Alternative für Deutschland (AfD)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Vanaf nu komt er een speciale topic voor de AFD in Duitsland. Vorige posts over dit onderwerp zijn te vinden in de topic "Nieuwe Europese partners van de PVV".
AfD groeit naar meer dan 30.000 leden

Geplaatst op 31 mei 2018

Afbeelding

De Alternative für Deutschland (AfD) zet haar succesverhaal voort en heeft in mei haar 30.200ste lid verwelkomd. Eind april 2018 vierde de AfD nog haar 5e verjaardag in Berlijn, nadat de partij op 6 februari 2013 in de ruimtes van de Christuskerk in Oberursel was opgericht.

Met op dit moment meer dan 30.200 leden en bijna 1400 sponsors werd de AfD door meer dan 5,9 miljoen kiezers met 92 afgevaardigden in het 19e Duitse parlement gekozen. Ze is in alle voorbijgaande deelstaatverkiezingen succesvol in 14 deelstaatparlementen binnengetrokken. In de sociale media heeft de AfD meer dan een half miljoen aanhangers.

Volgens een actuele peiling van INSA is de AfD met 15,5% van de stemmen de op twee na grootste politieke partij in Duitsland. Zodoende heeft de AfD zich gevestigd als constant groeiende volkspartij.

“Ons succes moet des te hoger ingeschat worden, omdat de AfD door alle andere partijen en ettelijke vertegenwoordigers van de media over een breed front en inmiddels ook met twijfelachtige middelen bestreden wordt”, zegt landelijk woordvoerder Prof. Dr. Jörg Meuthen. “Het is schizofreen hoe geprobeerd wordt de AfD voor te stellen als staande aan de andere kant van recht en orde, hoewel wij – als geen enkele andere partij in Duitsland – de vrijheid van onze burgers en de rechtsstaat in ons vaandel hebben geschreven”, zegt Meuthen verder.

Zijn collega woordvoerder, Dr. Alexander Gauland, wijst er op dat veel standpunten van de AfD steeds vaker door politici van andere partijen worden overgenomen. “Veel van de door ons aangesproken thema´s, zoals de catastrofale illegale immigratie in ons land of de idiote energietransitie, kunnen inmiddels ook door andere partijen ook niet meer ontkend worden”, aldus Alexander Gauland.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/31 ... 000-leden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Mainstream media proberen achter het “onbekende wezen” te komen – de AfD-aanhanger

Geplaatst op 16 juni 2018

Afbeelding

Wie of wat zijn de AfD-aanhangers? En waarom is hun partij zo succesvol? Voor links-liberale journalisten en politici schijnt dit een raadsel te zijn. Dat toont aan hoe wereldvreemd ze zijn geworden.

De mainstream media en politici van de oude partijen hebben zichzelf voor de gek gehouden. Enerzijds hebben ze welk vooroordeel dan ook gebruikt om andersdenkenden in een rechtse hoek te duwen en als “rechts-populisten” te belasteren. Anderzijds hebben ze zichzelf van de mogelijkheid beroofd om de nieuwe volksbewegingen te begrijpen – net zoals de Franse adel, die niet begreep wat de revolutionairen van 1789 eigenlijk wilden.

En nu moeten er onderzoeken worden gemaakt om bijvoorbeeld de AfD-aanhangers te “begrijpen” (zie het artikel in de “Welt”). Wat zijn dat voor mensen?, vragen de wereldvreemde linkse academici, journalisten en politici zich af. Hoe kan het dat deze partij zo succesvol is?

De eerste verrassing: het gaat bij de AfD-aanhangers helemaal niet om achterop geraakte sociale verliezers, zoals zij altijd werden neergezet. In werkelijkheid “weerspiegelen zij een doorsnede van de samenleving”, stelt men vast. Was er iets anders te verwachten van een volksbeweging?

Deels werd zelfs vastgesteld dat AfD-aanhangers gemiddeld goed opgeleid zijn en goed verdienen. Ook dat is geen verrassing. Want wie veel belasting betaalt, wil ook weten wat er met het geld gedaan wordt. Links-groene studenten/studentes hebben deze zorgen niet.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/16 ... aanhanger/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

AfD schiet in het Saarland omhoog van 6% naar 15%

Geplaatst op 23 juni 2018

Afbeelding

Eerst steeg de AfD deze week in de deelstaat Rheinland-Pfalz en in Hessen naar nieuwe records, nu ook nog in het Saarland. Alleen de uitdrukking “hoogste score ooit” vormt hier zelfs nog een drastisch understatement. Want in de kleine deelstaat in het zuidwesten stijgt de Alternative für Deutschland (AfD) niet maar één of twee procent, maar bereikt dimensies die men daar enkele maanden geleden nog voor onmogelijke gehouden zou hebben.

CDU en SPD zakken steeds verder weg

Het Saarland was nog nooit AfD-land. In de aan Frankrijk en Luxemburg grenzende kleine deelstaat regeert sinds 1999 de CDU. Deze leverde sinds 1956 met uitzondering van de Lafontaine-periode (1985-1999) altijd de minister-president. Verkiezingsuitslagen van 35% tot 50% waren voor de CDU hier sinds 1960 hier niet alleen volledig normaal, maar werden bijna altijd behaald. Bij de deelstaatverkiezingen verleden jaar kon de toenmalige minister-president van het Saarland en huidige secretaris-generaal van de CDU, Annegret Kramp-Karrenbauer (Merkel´s kamenier), nog eens 40,7% halen voor de “christendemocraten”.

Maar ook voor de SPD was het Saarland tot nu toe geen slechte deelstaat. Verkiezingsresultaten van 30% tot 45% zaten er hier meestal gemakkelijk in, onder Lafontaine zelfs rondom de 50% en een keer zelfs bijna 55% (1990). Als er morgen verkiezingen zouden worden gehouden in het Saarland, dan zou de SPD vermoedelijk nog niet eens de helft daarvan halen (26%). En ook de CDU zou volgens de nieuwste peiling van Infratest-dimap voor de zender SR enorm verliezen en duidelijk onder de 40% uitkomen (35%).

Ook Die Linke verliest, Groenen en de FDP stijgen licht, de AfD wint enorm
De op twee na grootste partij was tijdens de laatste deelstaatverkiezing Die Linke (SED, PDS), die in het Saarland traditioneel buitenproportioneel groot is, wat wel eens verband zou kunnen houden met de persoon Lafontaine. Vorig jaar kwam ze bij de verkiezingen op 12,8%. Ook zij zou verliezen, echter maar weinig (terug naar 12%).

Daarentegen zouden de Groenen en de FDP iets kunnen winnen, waarbij het voor de laatste met ca. 4% nog altijd niet genoeg zou zijn om in het deelstaatparlement te komen. De Groenen zouden echter wel de kiesdrempel van 5% halen, Infratest-dimap taxeert de partij op dit moment op ca. 6%. Nu echter naar de partij die met haar groei niet alleen alle andere partijen in de schaduw stelt, maar in principe bijna de gehele stemwijziging naar zich toetrekt.

De AfD stijgt binnen een periode van nog geen eens 15 maanden van 6,2% naar zegge en schrijve 15%. En dat terwijl de AfD-afdeling Saarland als een van de zwakste afdelingen in Duitsland bekendstaat. Percentages van meer dan 9% tot maximaal 11% werden hier door haar nog nooit gehaald respectievelijk gepeild. Van 6,2% naar 15% betekent, betrokken op het aantal AfD-stemmers, een plus van 142% (!) Waar vorig jaar sprake was van twee AfD-stemmers, zijn dat er nu bijna vijf. Ongelooflijk!

Trend deelstaatverkiezing Saarland
Hieronder de actuele resultaten van Infratest-dimap (1000 geënquêteerden in de periode van 14-06-2018 tot 19-06-2018, gepubliceerd op 21-06-2018):

1. CDU: 35%
2. SPD: 26%
3. AfD: 15%
4. Die Linke: 12%
5. Groenen: 6%
6. FDP: 4%
7. Overigen: 2%

Winst en verlies tegenover de deelstaatverkiezing in 2017

1. AfD: + 8,8%
2. Groenen: + 2,0%
3. FDP: + 0,7%
4. Die Linke: – 0,8%
5. Overigen: – 1,4%
6. SPD: – 3,6%
7. CDU: – 5,7%

Omdat zowel de Piratenpartij als de Groenen vorig jaar uit het deelstaatparlement verdwenen en het de FDP niet lukte om erin te komen, had Kramp-Karrenbauer (CDU) slechts drie mogelijke coalitiepartners: 1. SPD 2. Die Linke 3. AfD. De CDU-Saarland besloot de SPD te kiezen. Samen kwamen de CDU en de SPD op meer dan 70% van de afgegeven geldige stemmen (in 1999, minder dan twintig jaar geleden, waren dat nog 90%). Nu zouden het nog maar net over de 60% zijn.

De AfD heeft daarentegen met een van haar zwakste afdelingen Die Linke (SED, PDS), die vorig jaar nog meer dan tweemaal zo groot was, inmiddels duidelijk achter zich gelaten in het Lafontaine-land.

Slotsom
Samen met de nieuwste uitslagen in Rheinland-Pfalz en Hessen, waar de AfD met 13% en 15% eveneens nieuwe recordresultaten behaalt, toont dit aan waar de trend in zijn geheel naartoe gaat. Zelfs in haar zwakke gebieden staat de AfD inmiddels op 13% tot 15%, in de nieuwe oostelijke deelstaten echter eerder op 20% tot 25%.

Blijkbaar zien steeds meer mensen in dat deze krankzinnige, zelfvernietigende politiek van de Merkel-CDU, van de SPD, van de Groenen en van Die Linke zo niet verder voortgezet kan worden en zijn ze nu ook in toenemende mate bereid om de consequenties hieruit te trekken, ze trekken zich steeds minder aan van de leugen- en manipulatie-pers. Dit is reden en aanleiding voor een beetje hoop.

Bron: https://juergenfritz.com

Door: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/23 ... 6-naar-15/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Migratieplan 2018 van de AfD (Engels ondertiteld)
Cassius - Gepubliceerd op 23 jun. 2018Speech Dr. Gottfried Curio (AfD) – Engels ondertiteld
Cassius - Gepubliceerd op 13 jun. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

“Binnensluizen van buitenlanders”: AfD-parlementariërs doen aangifte tegen omstreden NGO´s

Geplaatst op 29 juni 2018

Afbeelding
“Hier is de smokkelmaffia gevestigd. Sea-watch stoppen = levens redden.”

De AfD doet op verzoek van het parlementslid Petr Bystron aangifte tegen de vier grootste Duitse “vluchtelingen”-NGO´s wegens het “binnensluizen van buitenlanders” volgens §96 van het verblijfsrecht: tegen SOS Mediterranée en Sea-Watch (beide uit Berlijn), Sea-Eye (Regensburg) en Mission Lifeline (Dresden).

“Diegene die... hulp biedt aan diegenen die illegaal het land binnenkomen en... herhaaldelijk of ten gunste van meerdere buitenlanders handelt, wordt bestraft met een gevangenisstraf van drie maanden tot vijf jaar”, staat daarin.

De Middellandse Zee zou weliswaar geen Duits territorium zijn, aldus rechtsdeskundigen, het Duitse strafrecht zou desondanks van toepassing zijn wanneer het succes van de daad in Duitsland zou intreden, dat betekent wanneer de smokkelaars willen dat de door hen getransporteerde migranten Duits territorium bereiken, wat in de meeste gevallen het geval zou zijn.

Zoals gebruikelijk rechtvaardigen de NGO´s hun gedrag ermee dat de “geredde personen” in “zeenood” zouden verkeren, ook als ze bewust in niet zeewaardige boten zijn gestapt en slechts enkele kilometers voor de Libische kust opgepikt werden.

In dit geval zouden de NGO´s er volgens het zeerecht echter toe verplicht zijn om de “drenkelingen” naar de dichtstbijzijnde veilige haven te brengen, in dit geval bijvoorbeeld naar Sfax in Tunesië of naar een veilige haven in Libië, waar de nieuwe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, dinsdag een omvangrijke samenwerking met de autoriteiten en de kustwacht is overeengekomen.

Tegelijkertijd heeft de links-linkse deelstaatregering van minister-president Michael Müller in Berlijn aangeboden om de 234 illegale migranten aan boord van het schip “Lifeline” op te nemen, dat dagenlang voor Malta lag nadat Italië zijn havens had gesloten.

“De vergelijking tussen Salvini en Müller toont heel duidelijk aan hoe het probleem van de ´vluchtelingencrisis´ door Duitse kant veroorzaakt is”, aldus de leider van de AfD in de commissie Buitenlandse Zaken van het Duitse parlement, Petr Bystron.

“Met de juiste politieke wil om de grenzen en de wetten te beschermen, zou ons dat allemaal bespaard hebben kunnen blijven.”

Petr Bystron kondigde aan met de handtekeningen van 42 leden van de AfD-fractie morgen in Augsburg aangifte te doen. “Het is de hoogste tijd dat Duitsland als laatste land in Europa weer terugkeert naar een politiek van de veilige grenzen”, aldus Bystron.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/29 ... eden-ngos/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 80736
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Ariel »

Honderden mensen hebben zich verzameld in de Duitse stad Augsburg waar de rechts-populistische partij Alternative für Deutschland (AfD) zaterdag haar partijcongres houdt. Ze demonstreren bij het congrescentrum met leuzen waarin ze onder meer nazipropaganda verwerpen.

De betogers willen later naar de binnenstad gaan, waar ze zich voegen bij een andere groep demonstranten. Verwacht wordt dat de Zuid-Duitse stad zich in de loop van de dag ook vult met duizenden tegendemonstranten.

Bij de politie, die voor de AfD-bijeenkomst voorbereidingen heeft getroffen, zijn vooralsnog geen meldingen binnengekomen van grote incidenten. Meer dan 2000 agenten zijn opgeroepen om de orde in Augsburg te bewaren.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Hoe sterk is de AfD inmiddels in Duitsland verankerd?

Geplaatst op 6 juli 2018

Afbeelding

Landelijk staat de Alternative für Deutschland (AfD) op dit moment volgens de peilingen van de vooraanstaande instituten, die de AfD grotendeels notoir te laag inschalen, op ca. 14% tot 16,5% – duidelijk voor de Groenen op de 3e plaats, net onder de SPD. Maar hoe sterk is de AfD inmiddels ook in de deelstaten verankerd? Leest u daarover hieronder enkele zeer informatieve en verrassende feiten.

In het Duitse parlement en weldra in alle 16 deelstaatparlementen

In 14 van de 16 deelstaten is de AfD, die pas vijf jaar geleden werd opgericht, al in de parlementen vertegenwoordigd. In oktober zal ze in het 15e en 16e deelstaatparlement komen: Beieren en Hessen. Daar staat ze op dit moment op ongeveer 14% respectievelijk 15% van de stemmen. Ze zal er dus in beide deelstaten geen enkele moeite mee hebben om de kiesdrempel van 5% te halen, ze zal er zelfs ver overheen springen.

Dan zal de AfD in het Duitse parlement – daar als de op twee na grootste fractie na de CDU/CSU en de SPD – en in alle 16 deelstaatparlementen vertegenwoordigd zijn en dat ondanks enorme hetze- en belasteringscampagnes van het volkomen ongeremde grootkapitaal, de daaraan verbonden uiterst corrupte en manipulatieve massamedia respectievelijk leugen-pers, alle zes in het Duitse parlement vertegenwoordigde op macht beluste oude partijen, de gigantisch hypocriete christelijke kerken, alle aangepaste professoren en leraren, die het niet durven om tegen deze hetze-campagne in opstand te komen, en die onze kinderen, jongeren en studenten dienovereenkomstig indoctrineren, de meestal aan de SPD gelieerde volledig corrupte vakbonden, die eveneens braaf meedoen, en onze helden van de Antifa, de knokploegen van al deze krachten, die men door financiële ondersteuning evenals niet adequate strafrechtelijke vervolging er dienovereenkomstig bovenop heeft geholpen.

Maar niet alleen dat. De AfD zal na de deelstaatverkiezingen in Beieren en Hessen niet alleen in alle deelstaatparlementen vertegenwoordigd zijn, nog interessante is de vraag: in welke grootte?

Afbeelding

In 13 deelstaten al boven de 10%
In 13 van de 16 deelstaten staat de AfD in de kiezersgunst zelfs al boven de 10%, in drie deelstaten (Brandenburg, Mecklenburg-Vorpommern en Sachsen) zelfs boven de 20%. Tussen 22% en 24% om precies te zijn.

Ter vergelijking: in hoeveel deelstaten staan de andere partijen boven de 10%:

1. CDU/CSU: 16
2. SPD: 15
3. AfD: 13
4. Groenen: 10
5. Die Linke: 9
6. FDP: 0

Slotsom: De AfD is blijkbaar niet alleen in Duitsland aangekomen, ze is overal in het land, in iedere deelstaat na vijf jaar vast verankerd, ze heeft volledig zonder moeite zowel de FDP als Die Linke (SED, PDS), met haar enorme SED-vermogen, en ook de Groenen gemakkelijk achter zich gelaten. Ze is duidelijk, zou je het kunnen formuleren, gekomen om te blijven. En ze zou ook voor de SPD en de volledig verscheurde CDU/CSU gevaarlijk kunnen worden.

Bron: https://juergenfritz.com

Door: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/06 ... verankerd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

AfD profiteert van asielgeschil Duitsland

Geplaatst op 8 juli 2018

Afbeelding

De crisis binnen de coalitie in Duitsland over het asielbeleid heeft de regeringspartijen aan populariteit gekost. Vooral de rechts-populistische AfD (Alternative für Deutschland) profiteert electoraal van het asielgeschil, blijkt uit een peiling van Bild am Sonntag.

AfD stijgt in de peilingen met 3% en heeft 17% van de kiezers achter zich. De hoogste score voor de AfD tot nu, die voor het eerst even groot zou zijn als de SPD (Sozialdemokratische Partei Deutschlands). De regeringspartij levert in de peiling twee procentpunten in.

Dat doen ook de christendemocratische zusterpartijen CDU en CSU, die samen met de SPD de coalitie vormen. Die komen uit op 30%. Met 47% voor de zogenoemde ‘Grote Coalitie’ van bondskanselier Angela Merkel, verliezen de regeringspartijen de meerderheid in het parlement als er nu verkiezingen waren.

Bron: www.dvhn.nl

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/08 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Emnid: AfD stijgt naar recordhoogte en staat gelijk met de SPD

Geplaatst op 8 juli 2018

Afbeelding

Bij het opinieonderzoeksinstituut Emnid deed de AfD het tot nu toe altijd slechter dan bij andere instituten. Maar nu behaalt de partij een record en staat gelijk met de SPD.

Voor de eerste keer in de geschiedenis staat de AfD in de “zondagstrend” van Emnid voor de “Bild am Sonntag” gelijk met de SPD en haalt met 17% van de stemmen (een plus van 3%) zelfs het hoogste door dit instituut onderzochte instemming. De sociaaldemocraten verliezen 2%.

Ook de CDU/CSU verliest 2%. Op dit moment zou 30% van de kiezers op de CDU/CSU stemmen. De laatste keer dat de partij zo laag scoorde was in november. In totaal komt de “Grote coalitie” nu op 47% en zou zodoende geen meerderheid meer hebben. De overige oppositiepartijen kunnen daar niet van profiteren. De Groenen halen, net zoals vorige week, 12%, Die Linke en de FDP opnieuw elk 9%. De overige partijen krijgen 6% van de stemmen (plus 1%).

Met het oog op zulke verschuivingen kan men er van uitgaan dat de stemming in het land langzaam maar zeker ten gunste van de AfD omslaat, terwijl vooral de regeringspartijen verliezen. De interne ruzie tussen de fracties van Wagenknecht en Kipping in Die Linke zorgt er vermoedelijk ook voor dat die partij niet kan profiteren van de stemming in het land. Wie in de asielruzie inzet op meer immigratie, gaat sowieso naar de Groenen.

Bron: www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/08 ... et-de-spd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22572
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door King George »

Van mij mag de SPD dezelfde kant op gaan als hier in Nederland de PvdA en daarmee gedecimeerd tot een mariginaal kabouterpartijtje. Dat heeft de SPD volledig aan zichzelf te wijten.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

De AfD haalt voor het eerst de SPD in!

Geplaatst op 9 juli 2018

Afbeelding

Het was slechts een kwestie van tijd, maar nu zijn toch veel mensen verbaasd: voor het eerst heeft de AfD bij een groot opinieonderzoeksinstituut de SPD ingehaald en wordt zodoende de op één na grootste partij in Duitsland:

De belangrijkste feiten van de door de “Bild-Zeitung” in opdracht gegeven INSA-peiling:

In de actuele INSA-peiling verliest de SPD (17%) 2%. Daarmee staat ze achter de AfD.

De AfD (17,5%) wint in vergelijking met vorige week 1% en zou zodoende de op één na grootste politieke partij van Duitsland zijn.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/09 ... de-spd-in/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Zondagspeiling: AfD blijft voor de SPD

Geplaatst op 17 juli 2018

Afbeelding

Geen verandering op de eerste drie plaatsen bij INSA

Als er aanstaande zondag parlementsverkiezingen in Duitsland zouden worden gehouden, zou de AfD 17,5% van de stemmen krijgen en zodoende 0,5% voor staan op de SPD. De AfD blijft dus onveranderd op de 2e plaats op de partijranglijst staan.

Het was een harde klap voor A. Nahles, Stegner en de andere kameraden, toen verleden week het opinieonderzoeksinstituut INSA bij de zogeheten “Zondagspeiling” voor het eerst de AfD boven de SPD had gezet. Desbetreffend zuinig waren de dames en heren van de voormalige grote Duitse sociaaldemocratie en deden heel goed hun best om deze cijfers niet te becommentariëren. Vermoedelijk is het echter nog erger voor hen dat de peiling voor deze week de trend bevestigt. De AfD heeft de SPD als tweede kracht in het land afgelost; tenminste bij INSA.

Wat de situatie voor de “rooien” nog beduidend moeilijker maakt, is het feit dat zelfs het SPD minnende opinieonderzoeksinstituut FORSA de AfD inmiddels op ooghoogte ziet met de kleinere coalitiepartner van de zogenaamde “Grote Coalitie”. Weliswaar gunnen Güllner en zijn mensen vanuit traditionele verbondenheid met de partij de SPD nog een voorsprong van 1%, maar deze procent zou wel eens meer met de wens van Güllner dan met de realiteit overeen kunnen komen.

De andere partijen blijven in de prognoses bijna onveranderd. De CDU/CSU haalt landelijk opnieuw de drempel van 30% niet (29%) en de FDP blijft op 9,5% staan. Alleen Bündnis 90/Die Grünen winnen een procent (nu 13%), die ze van de meermaals van naam veranderde SED (nu “Die Linke”, 10%) kreeg.

De voorspellingen betreffende de beide nog dit jaar plaatsvindende deelstaatverkiezingen zien de AfD eveneens sterk in de lift. Bij de verkiezingen in Beieren zal, volgens bijna alle opinieonderzoeksinstituten, de jonge partij AfD op het politieke parket van Duitsland als tweede achter de CSU over de finish gaan. Minstens even belangrijk: Söder en zijn mensen zullen de grens van 40% niet halen.

In de deelstaat Hessen zijn de traditionele opinieonderzoeksinstituten gestopt met hun prognoses, nadat de AfD binnen drie maanden met 5% naar 15% van de stemmen is gestegen, terwijl de SPD tegelijkertijd van 26% naar 22% is gedaald. Op dit moment durft blijkbaar niemand meer echt een prognose aan.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/17 ... or-de-spd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Prof. Jörg Meuthen (AfD) in het ARD-zomerinterview

Geplaatst op 23 juli 2018

Afbeelding

Na lange onvrijwillige tv-afwezigheid mocht de landelijk woordvoerder van de AfD, prof. dr. Jörg Meuthen, een zomerinterview geven aan Tina Hassel, de cheffin van de ARD-studio in Berlijn. Meuthen beantwoordde vragen over de smokkel van migranten naar Europa door NGO´s, Europese samenwerking van rechts-conservatieve partijen, de aangekondigde opstand door Steve Bannon met betrekking tot de EU-verkiezingen of het pensioenconcept van de AfD. Met video.

Ondanks de te verwachten ondemocratische bezwaren uit de gelederen van de consensuspartijen dat de AfD – net als alle andere partijen – haar standpunten in het “Zomerinterview” van de publiekrechtelijke omroep ARD uiteen mag zetten, was Jörg Meurhen in gesprek met de Tina Hassel, de cheffin van de ARD-studio in Berlijn.

“Ik heb aan minister Salvini mijn felicitaties laten overbrengen”, aldus de woordvoerder van de partij en EU-parlementariër Jörg Meuthen over de vluchtelingenpolitiek van de Italiaanse regering. Hij zou inzetten op het EU-raadspresidentschap van Oostenrijk, dat tot eind 2018 onder het motto “Een Europa dat beschermt” graag buiten de EU opvangcentra wil oprichten. “We moeten onze buitengrenzen dusdanig effectief beschermen, dat we nauwkeurig controleren wie we binnenlaten en wie niet”, aldus Meuthen, die nogmaals benadrukt dat alleen op die manier de illegale migratie gestopt zou kunnen worden. De zelfbenoemde NGO-redders in de Middellandse Zee zouden verkeerde prikkels geven.

“Wat we nodig hebben, is een coöperatie met gelijkgezinden”, aldus Meuthen op de vraag van Hassel naar de bereidwilligheid van de AfD om met “rechts-populistische” partijen over nationale grenzen heen samen te werken. Meuthen verzette zich tegen het begrip “populistisch”. Het doel van de AfD zou een patriottische politiek zijn, die de nationale belangen zou behartigen. Over het initiatief van de voormalige chef-strateeg van de Amerikaanse president Donald Trump, Steve Bannon, die aangekondigd had een stichting (“The Movement”) op te richten en daarmee zou willen zorgen voor een rechts-populistische opstand voor de verkiezingen van het EU-parlement in het voorjaar van 2019, uitte Meuthen zich niet. Daarover zou hij geen actuele stand van zaken hebben.

Wat betreft het thema pensioenconcept zou hij het niet eens zijn met de deelstaatparlementariër Björn Höcke uit Thüringen, die een productiviteitspensioen en een staatsburgerpensioen had geëist. De huidige toestand zou onrechtvaardig zijn, de toekomst van het pensioen echter “een van de moeilijkste problemen”. In de partij zou sprake zijn van een groot meningpluralisme met veel voorstellen. “Daar moet je de tijd voor nemen”, aldus Meuthen.Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/23 ... interview/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Verkiezingsonderzoekers zeggen duidelijk hun mening: AfD wint 17 zetels op grond van directe verkiezing

Geplaatst op 23 juli 2018

Afbeelding
De beide fractievoorzitters van de AfD, Alice Weidel en Alexander Gauland, hebben reden tot lachen.

De zegetocht van de AfD maakt zich nu ook meester van de zetels op grond van directe verkiezing. Zoals blijkt uit een analyse zou de partij ook daar diep in het milieu van de gevestigde partijen inbreken. Als er nu parlementsverkiezingen zouden worden gehouden, dan zou de AfD 17 kiesdistricten winnen en zodoende net zoveel direct gekozen kandidaten naar het parlement afvaardigen.

Het bolwerk zou opnieuw de deelstaat Sachsen vormen: daar zou de AfD in 11 van de 16 kiesdistricten een rechtstreekse zetel halen en de dominantie van de sinds de hereniging regerende CDU doorbreken. Dat blijkt uit de actuele prognose van de Hamburger informatiedienst “election.de”, die gebaseerd is op de actuele landelijke peilingen en waarover nauwelijks wordt bericht. Bij de vorige verkiezingen won de partij in de zuidoostelijke deelstaat in de kiesdistricten Görlitz, Bautzen en de Sächsische Schweiz.

Nu zouden behalve de kiesdistricten op het platteland ook de hoofdstad van Sachsen, Dresden, en Chemnitz door een AfD-politicus in het Duitse parlement vertegenwoordigd worden. Een jaar voor de deelstaatverkiezingen in Sachsen is dat goed nieuws voor de AfD. Ze zou de CDU opnieuw als grootste partij kunnen aflossen. Dat was haar in Sachsen ook al gelukt bij de laatste landelijke parlementsverkiezingen.

Maar ook in andere deelstaten haalt de AfD volgens de prognose directe zetels. In Thüringen zouden dat Gotha, Saalfeld en Gera/Greiz zijn, in Brandenburg Elbe-Elster, Cottbus en Frankurt aan de Oder. Dat levert samen 17 rechtstreekse zetels voor de AfD op. Volgens “election.de” bedraagt de waarschijnlijkheid voor deze overwinningen in de kiesdistricten 65 tot 100%. Daarmee is het potentieel van de partij echter nog niet uitgeput.

Er zouden namelijk nog meer directe zetels bij kunnen komen: in de deelstaten Sachsen-Anhalt en Mecklenburg-Vorpommern staat ze met haar kandidaten op de tweede plaats en maakt dus wel degelijk kans om ook hier te winnen. Een voor de partij positieve slotsom: in slechts acht kiesdistricten van de vijf nieuwe Duitse deelstaten zou de AfD niet de grootste of de op één na de grootste partij zijn, waaronder de steden Potsdam, Magdeburg, Rostock en Leipzig-Süd.

Ook in Beieren staat de partij al in 13 kiesdistricten op de tweede plaats: waaronder in de Allgäu en in Ober- en Nieder-Bayern (ook in Ingolstadt, het kiesdistrict van Horst Seehofer). En in het door de CDU en de Groenen geregeerde Baden-Württemberg is de AfD al in vier kiesdistricten opgerukt naar de tweede plaats, in Hessen naar één (Fulda).

Politicologen definiëren een volkspartij aan de hand van het vermogen om directe zetels te winnen. Volgens deze definitie is de AfD hard op weg daar naartoe. Daarvoor moet een kandidaat de relatieve meerderheid in zijn kiesdistrict winnen.

Afbeelding

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/23 ... erkiezing/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

De Turk die de AfD ondersteunt

Geplaatst op 29 juli 2018

Afbeelding

Het huidige beeld van de Turken in Duitsland wordt bepaald door in toenemende mate desintegrerende strenggelovige Erdoğan-aanhangers, die tijdens bruiloften triomfantelijk hun auto´s en hun woningen en met de Turkse nationale vlag versieren, grotendeels van transfergeld leven en Duitse politieagenten minachten. Dat is echter niet het volledige beeld. We leveren hier het “ontbrekende deel”. We praten met Mesut Atalay (naam uit veiligheidsredenen gewijzigd. Onze interviewpartner kreeg al doodsbedreigingen) uit Baden-Württemberg.

Mesut, je naam is Turks. Ben je etnische Turk of behoor je tot een minderheid in Turkije? Er zijn immers ook Armeniërs en koerden met Turkse namen. Ben je moslim?


Ja, mijn naam is Turks en nee, mijn familie en ik behoren niet tot een minderheid. Dus noch Koerdisch, Armeens, Alevitisch etc. Ja, volgens mijn belastingbiljet ben ik moslim, maar ik heb er geen binding meer mee.

Je bent volgens je Facebook-account AfD-ondersteuner. Wat heeft je daartoe gebracht? De AfD heeft toch de naam buitenlander- en islam-vijandig te zijn. Hoe word je behandeld?

Ja, ik stem op de AfD. Ik probeer door middel van de vele “likes” die ik geef een maximaal effect voor de AfD te bereiken. Ik heb een aanvraag tot lidmaatschap ingediend; die werd helaas afgewezen, omdat de AfD een streng proces van screening hanteert, waarvan ik niet aan de criteria voldeed. Het ging daarbij om twee posten op Facebook en mijn YouTube-kanaal.

Ik ben absoluut niet haatdragend of boos, hoewel het wel pijn gedaan heeft, maar dat betekent niet dat ik niet op de AfD zou stemmen. Mijn belangen worden door de AfD politiek het best op alle gebieden vertegenwoordigd.

De AfD is noch islam-vijandig noch buitenlander-vijandig. Ik was op het burgerspreekuur van de afgevaardigde in Neurenberg en werd zeer vriendelijk ontvangen. Het gesprek was heel lang en informatief. Ik kon alles aan de medewerkers van de afgevaardigden vragen.

Ik ben ook aanwezig geweest bij een stamtafel van de districtsafdeling. De leden zijn bij mijn aanblik niet van schrik ondersteboven gevallen of me naar de keel gesprongen. Het was gewoon een gezellige avond met een wederzijdse uitwisseling van informatie en ervaringen.

Hoe zijn je ervaringen met de integratie van de Turken en Mohammedanen in Duitsland? Klopt de uitspraak van Bassam Tibi dat 90% niet geïntegreerd zou zijn?

Mijn ervaringen, tja, dan moet ik teruggaan naar 2015 en nog verder terug naar 2010; net op het moment dat de muur in onze hoofden gaten begon te vertonen en kritische vragen met betrekking tot opvoeding in de islam, politiek en hoofddoek mogelijk waren geworden.

En dan komen Merkel en haar team, die deze gaten dichtmetselen en als een beschermend schild voor de islam gaan staan. Juist diegenen, die tot dan nog niet besloten hadden, werden in de hoek van de radicale islam gedrongen respectievelijk kregen de islam opgedrongen.

Echter niet door imams van de moskee, maar door de bondskanselier van de vluchtelingen. Zodoende zijn ze voorgoed verloren, zelfs als de ommekeer komt zijn ze simpelweg niet meer te integreren. Ik heb de biografie van Bassam Tibi alleen maar grof doorgenomen; in grote delen ben ik het met hem eens. Die 90% lijken me een beetje te hoog gegrepen.

Hoe sta je tegenover Merkel´s politiek en het Groene multiculturalisme en genderisme? Wat wil jij graag voor de toekomst?

Ik denk dat hierboven duidelijk te zien is hoe ik tegenover haar politiek sta. De Groenen zijn een geval op zich; Hofreiter zou heel veel over planten weten. Misschien rookt hij ze ook.

Slechts een voorbeeld: de Groenen hebben geen plan; het is over het algemeen gewoon een chaotische partij. Genderwaanzin? Daar heb ik geen mening over; mijn God, als er mensen zijn die zich vrouw voelen, dat echter niet zijn; het zal mij een zorg zijn of ze op een vrouwenparkeerplaats parkeren of naar het damestoilet gaan. Problematisch wordt het echter bij de vrouwenarts.

Wat ik graag wil voor de toekomst? Een mooi oude dag met mijn vrouw aan mijn zijde en een veilige toekomst voor mijn dochters. Ik verwacht niet veel, maar zelfs dat kunnen de oude partijen me niet bieden, in tegenstelling tot de AfD.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/29 ... dersteunt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8882
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door sjun »

Geen wonder dat AfD het uitstekend doet. Luister hier maar eens naar:

Alice Weidel (AfD) über Kopftuchmädchen


Hop (het gaat natuurlijk ook over meer)....
Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8531
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door xplosive »

Wat slaat Angela Merkel hier een buitengewoon triest figuur! Je ziet haar bijna met elk woord dat Alice Weidel uitspreekt amechtig naar adem happen. En daarbij tevens een totale verdomming en verdwazing uitstralend. Angela Merkel zou er beter aan doen als bondskanselier af te treden en zich te laten opnemen in een tehuis voor geestelijk hulpbehoevende bejaarden.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Brandenburg: AfD volgens nieuwste peiling met 24,2% de grootste partij

Geplaatst op 30 juli 2018

Afbeelding

Bijna 25% zijn slechts een vierde deel en geen reden om te juichen als er geen coalitiepartner in zicht is. Desondanks is de voorzitter van de AfD-fractie in het deelstaatparlement van Brandenburg, Andreas Kalbitz, strijdlustig:

“Ik ben heel blij dat de Brandenburgers ons oppositiewerk tot nu toe in het parlement in deze omvang honoreren. Meer dan 24% voor de AfD, dat is echter ook de rekening voor het meer dan duidelijke falen van de SPD/Die Linke op werkelijk alle politieke terreinen: gezondheid, infrastructuur, verkeer, landbouw, financiën, binnenlandse veiligheid, economie, onderwijs, de omgang met zogenaamde ´vluchtelingen´. De mensen in de deelstaat hebben elk vertrouwen in de SPD en Die Linke verloren.

Als de coalitie SPD/Die Linke een keer iets aanpakt, dan gaat het te voorzien mis en de mensen merken steeds vaker dat de ploeg rondom Woidke gewoon niet de belangen van de burgers vertegenwoordigt. Het kabinet van Die Linke en de SPD vecht alleen nog maar wanhopig om het eigen politieke overleven en heeft daarbij volledig uit het oog verloren wat zijn taak eigenlijk zou zijn: politiek bedrijven in het beste belang van de mensen die hier altijd al leven, die hier hun wortels hebben, die dit land thuis noemen. Voor de mensen die hier willen blijven, die hier een toekomst zoeken. Wij van de AfD weten wie ons in het deelstaatparlement heeft gekozen. Wij hebben de burger altijd al in het middelpunt van ons politieke handelen geplaatst en dat zal ook altijd zo blijven. Dat weten de mensen en daarom geniet de AfD het vertrouwen van de Brandenburgers. Daarom bedank in nu hartelijk al diegenen voor deze toenemende waardering.”

Bron: https://freie-presse.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/30 ... te-partij/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Alice Weidel: Familiehereniging stoppen!

Geplaatst op 1 augustus 2018

Afbeelding

Met het oog op de aanhoudende migratiecrisis in Europa geeft Duitsland met het hervatten van de familiehereniging voor mensen die tijdelijk recht op bescherming hebben een fataal signaal af.

Want mensen die tijdelijk recht hebben op bescherming, hebben geen permanente verblijfstatus in Duitsland en mogen hier alleen maar blijven zolang er voor hen in het land van herkomst serieus gevaar dreigt. Daarna moeten ze onmiddellijk weer naar hun thuisland terugkeren. Maar wanneer deze personenkring nu ook nog de familie mag laten nakomen, wordt niet alleen bij hen de verkeerde indruk gewekt dat ze toch voorgoed in Duitsland zouden kunnen blijven.

Bovendien daalt de waarschijnlijkheid van terugkeer van migranten snel wanneer ook de familie eenmaal in Duitsland is. Voor de Duitse anti-uitzetting industrie wordt het daardoor gemakkelijker om redenen te vinden een mogelijke uitzetting te vertragen of zelfs te verhinderen. De familiehereniging voor personen die tijdelijk recht hebben op bescherming moet daarom onmiddellijk weer stopgezet en voorgoed afgeschaft worden.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/01 ... g-stoppen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

De 7 grootste leugens over de AfD

Geplaatst op 4 augustus 2018

Afbeelding

Sinds haar oprichting heeft de AfD (“Alternative für Deutschland”) zich als serieus te nemen concurrent in het Duitse partijenspectrum gevestigd. Geen wonder dat de oude partijen en media stormlopen tegen de impopulaire rivaal. Daarbij deinzen ze ook niet terug voor Fake News. Het mediale trommelvuur heeft enorme vooroordelen tegen de AfD in de hoofden van de Duitse burgers geplant. De zeven grootste onderwerpen we hier aan een controle op feiten:

Leugen 1: “De AfD is racistisch en buitenlander-vijandig”

Feit is: al sinds haar oprichting in 2013 werft de AfD voor een immigratiewet naar Canadees en Australisch voorbeeld: tegen ongecontroleerde massa-immigratie en voor gecontroleerde individuele immigratie – onafhankelijk van “ras”, herkomst of geslacht.

Het woord “racistisch” wordt tegenwoordig meestal alleen maar als strijdbegrip gebruikt, zonder zijn betekenis te kennen. Links bestempelt bijvoorbeeld islamkritiek over het algemeen als “racistisch”. Terwijl de islam geen “ras” is (of “etnische herkomst” om het omstreden begrip “ras” te vermijden), maar een geloofsbekentenis, die, in tegenstelling tot huidskleur, vrij verkiesbaar is.

Het aantal AfD-parlementariërs met migratieachtergrond komt overigen met 7,5% aardig exact overeen met het parlementsgemiddelde.

Leugen 2: “De AfD is antisemitisch”
Feit is: de AfD bestrijdt als geen andere partij het op grond van de massa-immigratie toenemende antisemitisme. Daarbij noemt ze man en paard (bijv. in de parlementstoespraak van Gottfried Curio op 18-01-2018); in tegenstelling tot de oude partijen, die beschaamd verzwijgen dat het toenemende antisemitisme in Duitsland een importproduct van mama Merkel´s gasten is. De voormalige Israëlische politicus en agent van de geheime dienst Rafi Eitan prijst de AfD daar nadrukkelijk voor. (“Huffington Post”, 03-02-2018). De voorzitters van de parlementsfractie van de AfD feliciteerden de staat Israël met zijn 70-jarige bestaan. Op de AfD-lijsten staan joodse kandidaten. Eentje van hen, de districtsvoorzitter van Lörrach, Wolfgang Fuhl, wordt het niet moe om op zijn Facebook-pagina het om zich heen grijpende antisemitisme aan de kaak te stellen.

In de ogen van het establishment zijn de anderen altijd de antisemieten. Terwijl ze genoeg zouden hebben op te ruimen voor de eigen huisdeur: juist de partij Die Linke onderscheidt zich steeds opnieuw door antisemitische uitlatingen, zoals zelfs de links-liberale “Zeit” (22-06-2011) toegeeft. Demonstraties in Berlijn, waarbij Israël dood gewenst wordt (“Tagesspiegel”, 11-12-2017), het in elkaar slaan van mensen die een keppeltje dragen, het pesten van joodse scholieren – dat is allemaal pas mogelijk geworden, omdat de oude partijen het islamitisch antisemitisme negeren of bagatelliseren.

Leugen 3: “De AfD is on-sociaal”
Feit is: als echte volkspartij verenigt de AfD economisch-liberale en sociaal-politieke standpunten, standpunten van werkgevers en werknemers in de geest van een sociaal partnerschap. Ze heeft met Kay Gottschalk en Guido Reil twee uitgesproken competente politici sociale zaken in haar bestuur. De AfD strijdt tegen de vernietiging van het volksvermogen door de onzinnige euro”redding”, rijverboden voor dieselvoertuigen, de transfer van miljarden naar het buitenland en vooral tegen de steeds meer geld verslindende massa-immigratie. De AfD wil dat dit geld bij de werkende bevolking blijft respectievelijk op zinvolle manier voor scholen, veiligheid en echte investeringen wordt ingezet. Ze strijdt tegen de verdeling van onderen naar boven door de “energietransitie” en tegen de willekeurig teweeggebrachte woningnood.

Ook “on-sociaal” is een strijdbegrip van linkse partijen tegen iedereen die het heil van de kleine man niet in de massale, door de staat gecontroleerde verdeling van vermogens ziet. Hoe ineffectief dit vooroordeel is, toont een blik op de verkiezingsuitslagen: Die Linke en de SPD worden steeds zwakker, de AfD wint juist bij de kleine man (volgens een onderzoek van de “Onderzoeksgroep verkiezingen” van september 2017 zijn arbeiders onder de AfD-stemmers met 19% oververtegenwoordigd!) – de keizers weten gewoon wie aan hun kant staat en wie niet.

Leugen 4: “De AfD is homofoob”
Feit is: onder homoseksuelen is de AfD de op twee na grootste partij. Het blad voor homoseksuelen, “Mannen-Magazine”, heeft voor de parlementsverkiezingen in 2017 uitgezocht dat meer dan 16,6% van de homoseksuele mannen op de AfD stemt. Met Alice Weidel leidt een vrouw, die in een lesbische relatie leeft, de parlementsfractie. De AfD stelt als geen andere partij lichamelijke aanvallen op homo´s aan de kaak – iets wat door de oude partijen onder het tapijt geveegd wordt, omdat zij weten dat bijna al deze aanvallen gepleegd worden door Merkel´s gasten. Als echte liberale partij regeert de AfD niet tot in de slaapkamers van de burgers en politiseert zij seks niet – geheel integendeel tot de 68´ers.

De AfD ondersteunt echter het klassieke gezin van vader, moeder en hun lijfelijke kinderen. Heel goed wetend dat zij daarmee de zwaksten van de samenleving – de kinderen – beschermt. Heel goed wetend dat het gezin de kiem is van ieder land en volk en een noodzakelijke voorwaarde van de liberale samenleving. Want bij de oprichting van een linkse dictatuur staat het gezin in de weg. Daarom het strijdbegrip “homofoob” tegen iedereen die het gezin verdedigt.

Echt homofoob en levensgevaarlijk voor homoseksuelen zijn daarentegen diegenen die voorstander zijn van de massa-immigratie uit homofobe regio´s op aarde.

Leugen 5: “De AfD is vrouwvijandig”
Feit is: de AfD zet zich voor de door de grondwet gegarandeerde rechten van de vrouwen in. Terwijl alle andere partijen op de knieën gaan voor de islamitische machocultuur, verdedigt de AfD de onderdrukte islamitische vrouwen en vooral alle vrouwen die slachtoffer worden van geweld door islamitische mannen. Ze keert zich tegen het dragen van hoofddoeken in de openbare dienst “als religieus-politiek teken van de ondergeschiktheid van moslima´s aan de man”. (verkiezingsprogramma 2017).

Overigens geldt voor dit onderwerp iets soortgelijks als reeds genoemd onder “homofoob”: de AfD is voor het gezin en verzet zich tegen de grondwet-vijandige gender-ideologie – reden genoeg om door links als “vrouwvijandig” aangevallen te worden, terwijl de ware vrouwenvijanden “cultuurgevoelig” vertroeteld worden.

Leugen 6: “De AfD is onchristelijk”
Feit is: de AfD vertegenwoordigt christelijke standpunten consequenter dan welke andere partij in het parlement dan ook. Dit laat een blik op de handreiking van het Vaticaan voor katholieken in de politiek zien van 22-11-2002 (standpunten, die ook overtuigd evangelische mensen kunnen delen): als belangrijkste wordt daar de inzet tegen abortus genoemd. Het verkiezingsprogramma van de AfD neemt een duidelijke positie tegen abortus in en eist een “welkomstcultuur voor kinderen”. Andere punten zijn de stimulering van het gezin en de inzet voor de vrede (de AfD zet zich duidelijk voor een goede verstandhouding met het christelijk-orthodoxe Rusland in).

Het strijdbegrip “onchristelijk” is op de grote kerken zelf van toepassing. Katholiek of evangelisch – links-groene politiek heeft de verkondiging van het geloof al lang vervangen: knuffelen met de islam, bisschoppen die hun kruisen afdoen, gender gedoe op kerkdagen. Met ijver zoals ten tijde van de Inquisitie vervolgen de kerken in Duitsland iedere dissident – vooral de AfD. Wanneer deze, zoals in het Beierse verkiezingsprogramma voor het uit elkaar halen van kerk en staat en tegen de betaling van bisschoppen uit algemeen belastinggeld opkomt, bevindt ze zich niet alleen in het goede gezelschap van de Evangelische Kerk, maar ook van de pausen Benedictus XVI. (“Mij stemt deze situatie verdrietig, dit teveel aan geld”) en Franciscus (“Ach, wat zou ik graag een arme kerk hebben voor de armen!”).

Leugen 7: “De AfD is Europa-vijandig”
Feit is: alleen de AfD zet zich vastberaden in voor het behoud van het geestelijke, culturele en menselijke erfgoed van Europa. Ze staat voor een Europa van de natiestaten met al zijn diverse culturele rijkdom. Ze bevindt zich daarbij in goed gezelschap met vooraanstaande politieke krachten in bijvoorbeeld Polen, Oostenrijk, Hongarije of Italië. Alleen wie Europa vereenzelvigt met de EU, kan de AfD “Europa-vijandigheid” verwijten. Terwijl Europa niets minder nodig heeft dan een bureaucratie-moloch in Brussel, die de burgers met volledig onzinnige voorschriften tot in het kleinste detail betuttelt, maar niet in staat is Europa´s grenzen te verdedigen.

Europa-vijandig zijn veelmeer diegenen die met onverantwoordelijke politiek van de open grenzen van Europa een overdrukplaatje van het Midden-Oosten en Afrika maken.

Slotsom:
De vooroordelen tegenover de AfD zijn niet alleen fout, ze hebben vaak zelfs betrekking op de tegenstanders van de AfD zelf. De bestrijding van de ongecontroleerde massa-immigratie is, zoals werd aangetoond, de fundamentele voorwaarde voor een liberaal, gastvrij en sociaal Duitsland, waarin vrouwen gelijkberechtigd zijn, de rechten van homoseksuelen gerespecteerd worden en dat de Europese cultuur van het Avondland en haar joods-christelijke wortels behoudt.

Bron: www.deutschland-kurier.org

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/04 ... er-de-afd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

De AfD wil de dienstplicht weer invoeren

Geplaatst op 6 augustus 2018

Afbeelding
“Politiek experiment krakend mislukt! Wij eisen: terug naar de dienstplicht!”

De plaatsvervangend landelijk woordvoerder van de AfD, Georg Pazderski, heeft het initiatief van Merkel-kritische politici binnen de CDU begroet:

“Of de CDU met haar huidige leiding in staat is eindelijk iets in gang te zetten wat ons land goed doet en overeenkomt met de wil van de bevolking, blijft de vraag. Zodoende is de AfD de enige partij die onbeperkt achter de – volgens nieuwste resultaten van peilingen – wil van de meerderheid van de Duitsers staat om de dienstplicht weer in te voeren.

Daarbij gaat het geenszins alleen maar om de waarborging van jongeren voor het Duitse leger. De dienstplicht is ook een belangrijk instrument om de weerbaarheid van onze democratie in tijden van nieuwe bedreigingen op indrukwekkende wijze te bewijzen.

En hij is een niet te onderschatten maatschappelijke factor om de jonge Duitsers weer vertrouwd te maken met de in toenemende mate verloren gegane ervaring van het dienen van de samenleving en zodoende van het eigen land.

Dienovereenkomstig houden wij aan ons programmapunt vast, zijn blij met nieuwe ondersteuners en roepen de CDU op om de vele woorden – met onze ondersteuning – nu ook te laten volgen door daden.”

Bron: https://charismatismus.wordpress.com

Door: Felizitas Küble

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/06 ... -invoeren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

AfD = gezond realisme!

Afbeelding

Turkije: “Het hele dorp leeft van geld uit Duitsland.” We kunnen niet langer de sociale dienst van de wereld zijn.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Alexander Gauland (AfD): Duitse migratiepolitiek is een stuk uit het gekkenhuis!

Geplaatst op 8 augustus 2018

Afbeelding

Over de groteske uitwassen van de migratiepolitiek in Duitsland verklaart de fractievoorzitter van de AfD, Alexander Gauland (foto):

“De zaak met de Somalische piraten, die in Hamburg op algemene kosten van sociale uitkeringen leven, is symptomatisch voor het schrikbarend falen in de migratiepolitiek. De brutale gewapende overval op een Duits handelsschip was voor hen het entreekaartje in het Duitse sociale stelsel voor de rest van hun leven.

Dat is minstens net zo grotesk als de zaak met de radicaalislamitische bedreiger Sami A., waarbij een Duitse rechtbank opdracht geeft om hem zelfs na uitzetting naar Duitsland terug te halen.

Wie van de buitenkant kijkt naar dit complete falen van de staat, kan alleen maar tot de conclusie komen dat Duitsland een gekkenhuis geworden is. Politiek en justitie schijnen hier in het land ondertussen het laatste restje gezond mensenverstand overboord gegooid te hebben.

Dit soort migratiepolitiek gaat ten koste van de Duitsers. Dat moet eindelijk afgelopen zijn. Criminelen en bedreigers mogen niet langer door de Duitse welvaartsstaat onderhouden worden. Ze horen rigoureus uitgezet te worden!”

Bron: https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/08 ... ekkenhuis/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Migrantengeweld in Cottbus – AfD-politica: “Eruit gooien, en wel onmiddellijk!”

Geplaatst op 10 augustus 2018

Afbeelding

Cottbus – Het migrantengeweld neemt steeds ernstiger vormen aan. Zelfs de mainstream komt er niet omheen om over de massale aanvallen van immigranten op Duitsers te berichten. Cottbus reageerde hulpeloos met meer politie-presentie en een opnamestop voor “asielzoekers”. Vergeefs. De AfD laat een effectieve handelwijze zien.

Zelfs politieagenten zijn niet veilig voor gewelddadige aanvallen van de “beschermingzoekers”, zoals de jongste escalatie van geweld in de door migrantencriminaliteit steeds meer gedupeerde steden Cottbus en Potsdam in de deelstaat Brandenburg late zien. Het laatste “incident” – twee Afghanen (17 en 20 jaar oud) verwonden twee Duitse vrouwen – onderstreept meer dan duidelijk dat de maatregelen tot nu toe, zoals een opnamestop, waarschijnlijk onvoldoende zijn.

AfD-politica geeft de enige effectieve handelwijze aan
Tegen deze achtergrond geven politici van de AfD de enige oplossingsmethoden aan waarmee aan de problemen rondom de ongecontroleerde immigratie snel een einde gemaakt zouden kunnen worden. Zo stelt de deelstaatparlementariër Birgit Bessin vast dat “zalvende woorden van de Duitse president niet gewerkt” zouden hebben en voegt er aan toe:

De jonge man verzoekt Duitsland om hulp: of de samenleving hem asiel wil verlenen. Hij zou gevlucht zijn voor oorlog en vervolging. Hij mag blijven, krijgt kleding, onderkomen, eten en geld. Men neemt zijn medische verzorging op zich en als hij zonder familieleden is gekomen, wordt hij omvattend psychologisch verzorgd. Dat kost veel geld. Tot € 60.000,-kost een onbegeleide minderjarige vluchteling per maand. En hoe gedraagt de jonge man zich? Midden in de nacht valt hij een groep Duitsers aan op straat. Hij heeft het vooral voorzien op de jonge vrouwen. Naar eentje gooit hij met een fles, raakt een ruit, de splinters verwonden de vrouw. Een 20-jarige Afghaan bemoeit zich ermee, hij begint een 19-jarige Duitse te wurgen en laat haar pas los wanneer een buitenstaander de vrouw te hulp komt. Iedereen vraagt zich toch af: gedragen gasten die hulp gebruiken zich zo? Wat doet u thuis met gasten die zich zo gedragen? Wat betreft de burgers en de AfD is het antwoord duidelijk: eruit gooien en wel onmiddellijk!

Uiteindelijk zou het aan de burgers zelf liggen of en wanneer zulke eisen worden gehonoreerd. Hoe groter de AfD bij verkiezingen zou worden, des te eerder zouden de openbare orde weer hersteld en ondraaglijke wantoestanden uit de weg geruimd worden.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/10 ... iddellijk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Alice Weidel: Inburgering in Duitsland veel moeilijker maken

Geplaatst op 11 augustus 2018

Afbeelding
“Dubbel paspoort wordt de regel! Inburgering in Duitsland veel moeilijker maken!”

In Duitsland houden 6 van de 10 ingeburgerde mensen volgens het Duitse Bureau voor de Statistiek hun oude staatsburgerschap. Geen enkele ingeburgerde Syriër, Afghaan, Marokkaan of Nigeria heeft het afgelopen jaar het paspoort van zijn land van herkomst ingeleverd. Daarover zegt AfD-fractievoorzitser Alice Weidel:

“De mogelijkheid van een dubbel staatsburgerschap moet onmiddellijk afgeschaft worden. Mocht een erkende vluchteling het Duitse staatsburgerschap nastreven, dan moet hij zijn oude paspoort inleveren.

Alles andere maakt alleen maar de sowieso moeilijke integratie nog moeilijker. Terwijl het Duitse staatsburgerlijk recht het ontstaan van het bezitten van meerdere nationaliteiten wil vermijden en alleen maar in uitzonderingsgevallen wil toestaan.

De actuele regelingen voor de inburgering van vluchtelingen lijken bovendien op een koopjestafel in de zomeropruiming. Het is een onding en een respectloosheid tegenover de Duitsers hoe ons staatsburgerschap zomaar wordt verstrekt aan iedere willekeurige immigrant. De horden van een inburgering moeten duidelijk verhoogd worden, alleen al om niet nog meer prikkels te creëren voor de migratie van ongekwalificeerde armoedevluchtelingen.

Inburgering mag pas na 20 jaar mogelijk zijn, en alleen maar wanneer er sociale bijdragen werden betaald, om opportunisme en sociaal toerisme te stoppen.

We moeten er eindelijk de controle over terugkrijgen wie bij ons ingeburgerd wordt en wie niet.”

Bron: https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/11 ... ker-maken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie