Taqiyya

Is de koran perfect? Bevat de koran informatie over de toekomst? Bevat de koran wonderen? Is de koran het woord van God? Of begonnen als een tekstuitleg bij de bijbel?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Pilgrim »

Vervolging van christenen neemt wereldwijd toe [deel 1]: de moslimwereld

Volgens de mensenrechtenorganisatie OFWI (One Free World International) zijn in de Moslimwereld in 2009 ruim 165.000 Christenen vermoord, enkel vanwege hun geloof. Iedere drie minuten wordt er ergens in een Islamitisch land een Christen gemarteld vanwege zijn levensovertuiging. De Palestijnse Moslimterroristen op de Gazastrook maken het helemáál bont: zij graven zelfs de lijken van overleden Christenen op, omdat deze de grond zouden ‘verontreinigen’.

Voorganger Majed El Shafie, het hoofd van One Free World International dat in Toronto haar hoofdkantoor heeft, staat aan het hoofd van een delegatie die bestaat uit mensenrechtenactivisten, leden van het Canadese parlement en diverse religieuze voormannen, die een mensenrechtenconferentie in Jeruzalem heeft georganiseerd. Volgens El Shafie worden er op dit moment over de hele wereld tussen de 200 en 300 miljoen Christenen vanwege hun geloof in Jezus Christus vervolgd. 80% van deze vervolging vindt plaats in Moslimlanden, de rest in hoofdzakelijk communistische landen (Noord Korea, China).

Christenvervolging neemt wereldwijd toe
door Franklin ter Horst

Er is een schrikbarende toename te constateren van moordpartijen op christenen wereldwijd. Waren het tot voor kort voornamelijk moslims die zich hier mee bezig hielden, de laatste tijd zijn het ook steeds vaker extremistische Hindoes. Open Doors, een organisatie die opkomt voor vervolgde christenen wereldwijd meldde dat er sinds augustus 2008, in de Indiase deelstaat Orissa, zeker 500 christenen zijn vermoord door de extremistische Hindoebeweging RSS. Daarnaast zijn 5000 huizen van christenen verwoest, alsmede 200 kerken andere christelijke instellingen en zelfs hanen, geiten en buffels werden gedood.

Ruim 50.000 mensen zijn in paniek gevlucht. Zo’n 30.000 verblijven er nog steeds in de vluchtelingenkampen van de overheid. Tienduizenden, waarvan velen ernstig gewond, leven in de bossen. Ze zijn bang om naar hun dorpen terug te keren, omdat ze vrezen gedwongen te worden om zich tot het Hindoeïsme te bekeren. De moord op een RSS-leider Swami Laxmanananda Sarawati, op 24 augustus 2008, was de directe aanleiding voor het geweld tegen de christenen. Zelfs nadat Maoistische aktivisten toegaven de moord te hebben gepleegd, is de vervolging van christenen gewoon doorgegaan. Sinds India zelfstandig is geworden, is er nog nooit zoveel geweld tegen christenen geweest, zegt Open Doors-directeur Tjalling Schotanus.’De politie doet weinig of niets om christenen te beschermen. Nadat een non was verkracht stonden de agenten later vriendelijk te praten met één van de mannen die haar hadden verkracht. Toen ze aangifte wilde doen, waarschuwde de politie haar voor de gevolgen.

Extremistische Hindoe-groeperingen in India beloven geld, voedsel en alcohol aan iedereen die christenen vermoord en hun huizen verwoest. Faiz Rahman, de voorzitter van ‘Good News India’, zegt dat vooral christelijke leiders het doelwit zijn. “De beloning voor het vermoorden van een voorganger is $ 250.” Rahman, het hoofd van diverse weeshuizen, heeft al 25 voorgangers geholpen om uit vluchtelingenkampen te komen, maar zegt dat zo’n 250 christelijke leiders nog altijd ondergedoken zitten. ‘Alle voorgangers zijn gewilde doelwitten,’ aldus Rahman tegenover de Engelse organisatie Release International. ‘Daarom moeten we hen uit de kampen zien te krijgen.’Een official zei persoonlijk getuige geweest te zijn van de ‘crematie van meer dan 200 lichamen’ nadat christenen de schuld hadden gekregen van de dood van RSS-leider. Volgens de mensenrechtenorganisatie Barnabus Fund worden christenen in Orissa onder dreiging van verkrachting en moord op hun kinderen gedwongen zich te ‘bekeren’ tot het Hindoeïsme. Een christelijke familie werd gedwongen koeienuitwerpselen te eten om zichzelf te ‘reinigen’ van het christendom.In een brief aan de eerste minister van de staat verklaarden de katholieke bisschoppen van Orissa dat de aanvallen op christenen onderdeel vormen van een vooropgezet plan om het christendom in de regio uit te roeien, zodat er een aparte Hindoe-staat opgericht kan worden [bron].

Ook in het buurland Pakistan worden christenen door moslimbendes afgeslacht. In het Pakistaanse dorp Korian zijn op 29 juli 2009, onder het schreeuwen van ‘dood de ongelovigen’ enkele tientallen christelijke vrouwen en kinderen om het leven gekomen nadat moslims zo’n 60 huizen van hen in brand staken. Toen de politie in wilde grijpen blokkeerden de moslims de toegangsweg naar het dorp.Dit is niet de eerste aanval van moslims op christenen in de provincie Punjab. Eerder werden in het dorpje Bahamin Wala huizen van christenen in brand gestoken. Iedere keer wordt dezelfde reden opgegeven: christenen zouden de Koran ontheiligd hebben, iets wat door de christelijke minderheid ten stelligste ontkend wordt.

De aanval in Korian vond plaats tijdens een christelijk huwelijksfeest. Via de luidsprekers van de moskee werden de moslims opgehitst om de ‘ongelovigen ‘ een lesje te leren. Omdat het nacht was hadden velen van hen de deuren van hun woningen op slot gedaan, vanwege de voortdurende vijandige houding en dreiging met geweld door de moslims. Sinds de groeiende invloed van de islam in de jaren ‘70 hebben christenen in Pakistan het steeds moeilijker gekregen. In de hoofdstad Islamabad zijn ze verplicht te wonen in een ghetto, omgeven door een muur die aan de bovenkant voorzien is van scherpe glasscherven. De zwaar gediscrimineerde christenen mogen geen werk verrichten dat door moslims kan worden gedaan, hun huizen krijgen geen stroom geleverd en hun vuilnis wordt niet opgehaald.

Eveneens in Pakistan werden in de plaats Gojra op 1 augustus 2009, 100 huizen geplunderd en 50 huizen in brand gestoken. Daarbij werden 9 christenen door moslims gedood omdat er een koran zou zijn ontwijd, maar daar bleek na onderzoek geen sprake van te zijn. De slachtoffers waren levend verbrand. Ook twee kerken gingen in vlammen op. Net als in Korian zou de menigte door moslimextremisten zijn misleid.

In New Jersey in de Verenigde Staten is op 16 januari 2005 een christelijk gezin op gruwelijke wijze door moslimextremisten vermoord. De moordenaars hadden Hossam Armanious, zijn vrouw Amal Garas en hun twee dochters eerst vastgebonden, toen gemarteld en daarna de keel doorgesneden. De familie waren Koptische christenen. Hossam ontving de laatste twee maanden met regelmaat doodsbedreigingen van moslims omdat hij zich kritisch over de islam zou hebben uitgelaten. In een van de bedreigingen aan zijn adres stond: “Je kunt maar beter stoppen met je kritiek, anders zullen wij jou slachten als een kip”. Sylvia, een van de meisjes uit het gezin, was voordat ze haar de keel doorsneden, eerst herhaaldelijk met een mes in haar borst gestoken omdat zij een tatoo van een Koptisch kruis op haar borst droeg. Ook was ze in haar polsen gestoken omdat ze hiermee haar gezicht probeerde te beschermen. Sympathisanten van “de religie van de vrede” hebben opgeroepen de zaak niet al teveel op te blazen omdat, zo zeggen ze, een toename van haat tegen de moslimgemeenschap vrezen.

In de belangrijkste hadith (islamitische overlevering), die van Boechari, staat duidelijk: “Islam is er om te heersen en niet om beheerst te worden.” Jihad, de heilige oorlog is de plicht van elke moslim. Wie de jihad afwijst is een afvallige, niet langer een moslim en daarmee zelf een doodskandidaat. Dat volgt niet alleen uit de Koran en de andere geschriften, maar ook uit de handelingen van Mohammed, wiens daden door alle moslims dienen te worden nagevolgd. Het is verbijsterend wat moslims hebben aangericht in Indonesië, op Ambon waar hele dorpen met christenen zijn uitgemoord, in Pakistan, India, Nigeria, en Soedan, terwijl het Westen de andere kant opkijkt. De oorlog tussen Eritrea en Ethiopië, was in werkelijkheid een oorlog tussen moslims en christenen.

In Nigeria worden regelmatig Christenen door moslims met machetes in de straten afgeslacht. Nigeria is het land met de grootste bevolking van Afrika (140 miljoen mensen). 12 van de 36 Nigeriaanse staten worden geregeerd door de sharia wet, de islamitische apartheidswet die niet moslims discrimineert en vrouwen als minderwaardige schepsels ziet. De rechten van vrouwen en niet-Moslims zijn ontbonden. Nigeria heeft zich volledig overgegeven aan de jihad en dat wordt aangemoedigd door buitenlandse Arabieren, “Palestijnen“, Syriërs, en Soedanezen, die allen adviseurs zijn voor de mulla’s in Nigeria en die de Moslim militia’s, die daar in de afgelopen jaren huishouden, financieren en trainen.

Er zijn de laatste jaren honderden kerken verwoest en duizenden Christenen vermoord. Soldaten die de orde moeten herstellen, doen daar dikwijls volop aan mee. Complete dorpen zijn uitgemoord. In de stad Kano werden Mohammed’s volgelingen door moslimleiders in de moskee opgejut. Deze gingen vervolgens de straat op en vermoorden elke christen die ze tegenkwamen. Huizen van christenen en maar liefst dertig kerken gingen in vlammen op. Dertigduizend christenen kwamen zonder huis te zitten. Tenminste 1750 christenen werden op beestachtige wijze vermoord, onder wie tien voorgangers. In de plaats Vaase werden 1200 burgers door militairen gedood.

Op 27 juli 2009 braken er opnieuw gevechten uit tussen radicale moslims en veiligheidstroepen in het noorden van Nigeria. Volgens een verslaggever van de BBC lagen in de plaats Maiduguri in de staat Borno meer dan honderd doden in de straten. Volgens ooggetuigen zijn mensen uit hun auto’s gesleurd en koelbloedig vermoord. Een deel van de strijders zou afkomstig zijn van de beweging Boko Haram van de moslimprediker Mohammed Yusuf. Die strijdt voor invoering van de islamitische wetgeving in heel het land en keert zich tegen westers onderwijs. Één van de slachtoffers vertelde het zeer schokkende verhaal dat drie predikanten in opdracht van Yusuf waren onthoofd omdat ze hadden geweigerd zich tot de islam te bekeren. Kort na deze slachtpartij is Yusuf door de Nigeriaanse politie doodgeschoten toen hij op de vlucht probeerde te slaan. Een agent vertelde dat de 39 jarige Mohammed Yusuf om genade en vergeving smeekte, voordat hij werd doodgeschoten. Dat berichtte de BBC op 31 juli 2009. De staatstelevisie toonde beelden van het met kogels doorzeefde lichaam van de moslimsekteleider.

Tienduizenden Christenen zijn door moslims vermoord in Indonesië. 8000 christenen zijn hier met geweld overgegaan tot de Islam onder druk van bewapende islamitische bendes. Zij die weigerden werden vermoord. De al jaren durende bloedige oorlog in Soedan- de moslims in het noorden, tegen de christenen in het zuiden- hebben aan honderdduizenden christenen het leven kost. Christenen werden levend uit vliegtuigen gesmeten. Er bestaan geen taboes meer voor deze hellehonden.

Vervolging van christenen in Irak

De Palestijnse commentator Abd Al-Nasser Al-Najjar schreef in een artikel in de Palestijnse krant Al-Ayyam in oktober 2008 waarin hij de vervolging van Arabische christenen scherp veroordeelde:

“Christenen worden niet alleen in Irak vervolgd, maar in de meeste Arabische landen. Ze zijn het slachtoffer van discriminatie en van verdrijving. Vanaf 2008 zijn 50 procent van de Iraakse christenen uit hun huis en hun land verdreven. In de Palestijnse gebieden is deze trend hetzelfde. Hier worden huizen van christenen zomaar in beslag genomen. De daders blijven onbestraft omdat ze steun ondervinden van het regiem en de vele zogenaamde ’veiligheidsdiensten’.”

Half oktober 2006 is in de Iraakse stad Baqouba een 14-jarige christelijke jongen door moslims onthoofd. Dat bericht de Assyrian International News Agency (AINA). De jongen, Ayad Tariq, probeerde een electrische generator te starten toen drie moslims op hem toeliepen. Ze vroegen hem om een identiteitsbewijs. Volgens een ooggetuige, die alles zag gebeuren, maar die zich verborg uit angst ook door de mannen onder handen te worden genomen, begonnen de moslims Ayad Tariq te schoppen en te slaan toen ze op zijn identiteitsbewijs het woordje ‘christen’ zagen staan. “Dus jij bent een christelijke zondaar”, riepen ze. “Ik ben wel een christen, maar ik ben geen zondaar”, gaf de jongen hen ten antwoord. Daarop werd hij door enkele mannen van achteren vastgepakt, waarna een van hen een mes pakte en de jongen het hoofd afsneed, onderwijl uitroepend ‘Allahu akbar! Allahu akbar!‘. Duizenden christelijke gezinnen zijn uit de Iraakse stad Mosul gevlucht vanwege moord en bedreiging door voornamelijk soennieten. Zij hebben noodgedwongen hun toevlucht gezocht in scholen en kerken op het platteland in de provincie Nineveh.

De Telegraaf meldde op 23 juli 2007 “Christenen worden Irak uitgetreiterd”. Bij de val van Saddam Hoessein in 2003 waren er nog 1.5 miljoen christenen, zo’n 8 procent van de Iraakse bevolking. Nu zijn het er minder dan 500.000 en ze blijven hun vaderland ontvluchten, weggetreiterd door soenitische, sji’itische en Koerdische groeperingen. Het gaat voornamelijk louter om Assyriërs, een volk dat al minstens 5000 jaar in Mesopotamië- het huidige Irak- leeft en 2000 jaar geleden tot het christendom overging. Zij spreken een moderne versie van de oorspronkelijke taal van de Bijbel, het Aramees.Het is hun religieuze overtuiging die hen tot doelwit maakt.

Het meest sprekende voorbeeld is het stadsdeel Dora in Bagdad. Dat was het Assyrische, dus christelijke stuk van de Iraakse metropool. Dora stroomt in ras tempo leeg en wordt overgenomen door soennitische groepen gelieerd aan Al-Qaeda. In Dora worden de christenen zonder pardon vermoord, kerken platgebrand en priesters doodgeschoten. In de wijk alleen al zijn zeker 500 winkels van Assyriërs in vlammen op gegaan. Ook in Mosoel, in het Koerdische noorden van het land, hebben de Assyriërs het zwaar te verduren.Terroristen in Dora vragen de christelijke families zich tot de islam te bekeren. Willen ze dat niet, dan moeten ze vertrekken of beschermbelasting betalen.

In Irak zijn de inwoners verplicht hun godsdienst op hun identiteitsbewijs te vermelden. Diverse mensenrechtenorganisaties hebben er al op aangedrongen om die verplichting te laten vallen [bron].

Lees verder in Vervolging van christenen neemt wereldwijd toe [deel 2]: de Palestijnse gebieden

Bronnen: Christenvervolging neemt wereldwijd toe door Franklin ter Horst van 14 oktober 2005 laatst bijgewerkt op 14 december 2009; Women in Green Media releases van 18 september 2005; Israel Heute van 5 september 2005; Honest Reporting van 6 september 2005.
Christenen Ethiopië steeds meer onder druk

Ethiopië wordt vaak voorgesteld als een 'orthodox-christelijk' land of een 'christelijk land omgeven door islamitische buren'. Maar dat is misleidend, stelt Elizabeth Kendal. "Deze beschrijvingen gaan voorbij aan de realiteit dat Ethiopië de erfenis is van een christelijk rijk dat uit veel uiteenlopende volkeren is ontstaan. Het land bestaat ook uit animistische en islamitische volkeren. De verdeeldheid maakt zich sterker." Kendal analyseert wereldwijd de religieuze vrijheid.

Er is sprake van complicerende etnische spanningen en een toenemende islamitische intolerantie. De afgelopen jaren worden inwoners van door moslims gedomineerde gebieden onderworpen aan de toepassing van de sharia-wetgeving. Vorig jaar werd in de overwegend christelijke plaats Moyale een christen gearresteerd, nadat een moslim-collega hem beschuldigde van de tekst 'Jezus is Heer' op zijn kleding. Hij werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar.

Ondertussen heeft het International Christian Concern (ICC) de afgelopen maanden melding gemaakt van gewelddadige aanvallen op christelijke leiders. Christenen in de zuidelijke stad Besheno hebben de waarschuwing gehad zich tot de islam te bekeren, de stad te verlaten en anders het risico lopen gedood te worden. Twee christenen werd met geweld tot de islam bekeerd. De intolerante, repressieve, fundamentalistische islam verspreidt zich verder, en dreigt nu ook de autonome etnische regio's in Ethiopië te testen.

http://www.cip.nl/nieuwsbericht_detail.asp?id=20740" onclick="window.open(this.href);return false;
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Dhana
Berichten: 7962
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Dhana »

Ibn Kathir schreef:Laat ik het anders zeggen :

Waarom mag U.S. een leger van 2,317,761 man hebben en een moslim-land niet?

Zolang de president van de US niet bij iedere gelegenheid scandeert een heel land met alle inwoners erbij van de kaart te zullen vegen, vind ik het oke dat de US een leger heeft.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85752
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Ariel »

In Iran is een christen een ongelovige die nooit baas mag zijn van een gelovige moslim in de werksfeer, daarom zijn er weinig of geen Assyriërs werkzaam bij de overheid . Ook onderwijs- en gezondheidsinstellingen zijn taboe voor christenen. Er werken geen christelijke Assyriërs bij de politie, in het leger, als rechter of als piloot. Het gevolg van de islamitische politiek is dat hoog opgeleide Assyriërs geen werk vinden en vaak genoegen moeten nemen met jobs onder hun niveau
Eigenlijk moeten wij Moslims ook zo behandelen.
Het oog om oog concept is voor moslims heel begrijpelijk , en daar kunnen ze toch geen bezwaar tegen hebben. Een moslim mag niet verwachten dat wij hun anders bejegenen dan dat zij de Christenen en atheïsten bejegenen in moslimlanden. Eerlijk is eerlijk toch?
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Ozes »

Ibn Kathir schreef:Taqiyah in Sunni Islam is alleen toegestaan in toestanden van leven en dood , om jezelf te redden/beschermen.

Als jullie denken dat wij onze religie verdraaien/verbergen , dat is waanzin. In de Qur'an staat daar een verbod op :
  1. "Zij die verbergen wat God van het boek hen neergezonden heeft en het verkwanselen, zij zullen in hun buiken slechts vuur te verteren krijgen en God zal op Opstandingsdag niet tot hen spreken, noch zal Hij hen louteren. Voor hen is er een pijnlijke bestraffing." (Koran 2:174)
Spoiler! :
Bukhari 3.49.857
Narrated Um Kulthum bint Uqba:

That she heard Allah's Apostle saying, "He who makes peace between the people by inventing good information or saying good things, is not a liar."
Elke goede Moslim gelooft in de mythe dat er slechts vrede kan komen wanneer de gehele wereld onder de Ummah volgt, of er tijdens deze poging " collateral damage" plaatsvind is voor weinig Moslims & Moslima's van belang. Er zijn vele hadith waarin dit word toegstaan, tevens zijn er vele surah's die uitleggen dat er verschillende situaties zijn waar een Moslim zijn geloof in de ware barbaarsheid van Islam mag verbergen zoals surah 16:106. Surah 2:174 gaat over niet-Moslims die volgens Muhammed wel wisten dat hij de waarheid sprak, maar deze alsnog afwezen om duistere redenen. Aangezien Islam geen geloof van principes is maar van detail, en andere surah's en hadith wel specifieke situaties noemen waarin wel gelogen mag worden, mag het worden aangenomen dat jou voorbeeld slechts geld voor Moslims in een normale situatie of in de context van de surah waaruit blijkt dat ongelovigen na kennismaking met het heilige boek deze niet accepteerden.
Ibn Kathir schreef:Laat ik het anders zeggen :

Waarom mag U.S. een leger van 2,317,761 man hebben en een moslim-land niet?
Niemand heeft het erover dat een Moslim-land geen leger mag hebben. Wel is het een leuk weetje dat de reden dat Amerika beroepsmilitairen heeft komt door de Islam zelf. De Founding Fathers merkte op dat hun schepen constant werden aangevallen door Moslim landen waar ze tevens handel meedreven & goede relaties mee leken te hebben. Toen zij de ambassadeur van Tunesie om uitleg vroegen, vertelde deze dat elke Moslim het recht had ongelovigen aan te vallen en te plunderen, en wanneer zij om zouden komen zij als Martelaren naar het paradijs mochten.Voordat j.Adams & Jefferson dit opmerkten namen ze aan dat geen enkel land zomaar een ander land zou aanvallen, toen de realiteit anders bleek te zijn, besloten ze een beroepsleger op te zetten. De reden dat Amerika dus 2.317.761 soldaten heeft = Islam.
Dat is propaganda.

Je statistieken moeten van een neutrale bron komen - die geen kanten kiest.

Als ik over ISRAEL wil weten, ik ga niet aan IRAN vragen: Wat vind je van Israel?

Feit is, moslims en christenen hebben meer dan 1,000 jaar in vrede en harmonie geleefd in midden oosten. Je moet ook verschil maken tussen wat een Moslim doet en wat Islam zegt. Islam is perfect, Moslims niet. Moslims zijn GEEN Islam.
Al voor Pilgrim zijn bron noemt, roep je propaganda :laugh1:
En Christenen worden al meer dan 1400 jaar als honden onder Islamitische overheersing behandelt. Dit omdat Islamitische wetgeving dit vereist, geen enkele madhabab geeft volledige rechten aan niet-Moslims, om de simpele reden dat Mohammed dit zelf ook niet deed. Pact van Umar ben je toch wel bekend mee?
Zie mijn onderschrift, er is een reden dat er in de Islamitische wereld slechts positief geschiedenis word geschreven, en dat journalisten of historici die iets willen zeggen over barbaarse daden in de naam van Islam vermoord worden of in het gevang eindigen. De reden dat de Islamitische wereld zich zo gedraagt en dat elke Moslim " propoganda of het zijn de joden" roept vind je in surah 2:6-7 & talloze andere surah's. Tweederde van de koran indoctrineert een Moslim met het idee dat elke niet-Moslim liegt en blind is voor waarheid.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
Thomas
Berichten: 3890
Lid geworden op: wo apr 12, 2006 3:53 pm
Locatie: De Sleutelstad

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Thomas »

Thomas schreef:
Ibn Kathir schreef:Laat ik het anders zeggen :

Waarom mag U.S. een leger van 2,317,761 man hebben en een moslim-land niet?
Wie zegt dat een moslimland dat niet mag?
Alle moslimlanden hebben toch ook een leger?

Misschien wil je de top 5 van de moslimlanden hieronder ff neerzetten?
Grootte van het leger en totaal aantal inwoners van die landen!!

TIA
Ibn Kathir,

Zou jij op deze redelijk eenvoudige vragen willen antwoorden/reageren!!!!
Context???
Uitleg???
Ik lees wat er staat ...en er staat wat ik lees!!!!
Dhana
Berichten: 7962
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Dhana »

Ibn Kathir schreef:Taqiyah in Sunni Islam is alleen toegestaan in toestanden van leven en dood , om jezelf te redden/beschermen.

Als jullie denken dat wij onze religie verdraaien/verbergen , dat is waanzin. In de Qur'an staat daar een verbod op :
  1. "Zij die verbergen wat God van het boek hen neergezonden heeft en het verkwanselen, zij zullen in hun buiken slechts vuur te verteren krijgen en God zal op Opstandingsdag niet tot hen spreken, noch zal Hij hen louteren. Voor hen is er een pijnlijke bestraffing." (Koran 2:174)

Dat geldt alleen voor moslims onder elkaar. De rest van de mensheid is afval voor Allah. En het afval kan een leven leiden als een heilige, hen rest niets anders de hel met al haar verschrikkingen.

Je moet wel eerlijk zijn, Ibn. Dit is wat we bedoelen met Tagiya. Je weet wel zoals je geliefde profeet met zijn perfect karakter die een vredesverdrag tekende en niet lang daarna de hele mannelijke stam liet afslachten en de rest als oorlogsbuit gevangen liet nemen.


Bovendien valt halve waarheden verkondigen ook onder de noemer liegen, zoals je bewering dat molsims wel met Joden en Christenen mogen trouwen. Dat geldt namelijk alleen voor mannen en de kinderen uit die huwelijken dienen als moslim opgevoed te worden.

Je kan maar beter opletten wat je hier verkondigt, want wij zijn beter geïnformeerd dan de eerste en de beste argeloze kaffir.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Pilgrim »

Zeg Ibn Kathir, als het te spannend voor je wordt mag je bij Ariel rustig een time out vragen hoor. [hypocrite.gif]
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Dhana
Berichten: 7962
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Dhana »

Pilgrim schreef:Zeg Ibn Kathir, als het te spannend voor je wordt mag je bij Ariel rustig een time out vragen hoor. [hypocrite.gif]

IK denk dat Ibn zich weer op zijn bakuipenstastiekenstudie geworpen heeft.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door mercator »

Jullie vasthoudendheid en is ontroerend. Maar discussie met een moslim is nu eenmaal onmogelijk. Het brein van de moslim is anders gestructureerd dan dat van ons.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ibn Kathir
Berichten: 240
Lid geworden op: za apr 09, 2011 6:14 pm

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Ibn Kathir »

Jullie zijn echt ongelofelijk , echt niet te geloven dit.

100,000 irakezen dood in Iraq , door US occupation
10,000den afghanen zijn gedood in AFG , door US occupation
1,000den Palestijnen dood in Palestine , door ISraeli occupation

Jullie zijn stil daarover! Is alleen het bloed van de blanken bloed? Zijn moslims geen mensen?!

Nogmaals , die christelijke artikelen zijn biased. Dat is propaganda. Let op, ik ontken niet dat er ook christenen worden gedood door moslims, maar het is niet elke 5 min iemand! Geloof je het zelf?! 1 man wordt vertrapt door een nijlpaard en het komt in de kranten, hoe kunnen zoveel dode christenen verborgen blijven!

Feit is:
VS:
  • "About 222,000 people are admitted to the hospital each year for complications related to diarrhea. About 400 people die each year due to complications, such as severe dehydration, in the United States".

    http://www.wellness.com/reference/conditions/diarrhea/" onclick="window.open(this.href);return false;
Diarree = 400 doden per jaar
Moslim-Terrorisme = 3 doden per jaar

Diarree is dus honderd x grotere gevaar dan moslim-terrorisme!!!!

Hou toch op met dit onzin. Hou op met het demoniseren van Islam en de Moslims.
Note : Sorry mensen, ik negeer niemand opzettelijk. Vergeef me als ik nog niet gereageerd heb op je bericht. Ik lees ze wel en ik zal erop ingaan als jullie geduldig blijven. Het is dat ik druk bezig ben met mijn studies.
Gebruikersavatar
Ibn Kathir
Berichten: 240
Lid geworden op: za apr 09, 2011 6:14 pm

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Ibn Kathir »

Thomas schreef:
Thomas schreef:
Ibn Kathir schreef:Laat ik het anders zeggen :

Waarom mag U.S. een leger van 2,317,761 man hebben en een moslim-land niet?
Wie zegt dat een moslimland dat niet mag?
Alle moslimlanden hebben toch ook een leger?

Misschien wil je de top 5 van de moslimlanden hieronder ff neerzetten?
Grootte van het leger en totaal aantal inwoners van die landen!!

TIA
Ibn Kathir,

Zou jij op deze redelijk eenvoudige vragen willen antwoorden/reageren!!!!
Beste Thomas ,

Moslimlanden hebben ook een leger ja , maar mijn punt is: Soldaten voeren oorlog. NLse troepen voeren oorlog in AFG. Ze zijn niet daar om mensen te aaien.

Als zij mogen oorlogvoeren, waarom wordt de Qur'an dan aangevallen als het ook maar *iets* over oorlog zegt?

Ik begrijp gewoon niet waarom sommigen hier alle moslims demoniseren en over 1 kam scheren? Komop , dit is de 21ste eeuw ... geen Nazi Germany!

Get over it. Wij zijn allemaal mensen. We leven in een civilised country.
Note : Sorry mensen, ik negeer niemand opzettelijk. Vergeef me als ik nog niet gereageerd heb op je bericht. Ik lees ze wel en ik zal erop ingaan als jullie geduldig blijven. Het is dat ik druk bezig ben met mijn studies.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door mercator »

Ibn Kathir schreef: Zijn moslims geen mensen?!
Volgens recent DNA onderzoek zijn de Arabieren afstammelingen van de Neanderthalers, een minder geëvolueerde sub-soort van de homo erectus .
Dat verklaart deels het huidige freakerig moslim-gedrag. Een moslim kàn nu eenmaal niet beter.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ibn Kathir
Berichten: 240
Lid geworden op: za apr 09, 2011 6:14 pm

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Ibn Kathir »

mercator schreef:Volgens recent DNA onderzoek zijn de Arabieren afstammelingen van de Neanderthalers, een minder geëvolueerde sub-soort van de homo erectus .
Dat verklaart deels het huidige freakerig moslim-gedrag. Een moslim kàn nu eenmaal niet beter.
Waarom wordt dit soort racisme getolereerd op dit forum?

Weet jullie nog wie Ota Benga was?

Ik dacht dat we die tijden voorbij waren ... maar het blijkt dat jullie nog in die tijden leven , het lijkt wel Nazi Germany hier .

OMG , jullie zijn eng.
Note : Sorry mensen, ik negeer niemand opzettelijk. Vergeef me als ik nog niet gereageerd heb op je bericht. Ik lees ze wel en ik zal erop ingaan als jullie geduldig blijven. Het is dat ik druk bezig ben met mijn studies.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Ozes »

Islam heeft al voor +/- 300 miljoen doden gezorgt. Elke Moslim met een hart had in de afgelopen 1400 jaar voor een verandering kunnen zorgen, maar net zoals de diarree die jij net noemde, lost de ziekte zichzelf niet op :smile:

Kijk naar mijn signature, word jij er niet misselijk van dat in 1400 jaar er nooit ergens een erkenning of teken in nagedachtenis is georganiseerd voor de slachtpartijen en genocides in de naam van Islam? Alles wat Mohammed doet word opgehemeld, van verkrachting tot marteling, alles wat hij deed is een voorbeeld voor alle Moslims.Dat komt door de Islam, en toegewijde moslims zoals jij die er voor leven om Islam zijn naam te beschermen maar hun ogen dicht doen voor het leed in de naam van de religie van de massamoordenaar Mohammed. Het ergste is dat je denkt dat jij hier ooit voor beloond zal worden.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
Ibn Kathir
Berichten: 240
Lid geworden op: za apr 09, 2011 6:14 pm

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Ibn Kathir »

Ozes schreef:Islam heeft al voor +/- 300 miljoen doden gezorgt
Jij lijdt toch niet aan illusive disorders zoals Gaddafi?
Note : Sorry mensen, ik negeer niemand opzettelijk. Vergeef me als ik nog niet gereageerd heb op je bericht. Ik lees ze wel en ik zal erop ingaan als jullie geduldig blijven. Het is dat ik druk bezig ben met mijn studies.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85752
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Ariel »

Ibn Kathir schreef:
Moslimlanden hebben ook een leger ja , maar mijn punt is: Soldaten voeren oorlog. NLse troepen voeren oorlog in AFG. Ze zijn niet daar om mensen te aaien.

.
Nouw.... :? Vechten.... [c045.gif] Misschien vechten ze tegen de Taliban, maar wie kan daar tegen zijn. Voor de rest aaien de Nederlandse troepen wat af in Afghanistan. Men deelt snoep uit aan kinderen, bouwt scholen, ziekenhuizen en gruwel gruwel, zelfs moskeeen van ons belasting geld.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85752
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Ariel »

Ibn Kathir schreef:
mercator schreef:Volgens recent DNA onderzoek zijn de Arabieren afstammelingen van de Neanderthalers, een minder geëvolueerde sub-soort van de homo erectus .
Dat verklaart deels het huidige freakerig moslim-gedrag. Een moslim kàn nu eenmaal niet beter.
Waarom wordt dit soort racisme getolereerd op dit forum?

Weet jullie nog wie Ota Benga was?

Ik dacht dat we die tijden voorbij waren ... maar het blijkt dat jullie nog in die tijden leven , het lijkt wel Nazi Germany hier .

OMG , jullie zijn eng.
We stammen in principe allemaal af van de Neanderthalers Ibn Kathir. Misschien niet leuk voor je om te horen, maar geloof me, voor dat Allah Adam en Eva uit klei , of uit zwart slijk, of uit een bloedklonter geschapen heeft , liepen er al heel wat Neanderthalers op deze aarde rond. Ik vraag me wel eens af wie de Neanderthalers geschapen heeft.

En nee, ik had nog nooit van Ota Benga gehoord. Ik heb het opgezocht. Ota Benga was de pygmee die ten toongesteld werd in de dierentuin.
Het is een heel naar verhaal...Gelukkig doen we zulke dingen niet meer .
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Ozes »

Ibn Kathir schreef:
Ozes schreef:Islam heeft al voor +/- 300 miljoen doden gezorgt
Jij lijdt toch niet aan illusive disorders zoals Gaddafi?
Ik leid aan kennis van de Islam & jij leid aan het geloof in een pedofiele profeet. We hebben zo allemaal onze eigenaardigheden.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4929
Lid geworden op: zo jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Schepsel »

circe schreef:10. Infiltreert zoveel mogelijk bij de linkse politieke partijen en wordt door hen naar voren geschoven en op handen gedragen. (Kader Snorremans is effektief een zeer goed voorbeeld - ik neem aan dat hij goed verdiend heeft toen zijn koran werd uitgedeeld aan de politiekorpsen?)

11. Verdwijnen dan ook op tamelijk korte tijd, vermits ze - net als Tarik Ramadan - na korte of langere periode gewoon door de mand vallen. het kwaad is dan al geschied en de brainwashing van de massa wordt nooit terug rechtgezet.
12. Doet de uiterste best intelligent en ontwikkeld over te komen- geen straat-Mo.

13. Gebruikt halve waarheden.

14. Misinterpreteert bewust statistieken.

15. Gebruikt ''redeneringen'' die voor de ietwat onoplettende op het eerste gehoor plausibel klinken.

16. Rept met geen woord over de eigen moslimlanden en de daar heersende mensenrechtensituatie. Het verhaal is voornamelijk ''islam is lief en tofjes''==>uit zichzelf zal hij nooit over probleemsituaties beginnen.

17. Probeert het propagandaverhaal aan te passen aan de opvattingen van degenen waarvoor het is bedoeld.

18. Komt met voorbeelden/uitzonderingen waar andersgelovigen niet geheel en al het leven zuur wordt gemaakt in een overwegend islamitische bevolking en gebruikt dat als ''argument'' dat het allemaal wel meevalt.

19. Doet zich voor als een kundige, iemand die er veel van weet en zeker meer dan de gemiddelde Mo met de pet.

20. Als er sprake is van discussie:
-aandacht af proberen te leiden als het te moeilijk wordt naar zijsporen of andere onderwerpen.
-niet inhoudelijk of logisch ingaan op argumenten.
-argumenten negeren.
-onzinnige bronnen citeren en aanhalen.
-bronnen zeer selectief interpreteren en verdraaien.

21. Nooit een erg kwaad woord over andersgelovigen en/of hun leed. ''Redelijk overkomen'' oid.

22. Pretenderen te luisteren naar degene met wie hij spreekt, op een oprecht niveau.

23. Zichzelf autoriteit aanmeten door te beweren kennis te hebben en te zeggen dat de ander nergens enig verstand van heeft in vergelijking met hem. Hij zegt dan gewoon dat hij het 10 keer meer heeft bestudeerd of dat hij erin is opgegroeid.

24. Liegt over de geschiedenis.

25. Behandelt de ongelovige als een verdwaasde onnozele kleuter.

26. Beledigt andere religies niet.

Alles wat ik nu met slapeloosheid en muziek die me niet toestaat te slapen kan bedenken.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.
Dhana
Berichten: 7962
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Dhana »

Ibn Kathir schreef:
mercator schreef:Volgens recent DNA onderzoek zijn de Arabieren afstammelingen van de Neanderthalers, een minder geëvolueerde sub-soort van de homo erectus .
Dat verklaart deels het huidige freakerig moslim-gedrag. Een moslim kàn nu eenmaal niet beter.
Waarom wordt dit soort racisme getolereerd op dit forum?
De grootste racist aller tijden is allah van de koran. Die houdt het niet alleen bij woorden maar eist daden van zijn slaven. Lukt het zijn voorgeprommameerde zombies niet de kaffir van de aardbodem te laten verdwijnen, is er alhamullah altijd nog de hel waar ze allemaal voor eeuwig in zullen branden.

Nazi Duitsland is meer dan een halve eeuw geleden verslagen. Nu de islam van de middeleeuwen nog.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Gebruikersavatar
Thomas
Berichten: 3890
Lid geworden op: wo apr 12, 2006 3:53 pm
Locatie: De Sleutelstad

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Thomas »

Ibn Kathir schreef:Laat ik het anders zeggen :

Waarom mag U.S. een leger van 2,317,761 man hebben en een moslim-land niet?
Beste Thomas ,

Moslimlanden hebben ook een leger ja , maar mijn punt is: Soldaten voeren oorlog. NLse troepen voeren oorlog in AFG. Ze zijn niet daar om mensen te aaien.
Geen antwoord op mijn vraag!
Als zij mogen oorlogvoeren, waarom wordt de Qur'an dan aangevallen als het ook maar *iets* over oorlog zegt?
LAnden/mensen vergelijken met een boek??? En is ook geen antwoord op mijn vraag!

Ik begrijp gewoon niet waarom sommigen hier alle moslims demoniseren en over 1 kam scheren? Komop , dit is de 21ste eeuw ... geen Nazi Germany!
Geen antwoord op mijn vraag!

Get over it. Wij zijn allemaal mensen. We leven in een civilised country.[/quote]
Inderdaad.... Wij leven in een geciviliseerd land.
Helaas ken ik geen enkel moslimland dat gecivileerd is zoals wij het kennen.

En verder: Geen antwoord op mijn vraag!
Context???
Uitleg???
Ik lees wat er staat ...en er staat wat ik lees!!!!
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Pilgrim »

Ibn Kathir schreef:Jullie zijn echt ongelofelijk , echt niet te geloven dit.

100,000 irakezen dood in Iraq , door US occupation
10,000den afghanen zijn gedood in AFG , door US occupation
1,000den Palestijnen dood in Palestine , door ISraeli occupation
De meeste doden in Irak vallen vooral door geweld van moslims onderling en door gevechten met Amerikanen. Dat is iets anders dan wanneer ze in koelen bloed vermoord worden zoals de Christenen door moslims. Hetzelfde geldt voor Afghanistan waar veel Talibanstrijders sneuvelen in de strijd tegen de Amerikanen. De bezetting van Afghanistan is gerechtvaardigd omdat het een uitvalsbasis is voor enorme terreur tegen het Westen.

Ik heb een probleem met dat ‘Israeli occupation’. Ik zie het niet als ‘occupation’ maar als een betwist gebied waarover nooit overeenstemming bereikt is aan wie het toebehoord. Het is de vraag of het er echt duizenden zijn, maar de meeste Palestijnse doden zijn gesneuveld in een gewelddadige confrontatie met Israël. Israël zal nooit zomaar in koelen bloede Palestijnen vermoorden, integendeel het IDF betracht juist grote terughoudendheid.

De meeste moslims worden trouwens vermoord door andere moslims.
Genocide of Arabs and Muslims

A great article in Maariv translated by Imshin. Go read the whole thing. In a nutshell, it compares the numbers of Arabs killed by Israel since 1948 with the numbers killed in other conflicts since then, and goes on to analyze why the world is fixated on the comparatively puny numbers Israel is responsible for.

A short summary of Arab/Muslim deaths in some countries since 1948, using the lowest estimates.

Algeria : 600,000

Sudan :2,600,000

Afghanistan : 2,000,000

Somalia : 400,000

Bangladesh : 1,400,000

Indonesia : 400,000

East Timor : 100,000

Iraq : 1,540,000

Iran : 450,000

Lebanon : 130,000

Yemen : 100,000

Chechnya : 80,000
Spoiler! :
Putting things in proportion

September 23rd, 2006.

by Imshin

I have begun translating a rather lengthy article that appeared in the Rosh Hashanna edition of Maariv. I’m bringing the first instalment of the translation now. I hope to continue tomorrow, so eventually you will be able to read the whole thing. Please forgive the quality of the translation. First of all, the original Hebrew was not as well edited as one would expect (to put it politely). And secondly, it’s so long that I’m finding the task daunting. I believe you will agree that the content is important enough that I (with Bish’s much appreciated help) should make the effort.

And the world is silent

By Ben Dror Yemini

Part 1

Fact no. 1: Since the establishment of the State of Israel a merciless genocide is being perpetrated against Muslims and/or Arabs. Fact no. 2: The conflict in the Middle East, between Israel and the Arabs as a whole and against the Palestinians in particular, is regarded as the central conflict in the world today. Fact no. 3: According to polls carried out in the European Union, Israel holds first place as “Danger to world peace”. In Holland, for instance, 74% of the population holds this view. Not Iran. Not North Korea. Israel.

Connecting between these findings creates one of the biggest deceptions of modern times: Israel is regarded as the country responsible for every calamity, misfortune and hardship. It is a danger to world peace, not just to the Arab or Muslim world.

How the deception works

The finger is pointed cleverly. It’s difficult to blame Israel for the genocide in Sudan or for the civil war in Algeria. How is it done? Dozens of publications, articles, books, periodicals and websites are dedicated to one purpose only: Turning Israel into a state that ceaselessly perpetrates war crimes. In Jakarta and in Khartoum they burn the Israeli flag, and in London, in Oslo and in Zurich hate articles are published, supporting the destruction of Israel.

Any request in Internet search engines for the words “genocide” against “Muslims”, “Arabs” or “Palestinians”, in the context of “Zionists” or “Israel” – will give us endless results. Even after we’ve filtered out the trash, we are left with millions of publications written in deadly seriousness.

This abundance brings results. It works like brainwashing. It is the accepted position, and not just a fringe opinion. Only five years ago we were witness to a international anti-Israeli show in the Durban Convention. Only two years ago we were shocked when a member of our Academia blamed Israel of ‘symbolic genocide’ against the Palestinian people. Much ado about nothing. There are thousands of publications blaming Israel of genocide, and not ‘symbolic’.

Under an academic and/or journalistic umbrella, today’s Israel is compared to the damned Germany of yesteryear. In conclusion, there are those who call to terminate the ‘Zionist project’. And in more simple words: because Israel is a country that perpetrates so many war crimes and engages in ethnic cleansing and genocide – it has no right to exist. This, for instance, is the essence of an article by the Norwegian writer Jostein Gaarder (writer of “Sophie’s world”), who wrote, among other things: “We call killers of children by their name”). The conclusion is that Israel has no right to exist.

The tragedy is that in Arab and Muslim countries a massacre is happening. A genocide protected by the silence of the world. A genocide protected by a deception that is perhaps unparalleled in the history of mankind. A genocide that has no connection to Israel, to Zionism or to Jews. A genocide of mainly Arabs and Muslims, by Arabs and Muslims.

This is not a matter of opinion or viewpoint. This is the result of factual examination, as precise as possible, of the numbers of victims of various wars and conflicts that have taken place since the establishment of the State of Israel up till this time, in which the massacre continues. It is, indeed, death on a massive scale. A massacre. It is the wiping out of villages and cities and whole populations. And the world is silent. The Muslims are indeed abandoned. They are murdered and the world is silent. And if it bothers to open its mouth, it doesn’t complain about the murderers. It doesn’t complain about the perpetrators of these crimes against humanity. It complains about Israel.

This great deception, that covers up the real facts, endures and even grows because of one reason only: The Media and Academia in the West participate in it. In endless publications, books, periodicals and websites Israel is portrayed as a state that perpetrates “war crimes”, “ethnic cleansing”, and “systematic murder”. Sometimes it is because this is fashionable, sometimes it is mistakenly, sometimes it is the result of hypocrisy and double standards. Sometimes it is new and old anti-Semitism, from the left and from the right, overt and covert. Most of the classic blood libels were refuted not long after they came into being. The blood libel of modern times, against the state of Israel, continues to grow. Many Israelis and Jews are accessories to the nurturing of the libel.

The Arab-Israeli conflict

The Zionist settling of this country, which began at the end of the 19th century, did indeed create a conflict between Jews and Arabs. The amount of those killed in various clashes up till the establishment of the State of Israel was no more than a few thousands, of both Jews and Arabs. Most of the Arabs killed in those years were killed in armed struggles of Arabs amongst themselves; such as, for example, in the days of the Great Arab Uprising of 1936 – 1939. That was a sign of things to come. Many others were killed as a result of the harsh hand wielded by the British. Israel never did anything comparable.

Israel’s War of Independence, known also as the War of 48’, left between 5,000 to 15,000 dead from among the Palestinians and citizens of Arab countries. In this war, as in any war, there were indeed atrocities. The attackers declared their goal, and if they had won, a mass extermination of Jews would have taken place. On Israel’s side there were also barbarous acts, but they were on the fringe of the fringe. Less, far less, than in any other war in modern times. Far less than what is being perpetrated every day in these very times, by Muslims, mainly against Muslims, in Sudan and in Iraq.

The next event of importance was the Sinai War of 1956. About 1,650 Egyptians were killed, about 1,000 at the hands of the Israelis and about 650 by the French and British forces.

Next came the Six Day War (1967- IJ). The highest estimates talk of 21,000 Arabs killed on all three fronts – Egypt, Syria and Jordan.

The Yom Kippur War (1973 – IJ) resulted in 8,500 Arab dead, this time on only two fronts – Egypt and Syria.

Then there were ‘smaller’ wars: The first Lebanon war, which was initially mainly against the PLO and not against Lebanon. This was a war in a war. These were the years of the bloody civil war in Lebanon, a war we will discuss further later on. And thus also in the second Lebanon war, in which about a thousand Lebanese were killed.

Thousands of Palestinians were killed during the Israeli occupation of the territories, that began at the end of the Six Day War. Most were killed during the two Intifadas, the one that commenced in 1987 and resulted in 1,800 Palestinian deaths, and the one that commenced in 2000 with a Palestinan death toll of 3,700. In between, there were more military actions that caused further Arab fatalities. If we exaggerate, we can say that these were a few hundred more who were killed. Hundreds. Not hundreds of thousands. Not millions.

The total count reaches about 60,000 Arabs killed in the framework of the Israeli-Arab conflict. Among them only several thousand Palestinians, although it is because of them, and only them, that Israel is the target of the world’s anger. Every Arab and Muslim death is regrettable. And it is okay to criticize Israel. But the obsessive and demonic criticism emphasizes a far more amazing fact: The silence of the world, or at least relative silence, in the face of the systematic extermination of millions of others by Muslim and Arab regimes.

The blood price of the Muslims

From here on we must ask: How many Arabs and Muslims have been killed in those same years in other countries, for instance, in Russia or in France, and how many Arabs, Muslims and others, were killed in those same years by Arabs and Muslims. The information gathered here is based on various research institutes, academic bodies, international organizations (such as Amnesty and other bodies that follow human rights), the UN, and governmental agents.

In many cases the different organizations present different and contradictory numbers. The differences sometimes reach hundreds of thousands, and sometimes even millions. We will probably never know the precise number. But even the lowest agreed numbers, that are the basis for the tables given here, present a staggering and horrific picture. In addition, time is too short to survey bloody conflicts that are not even covered in these tables, although these conflicts took a higher human toll than the blood price of the whole Arab-Israeli conflict.

Algeria: A few years after the establishment of the State of Israel, there began another war of independence. This time it was Algeria against France, between the years 1954-1962. The number of victims on the Muslim side is a subject for controversy. According to official sources in Algeria it is over a million. There are research institutes in the west that tend to accept that number. French sources have tried in the past to claim that it is only a quarter of a million Muslims, with an additional 100,000 Muslim collaborators with the French. But these estimates are regarded as tendentious and low. Today there is no question that the French killed nearly 600,000 Muslims. And these are the French, who do not stop preaching to Israel, the Israel that in the whole history of its conflict with the Arabs failed to reach even one tenth of that number, and even then, according to the more severe assessments.

The massacre in Algeria continues. In the 1991 elections the Islamic Salvation Front was voted in. The results of the elections were cancelled by the army. Since then a civil war has been raging, between the central government, supported by the army, and Islamic movements. According to various estimates, there have been about 100,000 victims so far. Most of them have been innocent civilians. In most cases it has been horrific massacres of whole villages, women, children and old people. A massacre in the name of Islam.

Algeria summary: 500,000 to 1 million in the war of independence; 100,000 in the civil war in the 90’s.

Sudan:A country torn by campaigns of destruction, almost all of them between the Arab-Muslim north, that is control of the country, and the south, populated by blacks. Two civil wars have taken place in this country, and a massacre, under government patronage, has been taking place in recent years in the district of Darfur. The first civil war spanned the years of 1955-1972. Moderate estimates talk of 500,000 victims. In 1983 the second civil war began. But it wasn’t a civil war but a systematic massacre suitably defined as ‘genocide’. The goals were Islamization, Arabization and mass deportation, that occasionally becomes slaughter, also for the need to gain control over giant oil fields. We are talking about an estimated 1.9 million victims.

The division between Muslim and other victims is unclear. The large district of Noba, populated by many black Muslims, was served its portion of horrors. The Muslims, should they be black, are not granted any favors. Since the rise to power of radical Islam, under the spiritual guidance of Dr. Hassan Thorabi, the situation has worsened. This is probably the worst series of crimes against humanity since WWII. We’re talking about ethnic cleansing, deportations, mass murder, slave trade, forcible enforcement of the laws of Islam, taking children from their parents and more. Millions have become refugees. As far as is known, there are not millions of publications about the Sudanese ‘Right of Return’ and there are no petitions by intellectuals negating Sudan’s right to exist.

Recent years have been all about Darfur. Again Muslims (Arabs) are murdering (black) Muslims and heathens, and the numbers are unclear. Moderate estimates are talking about 200,000 victims, higher estimates say 600,000. No one knows for sure. And the slaughter continues.

Throughout the atrocities of Sudan, the slaughter has been perpetrated mainly by the Arab Muslim regime, and the great majority of victims, if not all, are black, of all religions, including Muslims.

Sudan summary: 2.6 million to 3 million.


Part two

Afghanistan: This is a web of nonstop mass killing – domestic and external. The Soviet invasion, which began on 24th December 1979 and ended on 2nd February 1989, left about a million dead. Other estimates talk of 1.5 million dead civilians and an additional 90,000 soldiers.

After the withdrawal of the Soviet Forces, Afghanistan went through a series of civil wars and struggles between the Soviet supporters, the Mojahidin and the Taliban. Each group carried out a doctrine of mass extermination of its opponents. The sum of the fatalities in civil war, up to the invasion of the coalition forces under American leadership in 2001, is about one million.

There are those who complain, and rightly so, about the carnage that took place as a result of the coalition offensive to overthrow the Taliban regime and as part of the armed struggle against al Qaida. Well, the invasion into Afghanistan caused a relatively limited number of deaths, less than 10,000. Had it not taken place, we would have seen a continuation of the self-inflicted genocide, with an average of 100,000 fatalities a year.

Afghanistan Summary: One million to one and a half million, as a result of the Soviet invasion; about one million in the civil war.

Somalia: Since 1977 this Muslim state in East Africa has been immersed in an unending civil war. The number of victims is estimated at about 550,000. It is Muslims killing mainly Muslims. UN attempts to intervene, in the interest of peace keeping, ended in the failure, as did later attempts by American Forces.

Most of the victims died not in the battle fields, but as a result of deliberate starvation and slaughter of civilians, in bombardments aimed at the civilian population (massive bombardments of opponent districts, such as the bombardment of Somaliland, that caused the deaths of 50,000 ).

Somalia Summary: 400,000 to 550,000 victims in the civil war.

Bangladesh: This country aspired to gain independence from Pakistan. Pakistan reacted with a military invasion that caused mass destruction. It was not a war, it was a massacre. One to two million people were systematically liquidated in 1971. Some researchers define the events of that year in Bangladesh as one of the three greatest genocides in (history - IJ) (after the Holocaust and the Ruanda genocide).

An inquiry committee appointed by the government of Bangladesh counted 1.247 million fatalities as a result of systematic murder of civilians by Pakistan’s army forces. There are also numerous reports of ‘Death squads’, in which “Muslim soldiers were sent to execute mass killings of Muslim farmers”.

The Pakistani army ceased only after the intervention of India, which suffered from waves of refugees - millions – arriving from Bangladesh. At least 150 thousand more were murdered in acts of retaliation after the retreat of the Pakistan army.

Bangladesh summary: 1.4 million to 2 million.

Indonesia: The biggest Muslim state in the world competes with Bangladesh for the dubious title of ‘The biggest massacre since the Holocaust’. The massacre commenced with a communist uprising in 1965. There are different assessments (of the number of fatalities - IJ) in this case as well. The accepted estimate talks of as many as 400 thousand Indonesians killed in the years 1965-1966, although stricter estimates claim the number is higher.

The massacre was perpetrated by the army, led by Hag’i Mohammed Soharto, who seized power in the country for the next 32 years. An investigator of those years points out that the person who was in charge of suppressing the rebellion, General Srv Adei, admitted: “We killed 2 million not 1 million, and we did good work”. For this argument, we will stick to the lower, more accepted estimates.

In 1975, after the end of the Portuguese rule, East Timor announced its independence. Within a short time it was invaded by Indonesia, who ruled the area until 1999. During these years about 100,000 to 200,000 people were killed, along with the complete destruction of infrastructure.

Indonesia summary: 400,000 killed, with an additional 100,000 to 200,000 in East Timor.

Iraq: Most of the destruction of the last two decades was the doing of Saddam Hussein. This is another case of a regime that caused the deaths of millions. Nonstop death. One of the highpoints was during the Iran-Iraq war, in the conflict over the Shat El Arab River, the river that is created by the convergence of the Euphrates and Tigris rivers. This was a conflict that led to nothing but large scale destruction and mass killing. Estimates are between 450,000 and 650,000 Iraqis, and between 450,000 and 970,000 Iranians. Jews, Israelis, and Zionists were not around, as far as is known.

Waves of purges, some politically motivated (opposition), some ethnic ( the Kurdish minority) and some religiously motivated (the ruling Suni minority against the Shiite majority), yielded an astounding number of victims. Estimates vary from one million, according to local sources, to a quarter million, according to Human Rights Watch. Other international organizations quote an estimate of about half a million.

In the years 1991 - 1992 there was a Shiite uprising in Iraq. There are contradictory estimates about the number of victims. The numbers vary from 40,000 to 200,000. In addition to the Iraqis that were slaughtered one must add the Kurds. During Saddam Hussein’s reign, between 200,000 to 300,000 of them were killed in a genocide that continued all through the 1980’s and the 1990’s.

Over half a million more Iraqis died from diseases because of the shortage of medicine, which was the result of sanctions imposed after the first Gulf War. Today it is clear that this was a continuation of the genocide perpetrated by Saddam on his own people. He could have purchased medicine, he had enough money to buy food and to build hospitals for all the children of Iraq, but Saddam preferred to build palaces and to distribute franchises to many in the west and in Arab states. This issue is being exposed in the corruption of the UN’s ‘Oil for Food’ project.

The Iraqis continue to suffer. The civil war that is raging there now - even if some would rather not give that name to the mutual massacre of Sunis and Shiites – is costing tens of thousands of lives. It is estimated that about 100,000 people have been killed since the coalition forces took control in Iraq.

Iraq Summary: 1.54 million to 2 million victims.

Iran Summary: 450,000 to 970,000 victims.


Part Three:

Lebanon: The Lebanese civil war took place from 1975 to 1990. Israel was involved in certain stages, by way of the first Lebanon War in 1982. There is no disagreement that a considerable part of the victims were killed in the first two years.

The more assessments talk of over 130,000 killed. Most of them were Lebanese killed by other Lebanese, on religious, ethnic grounds and in connection with the Syrian involvement. Syria transferred its support between various parties in the conflict. The highest estimates claim that Israeli activities were the cause of around 18,000 people, the great majority of which were fighters.

Lebanon summary: 130,000.

Yemen: In the civil war that took place in Yemen from 1962 to 1970, with Egyptian and Saudi involvement, 100,000 to 150,000 Yemenites were killed, and more than a thousand Egyptians and a thousand Saudis.

Egypt committed war crimes by incorporating the use of chemical warfare. Riots in Yemen from 1984 to 1986 caused the deaths of thousands more.

Yemen summary: 100,000 to 150,000 fatalities.

Chechnya: Russia turned down Chechen Republic demands for independence, and this led to the first Chechen war of 1994 to 1996. The war cost the lives of 50,000 to 200,000 Chechens.

Russia put a great deal into this conflict, but failed miserably. This did not help Chechens, because although they had gained autonomy there republic was in ruins.

The second Chechen War began in 1999 and officially ended in 2001, but it has not really ended, and number of the victims is estimated at 30,000 to 100,000.

Chechnya summary: 80,000 to 300,000 fatalities.

From Jordan to Zanzibar: In addition to the wars and the massacres, there have also been smaller confrontations, that have cost the lives of thousands and tens of thousands, of Muslims and Arabs (killed) by Muslims and Arabs. These confrontations are not even taken into account in the tables presented on these pages, because the numbers are small, relatively speaking, even though the numbers of those killed are far higher than the numbers of the victims of the Arab-Israeli conflict. Here are some of them:

Jordan: 1970 to 1971 the Black September riots took place In the Hashemite kingdom of Jordan. King Hussein was fed up of the Palestians use of the country and their threatened to take control of it. The confrontation, mainly a massacre in the refugee camps, took thousands of lives. According to estimates provided by the Palestinians themselves - 10,000 to 25,000 fatalities. According to other sources - a few thousand.

Chad: Half of the population of Chad are Muslims: In various civil wars 30,000 civilians have been killed.

Kosovo: In the mainly Muslim area of Yugoslavia about 10,000 were killed in the war there from 1998 to 2000.

Tajikistan: Civil war from 1992 to 1996 left about 50,000 dead.

Syria: Hafez Assad’s systematic persecution of the Muslim Brotherhood ended in the 1982 massacre in the city of Hama, costing the lives of about 20,000 people.

Iran: Thousands were killed in the beginning of the Humeini Revolution. The precise number is unknown, but is somewhere between thousands and tens of thousands. The Kurds also suffered at the hands of Iran, and about 10,000 of them were murdered there.

Turkey: About 20,000 Kurds were killed in Turkey as part of the conflict there.

Zanzibar: In the earlyu 1960’s the island was granted independence, but only for a short time. At first, the Arabs were in power, but a black group, made up mainly of Muslims, slaughtered the Arab group, also Muslim, in 1964. The estimates are that 5,000 to 17,000 were killed.

Even this is not the end of the list. There were more conflicts with unknown numbers of victims in former USSR republics with Muslim majority populations (like the war between Azerbaijan and Armenia over Nagurno Karabach), and a disputable number of Muslims that were killed in mixed population countries in Africa, such as Nigeria, Mauritania or Uganda (in the years of Idi Amins reign in Uganda, in the decade that began in 1971, about 300,000 Ugandans were killed. Amin defined himself as Muslim, but in contrast to Sudan, it is hard to say that the background for the slaughter was Muslim, and it certainly wasn’t Arab.

The Israeli-Palestinian conflict

To all the above, one can add this data: The great majority of Arabs killed in the framework of the Israeli-Arab Conflict were killed as a result of wars instigated by the Arabs and as a result of their refusal to recognize the UN decision regarding the establishment of the State of Israel, or their refusal to recognize the Jews’ right of self-definition.

The number of Israelis killed by Arab aggression has been relatively much higher than the numbers of Arabs killed. In the War of the Independence, for example, more than 6,000 Israelis were killed out of a population that was then made up of 600,000. This means: One percent of the population. In comparison with this, Arab fatalities in the war against Israel came from seven countries, the populations of which were already tens of millions. Israel did not dream, did not think and did not want to destroy any Arab state. But the ostensible goal of the attacking armies was “to liquidate the Jewish entity”.

Obviously, in recent years, the Palestinian victims have received most of the attention of the Media and the Academia. In actual fact, these make up just a small percentage of the total sum of all victims. The total sum of Palestinians killed by Israel in the territories that were conquered is several thousand. 1,378 were killed in the first Intifada, and 3,700 since the start of the second Intifada.

This is less, for instance, than the Muslim victims massacred by former Syrian president, Hafez Assad in Hama in 1982. This is less than the Palestinians massacred by King Hussein in 1971. This is less than the number of those killed in one single massacre of Muslim Bosnians by the Serbs in 1991 in Srebrenica, a massacre that left 8,000 dead.

Every person killed is regrettable, but there is no greater libel than to call Israel’s actions ‘genocide’. And even so, the string ‘Israel’ and ‘genocide’ in Google search engine leads to 13,600,000 referrals. Try typing ‘Sudan’ and ‘genocide’ and you’ll get less than 9 million results. These numbers, if you will, are the essence of the great deception.

The occupation is not enlightened, but is not brutal

Another fact: Since WWII, the Israeli-Palestinian conflict is the national conflict with the lowest number of victims, but with the world’s highest number of publications hostile to Israel in the media and in the Academia.

At least half a million Algerians died during the French occupation. A million Afghanis died during the Soviet occupation. Millions of Muslims and Arabs were killed and slaughtered at the hands of Muslims. But all the world knows about one Mohammed a-Dura (whose death was regrettable, but there is some doubt whether he was killed by Israeli gunfire at all).

It is possible and acceptable to criticize Israel. But the excessive, obsessive, and at times anti-Semitic criticism serves also as a coverup, and in some cases also as an approval, of the genocide of millions of others.
Occupation is not enlightened and can’t be enlightened. But if we try to create a scale of ‘brutal occupation’, Israel will come last. This is a fact. This is not an opinion.

And what would have happened to the Palestinians if, instead of being under Israeli occupation they were under Iraqi occupation? Or Sudanese? Or even French or Soviet? It is highly probable that they would have been victims of genocide, at worst, and of mass killings, purges, and deportations at best.

But luckily for them they are under Israeli occupation. And even if, I repeat, there is no such thing as an enlightened occupation, and even if it is acceptable and possible, and at times necessary, to criticize Israel, there is no occupation and there has never been an occupation with so few fatalities (indeed, there are other injuries that are not manifested in the numbers of fatalities, such as the refugee problem. This will be discussed in a separate chapter).

Television screen ethics

So why is the impression of the world the direct opposite? How come there is no connection between the facts and the numbers and the so very demonic image of Israel in the world?

There are many answers. One of them is that western ethics have become the ethics of television cameras. If a Palestinian terrorist or a Hizballah man tries to shoot a rocket from the midst of a civilian neighborhood, and Israel retaliates with fire - causing the death of two children - there will be endless headlines and articles all over the world that “Israel murders children”. But if entire villages are destroyed in Sudan or whole cities are erased in Syria, there will be no television cameras in the area.

And so, according to television ethics, Jose Saramago and Harold Pinter sign a petition protesting ‘genocide’ and ‘war crimes’ perpetrated by Israel. They have never read the Geneva Convention either. They probably do not know that, aside for very few exceptions, the actions of Israel against military targets hitting civilians is allowed according to the Geneva Convention (protocol 1 paragraph 52.2). And because these people are so submerged in television ethics, they will not sign any petitions in protest of the genocide of Muslims by Muslims. Murder for the sake of it. They are allowed to do it.

Television ethics is a tragedy for the Arabs and the Muslims themselves. Israel pays dearly because of it, but the Arabs and the Muslims are its real victims. And as long as this blue screen morality continues, the Arabs and the Muslims will continue to pay the price.

Epilogue

There are those that claim that Arab and Muslim states are immune from criticism, because they are not democratic, but Israel is more worthy of criticism because it has democratic pretences. Claims like this are Orientalism at its worst. The covert assumption is that the Arabs and the Muslims are the retarded child of the world. They are allowed. It is not only Orientalism. It is racism.

The Arabs and the Muslims are not children and they are not retarded. Many Arabs and Muslims know this and write about it. They know that only an end to the self-deception and a taking of responsibility will lead to change. They know that as long as the west treats them as unequal and irresponsible it is lending a hand not only to a racist attitude, but also, and mainly, to a continuation of their mass murder.

The genocide that Israel is not committing, that is completely libelous, hides the real genocide, the silenced genocide that Arabs and Muslims are committing mainly against themselves. The libel has to stop so as to look at reality. It is in the interest of the Arabs and the Muslims. Israel pays in image. They pay in blood. If there is any morality left in the world, this should be in the interest of whoever has a remaining drop of it in him. And should it happen, it will be small news for Israel, and great news, far greater news, for Arabs and Muslims.
Laatst gewijzigd door Anonymous op di nov 15, 2011 5:51 pm, 2 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Pilgrim »

Dhana schreef:IK denk dat Ibn zich weer op zijn badkuipenstastiekenstudie geworpen heeft.
Hij verdiept zich nu in diaree-statistiekenstudie. Interessant! Hans heeft al vaak gezegd dat de grootste doodsoorzaak in Indonesië diaree is en nu wil het geval dat Indonesië juist het grootste moslimland ter wereld is. Er is kennelijk een verband! :sly:

Eet smakelijk! :yuk:
Laatst gewijzigd door Anonymous op di nov 15, 2011 5:19 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51243
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Pilgrim »

Religie van vrede maakte al 270 milj. dodelijke slachtoffers

In het Westen wil het grootste deel van de gevestigde politieke orde ons krampachtig doen geloven dat de massale terreur die extremistische moslims wereldwijd plegen geen onderdeel is van de 'echte islam', dat immers altijd een 'religie van vrede' geweest zou zijn. Niets is echter minder waar; in de hele historie is er overvloedig veel bewijs te vinden dat de islam zich vrijwel alleen maar door gewelddadige oorlogen en keiharde onderdrukking heeft verspreid, en dat in de naam van Allah en zijn geliefde profeet al een duizelingwekkend aantal dodelijke slachtoffers werd gemaakt: 270 miljoen. Dagelijks worden er hier ettelijke honderden aan toegevoegd. (1)

Veel moslims wijzen graag op het verre verleden waarin het Westen zich schuldig maakte aan de kruistochten en slavernij. Daarbij vergeten ze gemakshalve dat de islam niet alleen een veelvoud van het aantal slachtoffers tijdens de kruistochten maakte, maar ook dat de islam méér slaven maakte dan het Westen. Zo werden er vanuit Afrika zo'n 11 miljoen slaven naar de VS gebracht en 14 miljoen naar de islamitische landen. Daarnaast stierven er voor iedere door moslims gemaakte slaaf vele anderen vanwege de islamitische plunder- en moordtochten door Afrika en het feit dat de achterblijvers van de weggevoerde slaven -zoals kinderen, zieken en ouderen- vaak door pure zwakte het leven lieten. Het totaal aantal Afrikaanse slachtoffers van de islam wordt dan ook geschat op 120 miljoen.

Het aantal christenen dat vermoord werd tijdens de jihad ligt op ongeveer 60 miljoen, waarvan alleen al 50 miljoen in de 20e eeuw in Afrika. In Somalië werden de afgelopen jaren 1,5 miljoen christenen afgeslacht door moslimbendes. In de hele islamitische wereld worden jaarlijks ruim 100.000 christenen enkel vanwege hun geloof en/of weigering zich te bekeren tot de islam vermoord; op basis van 2009 (110.000 slachtoffers) zijn dat er 300 per dag. (7)

Gelovigen van andere religies komen er bepaald niet beter vanaf als ze in aanraking komen met de 'vreedzame islam'. In India moesten 80 miljoen Hindoes het met de dood bekopen sinds moslims het land binnenvielen, waardoor het land uiteindelijke halveerde in omvang. De bergen bij India worden niet voor niets de 'Hindu Kush' genoemd, wat betekent: de hindoe brandstapel. Daarnaast werden in Turkije, Afghanistan en India nog eens 10 miljoen boeddhisten door moslims vermoord. Totaal aantal (religieuze) slachtoffers: circa 270 miljoen.

Voor het geval u zich afvraagt waarom de Joden op dit lijstje ontbreken: ook zij werden afgeslacht tijdens de in Arabië 100% effectieve jihad, maar volgens de statistieken loopt het aantal Joodse slachtoffers in de honderdduizenden en niet miljoenen. Wel is het zo dat Nazi Duitsland effectieve steun kreeg van diverse islamitische landen bij de Holocaust uitroeiingscampagne tegen de Joden. Er waren zelfs speciale SS-divisies die enkel uit moslims bestonden. Tegenwoordig wordt Hitler nog steeds breed vereerd in de Arabische / islamitische wereld en wordt regelmatig openlijk opgeroepen tot een nieuwe Holocaust tegen de Joden en tegen Israël.

Eeuwenlange jihad één grote moord- en plundertocht
De Nederlandse auteur Peter Bontenius (pseudoniem) schreef onlangs een 'Jihaddossier' met de titel 'Vrucht van de Boom' (2). Bontenius dook in de geschiedenis om te zien wat er waar is van de tegenwoordig veel gehoorde bewering dat de islam zich vooral door vrede verspreid zou hebben. Dat blijkt echter pure geschiedvervalsing -om niet te zeggen demagogie- te zijn. Vrijwel meteen na het ontstaan van de islam begonnen de moslims aan een gewelddadige veroveringstocht door Arabië, Noord Afrika en Perzië. Overal waar ze kwamen werden de bestaande culturen -waarvan sommige hoogstaand, zoals de Perzische- compleet verwoest, waardoor de beschaving vrijwel geheel verdween.

Tot twee keer toe probeerden de moslims Europa te veroveren. Vanuit veroverd Spanje drongen de moslimlegers door tot Zuid Frankrijk, waar ze uiteindelijk beslissend verslagen werden. Eeuwenlang waren de Balkan en Oost Europa 'slagvelden met ontelbare slachtpartijen.' In het recente verleden heeft ook Turkije zich schuldig gemaakt aan massaslachtingen. Begin vorige eeuw pleegden de Turken op circa 1 tot 1,5 miljoen Armeniërs genocide (3) en werden bijna een miljoen Grieken uitgemoord en vele honderdduizenden verbannen (4)(5). In 1974 vielen ze het noorden van Cyprus binnen, dat tot op de dag van vandaag bezet wordt. Tussen 1894 en 1923 vermoordden de Turken in totaal ongeveer 2,75 miljoen christenen. Toch menen sommigen nog steeds dat het opnieuw steeds extremistischer en agressiever wordende Turkije lid zou moeten worden van de EU (!).

'De islamieten vernietigden bijna overal waar ze kwamen de bestaande taal en cultuur en vervingen die in veel gevallen door hun eigen taal en de islam,' aldus de samenvatting van het Jihaddossier. 'De Arabieren, de Turken en andere islamieten verwoestten tienduizenden kerken en ook dat gebeurt op diverse plaatsen nog steeds, zoals in Egypte, Nigeria en Indonesië. De Arabieren hebben in het Midden Oosten, Klein Azië en Noord Afrika meer dan de helft van de toenmalige christelijke wereld zo grondig weggevaagd, dat er op een incidentele mozaïekvloer na, bijna niets meer van is terug te vinden. De veroveringen gingen meestal gepaard met moord op de weerbare mannen en verkrachting en slavernij voor de vrouwen en kinderen; honderden miljoenen waren er het slachtoffer van.'

Bontenius wil met zijn boek geen interpretatie geven en geen waarde oordeel over de islam uiten, maar kan niet anders tot de conclusie komen dat de islam niet zal rusten voordat de hele wereld is veroverd. 'De hedendaagse moslims proberen ons te laten geloven dat de islam voornamelijk op vreedzame wijze is verspreid. De snelheid waarmee de islamitische expansie zich voltrok kan echter alleen worden toegeschreven aan het feit dat die voornamelijk werd bereikt met militaire middelen; daarvan zijn overvloedige bewijzen voorhanden.' De schrijver verbaasd zich daarom over de naïviteit van de gevestigde orde ten opzichte van de islam.

Het Westen: islamofobisch of onder belegering?
De vraag of het Westen inderdaad islamofobisch is, zoals in met name linkse en christen-democratische kringen wordt beweerd, valt daarom eenvoudig te beantwoorden door slechts te wijzen op de extreem gewelddadige historie van de islam. Na twee mislukte veroveringspogingen is de 'religie van vrede' deels veranderd van tactiek en wordt de Europese democratie en vrijheid van meningsuiting door middel van massa immigratie van binnenuit belegerd.

Ontkenning van het feit dat de islam in Europa voor steeds meer problemen zorgt blijkt -gezien de sterke opkomst van rechtse vrijheidspartijen- in de praktijk alleen maar averechts te werken. De machtige, met Arabische oliegelden gesteunde pro-islamitische lobby vindt nog echter veel gehoor in de hoogste politieke kringen, waar de islamisten met name gesteund worden door 'links' vanwege het deels overeenkomende fascistische gedachtegoed.

In Noorwegen, altijd het toonbeeld van tolerantie tegenover de islam, heeft dit inmiddels gezorgd voor een ware trendbreuk. De Noren hebben Saudi Arabië verboden om de bouw van nog meer moskeeën te financieren, omdat het 'paradoxaal en onnatuurlijk' zou zijn om geld te accepteren van een land dat zelf geen enkele religieuze vrijheden kent. Dat is geen islamofobie, dat is zelfverdediging. Laten we hopen dat men dit ook in Den Haag gaat beseffen en er vervolgens naar zal handelen, want de islam -en er is maar één islam, de 'gematigde' versie is een Westers verzinsel (alhoewel er wel individuele gematigde moslims bestaan)- kan ons land alleen veroveren als we dit (blijven) toelaten. (6)

http://xandernieuws.punt.nl/?id=610012&r=1&tbl_archief=&" onclick="window.open(this.href);return false;
Ik denk zelf dat het aantal slachtoffers nog veel hoger ligt, mogelijk zelfs in de buurt van de 500 miljoen doden! Je moet immers ook de 1000 jaar gewapende aanvallen op Europa meerekenen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Dhana
Berichten: 7962
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Tekenen van een Taqiya Moslim

Bericht door Dhana »

Ik ben bang dat we van Ibn alleen de islamitsche visie voor waar mogen aannemen, Pligrim. Het is zeker niet de bedoeling om zelf op zoektocht te gaan naar de waarheid of zelfs maar naar tegengas voor wat we van moslims aan "kennis" aangedragen krijgen. De enige echte waarheid omtrent de islam is die, die moslims al sinds 1400 voorgekauwd krijgen van hun "geleerden".
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.
Plaats reactie