De Gutmensch

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Mahalingam
Berichten: 43490
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

Het is van belang dat verse migranten snel bijgepraat worden over onze laatste verworvenheden op het gebied van moraliteit.
Dan komen gender zaken, feminisme en jodenvervolging aan bod.
'Laat asielzoekers COC en Opzij bezoeken'
Asielzoekers moeten niet alleen vanaf dag 1 Nederlandse taalles aangeboden krijgen. Zij moeten ook de Nederlandse normen en waarden "beleven en ervaren", door bezoeken aan de homo-organisatie COC, het feministische maandblad Opzij en het Verzetsmuseum.
En wat krijgen ze dan in het verzetsmuseum te horen (via tolken natuurlijk)?
Het inzicht in het Nederlandse heden moet worden vergroot door het verleden te leren kennen. Tijdens een excursie naar het Verzetsmuseum kan worden uitgelegd waarom antisemitisme "onacceptabel" is in Nederland, aldus Marcouch
Ik denk dat de meeste migranten zullen denken: "Alle Joden dood gemaakt? Dan waren ze goed bezig!. Dat hebben we in mijn thuisland ook met ze gedaan."

http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/ ... opzij.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43490
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding

Dit is het standbeeld van Joost van den Vondel in het Vondelpark, Amsterdam.
Zo zag het er afgelopen lente uit. En ook de komende lente weer want er is hulp van verre gekomen om bollen te planten.
Vluchtelingen planten vandaag tulpen in het Vondelpark
Een groep Syrische vluchtelingen steekt vandaag de handen uit de mouwen in het Vondelpark.

Ze helpen bij het planten van 35.000 tulpenbollen rondom het standbeeld van Joost van den Vondel.

De vluchtelingen krijgen hulp van de leden van initiatiefnemer, de vereniging Vrienden van het Vondelpark. Die benaderde het Leger des Heils om de Syriërs uit te nodigen. 'Ik vind het een fantastisch idee dat vluchtelingen Amsterdam in bloei zetten met oer-Hollandse tulpen', zegt voorzitter Jan Kienhuis van de vereniging. 'Ook is het goed om eens een vrolijk geluid te horen in het harde vluchtelingendebat.'

De leden van de vereniging planten elk jaar bloemen en bollen rondom het standbeeld. Ze krijgen ook hulp van scholen en bedrijven.
http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTER ... park.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Ariel »

'Ik vind het een fantastisch idee dat vluchtelingen Amsterdam in bloei zetten met oer-Hollandse tulpen', zegt voorzitter Jan Kienhuis van de vereniging.
Over een aatal jaren horen we van de asielzoekers dat ze hier als slaven behandeld zijn omdat ze slavenarbeid moesten verrichten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43490
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
De oecumenische herdenking op de steiger voor museum De Hermitage aan de Amstel in Amsterdam is door de organisatoren aangekondigd met onder meer een overlijdensadvertentie in de krant.[...]
Dominee Arjan Plaisier van de Protestantse Kerk Nederland, pater Saliba Antonios van de Syrisch-Orthodoxe Kerk en bisschop Jan Hendriks van het Bisdom Haarlem verlenen hun medewerking aan de bijeenkomst. [...]
. De herdenking is een initiatief van Kerk in Actie, Justice and Peace Nederland, het Wereldhuis van de Protestantse Diaconie Amsterdam en Catholic Worker Amsterdam.
http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelin ... rdam.dhtml

Reactie van Annabele Nanninga:
Laten we terstond stoppen met die mensen hoop geven. Ontmoedig de overtochten per boot. Stop de verspreiding van hoop, ieder telefoontje naar het thuisfront om te melden ‘we hebben het gered!’ is een nieuwe besmetting. Grenzen dicht, opvang in de regio en een beleid gericht op terugkeer moeten de hoop-epidemie toch in kunnen dammen. Nu de oorzaak van het zinloze sterven bekend is, wordt het tijd voor preventie. Dat werkt. Geef hoop geen kans.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:Afbeelding
Getver. :ohmy2: Misschien moeten we die goeie zielen dit artikel uit de Telegraaf laten lezen. Kijken wie er met ontzetting en schaamte moeten rouwen.
Turkse halte verdient goud aan vluchteling

Mensenhandel is illegaal, maar rond treinstation Basmane is daar weinig van te merken. De hele dag door regelen vluchtelingen uit Syrië, Irak en Afghanistan overtochten naar Griekse eilanden. Niet geheimzinnig in een pand; gewoon op een pleintje omringd door koffiehuizen. Als je niet beter zou weten, lijkt het alsof deze mensen voor hun lol in de zon wachten op de trein.

Van acties bij de Turkse autoriteiten is niet veel te merken. Alleen bij de badplaatsen probeert de politie te voorkomen dat vluchtelingen zich per taxi of bus naar de boot laten brengen. Op het stadhuis en bij de gendarme kan niemand tekst en uitleg geven. In de periode tussen de Dag van de Republiek (afgelopen donderdag) en de verkiezingen (morgen) ligt het overheidsapparaat plat.

Alle stoelen op de terrassen zitten vol. Hier en daar staan groepjes in een cirkel rond een Arabisch sprekende loopjongen van mensenhandelaren. Het is ouderwets handjeklap zodra de deal rond is. Overtochten kosten zo’n 1000 euro per persoon voor volwassenen en een paar honderd euro voor kleine kinderen. Bij slecht weer gaat de prijs iets omlaag. Turkse politieagenten lopen langs alsof er niets aan de hand is. Het is business as usual.

„De bazen die hier echt geld aan verdienen zitten waarschijnlijk in een ander land”, denkt de 21-jarige Syriër Mazen Maznook. Hij wil graag naar Noorwegen en heeft zijn ’tickets’ al binnen. „Ik krijg een telefoontje zodra de boot gaat. Een bus brengt me naar het strand. Geen idee naar welke badplaats, misschien Bodrum.”

Rotzooi

De twintiger heeft zich ontfermd over de nog maar 15 jaar oude Muhammed Assaf. Om hem goed voor te bereiden op de overtocht lopen ze naar een grote boulevard om de hoek. Nog meer handel! Schoenenzaken, tassenwinkels en souvenirshops: alle ondernemers hebben zwemvesten aan hun assortiment toegevoegd. In alle maten en soorten: van de klassieke oranje exemplaren tot goedkope plastic rotzooi.

Gemak dient de mens. Een schoenenwinkel heeft een Arabisch sprekende verkoper bij de deur gezet om klanten naar binnen te lokken. „Alle zwemvesten buiten kosten 16 euro, maar binnen hebben we goedkopere liggen”, zegt hij enthousiast. Bij de toonbank staat een complete muur van gestapelde zwemvesten. De Turkse eigenaar van de schoenenzaak wil niets zeggen over zijn nieuwe goudmijn. Al zijn collega-ondernemers net zo…

„Turken willen alleen maar geld verdienen. De rest is niet interessant”, merkt Mazen op. Na de aankoop wordt hij op straat aangesproken door een onverzorgde jongeman met een grote zak op zijn rug. Handel! Deze verkoper is zo slim geweest om de achtergelaten zwemvesten in Griekenland weer naar Turkije te halen. Tweedehandsjes voor lagere prijzen.

Terug op het plein is het nog steeds een drukte van belang. Taxi’s staan niet bij het station, maar bij de vluchtelingen. Het is een komen en gaan van mensen naar Turkse kustplaatsen die op een steenworp afstand van Griekse eilanden liggen. Tegelijkertijd brengen commerciële lijnbussen weer nieuwe vluchtelingen. Izmir is als metropool aan de kust namelijk een ’hub’ voor vluchtelingen: goed bereikbaar per bus vanuit alle grensstreken van Turkije.

De wekelijkse asielstroom van Nederland loopt hier op één dag rond. In alle omliggende straten overheerst het Arabisch. Overal slenteren groepen met vuilniszakken vol net aangeschafte zwemvesten, anderen rusten uit in rustige steegjes. Hotellobby’s puilen uit. Net als de jonge Mazen wachtend op het belangrijke telefoontje voor de overtocht.

Gekker dan op het voorplein bij de moskee gaat het niet worden. Hier loopt Irakees Jabbar-Mohammed rond. Warempel! Hij spreekt Nederlands…

„Ik wil weer terug”, legt de opvallende verschijning uit. „Vijf jaar lang woonde ik in Rotterdam, had een eigen huis en leerde de taal om een baan te vinden.”

Wat doet deze man in Izmir? Helemaal duidelijk is hij daar niet over. Heeft deze Irakees écht vrijwillig ons land verlaten? Zelf zegt ’ie te zijn vertrokken om gezondheidsredenen. „Ik wilde terug naar mijn familie.”

Kok

Midden in zijn tamelijk bizarre verhaal geeft hij aan te moeten werken: „Aan de overkant van de weg ben ik tijdens lunchtijd kok, zo verdien ik alvast een beetje geld voor de reis.”

In Izmir floreert de vluchtelingenhandel al een tijdje. Wat opvalt bij de moskee is dat veel vluchtelingen al een familielid hebben in Duitsland of Nederland. Syriër Anas Mohamad heeft bijvoorbeeld al een oom in Amsterdam wonen. „Jullie overheid is erg goed voor hem. Hij is vorig jaar aangekomen, heeft al een huis en leert de taal. Over tien dagen zijn we bij hem.”

Zijn vertrek is géén probleem voor de plaatselijke middenstand. Het einde van de vluchtelingenstroom is voorlopig nog niet in zicht. Kassa!
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Gutmensch

Bericht door Pilgrim »

Leipzig: Groenen eisen “Refugees-Welcome-Plein”

Geplaatst op 1 november 2015

Afbeelding

LEIPZIG – De Groenen in Leipzig hebben zich in een ledenvergadering uitgesproken voor de naamsverandering van de Richard-Wagner-Platz in “Refugees-Welcome-Platz”. Daarmee sloot de partij zich aan bij het linkse initiatief “Leipziger Platzname – Refugees-Welcome-Platz” aan, die de naamsverandering geëist had. Het idee van de sinds enkele weken actieve burgerbeweging zal onderzocht en kracht bijgezet worden door een handtekeningenactie. Door middel van de campagne zou “gezicht tegen racisme” getoond worden.

De Groenen motiveerden hun stap dinsdag met hun protest tegen de islam-kritische demonstraties van Pegida en Legida. “Wij vinden dat dit een zinvol alternatief is. Op dit plein vindt immers iedere maandag een racistische demonstratie plaats. En dat is daadwerkelijk een signaal om te zeggen dat we het plein een andere naam geven. Ook om de absurditeit van deze demonstraties duidelijk te maken”, zei de woordvoerster van het bestuur van de Groenen in Leipzig, Christin Melcher.

De verandering van de naam van het plein zou symbool staan voor een nieuwe welkomstcultuur tegenover “mensen die toevlucht zoeken”. Of de fractie van de Groenen in de stadsraad van Leipzig een dergelijk verzoek zal indienen, is nog onduidelijk.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/11/01 ... ome-plein/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Ariel »

Tja..... :huh:
Geen sirene vanwege vluchtelingen

In Schagen zijn maandag niet de maandelijkse sirenes te horen. Dat heeft te maken met de 180 vluchtelingen die in Schagen zijn opgevangen, meldt Schagen FM.

"Zij zijn grotendeels afkomstig uit Syrië en zijn op de vlucht voor een verschrikkelijke oorlog", zegt een woordvoerder van de gemeente. "Om te voorkomen dat deze kwetsbare groep nodeloos van streek raakt door de sirenes, testen we het systeem deze keer geluidloos."

Gemeenten testen iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur de alarmsystemen waarmee de inwoners in geval van een ernstige calamiteit gewaarschuwd kunnen worden.
Ook de gemeente Tubbergen laat aan RTV Oost weten dat is besloten om de sirene in het dorp niet te gebruiken "om te voorkomen dat het geluid onnodig traumatische herinneringen oproept". In de andere dorpen binnen de gemeente ging de sirene wel af.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19349
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Gutmensch

Bericht door mercator »

Ariel schreef: Ook de gemeente Tubbergen laat aan RTV Oost weten dat is besloten om de sirene in het dorp niet te gebruiken "om te voorkomen dat het geluid onnodig traumatische herinneringen oproept". In de andere dorpen binnen de gemeente ging de sirene wel af.
Nu zijn de Gutmenschen niet alleen gek geworden dat waren ze al- maar ook nog s misdadig bezig tegen de eigen bevolking. Dus wij mogen niet weten of de sirenes wel degelijk werken als er een ramp is ? Alleen maar omdat de heren en dames asielparasieten rustig zouden kunnen doorslapen? Wij moeten het dus doen met praatjes als "we gaan die in stilte testen" en dat moeten we dan zo maar slikken. Alsof ik voor een proefrit naar een autohandelaar zou gaan en die zou zeggen je mag de auto wel s starten maar je mag er niet mee rijden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Ariel »

mercator schreef:Nu zijn de Gutmenschen niet alleen gek geworden dat waren ze al- maar ook nog s misdadig bezig tegen de eigen bevolking. Dus wij mogen niet weten of de sirenes wel degelijk werken als er een ramp is ?
Ik ben eigenlijk van mening dat men in het gehele land de sirene moet laten afgaan als er ergens in Nederland weer een bus met asielige uitgeladen wordt. Dan blijven we tenminste op hoogte van het aantal asielige wat binnen komt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43490
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

"om te voorkomen dat het geluid onnodig traumatische herinneringen oproept".

Dat gaat nog wat worden met oud en nieuw. Vele gemeenten die al niet dol waren op vuurwerk, hebben nu een goede kapstok om een algeheel vuurwerkverbod af te kondigen.
Je ben een zieke ziel als weet dat vuurwerk de asieligen nog meer trauma's bezorgt en dat vuurwerk toch gaat afsteken.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:"
Je ben een zieke ziel als weet dat vuurwerk de asieligen nog meer trauma's bezorgt en dat vuurwerk toch gaat afsteken.
Ik ben ineens heel erg voor vuurwerk afsteken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43490
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

De actie van de Protestanten in Leiden was een succes.
3.800 euro voor simkaartenactie Syrische vluchtelingen
De organisatie zamelde geld in, zodat de oorlogsvluchtelingen naar het thuisfront kunnen bellen. Volgens de organisatie is dit erg belangrijk voor de Syriërs, ‘even je stem laten horen, om te laten weten dat je er nog bent. Dat je de barre reis hebt overleeft.’
[...]
Het opgehaalde bedrag is ruim genoeg om alle gezinnen en alleen reizende vrouwen en mannen in de noodopvang in Leiden, een sim-kaart te schenken. Dankzij een 10=20 actie verdubbelt de provider het beltegoed. Het resterende bedrag blijft gereserveerd voor een volgende groep vluchtelingen die tijdelijk onderdak vindt in onze omgeving.
http://sleutelstad.nl/2015/11/03/3-800- ... htelingen/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43490
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

Het kan niet op in Leiden. Nu weer gratis naar de film.
Zouden ze ook gratis vervoer krijgen (de afstand is beloopbaar en er gaat een bus.).
Die film zal gegarandeerd niet-trauma-opwekkend zijn, zo veronderstel ik. Iemand die film ooit gezien?
Donderdag 5 november biedt het Leiden International Film Festival een gratis film aan alle vluchtelingen die nu in Leiden verblijven aan. De film zal Jurassic World zijn, die vertoond zal worden met Arabische ondertiteling.
En wat doet dat wereldberoemde festival/
Mislukte mainstream films als arthouse producten labelen.
Opgericht in 2006 is het Leiden International Film Festival tegenwoordig één van de belangrijkste filmfestivals in Nederland voor films op het grensvlak van arthouse en mainstream cinema.
http://www.leidenfilmfestival.nl/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Ariel »

Lijkt me een enige film voor oorlog getraumatiseerde vluchtelingen . :no1: Waar gaat die film over.
A new theme park is built on the original site of Jurassic Park. Everything is going well until the park's newest attraction--a genetically modified giant stealth killing machine--escapes containment and goes on a killing spree.
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Ariel »

Zwarte Piet op bezoek bij asielzoekers

De asielzoekers in het azc in Weert krijgen binnenkort Sinterklaas en enkele Zwarte Pieten op bezoek. Dat is volgens vrijwilligers die actief zijn voor het asielzoekerscentrum, een goede manier voor de vluchtelingen om kennis te maken met de Nederlandse cultuur.

Het idee is nog vers, zegt programmabegeleider Rick Vechel van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) tegen 1Limburg: "De vrijwilligers zijn razend enthousiast en denken volop met ons mee. We zijn al bezig met de organisatie."

Het is nog niet bekend wanneer de goedheiligman en zijn knechten langsgaan bij het Weertse azc.
Nu maar hopen en bidden dat de asielzoekers geen zwarte maar vrolijk gekleurde pieten op bezoek krijgen, want we willen de asielige geen verkeerd beeld van onze cultuur geven. Beter geen groene pieten gebruiken, want groen is een " heilige " kleur voor moslims.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78967
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Ariel »

Hahahahaha...Dit is grappig. De gutmenschen van Joop.nl zijn ineens geen gutmenschen meer als het over Sinterklaas gaat.
Weert duwt oud-Hollandsch racisme door asielzoekersstrot
Azc vindt Zwarte Piet de beste manier om vast wat te wennen aan de Nederlandse cultuur

Asielzoekers kun je niet vroeg genoeg blootstellen aan een staaltje oud-Hollands racisme, zo vinden de medewerkers van het azc in Weert. Volgens hen is dat de beste manier om vast aan de inburgering te beginnen.

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) heeft het plan opgevat asielzoekers in Weert "feestelijk" welkom te heten en hen daarbij direct kennis te laten maken met de Nederlandse cultuur. Volgens het COA en de medewerkers van het asielzoekerscentrum is er geen betere manier om dat te doen, dan met het wandelende uithangbord van Nederlands racisme.

'Het idee om Sinterklaas met Zwarte Pieten op het azc te ontvangen is nog heel vers, maar de vrijwilligers zijn razend enthousiast en denken volop met ons mee,' zegt programmabegeleider Rick Vechel van het COA. 'We zijn al bezig met de organisatie. Wanneer Sint op bezoek komt, is nog niet bekend.'

Update: Volgens Rick Vechel van het COA heeft omroep 1Limburg 'creatieve ideeën' en is het hierboven vermelde citaat niet van hem afkomstig. Dat schrijft hij op Twitter. 1Limburg zou het citaat weer hebben overgenomen van 'de Limburgse kranten' waar Vechel naar eigen zeggen niet mee heeft gesproken.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43490
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

Zijn dit nu veel te goede Gutmenschen?
Possible charges for refugee convoy activists
Der Standard reports that at least three people who took part in the convoy on September 6th are the subject of an investigation by the Vienna public prosecutor’s office. Around 150 cars were driven to Budapest and Györ in Hungary, where they picked up refugees and drove them back to Austria for no charge.

The Linz public prosecutor is investigating another citizen initiative to help refugees - an online platform called ‘fluchthelfer.in’ which was launched in Germany and gives people tips on how to help refugees without facing prosecution. The site’s owners could face charges of encouraging people to commit crimes and disobey the law, and if convicted they would face a maximum of two years in prison. Authorities in Germany are also looking into the case.
http://www.thelocal.at/20151105/possibl ... gee-convoy
En natuurlijk is het onmogelijk dat onwettig gehandeld werd. Acties van links zijn altijd legaal en altijd moreel verantwoord wat van kapitalistisch gerichte mensensmokkelaars niet gezegd kan worden; die doen het voor poen en niet voor morele verrijking.
Michael Platzer, an envoy of the Academic Council on the United Nations System (ACUNS), said at a meeting at the Institute of Criminology in Vienna that the state is forcing people to break the law as it has made legal passage for refugees impossible.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22012
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door King George »

Ariel schreef:Hahahahaha...Dit is grappig. De gutmenschen van Joop.nl zijn ineens geen gutmenschen meer als het over Sinterklaas gaat.
Spoiler! :
Weert duwt oud-Hollandsch racisme door asielzoekersstrot
Azc vindt Zwarte Piet de beste manier om vast wat te wennen aan de Nederlandse cultuur

Asielzoekers kun je niet vroeg genoeg blootstellen aan een staaltje oud-Hollands racisme, zo vinden de medewerkers van het azc in Weert. Volgens hen is dat de beste manier om vast aan de inburgering te beginnen.

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) heeft het plan opgevat asielzoekers in Weert "feestelijk" welkom te heten en hen daarbij direct kennis te laten maken met de Nederlandse cultuur. Volgens het COA en de medewerkers van het asielzoekerscentrum is er geen betere manier om dat te doen, dan met het wandelende uithangbord van Nederlands racisme.

'Het idee om Sinterklaas met Zwarte Pieten op het azc te ontvangen is nog heel vers, maar de vrijwilligers zijn razend enthousiast en denken volop met ons mee,' zegt programmabegeleider Rick Vechel van het COA. 'We zijn al bezig met de organisatie. Wanneer Sint op bezoek komt, is nog niet bekend.'

Update: Volgens Rick Vechel van het COA heeft omroep 1Limburg 'creatieve ideeën' en is het hierboven vermelde citaat niet van hem afkomstig. Dat schrijft hij op Twitter. 1Limburg zou het citaat weer hebben overgenomen van 'de Limburgse kranten' waar Vechel naar eigen zeggen niet mee heeft gesproken.
De Goedmens heeft toch geen problemen met voor Sinterklaas spelen? Hun praatjes en hun tot mislukken gedoemde maatschappelijke experimenten worden immers met de Portemonnee van de Anderen betaald. Dat maakt hen ook tot Pest voor de Arbeiders.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22012
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door King George »

Mahalingam schreef:Zijn dit nu veel te goede Gutmenschen?
Possible charges for refugee convoy activists
Der Standard reports that at least three people who took part in the convoy on September 6th are the subject of an investigation by the Vienna public prosecutor’s office. Around 150 cars were driven to Budapest and Györ in Hungary, where they picked up refugees and drove them back to Austria for no charge.

The Linz public prosecutor is investigating another citizen initiative to help refugees - an online platform called ‘fluchthelfer.in’ which was launched in Germany and gives people tips on how to help refugees without facing prosecution. The site’s owners could face charges of encouraging people to commit crimes and disobey the law, and if convicted they would face a maximum of two years in prison. Authorities in Germany are also looking into the case.
http://www.thelocal.at/20151105/possibl ... gee-convoy
En natuurlijk is het onmogelijk dat onwettig gehandeld werd. Acties van links zijn altijd legaal en altijd moreel verantwoord wat van kapitalistisch gerichte mensensmokkelaars niet gezegd kan worden; die doen het voor poen en niet voor morele verrijking.
Michael Platzer, an envoy of the Academic Council on the United Nations System (ACUNS), said at a meeting at the Institute of Criminology in Vienna that the state is forcing people to break the law as it has made legal passage for refugees impossible.
Dus wij zouden geld kunnen verdienen aan met een truck 50 asielzoekers naar Duitsland te verslepen, omdat wij dan werk voor de goede zaak doen? Dan weten we in ieder geval ook dat het bedrijf mensensmokkel kan blijven floreren als voorheen en misschien wel als nooit tevoren, want het prijskaartje is voor rekening van 't algemeen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 43490
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

"Vluchtelingen overstelpt met hulp".
De intenties van de Gutmensch zijn goed maar de uitwerking is een heel andere zaak.
Bekende Nederlanders riepen in een advertentie in De Telegraaf op tot actie. 'Op ons kan een beroep gedaan worden,' zeiden zij. Actrice Hanna Verboom ging zelfs haar zolderkamer klaar maken voor de opvang van asielzoekers, zo verklapte ze bij het VARA-programma De Wereld Draait Door.
En hoe is het verder gegaan met het inkwartieren van migranten?
Maar vooralsnog hebben al die goede bedoelingen nog niet tot resultaten geleid. Volgens initiatiefnemers willen mensen wel helpen, maar zijn er ook veel vragen over de opvang. Mensen willen bijvoorbeeld weten wat voor gevolgen het opnemen van asielzoekers heeft voor de huursubsidie.
En de verzekering? En de zorgkosten? En de extra uitgaven waar extra inkomsten tegenover moeten staan? Met andere woorden: men wil zeker geen borg staan voor een migrant in huis. En de overheid werkt niet mee. Er blijven risico's.
De mensen achter de website VluchtelingenWelkom voelen zich tegengewerkt door instanties als het COA. Die organisaties zouden de particuliere opvang ontmoedigen. Volgens het COA moet de opvang niet worden onderschat en vooral aan professionele mensen overgelaten worden. Stichting VluchtelingenWerk wijst op de jaren negentig toen opvang van vluchtelingen uit de Balkan-oorlog op teleurstellingen uitliep door slechte communicatie en oorlogtrauma's.
Het resultaat van die duizenden aanmeldingen voor inkwartiering:
De initiatieven om asielzoekers in huis te nemen, sterven vooralsnog in schoonheid. Er staan slechts tien asielzoekers geregistreerd die door particulieren in huis zouden zijn genomen.
http://www.elsevier.nl/Nederland/achter ... eid=158493
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51084
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Gutmensch

Bericht door Pilgrim »

De initiatieven om asielzoekers in huis te nemen, sterven vooralsnog in schoonheid. Er staan slechts tien asielzoekers geregistreerd die door particulieren in huis zouden zijn genomen.
Zelfs van die tien is het niet echt zeker.
Zelfs van de tien personen die geregistreerd staan bij het CAO staat niet vast dat ze daadwerkelijk door een particulier in huis zijn genomen, schrijft het AD. 'Het kan ook gaan om asielzoekers die op eigen initiatief ergens op commerciële basis een kamer hebben gehuurd.'

http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINN ... omen.dhtml
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
mercator
Berichten: 19349
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Gutmensch

Bericht door mercator »

Het vroegere rosse K3 meisje Karen Damen was er even op uit getrokken om-uiteraard geregistreerd door de camera's-een bezoekje te gaan brengen aan de zwarte zielepieten in de jungle van Calais. Haar reactie: ik zou ze allemaal naar huis willen nemen om ze s een goeie douche te laten nemen! [icon_lol.gif]

Kunnen Paul de leeuw en zijn "man" niet wat vluchtelingen opnemen?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Mahalingam
Berichten: 43490
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

Een goede daad wordt niet lang onbestraft gelaten. Ze is een gezegde.
Zo ook deze man die diep geroerd door de ellende in het Jungle Camp van Calais daar heen ging met hulpgoederen en het niet kon laten om op verzoek een meisje naar familie in Engeland te brengen.
Brit dreigt cel in te gaan voor helpen vluchtelingetje
De oud-soldaat en vader van vier kinderen nam zijn intrek in de zogeheten Jungle van Calais, een illegaal vluchtelingenkamp in de buurt van de Kanaaltunnel, om daar vluchtelingen te helpen. Daar ontmoette hij de 4-jarige Bahar Ahmadi uit Afghanistan, die samen met haar vader in het tentenkamp verbleef. Haar vader vroeg Rob diverse keren of hij Bahar niet mee kon nemen naar haar familie in Leeds, maar hij weigerde dat aanvankelijk.

Twee weken geleden ging Rob echter overstag: ,,Bahar was op mijn knie in slaap gevallen. Mijn vaderinstinct trad in werking. Ik kon haar niet achterlaten en haar weer op een vuilnisbelt laten slapen." Hij verstopte Bahar in een van de opbergvakken boven de bestuurdersstoel van zijn busje. Zonder zijn weten hadden echter ook twee Eritreërs zich verstopt achterin het busje. Speurhonden kregen daar lucht van, waarna Rob in de boeien werd geslagen en Bahar terug moest naar de Jungle. De Brit dreigt voor vier jaar de cel in te gaan.
http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelin ... etje.dhtml
Er is in Frankrijk een tekort aan te veroordelen professionele mensensmokkelaars.
Dus komen zulke private initiatieven ze goed uit.

Net zo gaat het met de drugssmokkel: de grote bazen blijven uit zicht en een simpele wanhopige bolletjeslikker wordt zwaar gepakt.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 43490
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

Je had ze vroeger: de alternatieve samenwoningsvormen. Soms 'communes' genoemd. Er is evolutie geweest is de woonvromen maar ze zitten allen vol met goed bedoelende mensen met of op zoek naar het alternatief.
Vandaar de vraag:
De Key vraagt woongroep: wilt u een vluchteling opnemen?
De 997 woongroephuurders van corporatie De Key uit Amsterdam krijgen dezer dagen de vraag voorgelegd of ze een vluchteling met een verblijfsvergunning op willen nemen in hun midden.
Er zijn veel alleenstaanden onder de vluchtelingen en die kunnen goed terecht in een van de 123 woongroepen van de corporatie als daar een plek vrijkomt, redeneert Woonstichting De Key.[...]
Volgens de belangenvereniging van corporaties is het initiatief in Amsterdam uniek. Er kwamen gisteren al meteen enkele positieve reacties van woongroephuurders binnen, meldt De Key. 'Zodra er een plek vrijkomt werken ze graag mee, zeggen ze.'
http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTER ... emen.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6934
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: De Gutmensch

Bericht door Ali Yas »

Mahalingam schreef:
'Zodra er een plek vrijkomt werken ze graag mee, zeggen ze.'
Ik vind dat buitengewoon solidair van ze. Die geweldige instelling moeten we voor heel Nederland invoeren! Als het inwonertal met één afneemt, nemen we één immigrant op.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Plaats reactie