Europese partners van de PVV

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Beatrix von Storch (AfD): “Antisemitische in welke vorm dan ook is een schande”

Geplaatst op 22 januari 2018

Afbeelding

Beatrix von Storch in het Duitse parlement: “Antisemitisme in welke vorm dan ook is een schande. Antisemitisme is een aanval op onze joodse burgers, het is een aanval op de fundamenten van onze westelijke civilisatie. Deze civilisatie is gebaseerd op een joods-christelijk fundament.”

Antisemitisme is een toenemend probleem geworden in Duitsland. Niet alleen rechts-extremen, maar ook radicale moslims vallen steeds opnieuw op door antisemitische leuzen en delicten. Dit probleem wordt vaak versluierd. Het toppunt was bereikt, toen er voor de Brandenburger Tor Israëlische vlaggen in brand werden gestoken. Dit heeft duidelijk gemaakt dat het al lang niet meer gaat om een randverschijnsel.

Op donderdag 18-01-2018 werd in het Duitse parlement over de bestrijding van het antisemitisme gediscussieerd. Voor de “Alternative für Deutschland” (AfD) sprak de vicefractievoorzitter van de AfD, Beatrix von Storch. (Hier de video van haar toespraak.)

Hieronder de volledige tekst van haar toepsraak in het Duitse parlement:

“Meneer de president, zeer geëerde dames en heren. Antisemitisme in welke vorm dan ook is een schande. En antisemitisme is een aanval op onze joodse burgers, het is een aanval op de fundamenten van onze westelijke civilisatie. Deze civilisatie is gebaseerd op een joods-christelijk fundament.

Het voorliggende voorstel benadrukt met recht dat antisemitisme in alle politieke kampen te vinden is. Wij in Duitsland hebben op grond van onze geschiedenis een zeer bijzondere verantwoording, en tot deze bekennen wij ons nadrukkelijk.

Het behoort echter ook tot onze bijzondere verantwoording om niet de ogen te sluiten voor de nieuwe kwaliteit van antisemitische aanvallen in West-Europa. Behulpzaam hierbij is het tweede rapport van de onafhankelijke deskundigencommissie antisemitisme. In opdracht van het Duitse parlement heeft deze commissie antisemitisch gemotiveerde delicten onderzocht en daarover Joden in Duitsland geënquêteerd.

Ik citeer: “Gevraagd ´Wat was dat voor persoon, van wie de daad uitging´”, wordt de categorie ´een islamitische persoon´ veruit het vaakst genoemd, gevolg door ´mij onbekend´. Pas daarna volgen in dezelfde kwantiteit links-extreme en rechts-extreme personen.”

Dat dit niet tot uitdrukking komt in statistieken van de politie, verduidelijkt een voorbeeld uit Berlijn van 25 juli 2014:

Nationaalsocialistische parolen van de sjiitische Hezbollah tegen dragers van Israëlische vlaggen aan de rand van de Al-Quds mars werden in de politiestatistiek als “rechts-extreem” geregistreerd. Dames en heren, laten we eerlijk zijn: statistieken, die delicten van islamitische terreurmilities als “rechtse criminaliteit” registreren, zijn onbruikbaar. Ze camoufleren, maar op een bepaald moment haalt de realiteit ze in.

In Frankrijk bijvoorbeeld is de realiteit al een andere: sinds het jaar 2006 zijn er in totaal 40.000 Joden uit Frankrijk alleen al naar Israël “geëmigreerd”. Ze zijn gevlucht voor terreur en de dagelijkse overvallen en bedreigingen. Dat zijn vluchtelingen waarover niemand spreekt – omdat ze voor moslims vluchten. Dat is het heden in Frankrijk. [...] De AfD zal er uit alle macht voor strijden dat dit niet de toekomst van Duitsland zal zijn. Het zijn natuurlijk niet allemaal moslims, van wie deze terreur tegen Joden en andersgelovigen uitgaat, maar het zijn er veel teveel. Wanneer in Duitsland Israëlische vlaggen worden verbrand, [...] of joodse scholieren door hun medescholieren worden gepest, wanneer joodse burgers er bang voor moeten zijn in het openbaar een keppeltje te dragen of wanneer joodse instellingen door de politie beveiligd moeten worden, is dat onacceptabel. Maar het kan immers ook anders:

Ik was vorig jaar mei als Europarlementariër in Hongarije. Daar heb ik een joods centrum bezocht. Dat hoefde niet door de politie beveiligd te worden. De deuren stonden open. De kinderen speelden op straat – de jongetjes met een keppeltje op. Viktor Orbán wil dat dit zo blijft. Dat verklaart ook zijn houding in de vluchtelingenkwestie. Hij heeft een zero tolerance politiek tegen antisemitisme aangekondigd en daarom krijgt Hongarije ook de ondersteuning van Israël.

De politieke wetenschapper Bassam Tibi, die o.a. werkzaam was aan het Center for Advanced Holocaust Studies in Washington D.C., noemde in een bijdrage voor “Cicero” de huidige islamitische Jodenhaat de “sterkste variant van het totalitaire antisemitisme in de 21e eeuw.”

Daarvan is in het voorliggende voorstel helaas niets terug te vinden. De islam is de olifant in de kamer. En desondanks zien we hem allemaal. Ze noemen hem immigratie, of tegenwoordig, zoals meneer Kauder en ook mevrouw Griese hebben gezegd: “Mensen uit andere cultuurkringen, Noord-Afrika en het Nabije Oosten”. Maar we zien de olifant in de kamer.

Maar er is een aantal punten in het voorstel dat opweegt tegen deze tekortkomingen. Vooral de aanscherping van het verblijfsrecht is een belangrijk punt. Het is de hoogste tijd dat de haat-preken tegen Joden, maar ook tegen christenen en zogenaamde ongelovigen, leiden tot een bijzonder zwaarwegende reden om uitgezet te worden. Dat is goed, en dat is juist. Het zal de AfD er om gaan dat er dan echter ook consequent wordt uitgezet. En dat niet alleen bij asielzoekers, maar ook bijvoorbeeld bij imams, die hier al langer haat prediken. Bovendien begroeten we het ten zeerste dat bij antisemitische delicten de motivering van de dader in het vervolg geregistreerd moet worden. Hezbollah hoort niet in de categorie “rechts”.

Het belangrijkst is echter:

Joods leven en joodse tradities horen bij Duitsland. Ze hebben altijd bij Duitsland gehoord. Ze zijn een belangrijk deel van ons cultureel erfgoed. Dat moeten we tegen aanvallen beschermen. En daarover kunnen geen twee meningen bestaan.”

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/22 ... n-schande/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

AfD neemt voorzitterschap in de begrotingscommissie over

Geplaatst op 23 januari 2018

Afbeelding

De AfD neemt het voorzitterschap van de begrotingscommissie in het Duitse parlement over. Zoals de fractie van de AfD vandaag bevestigde, zullen afgevaardigden van de partij bovendien het voorzitterschap in de rechtscommissie en de commissie voor toerisme bezetten.

Het recht op het voorzitterschap van de belangrijke begrotingscommissie heeft van oudsher de grootste oppositiefractie. Dat zou, wanneer de “grote coalitie” van CDU/CSU en SPD tot stand mocht komen, de AfD zijn.

De parlementair secretaris van de AfD-fractie, Bernd Bauman, zei dat zijn fractie blij zou zijn “als grootste oppositiefractie deze belangrijke commissies te hebben gekregen”. Hij voegde er aan toe: “Ik herinner eraan dat de ongelukkige netwerkdoorzoekingswet binnen de competentie van de rechtscommissie valt, die wij zullen leiden.”

De voorzitters van de commissie worden niet door de leden van de commissies gekozen, maar “benoemd”. Daarover staat in het reglement van het parlement: “Met de vaststelling van de besluitvaardigheid en de benoeming van de voorzitter is de commissie geconstitueerd”.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/23 ... ssie-over/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Vooraanstaand AfD-lid bekeerd tot de islam!

Geplaatst op 25 januari 2018

Afbeelding

Met de bekering van een vooraanstaand partijlid heeft de islam zijn intrede gedaan in het brein van de AfD. De AfD heeft vanaf dit moment een probleem: De islam bevindt zich reeds binnen haar gelederen.

Het vooraanstaande Brandenburgse AfD-lid Arthur Wagner (foto) heeft zich bekeerd tot de islam . “De partij heeft er geen problemen mee”, zei de landelijke partij-woordvoerder Daniel Friese. Wagner zelf wilde volgens de bijdrage in de krant over de stap niets kwijt. “Dat is mijn privé-zaak”, zei hij. In de eerste gelederen van Brandenburg is hij één van zes bijzitters. In het district Havelland is de Rusland-Duitser plaatsvervangend voorzitter. (Bron)


Als het bericht, dat een vooraanstaand AfD-lid zich tot de islam heeft bekeerd, klopt – en de AfD er geen problemen mee heeft: dan heb ik vanaf dit moment een enorm probleem met de AfD. Als de AfD deze man niet onmiddellijk uit de partij gooit, dan is ze niet langer een alternatief voor de gevestigde partijen, maar hoort ze bij hen.

De islam-bekeerling vergist zich enorm als hij denkt dat dit “zijn privézaak is”.

De islam is geen private wereldbeschouwing, maar een politieke religie. Zij gebiedt met onmiddellijke ingang ook het vooraanstaande AfD-lid Wagner, zich volkomen en zonder tegenspraak te onderwerpen aan de regels van de islam.

– Daartoe zal hij onmiddellijk door alle Duitse islamverenigingen worden geïnstrumentaliseerd als directe link ter infiltratie in de AfD.

– We mogen er zeker van zijn dat vanaf dit ogenblik de aanmeldingen van moslims voor het partijlidmaatschap in de AfD explosief zullen toenemen.

– Op dergelijke gelegenheden zitten de islamverenigingen alleen maar te wachten:

– Want de islam is optimaal gespecialiseerd in de infiltratie van zijn tegenstander.

– Tot nu toe heeft hij het gered om, op de AfD na, alle gevestigde partijen volledig te infiltreren.

Honderdduizenden moslims zijn lid van de CDU/CSU, de SPD, De Linkse Partij, de Groenen en de FDP.

Niets binnen deze partijen gaat meer zonder- en al helemaal niet tegen de islam.

Dit noodlot zal ook de AfD treffen als ze zich niet ontdoet van dit vooraanstaande lid
Haar infiltratie vindt plaats van twee kanten: van de kant van de binnenlandse veiligheidsdienst en van de kant van de islam. Beide zijn uiterst gevaarlijk.

De eerste, omdat hij de partij van binnenuit kan vernietigen – zoals hij het ongeveer bij de Republikeinen met groot succes heeft gedaan. De tweede, omdat de islam in staat zal zijn deze partij om te programmeren tot een islamvriendelijke partij – en vervolgens door middel van het partij-DNA en masse islamitische virussen te laten produceren.

De islam is de speerpunt van het politieke establishment ter vernietiging van Duitsland
Daar heb ik al zo vaak met onweerlegbare feiten op gewezen dat ik mij een herhaling hiervan bespaar.

– De islam is een in de vernietiging van beschavingen gespecialiseerde oorlogs- en veroveringscultus, die zich vermomt als religie.

– De islam deelt de wereld in haram en halal in – en verklaart haar een nooit eindigende oorlog, waarbij tot nu toe reeds 300 miljoen mensen het leven moesten laten onder de Allahu-Akhbar-roep van hun afslachters (vrij naar Karl Marx).

– De islam kent geen erbarmen, geen vergeving.

– Wie niet-moslim is, geldt als minder dan dieren.

– De islam kent geen religieuze tolerantie.

– Wie de islam verlaat, moet worden gedood.

– Wie geen moslim is, is geen mens (Caïrose mensenrechtenverklaring van de islam).

– Wie geen moslim is, kan en moet worden gedood (2000 (!) bevelen daartoe in koran en hadiths)

– Wie als moslim een “ongelovige” doodt, komt automatisch in het Paradijs.

Wanneer nu een vooraanstaand lid van de AfD is toegetreden tot de islam, dan is de islam reeds in het hoofd van deze partij geïnfiltreerd
Dan zal dit vooraanstaande lid de taak vervullen die de onbeschrijfelijke Mazyek jaren geleden bij de FDP vervulde: hij zal de AfD net zo lang voeren met leugens over de zogenaamd vredelievende islam tot ze met deze moordcult geen probleem meer heeft en islamcritici zal vervolgen.

Maar dan is deze partij afgedankt als alternatief voor Duitsland. Dan zal het Duitse verzet zich ondergronds terugtrekken en militariseren. Dan zullen wij burgeroorlog hebben, omdat er niet langer een oppositie is, die het verzet van de Duitsers tegen hun vernietiging en de islamisering van ons land zal vertegenwoordigen. Is dat wat de AfD wil?

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/25 ... -de-islam/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Verkiezingen Italië: Oppositieleider belooft half miljoen migranten het land uit te zetten

Xander, 25-01-2018

Afbeelding
Matteo Salvini (Afbeelding: Salviniofficial, Facebook).

Franse president Macron erkent dat het Franse volk in een referendum uit de EU zou stappen

In Italië is het anti-immigratie en anti-EU sentiment groter dan waar ook in West Europa, reden waarom de globalisten in Brussel de Italiaanse verkiezingen op 4 maart met de nodige spanning afwachten. Matteo Salvini is de leider van de rechtse oppositiepartij Lega Nord, en belooft dat als hij premier wordt, hij ‘de rotzooi’ in Italië gaat opruimen door een half miljoen migranten het land uit te zetten, ieder jaar 100.000.

‘Italianen Eerst’ is de verkiezingsslogan van Lega Nord, waarmee Salvini hoopt hoge ogen te gooien bij de kiezers, waarvan er velen de enorme problemen die de vele migranten uit Afrika veroorzaken, spuugzat zijn.

‘In Italië zijn er veel te veel illegale migranten die er een zootje van maken,’ aldus Salvini, die mikt op een rechtse coalitie met Silvio Berlusconi’s Forza Italia. ‘Sommigen gebruiken vliegtuigen om migranten naar Italië te halen. Ik zou ze juist gebruiken om ze weer terug te brengen.’

Salvini, wiens partij volgens peilingen op zo’n 13% van de stemmen kan rekenen, belooft de kiezer dat hij als premier ieder jaar 100.000 migranten het land zal uitzetten, oplopend tot een half miljoen als hij zijn regeerperiode kan afmaken (wat in Italië zelden het geval is). Dat betekent dat het leeuwendeel van de huidige 600.000 migranten in het land gedwongen zullen moeten vertrekken.

Italiaanse volk is ‘verraden’; ‘Italië Eerst’
Zijn politieke opponenten zijn volgens hem schuldig aan ‘het verraden’ van het Italiaanse volk, ook omdat ze Italiaanse bedrijven aan buitenlandse multinationals hebben verkocht. ‘Het centrum-rechtse programma bevat de herziening van de Europese verdragen,’ merkte hij op. De principes van de Italiaanse ‘grondwet komen vóór die van Brussel en Berlijn. Ik heb de plicht om deze regels te veranderen, want mijn land komt eerst.’

Salvini hoopt met zijn variant van ‘America First’ het succes te herhalen van de Amerikaanse president Donald Trump, die eveneens werd gekozen vanwege de grote zorgen die steeds meer mensen hebben over de globalisering, massale immigratie, groeiende criminaliteit en de islam. (1)

Globalisten blijven zich niets aantrekken van het volk
Tijdens het World Economic Forum in Davos trok de globalistische Nieuwe Wereld Orde elite zich wederom helemaal niets aan van wat een ruime meerderheid van de Europeanen wil, namelijk hun grenzen en landen, en daarmee hun samenlevingen, behouden en beschermen.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel noemde het opkomende nationalisme en ‘populisme’ zelfs ‘vergif’, en dat terwijl ze zelf als een arrogante en autoritaire dictator over haar land heerst, en zelfs zonder instemming van het parlement ingrijpende besluiten nam, zoals de grenzen openen voor miljoenen moslimmigranten, die een ware criminaliteitsexplosie hebben veroorzaakt. (2)

President Macron: Franse volk zou voor uittreding uit EU stemmen
De links-liberale Franse president Emanuel Macron gaf tijdens een TV interview toe dat als het Franse volk de kans had zich in een referendum uit te spreken, een meerderheid voor uittreding uit de EU zou kiezen, oftewel een ‘Frexit’. Volgens Macron zijn de middenklasse, de arbeidersklasse en de ouderen de afgelopen decennia de grote verliezers van de globalisering geworden, en hebben zij in Groot Brittannië voor een meerderheid voor het ‘Brexit’ gezorgd.

Veel Fransen reageerden op Twitter dat Macron hier in feite toegaf dat hij ‘niet naar zijn eigen volk luistert’, omdat de president weigert om zo’n referendum te houden. (3)

Xander

(1) Russia Today
(2) Infowars
(3) Express

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -te-zetten
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Nieuwe inzichten betreffende islam-bekeerling Arthur Wagner (AfD)

Geplaatst op 27 januari 2018

Afbeelding

Arthur Wagner heeft sterke banden met Tsjetsjeense “vluchtelingen”. Het volgende bericht veroorzaakte een storm van verontrusting onder de miljoenen AfD-aanhangers:
“Het vooraanstaande Brandenburgse AfD-lid Arthur Wagner heeft zich bekeerd tot de islam. “De partij heeft er geen probleem mee”, zegt de landelijke partij-woordvoerder Daniel Friese. Wagner zelf wilde zich volgens het krantenbericht niet over de stap uitlaten. “Dat is mijn privé-zaak”, zei hij. in de Brandenburgse voorste AfD-gelederen is hij één van zes bijzitters. In de districtsvereniging Havelland is de Rusland-Duitser plaatsvervangend voorzitter.” (Bron). Ik heb daar eergisteren een artikel over geschreven, dat binnen het uur 170 commentaren opleverde.

Intussen is er meer bekend over deze Arthur Wagner:

Hij was betrokken bij de kerk (wat ook spreekt uit zijn uiterlijke verschijning, wanneer men gezichten van mensen kan lezen), in de Kerkenraad van de gemeente en overal. Hij was ook een betrokken christen. En in die hoedanigheid wil hij uitgerekend toetreden rot een religie, die zijn broeders in het geloof tot nu toe tot haar primaire vijand heeft verklaard en sinds jaren honderdduizenden christenen in de islamitische landen vermoordt – omdat zij het “verkeerde” geloof hebben?

Zo’n voormalig geëngageerd christen stapt over naar de doodsvijand islam? Hij zou onmiddellijk alle contacten met zijn christelijke vrienden moeten afbreken (Soera 5:51) – en alleen nog contact mogen zoeken met moslims. Dat klopt niet echt. Volgens mij ligt de oorzaak van zijn overstap naar de islam bij zijn werk met Tsjetsjenen: Wagner was tolk -Russisch voor vluchtelingen – meestal voor Tsjetsjenen. Vandaar ook het contact met de islam.

Tsjetsjenen staan bekend om hun buitengewone wreedheid. Het waren Tsjetsjenen, die het bloedbad in Beslan en in de Russische Opera aanrichtten

Ter herinnering:

Bij de gijzeling van Beslan in september 2004 gijzelden Tsjetsjeense terroristen van de eenheid Rijadus-Salichin* meer dan 1100 kinderen en volwassenen in een school in de Noord-Ossetische stad Beslan. De gijzeling eindigde na drie dagen in een tragedie – bij de bestorming van het gebouw door Russische commando’s stierven volgens officiële verklaringen 331 kinderen.

* Rijadus-Salichin (Tuinen der deugdzamen) is een naam van een terroristische eenheid van Tsjetsjeense rebellen, die is ontleend aan de islamitische woordenschat. Ze werd opgericht door Schamil Bassajew, die door de Russische regering verantwoordelijk wordt maakt voor meerdere terroristische aanslagen en gijzelingen van de laatste jaren.

– Het Rijadus-Salichin-commando eiste op 17 september 2004 de gijzeling van Beslan op, alsook de twee vliegtuigkapingen van 24 augustus 2004. De groepering eiste ook een aanslag op een elektriciteitscentrale in het Siberische Sajano Sjoesjenskaja op 17 augustus 2009 op.

Ook bij de gijzeling in het Dubrowka- Theater in Moskou op 23 oktober 2002 gijzelden 40 tot 50 gewapende personen, die zichzelf tot de separatistische beweging van Tsjetsjenië rekenden, 850 mensen en verlangden het terugtrekken van de Russische troepen uit Tsjetsjenië. Nadat de gijzeling in Moskou reeds twee en een halve dag had geduurd, pompten speciale eenheden van de Russische binnenlandse Veiligheidsdienst FSB een onbekende chemische stof in het ventilatiesysteem van het theater en bestormden het gebouw minuten later. De bedwelmde terroristen werden ter plaatse door de speciale eenheden door middel van schoten door het hoofd gedood. 130 gegijzelden stierven, 5 door de gijzelnemers, 125 aan de gevolgen van het inzetten van het gas vanwege ontoereikende medische behandeling.


Het is denkbaar dat Wagner door Tsjetsjeense asielzoekers (de meesten van hen zijn Tsjetsjeense jihadisten = terroristen) werd gechanteerd en gedwongen om zich tot de islam te bekeren – daar ze anders hem en zijn hele gezin zouden afslachten. Fluitje van een cent voor Tsjetsjeense jihadisten, die ook bij de IS tot de elite van de gruwelijkste afslachters van christenen behoorden.

Het is ook denkbaar dat hem van de kant der Tsjetsjenen of zelfs van de Russische Geheime Dienst veel geld werd geboden voor de overstap naar de islam. Dat Poetin een tegenstander van de islam is, wordt weliswaar steeds weer op de fora van de islam-kritische blogs beweerd. Maar dat is onzin. Poetin onderhoudt excellente contacten met islamitische leiders uit de Zuid-Russische provincies. Van een strijd tegen de islam kan dus alleen al daarom geen sprake zijn. Alleen in Moskou woonden in 2008 al iets van 410.000 moslims. Het aantal kan intussen wezenlijk groter zijn – want ook in Rusland trekken de moslims naar de grote steden.

Minder denkbaar acht ik het dat de binnenlandse veiligheidsdienst hem bewoog tot bekering tot de islam. Mocht dit aan het licht komen, dan zou het onherroepelijk uit zijn met de geloofwaardigheid van deze club, die toch al overbodig is, daar hij niet de grondwet beschermt tegen misdadige politici, maar misdadige politici tegen de grondwet.

Daarentegen kon ik geen bewijzen vinden met betrekking tot de beweringen van enige van mijn reageerders dat Wagner de AfD reeds zou hebben verlaten.

Achtergronden en afgronden betreffende Arthur Wagner
De “Bild-Zeitung” (24.01.2018) schrijft over de kwestie van de overstap naar de islam van Arthur Wagner het volgende:

De islam dringt door in de partij die waarschuwt voor een dreigende islamisering van haar vaderland: het Alternatief voor Duitsland. Moslims zijn er altijd al. Maar nu is een lid van de Brandenburgse partijtop van zijn geloof gevallen: Arthur Wagner (48), Rusland-Duitse familievader ( twee kinderen), tot voor kort betrokken christen en landelijk vooraanstaand AfD-lid, heeft zich bekeerd tot de islam. En weer heeft niemand het zien aankomen. Ook zijn AfD-districtsleider Kai Berger niet. Die staat paf: “Hij was zo betrokken bij de kerk hier, in de gemeentelijke kerkenraad en overal. Daar klopt toch niets van!”

EIGENLIJK ZOU MEN DE GEBRUIKELIJKE VRAGEN MOETEN STELLEN:
Heeft zijn omgeving niet kunnen merken dat er iets in het leven van Arthur Wagner verandert? Hebben ze uitgerekend in de AfD niets gemerkt?

Moeilijk te geloven. Want voortekenen waren er:
Sinds september heeft hij niets meer op zijn Facebook-pagina gepost. Twee weken geleden stuurde hij zijn kringleider Beier een e-mail. Daarin kondigde hij aan dat hij om privéredenen de komende tijd wat de partij betrof een stapje terug zou doen. Beier tegen BILD: “Met zijn gezin heeft het niets te maken – hij heeft een Duits-Russische Adviseringsmaatschappij opgericht.” Maar firma’s hebben velen binnen de AfD. En gewerkt heeft familievader Wagner voorheen ook al.

Wanneer kwam de afvalligheid van het geloof?
Tijdens de zomer had Wagner – overtuigd drager van hoeden met randen – nog aangekondigd zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap in de gemeentelijke kerkenraad in Falkensee voor de westelijke poorten van Berlijn – voor de derde maal na 2013 en 2016. Hij had zich in twee gevallen ingezet voor kerkasiel, was tolk-Russisch voor vluchtelingen – meestal voor Tsjetsjenen. Vandaar ook het contact met de islam. Wagner woont al 13 jaar al in Falkensee, is niet alleen actief in de kerk – maar ook bij de Arbeiders- Samaritanenbond, evenals in de AfD.

Uit de kerk getreden is Wagner nog niet.

Maar één ding viel ook de veiligheidsautoriteiten al eerder op: Wagner heeft excellente contacten in Rusland. En: Hij dreunt opvallend nauwgezet het anti-EU- en anti-NAVO-abc van het Kremlin op:

Wagner wordt betaald door een netwerk dat voor Moskou stemming maakt onder de Rusland-Duitsers. Gekeken werd ook naar wat hij en andere Kremlin-vriendelijke Rusland-Duitsers als tolk doen voor gevluchte Tsjetsjenen. Dat hij zich zo plotseling tot de islam blijkt te hebben bekeerd – voor de veiligheidsautoriteiten ook moeilijk verklaarbaar vanuit de normale dagelijkse gang van zaken.

“Of de ontmoetingen met de islamitische vluchtelingen hebben indruk op hem gemaakt, of hij moet of wil simpelweg nauwer contact met hen onderhouden”, gist een deskundige man van de binnenlandse veiligheidsdienst tegenover de “Bild-Zeitung”.

In het district Havelland in Brandenburg zegt AfD- districtshoofd Beier peinzend: “Men wordt toch niet van de ene dag op de andere moslim!”

Bron:
www.bild.de


Conclusie: De AfD moet haar gelederen ontdoen van moslims. Een AfD met islamitische partijleden is ongeloofwaardig
Mocht de AfD zich niet van haar vooraanstaande lid Wagner ontdoen, en mocht ze daarenboven, zoals het bericht van BILD aantoont, inderdaad islamitische partijleden hebben, dan zal zich dat bij de volgende verkiezingen bitter wreken.

De Duitser wil een echt alternatief voor de kartelpartijen. En dit echte alternatief moet een partij zijn die de islam kwalificeert als een dodelijk gevaar voor Duitsland – en die de islamisering van Duitsland wil stoppen en terugdraaien.

Dit is onmogelijk wanneer men ook maar één enkel lid in de partij heeft dat moslim is. Dat zou zo ongeveer hetzelfde zijn dat wanneer een partij, wier hoofdmotief de bestrijding van het nationaalsocialisme zou zijn, belijdende nazi’s als partijlid zou dulden.
In beide gevallen is het voorbij met de geloofwaardigheid.

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/27 ... agner-afd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Tsjechië: Miloš Zeman herkozen als president

Geplaatst op 27 januari 2018

Afbeelding

Miloš Zeman heeft de tweede ronde van de presidentsverkiezingen in Tsjechië gewonnen. Hij won met een kleine meerderheid van zijn uitdager Jiří Drahoš, die zijn nederlaag erkende.

Miloš Zeman of Jiří Drahoš? De Tsjechen hebben hun president gekozen – en voor de zittende president Zeman besloten. De 73-jarige kreeg 51,8% van de stemmen, aldus de staatstelevisie. Drahoš gaf zijn nederlaag al toe voordat alle stemmen geteld waren.

Zeman heeft vooral steun onder de plattelandsbevolking en bij mensen met lagere inkomens. Drahoš daarentegen is populairder bij de inwoners van de hoofdstad Praag en andere grote steden en bij de beter verdienenden.

Twee weken geleden had Zeman de eerste verkiezingsronde met 38,6% van de stemmen gewonnen. Drahoš haalde toen 26,6%. De tweede ronde vond plaats in een tijd van politieke crisis: de minderheidsregering van de “populistische” minister-president Andrej Babiš verloor anderhalve week geleden de vertrouwenskwestie in het parlement.

In de verkiezingscampagne was het o.a. gegaan om de buitenlandse politieke oriëntering van Tsjechië: Zeman, bekend om zijn “populistische” retoriek, geldt als pro-Russisch, terwijl de vijf jaar jongere Drahoš het EU- en NAVO-lid sterker op het Westen wilde oriënteren.

Zeman is na Václav Havel en Václav Klaus de derde president van Tsjechië. Hij bekleedt deze functie sinds 2013. De 73-jarige was eerder minister-president van een midden-linkse regering. Inmiddels is Zeman politiek naar rechts gerukt; hij heeft o.a. kritiek op westerse sancties tegen Rusland evenals immigratie vanuit islamitische landen naar Europa. In het verleden sprak hij van een “georganiseerde invasie” en zei dat het “onmogelijk zou zijn om moslims te integreren”.

De president heeft in Tsjechië weliswaar slechts een representatieve rol en weinig bevoegdheden, maar traditioneel een groot nationaal symbolisch effect. Daarom kan hij de openbare stemming in het land veel meer beïnvloeden dan bijvoorbeeld de Duitse president.

Bron: www.spiegel.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/27 ... president/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

VIDEO: Staande ovaties voor Dr. Alice Weidel in het parlement van Nordrhein-Westfalen in Düsseldorf

Geplaatst op 28 januari 2018


(Klik voor Duitse ondertiteling rechts onderin de balk op het rood onderstreepte logo.)

De fractievoorzitter van de AfD, Dr. Alice Weidel, heeft vrijdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de fractie van de AfD in het parlement van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen met een buitengewone rede voor staande ovaties bij de 500 gasten gezorgd.

In de vergaderzaal van het parlement in Düsseldorf legde Weidel in haar bijna 45 minuten durende toespraak de kenmerken van de door de regering-Merkel bedreven afbraak van de rechtsstaat en democratie bloot. De AfD zou daarom in het geval van een “grote coalitie” een harde oppositie voeren in het Duitse parlement. “Als grootste oppositiepartij zullen we constant de doorn in het vlees van de coalitie zijn”, zei Weidel.

Het zou schrikbarend zijn dat het land vier maanden na de parlementsverkiezingen nog steeds geen regering zou hebben. Geen enkele regeringsvorming in de naoorlogse geschiedenis van Duitsland zou tot nu toe zo lang hebben geduurd. “En een einde is nog niet in zicht”.

De drie partijvoorzitters van de CDU, de CSU en de SPD zouden door hun politieke lot zo aan elkaar zijn geketend, dat ze er alles aan zouden doen om een nieuwe coalitie te vormen. “Nog nooit was de kloof tussen politiek wensdenken en de burgers betreffende realiteit zo groot als nu”, zei Alice Weidel.

Tegelijkertijd herinnerde ze er in haar toespraak aan dat het Europese Stabiliteitspact (ESM) in het jaar 2012 in economisch Engels aan de leden van het Duitse parlement werd voorgelegd. Daarna noemde ze met een glimlach om de mond de namen van de vicevoorzitters van het parlement Claudia Roth en Petra Pau en de goed gevulde vergaderzaal in het parlementsgebouw beefde van het lachen, want speciale kennis in economisch Engels vertrouwde niemand op deze avond in het parlement in Düsseldorf de beide toe. “Claudia Roth en Petra Pau hebben echter ingestemd met het ESM!”, aldus Weidel.

Weidel bewees in het carnavalsbolwerk Düsseldorf dat ze niet bang hoeft te zijn voor een vergelijking als het om politiek cabaret of Aswoensdag toespraken gaat. Het had zo urenlang kunnen doorgaan, een genot voor het brein en het hart, maar ook gewoon voor de lachspieren.

De fractievoorzitter van de AfD in het parlement van Nordrhein-Westfalen, Markus Wagner, noemde het daarna dan ook een novum dat iemand van de AfD in het parlement in Düsseldorf staande ovaties krijgt. In zijn openingsrede had Wagner duidelijk gemaakt hoe gesloten de AfD inmiddels in het parlement van Nordrhein-Westfalen optreedt en hoe ondoordringbaar desondanks de muur van de gevestigde partijen is, die hij met het begrip van de “Heilige Viervuldigheid” treffend karakteriseerde.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/28 ... usseldorf/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21294
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door King George »

Wilders ontmoet ‘held’ Orbán: ‘Hij is een voorbeeld voor EU-leiders’

PVV-leider Geert Wilders is maandag op bezoek geweest bij de Hongaarse premier Viktor Orbán. Wilders noemt Orbán een ‘held’, en een ‘voorbeeld voor alle Europese leiders’.


Wilders is sinds vrijdag in Hongarije om de vertaalde versie van zijn boek Marked for Death te promoten. De eerste oplage van het boek is volgens de PVV-leider direct uitverkocht.‘Miljoenen mensen zijn het met Orbán eens’
Hij gaf Orbán tijdens de ontmoeting ook een exemplaar van het boek. Wilders is vol lof over de Hongaarse leider: ‘Hij verzet zich tegen de EU-bemoeienis en zegt dat Hongarije geen islamitisch maar op christelijke waarden gedreven land is en dat dat zo moet blijven. Die houding en politiek voor het behoud van de eigen cultuur verdient alle steun en is een voorbeeld voor alle Europese leiders.’ Wilders heeft Orbán tijdens een lunch in Boedapest gezegd dat ‘miljoenen mensen in de EU’ het met hem eens zijn.

Orbán ageerde vrijdagavond opnieuw tegen ‘bemoeienis’ uit Brussel. Uit westerse EU-lidstaten, zoals Duitsland en Frankrijk, klinkt de afgelopen tijd de roep om meer Europese integratie. Maar de Visegrad-landen laten dat niet zomaar gebeuren. ‘Europa heeft een nieuwe blauwdruk nodig,’ zei Orbán tijdens een bijeenkomst van de Visegrad-landen Hongarije, Slowakije, Tsjechië en Polen. ‘We moeten het hebben over een alliantie van vrije naties.’

Visegrad-landen willen eerlijke behandeling van EU
Tijdens die bijeenkomst kwamen de vier landen met een gezamenlijke boodschap aan Brussel. ‘EU-instituties moeten alle lidstaten als gelijken behandelen, en slechts handelen binnen de grenzen van hun competentie. Het recht van lidstaten om nationale hervormingen door te voeren moet worden gerespecteerd,’ zo luidt de verklaring.

Met betrekking tot het thema migratie, vinden de vier landen dat de focus vooral moet liggen op ‘effectieve, verantwoordelijke en hanteerbare externe grensbescherming, om het instellen van verplichte quota te voorkomen.’ Die quota, waarmee de landen naar het herverdelingsplan verwijzen, zijn volgens de Visegrad-groep ‘ineffectief en hebben Europa al te ver verdeeld’.

Daarnaast vinden de leiders van Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechië dat ze niet (financieel) moeten worden gestraft binnen de Unie omdat ze er ‘andere meningen’ op nahouden dan westerse lidstaten.


Elsevier
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42492
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Mahalingam »

Far-right AfD member converted to Islam in protest at church's gay marriage stance
A member of Germany's far-right and anti-Muslim Alternative for Germany party (AfD) who recently converted to Islam has said he did so in protest at what he sees as the "moral decline" of the Protestant church.

Arthur Wagner, 48, until recently a leading party member in the state of Brandenburg, told the Bild newspaper on Wednesday that his decision was in part sparked by the church's acceptance of same-sex marriage and the presence of priests at gay pride marches.
"One of the reasons (for the conversion) is tied to changes that have taken place in the church, which no longer reflects my values," he told the daily.

Explaining his decision, he singled out the church's position "with regard to the AfD, its support for marriage for all and the participation of pastors at Christopher Street Day, where there are children. It's unacceptable!"
Christopher Street Day is an annual gathering of the LGBT community in several German and Swiss cities.

Wagner's conversion is perhaps all the more surprising given that he formerly held an official position within the Protestant church.
He converted in October but only announced the decision last week, when he quit his leadership role in the AdF, although he remains a party member.

His decision has not gone down well in the party, which is strongly anti-Islam.
One of his local party colleagues, Kai Berger, said he was "very disappointed".
"Many members are waiting for him to quit the party. Unfortunately our statutes do not allow us to kick him out," he said.

Wagner told Bild he had received a few threats since announcing his decision.
"Someone told me I should leave Germany before I start making bombs."
https://www.thelocal.de/20180131/leadin ... al-decline
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Gauland (AfD) spreekt zich uit voor Pegida-Dresden

Geplaatst op 1 februari 2018

Afbeelding

Chef van de AfD maakt in talkshow einde aan de afgrenzing tot de volksbeweging

De woordvoerder van de AfD, Alexander Gauland, heeft in de ARD-talkshow van Maischberger woensdagavond gezegd dat zijn partij behalve haar aanwezigheid als parlementaire hervormingskracht ook in volksbewegingen zou moeten wortelen, waartoe hij nadrukkelijk Pegida-Dresden rekent. Zodoende is er in de AfD definitief een afkeer van de politiek van de voormalige partijwoordvoerster Frauke Petry ingeluid, die altijd een afgrenzing van Pegida had opgeëist.


De Beierse minister van Binnenlandse Zaken, Herrmann (CSU), daarentegen belasterde Pegida tegen de feiten in als organisatie met “zeer veel racisme” en “buitenlander-vijandige hetze”. De AfD noemde hij een “erge partij”, waarmee de CSU dit jaar “hard in discussie” zou gaan. Daarmee is nu al de campagne voor de deelstaatverkiezingen in Beieren ingeluid, tijdens welke de Beierse bevolking op 14 oktober zal beslissen of ze de voorkeur geeft aan een partij die aan de leiband van Merkel loopt of aan een echt islam- en “vluchtelingen”-kritisch alternatief.

Hieronder een fragment uit de uitzending van Maischberger met de statements van Alexander Gauland en joachim Herrmann over Pegida:Herrmann heeft al jaren een gestoorde relatie tot islamkritiek. Zo voerde hij een bijna persoonlijke veldtocht tegen de partij “Die Freiheit” door haar vanaf april 2013 onder observatie van de binnenlandse veiligheidsdienst te plaatsen en hiervoor een nieuwe rubriek, de zogenaamde “islamvijandigheid die relevant is voor de binnenlandse veiligheidsdienst” liet opstellen. Hij haalde het op 27 maart 2014 zelfs in zijn hoofd om bij de presentatie van het rapport van de binnenlandse veiligheidsdienst 2013 blij vast te stellen dat “Die Freiheit” het op 0,1% na niet gelukt was om in de stadsraad van München te komen.

Ik heb het in de CSU in München jarenlang van heel dichtbij moeten meemaken hoe duidelijke islamkritiek keihard werd verboden. Zelfs de oorspronkelijk uit Turkije afkomstige Aleviet Dr. Aydin Findikci, een leraar, gastprofessor en schrijver bij de “Welt”, die volledig terecht een verklaring van afstand van de sharia in de CSU wilde doordrukken, werd ijskoud buitengesloten en genegeerd. Men trachtte liever in ´t gevlij te komen van de islamitische bevolking, in München op dit moment ongeveer 125.000 personen, en beschouwde haar als toekomstige onontbeerlijke kiezers-clientèle. In de eigen partij rolde men de rode loper voor moslims uit en men zette zich ook in voor de bouw van het gigantische islamcentrum onder leiding van de extremistische imam Bajrambejamin Idriz.

De Beierse binnenlandse veiligheidsdienst heeft gewoon geen idee van de islam. Dit documenteert hij ook in juli 2014 met zijn tentoonstelling in München onder de compleet foutieve naam “De misbruikte religie”, waarbij de dienst serieus de bewering opstelde dat de “vreedzame wereldreligie” door extremisten en terroristen zou worden “misbruikt”.

Via de observatie door de binnenlandse veiligheidsdienst probeerde de CSU de kleine partij “Die Freiheit” schaakmat te zetten, opdat zich in de rechts-conservatieve sector geen concurrentie kan vestigen. Terwijl “Die Freiheit” sinds 2011 alleen maar feiten over de islam uitsprak, die inmiddels zelfs deels de CSU moet toegeven, door afgelopen oktober in een door deskundigen ingediend voorstel de strijd aan te binden met de “politieke islam” en hem benoemde als verantwoordelijk voor terreur en geweld.

De CSU gaat hiermee uiteraard nog lang niet ver genoeg, want ze blijft het compleet foutieve onderscheid maken tussen de “politieke” en de “religieuze” bestanddelen. De islam is echter een vanaf het begin stevig samengesmolten eenheid van een politieke fascistische ideologie met aanspraak op wereldheerschappij plus enkele pseudo-religieuze aspecten. Dit herkennen steeds meer burgers in ons land, die zich diepgaand met dit thema bezighouden.

Afbeelding
Alexander Gauland (AfD) en de leider van Pegida-Dresden, Lutz Bachmann.

Op zeker moment zal de Beierse binnenlandse veiligheidsdienst met het oog op de niet meer te ontkennen realiteiten de stigmatiserende observatie van duidelijke islamcritici moeten staken, omdat zij hetzelfde zeggen als absolute vakmensen uit de Arabisch-islamitische wereld zoals een Hamed Abdel-Samad, Nassim Ben Iman en vele andere ex-moslims, die niet meer bereid zijn om met het oog op de brutale islamitische terreur en de islamitische geweldsexcessen nog langer te zwijgen.

De AfD krijgt in de Beierse verkiezingsstrijd genoeg gelegenheid om aan de bevolking de leugenachtigheid en schijnheiligheid van de CSU wat betreft de islam en de “vluchtelingen”-politiek aan te tonen. Het zal de aanstaande minister-president Markus Söder ook nog duur komen te staan dat hij nog in het jaar 2012 de islam een bestanddeel van Beieren noemde en in ´t gevlij trachtte te komen bij Turkse moslims van de Ditib in Neurenberg, om kort daarna ook nog te vertrekken voor een vakantie in Turkije. De politieke zomer in Beieren zou wel eens lang en heet kunnen worden. Om het uit te drukken met een citaat van de onbeschrijflijke Groene Karin Göring-Eckhardt: “En daar verheug ik me op”.

Een AfD, die zich uitspreekt voor consequente islamkritiek, die Pegida steunt, die zich openstelt voor alternatieve internetmedia zoals PI-News, die wijst op de vuile compromissen van de CSU met betrekking tot de islamitische immigratie-tsunami en met haar heldere taal de harten en hoofden van de nog helder denkende burgers raakt, kan op 14 oktober 2018 eigenlijk alleen maar verder loodrecht stijgen.

Bron: www.pi-news.net

Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/01 ... a-dresden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Gevecht om de 2e plaats: AfD komt steeds dichter bij de SPD

Geplaatst op 1 februari 2018

Afbeelding
Dr. Alice Weidel van de AfD.

In de actuele ARD-Deutschlandtrend staat de AfD nog maar 4% achter op de SPD. Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd wanneer de AfD de voormalige arbeiderspartij, die door steeds meer mensen, samen met Merkel, als de grote volksverrader wordt beschouwd, als tweede kracht in het land zal aflossen. Terwijl de trein van de sociaaldemocraten onweerstaanbaar in de richting van onder de 15% lijkt te denderen en nu even stopt bij 18%, kan de AfD er 2% bij winnen naar nu 14%.

AfD komt steeds dichter bij de SPD

De CDU/CSU weet zichzelf op ongeveer 33% te stabiliseren, ook in de actuele ARD-Deutschlandtrend (Infratest dimap). Voor de SPD daarentegen gaat het steeds verder bergafwaarts. Daalde ze bij Forsa en INSA-Meinungstrend de afgelopen dagen al naar 18% respectievelijk zelfs 17,5% – het laagste percentage dat INSA ooit voor de SPD heeft gemeten! – nu dalen de “sociaaldemocraten” ook bij Infratest naar 18%.

De AfD kan haar derde plaats echter steeds verder uitbouwen. De “Alternative für Deutschland” stijgt vandaag bij de ARD als ook al bij YouGov en INSA naar 14%. In de strijd om de 4e plaats zien we daarentegen een nek aan nek race tussen de Groenen, Die Linke – beide op dit moment op 11% – en de FDP, die op 10% komt (bij Forsa en INSA nog maar op 9%, bij de Forschungsgruppe Wahlen, YouGov en Emnid zelfs nog maar op 8%).

ARD-Deutschlandtrend in een overzicht
Hier de resultaten in een overzicht (tussen haakjes de veranderingen in vergelijking met de parlementsverkiezingen op 24 september 2017):

CDU/CSU: 33% (+ 0,1)
SPD: 18% (– 2,5)
AfD: 14% (+ 1,4)
Groenen: 11% (+ 2,1)
Die Linke: 11% (+ 1,8)
FDP: 10% (– 0,7)
Overigen: 3% (– 2,0)

Afbeelding

Bron: https://juergenfritz.com

Door: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/01 ... ij-de-spd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Ondersteuning voor de AfD-fractie uit de joodse gemeente van Berlijn

Geplaatst op 2 februari 2018

Afbeelding

Israëlische ex-minister Rafi Eitan prijst politiek beginsel van de AfD

De voormalige Israëlische minister en operatieleider van de Mossad, Rafi Eitan (foto), heeft in een videoboodschap in het kader van een manifestatie van de AfD-fractie tegen Jodenhaat gisteren in het Duitse parlement de Duitse regering ertoe opgeroepen de grenzen te sluiten en de islamitische massa-immigratie naar Europa te stoppen.


Eitan, die als operatieleider Adolf Eichmann is Argentinië had gearresteerd, wenste de AfD veel succes en prees het politieke beginsel van de AfD ter beveiliging van de grenzen.

“Ik wens u van ganser harte dat u sterk genoeg zult zijn om een einde te maken aan de politiek van de open grenzen, de verdere islamisering van uw land te stoppen en zijn burgers tegen terrorisme en misdaad te beschermen. Veiligheid en soevereiniteit hebben we nodig en willen we voor onze landen. In Israël, in Duitsland, in Europa. Laten we dat samen doen”, zei Eitan in de videoboodschap.

Hij sprak de hoop uit dat “de AfD niet alleen een Alternative für Deutschland zal zijn, maar een alternatief voor Europa.”

Rabbi Dr. Chaim Rozwaski, die van 1998 tot 2008 werkzaam was in de joodse gemeente in Berlijn, vertelde de AfD over zijn ervaringen met Joden-vijandige aanvallen, die vooral zouden uitgaan van jonge moslims.

Op dezelfde manifestatie sprak de vicevoorzitter van de commissie buitenland van het Russische parlement, Irina Rodnina, zich uit tegen de buitensluiting van Rusland uit het officiële herdenkingsproject m.b.t. het concentratiekamp Sobibor.

De fractiechef van de AfD, Alexander Gauland, was blij met de ondersteuning uit Israël en uit de joodse gemeente in Berlijn: “Het toont eens temeer aan dat wij als AfD op de goede weg zitten.”

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/02 ... n-berlijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Multiculti: Gauck´s verbluffende ommezwaai

Geplaatst op 3 februari 2018

Afbeelding

Massamigratie zou Duitsland overbelasten

De late vaststelling van de voormalige Duitse president Joachim Gauck (foto) dat multiculti “schrikbarende zaken” voortgebracht zou hebben, zorgt op dit moment voor verwondering. Toen hij nog in functie was, had hij de Alternative für Deutschland (AfD) vanwege haar immigratie-kritische standpunten nog scherp aangevallen. Nu verkondigde de woordvoerder van de AfD, Jörg Meuthen, op Facebook zijn mening over deze ommezwaai.


Al onmiddellijk in het begin herinnert de Europarlementariër van de AfD aan de uitlating van de voormalige president dat destijds niet de elites, maar de bevolkingen het probleem zouden zijn. Hij zou met de hoogste functie in de staat hierdoor hebben bijgedragen aan een splitsing in het volk in plaats van haar te verenigen. Hij vindt vooral de toenmalige ontsporingen van Gauck over zijn partij storend:

Was deze arrogante, geringschattende en in de zaak uiteraard compleet foute uitlating nog algemeen gehouden, vergenoegde hij zich later niet meer met zulke ongerichte beledigingen. Op de Katholiekendag 2016 ging hij namelijk pas goed los en noemde leden van onze burgerpartij letterlijk “sukkels”.

Meuthen: “AfD heeft gelijk gekregen”
Dit zou in verband met de aan hem gestelde vraag zijn geweest wat hij van het standpunt van de AfD in de vluchtelingenpolitiek zou vinden. De tijd zou echter veelmeer hebben aangetoond dat dit standpunt helemaal niet zo onverstandig geweest zou zijn.

De vermeende “sukkels” hebben met al hun op gezond verstand gebaseerde waarschuwingen gelijk gekregen, terwijl de arrogante goedmenschen van het slag van ene heer Gauck een intellectuele crash zonder weerga beleefden.

Gauck: “Staat en burgers niet overbelasten”
Om zijn vaststelling te onderbouwen, citeert Meuthen daarom ook uit het manuscript. Daarin spreekt Gauck er o.a. van dat een natiestaat zichzelf niet zou mogen overbelasten. Wie als “ingebeelde vertegenwoordiger van een wereldburgerdom alle grenzen van de natiestaat” zou wegnemen, zou daarmee niet alleen de materiële, territoriale en sociale mogelijkheden van een land overbelasten, maar ook de psychische mogelijkheden van zijn burgers. Hij geeft zelfs een verkeerde gevolgtrekking van de integratiepolitiek toe:

Het concept van het multiculturalisme heeft lange tijd grote invloed gehad in de integratiepolitiek: wat zich ook onder de verschillende culturen heeft verborgen – diversiteit gold als waarde op zich. De culturen zouden gelijkberechtigd naast elkaar moeten bestaan, voor hen allemaal werden bindende westelijk-liberale waardevoorstellingen afgewezen.

Hij duidde bovendien aan dat hij deze vaststelling zelf pas heel laat zou hebben genomen:

Zelfs de naar de wereld toe openstaande mens geraakt aan zijn grenzen wanneer ontwikkelingen van vooral culturele aard zich snel en veelomvattend voltrekken. […] Ik begrijp dat het op het eerste gezicht tolerant en open naar de wereld toe mag overkomen wanneer verscheidenheid dusdanig geaccepteerd en gehonoreerd wordt. Waar zo´n multiculturalisme echter daadwerkelijk toe geleid heeft, dat heeft me toch doen schrikken.

Grenzen bij vrouwenrechten en antisemitisme
Verder, aldus Gauck, zou hij het beschamend vinden dat enkele mensen de ogen zouden sluiten voor de onderdrukking van vrouwen en voor antisemitische tendensen:

Voor gedwongen huwelijken, kindhuwelijken, voor zwemverboden voor meisjes op school. Wanneer antisemitisme onder mensen uit Arabische landen genegeerd of onder verwijzing naar Israëlische politiek voor begrijpelijk wordt verklaard.

Bovendien stelde hij aan de kaak dat men in de openbare discussie veel te snel met de racisme-knuppel zou willen ageren:

Of wanneer kritiek op de islam onmiddellijk onder verdenking raakt, voort te komen uit racisme en haat op moslims. Zie ik het goed dat in dit geval en in andere gevallende consideratie met de andere cultuur belangrijker wordt beschouwd dan het behoud van fundamentele rechten en mensenrechten?

Totale ommezwaai wat betreft Meuthen niet geloofwaardig
In zijn commentaar bevestigt Meuthen dat de AfD dit al jarenlang constant aan de kaak zou stellen. Men zou dagelijks waarschuwen voor de gevolgen van multiculti. Constant zou men de nadruk leggen op de verplichting van de liberaal-democratische fundamentele orde. Er zouden in Duitsland inmiddels talrijke moslims zijn die niets zouden willen weten van de westerse vrijheidlievendheid. Als gevolg daarvan zouden zij parallelsamenlevingen oprichten, die tegen deze fundamentele orde zouden ageren. Ook daar zou men constant op hebben gewezen:

Hij zou weliswaar ook “een splijtzwam als Gauck” het recht toespreken om tot nieuwe inzichten te komen. Het geloof zou hem echter ontbreken:

Echt geloofwaardig wordt hij pas wanneer hij de moed heeft om te zeggen welke partij in Duitsland exact deze dingen tegen alle verzet in steeds duidelijk en helder heeft uitgesproken – en wel heel lang voor zijn huidige ommezwaai.

Bron: http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/03 ... ommezwaai/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Partijcongres van de AfD-Sachsen: De koers is bepaald!

Geplaatst op 11 februari 2018

Afbeelding

Op 4 februari jongstleden vond in Hoyerswerda in de Duitse deelstaat Sachsen het 10e partijcongres van de AfD-Sachsen plaats. Een partijcongres dat niet alleen voor Sachsen, maar voor heel Duitsland koers bepalend is. Dienovereenkomstig prominent waren de gastsprekers: Prof. Jörg Meuthen, Andreas Kalbiz (Brandenburg) en André Poggenburg (Sachsen-Anhalt).

Björn Höcke liet de groeten overbrengen, omdat in Thüringen op hetzelfde moment het partijcongres van de AfD-Thüringen plaatsvond en hij daarom niet aanwezig kon zijn. De vele “Höcke, Höcke”-leuzen deden vermoeden dat de zaal overgekookt zou zijn bij diens aanwezigheid.

Er bevonden zich veel landelijke en deelstaatafgevaardigden onder de deelnemers, die op ieder moment aanspreekbaar waren. Uiteraard was Jörg Meuthen veelgevraagd, die na zijn – zoals gebruikelijk – inhoudelijk en retorisch briljante toespraak vele handen moest schudden.

Er dient opgemerkt te worden dat Meuthen de avond ervoor een manifestatie in Augsburg had, ´s avonds laat terugreed naar Stuttgart om zaterdagmorgen vroeg naar Dresden te vliegen. Daar werd hij opgehaald door een partijvriend, maar zat ´ s middags alweer in het vliegtuig voor de volgende afspraak. Chapeau!

Het doel
Alle sprekers en waarschijnlijk ook de meeste deelnemers waren het eens over het grote doel: de AfD levert in de herfst van volgend jaar de minister-president van Sachsen! Met het oog op het feit dat de AfD met 27% als grootste partij tevoorschijn kwam bij de landelijke verkiezingen in Sachsen een absoluut realistisch doel. Dientengevolge zegde Jörg Meuthen ook de volledige ondersteuning van de partij toe om dit doel te bereiken. Het zou een waarschuwingssignaal aan heel Duitsland zijn, maar vooral voor de oude deelstaten!

De AfD-Sachsen zal eens temeer de voortrekkersrol op zich nemen en er toe bijdragen dat de huidige verwoestende “politiek” een spoedig einde vindt. De basis daarvoor hebben de deelnemers aan het partijcongres door hun verstandige keuzes gelegd. Met Jörg Urban, Sigbert Droese, Dr. Keiler en Jan Zwerg (secretaris-generaal) werd een sterke partijtop gekozen, waarin alle stromingen binnen de partij zijn terug te vinden. Datzelfde geldt voor de bestuursleden, hoewel er enkele verrassingen waren en vreugde en verdriet vaak dicht bij elkaar lagen. Zo lukte het de politieke dinosaurus Jörg Borrasch niet meer om in het bestuur te komen.

Slotsom
De koers is juist bepaald, het doel helder gedefinieerd. Men mag optimistisch zijn dat de AfD bij de deelstaatverkiezingen in 2019 haar goede resultaat nog kan verbeteren en wellicht de eerste AfD-minister-president van een deelstaat in Duitsland zal leveren.

Bron: www.pi-news.net

Door: “INXI”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/11 ... s-bepaald/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Matteo Salvini (Lega Nord) over de islam en immigratie (Engelse ondertiteling)
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 10 feb. 2018Interview met Matteo Salvini van Lega Nord (Engels ondertiteld)
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 11 feb. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Strache spreekt de EU tegen: “Kosovo is zonder twijfel een bestanddeel van Servië”

Geplaatst op 14 februari 2018

Afbeelding

De Oostenrijkse vicekanselier en chef van de FPÖ, Heinz-Christian Strache, heeft in een belangrijk geschil op de Balkan een verfrissend duidelijk standpunt ingenomen en de officiële houding van het Westen een knallende draai om de oren gegeven: hij heeft in Belgrado gezegd dat Kosovo bij Servië hoort – ondanks de afsplitsing als gevolg van de NAVO-oorlog in 1999.

In een interview met de krant “Politika” uit Belgrado zei Strache letterlijk: “Kosovo is zonder twijfel een bestanddeel van Servië”. Strache wees er eveneens op dat zijn partij jaren geleden al scherpe kritiek had op de erkenning van Kosovo door Oostenrijk. Die zou nu een feit zijn, dat niet veranderd zou kunnen worden.

Hij zou ook van mening zijn dat de erkenning van Kosovo door Belgrado een zaak van Servië zou zijn, aldus Strache in het interview. Het zou de verkeerde weg zijn om in deze zin druk uit te oefenen op Servië. Oostenrijk zou als neutraal land een bemiddelende rol moeten innemen.

In het interview met de krant uit Belgrado noemde Strache ook het recht van de in het noorden van Kosovo wonende Serviërs “op zelfbeschikking of autonomie wenselijk”. Ook zou hij het gevoel hebben dat Kosovo in deze kwestie “zeer meedogenloos” zou zijn.

Strache neemt met deze vaststellingen een duidelijk standpunt tegenover de officiële EU-politiek in. De Europese Commissie had Servië onlangs nog een perspectief van EU-toetreding in het vooruitzicht gesteld, maar maakt een toetreding er van afhankelijk dat alle territoriale geschilpunten opgelost zijn, o.a. in de vorm van een vindend verdrag met Kosovo. Servië wijst het af om de in februari 2008 uitgeroepen onafhankelijkheid van zijn voormalige provincie te erkennen.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/14 ... an-servie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 42492
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Mahalingam »

‘Nu moeten we nog van die Surinaamse en Curaçaose & Antilliaanse troep af. Ik ben er erg voor, dat die prachtvolken zo gauw mogelijk geheel onafhankelijk worden, en ons niks meer kosten, zodat we ze allemaal met een zak vol spiegeltjes en kralen op de tjoeki tjoeki stoomboot kunnen zetten, enkele reis Takki Takki Oerwoud, meneer!’ (brief van Gerard Reve aan Simon Carmiggelt, in De taal der liefde, 1972 ).
Alle Gutmenschen in Duitsland rollen over elkaar heen om voorin de rij te staan bij het roepen van "nazi's ! ".
AfD leader faces legal action for saying ‘camel driver’ Turks should ‘go back to where they belong’
The latest controversy sparked by the anti-immigration Alternative for Germany party came as Turkish Prime Minister Binali Yildirim was Thursday due to meet Chancellor Angela Merkel in Berlin on a visit meant to improve frayed relations.[...]
In the latest case, a lawmaker in the formerly communist eastern heartland of the party, Andre Poggenburg, Wednesday attacked the Turkish group for its criticism of German plans for a new "homeland" ministry.
Poppenburg, who is state leader of the AfD in Saxony-Anhalt said Germany needed no advice on its culture and history from Turks who he said bore responsibility "for their own genocide", the mass killings of Armenians in the World War I-era.
"Are they crazy?" he told several hundred mostly-male AfD supporters in Nentmannsdorf, a village near Dresden.
"These camel drivers should go back to where they belong, far beyond the Bosphorus, to their mud huts and multiple wives."
https://www.thelocal.de/20180215/afd-le ... hey-belong
A regional politician of the far-left Die Linke party, Rico Gebhardt, said the comments evoked those of Nazi propaganda chief Joseph Goebbels and were "inexcusable and a shame for a civilised country".
Gokay Sofuoglu, chairman of the Turkish Community in Germany organisation, which represents the three-million-strong minority, said it would take legal action under hate speech laws.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Alternatief voor Frankrijk roept op tot jacht op Macron

Geplaatst op 16 februari 2018

Afbeelding

Florian Philippot trekt ten strijde tegen Emmanuel Macron. De 36-jarige nodigt alle “ware patriotten” zondag uit voor de oprichtingsbijeenkomst van zijn nieuwe partij “Les Patriotes”.

Hij wil Frankrijk uit de euro en uit de Europese Unie leiden en een nieuwe kracht rechts van het Front National opstellen: Florian Philippot, voormalig strategiechef van Marine Le Pen, met wie hij vijf maand geleden heeft gebroken.

Philippot is al wekenlang aan het warmdraaien voor de oprichtingsbijeenkomst in het Noord-Franse Arras. In interviews werft hij voor een “Frexit”, een uittreding van Frankrijk uit de EU. In plaats daarvan wil hij een “360 graden onafhankelijk” Frankrijk, wiens wetten “niet meer aan de nukken van Brusselse technocraten of een mevrouw Merkel worden onderworpen”.

Arbeidsmarkthervormingen een “horror”
“Het patriottisme heeft een meerderheid in Frankrijk, maar het wordt door geen enkele geloofwaardige politieke kracht vertegenwoordigd”, zegt Philippot. Zijn nieuwe beweging telt naar eigen zeggen 6000 aanhangers en lijkt op veel punten op de Alternative für Deutschland (AfD) en de Britse UK Independence Party (Ukip), die met succes wierf voor het Brexit-referendum.

De voormalige Ukip-chef Nigel Farage wil de oprichtingsbijeenkomst van “Les Patriotes” met een videoboodschap ondersteunen. Zoals zoveel uitgesproken EU-tegenstanders kennen hij en Philippot elkaar uit het Europees Parlement: daar behoorde Philippot tot Farage´s fractie Europa van Vrijheid en Directe Democratie (EFFS/EVDD).

Philippot noemt Emmanuel Macron´s arbeidsmarkthervormingen een “horror” en ook beschuldigt hij de staatschef van een “denigrerende houding” tegenover werklozen. Macron zou bovendien niet voldoende optreden tegen de massale immigratie in Frankrijk en het “islamisme”.

https://ejbron.files.wordpress.com/2018 ... ot_441.png
Marine Le Pen en Florian Philippot.

Marine Le Pen heeft de “strijd tegen de Europese Unie opgegeven”
De voormalige strategiechef van het Front National heeft gebroken met zijn voormalige cheffin Marine Le Pen sinds ze de presidentsverkiezingen van Macron verloor.

Philippot verwijt haar de “strijd tegen de Europese Unie opgegeven” te hebben. Want haar eis naar een uittreding uit de euro zwakte Le Pen na meerdere negatieve peilingen voor de presidentsverkiezingen af – waarvan Macron in een tv-duel voor de beslissende verkiezingsronde gebruikmaakte door haar onkunde in de valutapolitiek te verwijten.

Net als Macron is Philippot een schepping van de elitaire universiteiten. Hij heeft de gerenommeerde economische universiteit HEC in Parijs en daarna de kaderopleiding ENA afgerond. Van daaruit lukte het hem terecht te komen op het ministerie van Binnenlandse Zaken, voordat hij in 2008 toetrad tot het Front National.

Front National een “uitgedoofde ster”
Ongewild zou Philippot nu zelfs in de kaart kunnen spelen – als het hem lukt het Front National te verzwakken, dat hij een “uitgedoofde ster” noemt. Marine Le Pen geldt sinds het verkiezingsdebacle ook binnen de partij als aangeslagen.

Een congres van het Front National op 10 en 11 maart moet een frisse wind brengen, er wordt zelfs gesproken over een nieuwe naam. Donderdag sloot Marine Le Pen zelfs voor het eerst niet uit om bij de volgende presidentsverkiezingen in 2022 plaats te maken voor een andere topkandidaat wanneer deze “meer kans zou maken” dan zijzelf.

De eerste test zal de Europese verkiezing in 2019 zijn, waaraan Philippot wil meedoen als topkandidaat van zijn “Les Patriotes”. Le Pen daarentegen ziet af van een plaats op de lijst – nadat zij van het Front National bij de EU-verkiezingen in 2014 nog triomfantelijk de grootste politieke kracht van Frankrijk maakte.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/16 ... op-macron/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Houden jullie je eens bezig met de echte zorgen van de mensen i.p.v. met meer homo verkeerslicht-poppetjes

Geplaatst op 17 februari 2018

Afbeelding

We plaatsen hier delen van een rede van de AfD-politicus Oliver Wurtz in het stadhuis van Frankfurt tijdens de plenaire vergadering op 1 februari over het mega belangrijke thema “gelijkgeslachtelijke verkeerslicht-stelletjes”. Het thema werd door de coalitie (CDU-SPD-Groenen) op de agenda gezet.

Zeer geëerde meneer de voorzitter, zeer geëerde dames en heren,

2015, 2016, 2017 en 2018... De voetgangerslichten moeten dit jaar niet alleen slechts drie dagen, maar permanent met gelijkgeslachtelijke poppetjes aangepast worden. Even eerlijk… Wie heeft zoiets eigenlijk nodig?

De grote meerderheid van de homo´s en lesbiennes, die een heel normaal leven leiden en sinds kort zelfs kunnen trouwen, of een minderheid van activisten, die lijdt aan vervolgingswaan, graag tegen windmolens vecht, die er überhaupt niet zijn, en meer subsidies van de stad verwachten?

Ik vind het verschrikkelijk. Verschrikkelijk, dat u voortdurend mensen op hun seksualiteit reduceert. Maar nog verschrikkelijker, omdat u constant altijd alles moet genderen!

Jullie willen een signaal afgeven voor tolerantie, maar laten mensen ongecontroleerd Duitsland binnen uit streken waar de middeleeuwen nog steeds thuis is, waar men homoseksuelen en andersdenkenden opsluit, zweepslagen geeft, verbrandt, stenigt of van gebouwen afgooit.

Jullie willen een signaal voor tolerantie afgeven, echter exclusief die plaatsen waar men “naakte vrouwen als een duivelse verleiding” en “homoseksualiteit als een kankergezwel tegen de moraal” respectievelijk “als een misdaad” beschouwt.

Het ergste: deze weerzinwekkende uitspraken zijn afkomstig van een imam, die bekend staat als tolerant en met open oog voor de dingen van de wereld. Daarover kunt u heel eenvoudig een keer de bestseller “Inside islam: wat er in Duitse moskeeën gepredikt wordt” van Constantin Schreiber lezen.

Jullie willen een signaal voor tolerantie afgeven, maar jullie zijn dit zelf niet, als ik zie dat jullie mensen als Sabatinia James, Imad Karim, Hamed Abdel-Samad of Bassim Tibi doodzwijgen en censureren.

Zelfs moedige vrouwen als Seyran Ateş, die een moskee exploiteert waarin vrouwen mogen prediken en homoseksuelen welkom zijn, worden nauwelijks door jullie partijen ondersteund. Bij jullie flirt men liever met “islamisten”.

Zo zijn de oude partijen dames en heren... Niet anders!

Tegen deze achtergrond wordt de zaak met de verkeerslicht-poppetjes nog belachelijker dan hij sowieso al is.

Met verkeerslicht-poppetjes-amuletten en mantra´s op respectspandoeken zal men vast en zeker niet de burgers van deze stad beschermen, mevrouw Heilig!

Ieder van ons kent de spreuk die zegt dat “men door de bomen het bos niet meer kan zien”. Over jullie, beste collega´s van het links-groene politieke spectrum, zou je kunnen zeggen:

Louter vanwege al die gender verkeerslicht-poppetjes zien de oude partijen de echte problemen van de burgers niet meer!

Inwoners van Frankfurt willen dat jullie je bezighouden met de dagelijkse problemen. Er komen steeds vaker burgers bij ons, onafhankelijk van hun cultuur, hun sekse, hun nationaliteit of hun herkomst, omdat ze niet meer op jullie willen stemmen...

Ze stemmen op ons, de AfD, omdat ze merken dat wij hun zorgen serieus nemen.

Met jullie verkeerslicht-poppetjes maken jullie jezelf alleen maar belachelijk! Als u werkelijk een signaal wilt afgeven, begin er dan eens mee om de echte problemen van deze stad aan te pakken:
  • Onze vervuilde stad moet weer schoon worden en vervuilers moeten rekenen op een geldboete.
  • Onze stad moet veiliger worden. In plaats van knuffelen hard ingrijpen!
  • Scholen moeten plaatsen zijn waar men leert en geen plaatsen waar men bang moet zijn! Kinderen zijn onze toekomst!
  • Huren moeten betaalbaar blijven. Ik vind het treurig dat zoveel werknemers met een laag inkomen, die we hier nodig hebben, evenals gezinnen en veel senioren, zich in onze stad geen woning kunnen veroorloven of niet meer kunnen veroorloven.
Dat is het wat onze burgers willen en niet jullie stomme verkeerslicht-poppetjes! Dat geldt overigens ook voor Eskişehir, onze Turkse partnerstad. Hoewel, misschien zou u het kunnen uitproberen en testen of men daar met u samen een signaal voor homoseksuelen zal afgeven.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/17 ... poppetjes/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Peiling: AfD heeft de SPD ingehaald!

Afbeelding

In de peiling van INSA in opdracht van de “Bild-Zeitung” heeft de AfD de SPD ingehaald. Theoretisch is de AfD nu de tweede partij van Duitsland.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

AfD – Grote demonstratie gepland: “Deze zogenaamde grote coalitie vertegenwoordigt het land niet meer”

Geplaatst op 23 februari 2018

Afbeelding

“Wij eisen nieuwe verkiezingen”, zegt het bestuurslid van de AfD, Steffen Königer. In het voorjaar plant de AfD daarvoor een grote manifestatie in Berlijn. “We verwachten over de tienduizend deelnemers”, zei Steffen Königer tegenover het “Redactienetwerk Duitsland”.

“Deze zogenaamde grote coalitie vertegenwoordigt ons land niet meer”, voegde hij er aan toe. “Wij eisen nieuwe verkiezingen”.

Volgens het bericht vond er afgelopen vrijdag in het landelijk bestuur van de AfD een controversieel debat over plaats of er een grote manifestatie georganiseerd zou moeten worden.

In het begin zouden er bedenkingen zijn geweest dat de veiligheid niet gegarandeerd zou kunnen worden of dat door de Binnenlandse Veiligheidsdienst geobserveerde groepen zoals de “Identitaire Beweging” daar hun gezicht zouden kunnen laten zien. Toch zou de meerderheid van het bestuur voor de manifestatie hebben gestemd.

De AfD had bij de parlementsverkiezingen september vorig jaar 12,6% van de stemmen gehaald en is zodoende de op twee na grootste fractie in het Duitse parlement. In peilingen staat de partij op dit moment op 15%.

Bron: www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/23 ... niet-meer/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Goede beurt Marion Maréchal-Le Pen bij Amerikaanse conservatieven

David Neyskens, 23 februari 2018

Afbeelding
Marion Marchal-Le Pen op de Amerikaanse CPAC. foto: ©Reporters

CPAC (Conservative Political Action Conference), de jaarlijkse hoogmis van Conservatief Amerika is opnieuw aan start gegaan in de staat Maryland, op een steenworp van Washington DC.

De eerste ochtend had direct een verrassing in petto, Marion Maréchal-Le Pen. Kleindochter van Jean-Marie en nichtje van Marine Le Pen. Veel Amerikaanse conservatieven verslikten zich in hun koffie toen bekend werd dat Maréchal-Le Pen hier kwam spreken. Er was veel kritiek en Matt Schlapp, de voorzitter van de organiserende American Conservative Union, moest de uitnodiging komen verdedigen op Foxnews. Want het is niet enkel grootvader Le Pen die moeilijk ligt bij vele Republikeinen, ook tante Marine Le Pen wordt gezien als een socialiste en is niet welkom. Schlapp noemde Marion een klassiek-liberaal en zeer welkom.

De parlementaire groep in het Europees Parlement (ENF) waartoe het Front National – net als het Vlaams Belang en Geert Wilders’ PVV – behoort, had hier vorig jaar een stand en ook Gerolf Annemans heeft CPAC al bezocht als deelnemer. Maar een toespraak in de grote congresruimte is toch nog iets helemaal anders. Wilders, die toch bekend is in de VS, is die eer nooit te beurt gevallen. De enige Europese politici die hier de afgelopen jaren belangrijke toespraken mochten houden waren Daniel Hannan (Britse Conservatieven) en Nigel Farage van UKIP. Farage geeft zelf de belangrijke slottoespraak op vrijdag, maar Farage is bekend in de VS én bovendien een persoonlijke vriend van de president.

Maar waarom komt Marion naar deze Amerikaanse conservatieve hoogmis? Op haar website is er al een jaar geen activiteit meer te zien en zelf kondigde ze nog afgelopen maand mei haar (tijdelijk) afscheid aan van de politiek. Ook Franse journalisten, die na de aankondiging halsoverkop naar hier vlogen om de toespraak te volgen, begrijpen niet goed wat ze hier komt doen.

Marion wordt in sommige (Europese) conservatieve kringen al langer genoemd als ‘de Franse hoop’. In tegenstelling tot haar tante zou ze er andere economische ideeën op nahouden, naast sociaal-conservatieve ideeën over het traditionele huwelijk en abortus. Ook is ze sterk tegen illegale immigratie, wat wel nauw aansluit bij Republikeinse standpunten. Verder zou ze persoonlijk dicht bij haar grootvader staan. De vraag is of ze het ook het juk van zijn uitspraken over de Holocaust in het verleden van zich af kan gooien. Het lijkt me wel evident dat een kleindochter niet verantwoordelijk is voor de uitspraken van haar grootvader.

Wat zei Le Pen?
Maréchal-Le Pen begon met de herinnering aan de Franse steun voor de Amerikaanse onafhankelijkheid. Met haar Engels met een sterk Frans accent vatte ze direct de koe bij de horens, Frankrijk is na 1500 jaar onafhankelijkheid verwikkeld in een nieuw gevecht voor zijn onafhankelijkheid. Frankrijk heeft volgens Le Pen geen vrijheid meer. Ze verwees daarbij naar de Europese Unie die 80% van de wetgeving in Frankrijk bepaalt. Toen de term ‘Europese Unie’ viel, kwam er spontaan boegeroep vanuit de zaal.

Le Pen ging verder en zei dat ‘America First’ logisch is voor de Verenigde Staten, net zoals ‘Britain First’ voor het Verenigd Koninkrijk of ‘France First’ voor Frankrijk. Ze kreeg applaus vanuit de zaal, verder vond ze dat Frankrijk terug eigen verantwoordelijkheid moest nemen, voor militaire en diplomatieke beslissingen, complementair met de Verenigde Staten. Een vleugje economisch nationalisme is haar niet vreemd.

Ze haalde stevig uit naar de islamisering van Frankrijk wat volgens haar begeleid wordt door de schaamte die wordt opgedrongen door politieke correctheid. Na 40 jaar massa-immigratie verwordt Frankrijk van de oudste dochter van de katholieke kerk tot het kleine nichtje van de islam.

Ook hield ze een sterk pleidooi hield voor het traditionele gezin, met een vader en een moeder. Waarbij ze uithaalde naar het volgens haar doorgeschoten individualisme. Hiermee scoorde ze toch punten bij de sociaal-conservatieve flank van de conservatieve beweging.

Ze grijpt brexit en de verkiezing van Trump aan om op te roepen om verder te bouwen aan een conservatieve beweging aan beide kanten van de Atlantische Oceaan.

Geen politieke comeback
Haar toespraak hier in de VS, die hoewel goed gevolgd door de Franse media, betekent niet dat Marion plannen heeft om direct terug te keren naar de Franse politiek. Het lijkt er eerder op dat ze in de luwte wenst verder te werken, ze heeft een politieke managementschool opgericht. Maar het feit dat ze hier is, samen met een klein leger Franse journalisten, toont zeker aan dat ze politiek niet dood is in Frankrijk.

Maar het lijkt er nog niet op dat ze direct overweegt terug te keren naar het publieke forum. Alle vragen voor interviews met binnenlandse of buitenlandse media werden officieel afgewimpeld. In een informeel persoonlijk gesprek deelde ze aan Doorbraak mee geen gooi te doen naar een Europees zitje volgend jaar.

https://doorbraak.be/marion-marechal-le ... +Doorbraak
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Italië: Matteo Salvini dreigt met “Italexit”

Geplaatst op 25 februari 2018

Afbeelding

“Italië komt op de eerste plaats!”. Matteo Salvini (kleine foto), de leider van de Italiaanse partij “Lega”, verscherpt kort voor de verkiezingen nog een keer de toon tegenover de EU en ontwikkelt zichzelf zodoende tot de nachtmerrie voor de Brusselse eurocraten. Hij dreigt de betalingen aan Brussel stop te zetten en sluit in het geval van een verkiezingsoverwinning een “Italexit” niet uit wanneer de EU niet aan zijn eisen tegemoetkomt.

“We moeten de Italiaanse belangen boven die van de Europese Unie zetten of in ieder geval op gelijk niveau. De door Brussel opgelegde wetten schaden Italiaanse handwerkers, handelaren, pensioengerechtigden, maar Europa wil dat wij gehoorzamen.” Dat zou met hem als minister-president niet meer lukken, aldus Matteo Salvini, die ook wel de “Italiaanse Farage” genoemd wordt, in een interview in het tv-programma “La7 Coffee Break” gisterochtend. De door de Europese Unie opgelegde voorschriften zouden de Italiaanse industrie en economie schaden. Hij zou als minister-president niet meer ingaan op voor Italië slechte voorschriften en richtlijnen uit Brussel, bericht de Britse krant “Express”.

In Europa zou een kleine groep mensen “de werkelijke macht” bezitten om beslissingen voor het hele blok te nemen. De andere leden zouden moeten “dienen” in plaats van als gelijkwaardige partners beschouwd te worden, aldus Salvini.

Matteo Salvini heeft zijn verkiezingscampagne geconcentreerd op de bestrijding van de illegale immigratie en wil Italië tegen de “oneerlijke” financiële wetten beschermen. Hij had vaak kritiek op de eisen van de eurocraten naar meer integratie en de euro, die hij omdoopte in “Duitse munt”. Hij zou Italië tegen de “invasie” van de illegale immigranten en de islamisering beschermen. Hij eist ook een sluiting van de Italiaanse grenzen en een verandering van de Europese immigratieregels.

Afbeelding

De euroscepticus, die de Brexit een voorbeeld en een kans noemde, zei dat als Italië zijn positie en relevantie in Europa niet verandert, “het geen zin heeft om aan de EU te blijven betalen”.

In het begin van dit jaar zei hij in een interview met de Italiaanse tv-zender La7: “Ik zal vechten tot het einde om te proberen de huidige regels in Europa te veranderen. De EU kan me twee antwoorden geven: ze kan ja zeggen of ze kan nee zeggen. Als ze ja zegt tegen mijn voorstellen, zal ik blij zijn in de EU te blijven. Als ze nee zegt, moet ik bereid zijn de economische belangen van de Italiaanse bevolking te verdedigen en alle in twijfel trekken, te beginnen bij de euro.”

Het duidelijke standpunt van de 44-jarige journalist en politicus van de “Lega” zou het midden-rechts bondgenootschap van Silvio Berlusconi kunnen verzwakken, dat op dit moment bovenaan staat in de peilingen.

Berlusconi, die wegens een veroordeling wegens bedrog geen minister-president kan worden, heeft zijn bondgenoten in Europa verzekerd dat het Italiaanse parlement, mocht zijn coalitie winnen, geen eurosceptische minister-president zal kiezen.

Gisteren zei de voormalige Italiaanse minister-president: “Matteo Salvini wil de coalitie regeren, maar onze partij “Forza Italia” heeft in de laatste peilingen 4% voorsprong. Alleen de partij die meer stemmen krijgt, zal de minister-president kunnen leveren”, aldus Berlusconi optimistisch.

Als de “Lega” onder Salvini nog meer blijft winnen, zou Berlusconi ertoe genoodzaakt kunnen zijn om een euroscepticus als nieuwe minister-president te accepteren er eveneens toe gedwongen zijn op de eurosceptische lijn te gaan zitten.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/25 ... -italexit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

“We kunnen niet heel Afrika in Italië opnemen...” – “Lega”-chef de volgende minister-president van Italië?

Geplaatst op 26 februari 2018“We zijn gekomen om te winnen!”, roept Matteo Salvini tegen de mensenmenigte, die dit met hartstochtelijk applaus beantwoordt. Hij staat voor een enorm spandoek, waarop staat: “Prima gli Italiani” – “De Italianen eerst!”

In Milaan zijn afgelopen zaterdag 50.000 Italianen bijeengekomen om Matteo Salvini te ondersteunen. Hij maakt een goede kans om op 4 maart tot minister-president van Italië gekozen te worden. Een nachtmerrie voor de Brusselse eurocraten. Want voor de leider van de Italiaanse partij “Lega” (Nord) geldt het motto “Italië eerst!”. Geheel onverbloemd dreigt hij de EU de betalingen stop te zetten en sluit ook een uittreding van Italië uit de EU (“Italexit”) niet uit.

Ook kondigt Salvini, die van zijn goede contacten met de Duitse AfD geen geheim maakt, geheel onverbloemd een stop op de illegale immigratie aan, waaronder Italië met zijn talrijke kusten enorm te lijden heeft:

“Wij kunnen niet heel Afrika in Italië opnemen...”

Zelfs de “Augsburger Allgemeine” moet toegeven, dat

“de midden-rechts alliantie van Salvini´s rechts-populistische partij Lega en Berlusconi´s Forza Italia als enige bondgenootschap geldt met een realistische kans om zich te verzekeren van de meerderheid in Rome...”

Na de Visegrád-landen schijnen nu ook de Zuid- en West-Europeanen langzaam tot bezinning te komen. Europa staat zonder twijfel op het punt heel duidelijk te veranderen, de EU en haar door Merkel geleide migratiepolitiek zullen weldra tot de geschiedenis behoren. Wie echt van Europa houdt, kan deze ontwikkeling alleen maar begroeten.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/26 ... an-italie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49725
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Zondagspeiling: AfD nog steeds de op één na grootste partij in Duitsland

Geplaatst op 27 februari 2018

Afbeelding

De AfD kan vanuit het oogpunt van de mainstream media nog zo veel verkeerd doen, de strijd van de gevestigde partijen tegen de nieuwe concurrent kan nog zulke heftige vormen aannemen: het schijnt de AfD op geen enkele wijze te schaden. Integendeel zelfs. De nieuwste peiling laat zien dat de AfD de SPD opnieuw heeft ingehaald in de kiezersgunst. En zodoende op dit moment de op één na grootste politieke partij in Duitsland is.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/27 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie