump neer te halen of de geheimgehouden moordaanslag tijdens zijn bezoek aan G.B.
Een belangrijk stuk geschiedenis in vooral het eerste deel. Helaas begrijp ik niet volledig de gevolgen van alle financiële handelingen die besproken worden. Maar wie wel. Helder wordt wel hoe er gestolen, gemanipuleerd en misdaden van de ergste soort bedreven door de zogenaamde 'deepstate' en dat in een chronologisch verband.
Volgens mij een nieuw draadje omdat de situatie hoogst actueel is. Behalve dit interview zijn er zeer veel signalen die op een op handen zijnde verandering wijzen......De kat in het nauw-de deepstate-kan rare sprongen gaan maken. Vooral omdat duidelijk is dat er nu al op grote schaal gestolen goederen (goud) worden teruggehaald, er mogelijk al 40000 'sealed indictments' zijn. (Geheime veroordelingen maar nog geen arrestaties)
Het is aan te bevelen om een voorraadje geld in huis te hebben voor als een en ander inderdaad z'n beslag krijgt. Maar dit past dan weer meer in een prep-draadje
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Pilgrim »

‘Deep State verraders Obama, Hillary, Comey en Mueller worden binnenkort gearresteerd’

Xander, 24-09-2018

Afbeelding
Belanden Obama, Comey en Mueller vanwege hoogverraad binnenkort achter de tralies? (Afbeelding: Getty Images (6)).

‘Trump gaat tijdelijke staat-van-beleg uitroepen om Deep State te kunnen ontmantelen’ - Democraten schakelen twee ‘Never Trump’ activisten in die met misbruik beschuldigingen benoeming Kavanaugh tot hooggerechtshof proberen te stoppen

Een van Amerika’s grootste alternatieve nieuwssites, Natural News, schrijft op basis van officiële documenten dat president Trump de arrestatie van een aantal topleden van de ‘Deep State’ schaduwregering voorbereidt. Onder hen zouden zich oud president Barack Obama, James Comey en Robert Mueller bevinden, en mogelijk ook Hillary Clinton. Zij staan onder verdenking van hoogverraad vanwege hun illegale acties om een zittende, democratisch gekozen president en zijn regering te ondermijnen, en zullen daarom na hun arrestatie voor een militair tribunaal moeten verschijnen.

De benoeming van Brett Kavanaugh is cruciaal voor het verkrijgen van instemming van het Hooggerechtshof, reden waarom de Democraten er alles aan doen om hem terzijde te schuiven, inclusief het op het laatste moment inschakelen van vrouwen, beide bewezen ‘Never Trump’ activisten, die de conservatieve rechter beschuldigen van seksueel misbruik en wangedrag dat tientallen jaren geleden zou hebben plaatsgevonden. (3)(4)(5)

‘Pentagon achter Trump’
Volgens Natural News voorman Mike Adams staat ook het Pentagon achter Trump, die op 20 december 2017 de nationale noodtoestand uitriep om de Deep State te kunnen aanpakken. ‘Trump heeft besloten om de anti-Amerikaanse Deep State, die al jaren bezig is dit land en onze nationale soevereiniteit te verwoesten, totaal te vernietigen,’ schrijft Adams. ‘Dit zal zijn nalatenschap worden. Mogelijk stelt hij zich in 2020 niet eens beschikbaar voor herverkiezing, omdat zijn hele plan is om deze verraders te arresteren en de ‘rule of law’ in Amerika te herstellen.’

Tijdelijke staat-van-beleg
Om dit te realiseren zal Trump tijdelijk de staat-van-beleg moeten uitroepen. ‘En hij zal de steun van het volk nodig hebben om in het hele land de orde en beschaving te bewaren zodra de arrestaties plaatsvinden. Wel moeten we massaal geweld en chaos door links verwachten, precies volgens (Saul Alinsky’s boek) ‘Regels voor Radicalen’, een blauwdruk voor communistische opstanden en staatsgrepen.’

Executive orders die Trump kan gebruiken om Deep State aan te vallen
Adams haalt enkele officiële documenten aan om zijn boude beweringen te bewijzen. Op 20 december 2017 vaardigde Trump executive order 13838 uit, bedoeld om de bezittingen van personen die betrokken zijn bij ernstige mensenrechtenschendingen of corruptie te kunnen bevriezen, en deze personen tot ‘bedreigingen voor de nationale veiligheid’ te verklaren. In dit document worden de misdaden van Hillary Clinton, Barack Obama, James Comey en Robert Mueller specifiek omschreven, zoals het Uranium One schandaal rond de Clintons, en Obama’s multi-miljarden witwasschandaal waarmee Iran in staat werd gesteld om door te gaan met de ontwikkeling van kernwapens.

Op 6 juli 2012 kwam president Obama met executive order 13618, waarmee hij zichzelf absolute controle over de Amerikaanse media gaf, inclusief de grote social media en nieuwszenders. Trump kan dezelfde uitvoerende verordening gebruiken om ook de grotendeels door de Deep State gecontroleerde massamedia aan te pakken.

Executive Order 13825 volgde op 1 maart 2018. Daarmee kreeg de regering het recht om ‘deep state’ verraad en samenzwering tegen de VS te vervolgen, en de daders voor een militair tribunaal te slepen. Zo kan de corrupte gerechtelijke macht, die net als in West Europa van binnenuit is geïnfiltreerd en overgenomen door extreemlinkse krachten, worden overgeslagen. (Recente voorbeeld van deze corruptie in eigen land is de ongewoon lichte straf voor een Afghaanse migrant die een licht verstandelijk beperkt 18 jarig meisje had verkracht, omdat de rechter zijn uitzetting wilde voorkomen (2)).

‘Comey en Brennan communisten, Obama radicale moslim’
Mike Adams wijst er nog eens op dat James Comey in het verleden openlijk een communistische activist was, en John Brennan dat feitelijk altijd is gebleven. ‘En Barack Obama was een radicale moslim die Amerika verafschuwde, en er iedere dag op diverse schandelijke manieren aan werkte om ons land te ondermijnen, inclusief het clandestien aan Iran verstrekken van Amerikaanse militaire encryptie technologie.’

‘Obama gaf persoonlijk toestemming voor het illegale ‘spygate’ schandaal, het bespioneren van Trumps campagne officials. Ook liet hij China de persoonlijke dossiers van 21 miljoen Amerikaanse militairen hacken, waarmee hij feitelijk de hele database van het Pentagon aan communistisch China overhandigde.’

Jarenlange samenzwering voor globalistische wereldregering
‘Hillary Clinton, Barack Obama, John Brennan, Andrew McCabe, Loretta Lynch, Peter Strzok en een lange lijst andere verraders zweren al jarenlang samen om Amerika van binnenuit te vernietigen en te vervangen door een communistisch regime dat wordt bestuurd door autoritaire globalisten. Tech giganten zoals Apple, Google en Facebook werken allemaal mee aan dit plan. Daarom werken alle drie nauw samen met China om een techno-tiranniek systeem over de wereld uit te rollen waarmee iedere wereldburger een machteloze en gehoorzame slaaf van een globalistische ‘Eén Wereld Regering’ moet worden gemaakt.’

Om deze dictatoriale staatsgreep te stoppen heeft Trump een begin gemaakt met het vrijgegeven van ‘Deep State’ documenten waaruit dit massale verraad van de gevestigde orde blijkt. De FBI en Justitie proberen dit nu met alle macht te voorkomen, omdat veel medewerkers anders worden blootgesteld en vervolgens kunnen worden gearresteerd.

Overname social media
Trump zou ook van plan zijn om Google, Facebook, CNN, de Washington Post en de New York Times op basis van Obama’s executive order 13618 over te nemen, omdat ze door het verspreiden van verraderlijke propaganda en leugens en gecoördineerde verkiezingsfraude actief met de Democraten hebben meegewerkt aan een politieke coup tegen de democratisch gekozen president en regering van de VS.

Verraders zullen proberen te vluchten
Zodra dit gebeurt zal de militaire politie in het hele land duizenden Deep State verraders arresteren. Hieronder bevinden zich honderden medewerkers van de FBI en diverse ministeries, als ook corrupte federale rechters. Adams: ‘Veel verraders zullen natuurlijk proberen het land uit te vluchten (wij vermoeden naar het dan nog steeds door de linkse globalisten gecontroleerde Europa, waar ze ongetwijfeld met open armen ontvangen zullen worden), maar ze zullen moeten worden opgespoord en net als voormalige Nazi oorlogsmisdadigers voor het gerecht worden gebracht.’

‘Trump stelt zich vrijwillig niet herkiesbaar’
Om het Amerikaanse volk ervan te verzekeren dat de staat-van-beleg slechts tijdelijk is en er geen permanente militaire dictatuur komt, zou Trump na dit alles van plan zijn om zich niet opnieuw verkiesbaar te stellen, zodat het volk een nieuwe president kan kiezen. Tot die tijd wordt de FBI compleet ontmanteld en vanaf de grond opnieuw opgebouwd.

Wie wint?
Of het lukt het de Deep State om Trump voortijdig uit te schakelen, mogelijk door een aanslag op zijn leven, of door het veroorzaken van een megacrisis in de VS, een false flag aanslag met massavernietigingswapens, of misschien wel een grote (wereld)oorlog? De strijd achter de schermen stevent hoe dan ook op een climax af.

Xander

(1) Natural News via Infowars
(2) Telegraaf
(3) Infowars
(4) Zero Hedge
(5) Zero Hedge
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... arresteerd
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: President Donald Trump

Bericht door Pilgrim »

Democraten hopen met 4 ongeloofwaardige getuigen benoeming conservatieve rechter te stoppen

Xander, 27-09-2018

Afbeelding
De ‘Deep State’ elite en de Democraten zetten alles op alles om de benoeming van de conservatieve Kavanaugh van tafel te krijgen. (Afbeelding: Getty Images (10)).

In de Verenigde Staten is een complete soap gaande rond de aanstelling van rechter Brett Kavanaugh tot het Hooggerechtshof. De Democraten en alles wat links en progressief is proberen ten koste van alles te voorkomen dat het Congres instemt met de benoeming van Trumps conservatieve kandidaat, die in het Hof voor een cruciale rechtse meerderheid kan zorgen in omstreden maatschappelijke kwesties zoals immigratie en abortus. Inmiddels hebben vier vrouwen zich gemeld met beschuldigingen van seksueel misbruik door Kavanaugh in het verre verleden. Echt geloofwaardig zijn deze vrouwen echter niet – integendeel.

De eerste aanklager, Christine Blasey Ford, beweerde dat onder andere Kavanaugh haar in 1982, toen hij 17 was en zij 15, op een studentenfeestje had verkracht. Waar en wanneer dat precies gebeurde en wie er allemaal getuige van waren geweest, weet ze echter niet meer, want daarvoor was ze op dat moment te ver van de wereld. Drie anderen die destijds op dat feestje waren zeggen zich wel te herinneren dat Kavanaugh er ook was, maar tevens dat ze zich niets herinneringen van het incident.

Enkele jaren geleden had Ford haar verhaal al eens gedaan bij een therapeut, maar had daar nooit de naam van Kavanaugh bij genoemd. Tegen de therapeut had ze het over vier jongens gehad, terwijl ze het nu over twee daders heeft, Kavanaugh en een vriend van hem. Die ontkennen ten stelligste.

De New York Times berichtte dat uit Kavanaughs maandkalender uit 1982, waar zaken zoals basketbalwedstrijden, bioscoopbezoekjes, trainingen en enkele feestjes op staan, blijkt dat hij het grootste deel van die zomer met zijn ouders ver weg was en aan het strand lag. (8)

Twee mannen: Wij betastten haar op het feestje, niet Kavanaugh
Ford heeft inmiddels een leugendetector test afgelegd. Vreemd genoeg weigeren haar advocaten de testresultaten openbaar te maken omdat dit volgens hen ‘niet belangrijk is’, wat er op wijst dat haar verhaal op zijn minst twijfelachtig is. (6)

Tevens zijn twee mannen naar voren gekomen die tegen leden van het parlementaire Justitiële Comité hebben verklaard dat zij haar op het feestje hebben betast, en niet Brett Kavanaugh. Deze mannen zeggen tevens dat Ford daar destijds geen enkel bezwaar tegen leek te hebben. Ford houdt echter vol dat hij het was. (2)

Ford heeft enkele malen de Democraten financieel gesteund. Van onder andere haar social media accounts bleek dat ze een felle ‘anti-Trumper’ is.

Deborah Ramirez: Meisjes werden onder invloed gebracht en verkracht
De tweede vrouw die beweert dat Kavanaugh haar 35 jaar geleden op een studentenfeestje onzedelijk benaderd heeft is ‘Never Trump’ activist Deborah Ramirez. Volgens haar advocaat, Michael Avenatti, maakte Kavanaugh deel uit van een groep jongens die stelselmatig meisjes onder invloed (van alcohol en/of drugs) brachten, om vervolgens seks met hen te hebben. ‘

‘Belachelijk,’ reageerde Kavanaugh. ‘Dit lijkt wel uit de Twilight Zone afkomstig. Zoiets heb ik nog nooit van mijn leven gedaan’. Ramirez’ beschuldigingen klonken zo ongeloofwaardig, dat NBC (virulent anti-Trump), de New York Times en de Washington Post het aanvankelijk niet eens wilden publiceren (8).

Op het bekende online berichtenplatform 4chan, waar al eerder onthullingen op te lezen waren, werd afgelopen dinsdag uitgelegd waarom haar advocaat Avenatti zijn Twitter account plotseling privé heeft gemaakt. Op het platform werd correspondentie tussen Avenatti en twee andere mensen met ‘burner’ (prepaid-wegwerp) telefoons geplaatst, waaruit zou blijken dat hem opzettelijk bewijs en nieuwe beschuldigingen tegen Kavanaugh werd aangeboden, in ruil voor geld en een exclusief interview met CNN, waar Avanatti akkoord mee zou zijn gegaan. De advocaat ontkent dat dit ooit gebeurd is. (9)

Ex-vriend beschuldiger nummer 3: ‘Ze liegt, bedreigde mijn gezin met geweld’
Beschuldiger nummer drie, Julie Swetnick, beweert dat Kavanaugh en een groep vrienden zo’n 35 jaar geleden een soort ‘date rape’ bende hadden, die op zeker 10 highschool feestjes meisjes hebben aangerand of verkracht. Politico bericht dat haar voormalige vriend Richard Vinnecy, een 63 jarige geregistreerde Democraat, in het verleden een gerechtelijk omgangsverbod tegen haar vroeg, omdat ze zijn gezin bedreigde met geweld, inclusief zijn baby. Vinnecy, die vier jaar lang een relatie met haar had, zegt tevens bewijs te hebben dat ze liegt over Kavanaugh. (1)(3)

Bovendien blijkt Swetnick 10 jaar geleden hetzelfde advocatenkantoor als van Christine Ford te hebben ingehuurd om een aanklacht wegens seksuele intimidatie in te dienen tegen haar voormalige werkgever, verzekeraar New York Life Insurance. Beide vrouwen hadden dezelfde advocaat, Debra Katz. Swetnicks zaak eindigde toen in een schikking.

Vrouw nummer 4 anoniem
De laatste vrouw die Kavanaugh beschuldigd van aanranding –iemand die schrijft dat zijn of haar dochter destijds zag dat Kavanaugh in een auto of in een bar een meisje molesteerde- is compleet anoniem en bevat verder geen details over datum of plaats, dus valt op dit moment onmogelijk te zeggen of er iets van waarheid in schuilt. (5)

Dat geldt feitelijk ook voor de eerste drie vrouwen. Behalve hun beschuldigingen is er geen enkele getuige en geen enkel hard bewijs. Critici wijzen erop dat het wel heel erg ‘toevallig’ is dat de vrouwen uitgerekend nu, vlak voor de mid-term verkiezingen, naar voren worden geschoven. De ‘Deep State’ elite en de Democraten hopen vermoedelijk dat alleen al een aantal onbewezen beschuldigingen genoeg zullen zijn om voldoende twijfel te zaaien over Kavanaugh, zodat zijn nominatie van tafel wordt gehaald, en Trump een grote politieke nederlaag lijdt.

Er is ondertussen weer een andere wilde beschuldiging opgedoken over een veronderstelde verkrachting door Kavanaugh op een boot in 1985 in Rhode Island. De persoon die dit beweert twitterde onlangs: ‘Beste Pentagon, red alsjeblieft mijn land van de parasieten die het Witte Huis bezetten. Of wachten jullie tot de Russen landen, zoals in Red Dawn (een speelfilm). Help alsjeblieft!’ (7)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Daily Caller News Foundation via Infowars
(4) Washington Times via Infowars
(5) Breitbart
(6) Kimberley Strassel (/Twitter) (columnist Wall Street Journal)
(7) Breitbart
(8) Zero Hedge
(9) Infowars

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... te-stoppen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 49079
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: President Donald Trump

Bericht door Mahalingam »

In het laatste verhoor voor de stemming, donderdag in de justitiecommissie, haalde Kavanaugh met een van emoties vertrokken gezicht de zweep over zijn tegenstanders.
,,Een nationale schande”, vond hij de benoemingsprocedure, ,,een schijnvertoning”, ,,gekte” en ,,een politieke moordaanslag”. En hij dreigde alvast: ,,Wie kaatst kan de bal verwachten.”

Zo onaantastbaar en magistratelijk als Kavanaugh een paar weken geleden dagenlang een spervuur van vragen over zijn juridische loopbaan en opvattingen onderging, zo vulkanisch en vooral zo politiek was zijn optreden donderdag. Hij zei dat hij dit laatste verhoor te danken had aan vuile spelletjes van ,,mensen die nog altijd boos zijn op Trump en de verkiezingen van 2016 (…), die wraak willen nemen voor de Clintons, met miljoenen dollars van linkse oppositiegroepen”.
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/09/28/ge ... g-a1901511

Wordt hij gekozen dan hebben de Democraten een tegenstander van hem gemaakt.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2541
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door silkyboxershortXL »

Rechter Brett kavanaugh door het slijk gehaald.
Waarom reageren de democraten/links zo fanatiek? Als de nominatie slaagt dan is er een republiekeinse meerderheid in de supreme court die een militaire rechtbank kan instellen die vervolgens de Obama en de Clintons en duizenden (de sealed indightment) voor onder meer hoogverraad kunnen voorgeleiden.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85728
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Ariel »

President Donald Trump heeft de FBI opdracht geven aanvullend onderzoek te doen naar de beschuldigingen aan het adres van Brett Kavanaugh. „Zoals de Senaat heeft gevraagd, moet die research beperkt zijn in omvang en binnen een week afgerond”, aldus de verklaring.
De Republikeinse meerderheid in de Senaatscommissie voor Justitie steunde Kavanaugh vrijdag met elf tegen tien stemmen, maar kwam ook tegemoet aan de wens van Jeff Flake, de twijfelaar in de GOP-fractie, de federale politie in te schakelen voor deze affaire. Daarna zal de volledige Senaat een besluit nemen over de kandidatuur van Kavanaugh.

Christine Blasey Ford, die naar buiten kwam met het aanrandingsverhaal, juicht het onderzoek door de FBI toe.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Pilgrim »

“35 jaar geleden landde er een UFO die me ontvoerde. Toen hebben Kavanaugh en Trump me verkracht.” “Waarom zouden we deze dappere vrouw niet moeten geloven?”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2541
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door silkyboxershortXL »

Er is toch wel echt een burgeroorlog van een of andere soort gaande in USA. Dezelfde oorlog in Europa is reeds verloren- mensen alhier zijn in comateuze toestand; Er is wel verbale respons maar uitsluitend voorgeprogrammeerde inhoud. Een intellectuele benadering is de sterkste trigger.
Q: Their Evil _ _ _ Knows NO BOUNDS.(https://qanon.pub)
(Qanon, ofwel Q ,zo denk men, is een hooggeplaatste persoon of groep die op cryptische wijze de voortgang van deze oorlog voorzegd.)
SGT-report:
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Pilgrim »

Grote twijfels over belangrijkste beschuldiger Kavanaugh na getuigenis ex-partner

Xander, 03-10-2018

Afbeelding
Christine Blasey Ford lijkt zo goed als zeker onder ede te hebben gelogen. (Afbeelding: Getty Images (5)).

Officier van Justitie / zedenmisdrijven expert: Getuigenis Blasey Ford te zwak, tegenstrijdig en ongeloofwaardig voor zelfs maar een aanklacht

Het is al vreemd dat iemand die zegt als tiener te zijn aangerand en daar een groot trauma aan heeft overgehouden tegelijkertijd beweert niet meer te weten waar en wanneer dat precies is gebeurd, en dat drie anderen die in hetzelfde huis aanwezig zouden zijn geweest –inclusief haar beste vriendin- zich helemaal niets meer van dat feestje herinneren. Nu heeft ook een voormalige vriend van Christine Blasey Ford, de belangrijkste beschuldiger van de Amerikaanse rechter Brett Kavanaugh, grote delen van haar onder ede afgelegde getuigenis weersproken. De voorzitter van het senaatscomité voor Justitie eist nu dat Fords complete leugendetector test wordt overhandigd, omdat het er sterk op lijkt dat ze op diverse punten glashard heeft gelogen.

De voormalige partner van Ford heeft zijn handtekening gezet onder een verklaring waarin hij zegt dat hij persoonlijk aanwezig was toen zij als psycholoog een vriendin tips gaf hoe ze het beste een officiële leugendetector test kon ondergaan. Tijdens haar recente verklaring onder ede had ze nog geantwoord dat ze dit ‘nooit’ heeft gedaan. Daarnaast weigeren haar advocaten nog altijd om belangrijke delen van Fords eigen leugendetector test vrij te geven, terwijl ze deze wèl als bewijs aanvoeren.

Hoewel hij haar wat dit betreft wel gelooft, zegt Fords ex-vriend dat ze hem in de 10 jaar dat ze elkaar kenden, en in de 6 jaar dat ze tussen 1992 en 1998 een relatie hadden, nog nooit iets verteld heeft over een aanranding of iets dergelijks. Ook vertoonde ze in die jaren geen enkele vorm van vliegangst of angst voor kleine en/of gesloten ruimtes, een andere bewering van Kavanaughs belangrijkste beschuldiger. Op Hawaii reisden ze zelfs zonder problemen aan boord van een klein vliegtuigje met één propeller, en blijkt ze ook de afgelopen jaren regelmatig op het vliegtuig te zijn gestapt.

Bovendien bleek ze na het verbreken van hun relatie door hem –ze was hem namelijk ontrouw geworden- destijds ook te hebben gelogen over het gebruik van zijn creditcard na die datum. Haar vriend had haar weliswaar laten blokkeren, maar toch had ze nog voor $ 600 aan spullen gekocht. Aanvankelijk loog ze hierover, maar toen hij dreigde er een aanklacht wegens fraude over in te dienen gaf ze alsnog toe. (1)

Ford blijkt wel heel erg veel vergeten te zijn
‘Schuldig totdat het tegendeel blijkt, dat is heel gevaarlijk voor ons land,’ reageerde president Trump vorige week na Fords getuigenis tegen Kavanaugh. Deze week wees hij tijdens een campagne bijeenkomt in Mississippi op het vreemde feit dat Ford niet meer weet wanneer de aanranding heeft plaatsgevonden, en ook niet meer waar dat gebeurde, noch wie haar had uitgenodigd, noch hoe ze daar gekomen was of hoe ze weer naar huis was gegaan, maar wel met grote stelligheid beweerde dat ze die bewuste avond maar één biertje op had, en in die tijd geen medicijnen gebruikte. (2)(4)

Eveneens eigenaardig is dat Ford tegenover het comité verklaarde niet meer te weten of de genoemde leugendetector test, die nog maar 2 maanden geleden werd afgenomen, nu wel of niet op de dag van haar oma’s begrafenis plaatsvond. Tevens kon ze zich niet herinneren of er tijdens die test ook een audio- of video opname werd gemaakt. (3)

Officier justitie / zedenmisdrijven expert: Getuigenis te zwak voor zelfs maar een aanklacht
Officier van Justitie en zedenmisdrijven expert Rachel Mitchell stelde na afloop een memo op waarin ze op basis van bijna 25 jaar ervaring concludeerde dat Fords getuigenis zó zwak onderbouwd en ongeloofwaardig is, dat ze er niet eens een aanklacht mee zou kunnen indienen, laat staan een rechtszaak over zou kunnen beginnen.

Zo wordt Fords verhaal door niemand die volgens haar op dat feestje aanwezig was onderschreven, inclusief haar levenslange beste vriendin Leland Keyser. Zij kon zich helemaal niets van het feestje herinneren, en ook niet van andere feestjes waar Kavanaugh eventueel aanwezig zou zijn geweest. Ook heeft Ford tegenstrijdige verklaringen afgelegd over het aantal jongens dat aanwezig was in de kamer toen ze zou zijn aangerand.

Mitchell constateerde mede hierom dat Fords verklaring beïnvloed moet zijn door Democratische Congresleden en haar advocaten. (4)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Daily Mail via Infowars
(3) Breitbart
(4) Zero Hedge
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... ex-partner
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16554
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:
Grote twijfels over belangrijkste beschuldiger Kavanaugh na getuigenis ex-partner

Xander, 03-10-2018
Ik snap hier niks van Pilgrim. Wat was de reden voor jou om dit artikel op FFI te plaatsen? Ook van de titel van de topic begrijp ik de strekking niet.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst en verkondig eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Pilgrim »

Kom nou toch Hans! Dit artikel past bij deze topic en de naam van deze topic heeft SilkyboxershirtXL bedacht. Waarom hij voor deze naam gekozen heeft moet je hem vragen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
silkyboxershortXL
Berichten: 2541
Lid geworden op: za apr 24, 2010 3:20 pm

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door silkyboxershortXL »

Pilgrim schreef:Kom nou toch Hans! Dit artikel past bij deze topic en de naam van deze topic heeft SilkyboxershirtXL bedacht. Waarom hij voor deze naam gekozen heeft moet je hem vragen.
Dit draadje poogt vooruit lopen en informeren op wat er gaande is in de VS. Trump blijkt een veel sterkere president dan ik had durven hopen. Als inderdaad, en het laat zich aanzien dat het gaat gebeuren, met Brett Kavanaugh de 'supreme court' een meerderheid krijgt er een militair tribunaal komt waardoor Obama, de Clintons, bankiers en ook de FED maakt deel uit van corrupties-er zijn nu al 57000 sealed indictments , het is voor velen vluchten of openheid van zaken geven teneinde daarvoor strafvermindering te krijgen en voor de bestuurders inderdaad hun hoogverraad zuur zullen moeten bekopen. Uiteindelijk zal deze ongekende revolutie in de VS ook de criminele E.U met hun lidstaat poppetjes bereiken. ( Rutte, Merkel Macron en zo meer.) Maar nu, de maand oktober, zijn het de beste kansen van de 'deepstate' chaos of oorlog of een financiéle crash te veroorzaken. Als voorbeeld het Russische vliegtuig dat boven Syrië met 24 mensen erin werd neergeschoten door een raket van een Frans fregat was zo'n poging, een Russische vergelding aanval zou een aanval op een NAVO land zijn geweest. Putin was slimmer; Met plaatsing van de superieure S400 raketten is het Syrische luchtruim ondoordringbaar geworden. En al weer door gesprekken vooraf van Trump met Putin zit ie de deepstate weer dwars. De deepstate is gevaarlijk, rede en radeloos tegenover Trump en de steeds wakkerder wordende bevolking.
Hoop is geen strategie.
WWG1WGA
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding

Alweer een Republikein die zijn toekomstige politieke carrière verwoest...
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Pilgrim »

Brett Kavanaugh nieuwe opperrechter USA

Door: Bert Brussen, 22:07, 06 oktober 2018

Afbeelding

Senaat bevestigt vijfde conservatieve opperrechter van Supreme Court, nu in meerderheid conservatief gerechtshof

Brett Kavanaugh (53) is de nieuwe opperrechter van het hooggerechtshof van de Verenigde Staten. De Senaat stemde met slechts een marginaal verschil van 50 tegen 48 voor de benoeming van de omstreden conservatieve rechter die door president Donald Trump is geselecteerd. Kavanaugh wordt de 114e opperrechter in de geschiedenis van het hooggerechtshof.

Het Amerikaanse hooggerechtshof heeft negen leden, waarvan er nu vijf republikein zijn, een conservatieve meerderheid. Dit kan betekenen dat gerechtelijke beslissingen in de toekomst in het voordeel van conservatieve normen en waarden als abortus, homohuwelijk, homorechten, euthanasie, rechten voor gelovigen, belastingen en de behandeling van minderheden kunnen uitvallen.

Voor progressieve democraten (‘liberals’) een gevoelige slag omdat veel van hun progressie in het verleden juist tot stand is gekomen dankzij uitspraken van het hooggerechtshof dat lange tijd in meerderheid democratisch was.
Donald J. Trump
@realDonaldTrump

I applaud and congratulate the U.S. Senate for confirming our GREAT NOMINEE, Judge Brett Kavanaugh, to the United States Supreme Court. Later today, I will sign his Commission of Appointment, and he will be officially sworn in. Very exciting!
10:15 PM - Oct 6, 2018
https://tpo.nl/2018/10/06/brett-kavanau ... chter-usa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85728
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
Brett Kavanaugh nieuwe opperrechter USA
En nu is het reltijd voor de democraten. Die gaan niet akkoord met zijn aanstelling.

WATCH LIVE: SENATE CONFIRMS KAVANAUGH, LEFTISTS RIOT

Hollywood celebrities from Sarah Silverman to Alyssa Milano exploded with hate against Sen. Susan Collins over her promise to vote to confirm President Donald Trump’s Supreme Court nominee Judge Brett Kavanaugh Friday.

Kathy Griffin simply tweeted, “FUCCKKKKK YOUUUUUU” to Susan Collins Friday, following up by tweeting, “Dear SenatorCollins: To quote madeleine: ‘There is a special place in hell for women who don’t help other women.’ GO TO HELL.”
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16554
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

silkyboxershortXL schreef:
Pilgrim schreef:Kom nou toch Hans! Dit artikel past bij deze topic en de naam van deze topic heeft SilkyboxershirtXL bedacht. Waarom hij voor deze naam gekozen heeft moet je hem vragen.
Dit draadje poogt vooruit lopen en informeren op wat er gaande is in de VS. Trump blijkt een veel sterkere president dan ik had durven hopen. Als inderdaad, en het laat zich aanzien dat het gaat gebeuren, met Brett Kavanaugh de 'supreme court' een meerderheid krijgt er een militair tribunaal komt waardoor Obama, de Clintons, bankiers en ook de FED maakt deel uit van corrupties-er zijn nu al 57000 sealed indictments , het is voor velen vluchten of openheid van zaken geven teneinde daarvoor strafvermindering te krijgen en voor de bestuurders inderdaad hun hoogverraad zuur zullen moeten bekopen. Uiteindelijk zal deze ongekende revolutie in de VS ook de criminele E.U met hun lidstaat poppetjes bereiken. ( Rutte, Merkel Macron en zo meer.) Maar nu, de maand oktober, zijn het de beste kansen van de 'deepstate' chaos of oorlog of een financiéle crash te veroorzaken. Als voorbeeld het Russische vliegtuig dat boven Syrië met 24 mensen erin werd neergeschoten door een raket van een Frans fregat was zo'n poging, een Russische vergelding aanval zou een aanval op een NAVO land zijn geweest. Putin was slimmer; Met plaatsing van de superieure S400 raketten is het Syrische luchtruim ondoordringbaar geworden. En al weer door gesprekken vooraf van Trump met Putin zit ie de deepstate weer dwars. De deepstate is gevaarlijk, rede en radeloos tegenover Trump en de steeds wakkerder wordende bevolking.
Welaan! Kijk nou eens! Allemaal te mooi om waar te zijn. Maar is het niet zo dat alles is terug te herleiden tot:

POLITIEK IS SMERIG

En als u uit uw doppen kijkt. Althans de moeite daarvoor neemt, zult u waarnemen dat al die schoften boter op hun hoofd hebben. Boter die allang de houdbaarheidsdatum is gepasseerd.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst en verkondig eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Pilgrim »

Een overwinning voor de democratie

Geplaatst op 7 oktober 2018

Afbeelding
Beëdiging met de hand op de Bijbel: Brett Kavanaugh met zijn dochters en zijn vrouw tijdens zijn beëdiging tot rechter aan het Supreme Court.

Kavanaugh ondanks enorme campagne van links beëdigd

Nog zijn de Verenigde Staten geen land waarin men voor zijn partijlidmaatschap veroordeeld kan worden: Brett Kavanaugh werd als rechter voor het Supreme Court beëdigd.


De enorme mediale en politieke campagnes – ook hier in het land – hebben niets geholpen: de dreigingen, belasteringen en deels gewelddadige protesten – let wel, compleet zonder bewijs, op grond van beschuldigingen die toevallig korte tijd voor de beëdiging opdoken en 30 jaar geleden gebeurd zouden zijn, hebben niets opgeleverd.

De verachting voor democratische verkiezingen, grondwetten en rechtsstaten is inmiddels tastbaar. Er bestaan mensen, die gewoon niet willen accepteren dat men een persoon niet simpelweg op grond van zijn partijlidmaatschap kan veroordelen. Er bestaan ook mensen, die zelfs na twee jaar niet kunnen accepteren dat ze de verkiezingen tegen Trump verloren hebben en die er openlijk over fantaseren een democratische verkiezing af te schaffen.

De beslissing – de Senaat stemde met een kleine meerderheid van 50 tegen 48 voor Kavanaugh – is daarom een overwinning voor de democratie en de rechtsstaat in de VS. Ze is een draai om de oren voor al diegenen die, in plaats van goede politiek te maken, de politieke tegenstander zwart maken en persoonlijk aanvallen.

In Europa ziet de situatie er erger uit. Na zijn Fake News-beschuldigingen tegenover de media werd Hans-Georg Maaßen overgeplaatst. In het geval van het Brexit-referendum wordt nog steeds uit alle macht geprobeerd dit ten val te brengen of het in ieder geval de Britten zo lastig mogelijk te maken. De dreigingen en het daadwerkelijke verlies van je baan wanneer je meeloopt bij Pegida of andere demonstraties spreken een duidelijke taal.

In Europa kan men vanwege zijn partijlidmaatschap veroordeeld worden. De verachting voor verkiezingen, grondwetten en de rechtsstaat zit zelfs in de bondskanselarij.

Juist daarom toont het voorbeeld uit de VS dat het ook anders kan. Oorspronkelijk moest de berichtgeving over de woeste Trump de aandacht afleiden van de problemen in Europa. Van de aanslagen, de moorden, de euro-crisis.

Inmiddels heeft het zich ontwikkeld tot een boemerang. De mensen zien dat het ook anders kan. En de publiekrechtelijke omroepen zouden zich op dit moment wel eens kunnen verbijten, omdat het vijandbeeld VS in toenemende mate aan overtuigingskracht verliest.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Arent”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/07 ... emocratie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Pilgrim »

Verkiezing van Kavanaugh: Slechte tijden voor linkse moraalapostelen

Geplaatst op 7 oktober 2018

Afbeelding

Uit de VS komt het nieuws dat de staatsomroep en de mainstream media vandaag hun dagelijkse verontwaardigingserectie verschaft: de jurist Brett Kavanaugh wordt rechter aan het Hooggerechtshof van de VS. De links-populistische misbruikcampagne tegen hem is mislukt.

“De benoeming van Brett Kavanaugh tot rechter aan het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten is een catastrofe voor de instellingen van de VS”, schrijft bijvoorbeeld de “Zeit”, bij wiens politieke redactie men immers sowieso steeds minder vaak weet wat harde ris: de opgeheven wijsvinger of de verontwaardigingserectie.

Zoals verwacht zien de mensen in de wereld dat anders en ook in Duitsland is de grootste oppositiepartij blij met de tegen alle campagnes in doorgevoerde benoeming. Bijvoorbeeld de plaatsvervangend landelijk woordvoerder van de AfD Georg Pazderski, die de verkiezing van Brett Kavanaugh als belangrijk signaal voor een conservatieve bewustwording en tegen de linkse tijdgeest beoordeelt:

Steeds meer echte deskundigen vervangen de 68´er ideologen
“In de hele wereld valt het linkse meningskartel, bestaande uit linkse politici en belangrijke maatschappelijke multiplicators, uiteen. Voor ons in Duitsland is de verkiezing van Kavanaugh een duidelijk signaal van bewustwording voor alle conservatieven. Het algemene in diskrediet brengen van conservatieven functioneert niet meer.

Ook in Duitsland verliezen de zelfbenoemde linkse moraalapostelen in toenemende mate aan invloed. Steeds meer echte deskundigen vervangen de 68´er ideologen. In Duitsland is de AfD de zegsman van deze onstuitbare verandering. Een hartelijke felicitatie naar Washington!”

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/07 ... apostelen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Pilgrim »

Vier redenen om je te verheugen over de benoeming van Kavanaugh

Drieu Godefridi, 9 oktober 2018

Afbeelding
Brett Kavanaugh legt de eed af als Rechter voor het Amerikaanse Hooggerechtshof.

Vanuit Europa bekeken mag de heibel rond de benoeming van een opperrechter in de VS dan een surrealistische aanblik geboden hebben, toch is het een niet te onderschatten gebeurtenis met een in strikte zin historische draagwijdte. Ziehier waarom:

Het recht wint het van de straat
Bij elk van de etappes in de benoemingsprocedure van rechter Kavanaugh zijn linkse en extreemlinkse activisten aan het licht getreden en hebben ze gepoogd de grondwettelijke procedures te beïnvloeden, op te houden of zelfs te stoppen. Zo zagen we al bij de eerste parlementaire verhoren van rechter Kavanaugh tientallen activisten aan het schreeuwen gaan, met als bedoeling niet enkel de debatten te onderbreken, maar de procedure zelf. Tijdens de verhoren in de parlementscommissie, naar aanleiding van de beschuldigingen aan het adres van de rechter, drongen er honderden activisten door in de Congresgangen, die tegen de Republikeinse senatoren vaak agressief en dreigend tekeergingen.

De dag zelf van de bevestiging door de Senaat, hoorde men actievoerders in de wandelgangen ‘ter dood’ roepen — letterlijk —op het moment dat de senatoren enkel hun grondwettelijke plicht wilden doen: stemmen. Die optredens passen in de bredere tendens bij Amerikaans links om overal te lande republikeinse militanten en verkozenen verbaal, en zelfs fysiek aan te pakken. Als de antifa’s verzamelen blazen, bijvoorbeeld om een Republikeinse intellectueel het spreken te ontzeggen, dan leveren honderden, soms duizenden, gewelddadige miltanten zich over aan allerlei vernielingen, slagen en verwondingen inbegrepen. Ter rechterzijde is er geen tegenhanger van deze extremistische militie. De benoeming van Kavanaugh heeft het gewonnen van the rule of the mob, het lynchgerecht.

Het vermoeden van onschuld werd geen vermoeden van schuld
Omdat ze de Kavanaugh op grond van zijn staat van dienst niet klein kregen — namelijk zijn carrière als jurist in aanmerking genomen — besloten de Democraten beschuldigingen van seksuele aard tegen hem in te brengen. Wat we zagen was het onwelvoeglijke schouwspel van een vrouw die de rechter kwam beschuldigen, zonder de datum van de feiten te preciseren — niet eens het jaar wist ze met zekerheid — en evenmin kon ze de plek aanwijzen, of hoe ze daar beland was en de plek had verlaten. Alle getuigen van de feiten, die door de aandraagster waren opgeroepen, herinneren zich niets van de feiten of zeggen niets gemerkt te hebben.

Al was er dus niet het minste bewijs voorhanden, toch kwam er een parlementaire commissie bijeen waar de rechter zich te verdedigen had. Meteen kwamen er meer vrouwen op de proppen, met nog smerigere beschuldigingen (groepsverkrachting, minderjarigen drogeren om ze te kunnen verkrachten, en nog meer afschuwelijkheden) die door de aandragers zelf deels werden ingetrokken of werden tegengesproken door getuigen. Rechter Kavanaugh zag zich aldus door de voltallige linkse pers door het slijk gehaald.

Toen hij de beschuldigingen van de eerste aandraagster van zich af kon schudden, eisten de Democraten een bijkomend FBI-onderzoek. Dat werd hen toegezegd en toen de FBI bevestigde dat er niet het geringste materiële bewijs was tegen Kavanaugh, kwamen de Democraten met de uitleg dat twijfel ertoe moest leiden de rechter opzij te schuiven. Dat kwam erop neer dat ze het vermoeden van schuld aannamen. Als zonder enig bewijs het woord van een vrouw — het mag nog zo ver van de werkelijkheid staan als dat van de eerste aandraagster, en door alle feitelijkheden tegengesproken worden — volstaat om een man te veroordelen, dan is het rijk van de volstrekte willekeur aangebroken. Door niet te wijken hebben de Republikeinen het vermoeden van onschuld in ere hersteld.

Rechts in het offensief
Zeker, van oudsher bezit Amerikaans rechts een kracht waar het de meeste oude, rechtse West-Europese partijen aan ontbreekt. Zo sterk deze laatste cultureel aan links onderworpen zijn, zo sterk wordt de Amerikaanse rechterzijde geïnspireerd door waarden als vrijheid, en door teksten als de Grondwet die haar kenmerken. Maar alles bijeen is Amerikaans rechts er toch geleidelijk aan van doordrongen geraakt dat links het kamp van het goede belichaamt, en dat men het oprukken van hun gedachtegoed misschien wel kan dwarszitten en afremmen, maar niet het waarlijk en geloofwaardig een halt toeroepen.

Met de komst van Trump verandert dit allemaal. Trump is een practicus, geen ideoloog. Maar zijn temperament is zo ongebonden en autonoom als maar kan, en hij beschouwt links als de tegenstander, en ziet geen redenen om zich naar hun waarden en grillen te schikken. De Trump-Republikeinen beschouwen de Democraten zoals dezen altijd al de Republikeinen hebben beschouwd: tegenstanders die men moet bevechten en verslaan. Dit offensieve pragmatisme levert een wedergeboorte van de ideologie op, met een rechterzijde die weer aanknoopt bij haar eigen waarden, met een complete verwerping van het egalitarisme dat in de Verenigde Staten, zoals in Europa het fundament van links uitmaakt.

De terugkeer tot de Grondwet van de VS
De waarde die de grondslag vormt van de Amerikaanse Grondwet is de vrijheid, en niet de materiële gelijkheid, zo dierbaar aan de socialisten van alle landen en alle tijden. Een conservatieve rechter in de Verenigde Staten is een rechter die de Grondwet toepast, terwijl een linkse rechter beoogt de Grondwet te ‘actualiseren’, door ze in egalitaristische zin te interpreteren. Die terugkeer tot de Grondwet is dus een terugkeer naar de vrijheid, en deze zal zich op elk gebied laten voelen voor de Amerikaanse burger.

Decennialang al wordt het Hooggerechtshof door links beheerst, en het heeft het laatste woord bij alle grote maatschappelijke vraagstukken: vrijheid, immigratie, belastingen, arbeidsrecht, abortus, sociale zekerheid, ecologie. Met de benoeming van Renquist in ’86 begon een hercentrering, maar een conservatieve meerderheid zette zich niet door. Sinds 2005 (Roberts) is er nominaal een meer rechtse meerderheid. Hoewel, rechter Stevens wordt meestal beschouwd, door Republikeinen én Democraten, als een “overloper” die zich meestal bij de progressieven aansluit. Kennedy was hoogstens een centrist, getuige zijn bijdragen. De benoeming van Kavanaugh houdt de omverwerping van deze aanmatigende dominantie in. Ze zal diepgaande culturele gevolgen hebben, beslissende gevolgen en effecten die men tot in Europa zal voelen.

https://doorbraak.be/kavanaugh-vier-redenen-verheugen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Pilgrim »

Moderne Amerikaanse heksen gaan rechter Brett Kavanaugh in ceremonie vervloeken

Xander, 14-10-2018

Afbeelding
Afbeelding: Getty Images (6).

Brett Kavanaughs benoeming tot het Hooggerechtshof is weliswaar goedgekeurd, maar zijn vijanden laten het er niet bij zitten. Diverse Democraten kondigden al aan hem bij iedere gelegenheid dwars te zullen zitten en hem zullen proberen af te zetten zodra ze het in Washington weer voor het zeggen krijgen. Zij krijgen nu steun vanuit spirituele hoek, want Amerikaanse heksen gaan Kavanaugh op 20 oktober letterlijk met ‘toverspreuken’ vervloeken, wat ze al eerder deden met president Donald Trump. In 2008 kwamen ‘wiccans’ in Washington ook al eens bij elkaar, volgens hun eigen zeggen juist om het Witte Huis te ‘reinigen’ voor de zojuist gekozen president Barack Obama, die hun volmondige steun had. Kort voor de verkiezingen in dat jaar had Obama’s familie in Kenia zijn tegenstander John McCain al eens door heksen en andere occultisten laten vervloeken, klaarblijkelijk met succes.

Al snel waren ruim 11.000 mensen geïnteresseerd in het bijwonen van de door Catland Books, een ‘occulte boutique’ in New York, georganiseerde heksenbijeenkomst, die volgens de eigenaren bedoeld is om ‘Brett Kavanaugh, alle verkrachters en het grotere patriarchaat dat hen aanmoedigt, beloont en versterkt’ te ‘beheksen’. ‘Wij omarmen de ware wortels van de hekserij als de magie van de armen, vertrapten en verdrukten, wat in de geschiedenis vaak het enige wapen is geweest, het enige middel om gerechtigheid te krijgen voor degenen die door mannen zoals hem zijn benadeeld.’

‘Hij zal het brandpunt zijn, maar beslist niet het enige doelwit, dus breng al je woede en aversie mee.’ Na afloop wordt er nog een ritueel gehouden, bedoeld om ‘ieder van ons die kwaad werd aangedaan’ te versterken.’ Mede eigenaar Dakota Bracciale zei tevens dat degenen die Kavanaugh hebben gesteund ‘niet zullen winnen... Wij weten dat het systeem kapot is, en dat de mensen aan de macht op iedere mogelijke wijze –magisch of op een andere manier- moeten worden neergehaald.’

Trump eveneens vervloekt
Vanwege de overweldigende belangstelling voor het ritueel –bijna 750.000 mensen bekeken het Facebook bericht, ongeveer twee keer zoveel als naar de aankondiging van de ‘beheksing’ van Donald Trump- was er al heel snel geen plaats meer beschikbaar. (1) Trump en zijn aanhangers werden pal nadat hij in januari 2017 werd beëdigd wereldwijd door tal van moderne heksen vervloekt met een krachtige spreuk die ‘demonen uit helse sferen’ moest oproepen om Trump te laten falen.

Een groot aantal evangelische voorgangers en christelijke kerken en groepen reageerden daarop door juist te bidden om Gods zegen voor de nieuwe president. (4)

Heksen ‘reinigden’ Witte Huis voor Obama
In 2008 verzamelden ongeveer 2000 New Agers, sjamanen, ‘wiccans’ en andere moderne heksen zich in Washington voor een ‘reinigingsceremonie’ van het Witte Huis, bedoeld om de ‘boze geesten’ die er dankzij George Bush zouden zijn gekomen te verjagen voor de nieuwe president Barack Obama, die vrijwel unaniem werd gesteund vanuit deze occulte kringen, onder andere omdat hij zich tijdens zijn campagne uitdrukkelijk had gedistantieerd van conservatieve en evangelische christenen. Tijdens een toespraak had Obama zelfs verklaard dat ‘Amerika niet langer een christelijk land is, maar... moet overschakelen op universele waarden.’ (2)

Obama’s familie Kenia liet John McCain vervloeken
Kort voor de verkiezingen in 2008 zou Obama’s familie in Kenia diens tegenstander John McCain en zijn runner-up Sarah Palin iedere nacht door heksen, magiërs, occultisten en satanisten hebben laten vervloeken. Volgens evangeliste Bree Keyton was Obama tijdens diens bezoek aan zijn thuisstam in 2006 en januari 2008 naar het huis van iedere dorpsoudste geweest om hun zegen te vragen. Dit gebeurde door middel van een altaar dat was gewijd aan voorouders, goden en geesten. Obama's oma offerde voor hem een zwarte en een witte kip aan de 'godin van de rivier', om zo gedaan te krijgen dat zowel zwarte als blanke Amerikanen in november op Obama zouden stemmen. (3)

Auteur en researcher Robert B. Johnson schreef in 2008 dat Obama zwaar beïnvloed werd door één van zijn grootste promotors, Oprah Winfrey. Michelle Obama noemde haar dan ook ‘een rolmodel voor de hele wereld’ en de grote inspirator achter de ideeën van haar man. Op haar beurt leunde Winfrey op haar goeroe Eckhart Tole, die zich naar eigen zeggen door een krachtige geleidegeest met de naam ‘Bron’ liet leiden. Deze geest had hem onder meer duidelijk gemaakt dat de God van de Bijbel niet vertrouwd kan worden, dat de dood niet bestaat en dat de mens zijn eigen ‘God’ is.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Raiders News Update
(3) Bree Keyton Ministries
(4) Breitbart
(5) Solving Light / Christian Newswire
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... vervloeken
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85728
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Ariel »

Steeds meer Amerikanen geloven dat de Amerikaanse president Donald Trump in 2020 wordt herkozen. Volgens een peiling van CNN gelooft 46 procent daarin, terwijl 47 procent sceptisch is over zijn kansen. In maart geloofde 54 procent van de Amerikanen niet in een tweede termijn voor Trump.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16554
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Ariel schreef:Steeds meer Amerikanen geloven dat de Amerikaanse president Donald Trump in 2020 wordt herkozen. Volgens een peiling van CNN gelooft 46 procent daarin, terwijl 47 procent sceptisch is over zijn kansen. In maart geloofde 54 procent van de Amerikanen niet in een tweede termijn voor Trump.
Een tweede termijn zou best eens kunnen voor Trump. Een derde termijn is haast onmogelijk. Niet alleen gelet op zijn leeftijd maar gelegen in het feit dat een Amerikaanse president het nooit langer volhoudt dan 8 jaar (twee termijnen). Franklin Roosevelt vormt hierop een uitzondering. Hij diende zijn volk 12 jaren. Vandaar dat het ook zo gemakkelijk was Trump te voorspellen. Want democraat Obama was al acht jaren aan de macht. En dan komt aflossing van de wacht: democraten wordt republikeinen. Ik begrijp nog altijd niet dat de mainstream media in de VS de statistieken er niet op na hadden gekeken. Je moet wel je huiswerk goed doen. En zeker bij het begrip 'vrijheid van pers'. Vrijheid van pers is leuk, maar het moet geen domme en zelf vooringenomen pers zijn. : nono3:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst en verkondig eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85728
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Ariel »

Democrats think the migrant caravan can’t possibly allow Trump a win in the midterms. They’re wrong

American and European liberals have a dream, and it is this: When US voters go to the polls next Tuesday to elect a new House of Representatives and one third of the Senate, the results will sound the death-knell for Donald Trump and all his works.

With the Democrats controlling both chambers of Congress and the special counsel, Robert Mueller, reaching the end of his investigation, impeachment proceedings will be instituted and sooner or later Trump and his court will be out of office. Lock him up, lock him up, lock him up!

Well, maybe. What Trump’s opponents have going for them is the polling, which shows the president languishing with an approval rating of around 40 per cent and Democrats favoured to win seats – and state governorships – that they might not have won in the recent past.


There are also the precedents. First-term presidents tend to do badly in the midterms, as voters seize their first opportunity to register their discontent. Although Bill Clinton left office with high poll numbers, his first midterm Congressional elections in 1994 were a disaster, as Republicans gained control of both chambers.

The Democrats are eyeing something of the reverse scenario this time around. The Clinton analogy is also pertinent because the victorious Republicans then used their victory to pursue impeachment – though the Senate vote eventually allowed him to keep his job.

But there are many caveats that need to be applied here, starting with the polls. It may be that lessons have been learned from 2016, so that the Democrats’ confidence now is well-founded. But anyone who has forgotten how badly the pollsters got it wrong last time around, would do well to watch Michael Moore’s latest film – Fahrenheit 11/9 – for a vivid reminder on precisely how wrong they got it, and how late in the day (not until the early hours of election night, when Hillary Clinton’s supporters were advised to go home) this was all realised.

The same film also offers a useful corrective to the idea that Trump was plotting with anyone to win the presidency; he looked scarcely more enthusiastic at the prospect of becoming president on the night than the trio of leading Brexiteers looked on the morning after the UK’s EU referendum. The unexpected can come to pass.

Nor is it quite so obvious to many Americans, as it is to many Europeans, that Trump’s first two years have, in fact, been a disaster. The economy has been doing well, wages are up, unemployment is down. From an “American First” perspective, the president has made the Nafta agreement less skewed against the US, he has called out the Europeans on Nato funding, he has stood up for US interests with China, read the riot act on arms control compliance to Russia, and averted the threat from North Korea.

Yes, there have been scandals – women (Stormy Daniels), women again (#MeToo, Christine Blasey Ford and the Supreme Court appointment), and resignations and indictments of aides (though not on Russia collusion). But so far there have been no scandals that would not have already been factored in by his supporters two years ago. If the midterms are treated as a referendum on Trump, he could do better than forecast.

Even if the Democrats were to win big on Tuesday, or only a little less big than they hope, however, this would not necessarily pave the way for the end of Trump. Any prospect of impeachment would require the Democrats to gain clear control of both chambers. But a majority in the House looks to be the easier task, or a narrow majority in both.

The effect then might not be quite what the Democrats have in mind. A very narrow majority in both chambers, or control of just one, would be a recipe for a general political stalemate rather than the advance of a Democratic agenda. And while there are doubtless some – perhaps many – who would regard stalemate, or just a mess, in Washington as preferable to Donald Trump riding high on the back of a solidly Republican Congress, it is questionable how much more a brake this would be on his executive power.

After all, the most effective opposition to Trump in his first two years in office has come not from the divided Democrats, but from Republicans, from the judiciary, from the media and from ordinary Americans. Plus, one of the skills Trump has shown as president is his – albeit clumsy – ability to work “across the aisle”. Barack Obama never really mastered the art; George Bush was a quick study, and Bill Clinton had to learn how to do it. But for this most transactional of presidents, to be down does not necessarily mean to be out.

There is something else that the president has going for him, too, which might be ephemeral, but comes at exactly the right time to help Republican candidates and harm Democrats in next week’s vote. The 7,000-strong “caravan” of asylum-seekers from Honduras is currently wending its way through Mexico on its way to the US border.

Trump may not have honoured his election promise to build a border wall, still less to persuade Mexico to pay. But the spectacle of this column of humanity moving north, with the Mexicans having failed to halt it at their own border, and now providing sustenance and accommodation en route, gives the Republicans a nightly party political broadcast as its advance is followed in real time on television.

The European coverage of this convoy has been largely sympathetic, with journalists inviting would-be asylum seekers to make their case for US refuge and describing the horrors and deprivation they have left behind. But I doubt this is how such a convoy would be perceived by the average British voter if its sights were set on Calais, and a mass walk through the Channel Tunnel.

Arguably, this is something akin to what happened around the EU’s borders in the summer of 2014, a multiple breach of security that may well have swung the Brexit vote in the UK and, it now transpires, may be spelling the end of Angela Merkel’s reign in Germany. Protecting the national border is a basic responsibility of any sovereign state where no government can afford to fail. Individuals have a right to request asylum in another country, but that state has the right to decide whether the conditions for granting refuge are met.

Trump and the Republicans are perhaps fortunate that the caravan will not reach the US border before polling day. Sending, or threatening to send, military reinforcements is an easy win. What happens next could be even uglier than Trump’s invective.

In the meantime, as free election publicity for the Trump-Republican cause, the border distraction could hardly be bettered. If the Democrats’ dream of triumph evaporates on Tuesday, the Honduran caravan will be part of the explanation.

BRON
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 24074
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door King George »

De Democraten denken dat de Amerikanen een "Wir schaffen das"-je willen? Ik laat ze graag tot dinsdag in de waan.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 49079
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De reset van de dollar en de midterm election.

Bericht door Mahalingam »

If the Democrats’ dream of triumph evaporates on Tuesday, the naked Republican women will be part of the explanation.

Afbeelding
#GrabThemByTheBallot features a group of “courageous Vermont women” who have chosen to use “vulnerable artistic expression” to promote women’s rights and sexual expression, according to the campaign’s mission statement."
They don’t look too happy, but then, they’re not wearing clothes and it’s cold inn Vermont.
BREAKING NEWS: Democrat-supporting women strip off for photo shoot called 'Grab Them By The Ballot' in an attempt to persuade people to vote against Republicans. They're hoping the images will encourage people to vote on November 6.
https://twitter.com/DaveVescio/status/1 ... 1057116160
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie