Europese partners van de PVV

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

FPÖ en de LEGA bij de AfD in München: “Wij zijn de ware Europeanen!”

Geplaatst op 10 mei 2019

Afbeelding
V.l.n.r.: Franz Obermayer (FPÖ), Markis Buchheit (AfD), Marco Tirapelle (LEGA) en Dominiek Lootens (Vlaams Belang): “Wij willen verscheidenheid”.

Tot nu toe waren de partijen rechts van het midden in het Europees Parlement in drie fracties versplinterd. Na de Europese Parlementsverkiezingen moet het tot de oprichting van een nieuwe fractie komen, die talrijke partijen van deze drie fracties verenigen en aan meer stootkracht moet helpen: de “Europese Alliantie van de Volkeren en Naties” (EAPN). Met meer dan tien partijen van Scandinavië tot Italië zou het gewicht van de rechtse partijen in het Europees Parlement duidelijk toenemen.

Op initiatief van de AfD-kandidaat voor de Europese Parlementsverkiezingen eind mei, Markus Buchheit, vond er afgelopen maandag onder de naam “Toekomst Europa in de EU” een discussie in München plaats. Behalve Buchheim zaten de Europarlementariër Franz Obermayer (FPÖ), een vertegenwoordiger van de Italiaanse regeringspartij LEGA, Marco Tirapelle, en van de Vlaamse regionale partij Vlaams Belang, Dominiek Lootens, op het podium.

Kort voor de bijeenkomst had de Hongaarse minister-president Viktor Orbán zijn ondersteuning voor de topkandidaat van de fractie van de EVP, Manfred Weber (CSU), ingetrokken en stond samen met de chef van de FPÖ, Heinz-Christian Strache, de pers te woord. Zodoende was het ook in München de vraag of Orbán wellicht overstapt van de EVP naar de nieuwe rechtse fractie. Voor de deelnemers aan de discussie op het podium leed het geen twijfel: dat zou in ieder geval wenselijk zijn. De deelnemers wilden echter niet bevestigen of het daartoe ook zou komen.

“We willen de EU slanker en effectiever maken”
Tirapelle, die eveneens voorzitter van de groep “LEGA in de wereld” met o.a. filialen in Duitsland is, gaf een inkijkje in de doelen van de toekomstige fractie: “Onze focus in de toekomst ligt op veel meer dan alleen maar de bestrijding van illegale immigratie. We willen de EU slanker en effectiever maken”. Voor de vertegenwoordigers stond duidelijk op de voorgrond de culturele identiteit van de Europese volkeren te behouden en verantwoordelijkheid aan hen terug te geven.

Daarbij zou het niet alleen maar koppig tegen de EU gaan, in Brussel zou echter datgene opgelost moeten worden wat werkelijk noodzakelijk zou zijn en alleen daar opgelost zou kunnen worden. Bij beslissende problemen, bijvoorbeeld grensbescherming, zou de EU in het verleden echter duidelijk gefaald hebben. Dominiek Lootens, langjarig afgevaardigde in het Europees Parlement, zag in de komende fractie daarom veel meer dan een politieke hefboom: “Ons verenigen over landsgrenzen heen idealen en gemeenschappelijke uitdagingen. Daartoe behoort in de eerste plaats het behoud van onze nationale identiteiten.”

Buchheit zag in de bijeenkomst “een signaal van bewustwording, dat moed geeft en op het juiste moment komt.” Hij maakte duidelijk: “We hebben een gemeenschappelijke visie van Europa en van de EU. We willen meer nabijheid tot de burger en minder inmenging in onze identiteiten. We willen verscheidenheid. Wij zijn de ware Europeanen!”

Bron: https://jungefreiheit.de

Door: Steffen Richter

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/10 ... uropeanen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Europees rechts neemt vorm aan: “Lega” en “Brexit Party” onderhandelen over fractie in het Europees Parlement

Geplaatst op 30 mei 2019

Afbeelding
Nigel Farage en Matteo Salvini.

Na haar eminente overwinning bij de EU-verkiezingen onderhandelt de Italiaanse regeringspartij “Lega” met de nieuwe “Brexit Party” van de EU-criticus Nigel Farage over de oprichting van een grote fractie van rechts-populistische partijen. Dit werd meegedeeld door de Europarlementariër van de “Lega”, Marco Zanni.

De Lega-politicus had er vertrouwen in dat het akkoord met de Brexit Party de komende week al bezegeld zou kunnen worden. Een ontmoeting met Farage zou dinsdag goed zijn verlopen, zei Zanni.

De Brexit Party werd in Groot-Brittannië vanuit het niets de grootste partij en kreeg ongeveer 33% van de stemmen. Ook de Lega van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, kwam op 34,4%, bijna tweemaal zoveel als bij de Italiaanse parlementsverkiezingen een jaar geleden.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/30 ... parlement/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Beatrix von Storch stelt Matteo Salvini voor de Nobelprijs voor de Vrede voor

Geplaatst op 22 juni 2019

Afbeelding
“Matteo Salvini heeft de Nobelprijs voor de Vrede verdiend.”

Beatrix von Storch, vicevoorzitter van de AfD-fractie in het Duitse parlement en afgevaardigde van de AfD-fractie in de onderzoekscommissie Breitscheidplatz (de zogenaamde Amri-onderzoekscommissie), stelt de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini voor de Nobelprijs voor de Vrede voor.

Beatrix von Storch zegt over haar voorstel om dit jaar Matteo Salvini met de prijs te onderscheiden dat Matteo Salvini zich als minister van Binnenlandse Zaken van Italië zich zeer verdienstelijk zou hebben gemaakt voor de veiligheid en stabiliteit van Europa.

Salvini´s oplossing: “Geen mens hoeft meer te verdrinken in de Middellandse Zee”
Met het sluiten van de Italiaanse grenzen zou hij met succes een einde hebben gemaakt aan de illegale migratie naar Europa en de smokkelindustrie en aangetoond hebben wat eerlijke en vastberaden politiek kan bewerkstelligen.

“Geen mens hoeft meer te verdrinken in de Middellandse Zee”, aldus von Storch, “wanneer de vluchtelingenindustrie en haar schepen geen kans meer hebben om hun smerige handel met de hoop voort te zetten en in Europa te landen.”

Redding van duizenden mensenlevens
En verder: “Ik stel Matteo Salvini voor de Nobelprijs voor de Vrede voor, omdat hij een succesvolle politiek van stabiliteit voor Europa en voor de redding van duizenden mensenlevens heeft voorgedaan, een voorbeeld dat door anderen gevolgd zou moeten worden.”

Het voorstel van Beatrix von Storch zorgt al voor grote ophef in Italië. Vandaag zal ze daar bij Rai2 TV in het programma “Rai parlamento/Rai News: PUNTO EUROPA” uitvoerig op ingaan.

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/22 ... rede-voor/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Salvini is een held van het verstandige Duitsland

Geplaatst op 5 juli 2019

Afbeelding
AfD-chef Jörg Meuthen en Matteo Salvini.

De enige die het eigen volk verdedigt

Ze weten nog niet wat ze aangericht hebben en nog zullen aanrichten: al die kartelpolitici, mediahoeren en kerk-leegmakers, die bijna dronken van hyper-morele hoogmoed en arrogantie een vijand voor Duitsland creëren, die veel liever een vriend zou zijn: Italië. Daar echter is Matteo Salvini binnen korte tijd van een politiek buitenbeentje de veruit populairste en meest daadkrachtige politicus van het land geworden, dat ooit het hartstochtelijke doel van grote Duitse geesten was.


Maar van hen is in de Merkel-republiek niets overgebleven. Het huidige niveau is met de namen Steinmeier, Maas, AKK, Böhmermann en Rackete omvangrijk omschreven. Wanneer Salvini´s populariteit in eigen land op dit moment nieuwe records breekt, dan heeft de Duitse officiersdochter Carola Rackete daar een belangrijk aandeel in. Haar uitdaging van Salvini met de asielsmokkelboot “Sea-Watch 3” mag van haar voor geestelijk compleet doorgedraaide Duitse kerkbelasting clerici een wezen “in navolging van Jezus” maken, haar ontelbare optredens in talkshows op de meningstelevisie opleveren en waarschijnlijk ook nog de Nobelprijs voor de Vrede.

Voor minister van Binnenlandse Zaken is Carola Rackete en de Germaanse massawaanzin echter al bijna de garantie om de volgende minister-president van Italië te worden. Want er zijn ontelbaar veel mensen tussen de Alpen en Sicilië die zo denken als de oude bekennende communist op Lampedusa, die Salvini vanwege zijn consequente opkomen voor de belangen van het volk heel graag tegelijk tien stemmen i.p.v. één stam zou willen geven. Voor draaiende camera´s bekende hij: “En waarom? Omdat hij de enige is die het Italiaanse volk verdedigt.”

Salvini is de ware held van die – zogenaamd – “kleine mensen”, die er echter met werk en fatsoen voor zorgen dat het land, dat elk land functioneert. En in de beste zin moet vanuit Duits oogpunt gezegd worden: vele miljoenen Italianen hebben voor de juiste held besloten. Zoals bekend is er in dit land geen of nog geen politicus van dit formaat en van deze geloofwaardige volksverbondenheid: dat zou de verstandige Duitsers, die wellicht toch de zwijgende meerderheid zijn, er niet aan moeten hinderen om in Salvini eveneens een held te zien.

Want als er eentje is die het om lukt een effectief tegenwicht tegen de volksverachtende Duitse “elite” te creëren, dan is het wel deze man uit Milaan. Italië is namelijk veel te groot en heeft veel teveel economisch-financieel gewicht in de EU om door Brussel, evenals de Duits-Franse as, naar believen omgestoten te worden. Hoe reëel dit gewicht is, werd zojuist bewezen met het verhinderen van de EU-fanatiekeling Frans Timmermans als voorzitter van de Europese Commissie. Dat zou de Oost-Europeanen rondom Orbán alleen niet gelukt zijn, met Italië was het echter mogelijk.

Natuurlijk zinnen Salvini´s talrijke vijanden, in het bijzonder die in Brussel, Berlijn en Parijs, nu nog meer op wraak op de waarschijnlijk enige West-Europese politicus die tijdens zijn vele optredens in het openbaar wordt omringd door enthousiasme en jubel. En het is duidelijk dat de volksregering in Rome inclusief haar sterke man met economische repressies en geldpolitieke maatregelen van de nieuwe Franse presidente van de Europese Centrale Bank op de knieën gedwongen moet worden. Daarvoor zullen binnenkort alle registers van de propaganda vooral ook in Duitsland worden opengetrokken.

Het verstandige, patriottische Duitsland zou niet in deze propaganda moeten trappen. Weliswaar heeft Duitsland bijna astronomisch hoge financiële eisen aan Italië via het Target-systeem, maar die bestonden voor het allergrootste deel al voor de ambtsaanvaarding van de volksregering in Rome. Bovendien zijn deze eisen erop gebaseerd dat de exportwereldkampioen zijn export quasi zelf financiert en weet: deze enorme bedragen zijn bij een mogelijke uittreding van Italië uit de eurozone vast en zeker verloren, anders overigens ook.

Het zal vooral voor het conservatief-economisch liberale deel van de AfD niet gemakkelijk worden om in de toekomstige conflicten met Italië een houding te vinden die niet meezingt in het te verwachten koor van het huichelachtige, door en door gecorrumpeerde machtscomplex. Maar echt Duits belang moet erop gericht zijn om Salvini´s politiek te ondersteunen en de te verwachten economisch-financiële chantage als exact datgene te benoemen wat ze is. Mocht er tussen Flensburg en Konstanz toch nog een keer de een of andere Salvini aan de Duitsers geschonken worden: des te beter!

Bron: www.pi-news.net

Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/05 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Viktor Orbán verklaart zich solidair met Salvini: “Strijdmakker tot behoud van het Europese christelijke erfgoed”

Geplaatst op 30 augustus 2019

Afbeelding
Matteo Salvini en Viktor Orbán.

Tegen de achtergrond van de huidige regeringscrisis in Italië heeft de Hongaarse minister-president Viktor Orbán de vertrekkende Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini een “strijdmakker” in de vluchtelingenpolitiek genoemd en hem voor zijn inzet bedankt. “Ik verzeker u dat wij Hongaren nooit zullen vergeten dat u de eerste West-Europese leider was die geprobeerd heeft de toestroom van illegale migranten naar Europa via de Middellandse Zee te verhinderen”, schreef Orbán aan Salvini.

“Onafhankelijk van het verloop van de toekomstig binnenlandse politieke ontwikkelingen en van het feit dat we tot verschillende partijenfamilies behoren, beschouwen wij u als strijdmakker tot behoud van het Europese christelijke erfgoed en in de slag om de migratie te stoppen”, staat er verder in de brief van Orbán.

Salvini, die in de vluchtelingenpolitiek een harde koers vaart, moet na de door hem veroorzaakte breuk in de regeringscoalitie nu eerst in de oppositie, omdat de Vijfsterrenbeweging en de sociaaldemocraten het verrassende over de vorming van een nieuwe coalitie eens zijn geworden.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/30 ... e-erfgoed/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Soms komt er tussendoor ook nog goed nieuws, zoals onderstaand bericht. Salvini van Italië, Victor Orbán van Hongarije en de Franse Marion Marechal, het nichtje van Marine Le Pen, gaan samen een Europese Alliantie vormen. Begin februari is er, georganiseerd door “Natione Futura”, een “National Conservatisme” in het elegante Grand Hotel Plaza in Rome waar vele prominente mensen, waaronder Steve Bannon, aanwezig zullen zijn.
https://commonsensetv.nl

https://ejbron.wordpress.com/2020/01/26/duurzaam/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

De Ierse en Duitse bevolking, net zoals alle andere bevolkingen in “open grenzen” landen in Europa, willen verandering. Ze zijn het beleid dat vanuit de VN komt en door de EU wordt doorgegeven naar de lidstaten meer dan zat. Ons, de Europese bevolking, is niets gevraagd en zonder onze toestemming wordt ons Europa overspoeld met niet-westerse mensen die vanuit het hervestigingsprogramma van de EU en de VN nu in Europa worden geplaatst. Zodat er een nieuw, minder intelligent, ras ontstaat dat geen binding heeft met nationale tradities.

Er is, zo laat onderstaand bericht terecht weten, een nationalistische opmars gaande in Europa van mensen die het politieke wanbeleid, dat voor chaos zorgt en een negatieve financiële teloorgang laat zien, meer dan zat.

De verkiezingen in de verschillende landen in Europa van de laatste tijd, iets dat alleen maar meer zal voorkomen, laten zien dat de rechtse realistische, meer nationalistische partijen in heel Europa aan de winnende hand zijn. Hier in Nederland groeit de PVV door en is zeer waarschijnlijk nu de grootste partij van ons land, in Duitsland krijgt de AFD steeds meer leden, in Frankrijk krijgt de partij van Marine Le Pen steeds meer steun, Matteo Salvini in Italië is ongekend populair, Vlaams Belang in België ook en dat zegt veel.
www.rt.com

https://ejbron.wordpress.com/2020/02/12 ... gd-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Orbán bevestigt bereidheid tot samenwerking met Italiaanse Fratelli d´Italia

Geplaatst op 26 februari 2021

Afbeelding
Giorgia Meloni en Viktor Orbán.

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft in een brief aan de partijvoorzitster van de Italiaanse oppositiepartij Fratelli d´Italia, Giorgia Meloni, zijn bereidheid bevestigd om samen te werken.

Orbán schreef de brief, die gisteren laat in de avond werd gepubliceerd, nadat de partij Fratelli d´Italia geweigerd had om toe te treden tot de nieuwe Italiaanse regering onder minister-president Mario Draghi.

Orbán zei in de brief dat hij na zestien jaar in de oppositie geleerd zou hebben dat een overwinning “nooit definitief” en een nederlaag “nooit fataal” zou zijn. “Slechts één ding is belangrijk: of we bereid zijn om de strijd voort te zetten”, voegde Orbán er aan toe.

Hij zei dat het noodzakelijk zou zijn om “betrouwbare metgezellen in de strijd te hebben, die een gemeenschappelijke visie van de wereld hebben en dezelfde antwoorden geven op de uitdagingen van onze tijd.”

Orbán sprak de hoop uit dat de samenwerking tussen Hongarije´s regeringspartij Fidesz en de Fratelli d´Italia ook in de toekomst wordt voortgezet en “wij onze vriendschappelijke betrekkingen op basis van de politiek van het gezonde mensenverstand evenals de christelijke en conservatieve waarden in stand kunnen houden.”

Meloni, die ook voorzitster is van de fractie van de Europese Conservatieven en Hervormers in het Europees Parlement, bracht tijdens de verkiezingscampagne voor de parlementsverkiezingen in 2018 in Italië een bezoek aan Orbán en Orbán sprak in september 2019 op een bijeenkomst van de Fratelli d´Italia in Rome.

(Bron: hungarytoday.hu)

Bron: unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/02/26 ... i-ditalia/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51252
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Het uur van de soevereine volkeren in Europa: Orbán, Salvini en Morawiecki

Geplaatst op 22 maart 2021

Afbeelding
V.l.n.r.: Matteo Salvini, Mateusz Morawiecki, Viktor Orbán.

De grote familie van de Europese politieke partijen met een patriottisch, soevereinistisch en identiteitsbetrokken karakter is geen uniform blok. In het Europees Parlement waren zij tot nu toe over drie fracties verdeeld en het zelfs onderling oneens: de Europese Volkspartij (EVP), Identiteit & Democratie (ID) en Europese Conservatieven & Hervormers (ECR). Met de uittreding van de partij Fidesz van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán uit de EVP op 3 maart zou de landkaart van deze politieke sector wel eens nieuw ingericht kunnen worden door de aaneensluiting of de vorming van een nieuwe fractie.

Orbán heeft in een interview met de publieke omroep van zijn land aangekondigd een ontmoeting te willen hebben met de leider van de Lega, Matteo Salvini, en de Poolse minister-president Mateusz Morawiecki van de partij Prawo i Sprawiedliwość (Recht en Rechtvaardigheid, PiS) om gezamenlijk dezelfde politieke richting op te gaan. Zonder twijfel een moeilijke en complexe opgave, maar een noodzakelijke uitdaging, nu meer dan ooit, gezien de algemene crisis in de wereld op grond van de pandemie en de opmars van het globalistische project.

Om de Argentijnse staatschef Juan Domingo Perón te parafraseren, lijkt het erop dat dit het moment van het “uur van de volkeren” zou kunnen zijn. Maar de grote vraag is: zal het mogelijk zijn om dit doel te bereiken? De Argentijnse leider voorspelde in 1953 dat het jaar 2000 de volkeren verenigd of beheerst zou aantreffen – is deze voorspelling uitgekomen?

De Europese patriottische partijen lijden onder de nawerkingen van de tegenstrijdige nationale geschiedenis, het wantrouwen tegenover oude geopolitieke twisten, conceptionele verschillen over identiteiten, verschillende modellen van de territoriale organisatie en ook verschillen van mening over de visie van een soeverein Europa. Waar echter geen twijfel over bestaat, is de noodzaak van een gezamenlijk handelen en een vereniging en versterking van gemeenschappelijke en gedeelde principes en waarden. Dat zijn de verdediging van de soevereiniteit van de landen, de vrijheid, het behoud van de identiteit van de volkeren en naties, het respect voor hun culturen, het recht op controle van de nationale grenzen, het einde van de illegale immigratie, de verdediging van het christelijk erfgoed, de familie en de Europese identiteit.

Van de EVP is in dit opzicht niks te verwachten, maar van de ID en de ECR wel. Beide groepen hebben, afgezien van de al genoemde verschillen, een gemeenschappelijke matrix en gemeenschappelijke tegenstander, maar ook persoonlijke ambities, jaloezie, trots en egoïsme. Viktor Orbán´s poging om de standpunten van de sector te verenigen, zou een gelegenheid moeten zijn om de opmars van de globalisten vastberaden tegemoet te treden en het project van een sterk en soeverein Europa te realiseren dat zich verzet tegen de plutocratische elites. Een in zijn diversiteit verenigd en in zijn identiteiten versterkt Europa is de enige formule die het succes van een uniforme, materialistische wereld zonder ziel of geschiedenis, zonder culturen, geloofsbekentenissen of grenzen kan verhinderen.

Op dit moment is er nog niets afgesloten of gedefinieerd, en er zijn nog spelers en richtlijnen die niet helder geformuleerd zijn. Wat geschetst werd, is de toenadering en de harmonie tussen de exponenten van de verschillende fracties om bij de opbouw van een nieuw Europees project vooruit te komen. Aan de ene kant is daar Orbán, de fractieloze en ongemakkelijke, Salvini, een steunpilaar van de ID, en Morawiecki van de ECR. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de strategie en positionering die Marine Le Pen van ID en Giorgia Meloni, presidente van de ECR – de groep waartoe ook het Spaanse VOX behoort – evenals andere belangrijke protagonisten zoals de AfD, met het oog op zo´n politieke zet zullen innemen. Als er geen nieuw alternatief wordt gesmeed, zal Orbán een “groot spel” in de strijd buiten de EVP moeten bedrijven.

Het is moeilijk om tot overeenstemming te komen en nog moeilijker om de beide fracties rechts van de EVP te verenigen. Maar het is absoluut noodzakelijk om oud zeer opzij te zetten, om over het herstel van de bedreigde Europese identiteit, het overleven van de naties en het welzijn van hun mensen na te denken.

Het is tijd voor soevereine volkeren en hun leiders, die opgewassen zijn tegen de uitdaging en de drijfveer van hun volk. Orbán, Salvini en Morawiecki kunnen deze eerste belangrijke stap wagen en hun partners, bondgenoten of medestrijders moeten een grootse visie hebben en daarbij vooroordelen en bekrompenheid opzij zetten. Anders zal de voorspelling van de oude Argentijnse generaal en politicus – slechts met een klein verschil in jaren – uitkomen. En het zou een schande zijn als dat zo zou zijn.

(Bron: elcorreodeespana.com)

Bron: unser-mitteleuropa.com

Door: José Papparelli

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/22 ... orawiecki/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie