Ook Mohammed krijgt zijn 'glossy'

Is Mohammed het zegel der profeten? Of gewoon één der velen? Debatteer over zijn leven, visies, psychologie, sucessen en mislukkingen. Kun je hem met Jezus vergelijken?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85811
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Ook Mohammed krijgt zijn 'glossy'

Bericht door Ariel »

Het is vandaag geen 1 april, dus zal dit verhaal wel waar zijn. Maar wat leuk voor Mohammed. Zijn eigen glossy. Wat zal hij trots zijn. Maar wat ik niet begrijp is waarom Mo's glossy bij Marokkaanse en Turkse winkeliers en bij moskeeën komt te liggen. Ik neem aan dat moslims maximale kennis van hun valse profeet hebben, en hem aanbidden.

Mo's glossy moet in normale boekwinkels liggen, tussen de porno in. Moet je eens kijken hoe snel de glossy's dan verkocht worden.
Ook Mohammed krijgt zijn 'glossy'

In de kiosken ligt binnenkort een nieuwe glossy: de Mohammed. Het tijdschrift gaat over de islamitische profeet. Die heeft in het Westen „z'n reputatie niet mee” door „aanhoudende misvattingen en minimale kennis”, aldus de Moslimkrant dinsdag. De krant maakt de glossy.

Van het tijdschrift moeten minstens 15.000 exemplaren worden gedrukt. Hoofdredacteur Brahim Bourzik hoopt dat het tijdschrift in kiosken, bij Marokkaanse en Turkse winkeliers en bij moskeeën komt te liggen. Het moet 5 tot 6 euro kosten. Het magazine telt 63 pagina's en is volledig in kleur. In juni, een week voor het begin van de ramadan, moet het gepubliceerd worden. Er staan verhalen in over het leven van Mohammed en over de hedendaagse wereld, maar ook „recepten voor een heerlijke maaltijd, uit het leven van de Profeet gegrepen”.

Het tijdschrift moet 'sexy' zijn. Ongepast is dat volgens Bourzik niet. „Mohammed was een sexy man. Hij had zeker negen vrouwen. Om die tevreden te kunnen stellen, moet je wel verdomd sexy zijn. Hij was geniaal. Hij was een geestelijk leider, een huisvader, alles in één. Ik denk dat George Clooney jaloers op hem zou zijn.”

bron
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7608
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Ook Mohammed krijgt zijn 'glossy'

Bericht door Ali Yas »

Ariel schreef:
„Mohammed was een sexy man. Hij had zeker negen vrouwen. Om die tevreden te kunnen stellen, moet je wel verdomd sexy zijn.
Dat lag een beetje anders.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85811
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Ook Mohammed krijgt zijn 'glossy'

Bericht door Ariel »

Afbeelding
Misschien moeten wij hier ook een sexy online Mohammed glossy maken.
Mohammed en zijn lievelingsvrouw Aisha.
Afbeelding
Citaat van Aisha: De profeet verloofde zich met mij toen ik een meisje van zes (jaar) was. We gingen naar Medina en verbleven in het huis van Bani-al-Harith bin Khazraj. Toen werd ik ziek en viel mijn haar uit. Later groeide het weer aan en mijn moeder, Um Ruman, kwam naar me toe toen ik met een paar van mijn vriendinnen aan het spelen was met een schommel. Ze riep me en ik ging naar haar toe, niet wetend wat ze met me wilde doen. (…) Ze nam me mee het huis in. Daar zag ik een aantal Ansari vrouwen die zeiden, “De beste wensen en Allahs zegen en veel geluk." Toen liet ze mij bij hen en bereidden zij me voor (op het huwelijk). Onverwacht kwam de profeet van Allah in de voormiddag naar me toe en mijn moeder gaf me aan hem mee, en toen was ik een meisje van negen jaar oud.”

Mohammed hield wel van een vrijpartij. In een hadith wordt vermeld dat Mo op één nacht al zijn vrouwen bezocht en ze bevredigde. Ja, en na zo'n nacht kwam er wel eens een sportvlek op Mo zijn kleding . Maar geen probleem, Aisha zorgde er voor dat de volgende dag na die nacht vol passie, zijn kleding weer spick and span was.
I used to wash the semen off the clothes of the Prophet and even then I used to notice one or more spots on them.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10687
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Ook Mohammed krijgt zijn 'glossy'

Bericht door sjun »

En toch had Mohammed geen zonen... :rolleyes:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3961
Lid geworden op: di mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Ook Mohammed krijgt zijn 'glossy'

Bericht door Eliabe »

sjun schreef:En toch had Mohammed geen zonen... :rolleyes:
Dat komt omdat hij linksdraaiend sperma had, dat had rechtsdraaiend moeten zijn.
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16564
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Mohammed’s strijdlied voor in de moskee

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Vet gevreten historische Mohammed die blaakt van zelfgenoegen. Muzikale perpetuum mobile die uitstekend als achtergrondmuziek kan dienen bij het vrijdagmiddag gebed in de moskee waar met verering en ontzag wordt gesproken over de historische strijdvaardige Mohammed.

Ik weet niet hoe lang doorgaans het vrijdagmiddag gebed duurt. Maar na een uur kent u het strijdlied van Mohammed wel uit uw hoofd.

Mohammed als muzikale perpetuum mobile
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst en verkondig eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Mahalingam
Berichten: 49129
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Ook Mohammed krijgt zijn 'glossy'

Bericht door Mahalingam »

sjun schreef:En toch had Mohammed geen zonen... :rolleyes:
Maar er zijn heden ten dage miljoenen Moslims die zeggen een afstammeling te zijn van Mohammed.
The name of Saddam Hussein has been removed from the list of descendants of Islam's Prophet Mohammed, the head of the union of Ashrafs, who guard the genealogical tree, told AFP.

Al-Sherif Najeh Mohammed Hassan al-Faham al-Aaraji admitted that the ousted dictator had been able to cheat despite the great value and honour attached to the line which is guarded in Baghdad.
http://www.freerepublic.com/focus/news/1042344/posts
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 49129
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Ook Mohammed krijgt zijn 'glossy'

Bericht door Mahalingam »

Laatste nieuws van het publicatiefront: de glossy is niet klaar voor de Ramadan. Volgende deadline 1 oktober.

Hoewel de inhoud van het tijdschrift met "prikkelende materie over en rondom de profeet Mohammed" zo goed als af is, kost het drukwerk en de distributie toch meer tijd dan gedacht. Dat zegt hoofdredacteur Brahim Bourzik van De Moslimkrant tegen Villamedia.

Het blaadje moet zo'n vijf tot zes euro gaan kosten, weet NU.nl. De verhalen over Mohammed zijn allemaal in kleur en zorgen bij elkaar voor 63 pagina's leesplezier. Er staan niet alleen verhalen in over de beste man, maar ook ''recepten voor een heerlijke maaltijd, uit het leven van de Profeet gegrepen''.

Bourzik stelde dat het tijdschrift vooral sexy moet zijn. Hij vindt dat niet ongepast. ''Mohammed was een sexy man. Hij had zeker negen vrouwen. Om die tevreden te kunnen stellen, moet je wel verdomd sexy zijn. Hij was geniaal. Hij was een geestelijk leider, een huisvader, alles in één. Ik denk dat George Clooney jaloers op hem zou zijn.''
http://www.powned.tv/nieuws/media/2015/ ... uitge.html

En het is gegarandeerd vrij van Mohammed afbeeldingen. Om maar niet te spreken over Mohammed cartoons.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie