Lega (Italië)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8345
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Lega (Italië)

Bericht door xplosive »

 
Door Fubar op 4 januari 2017

“Als je in vrede wilt leven, moet je je voorbereiden op oorlog”, zei Lega Nord leider Matteo Salvini, en dat Europa zijn migratie-politiek moet heroverwegen na de terreuraanslag op de Kerstmarkt in Berlijn.
merkelscania

Het hoofd van de Italiaanse eurosceptische partij vertelde ook tegen Die Welt dat hij er trots op is om een populist te zijn, en merkte op dat Europa nog nooit zo ‘soft’ was, en waarschuwde dat het continent op het punt staat om zijn identiteit en waarden te verliezen.
In een gesprek met het Duitse kattenbakvulselblaadje, zei Salvini dat populisme niet iets is om beschaamd voor te zijn, en bevestigde hij dat hij een fan is van President-Elect Donald Trump. De leider van Lega Nord zei dat beschuldigingen van populisme een “compliment” zijn en een “reden om trots te zijn”.

“Ik heb een T-shirt met de tekst ‘Ik ben een populist'”, onthulde hij, en verwierp daarmee de aanname van Die Welt dat het een belediging zou zijn. “Oorspronkelijk staat de term voor iemand die dichtbij het volk staat en de taal van het volk spreekt”, voegde Salvini daar aan toe.

De massale seksaanvallen vorig jaar in Keulen “waren als het ware een waarschuwing” voor de vrachtwagen-aanval in Berlijn en die waarschuwing werd veronachtzaamd, zei de Italiaanse politicus.

“We worden aangevallen en we moeten resoluut iedereen uitwijzen die niet het recht heeft om hier te wonen (in Europa)”, zei hij, en argumenteerde dat de lakse Duitse reactie op de massale seksaanvallen van vorig jaar een vergissing was. “Als je in vrede wilt leven, moet je je voorbereiden op oorlog”, voegde de Lega Nord leider daar aan toe.

“Europa verliest zijn waarden en zijn identiteit, er is een gebrek aan veiligheid en het heeft zijn gevoel van trots verloren”, zo zei Salvini, en hij sprak van een “culturele oorlog” die plaatsvindt op het continent.

“Kerstmis is Kerstmis, omdat Jezus Christus toen werd geboren, waarom zouden wij ons moeten schamen voor onze tradities?”, vroeg de Italiaanse populist, en bekritiseerde dat in veel Italiaanse scholen Kerst-activiteiten vervangen zijn door allerlei multiculturele onzin.

Salvini zei dat er in Europa geen ruimte is voor fanatici voor wie “alleen de wet van allah geldt” en die seculiere wetten afwijzen. “Het probleem is niet met individuen maar met de cultuur van islam”, meldde de anti-immigratie politicus en voegde daar aan toe dat; “islam is achterlijk en is niet verenigbaar met onze maatschappij”. (Islam wordt door individuen verspreid, dus iedereen die zegt dat er geen probleem is met moslims maar alleen met islam, heeft het niet helemaal begrepen, Fub)

Salvini merkte ook nog op dat 95% van de immigranten economische migranten uit Afrika zijn en dat het geld dat Italië besteedt aan hun opvang weggegooid geld is. Hij beweerde dat we het geld beter naar Afrika kunnen sturen om daar infrastructuur aan te leggen.

Dan denk je even dat iemand het begrepen heeft, maar dan slaat die toch weer gruwelijk de plank mis. Jihadisten, rovers, plunderaars en verkrachters economische emigranten noemen zal de rechtse vorm van politiek correct zijn. Feit is dat het merendeel hier nooit zal werken, maar op zijn best in onze sociale hangmat gaat liggen luieren en zich rustig houdt, nadat ze onze zwakkeren uit die hangmat verstoten hebben en hun woningen ingepikt. In het slechtste geval beroven ze juweliers, slaan zwakkeren in elkaar, steken auto’s in de hens als ze er niet mee gaan joy-riden in mensenmassa’s, blazen bussen, metro’s en treinen op, en schieten concertbezoekers dood. Net zo lang tot Femke Halsema zichzelf aanbiedt om op de slavenmarkt naast de moskee verkocht te worden.

Geld naar Afrika sturen werkt al niet sinds Afrika gedekoloniseerd is. Afrika is niet in staat zichzelf te besturen, wel om Europa af te persen.

Als je Afrika echt wil helpen herkoloniseer je het, maar dat zal wel intens racistisch van me zijn.
Laatst gewijzigd door xplosive op za mar 02, 2019 1:22 pm, 2 keer totaal gewijzigd.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

Salvini´s koers jaagt schokgolven door de EU

Geplaatst op 25 juni 2018

Afbeelding

Er lijkt een nieuwe ster te rijzen aan het firmament van Europees rechts: Matteo Salvini (foto), sinds begin juni minister van Binnenlandse zaken en vicepremier van Italië. De 45-jarige politicus van de rechts-conservatieve Lega (eerder Lega Nord) deinst er niet voor terug om de dingen bij de naam te noemen en zorgt met zijn duidelijke uitspraken voor enorme opwinding bij migratie-voorstanders van allerlei kleur – en voor radeloosheid en wanhoop in Brussel.

Strijd tegen mensensmokkel

Sinds Salvini het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft overgenomen, waait de mensensmokkel maffia een stormachtige tegenwind om de oren. Onder zijn leiding doet het recht weer zijn intrede, de illegale praktijken van de NGO´s werden in de afgelopen weken sterk beperkt. Inmiddels verplaatsen de smokkelroutes zich dankzij deze nieuwe, consequente houding in richting Spanje, Italiaanse havens staan niet meer ter beschikking om illegalen naartoe te brengen.

Schepen confisqueren, “activisten” arresteren
Dat Salvini het serieus meent als hij ermee dreigt om de smokkelschepen van de NGO´s te confisqueren en hun bemanningen te laten arresteren, daaraan twijfelt blijkbaar niemand. Dienovereenkomstig is ook de echo in de media, die de duidelijke uitspraken van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken begeleidt: de systeem-pers lijkt zich helemaal uit te putten aan zijn persoon: “vulgair en demagogisch”, “ultrarechts en onbeheerst”, “de man voor de lagere instincten” enzovoort gaat men tegen hem tekeer in de krantenwereld.

Links establishment radeloos
Het hysterische gesnater deert Salvini echter niet, integendeel: het succes geeft hem gelijk. Want in die paar weken dat hij in functie is, lukte het de Lega al om de tot voor kort grootste coalitiepartner “Vijfsterrenbeweging” in de peilingen duidelijk voorbij te streven.

Men kan alleen maar vermoeden dat dit daar aan ligt dat Salvini gewoon uitspreekt wat de meerderheid van de Italianen al lange tijd denkt – vooral als het om het thema migratie gaat. Door de politiek correcte spraakverboden ongenadig open te breken, wint hij de harten van de mensen, die door hem eindelijk weer hun mening vertegenwoordigd zien.

Niet in de laatste plaats laat Salvini zodoende een in toenemende mate in de eigen chaos verzinkend EU-establishment radeloos achter, dat nog maar steeds niet kan verklaren waarom de mensen in scharen weglopen van het “Idee Europa”.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/25 ... oor-de-eu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

Nationale krachten in de lift: Salvini wil van Lega een “Europese kracht” maken

Geplaatst op 2 juli 2018

Afbeelding

De nieuwe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, wil van zijn partij Lega een Europese kracht maken. “Mijn doel is de verandering in een Europese, een internationale kracht, die over de nationale grenzen heen gaat en alle volkeren in Europa vrijheid, werk en werkgelegenheid biedt”, zei partijchef Salvini volgens de “Corriere della Sera”.

“Ik ben voor een Europa van de hoop”, verklaarde Salvini verder. “Ik ben voor een Europa van de hoop, van de werkgelegenheid en van de veiligheid. Tot nu toe werd Europa decennia lang slecht geregeerd. Dat heeft geleid tot een Europa met onzekere banen, bank-faillissementen en een buiten controle geraakte immigratie. Alle partijen moeten beslissen aan welke kant ze staan”, zei Salvini tegen de krant uit Milaan.

Hij sloot bij deze gelegenheid ook definitief uit dat de Lega zou kunnen toetreden tot de Europese Volkspartij (EVP), waartoe de bondgenoot Forza Italia rondom de voormalige minister-president Silvio Berlusconi behoort. In het Europees Parlement behoort de partij van Salvini, net zoals de FPÖ, tot de fractie van “Europa van Naties en Vrijheid” (ENF).

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/02 ... cht-maken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

Matteo Salvini over mensenhandel, de maffia, de vooringenomen media en de economie
Cassius - Gepubliceerd op 11 jul. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

LEGA-jongeren: “We laten ons onze immigratiepolitiek niet voorschrijven door Duitse Antifa´s”

Geplaatst op 16 juli 2018

Afbeelding

Op 24 juni vond in Brussel de EU-top over de migratiecrisis plaats, waarbij voor het eerst met de nieuwe minister-president Giuseppe Conte een openlijk eurosceptische Italiaanse regering vertegenwoordigd was. Vanuit Italiaans oogpunt was de duidelijk afwijzende houding van deze nieuwe regering over de “Refugees Welcome”-politiek een doorbraak.

De afgelopen zeven jaar van de midden-linkse regering in Italië (Monti, Renzi en Gentiloni) werd m.b.t. de migratiecrisis zo goed als niets bereikt. Ondanks alle verheven toezeggingen van de Europese buurlanden keerden de politici steeds opnieuw met lege handen en loze beloftes naar Rome terug, alleen maar om compleet voorbij aan de realiteit de schandelijke politiek van de open grenzen voort te zetten.


Onze nieuwe regering heeft nu met haar politiek duidelijk gemaakt dat de vluchtelingenkwestie niet alleen een Italiaans probleem kan zijn en volledig overdacht moet worden, ook met ingrijpende maatregelen.

Onder de midden-linkse regeringen moest Italië meer vluchtelingen dan alle andere Europese landen opnemen en werd het land één groot vluchtelingenkamp, terwijl de Fransen de grenzen sloten – begrijpelijk, maar desondanks inconsequent gezien de Franse buitenlandse politiek, die de chaos in Libië en de daaruit resulterende vluchtelingenstromen pas op gang had gebracht, waaronder zich ook vele terroristen bevonden.

Eindelijk verandert echter de toon in Europa, enerzijds dankzij de blokkerende houding van de Visegrád-landen, anderzijds dankzij de robuuste politiek van de nieuwe Italiaanse regering, vooral de uitzettingen van de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, die het businessmodel van enkele groepen, die al jarenlang van de immigratie profiteren, de grond onder hun voeten wegtrekt.

In Italië werd enige tijd geleden met het “Mafia Capitale” schandaal een praktijk onthuld, die de LEGA en andere midden-rechtse en rechts-conservatieve partijen aan de kaak stellen: de beroepsmatige asielindustrie. Zonder al teveel op details in te gaan, kwam daarbij een netwerk van miljonairs aan het licht, dat een slaatje slaat uit de vluchtelingenbusiness.

Het is er slechts één voorbeeld van hoe de links-progressieve krachten in de politiek en de samenleving de morele knuppel gebruiken om in hun eigen voordeel geld in eigen zak te steken.
Hoewel al lang duidelijk is dat er krachten bestaan die van de illegale massa-immigratie profiteren, prediken de linksen in Italië en Europa nog steeds de religie van de open grenzen. Enerzijds profiteren de politici, die bij dit schandaal betrokken zijn, die hun carrières opbouwen op de illegale massa-immigratie en deze grote financiële speculanten gehoorzamen in plaats van het welzijn van het volk te dienen; anderzijds profiteren de NGO´s, die – wellicht uit idealisme en geloof in de mooie nieuwe multicultiwereld – hun geld verdienen door enkele mijlen voor de Libische kust de migranten op te halen, duidelijk in strijd met internationaal zeerecht.

Gelukkig heeft onze nieuwe regering dankzij Salvini eindelijk grenzen gesteld en deze ontwikkeling omgedraaid, een groot succes voor hem, want het Italiaanse volk heeft nu eindelijk een aanvoerder gevonden die doet wat hij beloofd heeft.

Dat zorgt natuurlijk voor paniek onder de speculanten en elites, die met hun vriend Emmanuel Macron als kruiwagen de democratisch gekozen Italiaanse regering met nog nooit eerder voorgekomen verbaal geweld aanvallen. Een duidelijk teken dat de politiek van onze minister van Binnenlandse Zaken de bronnen van inkomsten van deze NGO´s en de organisaties die er achter zitten schaadt en de globalistische multicultisamenleving bedreigt, die deze supranationale krachten zo na aan het hart ligt.

Wij zijn vol vertrouwen dat onze nieuwe regering en vooral onze nieuwe minister van Binnenlandse Zaken zal voortgaan op deze weg. De weg is niet datgene wat de linkse media er van willen maken, namelijk zogenaamd vrouwen en kinderen te zien verdrinken, maar vastberaden handelen om onze nationale soevereiniteit terug te krijgen en onze burgers duidelijk te laten weten dat onze immigratiepolitiek niet door George Soros of – zoals in het geval van het schip “Lifeline” – door de een of andere Duitse Antifa-activisten wordt bepaald!

(Davide Quadri (25) is de woordvoerder buitenlandse zaken en voorzitter van de LEGA-jongeren in de provincie Varese. Hij studeert economie en economisch recht aan de Universiteit Insubria)

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Davide Quadri

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/16 ... e-antifas/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

CITAAT Matteo Salvini

Afbeelding

“We zijn er klaar voor om EU-reguleringen te negeren voor het welzijn van de Italianen. Ooit werd het voor onmogelijk gehouden om de Berlijnse Muur neer te halen. De volgende muur die we neer zullen halen is die van Brussel!”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78702
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Lega Nord

Bericht door Ariel »

Italië wil 57 geredde Tunesiërs onmiddellijk terugbrengen

Het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken wil de 57 Tunesiërs die donderdagnacht op de Middellandse Zee werden gered, zo snel mogelijk terugsturen.

Maandag al zal een aantal volwassen mannen met een chartervlucht naar Tunis teruggevlogen worden. Dat vernam het Duitse persbureau dpa uit kringen van het ministerie. De overigen zullen donderdag teruggestuurd worden. Geen enkele Tunesiër heeft een asielaanvraag ingediend.

Italië wil migrantenboten enkel nog laten aanmeren na engagement van andere lidstaten
De migranten werden volgens Italiaanse mediaberichten niet ver van het eiland Pantelleria gered, dat tussen Tunesië en Italië ligt. Ze werden vervolgens naar Trapani op Sicilië gebracht.

De rechtse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini tweette zaterdag: “Gered, verzorgd, onmiddellijk teruggestuurd. Op woorden volgen daden”. De vicepremier is er ook voorstander van om op zee geredde migranten naar Libië terug te sturen. Volgens de Verenigde Naties lopen de mensen er in de overvolle opvangcentra het risico op folteringen en verkrachtingen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

Gezond realisme!

Afbeelding

Salvini: Er leven 5 miljoen Italianen in armoede, terwijl wij € 5 miljard per jaar aan migranten uitgeven. Daar wil ik een eind aan maken.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

LEGA wil graag in alle openbare gebouwen kruisen ophangen

Geplaatst op 27 juli 2018

Afbeelding

Dinsdag heeft de op één na grootste partij van Italië een wetsvoorstel ingediend, waarmee in alle openbare gebouwen zoals scholen, aula´s van universiteiten, bureauruimtes, vliegvelden, treinstations en havens een kruis, of nauwkeuriger gezegd, een kruisbeeld moet worden opgehangen.

“Het kruis is het symbool van de christelijke beschaving en cultuur, in haar geschiedenis geworteld, en geldt als universele waarde; onafhankelijk van een religieuze bekentenis”, argumenteerden de voorstanders van het nieuwe wetsontwerp onder leiding van Matteo Salvini (foto), de nieuwe vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken van Italië.

Matteo Salvini, die in het verleden bij demonstraties de rozenkrans gebeden had, wil met deze maatregel graag een kleine bijdrage tot het behoud van de christelijke waarden van Italië leveren.

“Voor de geschiedenis en traditie van onze volkeren is het onacceptabel dat een verbreid secularisme de republikeinse grondwet in de zin van een Jakobijnse verplichting ter verwijdering van het kruis zou interpreteren. Integendeel. Het kruis blijft voor duizenden burgers, families en arbeiders het symbool van de geschiedenis van een heel volk”, aldus Salvini.

Het wetsontwerp luidt: “De vernietiging van de religieuze symbolen die onze gemeenschap kenmerken, betekent twijfelen aan de principes waarop onze identiteit is gebaseerd. Om minderheden te respecteren, betekent niet om van de symbolen van onze geschiedenis, cultuur en traditie af te zien.”

Overtredingen tegen het kruisvoorschrift zouden met boeten van € 500,- tot € 1000,- worden bestraft.

Meer dan 96% van de Italiaanse bevolking werd katholiek gedoopt, volgens de statistieken van de Italiaanse Bisschoppenconferentie “CEI”. Het Vaticaan, een van de kleinste stadstaten ter wereld en het hart van de katholieke kerk, ligt in Rome, waar ook de Paus resideert. Tot 1870 was Rome – inclusief de kerkstaat – eigendom van de Paus, totdat de Paus in het revolutionaire “Risorgimento” onteigend werd en de Italiaanse regio´s als constitutionele monarchie in het koninkrijk Italië werden verenigd.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/27 ... -ophangen/
Salvini heeft de goede oplossing gevonden tegen het vampirisme de islam. Het is zo makkelijk! Gewoon overal kruisen... :wink2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

CITAAT Matteo Salvini

Afbeelding

“Ik heb beloofd de grenzen te verdedigen, en dat doe ik met alle kracht die in me is en met alle middelen die me ter beschikking staan – ik ben blij dat na 3 maanden in functie de resultaten al zichtbaar worden.”

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Alana Mastrangelo)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
mercator
Berichten: 19327
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Lega Nord

Bericht door mercator »

Salvini illustreert dat een kordaat optreden en wat technische ingrepen het hele verschil kunnen maken in de overrompeling van W Europa door de gekleurde barbaren. Links vertelt ons al jaren dat dit "onmogelijk" zou zijn. Zo ook onze Vlaamse "rechtse" politici: straffe uitspraken en tweets zodat links een jammergehuil aanheft maar als het erop aan komt verschuilen ze zich achter vanalles- in de eerste plaats de wetten opgelegd door het EU gedrocht-om toch maar niet in te grijpen zoals Salvini en Orban dat doen. Zodat Vlaanderen dag na dag verder volstroomt met nieuwe schadelijke allochtonen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16301
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Er gloort licht aan de horizon

Bericht door Hans v d Mortel sr »

mercator schreef:Salvini illustreert dat een kordaat optreden en wat technische ingrepen het hele verschil kunnen maken in de overrompeling van W Europa door de gekleurde barbaren. Links vertelt ons al jaren dat dit "onmogelijk" zou zijn. Zo ook onze Vlaamse "rechtse" politici: straffe uitspraken en tweets zodat links een jammergehuil aanheft maar als het erop aan komt verschuilen ze zich achter vanalles- in de eerste plaats de wetten opgelegd door het EU gedrocht-om toch maar niet in te grijpen zoals Salvini en Orban dat doen. Zodat Vlaanderen dag na dag verder volstroomt met nieuwe schadelijke allochtonen.
Het gemor en de reuring dat is ontstaan in Europa sinds het aantreden van de krankzinnige vrouwelijke herrijzenis van de afgezwakte versie van Hitler, Angela Merkel, is alleen maar toegenomen. Dat maakt de politieke parasieten op het volk van Europa alleen maar nerveuzer en onzeker. Het is een goed teken.

Het tij is niet meer te keren. De voortekenen zijn duidelijk. Het Europa van een paar op de macht van Hitler georiënteerde politieke schuimmarcheerders is aan het wankelen. Er gloort licht aan de horizon. De druppel die de emmer der waanzin doet overlopen inzake het moslimbeleid, asiel eisers, en lafhartige economische vluchtende parasieten naar Europa, doet gestaag zijn werk en heeft bijna de bovenrand bereikt van wat een volk van meer dan 500 miljoen mensen nog verdragen kan door toedoen van een paar onverantwoordelijke politieke psychopaten die, willens en wetens, alle verstand en logica verloren hebben.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
mercator
Berichten: 19327
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Er gloort licht aan de horizon

Bericht door mercator »

Hans v d Mortel sr schreef:Het tij is niet meer te keren. De voortekenen zijn duidelijk. Het Europa van een paar op de macht van Hitler georiënteerde politieke schuimmarcheerders is aan het wankelen. Er gloort licht aan de horizon.
Het is nu een race tegen de tijd. Links beseft dat ook en probeert daarom om zo veel en zo snel mogelijk nog nieuwe legioenen allochtonen in te voeren die heel hun miserabel bestaan afhankelijk zullen zijn van de overheid.
In de grote steden van W Europa is dat plan al geslaagd, daar kan een rechts stadsbestuur onmogelijk nog orde op zaken stellen voor de steeds zeldzamer wordende blanken . In Antwerpen bijv. is nu al de helft van de bevolking op een of andere manier import dus daar is elke beteugeling van criminaliteit en overlast de facto onmogelijk geworden. In Londen en Rotterdam is de burgemeester zelfs al een moslim en dit wordt algemeen als gepast en normaal beschouwd! In Amsterdam wordt het een half-moslim, die zijn vaak nog erger dan de moslims zelf.
Als er al een politieke kentering zal komen moet die uitgaan van de werkende blanke bevolking buiten de grote steden. Het kiespubliek van Trump zeg maar. Maar dan moet dat wel NU gebeuren want het platteland wordt ook al hoe langer hoe meer geparasiteerd/gekoloniseerd door het gekleurde linkse kiesvee.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16301
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Er gloort licht aan de horizon

Bericht door Hans v d Mortel sr »

mercator schreef:
Hans v d Mortel sr schreef:Het tij is niet meer te keren. De voortekenen zijn duidelijk. Het Europa van een paar op de macht van Hitler georiënteerde politieke schuimmarcheerders is aan het wankelen. Er gloort licht aan de horizon.
Het is nu een race tegen de tijd. Links beseft dat ook en probeert daarom om zo veel en zo snel mogelijk nog nieuwe legioenen allochtonen in te voeren die heel hun miserabel bestaan afhankelijk zullen zijn van de overheid.
In de grote steden van W Europa is dat plan al geslaagd, daar kan een rechts stadsbestuur onmogelijk nog orde op zaken stellen voor de steeds zeldzamer wordende blanken . In Antwerpen bijv. is nu al de helft van de bevolking op een of andere manier import dus daar is elke beteugeling van criminaliteit en overlast de facto onmogelijk geworden. In Londen en Rotterdam is de burgemeester zelfs al een moslim en dit wordt algemeen als gepast en normaal beschouwd! In Amsterdam wordt het een half-moslim, die zijn vaak nog erger dan de moslims zelf.
Als er al een politieke kentering zal komen moet die uitgaan van de werkende blanke bevolking buiten de grote steden. Het kiespubliek van Trump zeg maar. Maar dan moet dat wel NU gebeuren want het platteland wordt ook al hoe langer hoe meer geparasiteerd/gekoloniseerd door het gekleurde linkse kiesvee.
Islam is het mes op de keel van onze tolerantie. Pappen, moslim waanzin toestaan, en nat houden van religieuze intolerantie moeten stoppen!

Het moslimse aan de Koran gerelateerde Marokkaanse tuig wordt met de dag brutaler.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

CITAAT nieuwe Italiaanse minister

Afbeelding

De nieuwe Italiaanse minister van Familiezaken, Lorenzo Fontana (LEGA), wil de wetten betreffende zogenaamde “hatespeech” afschaffen na een valse beschuldiging van racisme door een zwarte atleet.

CITAAT: “Het wordt nu steeds duidelijker hoe racisme het ideologische wapen van de globalisten en hun slaven is om het Italiaanse volk vals te beschuldigen van gruweldaden.”

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “Defend Europa”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

Salvini: Italianen moeten meer kinderen krijgen – de migranten moeten dat betalen

Geplaatst op 8 augustus 2018

Afbeelding

In Italië heeft de regeringspartij LEGA een veelomvattend nieuw familieprogramma aangekondigd. Daarmee moet bereikt worden dat de Italianen weer meer kinderen krijgen. De kinderverzorging en andere maatregelen moeten gefinancierd worden door een belasting op overboekingen van migranten naar hun thuislanden.

Matteo Salvini, vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken van Italië, verklaarde dat hij graag zou willen dat Italiaanse stellen in de toekomst weer in staat zouden zijn om meer kinderen te krijgen. Zijn partij zou een desbetreffend wetsontwerp indienen, bericht “Il Giornale”.

“We hebben een ministerie van Familiezaken in het leven geroepen dat zich bezighoudt met vruchtbaarheid en crèches en werkt aan een rechtvaardiger belastingsysteem voor grote gezinnen. Aan het einde van onze regeerperiode zal deze regering zich meer laten meten aan het aantal baby´s dan aan de schulden”, verklaarde Salvini vorige maand volgens “Breitbart” in een interview.

In het begin van dit jaar publiceerde het Italiaanse Bureau voor de Statistiek, ISTAT, cijfers, die op grond van de lage geboortecijfers voor de komende decennia een bevolkingsdaling van ongeveer 10% voorspellen.

Het in maart gepresenteerde wetsvoorstel beschouwt het traditionele huwelijk tussen man en vrouw als basis voor een familie. De nieuwe familiepolitiek van de LEGA wil ook proberen abortussen te verhinderen. Contante betaling voor kinderen onder de drie jaar, gratis crèches en belastingverlichtingen moeten het voor de Italianen weer aantrekkelijk maken om kinderen te krijgen.

De belasting op de overboekingen naar het buitenland door migranten moet of 3% van het totale bedrag of echter minstens € 5,- bedragen.

Matteo Salvini en zijn LEGA stijgen enorm in de peilingen. Op dit moment gaat het om een nek-aan-nek-race met de Vijfsterrenbeweging, deels haalt de LEGA haar zelfs in.

Bron: www.journalistenwatch.com

Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/08 ... t-betalen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

Matteo Salvini over de islam: “Ik zal Italië niet aan jullie weggeven!”
POSEIDON - Gepubliceerd op 14 aug. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

Salvini wil moskeeën strenger controleren: “Anders geen moskee”

Geplaatst op 16 augustus 2018

Afbeelding

Italiaans minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (Lega) wil moskeeën in Italië binnenkort veel strenger controleren. Dat zegt hij in dit tv-interview*. “Als je niet uitlegt wie je bent, waar het geld voor de moskee vandaan komt en geen Italiaans tegen mij praat, krijg je geen halve vierkante meter nieuwe moskee”, aldus Salvini. Hij benadrukt dat niet religie het probleem is, maar wel de islam.

In het verleden bleek al meermaals dat nieuwe moskeeprojecten of de dagelijkse werking van bestaande moskeeën soms op een dubieuze manier gefinancierd worden. Zo zouden drugsmaffiafamilies hun crimineel geld witwassen door te investeren in moskeeën of stromen grote sommen geld vanuit islamitische regimes naar Europa om er macht te verwerven en extremistische islamitische stromingen te verspreiden.

“Probleem is islam”
Matteo Salvini (Lega), kersvers Italiaans minister van Binnenlandse Zaken, wil een einde maken aan die praktijken en wil daarom binnenkort strengere controles uitvoeren op bestaande en nieuwe moskeeën. Dat gebeurde in het verleden veel te weinig, vindt Salvini. Volgens Salvini laat men de islam al veel te lang zomaar zijn gang gaan. “In Italië kan je slecht praten over alles en iedereen, maar wanneer het over islam gaat: nee, daar kom je niet aan.”

Nieuwe moskeeprojecten zullen volledig transparant moeten zijn. “Wanneer er een verzoek is voor een nieuwe moskee, waar dan ook, zal ik vragen: ‘Wie financiert het? Van waar komt het geld? Wie zal de gebeden leiden?’ Ik wil namen, achternamen en adressen”, stelt Salvini. “Als je niet uitlegt wie je bent, waar het geld voor de moskee vandaan komt en geen Italiaans tegen mij praat, krijg je geen halve vierkante meter nieuwe moskee.”

Bestaande moskeeën moeten daarnaast ook veel strenger gecontroleerd worden, vindt Salvini. “Alle plaatsen waar de islamitische godsdienst wordt gepredikt, moeten worden gedocumenteerd, gecontroleerd, geïtalianiseerd en er moet toezicht op gehouden worden.”

De presentatrice van het programma stelt vervolgens dat Salvini een probleem heeft met religie, wat Salvini stellig ontkent. “Ik heb geen probleem met religie. Ik heb nooit een probleem gehad met joden, boeddhisten of protestanten”, aldus Salvini. “Religie is niet het probleem. Iedereen mag geloven waarin ze willen, we hebben nooit problemen gehad met welke religie dan ook. Het probleem is de islam.”

https://sceptr.net/2018/08/salvini-wil- ... en-moskee/
*) Zie video in de voorgaande post.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

Italië wil af van “zwarte strandverkoper”

Geplaatst op 18 augustus 2018

Afbeelding

De Italiaanse minister Salvini is flink bezig met een ‘grote schoonmaak’ en dus moeten ook de Italiaanse stranden een beurt krijgen! Hij wil af van de zonnebril-, bloemen- en vliegspeeltje verkopers. Via de Telegraaf.

€ 2,5 miljoen trekt Salvini uit voor politiemensen om z’n beleid uit te voeren. Het geld is bedoeld voor extra agenten, overuren en allerlei andere middelen en moet dus vooral worden gebruikt om de ‘zwarte strandverkopers’ tegen te gaan.

In het artikel van de Telegraaf spreken ze alleen over de typetjes die zich netjes gedragen en zich niet opdringen, alsof het een soort ambachtelijk en verbindend beroep is waar de strandverkoper een sleutelfiguur van de lokale samenleving is, maar niets is minder waar.

Iedereen kent de figuren waar Salvini tegen ageert wel. Opdringerige mannen die hun koopwaar met een soort ‘laatst aangeraakt’ tactiek proberen te slijten. Als je dan ‘Nee dankjewel’ zegt wordt je mompelend uitgescholden of kijken ze dwars door je heen. In Spanje en Portugal zie je ze voornamelijk langs de stranden, Italië kent ze ook bij stations en pleinen. Moeilijk van af te komen en verdwenen als sneeuw voor de zon bij de eerste sirene die de hoek om komt.

En natuurlijk, af en toe zo’n strandverkoper is heus niet erg. Wanneer ze zich echter zó opdringen en als een sprinkhaan plaag om je heen beginnen te bewegen, dán wordt het vervelend. Salvini zal er ook wel de nodige ervaring mee hebben gehad want het moge toch duidelijk zijn dat hij niet z’n beleid uitstippelt om die lieve verkopertjes die de Telegraaf beschrijft weg te bonjouren.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/ ... dverkoper/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

Rouwplechtigheid in Genua: Grote bijval voor Italiaanse regering

Geplaatst op 19 augustus 2018Bij de rouwplechtigheid voor de slachtoffers van de ingestorte brug in Genua hebben de bijeengekomen gasten de regeringspolitici met grote bijval begroet. Bijzonder hartelijk werden minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini van de partij LEGA, de chef van de Vijfsterrenbeweging en minister van Economische Ontwikkeling Luigi Di Maio, evenals president Sergio Mattarella ontvangen.

Matteo Salvini staat dichtbij het volk, is menselijk en populair, een politicus om aan te raken. En nu de vergelijking met Merkel: boegeroep en gefluit, wegversperringen en zichtbescherming, opdat ze geen burgers ontmoet, of alleen met de hand gesorteerde ingehuurde toejuichers voor het bad in de menigte.

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/19 ... -regering/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

Matteo Salvini: “Mijn doel is het Australische “No Way”-model

Geplaatst op 26 augustus 2018

Afbeelding

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), laat er geen tijfel over bestaan dat hij in de vluchtelingenpolitiek een keiharde koers zal varen. Zijn doel zou het Australische “No Way”-model zijn, zei hij donderdag in een radio-interview.

Sinds de regeringswisseling in Italië gaat het rondom de Middellandse Zee iets anders in de vluchtelingenpolitiek. Aan de zelfbenoemde dubieuze reddingsorganisaties, die zichzelf als hulpjes verhuurd hebben aan de criminele bendes mensensmokkelaars en duizendvoudige illegale grensoverschrijdingen in de EU mogelijk gemaakt hebben, heet de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini het verboden om aan te meren in Italiaanse havens. Bij overtredingen worden de schepen aan de ketting gelegd, de bemanning gearresteerd en de binnengesmokkelde migranten teruggebracht naar Libië. Sindsdien “redden” deze organisaties veel minder “schipbreukelingen”.

Maar Matteo Salvini gaat nog een stap verder. In een radio-interview maakte hij duidelijk dat zijn doel in de vluchtelingenpolitiek het Australische “No Way”-model zou zijn. Er zouden überhaupt geen schepen meer in Italiaanse havens moeten aanmeren die “vluchtelingen” aan boord hebben. In juli zou hij zich voor het laatst hebben overhalen tot een speciale vergunning, toen hij het aan een schip met 450 personen toestond om aan te meren in het Siciliaanse Pozzallo. Dit zou hij gedaan hebben, nadat Duitsland, Spanje, Portugal, Ierland, Malta en Frankrijk akkoord zouden zijn gegaan om elk 50 “vluchtelingen” over te nemen. Maar de woorden werden niet gevolg door daden.

Salvini streeft ernaar om in de bronlanden instellingen van de EU op te richten. Zo kan direct ter plaatse gecontroleerd worden wie recht heeft op asiel. Deze mensen zouden dan met het vliegtuig naar het desbetreffende doelland gebracht kunnen worden. Zo zou men de handel kapot kunnen slaan van de mensensmokkelaars en –handelaars en hun gewillige hulpjes.

Bron: www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/26 ... way-model/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

Onderzoek ingesteld tegen Salvini: “Dat is een schande”

Geplaatst op 26 augustus 2018

Afbeelding

De Italiaanse justitie is een onderzoek gestart tegen de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), wegen vrijheidsberoving, illegale arrestatie en machtsmisbruik. De beschuldigingen houden verband met de “vluchtelingen” op het “reddingsschip Diciotti”.

Vrijheidsberoving? Illegale arrestatie? Matteo Salvini weigerde de vermeende “vluchtelingen” de binnenkomst, die stond het echter vrij om te beslissen om op elk gewenst moment terug te keren nar waar ze eigenlijk vandaan komen. Deze gelukszoekers stappen vrijwillig in een boot/notendop en weten dat ze gered worden en met behulp van de NGO-schepen naar de Europese kusten gebracht worden. Zo dwingen ze hun opname en deelname aan de sociale stelsels af. Heeft tot nu toe steeds goed gefunctioneerd, nu zet Matteo Salvini uit en maakt hier een eind aan en de linksen janken van woede.

“Focus-Online” bericht:

Justitie in Italië is volgens mediaberichten een onderzoeksprocedure tegen de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini gestart. In verband met de op de boot “Diciotti” vastgehouden vluchtelingen zou tegen Salvini een onderzoek worden ingesteld wegens “vrijheidsberoving, illegale arrestatie en machtsmisbruik”, berichtten Italiaanse media gisteravond. Het onderzoek zou ook betrekking hebben op Salvini´s kantoorchef.

Salvini had scherpe kritiek op het onderzoek tegen hem: “Het is ongelooflijk in een land te leven, waarin tien dagen geleden een brug ingestort is, waarbij 43 mensen om het leven kwamen, en dat er niemand is tegen wie een onderzoek ingesteld wordt”, zei hij tijdens een optreden in het Noord-Italiaanse Pinzolo. “En ze stellen een onderzoek in tegen een minister die de grenzen van het land verdedigt. Het is een schande.” Hij zei verder tegen het applaudisserende publiek: “Jullie hebben een regering die de Italiaanse burgers tot het eind zal verdedigen. Ze kunnen mij arresteren, maar niet de wil van 60 miljoen Italianen.”

Bron: https://politikstube.com

Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/26 ... n-schande/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

CITAAT Matteo Salvini...

Afbeelding

“Op dit moment bestaat links alleen maar om mij te beledigen en om een door bankiers geleide EU en ongebreidelde immigratie te verdedigen.”

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; “Defend Europa”)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

Salvini ziet zichzelf bevestigd: “Men kan de mensenhandel stoppen”

Geplaatst op 1 september 2018

Afbeelding

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, beschouwt het als een persoonlijk succes dat er op dit moment geen enkel NGO-schip meer in de Middellandse Zee onderweg is om zogenaamde “vluchtelingen” te redden: “Geen enkel NGO-schip is meer onderweg. Er is weliswaar nog veel werk te doen, maar ik ben er trots op met feiten te kunnen bewijzen dat de mensenhandel gestopt kan worden. We gaan zonder angst door. Noch justitieonderzoeken noch dreigingen zullen ons tegenhouden”, schreef Salvini op Facebook.

Achtergrond is het feit dat de “Aquarius” (foto), een van de bekendere NGO-schepen, na haar jongste actie in de Middellandse Zee naar Zuid-Frankrijk teruggekeerd is en in Marseille is aangekomen, zoals Italiaanse media berichtten. Zodoende zou zich geen enkel “reddingsschip” meer in de Middellandse Zee bevinden, zei men.

De regeringscoalitie van LEGA en de Vijfsterrenbeweging heeft in juni aan privé NGO-schepen verboden om in Italiaanse havens aan te meren.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/01 ... l-stoppen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51012
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Bericht door Pilgrim »

Ook Salvini houdt Merkel fouten voor: “De opkomst van de AfD is een duidelijke reactie”

Geplaatst op 5 september 2018

Afbeelding

Niet alleen de Hongaarse minister-president Viktor Orbán, ook de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini van de partij LEGA maakt bondskanselier Merkel verantwoordelijk voor de gevolgen van de massa-immigratie. En: “De opkomst van de AfD is daarop een duidelijke reactie”, voegt hij er aan toe. “Dat is het antwoord, dat veel ontevreden Duitsers proberen te geven”, verklaarde hij in een actueel interview met de “Deutsche Welle”.

Tegelijkertijd bevestigde Salvini de koers van de Italiaanse regering in de vluchtelingenpolitiek. “Het is duidelijk dat ik een einde wil maken aan alle aankomsten”, zei hij. Hij zou “nog altijd voor dialoog” met de Europese Unie zijn, zijn regering zou echter ook in gesprek zijn met niet EU-landen zoals Albanië, Servië of Montenegro. In gesprekken “met alle partijen” over de omgang van de EU met migratie zou hij proberen “er het beste uit te halen”, zei Salvini.

Hij verklaarde: “Angela Merkel stelt een herverdeling in Europa voor. Met dit standpunt kan ik het zelfs eens zijn in de nabije toekomst. Waar het op aankomt, is dat de mensen zodanig worden geholpen dat ze niet uit hun landen hoeven vluchten. We moeten snel € 500 miljoen in Afrika investeren.”

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/05 ... e-reactie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie