De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door Pilgrim »

De Westerse cultuurcrisis en de islamisering
Ozes schreef:Christenen doen in het algemeen 10x meer dan Atheïsten tegen de Islam en het cultuurrelativisme word geleid door atheïsten.
Ik zit hier al eens een tijdje over na te denken. Verduveld! Je hebt gelijk Ozes. Dat cultuurrelativisme komt inderdaad uit het atheïsme voort. In ieder geval voor een groot deel. Het volgende is een beschouwing van mij over deze kwestie en mogelijk voor sommigen een beetje controversieel.

Culturen bestaan over het algemeen uit drie componenten: religie, wetenschap en kunst. De moraal van een cultuur met bijbehorende normen en waarden komen over het algemeen uit de religie voort. Een oppervlakkige atheïst zal alle religies als bedrog en nonsens beschouwen en derhalve als gelijkwaardig zien en daarmee worden ook culturen tot op zekere hoogte gelijkwaardig, zeker wat normen en waarden betreft (cultuurrelativisme dus). Alleen een intelligente atheïst zal inzien dat de ene religieuze ‘waan’ beter of slechter is dan de andere. Maar de meeste atheïsten zullen helaas niet zeggen dat het Christendom bijvoorbeeld beter is dan de Islam. Dat zie je hier soms ook op dit forum. Maar wat maakt een mens tot een atheïst? Veel atheïsten in het Westen zijn afvallige Christenen en ik heb vaak (ook in persoonlijke omgang) gemerkt dat ze ook een afkeer hebben gekregen van hun voormalige geloof. Dat is niet altijd zo, maar vaak wel. Als iemand een afkeer ergens van heeft zal die persoon altijd zijn best doen om datgene waar hij een afkeer van heeft zo negatief mogelijk te presenteren. Dit soort atheïsten staan dus niet echt neutraal of objectief tegenover het christendom en hebben er een politiek belang bij dat het Christendom niet al te positief afsteekt tegen de Islam. De Islam moet dus wat opgekrikt worden en dat is wat veel Westerse (vaak linkse) intellectuelen dan ook doen.

Maar een Jood of een Christen die zijn eigen geloof serieus neemt zal zijn of haar eigen geloof natuurlijk nooit als gelijkwaardig beschouwen aan een ander geloof en dat geldt natuurlijk ook voor een moslim. Het is dus frappant dat het cultuurrelativisme grotendeels het gevolg lijkt te zijn van de neergang van het Christendom in de Westerse wereld. Uit het cultuurrelativisme komt het multiculturalisme voort en daar komt de islamisering weer uit voort. Het spirituele vacuüm in het Westen vult zich nu met de Islam! Ik vind het daarom ook heel erg goed dat Wilders, ondanks het feit dat hij agnost is, in zijn strijd tegen de islamisering refereert naar de Judeo-Christelijke wortels van onze Westerse cultuur. Een gewone atheïst zal dat nooit doen.

Lang geleden, toen ik nog op de kunstacademie zat, heb ik eens een scriptie gemaakt over de Westerse cultuurcrisis en daar moet ik nu aan denken. Want wat is de oorzaak van het wegkwijnen van het oorspronkelijke Christelijke geloof en wat is de oplossing voor onze cultuurcrisis? Mijns inziens moet Europa, als bakermat van de Westerse beschaving, terugkeren naar HAAR (Europa is een vrouw) roots om zo haar identiteit en daarmee ook haar zelfvertrouwen te hervinden. Het Christendom is van oudsher de spirituele backbone van Europa waar onze superieure humanistische waarden uit voort komen. Zodra onze cultuur haar zelfvertrouwen hervonden heeft is het ook gedaan met de opmars van de Islam. Maar dat is een boodschap die veel mensen niet graag willen horen, vrees ik.

Een vraag die nu beantwoord moet worden is wat de oorzaak is van het verval van het oude Christelijke geloof. Die groeiende afvalligheid en secularisatie is een typisch modern verschijnsel wat ook eigenlijk begint bij de moderne tijd en dat suggereert dat er dus ook een grote gemene deler is. En dat is natuurlijk ook zo, want de moderne tijd zelf is in feite de oorzaak van het verval. Het is eigenlijk cognitieve dissonantie wat het Christendom ondermijnt omdat klassieke christelijke ideeën en geloofsvoorstellingen in strijd lijken te zijn met het natuurwetenschappelijke wereldbeeld. Cognitieve dissonantie is een ingewikkeld klinkend woord voor het idiote gevoel dat ‘de wereld niet klopt’ wanneer een wereldbeeld of een propagandabeeld in strijd met de realiteit lijkt te zijn. De Sovjet Unie is hieraan ten onder gegaan omdat de burgers daarvan hun wereld konden vergelijken met die van het Westen. Het vermogen om te vergelijken is dus heel belangrijk. Ook bij moslims doet dit verschijnsel zich voor, want je hoort vaak van ze dat ze zich in het Westen een gespleten persoonlijkheid voelen en mogelijk is veel van hun agressie tegen het Westen hieruit te verklaren. De superioriteit van het Westen suggereert immers dat hun wereldbeeld van de superieure Islam niet klopt! Zelfs Tukkerin klaagde over cognitieve dissonantie waardoor haar wereld leek in te storten.

Een wereldbeeld verschilt per ideologie, geloof of levensbeschouwing, maar het verschil wordt heel erg duidelijk in de vraag naar de toekomst. Nergens komt het verschil zo duidelijk tot uiting als in het ideale toekomstbeeld van een geloof of ideologie. In bijvoorbeeld het socialistische toekomstbeeld zal er ooit een socialistische heilstaat of aards paradijs zijn waarin geproduceerd wordt naar behoefte en er nooit meer armoede of gebrek zal zijn. In de Islamitische toekomst is er sprake van een wereldomvattend kalifaat waarin iedereen moslim zal zijn en in de Christelijke versie is er in de (verre?) toekomst een eeuwigdurend Messiaans vrederijk, na de Dag de oordeels. Onlangs suggereerde ik in een andere topic een interplanetaire toekomst met een paradijs op Mars. Alleen Hans struikelde over deze opzettelijke discrepantie van mij met het christelijke archaïsche toekomstbeeld van een toekomstig paradijs op Aarde. Ik verdenk Hans er daarom van dat hij nog steeds diep in zijn hart geloofd in dat christelijke toekomstbeeld. :D Die klassieke christelijke archaïsche geloofsvoorstellingen over o.a. dat toekomstbeeld zijn natuurlijk naar de huidige inzichten naïef, maar veel gelovigen lijken zich dat volstrekt niet te realiseren. Je kan bijvoorbeeld talloze christelijke websites vinden waarin gesteld wordt dat het einde der tijden nabij is en de gelovigen plotseling (levend!) opgenomen zullen worden in de hemel nog voor het einde van wereld komt (de zgn. rapture) waarbij de rest achterblijft (Left Behind). Ook geloven ze in een soort Opstandig waarin velen letterlijk uit hun graf opstaan en weer levend worden. Hun sites zijn ook creationistisch en blinken uit in naïviteit. Ik heb vaak de indruk gehad dat de oorzaak hiervan is dat veel mensen ‘vastzitten’ of zijn blijven steken in een soort denkkaders, d.w.z. theologische, maar ook politiek-ideologische stelsels. Het zijn overigens niet alleen fundamentalistische of orthodoxe christelijke stromingen die vastzitten in een naïef denkkader maar ook vrijzinnigen. Dat laatste weet ik uit eigen ervaring en vreemd genoeg zijn ze zich er niet eens bewust van!

De vraag is nu wat er moet gebeuren en of er iets gebeuren moet om de Westerse cultuur te herstellen. Moet er een nieuwe Reformatie komen om het Christendom te herstellen? Moet er een grote spirituele transformatie plaatsvinden waarin de mensen tot een hoger inzicht komen en het religieuze besef in overeenstemming komt met het natuurwetenschappelijke wereldbeeld? Ik denk dat zoiets in een georganiseerd verband niet eens mogelijk is en wat moet je je eigenlijk bij zoiets voorstellen? Spirituele groei is een individuele en persoonlijke zaak. Moet er eigenlijk überhaupt wel iets gebeuren of moeten we de historische processen gewoon op hun beloop laten? Komt tijd komt raad. Ik zelf denk dat een echte grote verandering alleen maar mogelijk is in zeer ernstige grote crisis waarbij de mensen keihard geconfronteerd worden met de negatieve gevolgen van hun denkrichtingen zodat ze het gebrekkige daarvan inzien. Vooral het socialisme is een van de foute ideologische stelsels die ik ook graag uit onze cultuur zie verdwijnen. Het noemt zichzelf progressief maar is eigenlijk conservatief. We zitten in de dageraad van een nieuw millennium en nog steeds zitten we vast in de ideologische shit van de afgelopen eeuwen. Het wordt tijd dat we hier eens een keer afscheid van gaan nemen, maar hoe? De laatste tijd krijg ik echter het gevoel dat er misschien toch een oplossing begint te dagen, maar dat is voor later.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1427
Lid geworden op: vr okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door KevinB »

Pilgrim, sta me toe een hele crue vraag te stellen.

Hoe zie jij precies die 'terugkeer naar het christendom'? Moet iedereen (opnieuw) christenen worden? Moeten we terug naar de tijd dat het christelijk geloof het voor het zeggen had?

Aan wat voor soort christendom denk je trouwens? Terug naar het orthodoxe geloof zoals dat vroeger en voor een deel ook nu nog bestaat? Of iets anders?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door Pilgrim »

KevinB, het is geen crue vraag, maar ik heb die vraag met opzet in het midden gelaten. Op dit moment heb ik hier geen antwoord op. Ik denk zelf dat het oude reguliere officiële geloof zich niet meer kan herstellen en dat het zijn tijd dus gehad heeft. Er is gewoon teveel ballast omheen gekomen in de loop der eeuwen en het kan zichzelf daarvan niet meer verlossen. Het staat ook allemaal haaks op de moderne tijd zelf. Het enige wat ik kan bedenken is dat er op een dag een nieuw begin gemaakt zal moeten en dat we dan met een schone lei weer gaan beginnen. Maar het nieuwe zal niet kunnen komen zo lang het oude er nog is. Of dat ook nog 'christelijk' zal heten weet ik niet. Misschien komt er wel een nieuwe messiaanse beweging, wie zal het zeggen. Komt tijd komt raad! :wink:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door mercator »

Pilgrim schreef: De moraal van een cultuur met bijbehorende normen en waarden komen over het algemeen uit de religie voort.
Maar neen. Moraliteit is een overlevingsstrategie van de menselijke soort. We gaan het hier niet opnieuw over hebben, maar bedenk s hoevele duizenden religies van alle mogelijke vormen er bestaan en bestaan hebben, maar in vrijwel alle culturen worden en werden stelen, moorden en incest als not done beschouwd. Niet omdat een of andere goddelijk wezen dat zo decreteerde maar omdat een samenleving zonder essentiële gedragscodes onleefbaar wordt.

Wat je daar zo stellig stelt kan je even goed omdraaien: religie is een projectie van de in een cultuur heersende normen en waarden.
De Islam is zo een dwaas en gevaarlijk geloof omdat de moslim-mens moreel deficiënt is.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door Pilgrim »

mercator schreef:We gaan het hier niet opnieuw over hebben, ...
Waarom begin je er dan weer over of wil je graag het laatste woord hebben? Je zal er ooit tot je schrik achter komen dat je je vergist. De onzelfzuchtige kracht in de mens gaat juist in tegen de overlevingsdrang.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door Ozes »

Atheisten zijn natuurlijk geen groep op zich, maar een gedeelte van de atheisten die uiteraard met een leegte kwamen te staan naarmate onze cultuur verder werd uitgeroeid en daardoor vele belangrijke cultuur-dogma's vanzelf verdwijnen. De politiek heeft geprobeerd deze atheisten voor zich te winnen door een groepsgevoel te creeren, een gezamenlijke vijand neer te zetten, ze van mythe te voorzien zoals " voor het geloof leefde iedereen in vrede" en ze van gezamenlijke actitiveiten te voorzien waar je wereldwijd atheisten stereotypisch aan mee ziet werken. Zo werkt de mens namelijk, onafhankelijk van het IQ verzorgt het groepsverband, cultuur of het geloof voor het grootste deel van hun activiteiten en meningen. Tenzij men hier waakzaam voor is, of zich onderdeel maakt van een cultuur/geloof of groep die hier effectief tegen beschermd.

Die laatste mythe die ik noemde is beschikbaar in films, videogames, en de boeken van vooraanstaande marxistische intellectuelen. Hier komt ook de populaire slogan van " Don't judge" uit, die overal herhaald word als antwoord op alle wereldproblemen. Iedergeval, de gepolitiseerde atheisten poogt men zo radicaal mogelijk tegen het C-Dom op te laten treden en voor de rest cultuur-relatistisch te zijn. Het is zelfs zo erg dat in Amerika atheisten tegen het plaatsen van kruisen bij grafstenen zijn, zelfs bij de "Ground Zero memorial". Maar deze zelfde groepen waren niet zijn bij de Ground Zero Mosque. De politiek is dus geslaagd.

Een onafhankelijke atheist die hier zich van bewust is, of vanuit zichzelf een enorme drang heeft om alles onder de loep te nemen, heeft hier minder last van, maar uiteindelijk word iedereen op enige manier slachtoffer van zijn omgeving wanneer men niet voldoende ondersteund word vanuit de systemen die ik al te veel herhaald heb. Mensen die hier niet bewust van zijn, zullen onvermijdelijk aspecten van CR, PC of politieke mythen overnemen.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door Ozes »

mercator schreef:
Pilgrim schreef: De moraal van een cultuur met bijbehorende normen en waarden komen over het algemeen uit de religie voort.
Maar neen. Moraliteit is een overlevingsstrategie van de menselijke soort. We gaan het hier niet opnieuw over hebben, maar bedenk s hoevele duizenden religies van alle mogelijke vormen er bestaan en bestaan hebben, maar in vrijwel alle culturen worden en werden stelen, moorden en incest als not done beschouwd. Niet omdat een of andere goddelijk wezen dat zo decreteerde maar omdat een samenleving zonder essentiële gedragscodes onleefbaar wordt.

Wat je daar zo stellig stelt kan je even goed omdraaien: religie is een projectie van de in een cultuur heersende normen en waarden.
De Islam is zo een dwaas en gevaarlijk geloof omdat de moslim-mens moreel deficiënt is.
De enige cultuur waar Waarheid belangrijker is dan de Omgang is/was het Westen, en dit cultureel geloof wat wel voorkomt of ondersteund word door het Christendom verdwijnt en dat is duidelijk te zien. Uiteraard hebben de meeste culturen een gelijkend moraal systeem op alle gebieden die de maatschappij zelf schade toebrengen, hoewel hier toch echt grote verschillen inzitten. Tegen moord, verkrachting & het slaan van vrouwen word in de meeste culturen zeer anders gekeken als in Nederland, zoals Mohammed Rasoel in zijn boek zegt, in de meeste landen verschilt het wanneer men een moord pleegt, en de reden om het niet te doen. Maar, en dit is de grootste mythe, Onderwijs waar de marxisten superieur mee paraderen is hiervoor geen oplossing.

Cultuur
Geloof
of persoonlijke filosofie. ... wellicht nog in deze volgorde ook.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door mercator »

Het is allemaal veel eenvoudiger dan dat. Onze moslimplaag is niet het gevolg van een of ander doelbewust complot van Marxistische atheïsten of adepten van de Frankfurter Schule. Het is gewoon het gevolg van de exponentiële groei van de levensstandaard na WO II .Iedereen had het goed en het leek alsof het allemaal nog beter en gemakkelijker zou worden, dus waarom niet die paar duizend achterlijke moslims mee uit de ruif laten eten ? Dat was toch helemaal geen bedreiging ? Maar zo is die massa altijd maar gegroeid en nu stellen we tot onze schrik vast dat die plaag heel onze welvaart onderuit gaat halen. Simpelweg hebben we allemaal dat probleem niet gezien(de massa) of genegeerd(de politici). Met teloorgang van de "Christelijke Waarden"-wat die dan ook mogen zijn-heeft dat helemaal niks te maken.

Het probleem van de Islamisering is doodgewoon dat er teveel moslims zijn. Hoe moeten we dat oplossen? Door te zorgen dat er minder moslims zijn. Maar dat kan alleen door een dictatuur die daarvoor alle technologische middelen inzet.
Ongeveer zoals nu in Italië en Griekenland-en wellicht ook in België-de democratie in een pennetrek is afgeschaft om de financieën op orde te brengen. Maar dan om het moslimprobleem op te lossen.
Hoe verheffend en lovend alle andere Christelijk geïnspireerde denkpistes ook zijn, het zal allemaal too little too late zijn.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door Ozes »

Met teloorgang van de "Christelijke Waarden"-wat die dan ook mogen zijn-heeft dat helemaal niks te maken
Duidelijk wel, want niet alleen Churchill maar ook Jefferson & Adams spraken zich duidelijk uit over de Islam, dat kan nu niet meer zonder aangeklaagd te worden.
De politieke correctheid is onderdeel van het frankfurt marxisme die poogt de Westerse Cultuur en het Christendom uit te roeien, want zodra deze twee uitgedoofd zijn is er geen "vergelijkingsmateriaal" meer om de Islam noch het marxisme te bekritiseren. De marxisten hebben de Moslims hier als stemvee ingevoerd & vastgehouden omdat ze wereldwijd een marxistisch systeem willen opzetten en geloven dat de moslims hier zich voor willen lenen. Dit bleek ook tijdens het begin van de Islamitische lente toen westerse links-marxistische organisaties in Egypte op de grond meehielpen met de organisatie en aangaven dat ze geloofden dat de Islam ten eerste een goede partner is tegen het Westen en dat deze zich later wel zou hervormen.

Uiteraard spelen er vele factoren mee, we krijgen bijvoorbeeld te weinig kinderen, en onze afgebroken cultuur probeert binnenkomende culturen niet te domineren zoals normale culturen wel doen. De welvaart welke ervoor zorgt dat het Westen teveel op entertainment & individualisme ipv de wereldse dreigingen richt is ook een probleem.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door mercator »

Ozes schreef:
Uiteraard spelen er vele factoren mee, we krijgen bijvoorbeeld te weinig kinderen,
Ach, begin dààr nu ajb niet mee, dat zou toch helemaal niks oplossen ? Ik vind het ook obsceen om flink te gaan neuken om de moslims te overtroeven.
De technische mogelijkheden zijn er om de moslims te verdrijven, we moeten ze alleen willen gebruiken, met terugwerkende kracht de Frankfurter Schule proberen een hak te zetten gaat helemaal niks oplossen.
Het moslimprobleem tot in zijn huidige essentie herleid is een demografisch en dus statistisch fenomeen: moslims zijn schadelijk, een maatschappij kan een zeker % schadelijke elementen absorberen, maar niet méér. Daarom moeten de moslims massaal uit Europa verdreven worden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1427
Lid geworden op: vr okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door KevinB »

Mag ik vragen Ozes, even concreet, hoeveel kinderen (per gezin bijvoorbeeld) naar jou mening te weinig is, en hoeveel beter of genoeg zou zijn?

Ik ben het ten dele met Mercator eens. Het moslimprobleem kan ten dele technisch zijn. Er is in ieder geval een aardige groep die best zou terugkeren naar de zandlanden. Voor de rest speelt ook de politiek natuurlijk een rol.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door Ozes »

KevinB schreef:Mag ik vragen Ozes, even concreet, hoeveel kinderen (per gezin bijvoorbeeld) naar jou mening te weinig is, en hoeveel beter of genoeg zou zijn?

Ik ben het ten dele met Mercator eens. Het moslimprobleem kan ten dele technisch zijn. Er is in ieder geval een aardige groep die best zou terugkeren naar de zandlanden. Voor de rest speelt ook de politiek natuurlijk een rol.
Voordat mensen willen terugkeren moet hiervoor toch eerst een bepaalde maatschappelijke sfeer worden gecreerd, en dat is lastig als de anti-islam beweging zichzelf in het schuldige hoekje laat zetten. Je kan niet mensen zomaar terugkeer aanbieden, dat is allang gebeurd. Rabbea heeft hier toen succesvol tegen gepropageerd en dat zou weer gebeuren zonder culturele omslag of meer invloed van anti-Islamisten in de media.

Hoeveel kinderen per gezin genoeg zijn....
Twee kinderen per gezin houd het aantal burgers per generatie in stand. Dus dan zou je er (cultureel) voor moeten zorgen dat het voor Moslims lastiger & vervelender word om meer dan 1.5 kind per gezin te krijgen. Het obscene waar Mercator het over heeft zie ik niet, we moeten slechts Nederlanders hun anti-gezins sentiment ontnemen. Te veel mensen nemen geen kinderen om maatschappelijke redenen, op school vertelde mijn leraren dat het slecht is om kinderen te nemen vanwege de overbevolking en tevens zie je in Hollywoodfilms veel prop. tegen het nemen van kids. Hiernaast zijn er nog de financiele problemen, die zouden voor de nieuwe nederlanders moeten zijn, niet voor de ethnische bevolking. Nederlanders moeten gemakkelijker kinderen kunnen nemen, zonder zich meer dan de nodige zorgen te maken.

Twee kinderen per gezin zou nu Nederland zorgen voor een bevolking van rond wellicht de 11 Mil. inwoners. Waarschijnlijk zou drie kinderen gemiddeld in de 20-30 generatie het huidige aantal NL's in stand houden. Dit "rekensommetje" is puur als voorbeeld.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door mercator »

KevinB schreef:Mag ik vragen Ozes, even concreet, hoeveel kinderen (per gezin bijvoorbeeld) naar jou mening te weinig is, en hoeveel beter of genoeg zou zijn?
Dat is een goeie en concrete vraag, en die zouden vaker moeten gesteld worden want ik zie hier nogal wat mist opdoemen over ethisch verval, ressusciteren van de leer van Jezus etc....In Jordanië bijv. heeft elk moslimmoertje gemiddeld 6 kleintjes zodat de bevolking om de 20 jaar verdubbelt, dus we moeten ook al zo iets gaan presteren om de moslims een stap voor te zijn. Wij moeten niet méér kinderen krijgen, maar de snel broedende moslims moeten verwijderd worden uit Europa.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door mercator »

Ozes schreef:
Voordat mensen willen terugkeren moet hiervoor toch eerst een bepaalde maatschappelijke sfeer worden gecreerd,.
Waarom ? Het is gewoon een logistieke onderneming. Je hebt zo en zoveel moslims en die moeten in Marokko terecht komen. Elk transportbedrijf doet toch niks anders?
Is het aan ONS om een "maatschappelijke sfeer" te creëren in pakweg Turkije ? Ze zijn hier gekomen dus kunnen ze ook weer weg.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door Ozes »

Met het aantal kinderen dat we nu krijgen zijn er over enkele generaties rond de 4 miljoen Nederlanders. Dat is hoe dan ook een drama met vele consequenties.

Als 15 miljoen mensen 1 kind krijgen=7.5 Mil
Als 7.5 mil mensen 1 kind krijgen = 3.75 mill.

Zo snel gaat dat. En als jouw technische, maatschappelijke ongefundeerde oplossingen niet blijken te werken zijn Nederlanders al de minderheid.
Waarom ? Het is gewoon een logistieke onderneming. Je hebt zo en zoveel moslims en die moeten in Marokko terecht komen. Elk transportbedrijf doet toch niks anders?
Is het aan ONS om een "maatschappelijke sfeer" te creëren in pakweg Turkije ? Ze zijn hier gekomen dus kunnen ze ook weer weg
Probeer het alvast zelf, prop een paar Moslims ongevraagd in je busje en je zal een goed voorbeeld krijgen. Denk je nou echt dat Rusland, Amerika, onze voorzieners van OLIE dit toe zouden staan?

We zullen niet eens de brandstof hebben om dit uit te voeren, en dan nog een burgeroorlog bij Europeanen onderling tegen een zwaar gemarginaliseerde anti-islambeweging met maximaal 1 miljoen supporters in Nederland. Ook zullen Rusland en Amerika " humanitaire" interventie sturen, ongetwijfeld.Geen schijn van kans.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1427
Lid geworden op: vr okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door KevinB »

Je vermeld nu wel een paar getallen, Ozes, maar ik snap toch niet helemaal wat je ermee bedoeld. Nogmaals, hoeveel kinderen denk jij concreet dat een westers gezin zou moeten krijgen?
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door Ozes »

KevinB schreef:Je vermeld nu wel een paar getallen, Ozes, maar ik snap toch niet helemaal wat je ermee bedoeld. Nogmaals, hoeveel kinderen denk jij concreet dat een westers gezin zou moeten krijgen?
2.5 gemiddeld per Westerling minimaal. Als 3 de norm is, dan zal je met afwijkingen ongeveer dat getal krijgen.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door mercator »

Ozes schreef: Zo snel gaat dat. En als jouw technische, maatschappelijke ongefundeerde oplossingen niet blijken te werken zijn Nederlanders al de minderheid.
Als je de Nederlanders wilt aanzetten tot even snel fokken als de moslims ZONDER de moslims te steriliseren lopen er in no time 50 miljoen lui rond op dat kleine stukje grond, zoiets kan je in alle ernst toch niet willen ?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door mercator »

Ozes schreef: Probeer het alvast zelf, prop een paar Moslims ongevraagd in je busje en je zal een goed voorbeeld krijgen. Denk je nou echt dat Rusland, Amerika, onze voorzieners van OLIE dit toe zouden staan?
Mijn oplossing-massale en gedwongen deportatie van moslims-zal zéér moeilijk te realiseren zijn door de onwil en de apathie van de meeste Europeanen, dat weet ik heel goed. Maar jouw idee, in beate afwachting rekenen op een soort ethisch katholiek reveil zodat de moslims met de staart tussen hun benen afdruipen is al bij voorbaat mislukt. Het is nochtans heel simpel te vatten in een stappenplan:
1. registratie van moslims
2. onklaar maken van de communicatie tussen moslims onderling en met hun thuislanden
3. vernielen van de vliegvelden en havens in de moslimlanden
4. deportatie van moslims naar hun thuislanden

En ons moslimprobleem is opgelost.
Nu ja, ze hebben dan wel giga problemen in hun thuislanden maar die moeten ze dan maar zelf oplossen, Koran boekje in de hand.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door Ozes »

Zodra je begint te exporteren knijpt de OPEC de brandstof toevoer af, dreigen Amerika & Rusland met militaire interventie, en staat meer dan 60% van Nederland aan de kant van de Moslims die zich uiteraard op alle manieren zullen verzetten en de media zal slechts de anti-islam beweging als de bad guy afschilderen. Dat betekent trouwens niet dat 40% aan jouw kant staat, maximaal rond de 5% zal instemmen met jouw ideeen.

Dan heb ik het nog niet eens over de registratie van Moslims en het onklaar maken van communicatie wat over een langere periode bijna niet te doen is zonder enorme resources, zelfs Iran lukte dit niet tijdens de poging tot revolutie. Ik zou ook niet weten hoe je vliegvelden in Islamitische landen onklaar wilt maken. Het leger zal je iedergeval niet helpen, dan moet je het doen met een groepje half getrainde guerilla's, en dat in landen die hun bestuur op maatschappelijke controle & paranoia tegenover het buitenland hebben ingesteld. Organisatie & uitvoering zijn beide niet te doen. Hoe maak je binnen een kort tijdsbestek met zo weinig middelen al die vliegvelden in het midden-oosten onklaar? :P
Hou je er ook rekening mee dat het onklaar maken van communicatie met Amerika & Rusland onmogelijk is?


Je verwoord mijn idee overigens compleet verkeerd, maar hoe dan ook, je kan je niet losmaken van de stemming van het volk, noch van de andere geopolitieke machten. Eerst moet er een antagonist van het frankfurt-systeem worden opgezet.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door mercator »

Ozes schreef:en staat meer dan 60% van Nederland aan de kant van de Moslims die zich uiteraard op alle manieren zullen verzetten en de media zal slechts de anti-islam beweging als de bad guy afschilderen. Dat betekent trouwens niet dat 40% aan jouw kant staat, maximaal rond de 5% zal instemmen met jouw ideeen.
Er bestaat een "sociologische contante". 10 à 15 % vastbesloten elementen in een maatschappij kunnen een revolutie veroorzaken die tevoren voor onmogelijk werd gehouden. Dat was zo met de Franse, de Russische en de Nazistische revolutie. De rest van de massa volgt gedwee. Dat zien we nu met die Arabische Lente toch ook ? 80 % van de Lybiërs aanbad Khadaffi als Broeder Leider maar zo gauw hij was gelynched aanbaden ze het nieuwe regime.

Behoor jij overigens tot die 5 % die de moslims gewoon gedeporteerd willen zien ?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door Ozes »

Leuke sociologische constante maar dan moet eerst een gedeelte van het volk apathisch of supportend zijn voor zo een ontwikkeling. Met de Pro-Islamitische media & geopolitieke machten heb je hier niets aan.

Ik betwijfel dat khadaffi 80% aanhang had en slechts een klein gedeelte van het volk bood weerstand, tevens stond de Moskee, de globale Islamitische fundamentalisten, Iran, de Arabische Liga, Europa & Amerika achter de revoluties. De gehele media incl. Facebook vermelde slechts anti-khadaffi sentimenten. Die twee elementen mis je bij uitstek. Ik zou geweldloze deportatie steunen. Maar dat is wel de minste oplossing in mijn ogen.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door mercator »

Ozes schreef: Ik zou geweldloze deportatie steunen.
Dat gaat niet. Moslims zullen het ALTIJD beter hebben in niet-moslimlanden dus is een gedwongen deportatie onvermijdelijk.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door Ozes »

Ik zie voldoende opties om geweld te beperken, maar inderdaad als je direct zonder cultuur omslag dit aan wil pakken, zal er geweld zijn. In het huidige klimaat is zoiets ongehoord, en mijns inziens ook onuitvoerbaar.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Westerse cultuurcrisis en de islamisering

Bericht door mercator »

Ozes schreef:Ik zie voldoende opties om geweld te beperken, maar inderdaad als je direct zonder cultuur omslag dit aan wil pakken, zal er geweld zijn. In het huidige klimaat is zoiets ongehoord, en mijns inziens ook onuitvoerbaar.
Mogelijk, maar niemand zag de val van de Berlijnse Muur of die Arabische lente aankomen en toch is het gebeurd.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Plaats reactie