De moskee: een staat binnen de staat.

Is de koran perfect? Bevat de koran informatie over de toekomst? Bevat de koran wonderen? Is de koran het woord van God? Of begonnen als een tekstuitleg bij de bijbel?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17353
Lid geworden op: ma feb 17, 2003 9:58 am

De moskee: een staat binnen de staat.

Bericht door Manon »

De moskee: Een staat binnen een staat
monuments
De Ka’aba in Mekka werd niet gebouwd als een islamitische moskee. Het was een oude tempel ter ere van 360 verschillende goden. Deze tempel werd gedeeld met polytheisten, christenen, Joden en hindoes. In 630 na Chr. werd de Ka’aba na een militaire verovering door de islam opgeëist.
Op de dag van de verovering van Mekka en de Ka’aba sprak Mohammed in militaire kleding en helm, volgens het boek ”The Message” van Ayatullah Ja’far Subhani, het volgende:“Houd in gedachten dat alle claims op privileges worden afgeschaft. Ik verwerp alle voorrechten met betrekking tot leven en bezit, en alle denkbeeldige heiligverklaringen uit het verleden, en verklaar ze als ongegrond. Een moslim is de broeder van de andere moslims en alle moslims zijn broeders van elkaar en vormen één vuist tegenover de niet-moslims. Het bloed van ieder van hen is gelijk aan dat van alle anderen moslims.”— Aldus Mohammed.
In zijn toespraak bij de Ka’aba verwierp hij de gezagsdragers van Mekka en verklaarde dat de islam, overal in de wereld een politieke en militaire staat tegen alle niet-moslims moesten vormen, ongeacht de politieke, geografische of nationale oorsprong van de niet-moslims.

Koran 3: 85

“En wie een andere godsdienst zoekt dan de islam, het zal van hem niet worden aanvaard.”

Hoewel de vele heidense religies van vóór de islamitische militaire verovering van Mekka, de rechtmatige eigenaren van de Ka’aba zijn, staat het tegenwoordig onder controle van een regime van erfgenamen: “op dit moment is de 12e Imam, een directe afstammeling van Mohammed, de beschermer, de bewaarder en bewaker van de Ka’aba.”
Moskeeën en de politieke verklaringen van de islam

De Koran is het hoogste politieke manifest van de islam. Het is het enige boek als grondwet van Saoedi-Arabië met Mekka en de Ka’aba als thuisbasis en geboorteplaats van de islam.
De Koran is een totalitaire grondwet.
Als politiek document beweert de Koran dat iedereen in de wereld onder haar rechtsgebied valt. Tot dusver is het mohammedanisme er niet in geslaagd deze totalitaire vordering op de hele wereld af te dwingen. Maar waar het inmiddels wel in is geslaagd, is door middel van bedreigingen, infiltraties, geweld, terrorisme en dwang ongeveer 20% van de mensheid onder [mentale] controle te krijgen. Het is betrokken bij een al 1400 jaar durende wereldwijde jihad, met als doel ook de rest van de wereld te domineren. Alle moskeeën in Europa zijn vooruitgeschoven hoofdkwartieren. Een centraal punt in de politieke mandaten van de Koran is naast het beledigen van godsdiensten als het christendom en jodendom, het verbod op vrijheid van godsdienst en een verbod op religieuze tolerantie.
Koran 5:51
O, gij die gelooft, neem de joden en christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.


Koran 9:5
Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag.”Koran 9:29
’Bestrijdt diegenen die niet in Allah geloven, totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn.’’Sahih Bukhari 4:52:108
’Allah heeft er recht op dat zijn slaven Hem [alleen Hem] aanbidden, en dat niemand naast hem, ook aanbeden wordt.’’

Alle moskee-leiders moeten loyaal en voorstander zijn van deze politieke en militaristische mandaten.
De Koran als politiek document verbiedt ook scheiding van kerk en staat. Dat is de reden waarom islamitische naties, waar islamitische leiders erin zijn geslaagd om de macht te grijpen, in een sharia-theocratie veranderen.
De hadith (gerapporteerde uitspraken en daden van Mohammed) en de sira (de officiële biografie van Mohammed) zijn de andere politieke documenten die, samen met de Koran, de basis voor de islamitische sharia-wetgeving vormen.
Syed Qutb;

“Er is slechts één wet die gevolgd moet worden en dat is de sharia.”

-De sharia-wetgeving wordt beheerd door islamitische Imams die de wet naar eigen goeddunken interpreteren.
-De sharia-wetgeving staat controle op de rechtspraak niet toe.
-De sharia-wetgeving gelast aparte wetten voor en tegen niet-moslims.
-De sharia-wetgeving verordend een discriminerende belasting op niet-islamitische religies en volkeren. ‘’
-De sharia-wetgeving bevat ook discriminerende mandaten tegen vrouwen, en het verbiedt elke kritiek op de islam of zijn stichter.
-De sharia-wetgeving schrijft voor dat mensen slaven zijn en geen recht hebben op godsdienstvrijheden.
De sharia-wetgeving staat de scheiding van kerk en staat niet toe. De sharia beschouwt kerk en staat als een onafscheidelijke eenheid in elk aspect van het individuele en sociale leven, zowel geestelijke als maatschappelijk. Dat is de reden waarom alle islamitische naties theocratiën zijn.
Kortom, de sharia-wetgeving staat haaks op de Amerikaanse grondwet. De uitvoering van de sharia eist de omverwerping van de Amerikaanse grondwet.
Deze patronen en politieke mandaten worden door de moslims al sinds het jaar 610 gebruikt om vele beschavingen en landen over de hele wereld binnen te vallen, te veroveren en de mensenrechten en vrijheden van die landen uit te roeien. Iran heette vroeger Perzië en de bevolking bestond uit Zoroastrianen. Egypte was in het verleden overwegend christelijk. Wat ooit een hindoestaanse beschaving was, werd veroverd en veranderd in een overwegend islamitisch Pakistan. Afghanistan was boeddhistisch voor duizenden jaren. Nu zijn haar belangrijkste exportproducten heroïne en islamitisch terrorisme.
Koran 17:16

”En wanneer Wij ons voornemen een stad te verwoesten, zenden wij ons dictaat tot haar machthebbers, maar als zij dit overtreden, derhalve wordt de verordening tegen haar van kracht en verwoesten wij haar geheel.”

In alle gevallen waar de islam heeft veroverd, zijn naties of beschavingen volkomen vernietigd en waren de moskeeën de sleutel tot succes. Het zijn politieke en militaire commando en controle centra, en allen wijzen naar het middelpunt van de islamitische macht: de Ka’aba.
exminister.org/Kumar-Mosques
Interessante website, ook informatie door Ali Sina : http://westerse-beschaving.org/de-moske ... een-staat/
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10688
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De moskee: een staat binnen de staat.

Bericht door sjun »

Interessant is wat mij betreft ook om voorlichting bij elke ingezeter te krijgen over waartoe dat nu ook in onze samenleving gaat leiden. Dat gebeurt niet bij de NPO en commerciëlen, we zien het niet in politiekcorrecte media maar het kan wel via het wereldwijde web plaatsvinden.:

Bone chilling speech about threat of Islam in Europe


Licht zelf je familie, buren, vrienden en bekenden voor om op beschaafde wijze via de politiek tijdig een andere koers in te slaan. Lukt dat niet bereid je dan voor op verdediging van huis en haard. Zweden laat zien wat er ook hier kan gebeuren bij desastreus beleid gecoverd door politiek medeplichtige media.

France’s Recipe for Endless Islamic Terror (David Wood)

Misleidende media kouten verder over verwarde mannen, islam is vrede en het issue dat niets met islam te maken zou hebben...
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 10688
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: De moskee: een staat binnen de staat.

Bericht door sjun »

Niet enkel in Frankrijk is het bal. Een blik op wat gangbare media niet laten zien en waarom je voor deugdelijke voorlichting aangaande wat er gebeurt verder moet kijken.

Migrant Musslims 'Adapting' to European Societies


Ik merk nog maar even op dat niet elke moslim zich hieraan schuldig maakt. Niettemin moet de leer van Mohammed maar eens behoorlijk tegen het licht gehouden worden om te voorkomen dat een deel van de geïndoctrineerden tot aanslagen overgaan in de veronderstelling daarmee hun eigen moslimparadijsplaats veilig te stellen.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16564
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De moskee: een staat binnen de staat.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

sjun schreef: Ik merk nog maar even op dat niet elke moslim zich hieraan schuldig maakt. Niettemin moet de leer van Mohammed maar eens behoorlijk tegen het licht gehouden worden om te voorkomen dat een deel van de geïndoctrineerden tot aanslagen overgaan in de veronderstelling daarmee hun eigen moslimparadijsplaats veilig te stellen.
Je bent veel te netjes, beleefd, beschaafd naar moslims toe. Voor mij is de vereniging van moslimwezens een grote rotzooi van achterlijke domme primitief heidense onwelwillende op onze kennisbeschaving parasiterende woestijnvlooien die halsstarrig weigeren toe te treden tot de 21e eeuw vanwege het onvermogen zich te associëren met onze kennisbeschaving en er als gevolg hiervan onbeschaamd lustig op los parasiteren met hun aanleg van huis uit om in een vieze smerige pedofiele sadistische oversekste eersteklas bedrieger Mohamed te geloven in plaats van in de Koran genoemde perfecte fatsoenlijke vredelievende profeet Jezus. Duidelijk voor onze kennisbeschaving is dat de ene profeet (Jezus) gelukkig niet gelijk is aan de andere profeet (Mohamed). Want het islamitische product Mohamed is met geweld, overvallen, moord en doodslag, opgeklommen in de rang van onmenselijke sadistische terroristische oorlogscrimineel, terwijl Jezus zichzelf bleef en begrip toonde voor het verschil in het menselijke zijn.

Mohammedanen (heidense aanbidders van de profeet) geloven met hun ziel, zaligheid en toekomst van nul en gener waarde in het stinkende nutteloze zweet van inspanning van Allah om moslims ter wille te zijn. Voor alle duidelijkheid een verwijt naar dat achterlijke domme zooitje tweederangsburgers uit de islam: jullie zijn naar ons toegekomen, niet om ons lief te hebben, te integreren in onze samenleving en dankbaar te zijn voor onze tolerantie en hulp, maar om onverzettelijk te parasiteren op onze onnozelheid waar onze kennisbeschaving zo rijkelijk mee is uitgerust.

Moslims zijn de meest verwerpelijke mensen op aarde.

Waarom? Omdat zij zich als parasieten opstellen tegenover onze kennisbeschaving en economie.

Een moslim is zulk een mislukt wezen van de schepping dat hij niet eens in staat was zoiets als een paperclip uit te vinden. Om over auto, fiets, trein, vliegtuig, stoomschip en een Einstein (jood) nog maar niet te spreken.

In mijn logische manier van denken zijn moslims waardeloze nietsnuttige (aardig lijkende) parasieten in alles wat overeenkomt met hun achterlijke primitief heidense perverse achterlijke tweedehands sadistische terroristische schaamhaarlappenachterstandsreligie islam.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben ontoerekeningsvatbaar gelovig atheïst en verkondig eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Plaats reactie