Valse Hoop op verdwijning Deepstate

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8876
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door xplosive »

 
By Martin Vrijland on 7 november 2018

Wijlen Amerikaans komiek George Carlin verwoorde het mooi toen hij zei: “Politicians are there to give you the illusion of choice, you’ve got no choice, you’ve got owners.” Vrijwel de gehele alternatieve media viel voor het verhaal van QAnon (of Q) en het concept waarin de Donald Trump als de verlosser werd gepresenteerd; de verlosser die de VS van de zogenaamde deepstate zou bevrijden. Wat deze grote massa simpelweg niet doorhad is dat ze gevoed krijgen waar ze honger naar hadden, namelijk het idee dat er een deepstate is en er complotten gesmeed zijn.

Wat doe je als geheime dienst als je merkt dat er een grote beweging onder het volk gaande is waarbij mensen niet meer geloven in de officiële lezing van verhalen? Antwoord: if you can’t beat them join them. Je lanceert je eigen “wakkere frontmannen” en je eigen stroming die je ook nog eens enorm veel aandacht geeft en laat groeien. Vervolgens vang je alle kritische denkers af op dat schip en stuur je dat schip weer van de wal, zodat je een ramp voorkomt. Dat noemen we de vangnet strategie.

Dacht u nu echt serieus dat het alleen de democraten zijn die de grote boze wolf zijn geweest al die jaren en het de democraten zijn die de deepstate vormen? Als George Carlin in de jaren ’90 al doorzag dat alle politici in het acteerwerk zitten, waarom kunt u het dan niet doorzien? Politiek is theater! Theater waarin tegenstellingen en discussies tot grote hoogten worden opgevoerd. Dat is het spel al sinds mensenheugenis, alleen steeds meer begint het op real-life soap te lijken.

De volksverlakkerij wordt van een steeds geavanceerder niveau, omdat men het sentiment onder het volk direct kan meten via kijkcijfers, maar vooral via de grote stroom Big Data uit al het social media, email-verkeer, belgedrag, betalingsgedrag, enzovoort. Het is mogelijk om mensen tot op het fijnste psychologische niveau te analyseren en zelfs de groepseffecten te meten. Waarom denkt u dat politie-analyse AI systemen vandaag de dag al in staat zijn om de gedragingen van mensen vooraf te voorspellen? Dat komt doordat al uw bewegingen, activiteiten en communicatie bekend is. Zo kun je social media gebruiken om informatie te pushen als een reclamebureau en je trollenlegers inzetten om de stemming in discussies te beïnvloeden, maar ook heb je de grote media outlets en de grote alternatieve media outlets. En bent u gevoelig voor de ‘deepstate’ gedachte, dan wordt u gevoed met het vangnet Q. Media, alternatieve- en social media worden big time ingezet om de massa te bespelen en zelfs de zogenaamde wakkere geesten zijn beïnvloedbaar.

Ja, er is een deepstate, maar die deepstate is juist de club die u bespeelt met de gedachte van de nep deepstate. Deze echte deepstate bespeelt u met het Hegeliaanse spel van these en anti-these: de democraten tegen de republikeinen. Dat gebeurt in Nederland overigens net zo goed, maar dan hebben we een andere vorm van democratie, namelijk die waarbij er wat meer kleurtjes op het pallet zitten. Steeds is er echter sprake van een groep die de gevestigde orde hard bekritiseerd. Dat is nodig, want het volk is kritisch en dus moet je ze een schip bieden. Zolang je ze aan boord van een schip kunt hijsen, blijf jij in controle. Je bent immers eigenaar van de vloot, dus zolang ze maar op 1 van jouw schepen zitten.

De zogenaamde (nep)deepstate in de VS bestrijdt niet George Soros; de echte deepstate gebruikt George Soros om u de soap van strijd tegen de (nep)deepstate te bieden. De (nep)deepstate ontmantelt geen pedofilie netwerken, maar houdt u deze worst voor dit te doen, omdat u nu eenmaal gelooft in die netwerken en dus krijgt u de endorfine injectie die u zoekt. De (nep)deepstate strijdt niet tegen de fake news mainstream media, maar gebruikt zowel de mainstream media als de alternatieve media om u zoet te houden met de Jerry Springer toneelstrijd dat u zo graag wilt zien. Wil het volk een politiek leider die de gevestigde orde aanpakt? Dan geven we het volk zo’n leider en creëren we de schijn van een (nep)deepstate, die de echte deepstate maskeert.

Het mooie van deze strategie is dat je straks een heel groot vangnetschip hebt. Als je de helft van de mensen in de VS hebt kunnen overtuigen dat er een schijn deepstate is en dat je daar wat aan gaat doen via de grote Donald Trump, heb je heel veel mensen aan alternatief rechts, aan nationalisme en aan extremisme kunnen koppelen. Je hebt als het ware een immens groot complotdenkersschip gebouwd en via de verkiezingen hengel je iedereen aan boord van dat schip. Het is een duidelijk identificeerbaar schip, met duidelijke stempels aangaande denkwijzen. En als die stigma’s nog niet duidelijk genoeg zijn, laat je ze Trump en mensen als Alex Jones nog eens extra luidruchtig benadrukken. “Q is good for you.”

We zagen datzelfde proces bij de Brexit beweging, waarbij Nigel Farage de grote jongen was die iedereen overtuigde dat de EU een gevaarlijk monster aan het worden is, maar toen hij de kans kreeg om het proces door te zetten in zijn thuisland, nam hij niet de leiding. Hij trok zich ineens terug van het politieke toneel en liet clown Boris Johnson het vuile werk doen. Vervolgens kregen we Theresa May die er uiteindelijk voor moest zorgen dat er een slap aftreksel van de Brexit kwam, waarbij het proces bewust zo vertraagd en gedraineerd werd dat het vermoedelijk op een groot fiasco uit zal lopen. Resultaat? De kritische groep krijgt ongelijk en zorgt voor economische rampspoed. Die Brexit gaat er nooit komen en uiteindelijk zal het VK weer op hangende pootjes terug moeten keren. Zo is afgerekend met de grote kritische groep die zo nodig uit de EU moest. Zo is afgerekend met kritische denkers, die er uiteindelijk een potje van blijken te maken.

In de VS heeft men dit spel nog een stapje verder doorgevoerd. Daar koos men niet voor de strategie van een leider die zich terugtrok (zoals bij Nigel Farage), maar juist voor een leider die de zaak tot grote hoogten opblaast. Iemand die elk land met een flinke legermacht het vuur aan de schenen legt en iemand die handelsoorlogen start (die geen enkele andere president in zijn hoofd zou halen). Trump gooit letterlijk op alle fronten de knuppel in het hoenderhok. Dat is niet voor niets, want de VS is een maatschappij waarin achter alles een kwadraat teken geplaatst kan worden. En als je af wilt rekenen met een groeiende groep criticasters in de VS, moet je die iets harder tackelen dan je dat op Europees continent zou moeten doen. Je moet zorgen dat de klap hard aankomt en de schaafwonden diep zijn. En dus moet je iemand op volle snelheid laten rennen, zodat de tackel meer pijn doet. Trump moet vol-gas gaan in zijn beleid en in zijn val moet hij de groep kritische denkers meetrekken. En zo’n post-Trump tijdperk kun je alleen bereiken als je zorgt dat Trump’s beleid mislukt en Amerika in een diepe crisis gestort wordt.

Hoe snel die val gaat komen, durf ik niet meer te voorspellen, maar dat die er gaat komen, staat mijns inziens als een paal boven water. De groep die nu haar hoop vestigt op Q, op Alex Jones en op hun grote leider Donald Trump, zal flink teleurgesteld achterblijven en de andere helft van de bevolking zal hen uithonen als de loosers die in al die complotten geloofden. Dat was de bedoeling ook. Zo is de basis gelegd voor een totalitair regiem waarin geen ruimte meer gelaten wordt voor kritische denkers. Daar is dan immers definitief mee afgerekend. Zij hebben het land immers in al die ellende getrokken met hun nationalisme, anti-globalisme, alt-right, complotten en you name it. Welkom aan boord.
De uitslag van de verkiezingen is altijd precies de uitslag die nodig is om de illusie van democratie in stand te houden en het volk te overtuigen dat het echt nut heeft om naar de stembus te rennen. De uitslag is precies die uitslag die nodig is om de Hegeliaanse strijd de richting uit te sturen die de heersende perceptie-beïnvloeders wenselijk achten. De echte deepstate is een wereldwijde faraonische bloedlijn die nog diep in het zadel zit. De schijn deepstate behoort slechts bij het acteerwerk dat u aan boord van het vangnetschip moet hijsen. Dat schip wordt straks tot zinken gebracht en de reddingsboei zal geworpen worden door de echte deepstate.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door Pilgrim »

In hoeverre is dit verhaal misschien van de Deepstate zelf afkomstig?? :thinking:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Iets meer achtergrondinformatie:

AMERICA UNDER SIEGE: THE DEEP STATE
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Unmasking the Obama Administration | Inside Report


Hannity: Secret impeachment coup cannot stand
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Glenn Beck Presents: The Democrats’ Hydra


Ga er eens lekker voor zitten om uitstekend verhelderd te krijgen wat er gaande is in Amerika, welke rol George Soros en het voetvolk van AntiFa heeft bij destabilisering van verschillende landen om ze naar socialistisch model om te vormen en bruikbaar te laten zijn voor de (Social) Democrats. Hoe lang gaat het duren voordat mainstream onderzoeksjournalistiek dit onderwerp eens op pakt... Diverse opnamen zijn immers al even bekend.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

WHAT? There's Now a Whistleblower on the Whistleblower! | The News & Why It Matters | Ep 413


And So It Begins: Impeachment Hearing Breakdown Day 1 | The News & Why It Matters | Ep 414
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Impeachment Hearings Round 2: Full of Schiff? | The News & Why It Matters | Ep 416


Will President Trump ACTUALLY Testify in the Impeachment Probe? | The News & Why It Matters | Ep 417
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

FBI official allegedly altered document in Russia probe: Report
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

DEEP STATE EXPOSED: Your tax dollars are funding "Critical Race Theory" seminars for U.S. teachers
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

FARRELL: Obama, Biden, Clinton, Comey and More Conspired to Take Trump Down


Tucker: Trump was right about this


'The Clinton Campaign Spied On The Trump Campaign': Chuck Grassley Angrily Responds To Durham Report
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

‘It’s about time’: Trump suing Hillary Clinton over Russiagate scandal


Trump taking the 'whole Russia collusion thing head-on' by suing Clinton


BREAKING! Trump SUES Hillary Clinton & Other DNC Members! It's ABOUT TIME!


Donald Trump heeft officieel een rechtszaak van $ 24 miljoen aangespannen tegen Hillary Clinton en haar "cohorten" vanwege hun "ondenkbare complot" om de voormalige president ten onrechte aan Rusland te binden ten tijde van de federale verkiezingen van 2016.
icon_clap.gif
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Trump details his ‘VERY STRONG’ case to SUE Hillary Clinton


President Trump doet wat de federale overheid niet zal doen: Hillary Clinton aanklagen voor vermeende misdaden begaan tegen niet alleen de Trump-campagne - maar ook het Witte Huis van Trump. Hij gaat samen met Glenn in op de 'zeer sterke' zaak, de rechter die een pro-Clinton-verleden heeft en hoe hij denkt dat alles zal uitpakken...
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Hunter Biden Laptop Confirmed REAL By New York Times
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Durham asks for Clinton Campaign FALSELY protected docs; Dems blocks Hunter subpoena; WI Parents win


Another HUGE Legal Battle WON! NY Supreme Court Rules In Favor Of The Trump Organization!
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

New DOJ Notes Reveal FBI Panic After Trump Tweeted He Knew He Was Being Spied On


Durham Analysis: https://ept.ms/39dBcSD

Meeting Notes:
- https://ept.ms/3yugAQs
- https://ept.ms/3PeIxSj

Een corrupte overheidsorganisatie, op de hand van de Democrats. Ingezet om politieke tegenstanders zwart te maken door leugens en opzetjes. Je verwacht het niet. Wanneer gaan er eens mensen voor machtsmisbruik achter gaas komen?
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Durham Alerts Judge to Federal Ruling Against Hillary Clinton, DNC; First Day of FBI Trial


Infographic:
- https://ept.ms/3sIJ6dE

Privileged Documents:
- https://ept.ms/39XyVLt
- https://ept.ms/3wpOQuQ

First Day of Trial:
- https://ept.ms/37Wy4tS
- https://ept.ms/3wArTFD
- https://ept.ms/3PpDw9L
- https://ept.ms/3MrPPAs

Background of Judge:
- https://ept.ms/3GdfGdb
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

What is Durham Up To?!
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Clinton campaign lawyer accused of lying to FBI set to stand trial this week


Ex-Clinton campaign lawyer accused of lying to FBI to fuel 'October surprise'


Sussmann-Durham trial: These are the faces to watch
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Afbeelding

Durham probe: Clinton donors among jury in Sussmann trial


Damning text message revealed from Hillary Clinton's lawyer


All criminal roads lead back to Hillary Clinton: Former US attorney
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Clinton pulled the 'dirtiest, dirtiest' tricks in American politics: Goodwin


Clinton's campaign team got 'caught': Andy McCarthy
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Former Clinton campaign manager reveals bombshell


Gregg Jarrett: James Comey committed a crime


Evidence against Sussmann ‘overwhelming’: Turley
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

HUGE! The Wall Street Journal TURNS ON Clinton! Releases Article Confirming SHE'S GUILTY!


Elon Musk speaking out on Russiagate, hires HARDCORE legal team;SHOCKING evidence on Hillary Clinton
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10413
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Valse Hoop op verdwijning Deepstate

Bericht door sjun »

Durham Trial Witness Reveals 'Hillary Clinton Did It' - She Approved Leaking Russia Details to Media
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Plaats reactie