Dyab Abou Jahjah

mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re:

Bericht door mercator »

Ariel schreef: Hoe gevaarlijk dit kan zijn, zien maar weinigen in. Laten we immers niet vergeten dat de aanslag in Londen en de moord op Van Gogh gepleegd zijn door hoogopgeleide en goedgebekte allochtonen van de tweede generatie.
Niet Ariel schreef dit natuurlijk, maar een "hoogopgeleide" moslim.

Waarvan akte. Een directe bedreiging aan ons adres. Eigenlijk een reden om onze Allahtonen goed dom en achterlijk te houden, en zeker niet te laten integreren. Zolang ze als analfabeten en stompzinnigen hun tijd verdelen tussen slaapkamer, theehuis en moskee komen ze idd niet toe aan het plannen van aanslagen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Re:

Bericht door hans van de mortel »

mercator schreef:Eigenlijk een reden om onze Allahtonen goed dom en achterlijk te houden, en zeker niet te laten integreren. Zolang ze als analfabeten en stompzinnigen hun tijd verdelen tussen slaapkamer, theehuis en moskee komen ze idd niet toe aan het plannen van aanslagen.
DE SPIJKER OP ZIJN KOP!

Hadden we moslims in hun woestijncontreien laten sudderen in de zon, in hun tent, bij de kamelen, in de moskee, of in het theehuis, de wereld zag er nu heel anders uit en had geen mens last van onaangepaste moslims aan de 21ste eeuw.

Studeren met afgodendienaars

Maar de met olie bevlekte uit het zand getrokken zonen van arabische sheiks moesten van pa zo nodig in Londen en in de VS gaan studeren. Om de woestijn en zijn bewoners aan de achterlijkheid van de islamitische tijdgeest te onttrekken. Aan drank en lekkere wijven die voor het grijpen lagen in en om de universiteit geen tekort in het buitenland. Oeiiiiiiii! Dat doet zeer als je van huis uit dit niet mag doen, want de profeet heeft gezegd . . .

Allah wacht op ons bevel om te praten
De profeet kon lullen wat hij wou. In de rest van de wereld, de beschaafde wereld, heeft Allah, de knecht van analfabeetje Mohammed totaal niets in te brengen. Daar moest Allah zijn smoel houden en mocht hij pas zijn schuimbekkende met malaria omgeven lippen pas weer bewegen als hem daar toestemming voor werd gegeven. Laat nu iedereen in het democratische beschaafde westen anno 21ste eeuw die onnozele knecht van Mohammed vergeten zijn. Ach, die Allahtje toch! Kijk hem daar nu zielig staan in de hemel. Piemelnaakt, net zijn behoefte gedaan en nog steeds in afwachtende houding tot hij aan de beurt komt om wat te zeggen. Ondertussen snellen moslims naar de moskee om zich daar ter aarde te storten. Achterwerk omhoog richting Allah, voorhoofd op de grond gekletterd en maar stompzinnige voor geen moslim te begrijpen teksten preveleren die zelfs Allah, de trouwe knecht van Mohammed niet eens begrijpen kan.

Dan slaan bij zoon Mohammed de stoppen door
Tja . . . en dan slaan bij zo’n intelligente hoog opgeleide aan de westerse Allah-werende universiteit geslaagde arabische moslim en zoon van een stinkendrijke sheik de stoppen door. Zijn naïeviteit en godsdienstwaanzin slaat door naar ongecontroleerde coördinaten binnen zijn hersenfuncties voor een goed werkend verstand. Hij gaat ons en onze beschaving haten. Hij zou zichzelf moeten haten. Of tenminste zijn vader.

Niet de arabieren zijn stom. Wij zijn stom
Wij zijn dom en achterlijk omdat wij geen waarde hechten aan een onnozele woestijnknecht van een eerste de beste analfabeet met de wereldwijde noemer Mohammed. We kennen inmiddels het karakter en de denkwijze van arabieren. De schuld ligt nooit bij hen, maar altijd bij de ander. Wij, u en ik zijn de grote boosdoeners. Waarom? Omdat arabieren wel en wij niet in die lullige waardeloze knecht van Mohammed geloven. En zo is menige afgestudeerde intellectuele terroristenleider aan zijn carrière begonnen. Want laten we eerlijk zijn, alles op het gebied van haten, discrimineren en sadisme vindt voor de moslim zijn oorsprong in de Koran, de HEILIGE KORAN! Een lullig dun boekie dat alleen maar door satan bedacht kan zijn. Want ook een satan is een god, nietwaar? :twisted:
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Re:

Bericht door mercator »

hans van de mortel schreef: Hadden we moslims in hun woestijncontreien laten sudderen in de zon, in hun tent, bij de kamelen, in de moskee, of in het theehuis, de wereld zag er nu heel anders uit en had geen mens last van onaangepaste moslims aan de 21ste eeuw.


Als wij het hen niet verteld hadden zouden die Arabieren nooit eens geweten hebben dat er olie onder de poten van hun kamelen te vinden was. Het idee achter de kolonisatie was nog niet zo slecht, wij konden iets doen met de olie en de delfstoffen terwijl de inboorlingen het liefst kraaltjes en mosselschelpen hadden. Maar helaas vonden opvoedkundige denkers het nodig om ons te vertellen dat we die spullen aan het stelen waren, en zo begonnen die woestijnbewoners ook te denken van hey, we gaan die Ongelovigen duur laten betalen voor onze olie!, en zo is alle ellende begonnen natuurlijk. Leten we hopen dat de olie snel op is, dan hebben we die omhooggevallen karavaanstropers in hun gouden paleizen al voor niets meer nodig.
De ingeweken Mohammed-aanbidders hier hebben we al lang niet meer nodig, zaak is om ze helemaal buiten de stroom van onze beschaving te houden. Want wat doen ze als ze na noest studeren een diplomaatje als zeg maar ingenieur halen? Iets bijdragen aan de ontwikkeling van hun achterlijk thuisland? Hier ter plaatse meehelpen de boel te beredderen? Oh neen, dan gaan ze een bom ineenknutselen omdat Allah hen dat bevolen heeft. Je kan een moslim nu eenmaal niet "ontwikkelen" ,achterlijkheid HOORT gewoon bij de moslim: je kan de mens uit het dorp halen, maar niet het dorp uit de mens. Of met een parafrase op vader Cats: Al draagt de moslim een gouden ring, het blijft een lelijk ding.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5268
Lid geworden op: vr mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Wankel bewijs tegen Abou Jahjah?

Bericht door Scarlatti »

nou aansluitend daarop kom ik meer en meer tot de conclusie dat t GROS vd moslims zèlf niets weten vd koran/islam en dat WIJ hier met àl dat gepraat en geciteer hen alleen op ideeën brengen! De goedwillende moslim ìs volgens mij al in staat gebleken zèlf na te denken en dus WEG te willen vdie haatislam/koran..
Ik denk ècht inmiddels dat de graag EX-moslims willen wordende moslims, heus wel hun weg vinden maar dat gepraat met die figuren zoals o.a. islaminside types heeft geen enkele zin. Zij zijn vanaf hun geboorte ingeprent dat een moslim méér waard is dan wie dan ook die GEEN moslim is! Dat wéten wij nu toch onderhand wel inmiddels?! Ook dat zij dus NIETS aan ons gelegen hoeven te laten liggen op wèlk vlak dan ook! Zij willen die uitkeringen hèbben als Zakààt als hun RECHT alleen om t feit dat ZIJ MOSLIM zijn en WIJ NIET!!
Ik heb hier een stukje neergezet bij islam en integratie en volgens mij is het precìes DAT wat er moet gebeuren en anders àlle mogelijkheden aangrijpen om al die haatzaaiers en op onze ondergang uitzijnde islamieten, het land, ONS land, ONZE landen UIT te zètten! 40 jaar is nu toch LANG genoeg geweest.. TE lang is het al veel en VEEL TE LANG!
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Wankel bewijs tegen Abou Jahjah?

Bericht door mercator »

Scarlatti schreef:nou aansluitend daarop kom ik meer en meer tot de conclusie dat t GROS vd moslims zèlf niets weten vd koran/islam en dat WIJ hier met àl dat gepraat en geciteer hen alleen op ideeën brengen!
Idd, als WIJ ook gaan zitten muggenziften over koran-en hadithtekstjes geven we enkel de indruk dat er in al die onzin waar zij zelfs niks van snappen toch wel iets in moet zitten. We kunnen ons die moeite echt gaan besparen, en de wijsheid die een moslim denkt te halen uit zijn boekje beschouwen als geopenbaarde wijsheid uit zeg maar de lokale telefoongids of de dienstregeling van de autobussen.

Het is daarom ook niet wenselijk om een ex-moslim te beschouwen alsof ie van zuiver goud is en een groot genie, tegen een ex-moslim kan je alleen maar zeggen "heb je nu eindelijk ingezien dat je verkeerd bezig was? Ok, klaar, niet meer over zeuren, en nu gaan we over tot de orde van de dag en kan jij een modern niet-achterlijk mens worden".
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Wankel bewijs tegen Abou Jahjah?

Bericht door hans van de mortel »

mercator schreef:Ok, klaar, niet meer over zeuren, en nu gaan we over tot de orde van de dag en kan jij een modern niet-achterlijk mens worden".
. . . en eindelijk eens aan je vooruitgang en toekomst gaan werken!
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Mahalingam
Berichten: 49110
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Wankel bewijs tegen Abou Jahjah?

Bericht door Mahalingam »

Abou Jahjah is nog steeds van de partij. Hij wordt nu wel aangekondigd met een langere naam: Dyab Abou Jahjah.
Hij mocht praten tegen Anil Ramdas (weet je wel : onze multikul knuffelbeer die ooit een allahtoon cola blikje tegen de kop kreeg en sindsdien niet meer de oude is). Bij AT5.
Hij werd gevreesd en bewonderd, hij is beschreven als een licht ontvlambaar vat vol tegenstrijdigheden, maar ook als een charmeur en een formidabel debater die het met gemak opnam tegen de demagogie van ultrarechts in België en Nederland; Dyab Abou Jahjah. Geboren in Libanon, oprichter van de Arabisch-Europese Liga en nu weer woonachtig in Libanon. Hij verliet België terwijl zijn missie in Europa nog niet voltooid leek. Over zijn oprichting van de AEL zegt hij; “de enige manier is zelforganisatie. Een mens probeert altijd een instelling te veranderen. Maar meestal verandert de instelling de mensen. Dan moet je dus een nieuwe instelling oprichten, vandaar de AEL.” Ook stelt Dyab Abou Jahjah dat het gemakkelijker is om voor een islamitische identiteit te kiezen, dan om een etniciteit te benadrukken. “Iedereen is op zoek naar antwoorden over identiteit. Het antwoord ‘ik ben een Europese moslim’ is gemakkelijker dan ‘ik ben een Europese Berber’. Religie beleef je gewoon door een gedachtegoed aan te hangen, er is geen kennis van geschiedenis of een taal nodig.”

Anil Ramdas spreekt met Dyab Abou Jahjah over zijn leven voor en na de AEL.
http://www.at5.nl/tv/zoz
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Wankel bewijs tegen Abou Jahjah?

Bericht door Manon »

Het antwoord ‘ik ben een Europese moslim’ is gemakkelijker dan ‘ik ben een Europese Berber’. Religie beleef je gewoon door een gedachtegoed aan te hangen, er is geen kennis van geschiedenis of een taal nodig.”
zolang ze zich maar niet hoeven in te passen en te assimileren in de bestaande maatschappij, zijn alle excuses goed.

En ondertussen schijnt het politiek correct te zijn te verwijzen naar het kleurtje middels de nationaliteiten: een halve congolees.... want halfbloed is foei en mulat kennen ze niet.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12342
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door Zwartmeer »

Nou Belgen gefeliciteerd! Er gaan een aantal maatschappelijke kwesties opgelost worden!
AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Dyab Abou Jahjah, de oprichter en oud-voorzitter van de inmiddels opgedoekte Arabisch-Europese Liga (AEL) komt weer terug naar België. De afgelopen jaren woonde de man in Libanon, zijn geboorteland. Hij maakte het nieuws van zijn terugkeer naar België zelf bekend via sociale media.

In een interview met de Vlaamse krant De Standaard maandag zegt de 42-jarige man dat hij zich 'met een aantal dossiers en maatschappelijke kwesties die ik 10 jaar geleden al op de agenda probeerde te zetten' verder wil gaan. 'De problemen van achterstelling, racisme en discriminatie. Die kwesties zijn nog altijd van cruciaal belang, en er is in de praktijk helaas nog niet veel veranderd.'

bron
De man moet een enorm sociaal karakter hebben. Je ruilt toch niet zomaar zo'n mooi islamitisch B-land in voor een verdorven westers land?
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85784
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door Ariel »

Is zijn geld op? Krijgt hij geen uitkering meer in Libanon?
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door mercator »

Ariel schreef:Is zijn geld op? Krijgt hij geen uitkering meer in Libanon?
Hij gaat Islamitisch verantwoorde halalsnoep in België verdelen:
Afbeelding
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door Manon »

ik zie niks Mercator
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door Manon »

Ondertussen is Boeboetje gehuwd (voor de imam, maar dat zal dan wel tellen zeker?) heeft er twee kindjes bijgemaakt (belgskes uiteraard) en kan hij alvast rekenen op verhoogd kindergeld en extra OCMW uitkering wegens geen inkomen. Vrouwtje kan misschien nog even gaan werken voordat ze aan het infuus kan gaan hangen, en kijk la Belgique is weer verrijkt!
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85784
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door Ariel »

"Pak Abou Jahjah meteen op als hij voet in België zet"

Fractieleider van de N-VA in Antwerpen, André Gantman, wil dat Abou Jahjah meteen wordt opgepakt als hij voet aan grond zet in ons land. Dat schrijft de website Joods Actueel. "Jahjah is lid van Hezbollah, een terroristische organisatie. Dat is strafbaar in ons land." De N-VA'er wil voorts dat justitieminister Annemie Turtelboom (Open Vld) contact opneemt met haar Britse collega, omdat Jahjah in 2009 de toegang tot Groot-Brittannië werd geweigerd.

Jahjah mocht vier jaar geleden het Verenigd Koninkrijk niet binnen omdat hij banden had met Hezbollah en een gevaar kon betekenen voor de openbare orde. "Als Jahjah in een andere EU-lidstaat is geweigerd, dan moet minister Turtelboom contact opnemen met haar Britse collega om daarover meer informatie in te winnen", vindt Gantman.

Dyab Abou Jahjah maakte gisterenavond via Facebook en Twitter bekend dat hij opnieuw in België komt wonen. "Het is een kwestie van weken." Hij gaf ook een inkijk op wat zijn plannen zijn in ons land. "Die hebben te maken met een aantal dossiers en maatschappelijke kwesties die ik tien jaar geleden al op de agenda probeerde te zetten. De problemen van achterstelling, racisme en discriminatie."

N-VA-fractieleider Gantman wil dat het gerecht Jahjah meteen oppakt als hij een voet op Belgische bodem zet. "Dergelijk sujet is hier absoluut niet welkom", stelt de politicus. "Jahjah is lid van Hezbollah, een terroristische organisatie. Dat is strafbaar in ons land. Hezbollah steunt bovendien actief het Syrische regime dat tienduizenden doden op z'n geweten heeft."

Gantman vreest in de eerste plaats dat de plannen van Jahjah om zijn leven te hernemen in ons land de islamgemeenschap meer kwaad dan goed zal doen. "Abou Jahjah en zijn AEL (Arabisch Europese Liga) staan symbool voor maatschappelijke ontwrichting. Ze stroken niet met de inspanningen die geleverd worden om de integratie te bevorderen."

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland ... -zet.dhtml
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door mercator »

Laat die geitenvriend maar komen, zijn geloofsgenoten zijn dwaas genoeg om op hem te stemmen als hij nog s met een politieke partij begint en dat zijn weeral zoveel stemmen minder voor de socialisten.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12342
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door Zwartmeer »

Fractieleider van de N-VA in Antwerpen, André Gantman, wil dat Abou Jahjah meteen wordt opgepakt als hij voet aan grond zet in ons land.
Is de N-VA niet een softere uitvoering van het Vlaams Belang? Ik hoop dat ik me vergis maar ik meen dat Jahjah ook de Belgische nationaliteit heeft. Dan kunnen ze hem de toegang niet weigeren...
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door mercator »

Zo is dat, die kerel heeft zeker de Belgische nationaliteit, is hem ook nooit afgenomen terwijl hij zelf loopt te bluffen dat hij die door een schijnhuwelijk heeft bekomen. Hij zoekt een huis nu . Als dat niet lukt kan hij mss intrekken bij zijn geloofsbroeder Fouad Belkacem alias Abu Imran van Sharia4Belgium, die zit gezellig thuis met een enkelbandje.
Volgens mij komt Abou gewoon terug omdat het wat te gevaarlijk voor hem wordt in Libanon, hij is nl. lid van Hezbollah, aanhangers van Assad notabene. En die zijn ster is tanende. Abou heeft gewoon geen zin om met afgesneden kop te eindigen in Libanon.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door Manon »

Yeps, hij is Belgske en vermits hij nu voor de imam getrouwd is zal dat huwelijk wel erkend worden neem ik aan, en wordt vrouw 2 (of drie?) ook Belgske en zijn zijn twee kinnekes allemaal belgskes.

Gantman kan ze dus moeilijk buitenzetten uit hun "eigen" land.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12342
Lid geworden op: zo jan 26, 2003 3:12 pm

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door Zwartmeer »

Het kan nog problemen geven als hij voor Assad is. Als de moslims in België in meerderheid voor het verzet in Syrië zijn zullen ze niet veel met Jahjah op hebben. Ik vraag me trouwens af of zijn lidmaatschap van Hezbollah geen reden kan zijn hem zijn staatsburgerschap af te nemen. Dat kan bij degene die in vreemde krijgsdienst treedt. Als je de Hezbollah doelstellingen leest dan roept op zijn minst de vraag op...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Hezbollah#Doelstelling

De beweging had oorspronkelijk twee doelstellingen:

Een islamitische staat vestigen in Libanon;
Het zuiden van Libanon en Jeruzalem bevrijden van de Israëlische bezetters.

In het programma Hezbollah van 1985 noemt Hezbollah andere doelen. Het programma begint met:
Wij zijn de zonen van de oemma (islamitische gemeenschap), de Partij van God, wiens voorhoede met hulp van God Iran heeft overwonnen en aldaar een islamitische staat heeft gesticht. Wij gehoorzamen aan één leider, die wijs en rechtvaardig is, onze leermeester en rechter, Ayatollah Ruhollah Musawi Khomeini. Onze cultuur is eenvoudig en gebaseerd op de Koran, de soenna en de sharia. Ons militair apparaat kan niet gescheiden worden gezien van onze beweging, ieder van ons is een strijder als het nodig is om de Heilige Oorlog (de Jihad) te vechten.

Het handvest noemt de volgende doelen:

Verdrijving van Amerikanen, Fransen en hun bondgenoten uit Libanon om daarmee een definitief einde te maken aan de koloniale machten in Libanon;
Vervolging van Falangisten vanwege hun misdaden tegen de bevolking van Libanon (de Falangisten speelden een rol in de Libanese burgeroorlog);
Ervoor zorgen dat alle 'zonen van ons volk' in vrijheid een eigen regering kunnen kiezen. Hezbollah roept hen op om een islamitisch regime te kiezen, want alleen een islamitisch regime kan volgens Hezbollah rechtvaardigheid en vrijheid garanderen en het imperialisme een halt toe roepen.

Gewapende strijd

Hezbollah is naast een politieke partij nog steeds een gewapende militie. Internationaal wordt druk op Hezbollah uitgeoefend om de gewapende strijd te laten varen. Ondanks druk van onder andere de Verenigde Naties tot het neerleggen van de wapens zoals vastgelegd in resolutie 1559 aangenomen in oktober 2004, blijft Hezbollah een gewapende strijd voeren.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door mercator »

Zwartmeer schreef:Het kan nog problemen geven als hij voor Assad is. Als de moslims in België in meerderheid voor het verzet in Syrië zijn zullen ze niet veel met Jahjah op hebben.]
Klopt, maar dan geldt nog altijd dat je als moslim steeds beter af bent in een niet-moslimland. Abou zal die afweging wel gemaakt hebben.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door Manon »

Hij is blijkbaar niet voor Assad... zegt'm.
Dus heeft hij een probleem met Hezbollah ... zegt'm

Maar zijn kindertjes waren de bommen beu... zegt'm
Dus gaan ze maar naar dat vermaledijde westen, om hier de sharia in te voeren.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1427
Lid geworden op: vr okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Bericht door KevinB »

Eens zien hoe lang het duurt vooraleer Jahjah het jong allahtoon, bontkraagjes dragend en het Westen hatende criminele tuig weer opstookt tot rellen en vernielingen, zoals hij destijds zo graag deed...
Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: di mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Bert Anciaux: "Ik wens Abou Jahjah een hartelijk welkom"

Bericht door pd7835 »

Bert Anciaux is aan 't flippen: "Ik wens Abou Jahjah een hartelijk welkom"

Nee, onze huilende teddybeer is niet cynisch. Hij meent wat hij zegt! Eergisteren verscheen er een lofzang voor Abou Jahjah op de blog van Anciaux...

"Ik hou van Abou Jahjah zijn harde en rake analyses..." laat het jankerke optekenen op zijn eigenste website.

In zes goedgevulde paragrafen verheerlijkt Anciaux de manier van denken en doen van de, toegegeven, wel besproken Jahjah. Zijn lof voor het donkere figuur neemt werkelijk afschrikwekkende vormen aan: "Hopelijk klinkt zijn megafoon nog even indringend en beklijvend als toen. Ik herken hem als bondgenoot in de strijd tegen achterstelling, racisme (verkapt of vaak zo duidelijk) en zijn oproep tot respect voor diversiteit en het basisrecht op identiteit."

Euhm... WAT? Een wolf in schapenvacht blijft een wolf beste meneer Anciaux. U bent blijkbaar vergeten, beste Bert, dat Jahjah diepe sympathieën heeft voor Sadam Hoessein? Of dat hij elke zionist een racist noemt? Maar dat blijkt ons Bertje even schaamteloos te vergeten... Goed bezig! Binnenkort niet komen huilen als het door u gehanteerde beleid uitgroeit tot een ramp. Zeg dan niet dat we het u niet gezegd hebben, liefste Bert. (RVH)
http://www.clint.be/actua/bert-anciaux- ... ijk-welkom
De terugkeer van Dyab Abou Jahjah, begin jaren 2000 staatsvijand nummer 1, doet al twee dagen flink wat stof opwaaien. De N-VA eiste, bij monde van Antwerps fractieleider André Gantman prompt dat het gerecht Abou Jahjah arresteert wanneer hij voet aan land zet in België. Yves Desmet, hoofdredacteur van De Morgen, en Bert Anciaux, SP.A-senator, schreven respectievelijk in zijn krant en op zijn website een column waarin ze Abou Jahjah met open armen ontvangen. http://www.knack.be/nieuws/belgie/abou- ... 06337.html
Moet er nog zand zijn :scratch:
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door mercator »

Links weet van gekkigheid niet meer wat te bedenken om de moslims toch maar terwille te zijn. Dat moet ook, want de drie rode patijtjes rood, groen en extreemlinks vechten om elk moslimstemmetje. De traditionele socialisten zijn erg geschrokken van de Antwerpse verkiezingsuitslag, en dat was alleen maar omdat Patrick Janssens zo dom was om een hoofddoekenverbod in te stellen. Toen gingen de moslimpjes ineens massaal groen en communist stemmen. Het komt er nu op aan 100% plat op de buik te gaan voor de moslims om te proberen die stemmen terug te pakken. Vandaar dat ze nu staan te juichen bij de komst van de uitgeprocedeerde illegaal Jahjah.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: AEL-oprichter Abou Jahjah keert terug naar België

Bericht door mercator »

circe schreef:Yeps, hij is Belgske en vermits hij nu voor de imam getrouwd is zal dat huwelijk wel erkend worden neem ik aan, en wordt vrouw 2 (of drie?) ook Belgske en zijn zijn twee kinnekes allemaal belgskes.
Dat hij die etterbakjes dan maar niet naar schooltje De Blokkendoos stuurt want daar worden ze belaagd door witte racisten die allerlei spullen in hun lichaamsopeningen stoppen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Plaats reactie