De Gutmensch

In dit forum kunnen we de problematiek met betrekking tot integratie en multiculturele samenleving bespreken.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77323
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Ariel »

De deugmens is een respectloze narcist

DOOR PETER LOUTER

De term ‘Gutmensch’ is aan het verdwijnen en lijkt te worden vervangen door de term “deugmens”. Dat is een goede ontwikkeling.

De ‘Gutmensch’ kan zich nader beschouwd helemaal niet beroepen op zijn goedheid. Hij wil als regel deugdzaam zijn. Maar dat geeft problemen. Omwille van de deugd kiest hij voor een standpunt en handelt daarnaar ongeacht de gevolgen.

Als hij ‘welkom vluchtelingen’ roept, handelt hij vanuit de deugd om mensen in nood te helpen. De vraag of het werkelijk om mensen in nood gaat interesseert hem nauwelijks. Als er ‘hulp’ wordt geroepen, ga je helpen. Of de hulp helpt, interesseert hem ook nauwelijks. Hij heeft goede bedoelingen en dat moet genoeg zijn. Of we in staat zijn om alle mensen die om hulp (asiel) vragen te helpen, interesseert hem ook al niet. Hem interesseert slechts de houding. Die is goed of niet goed.
De deugmens is een respectloos mens. Dat gebrek aan respect begint al als hij na het roepen van ‘welkom’ naar huis terugkeert en het aan anderen overlaat om zich over de gevolgen van zijn ‘goed zijn’ te ontfermen.

De deugmens is in de geschiedenis een akelig mens. Ooit was het deugdzaam om heksen te verbranden of te verdrinken. Ooit was het deugdzaam om ketters te vervolgen en hielp de deugmens om de inquisitie op te tuigen. De deugmens is nogal modegevoelig. Tot op de dag van vandaag vindt hij nieuwe doelen om zijn deugzaamheid te bewijzen en aan anderen op te leggen. De deugmens is een narcist die zich moreel verheven voelt en geen antenne heeft voor wat anderen beweegt. Hij heeft geen respect voor de gevoelens en inzichten van anderen die afwijken van de zijne. Als hij zo’n afwijkeling aantreft, zet zijn narcisme hem er toe om die te vernietigen. De tegenwoordige modes betreffen vooral klimaat en migratie. De deugmens is in discussies over die onderwerpen aan te treffen als donderprediker die anderen voorhoudt wat de juiste houding is. Wie zich daarin niet schikt loopt tegen de inquisitie aan die hem verbaal vernietigt en van zijn reputatie berooft.

Schuld en boete lijkt ten grondslag te liggen aan wat de deugmens beweegt. Hem is gemakkelijk schuld aan te praten, het is zijn kwetsbaarheid. De opvatting dat narcisme in feite een overcompensatie is van angst en minderwaardigheidsgevoelens, kon wel eens kloppen. De deugmens heeft behoefte om voor anderen een deugmens te zijn. ‘Zie mij’ is zijn spel, ‘waarom ben je niet even deugdzaam als ik?’. Het geeft hem macht over anderen en daar ligt de feitelijke psychische behoefte van de deugmens.

Ondertussen is de deugmens allesbehalve deugdzaam. Hij maakt slachtoffers en schept maatschappelijke problematiek. Hij bestrijdt niet het kwade, maar degenen die hem niet volgen. Democratisch respect voor andere inzichten dan de zijne behoort niet tot zijn deugden. Hij is nietsontziend in het afdwingen van zijn standpunten. In het trouw blijven aan zijn eigen deugzaamheid is de deugmens zowel hypocriet als opportunistisch. Ook dat behoort tot zijn narcistische persoonlijkheid. Slechts zelden neemt hij zijn standpunten serieus in zijn eigen leven. Dat is logisch want hij gebruikt die standpunten slechts om macht uit te oefenen. Een goed voorbeeld is te vinden bij de problematiek van ‘witte scholen’. De deugmens die diversiteit prijst kiest er toch maar liever voor om de eigen kinderen naar een ‘witte’ school te sturen. Dagblad Parool schrijft daar al maanden over. Wat er ook wordt geprobeerd, het lukt maar niet om het probleem van ‘witte’ en ‘zwarte’ scholen op te lossen. De deugmens haakt af waar het zijn eigen vermeend belang raakt.

In het maatschappelijk debat lijkt de deugmens de overhand te hebben. Dat betekent dat ‘narcisme’ een nog onvoldoende herkend maatschappelijk fenomeen is en daarom kan woekeren.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Gutmensch

Bericht door Pilgrim »

Tentoonstelling in Berlijn huldigt “dappere drugsdealers”

Geplaatst op 28 oktober 2017

Afbeelding

Een geplande kunsttentoonstelling in Friedrichshain-Kreuzberg in Berlijn zorgt op dit moment voor een schandaal. De reden: de verantwoordelijke “conceptkunstenaar” Scott Holmquist – die ook al in Californië een gedenkteken voor drugsdealers wilde oprichten – wil in de tentoonstelling drugsdealers en criminele vluchtelingen voorstellen, die “vechten om te overleven”.

Drugsdealers als “zondebokken van de samenleving”

De tentoonstelling moet op 21 november onder de titel “Andere thuislanden – herkomst en migratieroutes van drugsdealers in Berlijnse parken” beginnen. Het doel is om vooral zwarte drugsdealers uit de stedelijke parken vanuit een ander perspectief te belichten.

Zwarte mensen zouden door de politiek, de media en de publieke opinie tot “zondebokken en tot projectiedoek van collectieve haat” gedegradeerd worden. De organisator doet echter nog een schepje bovenop deze schandalige uitspraken.

Dealers werken “dapper en onverschrokken”
Zo zouden de criminele drugsdealers, die vaak al aan minderjarigen giftige substanties verkopen en als uitermate agressief bekendstaan, “tegen de achtergrond van dit veelzijdige verzet onverschrokken en dapper in de openbare ruimte werken”. Door via de uitermate bedenkelijke verheerlijking van criminelen de aandacht te vestigen op een maatschappelijk probleem begrijpen maar heel weinig mensen, zoals ook de verontrusting over de tentoonstelling bewijst.

Politie machteloos tegenover hordes criminele migranten
Dat de politie machteloos staat tegenover de horde criminele migranten in de parken van Berlijn, maken de dagelijkse meldingen in de lokale kranten duidelijk. Als er dealers uit de circulatie worden genomen, komen er onmiddellijk nieuwe. Dit probleem wordt aangewakkerd door de massa-immigratie van “vluchtelingen”. Zogenaamde “parkmanagers” verzoeken de dealers nu zelfs om minder agressief op te treden en vrouwen en kinderen met rust te laten. De rechtsstaat faalt hier dus al volledig.

Weinig verwonderlijk is dat de tentoonstelling door de Groene districtsburgemeester Monika Hermann werd verdedigd als “het zich bezighouden met een probleem dat niet opgelost zou worden door het dood te zwijgen.”

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/28 ... gsdealers/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

Halloween. Ik vindt het maar niks. Maar iedereen zijn meug.

In de USA is er nu net zo een gedoe over als wij met Zwarte Piet hebben. Dezelfde soort lieden die moreel juiste oordelen vellen.

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Gutmensch

Bericht door Pilgrim »

Burgemeester van Leipzig eist leerplicht tot 25 jaar

Geplaatst op 28 oktober 2017

Afbeelding
De burgemeester van Leipzig (Burhard Jung, SPD) en de nieuwe klasgenoten – welk een vreugde!

De tegenstellingen in Leipzig zijn ernstig: erkende universiteitsstad, bolwerk van de links-radicale scene, overstroomd door asieleisers, bovenaan in de criminaliteitsstatistiek van de deelstaat Sachsen. Voorwaar niet echt aangenaam, maar ook niet echt verwonderlijk – Leipzig wordt immers al jarenlang door burgemeester Burkhard Jung (SPD) systematisch naar de kloten geholpen (auteur: met uitzondering van de dierentuin, die zoekt zijn gelijke in de wereld).

Nu is het burgemeester Jung echter opgevallen dat het met het onderwijs in zijn stad niet goed gesteld is. Niet dat dit feit nieuw zou zijn. Uiteraard bedoelt Jung niet de hordes links-radicale vechtersbazen, die complete straten en wijken in de stad beheersen. Nee, het viel de burgemeester op dat veel jonge moslims “de hele dag rondhangen” en “zonder toezicht” zouden zijn. Dat is echter niet helemaal juist; de politie doet wel degelijk haar best om “toezicht” te houden op de dealers, verkrachters en rovers. Het succes is met het oog op de strijd op vele fronten met de Antifa, de georganiseerde misdaad in de beruchte Eisenbahnstraße, het geweld van de binnendringers, de dealers en de dagelijkse criminaliteit veeleer bescheiden.

En nu dus de eis van Jung tot een uitbreiding van de leerplicht tot 25 jaar om cultuur-vreemde analfabeten van de straat te krijgen. Van straat naar de basisschool, zogezegd.

Dealers als klassenvertegenwoordigers?
Volgens het Arbeidsbureau zijn alleen al in Leipzig ongeveer 700 (!) “asielzoekers” in de doelgroep van burgemeester Jung te kwalificeren. Let wel, het gaat Jung niet om speciale scholen of speciale klassen – hij wil voor de goudparels graag hun eerste onderwijs-weg openstellen. Daarom zou het wel degelijk mogelijk zijn dat de 22-jarige Mohammed in de voor- en naschoolse opvang terecht zou kunnen komen, de 19-jarige Mustafa blij is met de overgang naar groep 5, de 18-jarige Achmed helaas van de wandeldag uitgesloten moet worden, omdat hij zijn 11-jarige klasgenoten drugs wilde verkopen. Natuurlijk is het minder waarschijnlijk dat deze clientèle uitgerekend zou bukken voor een leerplicht. Dat zou ook burgemeester Jung moeten weten. Hoewel, vanuit het oogpunt van de dealers zou de eis uiteraard perfect zijn. Ecstasy in plaats van pauze-hap...

Uiteraard miskent Jung de rechtspositie volledig. Ook in Sachsen is men op zijn 18e meerderjarig en geldt men als volwassene, met alle daarbij behorende rechten en plichten. De leerplicht eindigt precies op deze dag en dat is ook goed. Er bestaan genoeg mogelijkheden om bij te spijkeren. Ook voor de clientèle van Jung. Zoiets veronderstelt echter een wil, eigen initiatief en een bepaalde mate aan intelligentie. Waarschijnlijk ziet de burgemeester van Leipzig deze eigenschappen niet bij de goudparels. Anders zou er geen sprake hoeven zijn van zo´n verplichting.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/10/28 ... t-25-jaar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

De Stichting Ideële Reclame heeft last van de tijdgeest.
Wat voor de migranteninstroom nog politiek correct kon, kan nu niet meer.
De Stichting Ideële Reclame heeft in 2015 een campagne over Nederlandse waarden, die opborrelde na de aanslag bij Charlie Hebdo, teruggetrokken. De tijdsgeest haalde de campagne in, zegt directeur Lucy van der Helm van SIRE dat nu het vijftig jarig bestaan viert.

Uit marktonderzoek dat SIRE verricht onder Nederlanders, kwam in 2015 ’Nederland koestert haar waarden’ als best scorende campagneonderwerp naar voren. ,,Dan hebben we het over het democratisch vermogen, de vrijheden en dat je alles mag zeggen wat je wilt’’, zegt Van der Helm.

De tijd haalde volgens SIRE de campagne in, want die kreeg een andere lading. ,,In augustus 2015 kwamen de vluchtelingenstromen op gang en startte een andere discussie. Als we die campagne ’Nederland koestert haar waarden’ toen hadden doorgezet, was het een heel andere campagne geworden dus daar hebben we een streep door gezet. Anders was het een campagne geworden van een politieke partij waar je liever niet mee geassocieerd wordt.’’
https://www.noordhollandsdagblad.nl/nie ... agne-terug
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Gutmensch

Bericht door Pilgrim »

Onze waarden gaan dus maar gewoon op de vuilnishoop... :thinking:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21284
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door King George »

in ruil voor geïmporteerde achterlijkheid.

Waarvan akte.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21284
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door King George »

Val ik nou van mijn stoel! Heel Hollywood ontwijkt belasting. En de mond vol over hoe de wereld te verbeteren en allen verenigd tegen Trump en allen verenigd voor Clinton... Totdat de portemonnee getrokken moet worden... Dan toch maar liever een greep in de Portemonnee van de Anderen...


‘Paradise Papers’ onthullen: Queen Elizabeth, Madonna en Bono gebruiken belastingparadijzen


En wat lezen we nog meer?
Een andere opvallende naam die opduikt is die van de Canadese premier Justin Trudeau. Zijn goede vriend en fondsenwerver Stephen Bronfman zou betrokken zijn geweest bij het wegsluizen van miljoenen dollars naar de Kaaimaneilanden. Trudeau riep na de onthullingen in de Panama Papers nog op tot actie tegen belastingontwijking.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Gutmensch

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Gutmensch

Bericht door Pilgrim »

Jan Roos: Principes hebben en deugen gaan moeilijk samen
LaVieJanRoos - Gepubliceerd op 7 nov. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21284
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door King George »

Afbeelding

Wat is BNN-VARA ineens formeel zeg. En het Groen Linkse deugdmeisje Anne Fleur Dekker schreeuwt ook niet. Links en de maat nemen gaat andermaal niet samen, zo blijkt maar weer. Hoe anders kreeg Jelle Brandt Corstius bij diezelfde BNN-VARA voor hoor zonder wederhoor de rode loper uitgerold? Gelden voor deugdmens Francisco van Jole nu ineens andere maatstaven?

Hypocriet BNNVARA vindt seksueel wangedrag opeens een privézaak nu Francisco van Jole erbij betrokken is
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

De oorsprong van 'Het Gooische Matras'
In het algemeen spraakgebruik wordt het Gooi vereenzelvigd met de omroepwereld en met de welstand van zijn bewoners. Vanwege de veronderstelde losbandigheid van de omroepwereld kreeg 't Gooi in jaren zeventig de bijnaam “Het Gooische Matras”.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21284
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Gutmensch

Bericht door Pilgrim »

Francisco van Jole

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

Er zijn verhalen dat Jole een witte onderbroek heeft.
Ik denk niet dat hij zo'n gewoon boxer broekje aan zal hebben van de Wibra of de Zeeman.
Ik denk eerder (vanwege het gemak) aan de Hema:
  • 2-pak herenboxers - wit
    Set van 2 herenboxers met opening. 13 euro.
    Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Gutmensch

Bericht door Pilgrim »

Dit is wat je noemt onderbroekenlol! [icon_lol.gif]
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

Je bent een supergoed Gutmensch en dat wordt bewezen doordat je een echte prijs voor supergoede Gutmenschen hebt gekregen, uitgereikt daar andere ongetwijfeld ook erg goede Gutmenschen.
En je bent niet de enige met die prijs. In de loop der jaren hebben andere mensen ook die officieele Gutmensch verklaring gekregen.
Laat ik maar concreet worden.
Bob Geldof zet zijn Freedom of the City of Dublin award bij het oudvuil omdat Aung San Suu Kyi ook die prijs heeft gekregen.
Hier de egofreak:
Geldof beticht de winnaar van de Nobelprijs zelfs van genocide. [...]

Geldof, die de Freedom of the City of Dublin award in 2005 kreeg, kan het niet verkroppen dat hij in hetzelfde rijtje staat als de leider van Myanmar. Die ontving de prijs overigens in 1999. „Haar associatie met onze stad is een schande. Wij hebben haar geëerd, maar nu maakt ze ons te schande.” Geldof wil niet langer met Suu Kyi worden geassocieerd
.https://www.telegraaf.nl/entertainment/ ... or-suu-kyi
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77323
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Ariel »

Als je zwaar getafeld hebt, dan is het goed om even naar deze video te kijken.

Wedden dat je daarna heel snel naar het toilet rent..

Maak kennis met Debora en Bart.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Gutmensch

Bericht door Pilgrim »

Afbeelding

“Ik gaf de voorkeur aan politieke loyaliteit boven principiële moraliteit. Wat heb jij gedaan?”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

Een aantal 3-de rangs BN-ers (ik had nog nooit van ze gehoord dus) gaan voor een dagje de Gutmensch uithangen door een vluchteling op visite te hebben. Dat doen ze niet zomaar, nee het is in het kader van...
Morgen nemen verschillende BN'ers tijdens de Nacht van de Vervanging een vluchteling in huis. Onder anderen actrices Hadewych Minis en Hanna Verboom en schrijfster Saskia Goldschmidt willen zo een nacht onderdak geven aan vluchtelingen zonder verblijfsvergunning.

Het ASKV, een steunpunt voor vluchtelingen, wil zo een gezicht aan vluchtelingen geven. Ze worden normaal gesproken opgevangen in opvanglocaties, maar als 'vervanging' kunnen de vluchtelingen een nachtje bij de BN'ers terecht. In 2006 en 2015 werd al eerder zo'n nacht georganiseerd, volgens het steunpunt was dat een bijzondere ervaring.
"wil zo een gezicht aan vluchtelingen geven" Maar het is meer adverteren door 3-de rangs BN-ers dat ze nog het hart op de juiste plaats hebben.

http://www.at5.nl/artikelen/175501/hade ... ng-in-huis

Annabel zegt dit er over:
  • Annabel Nanninga‏

    Wat deftig van deze BN-ers om vluchtelingen te gebruiken als requisiet van je eigen Deugen. 1 nachtje, dan weer DOEI en anderen de maat nemen.
Even het archief in:
Hanna Verboom kondigde een paar jaar geleden op de StaatsTV aan dat ze haar atelier ging verbouwen om illegale vluchtelingen onderdak te geven. Maar niemand wilde de verbouwing betalen dus ging het niet door.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
mercator
Berichten: 19280
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: De Gutmensch

Bericht door mercator »

Mahalingam schreef:Een aantal 3-de rangs BN-ers (ik had nog nooit van ze gehoord dus) gaan voor een dagje de Gutmensch uithangen door een vluchteling op visite te hebben.
Schitterende actie ! Zou verplicht moeten opgelegd worden aan iedereen die publiekelijk zijn/haar vluchtelingenliefde komt verklaren. En niet zomaar voor 1 nachtje maar permanent.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

En dan ook nog op eigen kosten !
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49696
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De Gutmensch

Bericht door Pilgrim »

Jan Roos: Ik neem een vluchteling in huis...
LaVieJanRoos - Gepubliceerd op 22 nov. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

Gutmenschen staan te roepen dat er meer migranten moeten komen. Die betaald gaan worden doorde overheid.
Wat als iemand besluit om financieel garant te staan voor een vluchteling in Duitsland (Hessen)?
Als je gezegd wordt dat je garantie tijdelijk is, dan zijn mensen bereid. En wat blijkt: ze moeten betalen zolang hun vluchteling in de bijstand zit. Is me dat even een tegenvaller !
Niet meer de Gutmensch uithangen op andermans kosten .
Gutmenschen: veel te goed is half zot
De oproep “word peter of meter van een vluchteling” werd door Gutmenschen in Merkelland beantwoord; ze stonden garant voor hun beschermelingen. Er schijnt echter geen einde aan de rekeningen van het Sozialamt (OCMW) te komen. En dit was nooit de bedoeling. Ze voelen zich bedrogen en zagen zich uiteindelijk verplicht een advocaat in de arm te nemen om naar de rechtbank te trekken.

Het echtpaar in onderstaande video heeft vier ‘vluchtelingen’ willen helpen door zich garant te stellen opdat deze legaal hun familie konden vervoegen. Ze hebben intussen het ‘vluchtelingen’statuut gekregen maar de gewestelijke overheid blijft geld verlangen: 500 euro per maand voor sociale steun… in totaal kan het oplopen tot 75.000 euro.
http://www.golfbrekers.be/gutmenschen-v ... -half-zot/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42475
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De Gutmensch

Bericht door Mahalingam »

Ik weet dat er Bekende Nederlanders (BN-ers) bestaan omdat ze af en toe opduiken als ondertekenaars van een manifest of zo iets voor het Goede Doel.
Nu kom ik een nieuw woord tegen voor die mensen: "influentials"
Lees maar:
Georgina Verbaan, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Jett Rebel, Renske de Greef, Nasrdin Dchar en Tofik Dibi zijn zes van de tweehonderd influentials die woensdag online een grote campagne tegen Zwarte Piet lanceren. Zij hebben zich door modefotograaf Jasper Abels laten portretteren met een T-shirt aan met daarop de tekst Zwarte Piet is racisme.
https://www.telegraaf.nl/entertainment/ ... t-campagne

Ik denk dat de meeste deelnemers zich enige tijd geleden hebben tentoongesteld met een "Ik ben Marokkaan" T-shirt.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie