Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85813
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Kleuterschool De Bijtjes en boze moslims

Bericht door Ariel »

Moeder bedreigde eerder ook al andere kleuterjuf

Hediyr S. zet haar protestacties tegen de kleuterjuf van school De Bijtjes voorlopig stop, op vraag van haar advocaat. Hij wil het onderzoek van de politie afwachten. Het is bovendien niet de eerste keer dat Hediyr S. een kleuterjuf bedreigt. Ze eiste eerder al het ontslag van een kleuterjuf in Borgerhout.

Het bleef gisterochtend uitzonderlijk kalm aan de schoolpoort van de De Bijtjes in de Offerandestraat. Mama Hediyr S., die beweert dat een kleuterjuf haar zoontje met een touw rond zijn nek heeft meegesleurd, daagde niet op. De avond voordien had zijn nog strijdlustig aangekondigd dat zij zou betogen tot De Bijtjes de kleuterjuf aan de deur zou zetten.

Mama Hediyr S. mag van haar advocaat niet meer met de pers praten. Op de vragen over een eerder gebeurd incident aan een kleuterschool in Borgerhout weigert ze dan ook te antwoorden. Volgens een goed ingelichte bron heeft Hediyr bijna twee jaar geleden al een personeelslid van een kleuterschool in Borgerhout bedreigd. Ook toen maakte ze amok aan de schoolpoort en dreigde naar de politie te stappen. Dat deed zij uiteindelijk niet.

Laster en eerroof
De kleuterjuf voelde zich wel geïntimideerd en meldde het voorval toen zelf aan de politie. Na de heisa aan De Bijtjes heeft de kleuterjuf uit Borgerhout het incident gisteren opnieuw onder de aandacht van de politie gebracht. Het wordt meegenomen in het onderzoek dat momenteel gevoerd wordt. Daarmee lijkt de parallel met de hetze tegen kleuterjuf Magalie aan school De Blokkendoos op het Kiel compleet. Ook daar nam een moeder, die eerder in Nederland al voor ophef op een school had gezorgd, het initiatief in het protest tegen juf Magalie. De klacht van de ouders werd afgewezen, maar zij gingen in beroep. Juf Magalie heeft op haar beurt wel een klacht wegens laster en eerroof ingediend en een schadevergoeding van 10.000 euro geëist. Over beide zaken moet de rechtbank in beroep binnenkort uitspraak doen.

Nog geen klacht
Vakbondssecretaris Walter Hens (ACOD) geeft aan leerkrachten de raad om zelf een klacht in te dienen als zij zich bedreigd voelen, of als iemand hen te schande maakt. De schooljuf of de directie van De Bijtjes heeft dat nu nog niet gedaan. "Schooldirecties willen de zaak liever zo stil mogelijk houden", zegt Hens. "Toch vind ik dat een leerkracht zich niet mag laten doen. Een klacht indienen maakt de leerkracht minder machteloos. De ouder wordt dan ook door de politie op de rooster gelegd. Het parket seponeert de klacht meestal maar voor de leerkracht werkt zo'n klacht toch helend."

Parketwoordvoerder Ken Witpas deelde gisteren nog mee dat de politie in zijn opdracht een proces-verbaal heeft opgemaakt over de bedreigingen tegen de juf van de Bijtjes. Zowel de protestactie aan de schoolpoort met de slogan 'Geef ons de juf' als de doodsbedreigingen op sociale media worden onderzocht.

bron
En dit is dan de Marokkaanse boosmoslima

Afbeelding
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door Manon »

Manon schreef:Voor zover ik het her en der heb bijeengesprokkeld moet het er als volgt hebben uitgezien:

- kleuterkes gaan samen naar toilet
- mohammedje ontdekte plots dat een Aishake er vanonder helemaal anders uitzag
- kleuterjuf volgde het pedagogische programma en legde dus uit dat meisjes een spleetje hebben en jongetjes een fluitje (meer hoeft dat niet te zijn).

En Mohammedje ging dus met zijn nieuwe kennis naar huis en vertelde aan de mama dat zij een spleetje had, of probeerde misschien wel het spleetje te gaan zoeken (HOE WEET MAIN SOON DAT? :scratch: ) en hij een fluitje (WAR HALT IJ ZULKE DING? :ohmy2: ) en dat de juf ook een spleetje had ( :muslima: OE? JUF EEFT SPLEETJE LATEN SIEN?)

et voilà.... dé pedofiliezaak van het jaar.

Ondertussen weten we ook dat mama lid is van de vrouwelijke variant van Sharia4Belgium, nl. ShariaSisters of zoiets en dat de blogger een lid was van Sharia4B.

Schepsel: de PV's blinken uit door onduidelijkheden, de blog toont vooral dat Kamal blijkbaar een kak en pis frustratie heeft opgelopen tijdens zijn jeugdjaren en een racistische ondertoon heeft (juf met spleetje heeft afrikaanse vriend... dàt is niet pluis, dat weet elke shariamoslim zo)......
Je kan het zo gek niet bedenken, of moslims doen het ook in het écht. Bij mijn weten heb ik bovenstaand verhaaltje echt wel zelf uitgevonden in de veronderstelling dat zoiets mogelijks zou kunnen gebeurd zijn. Maar wat lees ik nu vandaag?
Nu blijkt dat er in De Blokkendoos niets aan de hand was, hoopt Luckas Vander taelen dat er vanuit de allochtone gemeenschap ook verontschuldigingen gaan komen.

Uit de eerste elementen van het Blokkendoos-onderzoek blijkt dat er niets te verwijten valt aan de kleuterjuf, die door ouders van seksueel misbruik werd beschuldigd. Dagenlang kreeg heel Vlaanderen beelden te zien van hysterische allochtone betogers, die massaal naar de school waren gestroomd omdat geruchten de ronde deden over een handtastelijke leerkracht. Zelfs de Marokkaanse ambassadeur en de consul moeiden er zich mee. Het werd net geen staatszaak. Maar nu blijkt dat de opwinding ging over een lege doos.

De gebeurtenissen van de Blokkendoos zijn helaas niet uniek. Vorig jaar gebeurden gelijkaardige feiten in twee Brusselse scholen, weliswaar op een kleinere schaal en door het ontbreken van mediamegafonen waren weinig mensen buiten de schoolgemeenschap op de hoogte.

Er was het geval van een jonge kleuterjuf die geconfronteerd werd met twee uitzinnige ouders. Die waren geschokt omdat hun kinderen thuis verteld hadden dat er in de school over seks was gepraat. 'Ik heb er nachten niet van kunnen slapen,' zei een moeder. Wat was er gebeurd? Twee kleuters, een jongetje en een meisje, 4 jaar oud, hadden in de toiletten geconstateerd dat hun anatomie verschillend was. Ze hadden elkaars lijfjes met nieuwsgierige belangstelling onderzocht en hierover vragen gesteld in de klas. De juf had gedaan wat een goede pedagogie aanbeveelt : op het juiste moment met kinderen praten over belangrijke zaken in hun groeiproces. Het is toch niet meer dan normaal dat een kind zich vragen stelt, over het verschil tussen jongens en meisjes of over wat het thuis bij zijn ouders ziet. Dat was de uitleg van de kleuterjuf tegenover de verontruste ouders. Maar die hadden daar geen oor naar en schreeuwden verontwaardigd : 'Ons kind krijgt thuis niets van die dingen te zien'. Gelukkig bleef het daarbij. Maar een tijd eerder was het in een nabije school na een gelijkaardig voorval wel degelijk uit de hand gelopen. Ook daar had een juf het in de klas over seksualiteit gehad na vragen van kleuters. Ook daar hadden de kindjes daar thuis over verteld. De reactie van de ouders was bijzonder gewelddadig : er werden foto's van de juf verspreid in de gemeente met de beschuldiging van misbruik.

De juf van de Blokkendoos heeft hoogstwaarschijnlijk net hetzelfde meegemaakt als haar Brusselse collega's : een vraag van een kleuter over seksualiteit proberen te beantwoorden in breder kader; dat hoort nu eenmaal bij haar taak. Maar de recente gebeurtenissen in Antwerpen en Brussel zouden wel eens als kwalijk gevolg kunnen hebben dat leerkrachten die pedagogische reflex laten varen, uit angst voor agressieve reacties van de ouders. Dat zou een immense achteruitgang betekenen.

Daarom is het belangrijk het met allochtone ouders te hebben over hoe er in het onderwijs in Vlaanderen over seks gesproken wordt. Met stigmatisering van een gemeenschap heeft dit niets te maken. Maar voor vele Belgen van Maghrebijnse origine blijft seks nog steeds een groot taboe. Er in alle openheid over spreken is uit den boze.

Tijdens de commotie rond de Blokkendoos werd er naar de klachten van de Maghrebijnse ouders geluisterd. Hoe grotesk hun beschuldigingen ook waren, ze werden au sérieux genomen en ze konden ermee terecht in de media. De school werd gesloten en een onderzoek werd gevoerd. Nu zal blijken dat er niets aan de hand was, is te hopen dat er vanuit de allochtone gemeenschap gemeende verontschuldigingen zullen worden aangeboden. Wij kijken alvast uit naar het bezoek dat de Marokkaanse ambassadeur zal brengen aan de volkomen ten onrechte beschuldigde schooljuf.

Luckas Vander Taelen ■
en verder lees ik net dat hun advokaat (CDV parlementslid) Lahlali (of zoiets) het nog niet opgeeft en in cassatie gaat. De kosten worden betaald door de verliezende partij (in de geval de ouders). Waarschijnlijk zijn ze weer vogelvrij en hoeven dezen in dit geval NIKS te betalen.

Nog even om jullie geheugen op te frissen:
GEZIN WORDT AL TWEE JAAR GEVOLGD DOOR BIJZONDERE JEUGDZORG
Moeder die kleuterjuf beschuldigde, komt nu zelf in opspraak
ZATERDAG 22 JUNI 2013,

ANTWERPEN - Bij het parket is een vierde klacht binnengelopen tegen de 23-jarige kleuterjuf van De Blokkendoos in Antwerpen. Maar intussen wordt ook alsmaar meer duidelijk over de mogelijke aanleiding van de heisa. Het gezin van het kleutertjes rond wie de eerste klacht werd ingediend, wordt al twee jaar gevolgd door Bijzondere Jeugdzorg.
De 4-jarige kleuter die volgens zijn moeder het slachtoffer werd van misbruik op de kleuterschool, wordt net als zijn 2-jarige zusje al twee jaar gevolgd door Bijzondere Jeugdzorg. Dat is formeel bevestigd aan onze krant door bronnen dichtbij het onderzoek.

Bovendien is er vóór die periode in Nederland een vonnis tegen de vrouw en haar gezin uitgesproken. De moeder in kwestie heeft de Nederlandse nationaliteit en is in 2011 zelf met het Nederlandse vonnis naar de politie in ons land gestapt, met de vraag om het te laten wijzigen. Ze werd doorverwezen naar Nederland. Mogelijk was de inhoud van dat vonnis de reden om haar dossier aan Bijzondere Jeugdzorg door te spelen.
http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20130621_00632135

Raar toch, dat juf Magali wiens loopbaan totaal vernietigd werd door die moslimsujetten, constant midden in het oog van de storm stond, terwijl er over de reeds VEROORDEELDE moeder de Omerta werd afgeroepen?
Hier gaat nog een staartje aankomen.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85813
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door Ariel »

Manon schreef: Hier gaat nog een staartje aankomen.
Je had goed gegokt Manon. Compliment. icon_thumbup.gif

En ik hoop dat het bekeerde nederlandse wijf zichzelf flink tegenkomt en aansprakelijk gesteld wordt voor de kosten.

Laten we nog even naar een plaatje van wat hysterische mohammedaanse wijven kijken

Afbeelding

Afbeelding
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door Manon »

Je bent in de val gelopen Ariel.

Het is niet omdat die vrouw de Nederlandse nationaliteit heeft dat ze Nederlandse bekeerling is: het is gewoon een marokkaanse moslima met inteeltproblemen, maar met de nederlandse nationaliteit.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1042
Lid geworden op: wo okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door Schepsel! »

Laten we nog even naar een plaatje van wat hysterische mohammedaanse wijven kijken
Alleen daarom al zal de integratie nooit succesvol zijn, kijk naar de Midden-Oosterse en Noord-Afrikaanse culturen, het zijn culturen van hysterie, drama en paranoia. Opgefokt, onvolwassen. Dat past hier niet.
(^v^)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85813
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door Ariel »

Manon schreef:Je bent in de val gelopen Ariel.

Het is niet omdat die vrouw de Nederlandse nationaliteit heeft dat ze Nederlandse bekeerling is: het is gewoon een marokkaanse moslima met inteeltproblemen, maar met de nederlandse nationaliteit.
Ai...Ik dacht dat het over een bekeerling ging. Maar goed. Waar ik ook om moet lachen is het bord waar de dames moslima's mee lopen.

"Wat doe jij, Ik stop kindermisbruik."

Het vreemde is dat deze moslima dames hoogstwaarschijnlijk geen moeite hebben met kindhuwelijken, en dat Aisha 9 jaar was toen ze verkracht werd door hun so called prophet good old Mo.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door Manon »

En dan nu de klap op de vuurpijl:
De ouders die de juf van kleuterschool De Blokkendoos voor de rechter hadden gedaagd, worden zelf niet vervolgd. Dat zegt hun advocaat. De juf, Magalie Alpaerts, is na 3 jaar vrijgesproken van seksueel misbruik. Maar zij had zelf ook klacht ingediend tegen de ouders die haar maar bleven beschuldigen. Maar daar gebeurt dus niks mee.
http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland ... ster.dhtml
Zo dat weten we dus ook weeral.

In het kader van het artikeltje dat ik plaatste over het vonnis dat de Nederlandse marokkaanse had gekregen (verder in de doofpot?) en over het feit dat die andere moeder voordien ook al klachten tegen kleuterleidsters had ingediend, is de boodschap overgekomen. Wij moeten buigen zwijgen en slikken om na drie jaar te horen te krijgen dat je niks gedaan hebt.

Zou de Marokkaanse ambassadeur misschien zijn excuses komen aanbieden? weinig waarschijnlijk. Excuses tegenover een kaffer is niet nodig.
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85813
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door Ariel »

Ik heb hier maar één woord voor. Onbegrijpelijk. Nou vooruit. Nog een woord...Schunnig.

Zijn ze in Belgie bang dat de marokkanen gaan rellen als ze dat Marokkaanse mens gaan vervolgen ? Het is gewoon ziekelijk om te zien hoe men de handen boven het hoofd van mohammedaanse Marokkanen houdt. Niet alleen bij haar, maar bij velen.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 7608
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door Ali Yas »

Blijkbaar is de sharia al van kracht. Niet-moslims mogen moslims niet voor het gerecht dagen.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door Manon »

Allez vooruit! Blokkendozen III en IV in de maak!
URGEMEESTER VREEST SCENARIO ALS IN SCHOOL ‘DE BLOKKENDOOS’
Onrust na vier klachten tegen “handtastelijke” kleuterjuf

De directie van De Fonkel in Diegem schreef alle ouders een brief, in de hoop de gemoederen te bedaren.


MACHELEN - Er heerst grote onrust in basisschool De Fonkel in Diegem (Machelen). Vier ouders be­weren dat hun kind in de kleuterklas werd betast door de juf, al bleken twee klachten onjuist. Toch schreven de burgemeester en directie een brief naar de ouders, om de gemoederen te bedaren. “Dit lijkt wel De Blokkendoos, deel twee.”
Zowel de school, de schepen van Onderwijs als het gerecht spreekt van een uiterst delicate zaak. Alle partijen willen een scenario als dat van de Antwerpse school De Blokkendoos absoluut vermijden, klinkt het. Daar werd een juf na verschillende klachten van seksueel overschrijdend gedrag aan de kant geschoven. Pas na twee jaar onderzoek werd duidelijk dat er van enig misbruik geen sprake was.

Ook in Diegem stapten meerdere allochtone ouders het voorbije jaar naar de politie. Allen verklaarden onafhankelijk van elkaar dat een bepaalde juf in de kleuterklas te ver gegaan zou zijn in haar gedrag. De ouders spreken van betastingen, bijvoorbeeld tijdens het verversen van pampers. Handelingen die volgens hen ontoelaatbaar waren.

Juf ontken

Volgens onze informatie dateert de eerste klacht al van augustus vorig jaar. Gevolgd door nog een klacht, en onlangs – in 2016 – nog twee klachten. Het gerecht van Halle-Vilvoorde is belast met het onderzoek en benadrukt dat de twee eerst ingediende klachten al afgehandeld zijn zonder gevolg. “Uit ons onderzoek blijkt dat er tweemaal geen misdrijf heeft plaatsgevonden”, zegt woordvoerder Gilles Blondeau. “De twee recente klachten worden momenteel onderzocht. Daar kunnen we dus nog niets over kwijt.”

De juf in kwestie werd verhoord door de politie en ontkent elke betrokkenheid. Ze zou enorm geschrokken zijn van de demarche van de ­ouders.

Brief aan de ouders

Aan de schoolpoort en in de ouderraad wordt de zaak druk besproken. In de hoop de ­situatie wat te ontladen, hebben de Machelse burgemeester en de directie van de school intussen een brief geschreven, gericht aan de ouders. Daarin verzekeren ze dat het onderzoek in alle grondigheid wordt gevoerd, en roepen ze op tot kalmte. “Het is de taak van het gerecht om te bekijken of de klachten gegrond zijn of niet”, zegt burgemeester Jean-Pierre De Groef (SP.A). “Een scenario als De Blokkendoos moeten we absoluut vermijden. Al weet ik niet of de juf schuld treft. Daarvoor is een onderzoek in alle rust nodig.”
http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160208_02117180

VOORSTEL : begin het schooljaar met een les VOORLICHTING voor de moslimouders! (aboriginal ouders mogen gewoon gaan werken).
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door mercator »

Manon schreef:Allez vooruit! Blokkendozen III en IV in de maak!
Ik snap niet dat er nog jongelui zijn die kiezen voor een loopbaan in het onderwijs. Ze weten met zekerheid dat ze voor een zooitje Islamitisch ongeregeld gaan staan waar ze nul komma nul gezag over gaan hebben. Of t zou moeten zijn dat de 4 maanden jaarlijkse vakantie en het lonkende royale pensioen ze toch over de streep trekken.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
orfeus
Berichten: 86
Lid geworden op: do aug 25, 2011 4:36 pm

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door orfeus »

Schepen van onderwijs in Machelen-Diegem ???
Als je googled naar de schepen van onderwijs van Diegem krijg je dit :

Hilde ANCIAUX (sp.a - spirit - groen)
jawel, de zus van

En ook nog huisdokter.

De etterbuil barst in hun gezicht....
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8888
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door xplosive »

Het zou beter zijn dat wanneer een docent van een leerling signalen ontvangt die duiden op radicaal-islamitische denkbeelden diens ouders dan zo spoedig mogelijk met een intimiderend politiebezoek worden vereerd, met dreiging van sancties op de ouders wanneer ze hun kinderen niet beter in het gareel houden.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
mercator
Berichten: 19601
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door mercator »

xplosive schreef:Het zou beter zijn dat wanneer een docent van een leerling signalen ontvangt die duiden op radicaal-islamitische denkbeelden diens ouders dan zo spoedig mogelijk met een intimiderend politiebezoek worden vereerd, met dreiging van sancties op de ouders wanneer ze hun kinderen niet beter in het gareel houden.
Ik weet uit eerste hand van een betrokkene dat dan net het omgekeerde gebeurt. De docente die dit meldde aan de directie werd aangemaand de Syriëstrijder met speciale positieve aandacht te omringen en zéker geen negatieve uitspraken te doen over zijn "engagement" . Uiteindelijk is zij ontslagen omdat ze geen les wilde geven aan een knaapje die een paar weken tevoren nog hoofden had afgehakt in Syrië.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door Manon »

et voilà het spel is aan het rollen:


http://www.standaard.be/cnt/dmf20160217_02133464
Schepencollege schorst kleuterjuf preventief na klachten

Het schepencollege van Machelen heeft een kleuterjuf preventief geschorst omdat er klachten tegen haar werden ingediend wegens grensoverschrijdend gedrag bij kleuters. Dat bevestigt Onderwijsschepen Hilde Anciaux (SP.A-Spirit-Groen). De betrokken juf ontkent alle schuld, maar aanvaardt vanwege de precaire situatie toch de schorsing.

“Wij hebben dat gedaan omdat wij denken dat het de beste oplossing is gedurende het onderzoek. En dit zowel voor de situatie in de school als voor de betrokken leerkracht”, aldus Anciaux, die verder geen commentaar kwijt wil op de situatie. “Het onderzoek loopt nog en wij willen ten alle prijzen de rust in de school - momenteel is het er iets rustiger - bewaren”, aldus de schepen.

Midden vorig jaar dienden twee - naar verluidt - ouders van allochtone afkomst een klacht in tegen de kleuterjuf wegens handtastelijkheden bij het verversen van luiers. Er zou volgens bepaalde media in de klachten ook sprake geweest zijn van het nemen van naaktfoto’s. Het parket van Halle-Vilvoorde seponeerde de klachten, maar onlangs werden twee nieuwe klachten ingediend tegen de juf. Dat onderzoek over deze klachten is volgens Anciaux nog lopende.
in het vervolg: moslimkleuters die niet zindelijk zijn: niet naar de kleuterklas (dat moesten die van mij toch ook zijn?)
en als ze toch een accidentje hebben: blijven rondlopen in natte broek of strontbroek.

We zouden toch niet willen dat papa of mama denken dat we hun besneden geslachtsdeeltje willen gaan bekijken hé?

o ja, de Schepen Anciaux is het zusje van.... Afbeelding
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85813
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door Ariel »

grensoverschrijdend gedrag bij kleuters.......handtastelijkheden bij het verversen van luiers.....
Hebben de mohammedaanse peuters een verborgen camera bij zich? Hoe anders kunnen de ouders vaststellen dat er "grensoverschrijdend gedrag bij kleuters, en handtastelijkheden bij het verversen van luiers" gebeurd zijn?

In het vervolg geen kinderen meer van mohammedanen opnemen in peuterspeelzaals. Dat is veel veiliger. De moslima's zorgen zelf maar voor hun kinderen.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 85813
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Kleuterschool De Blokkedoos en boze moslims.

Bericht door Ariel »

Afbeelding

Het is al weer vijf jaar geleden, maar nu is een Turkse moeder eindelijk veroordeeld tot 15 maanden cel met uitstel voor belagen van een kleuterjuf.
Moeder veroordeeld tot 15 maanden cel met uitstel voor belagen van kleuterjuf

Antwerpen - De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft een 41-jarige Turkse vrouw dinsdag veroordeeld tot vijftien maanden cel met uitstel voor het belagen van een juf van kleuterschool De Bijtjes aan de Offerandestraat in Antwerpen-Noord.

Vijf jaar geleden had ze de vrouw er van beschuldigd haar zoontje van 4,5 jaar mishandeld te hebben. Ook al kon de betrokken juf dat onmogelijk gedaan hebben, bleef de beklaagde haar lastig vallen en zette ze ook andere ouders tegen haar op.

Het zoontje van de beklaagde had op 4 september 2015 verwondingen aan de hals opgelopen tijdens de speeltijd. Het jongetje werd meteen verzorgd en de school lichtte ook de ouders in. Toen de vrouw aan haar zoontje vroeg wat er gebeurd was, antwoordde het kind dat zijn juf hem pijn had gedaan.

De beklaagde zocht eerst contact met de betrokken juf via Facebook en trok daarna op 7 september naar de directie. Die legde haar uit dat de juf het niet gedaan kon hebben, omdat ze tijdens de speeltijd aan het vergaderen was met collega’s. Een ander kind had bovendien gezien dat haar zoontje gewoon gevallen was.

De beklaagde kon dat niet aanvaarden en ging door het lint. Ze liep naar de klas van de betrokken juf en liet al roepend en tierend - voor de ogen van de kleuters - een filmpje zien waarop ze haar zoon ondervroeg en hij de juf beschuldigde van de verwondingen.

De beklaagde diende daarop niet alleen klacht in tegen de juf, maar verspreidde via Facebook allerlei berichten waarin ze beweerde dat de juf haar kind “gefolterd” had door een koord rond zijn nek te spannen, na een discussie over het klimrek.

De berichten werden uitvoerig gedeeld en lokten veel (dreigende) reacties uit. De beklaagde organiseerde op 10 september ook een protestactie voor de kleuterschool. De actie kreeg veel media-aandacht, waarna de juf doodsbedreigingen ontving en politietoezicht moest krijgen.

De juf werd in december 2016 definitief buiten vervolging gesteld. De beklaagde liet het daar niet bij en spande een burgerlijke procedure aan tegen de school, maar ving ook daar bot. De juf en de school dienden op hun beurt zelf klacht in tegen de moeder, die vervolgd werd voor belaging, lasterlijke aangifte, laster en beledigingen. De rechtbank vond alle tenlasteleggingen bewezen.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7919
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Kleuterschool De Blokkedoos en een boze Turkse kopvod

Bericht door hans van de mortel »

Is weer eens wat anders zo'n Turkse moslimkopvod in plaats van een Marokkaanse kopvod.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Plaats reactie