Was Profeet Mohammad een pedofiel?

Is Mohammed het zegel der profeten? Of gewoon één der velen? Debatteer over zijn leven, visies, psychologie, sucessen en mislukkingen. Kun je hem met Jezus vergelijken?
Gebruikersavatar
Battle_for_peace
Berichten: 331
Lid geworden op: di jan 10, 2006 4:57 pm

Was Profeet Mohammad een pedofiel?

Bericht door Battle_for_peace »

Trouwerij van Aisha & de Profeet

Ten eerste
, het is waar dat de Hadith’s die beweren dat Aisha 6 jaar oud was toen ze met de profeet trouwde en dat ze 9 jaar oud was toen met hem ging wonen, betrouwbaar zijn.

Aisha bin Abu Bakr zei: “De Profeet trouwde met mij toen ik zes jaar oud was en hij voltooide de trouwerij toen ik negen jaar oud werd. En (vanaf toen) bleef ik met hem negen jaar lang (tot zijn dood)”. (Sahih Bukhari, Deel 6, Boek 62, Hadith 64).

Ten tweede
, voordat we met de weerlegging beginnen, vraag jezelf eens af: “Als deze man mij een goed antwoord geeft, zal ik het accepteren ofniet?” Als het antwoord NEE is, dan sluit nu het boek, want wat ik ook zeg, je hebt je oren en hart al gesloten. Je wilt het niet eens weten, dan waarom zou je het lezen? Maar als je antwoord JA is, dan wees eerlijk, open je hart en lees mee,


1). Tot 1973 was volgens de wet in Delaware (Amerika) het leeftijd waarop een meisje mocht trouwen 7 jaar! (Bron: http://www2.hu-berlin.de/sexology/GESUN ... NATIVE.HTM

Tot bijna het eind van 19de eeuw, was in bijna alle staten van Amerika, trouwen met 10 jarige meisjes, TOEGESTAAN. (Bron: http://www.buddybuddy.com/peters-1.html

Zelfs tot 1930 stonden 12 Staten van Amerika meisjes van 12 jaar en ouder toe om te trouwen! (Bron: http://www.buddybuddy.com/peters-1.html

O Atheist! Dus tot dertig jaar geleden, trouwden jou voorvaderen met 7 jarige meisjes! Zwijgen is acceptperen. Niemand zei er wat over, dus waren zij allemaal pedofielen? Wat te zeggen van die wetmakers dan? Waren die wetmakers zelf ook allemaal pedofielen?

Sterker nog, als je de profeet 30 jaar geleden zou berechten zou hij geen pedofiel zijn, en nu wel? Wat zijn dit voor schefe standaarden?


2). Tegen degenen die zeggen: “Volgens onze wet mag een meisje pas getrouwd worden als ze 18 jaar en ouder is”, zeg ik: “Welke wet van jullie?” In England mag een meisje trouwen als ze 16 is. Hetzelfde geldt voor:

Alaska, Arkansas, Connecticut, District of Columbia, Delaware, Georgia, Hawaii, Indiana, Kansas, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Montana, Nevada, New Jersey, North Carolina, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island, South Dakota, Vermont, West Virginia, Alabama etc.

Dus nogmaals, “Welke wet?” In New Hampshire, Japan, Zuid Korea en Spanje mogen meisjes al trouwen als ze 13 zijn. Welke wet? In Mexico en in de Quebec provincy van Canada mag ze al trouwen als ze 12 is. Volgens de Amerikaanse wet zijn al deze mensen pedofielen! Wist je dat?

Tot vorige eeuw mogten mannen met 10 jarige meisjes trouwen, en California was de eerste staat die het in 1889 naar 14 veranderde. Waren die wetmakers en die mensen toen pedofielen? Toen was je geen pedofiel en nu wel? Waarom een dubbele standaard? (Bron: http://www.ageofconsent.com/comments/numberone.htm

Een 50 jarige man die met een 14 jarige meisje trouwt wordt als pedofiel beschouwt in Amerika, maar niet in China, want daar mag je al trouwen als je 14 bent!
Zelfs in Amerika mocht het tot de vorige eeuw.

Een man die in Spanje met een 13 jarige meisje trouwt is geen pedofiel daar, maar als je deze man berecht volgens het Amerikaanse wet, dan is hij pedofiel! Wist je dat?! (Bron: http://www.ageofconsent.com/ageofconsent.htm

Zo moet je ook de profeet berechten volgens de situatie in zijn land en in zijn tijd.


3). Abu Bakr, de vader van Aisha accepteerde de trouwerij en heeft de profeet keer op keer gevraagd om met zijn dochter te trouwen. Er is overgeleverd dat Abu Bakr tegen de profeet zei: “Er zijn drie dingen waar ik het meest naar verlang: (1). Dat ik jou gezicht mag aanschouwen, (2). Dat ik mijn rijkdommen aan jou besteed, en (3). Dat mijn dochter (Aisha) jou vrouw wordt”. Was Abu Bakr ook pedofiel?


4). De moeder van Aisha heeft haar zelf aan de profeet getrouwd. Was zij ook pedofiel?


5). O Atheist, er waren ontelbaar veel vrouwen aanwezig bij de trouwerij, van alle landen en streken om Arabie en niemand heeft er ooit iets slechts in gezien. ALLE vrouwen van Arabie en de landen eromheen accepteerden die trouwerij. Waren al deze vrouwen van Arabie en de landen eromheen pedofielen?!


6). Als de profeet een pedofiel was, dan waarom bracht hij Aisha niet naar zijn huis toen ze 6 was? En waarom trouwde hij niet met meerdere jonge meisjes? Op Aisha na, waren al zijn vrouwen 17 tot 40 jaar. Op Aisha en Marya na, waren al zijn vrouwen weduwen. Waarom trouwde hij dan met deze vrouwen, als hij pedofiel was?


7). Geen enkele religiuze boek verbiedt die trouwerij van de Profeet, dus wie ben jij, O Christen, om nu op te staan en jezelf tegen de profeet te keren? Geen enkele voorvader van jou was ooit opgestaan om zo te praten over de profeet. Zwijgen is accepteren en degene die het accepteert is niet beter dan degene die het doet. Dus waren al jou voorvaderen pedofielen?


8 ). Leven is kort in die landen, dus mensen trouwen en trouwden jong. Niemand wachtte tot die opa was, voordat hij kon trouwen. Ze trouwden zo jong mogelijk en dat was normaal toen, zoals het bij jullie 30 jaar geleden normaal was om met 7 jarige meisjes te trouwen in Delaware!


9). Een meisje die niet in pubertijd is mag niet trouwen en bij haar man wonen volgens Islam, zelfs als ze 18 jaar oud is! De Profeet was getrouwd met Aisha toen ze 6 jaar oud was, maar hij ging 3 jaar wachten en ging niet met haar wonen totdat ze 9 jaar oud was en menstrueerde. Dit bewijst dat trouwen voor de pubertijd niet toegestaan is in Islam.


10). Als dit trouwerij verkeerd was, dan waarom had geen enkele VIJAND van de profeet, dit ooit als bewijs tegen hem gebruikt? Ze wouden Islam tegenhouden en ze wouden de profeet doden, maar nooit heeft een van hun zijn trouwerij bekritiseerd. Nooit is iets genoteerd, dat iemand er iets tegen had, NOOIT. Het is nu, een paar jaar geleden, dat een paar kortzinnige dwazen hiermee begonnen. Als het fout was, dan had iedereen het als bewijs genomen tegen hem.


11). Het was een gewoonte en dood normaal om met 8 jarige meisjes te trouwen in het het ‘Byzantijnse Rijk’. (Bron: http://www.roman-emperors.org/aggiefran.htm

Waren zij allemaal pedofielen? Waarom klaag je daar niet over, O Atheist?!


12). Khawlah bint Hakim ging keer op keer bij de profeet aandringen om met Aisha te trouwen. Was zij ook pedofiel?!


13). Vraag eens aan je opa en oma, wanneer zij trouwden en wanneer hun ouders en hun opa’s en oma’s trouwden. Ze zullen je vertellen wat ik je vertelde. Waren zij ook pedofielen?


14). Ash Shafi heeft in ‘Al Umm’ geschreven dat hij ontelbaar veel meisjes van 9 jaar oud had gezien, die geslachtsrijp waren en trouwden in Yemen. Al Bayhaqi gaf meer dan drie voorbeelden van moslim vrouwen die kinderen kregen, toen ze negen en tien jaar oud waren, zie ‘Sunan Al Kubra’. Al Hasan bin Salih zei: “Ik zag een buurvrouw van mij, die oma werd op haar 21ste”. Dus het was normaal in die tijd.


15). Hisham ibn Urwa trouwde met Fatimah bin Al Mundhir toen ze negen jaar oud was. Omar ibn Khattab trouwde Umm Khulthum de dochter van Ali en Fatimah toen ze ook even oud was als Aisha. Waren deze mensen allemaal pedofielen?


16). Deze westerse wetten accepteren homoseksualiteit en ze hebben niks tegen seks met dieren, en de Bijbel heeft op beiden doodstraf op. Betekent het dat de Bijbel fout is, O Christen?! Of is jou God veranderd? Jij gaf toch zoveel waarde aan deze westerse wetten, door het tegen profeet Mohammad te gebruiken, dus waarom nu niet?


17). Tot vandaag de dag is zo’n trouwerij acceptable in sommige landen. Zijn zij allemaal pedofielen volgens jou, O Atheist?!


18 ). In een krant genaamd, “The New Straits Times”, stond op 10 Maart 2001 een artiekel waarin een 9 jarige meisje uit Thailand een kind kreeg. Dat toont aan dat meisjes van 9 al kunnen trouwen en zelfs kinderen kunnen krijgen. (Zie foto: http://img519.imageshack.us/img519/6849/thaigalkz5.jpg


19). Volgens jullie wet mag het niet, maar een 12 jaar oude christelijke meisje uit Romenie trouwde een paar jaar geleden, dus zij vinden dat wel kunnen. Ze was beloofd uitgehuwelijkt te worden, toen ze nog 7 was! Dit toont aan dat het niet erg is in de ogen van die mensen in die landen om jong te trouwen. (Bron: http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/3152228.stm


20). O Hindu, wat zeg je van die trouwerijen in India, waar meisjes trouwen, zelfs VOORDAT ze zijn geboren? Waarom hoor ik je daar niet over? Ze trouwden en trouwen nog steeds meisjes van 5 en 6 jaar uit, uit angst voor schandes, zie: Nand 17, Basham 167, Yadav 70, Altekar 16 en Banerjee 70, waar het aangeraden wordt. Hindu boeken schrijven ook dat het beter is voor een man, dat hij drie keer ouder is dan zijn vrouw, dus een 18 jarige man moet met 6 jarige meisjes trouwen!

We lezen in jou boek,

“Een 33 jaar oude man moet met een 12 jaar oude meisjes trouwen, als zij hem behaagt. Een man die 22 jaar oud is moet een meisje die 8 jaar oud is trouwen, maar als het in die tijd zijn dagelijkse werk verhindert, moet hij eerder trouwen”. (Manu IX.94).

Waarom noem je de Hindus die deze wetten toepassen geen pedofielen?


21). “The Nemours Foundation” zegt dat meisjes zelfs voor hun 7de jaar in pubertijd kunnen komen. (Bron: http://kidshealth.org/parent/medical/se ... cious.html

The medline plus medical Encyclopedia” zegt dat meisjes in pubertijd komen tussen hun 9de en 16de en soms zelfs voor hun 8ste levensjaar. (Bron: http://www.nichd.nih.gov/health/topics/ ... uberty.cfm

In een artiekel genaamd, “Puberty in Girls”, gepubliseerd door het Australishe regering de, “Public Health Organisation”, staat dat meisjes op hun 10de levensjaar in pubertijd komen en soms zelfs eerder. (Bron: http://www.population.health.wa.gov.au/ ... nGirls.pdf

In een artiekel van “Health Touch Online”, genaamd “Puberty in Girls”, staat dat meisjes zelfs voor hun 8ste levensjaar in pubertijd kunnen komen. (Bron: http://www.healthtouch.com/bin/EContent ... cid=HTHLTH

“The Britannica Encyclopedie” zegt dat meisjes in pubertijd komen als ze gemideld 9 jaar oud zijn en Aisha was 9 jaar oud, mischien wel bijna 10. Als een meisje in pubertijd komt, dan heeft ze alle verantwoordelijkheden van een vrouw onder de Islamitishe wet. Ze is dan geen ‘jonge meisje’ maar ‘jonge vrouw’. Ze wordt verantwoordelijk gehouden voor haar gebeden, vasten, zakat, hadj en andere daden, op de Dag des Oordeels.

Dus als we al deze bewijzen achter elkaar zetten dan zien we dat Aisha ver boven die leeftijd is. At Tabari zei duidelijk dat ze al in pubertijd was, toen ze trouwde. Wat is het probleem met een meisje die in pubertijd is en kinderen kan krijgen en wil trouwen?


22). Tegen de joden die over die trouwerij klagen zeg ik, zoals je weet zeggen Said Rabbi Jozef en andere joodse rabbis dat joden seksueel gemeenschap met meisjes van 3 jaar oud kunnen hebben! En ‘het liefst’ drie jaar en 1 dag!! (Bron: http://www.infidels.org/library/modern/ ... m.html#138

Wat zeg je daarvan? We lezen in jullie heiligste boek dat Mozes zei,

“Nu dan, doodt al wat mannelijk is onder de kinderkens; en doodt alle vrouw, die door bijligging van de man een man bekend heeft. Doch laat al de kinderkens van vrouwelijk geslacht, die de bijligging van de man niet bekend hebben, voor u leven”. (Numeri 31:17 en 18 ).

Hij zei dus tegen zijn leger dat alle kinderen van het mannelijke geslacht geslacht moesten worden en meisjes onder de KINDEREN die nog geen seksueel gemeenschap hebben gehad moesten bewaard worden zodat de soldaten zelf seksueel gemeenschap met hun konden hebben! Is dat normaal? Accepteren jullie dat?

Volgens de Tannaïte Rabbis moest Mozes toen alle vrouwelijke KINDEREN die ouder waren dan 3 jaar en 1 dag, SLACHTEN omdat ze wel eens seksueel gemeenschap kunnen hebben gehad! (Bron: http://www.infidels.org/library/modern/ ... m.html#138

Als je dat kan accepteren, dan wat is een trouwerij met een meisje die al in pubertijd was en in staat was kinderen te krijgen?


23). Aisha heeft meer dan 2.000 Hadith’s overgeleverd en in niet een Hadith heeft zij geklaagd over die trouwerij. Wat bewijst dit? De Profeet wist dat zij een bron van kennis zou worden en onze Aqiedah zou vormen, met haar overleveringen, dat was een van de redenen waarom hij met haar trouwde. Hij trouwde ook met haar om de vriendschap en familiebanden met zijn beste vriend, Abu Bakr te versterken.


24). O Atheist! Wat zeg je van de trouwerijen van de koningen en koningingen in die trouwden toen ze nog babies waren, om contacten en vriendschap te houden tussen landen? Dat was normaal in een tijd in jullie landen, dus betekent het dat zij pedofielen en onwetend waren?


25). Jober ibn Al Moteam ibn Obay had de hand van Aisha daarvoor al gevraagd, en de enige reden waarom Abu Bakr zijn dochter niet aan hem trouwde was omdat hij een ongelovige was! En niet 1 mens in Arabie beschouwde Ibn Obay als pedofiel!


26). De Joden, Christenen, Atheisten en zelfs de heidenen accepteerden de trouwerij van de profeet. Niemand had er tot een paar jaar geleden over geklaagd. Zoals we al zeiden, ‘Zwijgen is accepteren’.


27). In deze landen hebben kinderen geen activiteiten, daarom blijven ze tot hun 18de kleine kinderen. Tot hun 18de spelen hier meisjes met poppetjes en zijn onbezorgd over hun leven en gezin, terwijl meisjes in onze landen op hun 6de levensjaar al het werk van het huis doen met hun moeders. Neem het voorbeeld van Osama bin Zayd, de metgezel van de profeet, hij haalde hele legers van romeinen neer toen hij nog maar 16 jaar oud was!


28 ). Het is een bewezen feit dat meisjes in die warme landen eerder in pubertijd komen en dus eerder in staat zijn om te trouwen.


29). ALLE mensen hebben een voorbeeld in onze profeet. De strijder, de vredige, de vader, de wees, de arme, de rijke, etc. Door te trouwen met een 9 jarige meisje, toonde de profeet ons aan, dat dat de limit is en dat je niet met een meisje jonger dan dat kan trouwen.


30). Een meisje genaamd Lina Medina uit Peru kreeg een kind toen ze maar 5 jaar oud was! Wij zeggen niet dat zo’n trouwerij goed is, maar om aan te tonen dat pubertijd bij sommige meisjes eerder is dan bij het ander en dat meisjes zelfs jonger dan 9 in staat zijn kinderen te krijgen. (Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/Lina_Medina


31). De ouders wensen altijd het beste voor hun kind en als zij niks mis zagen in die trouwerij, dan wie zijn wij om 1400 jaar later fouten te gaan zoeken daarin? Weten wij het beter of zij?


32). Als 50 jaar later de wet veranderd en niemand jonger dan 20 mag trouwen, mogen de mensen die dan leven ons pedofielen noemen?!


33). O Christen, die overal schaamteloos de trouwerij van Aisha aanhaalt! Ik had geen grotere hypocriet gezien dan jou! Volgens de “Oxford Dictionary Bible” was Maria 12 jaar oud toen ze zwanger werd. Dat is 2 jaartjes ouder dan toen Aisha trouwde.

Volgens “The Catholic Encyclopedia” was Maria 12 tot 14 jaar oud toen zij met Jozef trouwde, en Jozef was toen een opa van 90 JAAR oud! Verder staat er dat ze 13 of 14 jaar oud was toen Jezus werd geboren. Dat trouwerij is maar 2 jaartjes later dan die van Aisha! Ze concludeerden: “ST. Jozef, was een oude man (opa) toen zij met de moeder van God trouwde”. (Bron: http://www.newadvent.org/cathen/15464b.htm

Als Christenen het niet erg vinden dat een “Moeder van God” op haar 12de met een opa van 90 trouwt, dan waarom klagen ze over de trouwerij van de Profeet met Aisha?


Was Abraham niet een opa van 86 jaar oud volgens jou boek, toen hij seksueel gemeenschap had met de jonge slavin van zijn vrouw? Waarom heb je daar niks over te klagen?

We lezen ook in jullie boek,

“Nu dan, doodt al wat mannelijk is onder de kinderkens; en doodt alle vrouw, die door bijligging van de man een man bekend heeft. Doch laat al de kinderkens van vrouwelijk geslacht, die de bijligging van de man niet bekend hebben, voor u leven”. (Numeri 31:17 en 18 ).

Mozes zei dat zijn leger de meisjes onder de KINDEREN die geen seksueel gemeenschap hebben gehad voor zichzelf moesten bewaren, om er zelf seksueel gemeenschap mee te plegen! Als je naar vers 35 gaat zie je dat ze 32.000 van zulke kinderen als buit namen. Wie? KINDEREN, niet meisjes in pubertijd! KINDEREN! Was Mozes een pedofiel? Zo nee, dan waarom heb je die dubbele standaard bij ons, terwijl Aisha zelfs in pubertijd was?


Conclusie
Na het lezen van al deze feiten, kunnen we met zekerheid zeggen dat als Aisha nu leefde, zij haar trouwerij met de profeet sterk zou verdedigen en deze dwazen, beschaamd en vernederd achter zou laten! De profeet Mohammad was geen pedofiel en het zijn alleen die dwazen die geen andere excussen kunnen vinden om de boodschap van deze prachtige man te verwerpen, dat ze dit als excuus gebruiken!

Alle lof zij aan GOD en vrede en zegeningen zij over zijn edele boodschapper Mohammad, zijn familie, vrienden en iedereen die hem met oprechtheid volgt, tot de Dag des Oordeels. Amien!
"Alif Laam Raa. Dit is een Boek dat Wij aan jou hebben geopenbaard, zodat jij de mensen door het gebod van hun Heer uit de duisternis tot het licht zult brengen op het pad van de Almachtige, de Geprezene". (Qur'an 14:1).
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Bericht door Monique »

Iedere vent die op meisjes met een (van nog nature) kaal poesje geilt...is, was en zal altijd een pedofiel zijn.

En.. eenieder die dergelijke gedrochten verheerlijkt is net zo walgelijk.

De atheist heeft gesproken.
Amorele atheistische nitwit
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85811
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Wat een lange post om te vertellen dat Mohammed geen pedofiel was.
Het is dat je er zelf over begint Battle. Ik had het je willen besparen.
Ben jij wel een moslim, of ben je een Jood die Islam zwart wil maken.

Natuurlijk was Mohammed een pedofiel.
Iedereen die met een kind van 9 jaar seks heeft, is een pedofiel.
Een kind van 9 is te jong om seks te hebben.

En wat raar dat jij er Amerika bij haalt.
Amerika het verderfelijkste land wat er bestaat.
Dit noemen wij Tu Quoque schat…
Two Wrongs Make a Right.

Stel dat het waar is, dan blijft nog het feit daar, dat Mohammed seks had met een klein kind.
Ik heb een kleindochter van9 jaar, en ik moet er niet aandenken dat ze seks heeft met een vieze oude man.
Mohammed was verdorie 57 toen hij met haar naar bed ging.
Denk je eens in, Een oude man met een baby..
Aisha speelde nog met poppen, en was dus nog niet volwassen.
In Islam mogen “volwassen”meisjes niet met poppen spelen.

Abu Bakr wilde eerst niet dat zijn dochter met Mohammed trouwde.
Wist je dat?

Sahih Bukhari 7.18
Narrated 'Ursa:
The Prophet asked Abu Bakr for 'Aisha's hand in marriage. Abu Bakr said "But I am your brother." The Prophet said, "You are my brother in Allah's religion and His Book, but she (Aisha) is lawful for me to marry."

http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamental ... 07.062.018

Hij was misschien bang voor Mohammed, en heeft toen toegegeven.
Maar het blijft fout wat hij gedaan heeft.
Zijn vrouw had misschien niks in te brengen, maar als het ook maar haar toestemming gebeurde dan was zij ook fout.

Een iedereen die een kind van 9 jaar verkracht is een pedofiel in mijn ogen.
En zeker als een man van God deze dingen doet dan is het verwerpelijk.
Wat voor beest is Allah eigenlijk dat hij dit goed keurde.

En ken je deze hadith Battle?
Het verhaal gaat dat toen Aisha 6 jaar was, hij zijn penis tussen haar benen wreef, en zo klaar kwam.
De viezerik.
Mohammed placed his penis between the thighs of Aisha and he messaged it to orgasm since he could not have sexual intercourse with her until she was nine.
Er is zelfs een Fatwa die dit toestaat.

Praise be to Allah and peace be upon the one after whom there is no [further] prophet.
After the permanent committee for the scientific research and fatwahs (religious decrees) reviewed the question presented to the grand Mufti Abu Abdullah Muhammad Al-Shemary, the question forwarded to the committee by the grand scholar of the committee with reference number 1809 issued on 3/8/1421 (Islamic calendar). The inquirer asked the following:
It has become wide spread these days, and especially during weddings, the habit of mufa’khathat of the children (mufa’khathat literally translated means "placing between the thighs" which means placing the male member between the thighs of a child). What is the opinion of scholars knowing full well that the prophet, the peace and prayer of Allah be upon him, also practiced the "thighing" of Aisha - the mother of believers - may Allah be please with her.
After the committee studied the issue, they gave the following reply:
It has not been the practice of the Muslims throughout the centuries to resort to this unlawful practice that has come to our countries from pornographic movies that the kufar (infidels) and enemies of Islam send. As for the prophet, peace and prayer of Allah be upon him, thighing his fiancée Aisha. She was six years of age and he could not have intercourse with her due to her small age. That is why [the prophet] peace and prayer of Allah be upon him placed his [male] member between ber thighs and massaged it softly, as the apostle of Allah had control of his [male] member not like other believers.

http://www.islamic-fatwa.net/viewtopic.php?TopicID=8330


Kijk even naar het plaatje Battle.

Afbeelding
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Bericht door naar boven »

Monique schreef:Iedere vent die op meisjes met een (van nog nature) kaal poesje geilt...is, was en zal altijd een pedofiel zijn.
Juist. Die lijn is al getrokken.
Pedofielen proberen goed te praten door te wijzen op andere pedofielen werkt niet in het voordeel van de zaak van de verdachte.
Mijn advies aan Mo (no charge): neem een andere advokaat..
RTFM
Gebruikersavatar
Battle_for_peace
Berichten: 331
Lid geworden op: di jan 10, 2006 4:57 pm

Bericht door Battle_for_peace »

Iedere vent die op meisjes met een (van nog nature) kaal poesje geilt ... is, was en zal altijd een pedofiel zijn.

En .. eenieder die dergelijke gedrochten verheerlijkt is net zo walgelijk.

De atheist heeft gesproken.
Tot zelfs 30 jaar geleden trouwden jou voorvaderen met 7 jarige meisjes in Amerika, en dat was zelfs toegestaan volgens de wet. Waren zij allemaal pedofielen?
Iedereen die met een kind van 9 jaar seks heeft, is een pedofiel.
Dat zijn jou woorden, tot 30 jaar geleden was dat toegestaan volgens jullie wet. Hoe kan iemand tot 30 jaar geleden geen pedofiel zijn en nu wel? En waren al die mensen die ik opnoemde, ook pedofielen ofniet? En jou voorvaderen? Niet 1 stond op om erover te klagen. Zwijgen is accepteren.
Een kind van 9 is te jong om seks te hebben.

Says who?

Laten we het bij de feiten houden,

"Puberty, usually occurring during adolescence, is when kids develop physically and emotionally into young men and women. Usually, this starts to happen no earlier than about 7 to 8 years of age for girls and 9 years of age for boys". (Bron: http://kidshealth.org/parent/medical/se ... cious.html

EN,

"Getting your period marks a rite of passage for young girls entering womanhood". (From the Women's Resource Center).


Aisha was 9 jaar oud, en bijna 10. Dus ze was allaaaaaang in pubertijd. Ze was dus al een jonge vrouw.
Abu Bakr wilde eerst niet dat zijn dochter met Mohammed trouwde. Wist je dat?
LOL! Abu Bakr, (radiallaahu anhu), wist niet zeker of zo'n huwelijk toegestaan is, want de Profeet was een boezemvriend van hem, daarom vroeg hij voor de zekerheid of het mocht.

Lees naar wat hij zelf had gezegd tegen de Profeet,

"Er zijn drie dingen waar ik het meest naar verlang: (1). Dat ik jou gezicht mag aanschouwen, (2). Dat ik mijn rijkdommen aan jou besteed, en (3). Dat mijn dochter (Aisha) jou vrouw wordt".

Hoezo, hij wou niet?
Kijk even naar het plaatje Battle.
Kom nou niet zielig doen met je plaatjes, we houden het bij de boeken en wat zij te zeggen hebben.
En ken je deze hadith Battle?
Het verhaal gaat dat toen Aisha 6 jaar was, hij zijn penis tussen haar benen wreef, en zo klaar kwam.
De viezerik.
Waarom plaats je de Hadith niet voor ons, met de Isnad erbij?
Laatst gewijzigd door Battle_for_peace op ma aug 20, 2007 11:42 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
"Alif Laam Raa. Dit is een Boek dat Wij aan jou hebben geopenbaard, zodat jij de mensen door het gebod van hun Heer uit de duisternis tot het licht zult brengen op het pad van de Almachtige, de Geprezene". (Qur'an 14:1).
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Bericht door Monique »

Battle_for_peace schreef:
Iedere vent die op meisjes met een (van nog nature) kaal poesje geilt ... is, was en zal altijd een pedofiel zijn.

En .. eenieder die dergelijke gedrochten verheerlijkt is net zo walgelijk.

De atheist heeft gesproken.
Tot zelfs 30 jaar geleden trouwden jou voorvaderen met 7 jarige meisjes in Amerika, en dat was zelfs toegestaan volgens de wet. Waren zij allemaal pedofielen?
JA !!!!!!!
Wil jij zeggen dat je het normaal vindt dat een volwassen vent geilt op een kind ?
Amorele atheistische nitwit
Gebruikersavatar
Battle_for_peace
Berichten: 331
Lid geworden op: di jan 10, 2006 4:57 pm

Bericht door Battle_for_peace »

Monique schreef:
Battle_for_peace schreef:
Iedere vent die op meisjes met een (van nog nature) kaal poesje geilt ... is, was en zal altijd een pedofiel zijn.

En .. eenieder die dergelijke gedrochten verheerlijkt is net zo walgelijk.

De atheist heeft gesproken.
Tot zelfs 30 jaar geleden trouwden jou voorvaderen met 7 jarige meisjes in Amerika, en dat was zelfs toegestaan volgens de wet. Waren zij allemaal pedofielen?
JA !!!!!!!
Wil jij zeggen dat je het normaal vindt dat een volwassen vent geilt op een kind ?
Eindelijk zijn we er. Dus alle mensen die voor 30 jaar geleden leefden, en die wettenmakers waren pedofielen, omdat zij met 7 jarige meisjes trouwden of op z'n minst het goed keurden en erover zwegen. Jou voorvaderen waren dus ook pedofielen.

OK, de volgende vraag, waarom was de Profeet tot 30 jaar geleden geen pedofiel en nu wel?

PS: Ik zeg niet dat pedofielie toegestaan is in Islaam, maar trouwen met een meisje die al in pubertijd is, is geen pedofielie.
"Alif Laam Raa. Dit is een Boek dat Wij aan jou hebben geopenbaard, zodat jij de mensen door het gebod van hun Heer uit de duisternis tot het licht zult brengen op het pad van de Almachtige, de Geprezene". (Qur'an 14:1).
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85811
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Ik ben al jouw linken aan het door nemen, en ik heb al ontdekt dat het gaat om huwelijken tussen gelijke leeftijd.
Dus een jongen van 12 met een meisje van 10.
Dus geen huwelijk van een vieze oude 57 jarige man met een meisje van 9.
Maar ik kom er op terug.

Pedofilie is dank zij Mohammed nog steeds toegestaan in Islam.

Zullen we weer wat plaatjes kijken.
Van ouwe vieze mannen met jonge kinderen?
Hoe misselijk wil je worden.

Afbeelding

Afbeelding


http://www.npr.org/templates/story/stor ... Id=5541006
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85811
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Afbeelding

Biruk Tafesse operates on a young mother in Addis Ababa, Ethiopia. Too-early childbirth can cause ruptures that, if untreated, usually leave girls incontinent.

Afbeelding

Dit kind is zeker ook al in haar puberteit.

Tihun Nebiyu, 7, a girl from central Ethiopia, waits to be presented to her 17-year-old husband on her wedding day.

Hier heb je het Trieste verhaal.

The most brutal toll is medical: Early pregnancies are the leading cause of death for girls age 15 to 19 in the developing world, says the UN. And medical relief groups believe that at least 2 million women worldwide are currently living with gruesome vaginal and anal ruptures, called fistulas, that result from bearing children much too young. Untreated fistulas can be fatal, and survivors are usually left incontinent for life.

http://www.chicagotribune.com/news/spec ... ecials-hed
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Battle_for_peace
Berichten: 331
Lid geworden op: di jan 10, 2006 4:57 pm

Bericht door Battle_for_peace »

Ik ben al jouw linken aan het door nemen, en ik heb al ontdekt dat het gaat om huwelijken tussen gelijke leeftijd.
Dus een jongen van 12 met een meisje van 10.
Dus geen huwelijk van een vieze oude 57 jarige man met een meisje van 9.
Dus jij zegt nu oppeens, een jonge man van 12 of 15 of 20 kan wel met een kind van 7 trouwen, maar een man van 30 of 40 of 50 niet?
Pedofilie is dank zij Mohammed nog steeds toegestaan in Islam.
Dankzij hem is het juist verboden. Onze geleerden, o.a. Shyakh Mohammad Ibn Salih Al Munajid hebben gezegd dat omdat de Profeet niet met Aisha ging wonen tot ze pubertijd had bereikt, dat betekent dat wij dat ook niet mogen.

Als hij er niet was, dan zouden we ons nog steeds aan de bijbelse en heidense wetten houden ...
Dit kind is zeker ook al in haar puberteit. Tihun Nebiyu, 7, a girl from central Ethiopia, waits to be presented to her 17-year-old husband on her wedding day.
Wie is dat? Ik ken haar niet en weet niet wie die mensen zijn. Waarom moet je Islam beschuldigen voor wat iemand in Ethiopie of Bangladesh doet? Islam is perfect, maar de Moslims niet.

Als deze meisje niet in pubertijd is en niet WILT trouwen, dan is haar uithuwelijken een schending van de Shariah.

Nogmaals, met zielige fototjes bereik je niks hier, kom met feiten en bewijzen waarom een meisje op haar 9de niet kan trouwen.
"Alif Laam Raa. Dit is een Boek dat Wij aan jou hebben geopenbaard, zodat jij de mensen door het gebod van hun Heer uit de duisternis tot het licht zult brengen op het pad van de Almachtige, de Geprezene". (Qur'an 14:1).
Gebruikersavatar
Battle_for_peace
Berichten: 331
Lid geworden op: di jan 10, 2006 4:57 pm

Bericht door Battle_for_peace »

Ariel schreef:Mohammed placed his penis between the thighs of Aisha and he messaged it to orgasm since he could not have sexual intercourse with her until she was nine.
Krijgen we nog van jou de bron en Isnad van deze "Hadith"?
"Alif Laam Raa. Dit is een Boek dat Wij aan jou hebben geopenbaard, zodat jij de mensen door het gebod van hun Heer uit de duisternis tot het licht zult brengen op het pad van de Almachtige, de Geprezene". (Qur'an 14:1).
Gebruikersavatar
Battle_for_peace
Berichten: 331
Lid geworden op: di jan 10, 2006 4:57 pm

Bericht door Battle_for_peace »

En mijn 2 toppics zijn verwijderd door jullie moderators ... Alhamdolillaah! De waarheid is HARD.
"Alif Laam Raa. Dit is een Boek dat Wij aan jou hebben geopenbaard, zodat jij de mensen door het gebod van hun Heer uit de duisternis tot het licht zult brengen op het pad van de Almachtige, de Geprezene". (Qur'an 14:1).
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85811
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Er is niks verwijderd Battle.
Je artikelen staan in de Zoo.

http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... m.php?f=42

Daar horen ze namelijk thuis.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85811
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Battle_for_peace schreef:
Ariel schreef:Mohammed placed his penis between the thighs of Aisha and he messaged it to orgasm since he could not have sexual intercourse with her until she was nine.
Krijgen we nog van jou de bron en Isnad van deze "Hadith"?
Die heb ik nu niet voor je Battle.
Als je gelezen had wat ik schreef, dan kan je zien dat ik schreef..
Het verhaal gaat... en ik heb je de fatwa gegeven.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Thomas
Berichten: 3890
Lid geworden op: wo apr 12, 2006 3:53 pm
Locatie: De Sleutelstad

Bericht door Thomas »

Battle_for_peace schreef:
Ik ben al jouw linken aan het door nemen, en ik heb al ontdekt dat het gaat om huwelijken tussen gelijke leeftijd.
Dus een jongen van 12 met een meisje van 10.
Dus geen huwelijk van een vieze oude 57 jarige man met een meisje van 9.
Dus jij zegt nu oppeens, een jonge man van 12 of 15 of 20 kan wel met een kind van 7 trouwen, maar een man van 30 of 40 of 50 niet?

DAT zei ze dus niet leugenaar.
Ariel heeft het specifiek over een jongen van 12 met een meisje van 10.
Maar niet over 12 of 15 of 20!!!!
En Ariel heeft het ook niet over een man van 30 of 40 of 50 maar over een vent van 57!!!!

Een meisje van 9 en een vent van 57.
Een ordinaire gore pedofiel dus!!!!

Pedofilie is dank zij Mohammed nog steeds toegestaan in Islam.
Dankzij hem is het juist verboden. Onze geleerden, o.a. Shyakh Mohammad Ibn Salih Al Munajid hebben gezegd dat omdat de Profeet niet met Aisha ging wonen tot ze pubertijd had bereikt, dat betekent dat wij dat ook niet mogen.

Een meisje van 9 is NIET in haar puberteit.

Als hij er niet was, dan zouden we ons nog steeds aan de bijbelse en heidense wetten houden ...

Dat doen jullie ook.
Daarom mogen mannen van 50 nog steeds met meisjes van 9 trouwen en sex hebben

Dit kind is zeker ook al in haar puberteit. Tihun Nebiyu, 7, a girl from central Ethiopia, waits to be presented to her 17-year-old husband on her wedding day.
Wie is dat? Ik ken haar niet en weet niet wie die mensen zijn. Waarom moet je Islam beschuldigen voor wat iemand in Ethiopie of Bangladesh doet? Islam is perfect, maar de Moslims niet.

Als deze meisje niet in pubertijd is en niet WILT trouwen, dan is haar uithuwelijken een schending van de Shariah.

Nogmaals, met zielige fototjes bereik je niks hier, kom met feiten en bewijzen waarom een meisje op haar 9de niet kan trouwen.
Die foto's BoP ZIJN bewijzen en laten schreinend zien hoe goor en vies het is als poppetjes van 6 a 7 trouwt met een man van 50+.
Zel laten precies zien waar we het hier over hebben en tonen feilloos de gore praktijken van jouw grote voorbeeld aan.
Maar dat kan jij niet accepteren want ik zei het net al: Het is jouw grote voorbeeld.
Kortom: Je bent net zo'n goorlap als die pedofeet van je!!!!!!!!!!
Context???
Uitleg???
Ik lees wat er staat ...en er staat wat ik lees!!!!
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85811
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Kinderen van negen jaar zijn nog niet volgroeid.
Als jij denkt dat het gezond is als een kind van negen seks heeft, dan ben jij geestelijk ziek.
Het bekken en de vagina van een meisje op die leeftijd zijn niet volledig ontwikkeld als ze zwanger word en een kind moet baren, dan kan de bevalling in het ergste geval vele uren en zelfs dagen duren.


Spit deze artikelen maar eens door Battle.

http://www.icrw.org/docs/childmarriage0803.pdf


http://www.aafp.org/afp/990700ap/209.html
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Roelof
Berichten: 1718
Lid geworden op: vr jul 11, 2003 2:38 am

Bericht door Roelof »

Mensen die misdaden als pedofilie proberen goed te praten mag ik niet.
Die mensen zijn geestelijk net zo ziek als degene die niet met hun gore poten van een klein kind af kunnen blijven!

Afbeelding
Gebruikersavatar
Battle_for_peace
Berichten: 331
Lid geworden op: di jan 10, 2006 4:57 pm

Bericht door Battle_for_peace »

Er is niks verwijderd Battle. Je artikelen staan in de Zoo.
Waarom hebben jullie ze verplaatst? Zodat mensen het niet kunnen vinden?
Een meisje van 9 is NIET in haar puberteit.
Wie ben jij om dat te zeggen?

"The Nemours Foundation" zegt dat meisjes zelfs voor hun 7de jaar in pubertijd kunnen komen. (Bron: http://kidshealth.org/parent/medical/se ... cious.html

"The medline plus medical Encyclopedia" zegt dat meisjes in pubertijd komen tussen hun 9de en 16de en soms zelfs voor hun 8ste levensjaar. (Bron: http://www.nichd.nih.gov/health/topics/ ... uberty.cfm

In een artiekel van "Health Touch Online", genaamd "Puberty in Girls", staat dat meisjes zelfs voor hun 8ste levensjaar in pubertijd kunnen komen. (Bron: http://www.healthtouch.com/bin/EContent ... cid=HTHLTH

"The Britannica Encyclopedie" zegt dat meisjes in pubertijd komen als ze gemideld 9 jaar oud zijn.

Wat voor waarde hebben jou woorden hiertegen? :roll:
Die foto's BoP ZIJN bewijzen en laten schreinend zien hoe goor en vies het is als poppetjes van 6 a 7 trouwt met een man van 50+.
Dit zijn spelletjes die jullie spelen. Ik kan ook zo'n zielige fototje nemen en zo'n verhaal erbij verzinnen. Ik weet niks hiervan. Wie zijn die mensen? Waarom doen ze dat? Mischien zijn ze niet eens Moslims! Of ze zijn Moslims, maar praktiseren Islam verkeerd!

Daarom, oordeel een auto niet door zijn bestuurder. Als je een dwaas een mercedes laat rijden, zal hij botsen. De auto is niet slecht, de bestuurder is slecht!

Islam is niet verantwoordelijk voor wat elke Ahmed of Mohammed doet. Wil je over Islam klagen, kom met bewijzen uit de Qur'an en Sunnah.
Die heb ik nu niet voor je Battle.
Als je gelezen had wat ik schreef, dan kan je zien dat ik schreef..
Het verhaal gaat... en ik heb je de fatwa gegeven.
Voortaan, als je de bron en Isnad van iets niet hebt, moet je het niet citeren.
Als jij denkt dat het gezond is als een kind van negen seks heeft, dan ben jij geestelijk ziek.
* Zucht *

"In Delaware the age of consent was seven until it was raised to 16 in 1973". (Bron: http://www2.hu-berlin.de/sexology/GESUN ... HTM#_ftn50

Dus deze mensen, uit de meest "vooruit lopende" land op aarde, waren allemaal geestelijk ziek?
Het bekken en de vagina van een meisje op die leeftijd zijn niet volledig ontwikkeld als ze zwanger word en een kind moet baren, dan kan de bevalling in het ergste geval vele uren en zelfs dagen duren.
Het is al duizenden jaren goed gegaan, dus wie ben jij om nu te komen? Tot een paar jaar geleden trouwden jullie voorvaderen met 7 jarige meisjes, toen waren ze wel volledig ontwikkeld en nu niet? Waarom stond toen niemand op, dat het verkeerd is?
"Alif Laam Raa. Dit is een Boek dat Wij aan jou hebben geopenbaard, zodat jij de mensen door het gebod van hun Heer uit de duisternis tot het licht zult brengen op het pad van de Almachtige, de Geprezene". (Qur'an 14:1).
naar boven
Berichten: 5046
Lid geworden op: do nov 16, 2006 10:14 pm
Contacteer:

Bericht door naar boven »

Ariel schreef:Als jij denkt dat het gezond is als een kind van negen seks heeft, dan ben jij geestelijk ziek.
Baffle zal hoogstwaarschijnlijk niet ontkennen dat hij moslim is.

Het zou me niets verwonderen als de politiedienst die zich bezighoudt met de opsporing van deze misselijkmakende vunzigheid dit forum nog een keer oprolt.

Het is te hopen dat ze Mo z'n advokaat meteen meenemen.

(sorry, zo af en toe wordt het besef van dat waar me mee van doen hebben me even teveel)
Laatst gewijzigd door naar boven op di aug 21, 2007 1:16 am, 1 keer totaal gewijzigd.
RTFM
Gebruikersavatar
Roelof
Berichten: 1718
Lid geworden op: vr jul 11, 2003 2:38 am

Bericht door Roelof »

Bop heeft blijkbaar zelf geen kinderen...
  • "Mensen geven zich nooit zo volledig en vrolijk over aan het kwaad als wanneer ze dat uit religieuze overtuiging doen."

    Blaise Pascal 1623-1662
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85811
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Bericht door Ariel »

Battle_for_peace schreef:
Er is niks verwijderd Battle. Je artikelen staan in de Zoo.
Waarom hebben jullie ze verplaatst? Zodat mensen het niet kunnen vinden?
Niet "jullie", maar IK heb ze verplaatst Battle.
En ieder normaal mens kan ze vinden.
Moslims blijken inderdaad moeite te hebben om hun posten terug te vinden.
Maar wie is geïnteresseerd in het vunzige leven van jouw profeet.
Misschien kinderverkrachters of moordenaars?

Een meisje van 9 is NIET in haar puberteit.
Wie ben jij om dat te zeggen?

Wat voor waarde hebben jou woorden hiertegen? :roll:

Soms zal een kind op jonge jaren menstrueren, maar dat wil niet zeggen dat ze geslachtsrijp is.
Moslims zoals jij kunnen en zullen dit nooit begrijpen.
Als jij ooit nog eens een dochtertje van 9 jaar bezit, dan merk je het misschien.
Ik hoop alleen dat jij met je vunzige handen van dit kind af zal blijven.
Die foto's BoP ZIJN bewijzen en laten schreinend zien hoe goor en vies het is als poppetjes van 6 a 7 trouwt met een man van 50+.
Dit zijn spelletjes die jullie spelen. Ik kan ook zo'n zielige fototje nemen en zo'n verhaal erbij verzinnen. Ik weet niks hiervan. Wie zijn die mensen? Waarom doen ze dat? Mischien zijn ze niet eens Moslims! Of ze zijn Moslims, maar praktiseren Islam verkeerd!
Moet je doen Battle. Spannend. Het moet wel met Islam te maken hebben, want daar gaat dit forum over.
En deze mensen dragen een hoofddoek. En in welke religie dragen meisjes en vrouwen een hoofddoek? 3 keer raden.
Daarom, oordeel een auto niet door zijn bestuurder. Als je een dwaas een mercedes laat rijden, zal hij botsen. De auto is niet slecht, de bestuurder is slecht!
Als ik Islam met een auto moet vergelijken dan zie ik een zeer oud verrot autootje voor me, waar zelfs de beste coureur nog niet in kan rijden.
In Islam is de auto en chauffeur slecht.

Islam is niet verantwoordelijk voor wat elke Ahmed of Mohammed doet. Wil je over Islam klagen, kom met bewijzen uit de Qur'an en Sunnah.
Islam is verantwoordelijk voor jou. Wat ik tot nu toe van je gelezen heb slaat alles. Je kan net zo goed een kind van de duivel zijn.
"In Delaware the age of consent was seven until it was raised to 16 in 1973". (Bron: http://www2.hu-berlin.de/sexology/GESUN ... HTM#_ftn50

Dus deze mensen, uit de meest "vooruit lopende" land op aarde, waren allemaal geestelijk ziek?
Je valt in herhaling schat....
Tu Quoque .
Two Wrongs Make a Right.
Maar dat is ook zo'n moeilijk woord.

Tot een paar jaar geleden trouwden jullie voorvaderen met 7 jarige meisjes, toen waren ze wel volledig ontwikkeld en nu niet? Waarom stond toen niemand op, dat het verkeerd is?
Weet je jongeman, dit deuntje zing jij ook al jaren.
Mijn voorvaderen zijn nooit met een kind getrouwd.
Ik vermoed dat jij je eigen voorouders bedoeld, maar het was toen verkeerd, en het is nu verkeerd.
Vele jaren geleden waren de meisjes van 7 jaar ook NIET lichamelijk ontwikkeld.
Toen niet, en nu niet.... Nooit dus.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
weda
Berichten: 940
Lid geworden op: wo feb 11, 2004 10:39 am
Locatie: haar
Contacteer:

Re: Was Profeet Mohammad een pedofiel?

Bericht door weda »

Battle_for_peace schreef:Trouwerij van Aisha & de Profeet

20). O Hindu, wat zeg je van die trouwerijen in India, waar meisjes trouwen, zelfs VOORDAT ze zijn geboren? Waarom hoor ik je daar niet over? Ze trouwden en trouwen nog steeds meisjes van 5 en 6 jaar uit, uit angst voor schandes, zie: Nand 17, Basham 167, Yadav 70, Altekar 16 en Banerjee 70, waar het aangeraden wordt. Hindu boeken schrijven ook dat het beter is voor een man, dat hij drie keer ouder is dan zijn vrouw, dus een 18 jarige man moet met 6 jarige meisjes trouwen!

We lezen in jou boek,

“Een 33 jaar oude man moet met een 12 jaar oude meisjes trouwen, als zij hem behaagt. Een man die 22 jaar oud is moet een meisje die 8 jaar oud is trouwen, maar als het in die tijd zijn dagelijkse werk verhindert, moet hij eerder trouwen”. (Manu IX.94).

Waarom noem je de Hindus die deze wetten toepassen geen pedofielen?

\

in onontwikkelde dorpen trouwen ze nog voordat het kind is geboren. gelukkig is dit aan het veranderen. maar laten we kijken hoe het komt dat een kind (baby) voor de geboorte trouwt, wat ik afschuwelijk en verderfelijk vind.

tijdens de moslim overheersing in India hadden de hindoes het moeilijk. de arme hindoe moest extra belasting betalen omdat ze niet bekeerd wilden worden. vaak werden hindoekinderen ontvoerd en bekeerd, wat nu nog in pakistan gebeurd.

de hindoe moest manieren ontwikkelen om hun geslacht te beschermen. in die periode is ook de weduwe verbranding ontstaan. allemaal de schuld van de islam en de laffe manier van handelen van de hindoes. (precies hoe wij nu handelen in europa, de moslim wordt alles gegund).

de moslims hebben ook in onze boeken gemanipuleerd. battle for pedo haalt manu IX.94 aan. het is belachelijk dat je dit aanhaalt. de zelfde manu heeft gesteld dat een meisje pas na haar 16e jaar mag trouwen. alle andere geschriften van ons stellen dit ook. jij haalt een gemanipuleerde tekst aan. deze tekst is dus door de moslims ingevoegd tijdens hun baarbaarse overheersing. als battle for pedo manu verder had gelezen dan was mijn verhaal overbodig geweest en kwam hij tot de conclusie dat moslims veel schade hebben aangericht in India en hindoeisme. maar ja, dat wil hij niet weten.

battle for pedo, laat mij duidelijk zijn; in onze geschriften vind je nergens dat je met kinderen moet/mag trouwen. onontwikkelde mensen doen dit om geld, macht, hebzucht etc. ook jouw mohammed neukte een kind uit macht, hebzucht. hoop dat jij dat wilt inzien.

een goed mens zal kinderen niet neuken. een kind is daar mentaal, geestelijk niet klaar voor. en daarom vind ik jouw mohammed een pedofiel.

en dan jouw vraag:
Waarom noem je de Hindus die deze wetten toepassen geen pedofielen?

ik noem ze wel pedofielen, net als jouw mohammed. van mij mag je zulke mensen ophangen. en jij battle for pedo, mag dat ook van jouw?

wil jij mij bewijzen waar het staat:
Hindu boeken schrijven ook dat het beter is voor een man, dat hij drie keer ouder is dan zijn vrouw, dus een 18 jarige man moet met 6 jarige meisjes trouwen!

Ze trouwden en trouwen nog steeds meisjes van 5 en 6 jaar uit, uit angst voor schandes, zie: Nand 17, Basham 167, Yadav 70, Altekar 16 en Banerjee 70, waar het aangeraden wordt

het moge duidelijk zijn dat je aan het bedriegen bent.
wat is allah toch geweldig: bij mij heeft ie de oren en ogen afgesloten en bij de moslims het verstand.
Alba
Berichten: 729
Lid geworden op: zo sep 03, 2006 4:11 pm
Locatie: Aarde

Bericht door Alba »

Vraag eens aan je opa en oma, wanneer zij trouwden en wanneer hun ouders en hun opa’s en oma’s trouwden. Ze zullen je vertellen wat ik je vertelde. Waren zij ook pedofielen?
@Bfp, niet nodig om het te vragen. Ik heb gekeken in mijn stamboom, die teruggaat tot ver in de 17e eeuw. De jongste vrouw die getrouwd is, was op het moment van haar huwelijk 19 jaar.
En verder vind ik jouw verdediging van pedofilie walgelijk; als je dit soort toestanden kunt verdedigen, dan ontbreekt er menselijkheid bij jou. Triest, dieptriest.
BFA
Berichten: 11583
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Bericht door BFA »

Jij bent walgelijk Battle fot pedo.
Dat er op de leeftijd die jij aanhaald getrouwd werd is altijd een hoge uitzondering geweest in het Westen. Meer dan af en toe toegepast voor erfopvolging is het ook niet.
Dat kinderen uithuwen, zelfs naar het buitenland voor trekken een dagelijks gebruik is in Islam weten we. Dit wil nog niet betekenen dat jouw insinuatie dat dit dagelijkse praktijk was voor onze voorouders juist is.

Bid maar veel tot je psychopatische profeet, dan raak je uiteindelijk waar hij hoort: chemisch gecactreerd in het gekkenhuis.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Gebruikersavatar
Freya
Berichten: 1229
Lid geworden op: wo apr 25, 2007 2:57 pm

Bericht door Freya »

En dat jij nog durft te beweren dat Aisha in de puberteit was met 6 jaar, is helemaal een lachertje. Wat ben jij toch ontzettend onwetend.
Het is algemeen bekend, dat het moslim excuus dat meisjes in warm weer eerder "rijpen", alsof ze fruit zijn, totaal onwaar is. Integendeel. Juist door de jaren heen, zijn meisjes wel vroeger ongesteld geworden, doordat ze beter eten, en dan nog wel voornamelijk in de noordelijke westerse landen. Zie daarvoor de post van Linda Danvers:
http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... atie#62315

Verder, dat Aisha geen kinderen kreeg, zou wel eens zijn gebeurd, juist omdat ze nog niet volgroeid was, maar Mohammed toch sex met haar had. Haar onvolgroeide baarmoeder is daardoor mogelijkerwijs beschadigd geraakt. Maar eigenlijk is dat wel zeker, want volwassen mannen kunnen niet zomaar ongestoord sex hebben met onvolgroeide meisjes van 9, zonder haar van binnen te beschadigen.
http://www.dutch.faithfreedom.org/forum ... atie#76255
Plaats reactie