Islam is satan's cult of evil!

Is Mohammed het zegel der profeten? Of gewoon één der velen? Debatteer over zijn leven, visies, psychologie, sucessen en mislukkingen. Kun je hem met Jezus vergelijken?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12342
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Islam is satan's cult of evil!

Bericht door Zwartmeer »

Islam is satan's cult of evil! The real truth about islam and its false prophet muhammad!
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
stropke
Berichten: 3409
Lid geworden op: zo nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Re: Islam is satan's cult of evil!

Bericht door stropke »

Klopt als een bus 100%. :applause:
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam is satan's cult of evil!

Bericht door Pilgrim »

De kleinkinderen van Newt Gingrich

Geplaatst op 13 april 2018

Afbeelding
Newt Gingrich – (Na het bekijken van de video de hierna volgende tekst lezen.)

Open deze YoutTube-video en kijk en luister naar een wijs man: https://youtu.be

Hij is niet de eerste de beste. Een man met levenservaring en gepokt en gemazeld in de politiek van de Verenigde Staten van Amerika. Hij is zeer bezorgd over het uiteindelijke lot van zijn kleinkinderen. Luister eens naar wat hij allemaal opsomt. Als je de hele video hebt afgespeeld, dan vraag je je af: Is ergens op deze planeet nog een zinnig mens te vinden?

Hij beschrijft een aantal wandaden/drama’s met afschuwelijke gevolgen. Allemaal islam-gerelateerd. Hij vraagt zich ook af of er nog een antwoord komt van de westerse wereld op de islam-ellende.

WAT VRAGEN WIJ ONS AF?

Om bij het begin te beginnen. Hoe ontstond deze waanzin waarin we verzeild zijn geraakt? Hoe komt een groot deel van de wereldbevolking zo gek en zo misdadig? Er is één mens (onmens?) hoofdzakelijk verantwoordelijk voor alles wat er op het ogenblik aan gruwelijks gebeurt op de aarde.

MOHAMMED!
In de islamitische wereld wordt hij grenzeloos, mateloos vereerd. De islamitische sekte heeft een godheid, Allah. Bij elke gebeurtenis roept de moslim: Allahu Akbar. Vrij vertaald: God (dus Allah) is de grootste! Dit helse gedoe gaat terug tot de tijd van de totstandkoming van de islam. Een sekte dus, die naar verluidt is gesticht door ene Mohammed. De moslims noemen hem profeet.

Bij het woord profeet denken wij aan een wijze, wat oudere man, die op zachtmoedige wijze geestelijke leiding geeft aan zijn medebewoners. Is die gedacht ook juist voor deze ‘Mohammed’? Nee! In tegendeel.

DE CRIMINEEL
Bij de profeet Mohammed moeten we denken aan de ergste crimineel (misdadiger) die ooit op aarde geleefd heeft. Als hij nu zou leven en bestraft zou moeten worden voor zijn wandaden, zou de doodstraf een veel te milde straf zijn. Wie zich objectief verdiept in zijn wandaden zal hem de meest gruwelijke martelingen, langdurige lijfstraffen en alles wat heel erg pijn doet toewensen. Geen erbarmen of medelijden voor deze brute slager van vrijwel altijd geheel onschuldige medemensen. Deze sekteleider heeft zijn moordzucht onder dwang overgedragen op de mensen waar hij het bevel over voerde. Zo ontstond een zich steeds verder uitbreidende bende van lustmoordenaars.

GEESTELIJK DEFECT
Deze zogenaamde profeet had ook een ernstig geestelijk defect. Hij leed aan hallucinaties. Vanuit zijn geestelijke dwaaltochten ontwierp hij een levenssysteem dat zijn weerslag vond in de zogenaamd ‘heilige’ koran. Dit geschrift levert in uiterst warrige bewoordingen de grondslag van een door hem verzonnen godsdienst waarbij hij de naam van een afgod van een stam in het Midden-Oosten stal om ‘zijn godheid’ een naam te geven: Allah. De inhoud van zijn hallucinaties is door hem mondeling overgedragen op zijn naaste volgelingen die het op schrift gesteld en verder uitgewerkt hebben tot de koran. Een zeer noodlottige kwalificatie van dit geschrift, opgenomen in de tekst, is dat deze koran ‘eeuwigheidswaarde’ heeft en als onveranderlijk moet worden beschouwd. Daarbij komt nog dat uitsluitend de Arabische tekst als bepalend en authentiek moet worden aangemerkt.

SLAAFSE VOLGZAAMHEID
De tekst van de koran was erop gericht om bij de volgelingen een slaafse gehoorzaamheid op te wekken. Daardoor is ook de criminele inslag van de stichter overgegaan op de aanhangers van de islam, die door hun geestelijk leiders voorgehouden wordt om Mohammed als hun rolmodel te beschouwen. Het is zeer betreurenswaardig dat door deze gedwongen slaafse volgzaamheid het besef ontbreekt dat de daden van Mohammed en de opdrachten die hij uitvaardigde misdadig zijn. De wijze waarop de islam van ouder op kind wordt overgedragen, is in wezen een vorm van indoctrinatie en hersenspoeling.

DOODSVERACHTING
Een zeer kwalijke eigenschap van moslims is de DOODSVERACHTING. Via de koran krijgen ze aangepraat dat er een aangenaam hiernamaals bestaat voor degenen die zich in dienst van Allah stellen en eventueel hun leven daarvoor geven. Dit, gevoegd bij de opdracht in de koran om Joden, christenen en ongelovigen te doden, maakt de islam tot een levensgevaarlijke moordmachine. 1400 jaar van islamitische praktijk heeft teweeg gebracht dat moslims al deze kwalijke zaken als normaal en alledaags zijn gaan beschouwen. Zodoende is er een wereldwijde islamsamenleving ontstaan, waarin moslims een zeer plichtmatig leven leiden dat onverenigbaar is met de westerse cultuur. Het toelaten van grote hordes van deze volkomen geïndoctrineerde, barbaarse individuen kan de westerse samenleving duur te staan komen. Er is geen tijd te verliezen om een broodnodig verzet tegen deze 5e colonne op te zetten en de overtuiging over te brengen dat van onze kant wellicht ook hard opgetreden moet worden.

Door: M.A.L. Sion ([email protected] – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com)

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/13 ... -gingrich/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie