Alternative für Deutschland (AfD)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78939
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:Bewakingsvideo van aanslag op Frank Magnitz (AfD)
Je ziet duidelijk dat Frank Magnitz aangevallen is. Volgens mij is hij ook geslagen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Protschka: “Onderzoeksgeval” – classificatie van de AfD eerder positief voor de partij

Geplaatst op 20 januari 2019

Wat betreft het AfD-bestuurslid Stephan Protschka zal de classificatie door de Binnenlandse Veiligheidsdienst van zijn partij als “onderzoeksgeval” geen negatieve gevolgen op toekomstige verkiezingsresultaten hebben. Integendeel: het zou wel eens positief voor de AfD kunnen zijn, omdat de mensen steeds meer inzien dat de bekendmaking van de beslissing “mediaal opgeklopt” werd en het niet meer gaat om een oorspronkelijk ambtelijke, maar om een politiek gestuurde classificatie.

Protschka letterlijk in het interview met “ PI-News”: “Ik denk eerder dat het positief is voor de AfD wat er nu gebeurd is. Als je kijkt naar bepaalde SPD-politici, die twitteren dat eerst Maaßen moest vertrekken om de AfD te kunnen controleren, dan zie je dat de hele mediale ophef politiek gewild was.”

De kiezers zouden ondertussen echter meekrijgen dat zulke beslissingen niet meer democratisch genomen worden. “De Binnenlandse Veiligheidsdienst is ondergeschikt aan diegenen die regeren, hij is ondergeschikt aan het ministerie van Binnenlandse Zaken, dus aan meneer Seehofer. Meneer Haldenwang (de nieuwe chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst) was de volgende dag op het ministerie van Binnenlandse Zaken op bezoek bij meneer Seehofer – een deugniet die daar iets slechts van denkt”, aldus Protschka.

Voor de komende verkiezingen dit jaar, waarbij de AfD het heel goed doet in de peilingen, zouden de oude partijen niets anders meer hebben kunnen bedenken dat de Binnenlandse Veiligheidsdienst te instrumentaliseren. Protschka: “Nadat de nazi-knuppel immers niet gewerkt heeft, probeert men het nu met de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Maar ook dat zal mislukken.”

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/20 ... de-partij/
Zie ook hier: viewtopic.php?f=31&t=25243&start=150#p464315
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Dr. Nicolaus Fest over het sprookjesuur met Horst Seehofer (+ Nederlandse vertaling!)

Geplaatst op 26 januari 2019Goedendag! De belangrijkste gebeurtenis deze week was een sprookjesuur. Van en met Horst Seehofer. Hij gaf het signaal “veilig”. Volgens de minister van Binnenlandse Zaken zou het aantal asielzoekers met 17% zijn gedaald. Dus alles easy, volledig ontspannen, immigratie en integratie zouden volledig op koers liggen. Men kan dat niet alleen anders zien, men moet het anders zien: Weliswaar hebben vorig jaar 35.000 personen minder dan in 2017 asiel aangevraagd, maar het waren in 2018 altijd nog – let op, hou je vast – 185.853 personen.

Dat zijn er meer dan Potsdam, Leverkusen of Heidelberg inwoners hebben. Hoeveel van deze 185.853 zijn er illegaal binnengekomen? Allemaal! Alle 185.853! Want Duitsland wordt omringd door veilige derde landen. Wie daar vandaan komt, staat in Art. 16a alinea 2 van de Grondwet, heeft geen aanspraak op asiel. Dat geldt overigens ook voor diegenen, die met het vliegtuig komen. Volgens de Grondwet mag er niet eens een asielprocedure opgestart worden. Desondanks werd dat gedaan. In 185.853 gevallen werd dus geldend recht overtreden, werd de Grondwet geschonden. Eigenlijk zou de minister van Binnenlandse Zaken het recht moeten verdedigen en uitvoeren; Horst Seehofer schond het alleen al in 2018 minstens 185.853 keer. Horst Seehofer is een heerser van het onrecht.

Een asielzoeker kost ongeveer € 20.000,- per jaar, en zo lang duurt gemiddeld ook tot de Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) over de asielaanspraak beslist. 185.853 asielzoekers kosten dus ongeveer € 3,7 miljard per jaar – waarbij zij niet de kosten dragen, maar de Duitse belastingbetaler. Dat is de schade die de rechtsbreuk van Horst Seehofer kost. Minstens. Meestal wordt het duurder. Want als het BAMF na een jaar de asielaanspraak afkeurt, kan de asielzoeker in beroep gaan. Velen doen dat. Dan komen daar nog de kosten voor advocaten, tolken en rechtbanken bij. En terwijl de procedure loopt, vaak in meerdere instanties, moeten de asielzoekers natuurlijk verzorgd blijven worden. Die € 3,7 miljard kunnen dan gemakkelijk € 6, € 10 of € 16 miljard worden. En dat zijn alleen maar de kosten voor de 185.853 die in 2018 illegaal zijn binnengekomen. De 50 tot 60 miljard per jaar voor al diegenen die in 2015, 2016 en 2017 illegaal binnenkwamen, betalen de Duitsers immers sowieso al.

En opgelet! Het aantal 185.853 zijn alleen maar de asielzoekers! Daar komt nog de gezinshereniging. En de interne Europese migratie, vooral de duizenden uit Roemenië. In 2016 kwamen er in totaal ongeveer 600.000 personen Duitsland binnen, in 2017 416.000. En dat zal wel zo blijven. 400.000 migranten elk jaar. Dat is per jaar een stad groter dan Bochum, Bonn of Wuppertal. Elk jaar.

400.000. En die kunnen allemaal aanspraak maken op volledige verzorging. Maar nauwelijks eentje zal ooit een positieve bijdrage leveren aan de belastingkassen en sociale kassen. Omdat ze daarvoor niet de opleiding hebben. Het zijn geen geschoolde arbeiders die komen; het zijn, hoewel nog heel jong, vroege pensioengerechtigden. En omdat ze zo jong zijn, zullen ze de Duitsers 30, 40 of 60 jaar geld kosten. Als ik jonger zou zijn, 20 of 30 of 40, zou ik me zorgen maken. Want deze generaties zullen het gelag betalen, dat Merkel en Seehofer op dit moment op de rekening laten zetten. Maar hé, geen probleem. Een beetje meer parallelsamenleving, wat meer Arabische clans, een beetje meer criminaliteit, nog minder vrije woonruimte, nog hogere huren, nog slechtere scholen – en nog een paar Anis Amri´s en aanslagen en terreurimport. En omdat men de 400.000 personen per jaar moet financieren, ook een beetje hogere belastingen en heffingen. Fantastische vooruitzichten voor het land, waarin we zo goed en graag leven! En net als in sprookjes hoef je er alleen maar in te geloven.

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/26 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Joden in de AfD geven Charlotte Knobloch lik op stuk

Geplaatst op 26 januari 2019

Afbeelding

Op Facebook hebben de Joden in de AfD (JAfD) zich – Godzijdank – van de haattoespraak van Charlotte Knobloch (foto) gedistantieerd:

Beste vrienden, beste collega´s,

Wat zich afspeelde in het deelstaatparlement van Beieren – daarvoor zijn geen woorden te vinden. De hele vereniging is diep geschokt over het enorme gewetenloze gedrag van Charlotte Knobloch, die, en laat me dat heel direct zeggen!!, trapt op de graven van de dode Joden in naam van de huidige mainstream agenda!!

Deze vrouw heeft net zoveel op met Joden en neutraliteit in Duitsland als wij met de Islamitische Staat – namelijk helemaal niets! Wij, als JAfD, distantiëren ons ten zeerste van Charlotte Knobloch en consorten!

De aanleiding is de toespraak van Knobloch in het Beierse parlement tijdens een herdenkingsbijeenkomst voor de slachtoffers van het naziregime. In deze toespraak had Knobloch de AfD enorm aangevallen. Ze zei o.a.: “Deze zogenaamde Alternative für Deutschland baseert haar politiek op haat en buitensluiting en staat niet alleen wat mij betreft niet op de bodem van onze democratische grondwet.” De presidente van de Israëlische cultusgemeente dreef het echter op de spits toen ze in verband met de AfD indirect de mogelijkheid van een nieuwe Holocaust in aanmerking nam. Letterlijk: “Het is de verantwoordelijkheid van ons allen dat het onvoorstelbare zich niet mag herhalen”.

Daarop sprongen de meeste leden van de AfD-fractie, waaronder ook fractievoorzitster Katrin Ebner-Steiner, uit hun vel van woede en ze verlieten de vergaderzaal. Pas toen de toespraak van Knobloch was afgelopen, kwamen de afgevaardigden weer terug. In de media werd dit voorval natuurgetrouw eens temeer de AfD aangewreven, ongeacht de botte verbale aanvallen en het bagatelliseren van Knobloch tijdens een officiële herdenkingsbijeenkomst. Hoe durft u! Schaamt u zich eigenlijk niet? Deze brutaliteit, deze respectloosheid, dit domme en infantiele gebazel maakt sprakeloos!
 • U hebt MEERMAALS het Duitse publiek BELOGEN en gedaan alsof wij, de Joden in de AfD, eventueel überhaupt helemaal geen Joden zouden zijn. Dat is een weergaloze aanmatiging. U zult niet bepalen wie Jood is of niet. Geen enkele rabbi zal uw opmerkingen over wie Jood is of niet accepteren. U bent daartoe niet bevoegd en dat weet u ook.
 • U hebt MEERMAALS het Duitse publiek BELOGEN en beweerd dat door de AfD het gevaar van een nieuwe Holocaust zou ontstaan. Dat is een belachelijke LEUGEN!
 • Tegelijkertijd hebt u de politiek van de islamitische, islamistische en islamofascistische immigratie door de regeringspartijen DIRECT ondersteund, bijvoorbeeld door uw beschermheerschap bij het “Ernst Ludwig Ehrlich Studie-instituut voor bevordering van joodse begaafden”. Dit instituut onderscheidt zichzelf er o.a. door dat het Joden buitensluit (!) en dat het het Duitse publiek BELIEGT! Het doet net alsof de meeste overvallen op Joden plaatsvinden door rechts-radicalen. Dit is een infame LEUGEN en bedreigt de veiligheid van de Duitse Joden.
Wij verwachten JOODS GEDRAG van u, d.w.z. houdt u op te LIEGEN! Ons als mensen, als Joden, als Duitsers, als levende wezens, als familie van tijdgetuigen heeft het niet alleen gechoqueerd, het heeft ons doen huilen zoals niets anders ons kan doen huilen! In de hele loopbaan van veel van onze levens hebben we ons nog nooit zo misbruikt gevoeld als op dit moment! Dat uitgerekend u de mensen, die zoveel leed en verdriet moesten verdragen, die mee moesten aanzien hoe hun broers en zusters vergast en doodgeschoten werden, dat u deze mensen zo misbruikt voor uw verachtelijke derderangs theater, laat duidelijk zien: u hebt niets met het Jodendom in Duitsland, maar dan ook HELEMAAL NIETS gemeen! Met uw morele kompas zou het mij persoonlijk zeer verbazen wanneer u uw eigen auto voor de huisdeur zou vinden! SCHAAMT U ZICH! Laat ons in alle duidelijkheid zeggen: IEDER INDIVIDUEEL LID VAN DE AFD ZOU EVENEENS DE PLENAIRE ZAAL HEBBEN VERLATEN!

Wij bedanken onze aanhangers, vrienden en collega´s voor hun onbeperkte medewerking en belangstelling en hun troostende en bemoedigende woorden in deze afschuwelijke aangelegenheid! We zullen deze aangelegenheid onderzoeken! We houden jullie op de hoogte! We geven nooit op! Wij vechten!

Voor onze vrijheid. Voor onze democratie. Voor ons vaderland. Voor ons land. Voor Duitsland!

Was getekend: Joden in de AfD

Afbeelding

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/26 ... k-op-stuk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Beatrix von Storch (AfD): “Hier krijg je geld voor niks”, zei de oom in Berlijn – en er kwamen complete families

Geplaatst op 27 januari 2019

Afbeelding

In de afgelopen weken was er veel over de clancriminaliteit in Duitse steden te lezen, die gepleegd wordt door enkele grote Arabische familieclans. In een interview met de “Welt” vertelt de clan-drop-out Khalil over zijn ervaringen en levert ook duidelijke bewijzen hoe deze scene zich zo sterk in Duitsland kon vestigen.

“Kom hier naartoe, hier krijg je geld voor niks!”, klonk het op een cassettebandje uit de tijd van de Koude Oorlog. De oom stuurde deze cassette destijds naar zijn familieleden in Turkije, die daar toevlucht voor de burgeroorlog in Libanon gevonden hebben. En zo ging een hele familie op weg naar de Duitse welvaartsstaat.

Tot op de dag van vandaag leven deze clanstructuren – behalve van de inkomsten uit de georganiseerde criminaliteit – van de Duitse welvaartsstaat, wat het geval van de Goman-clan duidelijk bewijst. De landelijke en deelstaatregeringen hebben deze criminele structuren veel te lang gespaard en zien nog steeds het probleem niet: de welvaartsstaat als migratiemagneet en levensmodel.

Wie de clancriminaliteit effectief wil bestrijden, moet via de wet keihard optreden tegen de clans en de geldkraan welvaartsstaat dichtdraaien. Sociaal bedrog en illegale praktijken mogen in Duitsland niet lonen.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/27 ... -families/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Martin Hess (AfD): “Duitsland is zo onveilig als NOOIT TEVOREN”
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 3 feb. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

“Junge Alternative” tegen de chef van de “Berlinale”: Holocaust-film in Neukölln en Kreuzberg laten zien

Geplaatst op 5 februari 2019

Afbeelding
De voorzitter van de “Junge Alternative Berlijn”, DAvid Christopher Eckert (links), nam de uitnodiging voor de Berlinale van Dieter Kosslick dankbaar aan. Als tegenprestatie zou hij de film over het getto van Warschau graag in Neukölln en Kreuzberg laten zien.

“Alle AfD-leden, alle afgevaardigden van de AfD in de Bondsdag, mogen gratis naar de bioscoop. Ze worden persoonlijk door mij uitgenodigd. Ik betaal elk kaartje” – met deze woorden nodigt de chef van de “Berlinale”, Dieter Kosslick, AfD-politici uit voor de documentaire “Het geheime archief in het getto van Warschau” van Roberta Grossmann op 10 februari. Kosslick hoopt dat zoveel mogelijk AfD´ers de film zullen zien: “En wanneer ze dan nog zeggen dat het vliegenstront is, dan zou er misschien iemand anders moeten optreden dan de filmmakers.”

De film laat het verhaal zien van het in 1941 opgerichte ondergronds archief in het getto van Warschau. Hij documenteert hoe de Joden in het getto leefden en hoe ze vermoord werden.

De “Junge Alternative” neemt de uitnodiging van de chef van de Berlinale voor de Holocaust-film aan
De AfD laat zich via de “Junge Alternative” Berlin en haar voorzitter David Christopher Eckert positief over de uitnodiging uit en verzekert “in groten getale bij de première te zullen verschijnen”:

“De ´Junge Alternative´ en de moederpartij AfD staan onbeperkt achter de christelijk-joods beïnvloede cultuur van het Avondland en verwelkomen iedere dag die deze traditie stimuleert. In een tijd, waarin joodse mensen in Duitsland op grond van radicaalislamitische haat nergens zo onbeschermd tegen aanvallen zijn dan in Berlijn, is het een goed teken om solidariteit te tonen op de Berlijnse Berlinale. Wij als ´Junge Alternative Berlin´ nemen de uitnodiging voor de gratis filmvoorstelling daarom dankbaar aan en zullen talrijk verschijnen bij de première.”

Daarbij blijft het echter niet, want de “Junge Alternative” gaat verder:

“Bovendien zouden we de chef van de Berlinale graag ondersteunen bij de verbreiding van zijn film en stellen daarom een gezamenlijke Open Air filmvoorstelling in de stadsdelen Neukölln en Kreuzberg voor.”

De “Junge Alternative” maakt daarbij een toespeling op de enorme Jodenhaat van de islamitische gemeenschappen, die vooral te merken is in deze stadsdelen.

Ook de vicefractievoorzitter van de AfD-fractie in de Bondsdag, Beatrix von Storch, maakt tegenover “PI-NEWS” duidelijk: “De herinnering aan de slachtoffers van het nationaalsocialisme maakt een vast bestanddeel uit van onze nationale herinneringscultuur. De AfD zoekt de dialoog en zal alles doen om iedere bedreiging voor joods leven in Duitsland vastberaden tegemoet te treden.”

De AfD toont zodoende steeds opnieuw dat zij met Joden-vijandigheid en afwijzing van Israël helemaal niets te maken heeft, hoewel de mainstream met bijvoorbeeld Charlotte Knobloch en het grootste deel van de media iedereen dat wil laten geloven. Terwijl het aanbod van de Berlinale in veel media te lezen was, blijven die hun lezers het antwoord van de AfD schuldig. Business as usual.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/05 ... aten-zien/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6931
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Ali Yas »

Pilgrim schreef:
De AfD toont zodoende steeds opnieuw dat zij met Joden-vijandigheid en afwijzing van Israël helemaal niets te maken heeft, hoewel de mainstream met bijvoorbeeld Charlotte Knobloch en het grootste deel van de media iedereen dat wil laten geloven.
De AfD draagt dat niet uit en doet daar in feite ook niet aan, maar de regerende elite bevordert het antisemitisme wél, door bootladingen antisemieten te importeren. De schijnheiligheid regeert.
Truth sounds like hate to those who hate truth.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8373
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door xplosive »

 
Victoria, 9 februari 2019

Beste lezers, wie tegenwoordig met open ogen door bepaalde grote steden in het westen van Duitsland (zoals mijn geboortestad Essen in het Ruhrgebied) loopt, die weet wat een volledig mislukte buitenlander- en integratiepolitiek van oorspronkelijk mooie steden kan maken.

Daarvoor zijn talloze politici van de hier al veel te lang regerende partijen verantwoordelijk, die uit lafheid, gemakzucht of gewoon uit links-ideologische verblindheid ons waarde- en rechtssysteem niet consequent en zonder smerige compromissen en zonder uitzondering in Duitsland hebben doorgedrukt.

Verantwoordelijk daarvoor zijn echter ook vooraanstaande personen uit in ieder geval islamitisch beïnvloede parallelsamenlevingen, die steeds maar weer op hun aanhangers inhameren dat zij zich niet in onze liberaal-democratische fundamentele orde zouden mogen integreren – vooral niet op die terreinen, die diametraal tegenover de voorschriften van een “zuivere islam” staan.

Het resultaat van deze fatale samenwerking tussen de genoemde politici en de protagonisten van deze parallelsamenlevingen is, zoals reeds genoemd, op veel plaatsen angstaanjagend te zien.

Echter – met uitzondering van Berlijn – gelukkig nog niet in het midden en oosten van Duitsland.

En precies dat dient nu te veranderen. In ieder geval als het aan de zogenaamde Moslimbroederschap ligt.

De Moslimbroederschap is een organisatie die door de Binnenlandse Veiligheidsdienst als zó gevaarlijk wordt beschouwd, dat er volgens hem een groter gevaar uitgaat voor onze democratie van deze beweging van radicale islamieten dan van Al-Qaida of ISIS.

Nu blijkt uit het bericht van de Binnenlandse Veiligheidsdienst van de deelstaat Sachsen dat deze radicaalislamitische organisatie alleen al in Sachsen zeven standplaatsen heeft opgebouwd. Anderen, vooral waarschijnlijk in de deelstaat Brandenburg, moeten volgen.

Wie nu alleen maar denkt aan de grote steden in Sachsen, zit helemaal verkeerd: juist op het platteland, waar de wereld voor de meeste burgers tot nu toe nog enigszins in orde is, willen de Moslimbroeders blijkbaar vaste voet krijgen. Hun doel is, zo zegt men, de “oprichting van een islamitische Allah-staat op basis van de sharia.”

De vraag is echter of ook de mensen in Sachsen, Brandenburg en de andere deelstaten in het oosten een islamitische Allah-staat op basis van de sharia willen.

Ik durf maar zo te vermoeden: dat willen de mensen absoluut niet.

Zij hebben persoonlijk de val van de muur en zodoende hun vrijheid bevochten, en ze zullen deze vrijheid beslist niet willen inruilen tegen een islamitische Allah-staat.

En de mensen hebben na de ommekeer nog iets gedaan: ze hebben driftig gebruik gemaakt van hun hard bevochten vrijheid van reizen en in de wereld rondgekeken – ook in de grote steden in het westen van Duitsland. Daarom is het voor de meeste van deze burgers duidelijk wat er met hun verzorgde steden zal gebeuren wanneer men in het oosten de fouten van het westen herhaalt, waar het op dit moment helaas naar uitziet.

Opdat dit niet gebeurt, zouden de burgers gebruik moeten maken van de deelstaatverkiezingen in de herfst om ook hun stem te laten horen wat zij vinden van een uitbreiding van die Moslimbroederschap tot in hun geboortestreek.

Er is maar één partij van betekenis die zich samen met de burgers tegen deze waanzin zal verzetten: dat is onze burgerpartij, niemand anders.

Tijd om je kruisje in het goede hokje te zetten. Tijd voor de AfD.

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21998
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door King George »

Wellicht dat de Oost-Duitsers nog weerbaarder zijn. Ik mag het hopen.

Klik hier voor een nadere verklaring dat men in Oost-Duitsland anders of liever gezegd realistischer denkt dan in West-Duitsland.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Burgers eindelijk echt ontlasten: Inkomens tot € 2000,- per maand belastingvrij!

Geplaatst op 11 februari 2019

Afbeelding
I.p.v. SPD-theater: Eindelijk de burgers ontlasten! Inkomens tot € 2000,- belastingvrij!

Het rommelt in de “grote coalitie”. Terwijl de resultaten in de peilingen zich voor de voormalige volkspartij SPD op een dieptepunt bevinden, proberen de kameraden met een “welvaartsstaatdocument” druk uit te oefenen, omdat men de kiezers graag wil laten geloven Hartz-IV terug te kunnen draaien. Bij de regeringspartner CDU/CSU zorgt dat voor ergernis. Men zou per slot van rekening opnieuw moeten onderhandelen over het coalitieakkoord.

De linkse welvaartsstaatrepubliek van Andrea Nahles verplicht zichzelf tot niets anders dan het steeds meer kaalplukken van de middenklasse. Terwijl die sociale politiek de beste is die zorgt voor solide arbeidsomstandigheden en meer netto van bruto mogelijk maakt. Daarvoor moet de middenklasse, de ruggengraat van onze economie, sterker gemaakt en de werknemers ontlast worden.

Ik spreek me er voor uit om geen belasting meer te heffen op inkomens onder de € 2000,- Zodoende zouden veel werknemers meer geld in de zak hebben en zou werken weer lonen. Niet het principe van gelijkheid voor iedereen (ongeacht individuele verschillen) dienst Duitsland, maar de vlijt van zijn burgers.

(www.tagesschau.de)

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/11 ... stingvrij/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

De fractie van de AfD in de Duitse Bondsdag herdenkt de burgerslachtoffers van het bombardement op Dresden

Geplaatst op 14 februari 2019

Afbeelding

Van 13 tot 15 februari 1945 werd Dresden, het Florence aan de Elbe in de deelstaat Sachsen, het slachtoffer van een van de ergste bombardementen van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog. Dresden bezat geen militaire steunpunten en was geen strategisch doel. Desondanks werd het wereldberoemde oude centrum bijna volledig uitgeroeid, en duizenden onschuldige mensen, waaronder vrouwen, kinderen en Duitse vluchtelingen uit de oostelijke gebieden, kwamen om in de vuurzee.

Daarover de vicevoorzitter van de AfD in de Duitse Bondsdag, Tino Chrupalla:

“Wij herdenken de ontelbare burgerslachtoffers, die bij deze onmenselijke bomaanval om het leven kwamen. Als nauwelijks een andere stad herinnert Dresden ons aan de door oorlogshitsers te verantwoorden zinloze vernietiging van onschuldige mensenlevens en historisch gegroeide identificatieruimtes en cultuurschatten. Als geen andere stad herinnert Dresden ons aan de kostbaarheid van de vrede.”

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/14 ... p-dresden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Dr. Nikolaus Fest over Söder, AKK en de grote EU-leugen! (+ Nederlandse vertaling!)

Geplaatst op 17 februari 2019Goedendag! Eergisteren grote taptoe in het regeringsblad van zogenaamde conservatieven: in de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” publiceerden de chefs van de CDU en de CSU, dus Annegret Kramp-Karrenbauer (AKK) en Markus Söder, hun plannen voor de EU – en waarom de Europese verkiezingen op 26 mei zo belangrijk zijn. Ook hun gezamenlijke topkandidaat voor de Europese verkiezingen was erbij, wiens naam hier echter niet belangrijk is. Om hem te noemen, zou veel meer een individualiteit en betekenis suggereren, die hem gewoon niet toekomt. Want hij is een compleet gestroomlijnde apparatsjik.

Wat willen Söder en AKK? Ze willen een “sterk en handelingsbekwaam Europa!” Hoe sterk en handelingsbekwaam Europa is, hebben we in de afgelopen jaren gezien: EU stond drie jaar lang hulpeloos en werkeloos tegenover de migratiebeweging, die zichzelf uiterlijk met de “Arabische Lente” aankondigde. Pas duidelijke grensbewakingsmaatregelen van twee “rechts-populisten”, de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini en de Hongaarse minister-president Orbán, hebben de illegale invasie duidelijk verminderd. Helder is: niet de EU, waarin de CDU en de CSU een belangrijke rol spelen, bleek “sterk en handelingsbekwaam”, maar alleen de natiestaat!

Söder en AKK willen “een uitverkoop van onze sleutelindustrieën niet accepteren”. Dat is al lang gebeurd, onlangs nog met de robotproducent Kuka. Plotseling willen dus die mensen Duitse sleutelindustrieën beschermen, die maandenlang werkeloos hebben toegekeken bij de demontage van de Duitse automobieleconomie en haar dieseltechnologie!? Die toonaangevend verantwoordelijk zijn voor het stoppen met kernenergie en het daarmee verband houdende technologieverlies. En die allebei willen samenwerken met de Groenen, dus met een duidelijk industrie-vijandige partij. Moet iemand dat serieus geloven?

Maar Söder en AKK moeten net doen alsof ze iets voor de Duitse arbeider zouden doen. “We denken economische dynamiek en sociale zekerheid samen.” Dat zou men eens aan diegenen moeten vragen die dankzij de EU hun baan hier zijn kwijtgeraakt. Omdat er via de vrije vestiging van de EU en de EU-richtlijn betreffende detachering mensen het land binnenkwamen met wie ze niet konden concurreren. Die als zogenaamde zelfstandige ondernemers hun arbeidskracht tegen hongerlonen aanbieden, waarvan geen Duitser kan leven. Bijvoorbeeld in de vleesfabrieken: daar werkt geen Duitser meer. Daar werken Roemenen en Bulgaren voor € 3,- per uur. Bedankt EU, bedankt AKK, bedankt Markus Söder!

Of vraag het eens aan de Duitse vrachtwagenchauffeurs. Ook die zijn dolblij met de Oost-Europese concurrentie, die voor een achtste deel van de Duitse lonen onderweg is. Of vraag het aan de 30 of 35 of 40% werkloze jongeren in Spanje, Griekenland, Italië en Portugal. Daar is de EU immers ook een absoluut sociaal succesverhaal!

Uitverkoop van Duitse sleuteltechnologie, werkloosheid en schandalige loondumping: is dat het, wat Söder en AKK bedoelen wanneer ze “economische dynamiek en sociale zekerheid samen denken”? De waarheid is: de EU, zoals we die op dit moment hebben en zoals Söder en AKK deze willen voortzetten, is een brutale, neoliberale rotzooi. Het ging nooit om sociale zekerheid, maar alleen om markten, markten, markten. De mensen, hun sociale structuren en cultuur, speelden nooit een rol. In Polen en Roemenië heeft de EU de oude landbouw van de kleine boeren vernietigd, in veel Middellandse Zeelanden de traditionele visserij. In plaats daarvan werken daar nu arbeidsnomaden uit Afrika en de Filipijnen. En in Duitsland bouwen arme sloebers uit Portugal, Polen en de Baltische landen als uitgebuite sub-ondernemers de autosnelwegen. Is dat niet fantastisch? Weg met de sociale standaards, maar goedkoop, goedkoop, goedkoop! En grotere winsten voor de grote ondernemingen! Dat is nog eens een visie! Bedankt AKK, bedankt Markus Söder!

“We willen het ons na aan het hart liggende project niet uitleveren aan diegenen die al zo vaak catastrofes en ongeluk over ons continent hebben gebracht”, zeggen AKK en Söder. Klopt, Europa ligt ook mij na aan het hart. En daarom moet men het afpakken van de oude partijen en van de EU, die zoveel ongeluk over Europa gebracht hebben! Daarom: op 26 mei op de AfD stemmen. Want alleen wij staan voor een beter, een veilig, een rechtvaardig Europa!

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/17 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Borgstellers voor “vluchtelingen” moeten betalen!

Geplaatst op 23 februari 2019

Afbeelding
Duitse regering verhindert terugbetaling van € 21 miljoen. Motie van de AfD-fractie: Borgstellers van vluchtelingen moeten betalen!

Toen in de zomer van 2015 de eerste “vluchtelingen” via de open grenzen Duitsland binnenstroomden, was het enthousiasme bij veel strijders voor een bonte republiek zo groot, dat zij zich er via een borg toe bereid verklaarden om de kosten voor asielzoekers op zich te nemen. Nu, dus bijna 4 jaar later, is er niet veel meer te merken van de voormalige vreugde. Integendeel, de realiteit haalt de borgstellers in.

Want in totaal moet er al meer dan € 21 miljoen – op grond van de borgstellingen – aan de Duitse staat terugbetaald worden. Echter, wat een verrassing: de voormalige vluchtelingen-peten weigeren zich nu te houden aan hun juridisch bindende belofte: ze betalen de voor hun beschermelingen gemaakte kosten niet terug. En worden hierbij door de Duitse regering krachtig ondersteund. Die schuift de maatregelen voor de tenuitvoerlegging, ondanks een ander luidend vonnis van de hoogste administratieve rechtbank, steeds opnieuw op de lange baan en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de borgstellers niet hoeven betalen.

De fractie van de AfD in de Bondsdag heeft nu een motie ingediend om de Duitse regering er middels een stemming toe te dwingen haar blokkadehouding op te geven. Wie beloofd heeft om op te komen voor sociale kosten van zogenaamde vluchtelingen, moet zich hier ook aan houden. En moet, als hij/zij dit weigert, tot betaling worden gedwongen. Want in de realiteit, dus buiten de bonte wereld van de vluchtelingen-peten, moeten schulden nu eenmaal afgelost worden – daar is geen sprake van uitzonderingen.

(Lees hier de ingediende motie van de fractie van de AfD.)

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/23 ... n-betalen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

AfD mag geen “onderzoeksgeval” meer genoemd worden! – Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst verliest voor de administratieve rechtbank in Keulen

Geplaatst op 26 februari 2019

Afbeelding

De AfD heeft vandaag voor de administratieve rechtbank in Keulen een zaak kunnen winnen van de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Die mag de AfD nu in het openbaar geen “onderzoeksgeval” meer noemen. De administratieve rechtbank ziet in deze benaming een onwettige ingreep in de rechten van de partij.

Volgens de rechtbank bestaat er in de wetgeving betreffende de Binnenlandse Veiligheidsdienst geen rechtsbasis voor de openlijke bekendmaking dat een partij een onderzoeksgeval is. Omdat door het gebruik van deze naam een “negatieve werking” naar buiten toe te verwachten is, zou dit een ingreep tegen de rechten van de AfD zijn en zodoende onwettig en buitensporig, verklaarden de rechters, en gaven de AfD, die d.m.v. een spoedprocedure een klacht had ingediend, gelijk.

De Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst had de AfD in januari, korte tijd na het ontslag van de voormalige chef van deze dienst, Hans-Georg Maaßen, openlijk tot onderzoeksgeval verklaard. Daartegen diende de AfD een klacht in. Omdat de Binnenlandse Veiligheidsdienst “een eis om zich te onthouden van het gebruik van deze benaming en zijn handelwijze als rechtmatig zou beschouwen”, kwam de zaak voor de rechtbank terecht.

De aanklacht was er niet tegen gericht dat de Binnenlandse Veiligheidsdienst de AfD onderzoekt, maar tegen het feit dat de dienst dit openbaar had gemaakt. Dit zou een “stigmatiserend karakter” hebben, aldus de partij.

Bron: https://dieunbestechlichen.com

Door: Hanno Vollenweider

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/26 ... in-keulen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

NIET IN MIJN NAAM!

Geplaatst op 26 februari 2019

Afbeelding
Duitse president feliciteert Iran “in naam van zijn landgenoten”. NIET IN MIJN NAAM!

Nog in eind januari werd in Iran een homoseksueel geëxecuteerd, meerdere honderden mensen verliezen op deze wijze jaarlijks hun leven, meestal in het openbaar.

Er bestaat in feite geen vrije verslaggeving, regime-kritische journalisten en regeringscritici verdwijnen zonder proces in de gevangenis. Een zedenpolitie waakt over de handhaving van islamitische regels, meestal ten nadele van vrouwen, die onderdrukt worden. In Iran wil men Israël vernietigd zien, wat tot uitdrukking komt in vele hoogdravende uitspraken, zoals Henryk M. Broder in een actueel artikel in de “Welt” formuleert.

Dan doet het wel heel vreemd aan dat Frank-Walter Steinmeier, de Duitse president, gewoon in deze functie zijn gelukwensen ter gelegenheid van de nationale feestdag aan Iran overbrengt, waarin hij ons Duitsers als vanzelfsprekend mee betrekt. Mij kan hij daarmee niet bedoeld hebben.

(www.welt.de)

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/26 ... mijn-naam/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21998
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door King George »

Go AfD, go!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over het “onderzoeksgeval” AfD (+ Nederlandse vertaling!)

Geplaatst op 2 maart 2019Goedendag! De administratieve rechtbank Keulen heeft geoordeeld: de classificatie van de AfD als “onderzoeksgeval” door de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst is onwettig [link toegevoegd door de webmaster]. Voor de openbare bekendmaking zou, aldus de rechtbank, iedere rechtsgrond ontbreken, ze zou een zware schending zijn van de competitie van de partijen. En zodoende van de democratie.

Dat is meer dan alleen maar een knallende oorvijg voor de nieuwe chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst, Thomas Haldenwang. Hij is nu zelf een “onderzoeksgeval”. Want hij en zijn organisatie hebben enorm gefaald, en niet alleen in juridisch opzicht. Want ook persoonlijk is Haldenwang als chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst ongeschikt. Als een kleine schavuit, die eindelijk ook een keer op het grote toneel mag, verkondigde hij in januari het “onderzoeksgeval”. Met veel poeha en – vanwege de bijna planetaire betekenis – met persverklaringen, ook in het Engels.

Bij mensen zoals Karl Lagerfeld kan ijdelheid voorwaarde voor beroepsmatig succes zijn; bij chefs van de Binnenlandse Veiligheidsdienst is ze een criterium tot uitsluiting. Bovendien ontbreekt het Haldenwang aan welk gevoel voor eerlijkheid dan ook, voor democratische competitie. En tenslotte heeft Haldenwang zijn organisatie er ook door geschaad dat nu de verdenking bestaat van een partijpolitieke instrumentalisering. Want Haldenwang is een CDU-man. Juist dat zou voor hem een reden tot terughoudendheid hebben moeten zijn. Maar dat was het echter niet. Dus ook in zoverre: onvoldoende!

Eveneens een “onderzoeksgeval” is minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer. Zonder diens toestemming zou de verkondiging van het “onderzoeksgeval” niet hebben plaatsgevonden. Ook Seehofer is dus zowel zakelijk als persoonlijk ongeschikt. Wanneer dit land nog iets zou hebben met rode lijnen die men niet ongestraft overschrijdt, dan zou ook hij moeten vertrekken. Twee “onderzoeksgevallen”.

Er zijn er nog honderden meer, vooral dan, wanneer men die op het prachtige begrip van Haldenwang, “verdenkingssplinter” baseert. Zulke splinters moeten de observatie rechtvaardigen. Een “verdenkingssplinter” voor een duidelijk ongrondwettige houding is bijvoorbeeld achter een spandoek te demonstreren, waarop “Duitsland, jij smerig stuk stront” staat. Zoals de vicevoorzitter van het Duitse parlement, Claudia Roth (Groenen), dat deed. Of te twitteren dat men het personeel van de rechts-populisten zou moeten aanvallen. Zoals de vicevoorzitter van de SPD, Ralf Stegner, zei. Duidelijke oproep tot geweld, duidelijke “verdenkingssplinter”, duidelijk “onderzoeksgeval”. Of Reinhard Marx. De katholieke kardinaal prees bondskanselier Merkel, omdat deze zich in de vluchtelingenkwestie niet gestoord zou hebben aan de grondwet. Openlijke lof voor voortgezette schending van de grondwet. Dikke “verdenkingsbalk” – Binnenlandse Veiligheidsdienst, onderzoeken a.u.b.!

En de dienst zou ook alle jeugdorganisaties van Groenen, Die Linke en SPD moeten onderzoeken. Want die eisen openlijk de marxistische reorganisatie van maatschappij en politiek. Onverenigbaar met onze grondwet.

Zelfs de Bondsdag zou “onderzoeksgeval” moeten zijn. Want daar –aldus gisteren de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”- “beschadigt de grote coalitie de regels van de Duitse democratie.” De krant noemt drie voorbeelden, die meer zijn dan alleen maar “verdenkingssplinters”: Verandering van de regeling betreffende de leeftijd van de voorzitter van het parlement om een AfD´er te verhinderen; verrassende en overrompelende verhoging van de partijenfinanciering om de daling van de teruggave van de campagnekosten te compenseren, die de oude partijen hebben geleden door het stemmenverlies aan de AfD; verandering van de regels voor het ondervragen van de Duitse regering door het parlement. Ook hier is de AfD de reden. De regering en de oude partijen zijn bang voor haar scherpe vragen.

Wat betreft de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” is het parlement van de oude partijen zelf tot een gevaar voor de democratie gemuteerd. Dat is wel een mededeling! En die zet, net zoals de beslissing van de rechtbank in Keulen, het “onderzoeksgeval AfD” in de juiste verhouding. De vijand van dit land staat niet rechts. De ware vijanden zijn drie groepen: de oude partijen; de partij-volgelingen zonder ruggengraat zoals Thomas Haldenwang, die instellingen zoals de Binnenlandse Veiligheidsdienst partijpolitiek instrumentaliseren; en tenslotte al die burgerlijke meelopers, de extremisten van het midden, die niets doen wanneer de grondwet wordt geschonden of wanneer er tot geweld opgeroepen wordt.

Zorg dat u daar niet bij hoort! Vecht voor dit land, bescherm zijn grondwet! Omdat daar maar één partij voor staat, is de keuze niet zo moeilijk!

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/02 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Na problemen met asielzoekers: AfD stijgt in Cottbus naar 29%

Geplaatst op 14 maart 2019

Afbeelding

Na nieuwe onlusten tussen Duitsers en asielzoekers in de stad Cottbus in de Duitse deelstaat Brandenburg stijgt de AfD duidelijk in de peilingen. Bij de nieuwste “Zondagvraag” betreffende de deelstaatverkiezingen komt de AfD op 29% en is zodoende de grootste partij. Bij de verkiezingen in 2014 waren dat nog 10,7%, bij de afgelopen landelijke parlementsverkiezingen waren het als 24,3%.

In een andere peiling zeiden bovendien 66% van de geënquêteerden dat Cottbus overbelast zou zijn met de integratie van asielzoekers. 72% is minder of helemaal niet tevreden over de asielpolitiek van de Duitse regering.

In Cottbus komt het steeds opnieuw tot ruzies tussen migranten en Duitsers. Daarom had de deelstaat onlangs beslist om meer politie de straat op te sturen en niet nog meer asielzoekers vanuit het centrum voor eerste opvang naar Cottbus te sturen.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/14 ... s-naar-29/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

“Nieuwduits Manifest”: AfD-politici met migratieachtergrond willen vereniging oprichten

Geplaatst op 14 maart 2019

Afbeelding

Berlijn – Meerdere AfD-politici, die een migratieachtergrond hebben, willen een vereniging met de naam “De Nieuwe Duitsers” oprichten. De vereniging stelt zich ten doel om “patriottisch gezinde burgers met een migratieachtergrond” voor de AfD te werven, zei de AfD-parlementariër Anton Friesen, een van de initiatiefnemers van de vereniging, tegenover de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Het zou er eveneens om gaan om zich te weer te stellen tegen het imago van de AfD als partij van vreemdelingenhaters, aldus Friesen verder, die zelf als Rusland-Duitser als kind naar Duitsland kwam.

De vereniging dient zaterdag in Frankfurt te worden opgericht. In een “Nieuwduits Manifest” verplichtten de initiatiefnemers zicht tot het behoud van de “cultuur van het Avondland” en de Duitse taal. Tot de eisen van de groep zouden “het doorgeven van een positieve identificatie met de Duitse cultuur en geschiedenis in het hele onderwijs”, de “opvoeding tot patriottisme vanaf het begin”, een “omvattende de-islamisering van Duitsland” en een “hard optreden tegen alle vormen van antisemitisme” behoren, bericht de krant verder. Behalve Friesen zou ook de AfD-parlementariër in de Senaat van Bremen, Alexander Tassis, die een Griekse vader heeft en in een commentaar bondskanselier Angela Merkel (CDU) met Walter Ulbricht en Adolf Hitler vergeleek, ondertekend hebben. Het project zou ook ondersteund worden door de AfD-politici Adrian Ochmanski uit Nordrhein-Westfalen en Emanuel Bernhard Krauskopf, die het initiatief nam tot de vereniging “Joden in de AfD”, bericht de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”.

Bron: https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/14 ... oprichten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Dr. Nicolaus Fest over Merkel, Barley en woordbreuk als politiek principe (+ Nederlandse vertaling!)

Geplaatst op 24 maart 2019Goedendag! Twee momentopnames van Duitse politiek: op dit moment vinden er in heel Europa demonstraties plaats tegen de auteursrecht-novelle van de EU. Velen, en niet alleen nerds en bloggers, zien in de hervorming, vooral in Artikel 13, een aanval op de vrijheid van meningsuiting en het gevaar van censuur door uploadfilters. De Duitse minister van Justitie, Barley (SPD), heeft ingestemd met de novelle. Zij is ook top-kandidate van de SPD in de EU-verkiezingsstrijd. Zonder haar instemming zou de hervorming geen meerderheid hebben gehaald in de EU. Bovendien was de instemming van Barley een duidelijke breuk van het coalitieakkoord.

Daarin waren de CDU/CSU en de SPD namelijk overeengekomen niet akkoord te willen gaan met uploadfilters. Maar ja, vrouwenpower. Dan tellen coalitieovereenkomsten en de vrijheid van meningsuiting natuurlijk niet meer. We hebben een minister van Justitie die verdragen breekt en de vrijheid van meningsuiting ondermijnt. Coole zaak.

Nog cooler is de bondskanselier. Bij de breuk van verdragen en beloftes staat zij, zoals bekend, helemaal vooraan: Verdrag van Maastricht, stoppen met atoomenergie, looptijd-verlenging, “huwelijk voor iedereen”. Enz., enz., enz. Dat kan zelfs Barley niet bijhouden. Nu heeft Merkel er een schepje bovenop gedaan. Steeds opnieuw had ze tegenover de NAVO en de EU toegezegd duidelijk meer geld voor defensie uit te geven, het volkomen geruïneerde Duitse leger te moderniseren. In het vervolg zou er minstens 1,5% van het bnp naar de defensiebegroting gaan. “Daarvoor, voor deze belofte”, aldus Merkel deze week volmondig in de Duitse Bondsdag, “sta ik, daarvoor staat de Duitse regering.” Enkele uren later werd duidelijk: Merkel staat voor niets!

Volgens het begrotingsontwerp dient het Duitse leger in 2020 duidelijk minder te krijgen dan 1,5%. Belofte gebroken. Het ontbreekt het Duitse leger aan vele, vele miljarden. Nu is de NAVO boos, de EU boos, en zelfs de CDU. Want zelfs de domste CDU´ers begrijpen: het maakt Merkel allemaal niets uit: de binnenlandse veiligheid, de buitenlandse veiligheid, het coalitieakkoord. En ook, en dat is een nieuwe “kwaliteit”, internationaal vertrouwen. Het maakt allemaal niks uit! Daarvoor zullen we een hoge prijs betalen! Want Duitsland leeft van het vertrouwen van de andere landen. Die verdachten Duitsland er altijd al van een potentieel onveilige kandidaat te zijn, bereid tot soloacties. Adenauer, Brandt, Schmidt en Kohl hebben door grote betrouwbaarheid deze verdenking uit de weg geruimd. Met haar springerige politiek, vandaag zo en morgen anders, en de breuk met haar in de Bondsdag gegeven woord, heeft Merkel nu het laatste internationale krediet verspeeld. Dat wordt duur. We zullen het weldra merken. Deze vrouw is echt een gevaar voor ons land!

Merkel en Barley. Twee vrouwen, maar van hetzelfde type, verenigd door de lust aan gewetenloze woordbreuk. De ene is bondskanselier, de andere top-kandidate van de SPD in Brussel. Beide politici, maar beide ongeschikt voor politiek. En overigens mooi dat er op dit moment over een standaard vrouwenquotum in het parlement gedebatteerd wordt. Een belangrijk, een noodzakelijk debat! Maar wanneer u van mening bent dat Merkel en Barley wellicht niet de sterkste argumenten voor dit quotum zijn... stemt u dan op de AfD!

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/24 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

AfD in Thüringen: Nieuwste peiling bevestigt koers van Höcke

Geplaatst op 29 maart 2019

Afbeelding

Thüringen – Zeven maanden voor de deelstaatverkiezingen in Thüringen is het meer dan onduidelijk wie in de toekomst de vrijstaat zal regeren. Zonder de AfD moet de CDU in bed kruipen met de fundamentalistische Linke en Groenen.

Volgens het opinieonderzoeksinstituut INSA, in opdracht van de “Bild-Zeitung”, zouden Die Linke, de SPD en de Groenen samen 42% van de stemmen halen wanneer er zondag verkiezingen zouden plaatsvinden. De SPD blijft staan op 10%. De Groenen komen uit op 8%. De FDP komt met net 5% nog in het deelstaatparlement. DE CDU blijft met 27% de grootste partij en verliest in vergelijking met de verkiezingen in 2014 5,5% (33,5%).

Grote winnaar bij de verkiezingen: de AfD. Die blijft winnen en behaalt op dit moment 20%. Een duidelijke verdubbeling van het resultaat uit 2014.

“Zonder en tegen de CDU kan er geen regering gevormd worden”, stelt de chef van INSA, Hermann Binkert, vast. Dat resumeert ook de woordvoerder van de AfD-Thüringen, Stefan Möller: “De CDU staat voor een beslissing op grond van haar geweten. Of een regeringsmeerderheid kopen d.m.v. een pact met fundamentalistische Groenen respectievelijk Die Linke, of een echte politieke koerswijziging met een conservatieve AfD te proberen”, aldus Möller tegenover de “Bild-Zeitung”.

De socialiste en cheffin van Die Linke, Susanne Hennig-Wellsow, is diep geschokt: “In de herfst kan gekozen worden uit twee maatschappelijke alternatieven: de voortzetting van de regering Ramelow en rood-rood-groen of een coalitie van CDU en AfD.” De opvolger-partij van de SED wil eigenlijk de grootste partij worden. De resultaten van de nieuwste peiling zou ook de partijinterne critici van de koers van Höcke te denken moeten geven.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/29 ... van-hocke/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

Voor een Duitsland, waarin ZULKE aanwijzingen niet meer nodig zijn!

Geplaatst op 31 maart 2019

Afbeelding
“Geen verbale en lichamelijke seksuele intimidatie tegenover vrouwen in welke kleding dan ook”. Voor een Duitsland, waarin zulke aanwijzingen* weer overbodig zijn!
* Actueel affiche in verschillende zwembaden in Niedersachsen.


Ook bijna 4 jaar na de noodlottige zomer van 2015 is er wat betreft “culturele verschillen” nog niet veel gebeurd. Integendeel. De zwembaden, zoals hier in een kleine plaats in de deelstaat Niedersachsen, bereiden zich voor op het komende seizoen.

“Geen verbale en seksuele intimidatie tegenover vrouwen in welke kleding dan ook”, staat er in het Arabisch geschreven – opdat er geen misverstanden ontstaan. Wij willen een Duitsland terug, waarin zulke aanwijzingen nog overbodig waren en de burgers zich, in dit geval vooral jonge meisjes en vrouwen, onbekommerd in de samenleving konden bewegen!

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/31 ... odig-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

“Vrijheid i.p.v. Brussel” – AfD start verkiezingscampagne Europese Parlementsverkiezingen

Geplaatst op 3 april 2019

Afbeelding
“Voor een Europa van de vaderlanders. Uit liefde voor Duitsland. Vrijheid in plaats van Brussel.”

De AfD zet in de EU-verkiezingsstrijd volledig in op haar imago van de nieuwe vrijheidspartij, die ook op EU-niveau tegenover de linkse verbod- en censuurmentaliteit en het idee van de “Verenigde Staten van Europa” een conservatief liberalisme en een Europa van de vaderlanders plaatst.

Het startschot voor de Europese verkiezingscampagne van de AfD wordt gegeven tijdens de grote verkiezingsmanifestatie op 6 april in Offenburg. Partijleden uit heel Duitsland zullen aanwezig zijn wanneer de topkandidaat van de AfD, prof. dr. Jörg Meuthen, zaterdag in de Oberrheinhalle de centrale standpunten en acties van de verkiezingscampagne van de AfD presenteert. De landelijk woordvoerder van de AfD, Alexander Gauland, en het bestuurslid Guido Reil zijn er eveneens om de leden in de juiste stemming te brengen voor een succesvolle verkiezingsstrijd.

“Vanaf zaterdag gaan we echt los! Samen met duizenden AfD-leden en –sympathisanten zal ik voor een goed AfD-resultaat bij de verkiezingen voor het Europees Parlement vechten. De kansen zijn goed: veel burgers willen liever een Europa van de vaderlanders, zoals deze door de AfD wordt geëist, dan de centralistisch-bureaucratische EU van de oude partijen”, verklaart de topkandidaat van de AfD, Jörg Meuthen.

Postercampagne in heel Duitsland
Onder het motto “Vrijheid in plaats van Brussel” begint de AfD ook in het hele land met een postercampagne voor de verkiezingsstrijd voor het Europees Parlement. De motieven hebben de fundamentele tekortkomingen van de huidige EU tot onderwerp. En onderstrepen zodoende het kenmerk van de AfD, die als enige Duitse partij haar stem tegen de roep naar meer EU-centralisme verheft.

Door de moderne vormgeving geven de motieven door dat de doelen van de AfD belangrijk zijn en voortkomen uit de zorg om een goede toekomst in een vrij, vreedzaam en welvarend Europa. De campagne kost meer dan € 500.000,-. De posters zullen op 920 reclameborden in alle grote Duitse steden te zien zijn.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/03 ... kiezingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51078
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Pilgrim »

De AfD is geen bedreiging, maar de garantie voor joods leven

Geplaatst op 3 april 2019

Afbeelding

Open brief van Dr. Hans Penner aan Annegret Kramp-Karrenbauer (voorzitster van de CDU)

Zeer geëerde mevrouw Kramp-Karrenbauer, u hebt beweerd: “De AfD is een bedreiging voor joods leven”. Deze bewering is onjuist, waarvoor voldoende redenen kunnen worden aangevoerd. Ik wijs op de volgende feiten:
 1. De islam is onverenigbaar met de grondwet. De islam plaatst de sharia boven mensenrechten en grondwet. De islam eist lichamelijke straffen (soera 5, vers 38) en het toepassen van geweld tegen niet-moslims.
 2. De islam vervolgt christenen. Het geloof in Christus is vanuit de zienswijze van de islam blasfemie, die bestraft moet worden.
 3. De islam is een bestaansbedreiging voor de Joden. Mohammed is het onafwijsbare voorbeeld van alle moslims. In Medina had Mohammed in één dag 600 tot 800 Joden van de stam Banu Qurayza laten onthoofden, omdat zij zich verzetten tegen de gedwongen islamisering. Nu streven islamitische landen naar de vernietiging van Israël. Moslims bestoken Israël met raketten. Vele Israëlische Joden werden door islamitische zelfmoordterroristen vermoord.
 4. Moslims bestrijden Joden in Duitsland. In bepaalde districten van Duitse steden kan men geen joodse emblemen laten zien. Joden kunnen daar geen winkels openen. Joodse scholieren moeten hun identiteit verborgen houden. Goederen uit Israël worden geboycot.
 5. Antisemitische Duitse regering. Steinmeier heeft door het neerleggen van een krans een meervoudige Joden-moordenaar geëerd, die Israël wilde vernietigen. Merkel wijst de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël af. Zij ondersteunt de inspanningen een islamitische staat op te richten, die Israël uit de weg moet ruimen.
 6. Hitler was enthousiast over de islam. Er bestonden twee islamitische divisies van de Waffen-SS. Hitler werkte met de islam samen in de Jodenvervolging.
 7. De AfD verdedigt als enige partij de democratische rechtsstaat tegen de dictatuur van de islam. “De AfD verzet zich duidelijk tegen een islamitische geloofspraktijk, die zich tegen de liberaal-democratische fundamenten van onze cultuur richt... De islam hoort niet bij Duitsland. In zijn uitbreiding en in de aanwezigheid van een constant toenemend aantal moslims ziet de AfD een groot gevaar voor onze staat, onze samenleving en onze waardeorde.” (beginselprogramma van de AfD).
 8. De AfD ondersteunt Israël. De regeringspartijen hebben er in de Bondsdag tegen gestemd om in de VN de belangen van Israël beter te vertegenwoordigen. De AfD heeft hier voor gestemd.
Een islam-kritische partij kan nooit nationaalsocialistisch zijn. Ik wil uw antwoord graag op internet plaatsen onder “fachinfo.eu/kramp.pdf”. Als ik geen antwoord krijg, dan beschouw ik dit als bevestiging van het feit dat u geen tegenargumenten hebt. Ik doe mijn best om dit schrijven te verspreiden.

Met bezorgde groeten,

Dr. Hans Penner, 76351 Linkenheim-Hochstetten

Bron: www.pi-news.net

Door: Dr. Hans Penner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/03 ... ods-leven/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie