Artikelen van H Numan

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Mahalingam
Berichten: 48513
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Mahalingam »

Ahmed Aboutaleb wordt op dit moment door velen in de partij gezien als mogelijke redding van de PvdA die anders zal wegsmelten in de Gr. Linkse klefheid.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Wie gaat de partijkar van de PvdA trekken?

Bericht door hans van de mortel »

Mahalingam schreef:
do apr 14, 2022 9:03 am
Ahmed Aboutaleb wordt op dit moment door velen in de partij gezien als mogelijke redding van de PvdA die anders zal wegsmelten in de Gr. Linkse klefheid.
Hahaha! Geweldig! Die slinkse linkse ontredderingspartij was vroeger een van de felste tegenstanders van religie.

Van moordaanslagen op bussen met schoolgaande kinderen, aanslagen op metro's, vliegvelden, marktpleinen, vul maar in . . . heeft iedere bewoner op aarde kennis van genomen, allemaal bedreven door enthousiaste volgelingen van de historische meest smerige vunzige Arabische roverhoofdman, sadist, terrorist, psychopaat en nepprofeet in de glorieuze zandbak van maangod Allah.

Aan al deze gebeurtenissen sinds de aanvalsoorlogen, rooftochten, plunderingen en het neuken van door buit verkregen haarvrije kutjes van Mohammed is een virusreligie verbonden:

ISLAM

De eersteklas waardeloze achterbakse slinkse politieke partij PvdA die vroeger al de weg-met-ons-partij werd genoemd presteert het om de kluit - het volk - te belazeren door als laatste redmiddel met de grootste handicap, met een ongelooflijke stunt tevoorschijn te komen, door een moslim te kiezen die ook nog eens - JAWEL - zich erop voorstaat salafist te zijn. Ahmed Aboutaleb is de naam van de Rotterdamse wolf in schaapskleren. Niet herkenbaar als salafist vanwege zijn enorme populariteit en gebrek aan durf om volgens de leer van de Arabische nepprofeet Mohammed geweld te gebruiken tegen andersdenkenden.

De makkelijkste manier om Ahmed over te halen de krakkemikkige politieke PvdA-kar te trekken is door hem met de juiste koranteksten om de oren te slaan. Waar een normaal mens dit met droevige oren zal ervaren, valt deze islamitische vijfde colonne specialist op de grond met zijn achterwerk omhoog naar Allah om hem voor deze bewezen dienst van het PvdA bestuur te danken. Immers, alle zegen komt uit het Hellevuur van Allah vandaan. Waar overigens de meeste bewoners die daar vertoeven vrouwen zijn. Iets wat iedere moslim behoort te weten. En dat weten vooral de salafisten als geen ander. Nietwaar gluiperige Ahmed?
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85185
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Ariel »

Dit kan wel eens lang gaan duren

De Russische speciale militaire operatie (absoluut geen invasie!), die iets van drie dagen zou duren, is nu twee maanden jong. De Russen zijn niet zo gek ver opgerukt sinds februari. Sterker nog, ze kregen een behoorlijk pak slaag. Zoveel slaag dat ze noodgedwongen het beleg van Kiev moesten opgeven. Het Oekraïense leger doet het goed, veel beter dan iedereen verwacht had. Als u mij in januari had gevraagd hoelang het Oekraïense leger stand zou houden, dan had ik gezegd: tegenstand bieden? Aan Rusland? Is dat een grapje? Maar ik heb geen toegang tot geheime gegevens. Poetin wel. Die had dus beter moeten weten voor hij met z’n rampenplan begon.

Sommige oorlogen duren kort. De kortste oorlog in de geschiedenis duurde 38 minuten. Andere kunnen heel lang duren. Soms tachtig of meer jaar. Zo lang zal de Russische speciale militaire operatie niet duren, maar dat dit niet in een paar dagen is bekeken, is wel zeker. De kameraden zijn op zeker niet thuis met Kerstmis.

Het lijkt wel of Poetin besloten heeft om het Guiness Book of Records te halen met de grootste politieke blunders aller tijden. Hij heeft precies het tegenovergestelde van wat hij wilde, bereikt:
 • Oekraïne is nu een natie aan het worden met een eigen identiteit. De Russen zijn ongeveer even populair als bij ons de Duitsers na mei 1940. Naties worden (meestal) geboren in oorlog. Niet bij meerderheid van stemmen. Oekraïners zijn orthodox, maar ze hebben al afscheid genomen van de patriarch van Moskou. Patriarch Kirill staat vierkant achter Poetin, daar won hij geen zieltjes mee in Oekraïne.

  Hij wilde Oekraïne buiten de EU en de NAVO houden. Ja, dat werkt fantastisch!

  Zweden en Finland mogen van Poetin geen lid van de NAVO worden. Anders zou er wel iets ‘heel vervelends’ kunnen gebeuren. Klopt. Alleen is dat ‘heel vervelends’ net even anders dan hij zich voorstelde: Zweden en Finland gaan voor 1 juli een lidmaatschap indienen dat de volgende dag gehonoreerd zal worden. Vanwege Poetins briljante diplomatie geeft Zweden 200 jaar neutraliteit op. Inderdaad, heel vervelend.

  De destijds USSR heeft altijd gewaarschuwd voor (West) Duitse herbewapening. Was nergens n voor nodig, want de BRD herbewapende niet. Niet meer dan nodig was. Daarna zakte de Bundeswehr door zijn assen. Minder beroerd dan het Nederlandse leger, maar niet veel. Dankzij de geweldige diplomatie van Poetin heeft Duitsland herbewapening uit het vriesvak gehaald. Vanaf komend jaar is Duitsland de derde natie qua militair budget. Met 2% van het budget verdringen ze Rusland, dat 5% aan bewapening uitgeeft.

  De EU was intern zwaar verdeeld. Nu niet meer. Goed gedaan jochie!

  De NAVO werd gezien als overbodig. Er werd al voorzichtig gesproken over opheffing. Dat gaat voorlopig niet gebeuren.

  China heeft gegokt op het verkeerde paard. Xi betreurt dat enorm, en doet er alles aan om vooral niet als bondgenoot van Rusland gezien te worden. Zijn eigen slimme plan om Taiwan even snel over te nemen als de aandacht van de wereld op Oekraïne gericht is, kan hij in het vriesvak plaatsen. Ruimte zat, nu Duitsland herbewapening er uit gehaald heeft.

  Zelfs Kim in Noord-Korea moest even grinniken. Een regering met een JOODSE president denazificeren? Hoe doe je dat?
Kortom, zo ongeveer alles wat Poetin probeerde te voorkomen, is nu aan het uitkomen. Dank zij één persoon: Vladimir Vladimirovich zelf. (Xi heeft zo ongeveer hetzelfde probleem.)

Waarom deze oorlog in ieder geval vele maanden en waarschijnlijk jaren gaat duren?

Vooral Rusland ziet deze oorlog als essentieel belang. Dat is onzin, maar wel wat Russen zelf geloven. Vergelijk het met het Duitse Lebensraum verlangen. Zonder Lebensraum heeft Duitsland de sterkste economie van Europa. Als je +6000 atoomwapens hebt, kun je je beter op economie focussen dan op militaire overwinningen.

De verliezen zijn hoog, heel erg hoog. Iets waar het Russische leger sowieso lak aan heeft. Voor een westers leger is 5% verlies genoeg reden om aan overgave te denken. De Russische verliezen zijn in ieder geval veel hoger, mogelijk meer dan 10%. Dat doet er niet toe. Er is geen enkele reden voor Russen om aan overgave te denken. Nog niet, in ieder geval. Ze hebben dit soort oorlogen eerder gevoerd. Denk aan de Krimoorlog. De reden was ongeveer even gezocht. De oorlog duurde 2,5 jaar en kostte honderdduizenden Russische soldaten het leven. Net als nu was het Russische leger incompetent, zwaar verouderd en slecht geleid. Even zo goed gaven ze het niet op. Pas toen de geallieerden (Frankrijk, Engeland, Turkije en Sardinië) de oorlog moe werden, en min of meer coulante voorwaarden aanboden, gaven ze het op.

Min of meer hetzelfde zien we in alle oorlogen die Rusland daarna voerde: de Russisch-Japanse oorlog, de Eerste en Tweede Wereldoorlog, de Afghaanse oorlog en de oorlogen die Rusland na de val van het communisme voerde. Ze geven zelden of nooit op. Als ze verliezen, dan consolideren ze zich om het later nog een keer te proberen. Dat zien we in de oorlogen op de Kaukasus. Die oorlogen voerde Rusland vanaf 1999 tot de dag van vandaag.

Wat we in al die oorlogen ook zien, is de manier hoe Rusland oorlog voert: het zijn bijna allemaal vernietigingsoorlogen. Als ze niet kunnen winnen, wordt de tactiek van de verschroeide aarde toegepast. Massamoord, verkrachting en ontvolking zijn gewoon. Tijdens de Eerste Tsjetsjeense Oorlog werden burgers op grote schaal gedeporteerd. Heeft niets met communisme te maken, of met Poetin. Het is de manier waarop Rusland oorlog voert. De tsaren deden het, de communisten deden het, en nu doen de presidenten het. Boris Jeltsin net zo goed als Poetin.

Die tactiek wordt nu in Oekraïne toegepast. Massamoord en verkrachting zijn al gerapporteerd op grote schaal. Het openen van routes voor burgervluchtelingen, om die af te sluiten als ze vol vluchtelingen zitten, is ook niets nieuws. Mariupol is verandert van een stad in een berg puin. Aleppo in Syrië onderging hetzelfde lot en Grozny (Tsjetsjenië) ook. Voor Rusland is Oekraïne van groot strategisch belang. Afstand (naar Moskou) is wat voor hen telt. Natuurlijk willen ze het liefst het land intact innemen. Dat deden ze in Kazachstan en Belarus. Maar als dat niet lukt, schakelen ze over op plan B: het land veranderen in een woestenij waarin niemand kan leven. Dat is vervelend voor de economie, maar de veiligheid van Rusland gaat tenslotte voor.

Er is een tweede reden waarom deze oorlog erg lang kan gaan duren. Het is waarschijnlijk dat het een loopgravenoorlog wordt. Het Oekraïense leger ligt goed ingegraven in Donbass en Luhansk. Als – onwaarschijnlijk op dit moment – het Russische leger weet door te breken, komt het op vlak terrein. Niemand heeft luchtoverwicht. De Russen niet, en de Oekraïners ook niet. Tanks kunnen (en worden) uitgeschakeld worden met relatief goedkope anti-tank wapens. In zo’n omgeving zijn tanks en andere pantservoertuigen ten dode opgeschreven. De manier om daar wat tegen te doen, is een verzadigingsbombardement in de hoop genoeg anti-tank wapens uit te schakelen om op te kunnen rukken. Dat is precies waar het Russische leger in gespecialiseerd is. De manier om daar wat tegen te doen, is ingraven.

Waarom is het onwaarschijnlijk dat Rusland kan uitbreken vanuit Luhansk en Donbas? Dezelfde reden waarom Duitsland Operatie Barbarossa begon in juni en niet eerder: modder. Op dit moment is de Raspoetitsa bezig. Je kunt met tanks beter door de modder ploegen dan met auto’s, maar niet veel beter. Te voet is het nog steeds geen lolletje, tenzij je een fetisj voor modder hebt. De belangrijkste reden waarom het heel lang kan gaan duren, heeft niets met Poetin te maken. We hebben de Griekse crisis afgekocht met gratis geld. Toen kregen we “vluchtelingen”, die we krankzinnig luxueus moesten opvangen. Twee jaar geleden kwam daar een pandemie bovenop. Het kersje op het ijsje is Poetin´s invasie.

Zelfs als Poetin vandaag vrede sluit, verandert er weinig. Dankzij Covid is de inflatie weer terug. Dat maakt het gratis geld heel erg duur. Olie en gas zijn op dit moment van duur onbetaalbaar aan het worden. Niet leuk, maar wist u dat kunstmest (stikstof) uit aardgas gewonnen werd? Werd dik gedrukt, want dat is verleden tijd. We mesten tenslotte niet met goud. Er zijn twee alternatieven: fosfaat en kalium (potas). Potas komt uit Canada, Rusland en Belarus en valt onder het embargo. Er is niet genoeg fosfaat in de wereld om als vervanger op te treden.

Oekraïne en Rusland waren belangrijke graanexporteurs. Oekraïne is dat de komende tien jaar niet meer. Rusland het komend jaar ook niet. Boeren kunnen oogsten of soldaat spelen, maar niet tegelijkertijd. Dat betekent veel hogere voedselprijzen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De bekende Arabische Lente was het gevolg van hogere voedselprijzen. Vergeleken met wat die landen te wachten staat, was dat een eitje …

De pandemie is min of meer onder controle in Europa en Amerika, dankzij de vaccins. China – waar het allemaal begonnen is – heeft enorme problemen met de Omicron-variant. Hun eigen vaccin, Sinopharm, werkt niet. In ieder geval niet tegen Omicron. China koos voor absolute lockdowns en isolatie, en dat werkt ook niet. In Shanghai (20 miljoen inwoners) dreigen de bewoners letterlijk te verhongeren. Niet omdat er niet genoeg eten is, maar omdat niemand de deur uit mag. Peking gaat nu de lockdown in. In de fabrieken die nog werken, kunnen de werknemers niet naar huis. Die slapen op de werkvloer. Dag in, dag uit. De meeste fabrieken zijn gesloten. De gevolgen daarvan voor onze economie zijn niet te overzien. Het is een open vraag of China als volksrepubliek over een paar jaar nog bestaat. Kortom, zelfs zonder oorlog in Oekraïne zie ik het komend jaar met angst en beven tegemoet.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door hans van de mortel »

Mooi lang verhaal van Numan. Altijd de moeite waard om te lezen. Maar ook om zijn tekortkomingen waar te nemen. Lees onderstaande commentaren van mij.
Numan schreef:
di mei 03, 2022 7:56 pm
De pandemie is min of meer onder controle in Europa en Amerika, dankzij de vaccins.
De pandemie is onder controle omdat het geen pandemie maar epidemie was waarbij vaccins voor geen cent deugden. Steker nog: iedereen die ik ken die gevaccineerd is - uitzondering daargelaten - werd besmet met corona. Ik behoor tot de uitzonderingen. Op zich niks nieuws, want ik ben sowieso al een uitzonderlijk type.
Numan schreef:
di mei 03, 2022 7:56 pm
Het is een open vraag of China als volksrepubliek over een paar jaar nog bestaat.
Inderdaad een open vraag. China wordt in alles nummer 1 in de wereld.
Numan schreef:
di mei 03, 2022 7:56 pm
Kortom, zelfs zonder oorlog in Oekraïne zie ik het komend jaar met angst en beven tegemoet.
Numan is bang uitgevallen maar legt niet aan waarom. :thinking:
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Mahalingam
Berichten: 48513
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Mahalingam »

Are We Being Replaced?
Posted on June 10, 2022 by Baron Bodissey

Below is an overview of the Great Replacement by H. Numan from a Dutch perspective.


Are we being replaced?


by H. Numan

At this moment an old debate is being stirred up in The Netherlands. Conservative parties (PVV, FvD) openly question ‘omvolking’, or replacement by muslims. This is very much a taboo subject, proving to left-wing parties that the PVV and FvD really are definitely fascist. Otherwise they wouldn’t dare break the taboo. I’m describing the situation in The Netherlands, but it is roughly the same in other Western European countries, with local variations.

Let’s start with the camel in the room. Are we being replaced by muslims? De jure, no. The Dutch government never formulated such a policy. Neither has any other government in Europe. That means the Replacement Theory is, strictly speaking, a false one. However, the facts speak for themselves. De facto we are being replaced. We’re just not allowed to acknowledge the fact.

The next question is: Why are we being replaced? Greed. Pure unmitigated selfish greed. Nothing else. From day 1, some people made a lot of money out of it, or built their careers on it. I know quite a few people who did exactly that. Privately, they vent their hatred of the subjects that provide their income. But not from 9 to 5. I’m talking about social workers here. You have no idea how they think privately about muslim migrants. Until it’s time to go to work, of course. From 9 to 5 they are more social than Mother Theresa and Lenin combined. Once they clock out, they put on their white sheets and give any Grand Kleagle a run for his money.

However, you have to dance to the tune. If you don’t, doors close. Usually very quietly: people avoid you, don’t want to do business with you or promote someone else. Sometimes it’s quite open. They publicly say you are a neo-Nazi. Yes, I’m talking about enlightened well-educated socialists who are open to all opinions and love a debate. Except when it doesn’t correspond with their viewpoints. Sound familiar?

The problems began right after World War Two. There was a huge labor shortage. Understandable, as a lot of men had died during the war. It was even worse; the Dutch army was mobilized and send to the Dutch East Indies to prevent it becoming Indonesia. That’s also an economic problem, because it inevitably caused wages to rise. Something our Christian Democrat and Conservative VVD politicians didn’t like. They were paragons of free market enterprise — except when it came to wages.

The solution was an easy one. Hire scabs. People who are worse off than our poorest. The government recruited first Walloons, followed by Galicians in Spain, Italians and Greeks as ‘gastarbeiders’ or guest laborers. Those guys worked in steel mills and mines for a couple of years, then returned home. Usually because by then there was better-paying and less dangerous work available in their own countries.

The elites quickly came up with the myth of the lazy Dutchman who considered himself too good to work in the mines. The shaming worked, and still does even today. People believe that myth. A fairy tale, because it is simple a matter of making choices. Imagine you are a young man in a rural or poor environment. You can work from 9 to 5 in a factory, for a guilder a day. Or work in shifts in mines or steel mills for 2 guilders a day. You earn a lot more, but the work is very dangerous, hazardous to your health and brutally heavy. You’d be really lucky to live past 50 years. Both factories and mines were screaming for new workers. Understandably, most men opted to work in the factory for less money and a longer life. You and I would do exactly the same.

Once the flow of Greek and Spanish laborers stopped due to improved local economies, recruiters looked south of the Mediterranean and found plenty of takers. They had absolutely no idea what can of worms they were opening. Neither did the politicians.

You see, those people were very different. They came from a totally different culture and religion. Locally, they work according to the principle: anything goes, as long as the referee doesn’t see it. It’s not a problem to lie. Just make sure you are never found out. That’s among themselves. It’s a given with infidels. Here is one cultural difference most Western people refuse to understand. Another one is jizya. Muslims aren’t lying, stealing or cheating. They are merely collecting their dhimmi tax.

Where previous guest workers stayed for a couple of years, the new recruits stayed forever. The previous workers lived in ramshackle housing to make do. Those shoddy living conditions were a vast improvement over their own homes in Anatolia or the Atlas mountains for the new migrants. They had no problems living at the bottom of society. It’s what they were accustomed to. Their usual mode of operation was to work a few years, then fake some kind of illness and collect their rightfully earned jizya for the rest of their lives.

At the same time, the political situation had changed drastically. The old conservative establishment was being replaced by a new socialist establishment (revolution of 1968). The conservatives had political interests in business. The new socialists focused on people and managing people. At first all socialist parties were firmly against guest labor. For the common man, a guest laborer is a scab. Someone who willfully undercuts wages. That changed quickly when socialists discovered those poor muslim migrants were the goat with golden udders for them. They needed better housing (under control of socialists), education (reformed by socialists), support (by socialists) and more (also under control of socialists).

Yes, there were rumblings of discontent. The common men was not happy. First Boer Koekoek (farmer Koekoek; he used to be a farmer; it became his nickname) and later by Hans Janmaat. Those rumblings were quickly and effectively defused. Koekoek was ridiculed into oblivion, and Janmaat was immediately tarred neo-Nazi. So much so, that he had to become one. They operated for years at the fringes of politics. Both parties never got more than three seats at best.

Now the golden years of socialism began. Nothing was crazy enough. Everybody was shamed into correct behavior. The goat with the golden udders was pampered, had its every whim catered to, and milked. Of course they could stay in the country. Why on earth not? Oh, they are lonely. Well, bring your wife(s) and children over, you deserve it!

The rumblings remained, because muslims by default do not integrate. They most certainly don’t integrate into an infidel society! Well, said the socialists. That’s because they aren’t citizens. Why would they integrate, if they are considered foreigners? Just give them the vote, and it’ll be all right.

Oh no, it wasn’t. An easy-to-solve problem just got worse. When guest labor was quietly abolished in 1973, there were fewer than 50,000 muslims in The Netherlands. Give them a generous bonus to move back, and the problem could have been solved. Only that would put hard-working socialists out of business. We don’t want that! Pretty soon the floodgates were opened for wives and family. Quickly the number of muslims grew to half a million. Currently, there are more than 1.5 million muslims in the country.

Anything goes to make them — read: socialists — happy. Architects got unlimited funds to go multicultural. One designed halal housing. Marvelous! That’s deep thinking! A house designed with women’s and men’s quarters. The wives can do what they are supposed to (washing, cleaning, cooking, the kids) while the men are not disturbed while drinking tea. The only problem was that nobody wanted to live in those houses. Western families politely declined. Muslim families simply couldn’t afford it. They were busy investing (illicit) money to buy properties in Alanya or Casablanca. Who on earth wants to lose money on a silly dhimmi house? Even worse, you’d have to explain how you make your income to the IRS.

Other architects came up with brilliant plans: let’s beautify their ghettos! Yes, you read that right. Let’s put them in gilded cages. The derelict inner areas of our big cities got an expensive makeover. One designed a exotic halal bazaar in The Hague. A brilliant design of Dutch no-nonsense blah blah blah fused with Oriental bull crap. It’ll make them feel at home! No, it didn’t. The building stood empty for years. Why? The rent was way too high to make profit. Not to mention the Dutch design elements were probably blasphemous to devout muslims. But who cares? We made a ton of money out of it. As the cheaper inner cities were no longer cheap, muslims quickly took over lower class areas elsewhere in the city. Which, in the eyes of the elite, was a benefit. Makes everybody integrate and embrace multiculturalism.

Schools were another socialist focus. First they made sure Jean was educated as stupidly as Jan. Now both of them had to dumb down so muslim children would feel equal. In other words: black schools. Everybody had a school assigned to them, regardless of one’s choice. That was the plan. It didn’t work because socialists do not yet have that kind of power. But we do have lots of black schools now. Except for our socialist elites. Femke Halsema (now mayor of Amsterdam) blatantly and openly refused to send her kids to a black school, much to the chagrin of anything progressive. That caused an outcry, and basically killed the idea of making every school black.

As the problem only got bigger, the rumblings got louder. And a new man appeared. His name was Pim Fortuyn. He became hugely popular and demolished the myth that conservatives are by necessity fascists. It was a certainty he’d become the next prime minister. Now, don’t get too optimistic. He was almost certainly a man who could turn things around. But not the people he surrounded himself with. After his murder his party was elected, that cabinet only lasted weeks.

Something the elites knew all too well. They haven’t remained continuously in power since 1572 without learning a trick or two. Let the man have his moment of glory, then tear him down little by little. Repair the damage he caused after he is forced to resign. Business as usual. However, Fortuyn made one huge mistake. He was openly republican. Not only that, it caught on! He said in no uncertain words what he planned to do with the monarchy when he became PM. That cannot be tolerated.

Many years later, when the murderer of Fortuyn was released from prison and was somehow was able to afford a deluxe villa in the countryside, Princess (after her abdication) Beatrix bought a horse. She named it Volkert. Need I say more?

Killing the messenger didn’t solve the problem. Another man appeared. He was blond. Menacingly blond. As much as I admire Geert Wilders, I feel he is trying to plait soot. Simply because the situation is now irreversible. There are more than a million muslims in the country. Some for generations. You can’t send them back. No matter what. The law simply doesn’t allow it. Even if the law could be adjusted, their home countries absolutely refuse any cooperation. They’d much rather declare war. For two obvious reasons: they don’t have the infrastructure to receive so many people, and what do those #$#@ infidels think? That they can do whatever they want? The goat with golden udders is milked on both sides. Dutch socialists milk it, and so do the Moroccan and Turkish governments. Contributions from citizens overseas form a substantial part of their budgets. It also gives them a strong voice in countries they otherwise would have little say in.

Let’s be honest. Does guest labor work? Of course; it keeps prices low. But also wages. And it has to be managed carefully. Something that was equally carefully avoided. Do tell me: Why do we have to close our shoe factories and textile industry and farm the work out to Asia, while at the same time we keep unprofitable steel mills and mines running? “We do it for king and country!” sounds a bit hollow. We did it because a few people made a ton of money out of it.

The first phase was badly managed. The next phases were even worse. When socialists ran out of Moroccan and Turkish migrants, they focused on a newly-created source: asylum seekers. Right now, the situation is irreversible. Not really; it can be reversed, but not on a democratic way. They won’t go back unless forced to at gunpoint.

Which brings me to today. The world is changing fast. This time next year Putin and Xi Jinping won’t be there anymore. Both face insurmountable domestic problems. Even if Putin manages some kind of victory, it won’t be the victory he was aiming for, and it includes the economic destruction and humiliation of his country. Xi also saw his plans shattered. Zero covid doesn’t work, and he can forget invading Taiwan. The sanctions that merely hurt Russia would destroy China completely. In fact, our biggest problem with China is how to lessen sanctions, so as not to cause a mass genocide.

In Europe we had a huge debt crisis that was bought off with zero interest rates. That’s no longer the case. Instead of zero interest rates we’re heading towards hyperinflation.

The Russo-Ukrainian war will last a long time. Right now we’re heading towards a stalemate and trench warfare à la WW1. One thing is certain: the world will have difficulty feeding itself in 2023/4. Expect serious food riots from North Africa via the Middle East up to China. Those countries are the main importers of grain from Russia and Ukraine. Remember the Arab Spring? The cause was food shortages. Consider that a walk in the park compared to what will be coming. There isn’t enough fertilizer in the world for the coming crop. Besides, both Russia and Ukraine are busy with something else.

As always, socialists go on doing what they do best: ignore everything, do whatever they feel like doing. Oh, do you have a problem with that? Let’s shop for more problems to solve. Climate crisis, anyone? Build Back Better! LGBTQ+! That’s what we always do; divert attention.

It won’t work this time, because we ran out of money, out of food and out of options. Marie Antoinette is alleged to have said: If the people don’t have bread, why don’t they eat cake? I have heard elite socialists literally say: if the people can’t afford gas, why don’t they buy Teslas? They are the same people who went to the guillotine, completely oblivious of why the people didn’t get the joke.

— H. Numan
https://gatesofvienna.net/2022/06/are-w ... more-53954
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie