Mohammed een valse profeet?

Is Mohammed het zegel der profeten? Of gewoon één der velen? Debatteer over zijn leven, visies, psychologie, sucessen en mislukkingen. Kun je hem met Jezus vergelijken?
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3962
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Mohammed een valse profeet?

Bericht door Eliabe »

mohammed is een profeet in het kwade. hij diende de demonen uit de duisternis.
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Mohammed een valse profeet?

Bericht door Pilgrim »

Hij had ook echt contact met djins (demonen). Hij zag in een grot zo'n djin aan voor de engel Gabriël. :thinking:

Gruwelijke vergissing! icon_thumbdown.gif
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10414
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Mohammed een valse profeet?

Bericht door sjun »

De man liet zich wel vaker iets influisteren. Zo bedacht hij dat zijn moslimparadijs een groot bordeel was. En kritiekloze volgelingen, niet in staat tot zelfreflectie, tot contemplatie en verwerving van inzicht in nut en noodzaak of oorzaak en gevolg liepen al zoń 14 eeuwen warm voor een oord waarin het eeuwige leven bestaat uit het copuleren met geestwezens met grote donkere ogen die elke dag opnieuw maagd worden.

198 Muhammads Paradise Parts A & BIk verzin dit niet, je vindt het terug in de Mohammedaanse overleveringen waarin men evenals de profeet der moslims en zijn gezellen, opmerkelijk geobsedeerd is door seks. Zelf denkende mensen vragen zich toch af wat nut of noodzaak van rituelen en handelingen is. Bij eeuwig leven heeft blijven verwekken van kinderen geen zin. Daar spreekt Mohamed dan ook niet over. Maar verdieping van contact met 72 geestwezens met donkere ogen in 72 verschillende kamers die elke dag ter beschikking staan aan het ego dat zich door zo'n leven in de eeuwigheid laat aanspreken dat riekt naar praktisering van onstoffelijke slavernij, wellust en egocentrisme gedurende de eeuwigheid. Want kan van zo'n bizarre invulling het nut zijn?

Dat een vooral door hormonen gedreven veertienbjarige tot zo'n fantasie komt begrijp ik nog. Maar ook die krijgt, mits hij over gezond verstand en normale herseninhoud beschikt toch nog wel eens het inzicht dat zijn leven meer facetten heeft dan een ander voor de eeuwigheid tot je akker der gebotvierde lusten te maken? Je bent in mijn optiek niet enkel mentaal ziek als je zoiets bedenkt en verkondigt maar je wordt volgens mij ook behoorlijk ziek als je zoiets goedgelovig aanneemt en je maar vast naar dat voorbeeld gedraagt. Om nog maar te zijgen over de gevolgen van zulk gedrag voor je leefomgeving waarin anderen wel iets door eigen arbeid proberen op te bouwen. Al veertienhonderd jaar laat islam zien wat voor vruchten dat voortbrengt.

Vandaag de dag zitten we bijvoorbeeld nu met enorme vluchtelingenstromen uit de landen waarin de profeet der moslims kritiekloos gevolgd wordt en zijn voorgeleefde gedragingen de wet bepalen. Dat komt natuurlijk omdat het daar zo fantastisch leven is. Sommige van die vluchtelingen proberen hier dezelfde 'cultuur' vast te houden of zelfs op te dringen om van hun nieuwe leefomgeving een soortgelijke naargeestige leefomgeving te maken als die waaruit ze vandaan gevlucht zijn. In dat geval zou het natuurlijk beter geduid zijn om van invasievelingen dan van vluchtelingen te spreken.
Afbeelding

De klapper van het verhaal is nog wel dat ze steun krijgen van de vrienden en vriendinnen van islam om degenen met kritiek op zo'n levensovertuiging (en wat daarbij aan neveneffecten meekomt) aan te klagen wegens islam-o-fobie. Een meningsjuridiserende omkering van zaken gefaciliteerd door zelfgenoegzame wereldverbeteraars met behoorlijke oogkleppen en de drang de eigen veronderstelde tolerantie breed soms zelfs publiek uit te venten.

216 Christianophobia or Reversal of Roles
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51244
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Mohammed een valse profeet?

Bericht door Pilgrim »

50 Reasons Muhammad Was Not a Prophet (in Under Five Minutes)

Gepubliceerd op 30 mrt. 2014

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie